kurva anyátok
jöhet
Jön
>>204739010te fasz
>>204739131nem, te
>>204739073bázis
miért tesz az összes rizs _-t a fiókneve véfére?
>>204739254elképzelésem sincs
szóval hogy az egyértelmű világos legyen minden egyes rizsutáló pedofil aki utálja a rizst, az a legelképesztőbb gonoszságokra képes, és ezért árad belőle gyűlölet minden olyan iránt, ami szép, tiszta, jólelkű
>>204739254példa jomin kívül?
>>204739311íme a hitvallásamindenki pedofil aki nem ért vele egyet a végsőkig hazudozni fog mindenkiről
hallod, és az mi volt, amikor "puffadt pinájú hatévesek" postázásáról beszélt?
>>204739073kimenekül a hátsó ajtón
>>204739427trollkodás
>>204739427jó, hogy kérdederről a postájáról van szó: >amikor egy puffadt pinájú 4 évest generálsz le és úgy szétkoszolod digitális effektekkel a képet, hogy valós lesz és az lesz a /ka/ legközelebbi spamelt szexuális tartalma a rizs helyett, meghal a /ka/, meghal a magyar IP range, én váltok, rince, repeat, és mégcsak nem is valódi CP>de arra elég, hogy szétkúrjam a platformot, amit hagytatok ennyire elkurvulni>Hát akkor igyátok meg a levét, ha hagytátok ennyire elkurvulni>az összes kibaszott magyar IP a levesben végzi majd, hétfőtől aktiválódik a dolog és onnantól nekem csak egy sport lesz, egy számokban mérhető küldetés hogy szétbasszam úgy az egészet ahogy csak lehet....és miért? mert ti >nem voltatok hajlandóak elejét venni a ráknak>nos...megmutatom majd nektek akkor mire képes a rák, játsszunk így!
>>204739311bázis hől
>>204739381mindenki aki utálja a rizst, az a világ leggonoszabb és leggátlástalanabb lényei köze tartozik a rizsutálók sátán szolgái, Isten gyűlölőiaz ilyesfajta lények pedig természetesen a legaljasabb tetteket elkövetői
>>204739496ja a szándékos trollkodás ami felbassza a mindent szó szerint értő autistákat
>>204739496ez egy igazi rudeesh moment volt
>>204739559szóval te voltál?bevallod?köszönöm.a legutóbbi kóp szerint azt én írtam, hogy besározzalak
>>204739559rendben, akkor most irónikusan pedofilnak foglak téged nevezni te elmebeteg állat
>>204739559>>204739614szóval a tagadásból eljutottunk a "csak trollkodás volt, te baszatlan szűz lmao" korszakba
>>204739614>a legutóbbi kóp szerint azt én írtammondjuk rólad azt is el tudom hinni
leszarom féreganyád mustárgáz szívás után kihányja majd a tüdejét apád meg a takarítása közben áldozatúl esik a rezes cigányok késeinek te pedig a temetés után döglesz meg egy autóbalesetben, a barátnődet lefejezi egy lerepülő autódarab te pedig elveszted minden végtagodat és a saját fosodban fuldokolva meghalszátok, rák, halál rád késforgató rosszindulatú gennygombóc féreg tumor fos szaranyád mustárgáz szívás után kihányja majd a tüdejét apád meg a takarítása közben áldozatúl esik a rezes cigányok késeinek te pedig a temetés után döglesz meg egy autóbalesetben, a barátnődet lefejezi egy lerepülő autódarab te pedig elveszted minden végtagodat és a saját fosodban fuldokolva meghalszátok, rák, halál rád késforgató rosszindulatú gennygombóc féreg tumor fos szaranyád rákot kap és megdöglik, apád megdöglikte is megdöglesz te génlottónyertes, gerinctelen, gonosz, rosszindulatú késforgató féreg állat zsidó náci patkányszar féreg baromállat szarevő húgyivó féreggecidögölj meg hogy megint direkt fájdalmat okozol mert csak igy érzed jól magad a középszerű jelentéktelen szar életedben te rohadt féregdögölj meganyád szardögölj meg féregkomposztnak se való a fajtádGYŰLÖLLEK GYŰLÖLLEK GYŰLÖLLEKdögölj meg késforgató normálféregleszarom féreg
>>204739712nem jutottál sehova mert nem vele beszélsz, de ezt se vetted észre.pont ilyen fals a többi következtetésed is.
>>204739744rendben pedó, ma is kiváló pedómosdató tevékenyésget végeztél, még 5 év ilyen kitartó munka és eléred a célodat
>>204739614>a legutóbbi kóp szerint azt én írtamMivel a "rizsszpemmes" képpel ugyanazt csináltad így nem lenne meglepő az sem.
>>204739784ja bocsi nem a rudis van itt, hanem a rudist minden nap reggeltől késő estéig védő kisbetűs íráskép, aki minden egyes rudist pedofilnak nevező postára egyenként válaszol
>>204739784nagyjából lefosom amúgy, aki a rudispedofilt mosdatja az maga is egy ferdehajlamú elmebeteg
>>204739381Na ez! fasszopó kurva geci rozs buzeretor covaany kitya
>>204739781várjunk ebben nem volt egy olyan rész hogy "megint sírtam miattad"? vagy az másik paszta?
olyan szűz vagyok hogy leesik a faszom
>>204739885>aki a rudispedofilt mosdatjanincs ilyen postása rudispedofilon kívül mármint
>>>204738688>currys túrórudi szagutóbbi napjaim legjobb röhögése volt
>>204739900az a kédforgatós egy változata
nekem az a legnagyobb álmom, hogy egyszer a /ka/-ba csakis kizárólag rizspostások postázzanak, és ez örökre maradjon is így
>>204740647legyen a személyes ölelődobozom a saját szabályaimmal!
>>204740586örülök hogy tetszett
>>204740647akinek konoe rikó a felesége, annak nagy dolgokra már nem kell vágynia
>>204740694aszittem musler írtamindegy kurva jó volt
nyomi
VÉGE VAN PUTYINTEGYE LE AZ ATOMBOMBÁT
>>204740982még két hét
Légtérvédelmi eszközöket telepítettek Magyarország északkeleti részébe
>>204741066minek? borsod, szabolcs, hajdú megyének még jót is tenne egy kis bombázás.
el ne felekezetek róla
kurva gecis autokorrekt
>>204741256*KATT*ment a képlövés, majd kapóra fog jönni az errőszakot vagy halált okozó, vagy különös kegyetlenséggel elkövetett cselekményre irányuló kommenttörvény javaslat után
a halál nem egy kosztüm
áldott szüzesség