[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vr / w / wg] [i / ic] [r9k] [s4s] [vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / asp / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / wsg / wsr / x] [Settings] [Home]
Board
Settings Home
/wsr/ - Worksafe Requests



Thread archived.
You cannot reply anymore.



File: Wall_01_ppick_CH..jpg (160 KB, 750x1334)
160 KB
160 KB JPG
Hello Wsr! Earlier this week I overclocked my Gpu (rx470) as high as i could in amd wattman (+50% power max fan speed max frequency)as a joke expecting it to fix itself afterwards however i clicked apply and my screen went grey and my sound stopped.. i force powered off and now my PC wont turn back on... When i click the piwer button nithing happens, however my usb ports still have power as I can still charge my phone from it as well as trying the paperclip test on my powersupply and it works from what ive tested but I just would like to know if theres anything i could do to fix this? I think its my motherboard but im not sure... Its a H110M-S2- THANKS:)
>>
im pretty sure you overheated it and likely messed up the motherboard, but idk tho
>>
>>267947
Thanks, i probably did:(




Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.