[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Name
Options
Comment
Verification
4chan Pass users can bypass this verification. [Learn More] [Login]
File
  • Please read the Rules and FAQ before posting.

08/21/20New boards added: /vrpg/, /vmg/, /vst/ and /vm/
05/04/17New trial board added: /bant/ - International/Random
10/04/16New board for 4chan Pass users: /vip/ - Very Important Posts
[Hide] [Show All]

Janitor application acceptance emails are being sent out. Please remember to check your spam box!

[Advertise on 4chan]

File: alma.gif (49 KB, 368x349)
49 KB
49 KB GIF
kurva anyátok
>>
>>216699543
reggelt
>>
hogy ityeg mostanában tesik
>>
File: maxresdefault.jpg (116 KB, 1280x720)
116 KB
116 KB JPG
>>216700668
kalória státusz?
>>
>>216701086
véghe. fogytam 5 kilót lel
>>
File: IMG_20251112_071723.jpg (785 KB, 1080x1842)
785 KB
785 KB JPG
Szeksz?
>>
piros lett a pipacs viraga
>>
File: G5ZJ-bQb0AAFx4V[1].jpg (1.98 MB, 3023x4031)
1.98 MB
1.98 MB JPG
>>216701306
ojj
>>
Halott szar.
>>
File: G5gzK9iaQAAMdT2[1].jpg (1.31 MB, 4000x3331)
1.31 MB
1.31 MB JPG
>>216701524
hogyhogy
>>
Egyből elsírom magam

Sziasztok!

Ha valaki megbánt, kényelmetlen helyzetbe hoz, akkor egyből elsírom magam. Ennyire érzékeny vagyok. Gyerekkoromban is ez volt és annyit bántottak miatta, hogy 10 évesen megfogadtam, hogy max a családom előtt sírok. Ezt tartottam is 24 éves koromig, amikor telefonos ügyfélszolgálatosként egy ügyfél nagyon paraszt volt velem, a főnökömnek szóltam, hogy szeretnék kicsit kimenni és nem engedett, hanem kérte, hogy mondjam el neki, mi volt. Belekezdtem és elsírtam magam. Csomóan odajöttek vigasztalni. Na azóta megállíthatatlan a dolog. 14 évig sikeresen vissza tudtam tartani, 6 éve pedig újra nem. Most a főnököm előtt sírtam el magam, próbaidős vagyok, mit gondolhat rólam, simán kirúghat, hogy túl érzékeny vagyok és nem akar így velem dolgozni. Ez a sírás akkor jön elő, amikor nekem is meg kell szólalnom. Ha csak mondja valaki nekem a magáét, akkor még tudom tartani, de amikor választ vár és kimondok egy szót, jön a sírás.

Valamit tenni szeretnék ellene
>>
Kevesebb lennék csak azért mert nem vagyok vékony?

Lehet kicsit kemény a cím, de nem tudtam máshogy összefoglalni. Igazából most nem magamról akarok feltétlen beszélni, kérdezni, hanem erről a “jelenségről”, de személyes történetekkel alátámasztva, hogy azért mégsem a levegőbe beszéljek.

Többször is szembesültem ezzel az ominózus dologgal. Személy szerint én nem tartom magam kövérnek, inkább csak husisabb vagyok az átlagnál, de borzalmasan sok degradáló kijelentéssel találkoztam már ennek kapcsán.

Történet: Évekkel ezelőtt elmentünk az egyik barátnőmmel kicsit szórakozni a városba. Ő egy nagyon gyönyörű lány, vékonyabb az átlagnál, és kiváltképpen szép arca és jó személyisége van. Ugyan azt a ruhát vettük fel, mind a kettőnknek jól állt, nem voltunk egyáltalán ízléstelenek, mind a kettőnknek másképp állt jól. Mivel én kicsit husibb vagyok, nekem volt azért benne egy kis dekoltázsom, neki nem. Aznap este többször is megdicsérték a barátnőm, viszont nekem háromszor is mondták, hogy egyszerűen gusztustalan vagyok ebben a ruhában, és inkább takargassam magam, mert már rám sem lehet nézni.
>>
>>216702142
Történet: Barátnőkkel megint csak egy kis hétvégi csatangolás a városban. Két ital közt kimentünk cigizni, ott álltunk egy kis körben(négyen voltunk összesen), majd oda jött 5 külföldi srác cigit meg gyújtót kérni. Aznap mindenki elég fogyóban volt cigi szempontjából, de én mivel tekerem, gondoltam felajánlom én mert engem azért ez nem vágna földhöz. Amíg csináltam a cigiket, szépen lassan bezárult a kör, engem kizárva (akkor ez nem igazán érdekelt még), amikor végeztem, a srácok csak kivették a kezemből, (semmi köszi) és továbbra is úgy tettek mintha ott sem lennék. A lányok már mondták nekik, hogy ne toljanak már ki a körből mert én is itt vagyok, ők mérhetetlenül lekezelően végigmértek, és elkezdték tárgyalni és indokolni miért vagyok csúnya, és jelentéktelen, aminek összegezve a vége annyi volt, mert nem vagyok vékony, és nem érdemlem meg, hogy ilyen szép lányokkal legyek, örülhetek, hogy csak szóba álltak velem.

Én arra lennék kiváncsi, ez miért van így? Most így nem az én konkrét történeteimet nézve, hanem tényleg ezzel a jelenséggel kapcsolatban. Illetve miért társítják bizonyos emberek a lustaságot illetve a tudatlanságot ahhoz ha valaki nem egy vékony illető?

Baromi kiváncsi vagyok mások meglátására ezzel a témával kapcsolatban!
>>
File: G5hSAE7awAA1Qct[1].jpg (437 KB, 1536x2048)
437 KB
437 KB JPG
Aszuka
>>
>>216702527
Szœksznyᵫll.
>>
Donald Trump amerikai elnök szerint nincs elég szakképzett dolgozó az Egyesült Államokban, ezt a hiányt pedig vendégmunkásokkal kell pótolni.
>meghirdetsz egy IT állást évi 30k fizuért
>egyetlen fehér ember se jelentkezik mert ennyiből a lakbért se tudod kifizetni éves szinten
>ÓJ VÉJ, NINCS MIT TENNI, BE KELL HOZNI 200 MILLIÓ INDIAIT, MERT A GÓJ NEM ELÉG OKOS

lmao igen majd Pajeet Patel a kamu diplomájával nyilván munkát végez. komolyan, a balos gecik miért nem háborodnak fel azon, hogy az őslakos dolgozókat kisemmizik ilyen hazugságokra hivatkozva és behoznak egy csomó szarzabáló jeet rabszolgát, akiket fél dolláros órabérért dolgoztatnak? ilyenkor hol vannak a proletárok jogai? ja hogy a fehér melós elmehet a faszba, értem.
>>
>>216703466
hát sajnos megválaszoltad magadnak
>>
File: 1747264971148169.gif (158 KB, 312x270)
158 KB
158 KB GIF
sziasztok baratok
>>
>>216704350
Remélem nem vagy szűz.
>>
File: 1753774098776704.png (679 KB, 1000x948)
679 KB
679 KB PNG
>>216704453
szuz vagyok
>>
itt mindenki szűz
>>
+18, sxualitás, szeretet, távolság, ???

Hello - nem tudom, hogy hol lehetne jó helyen feltenni ezt a kérdést. Férfi és női oldalról is kíváncsi lennék hasonló helyzetre mint az enyém.

Van egy viszonylag friss kapcsolat. Én vagyok a nő (30), a párom (35). A srác elképesztően kedves, okos és van benne az a megmagyarázhatatlan lazaság - ami bennem is. Sok mindent szeretek benne. Romantikus, intelligens, okos, gáláns, és bármeddig-bármiről hallgat engem értő figyelemmel és érdeklődéssel.

Az első találkozásunkkor érdekes tapasztalatot éreztem. Én kicsit-, ő nagyon részeg volt. Egy kocsmában söröztünk, és először megölelt, majd maszírozott és simogatott és csókolt. Úgy csókolt, mint egy gyerek, aki egy cukorkát nyalogat. Olyan gyermeki rajongással és örömmel, csillogó szemekkel. Udvarias volt és kedves. -ahogyan azóta is-.

Hazajöttem, és két nap múlva véletlenül újra összefutottunk. Elmentünk bulizni négyen. Majd aznap este megkérdezte, hogy lennék-e a barátnője. És összejöttünk.
>>
>>216705599
Vannak bennünk közös dolgok: intellektualitás és mély érdeklődés a lelki- és filozófiai dolgok iránt, kalandvágy, utazás-szeretet, őszinte szeretetre vágyás, és egy “minden mindegy hangulat”. A harmadik találkozásunkra rózsát hozott, és egy nagyon kedves-romantikus szöveggel adta át.

Találkozgattunk… aztán együtt aludtunk. Ez az igény bennem merült fel, hogy ezt szeretném. Ő nem jelezte és nem is lépett ez ügyben. Én a szüleimmel lakok, és ő is jelenleg. Szóvali elsőre én jeleztem ezt - és igazából az lett volna nekem jó, ha ketten vagyunk valahol. Pl. egy Air BnB-ben vagy bárhol - de ha ezt én fizettem volna, az még jobban megölte volna a storyt bennem, mint az, hogy a szüleim házába jöttünk, szóval hozzám jöttünk.

Éjszaka értünk át, mindenki aludt, feljöttünk a szobámba. Mindketten ittasak voltunk, elkezdtünk valami szexuális dolgot - de úgy ítéltem meg, hogy mindketten fáradtak vagyunk most ehhez (öhm. Ilyen létezik?!). Elővettem egy vibrátort, amire ő ezt mondta: “az én sgemmbe nem lesz semmi” - - Húha. Oké.

Jeleztem, hogy “ez igazából azt pótolna nálam, amit most szeretnék tőled, de láthatóan nem jön” - bennem az van, hogy ez egy sxy dolog is lehet egy ffi számára, és gondoltam, be is indíthatná a bulit. Hát, nem teljesen így lett. Szóval lassan elaludtunk. Félretettem ezt magamban, és ment tovább az élet.
>>
>>216705618
Pár nap múlva gondoltam, adjunk ennek egy másik esélyt. Nem részletezem, de az sem volt az igazi. Bár, de néhány részlet: én legyek felül (és fordítva nem működött - lankasztóan nem), mert ő nem akar nekem fájdalmat okozni, és valami olyasmi, hogy ha felül vagyok, én irányítok, és “az nekem jó”. Oké, túléltük valahogy.

Aztán megint telt-múlt az idő, és egyik este újra kikötöttünk nálam. Mondta, hogy “nem szeretne beosonni”, így bemutattam apámnak és anyámnak. Pár perc volt az egész, számára semmi kellemetlen, jófejek a szüleim. (Bár nyilván mindenki ???? - de minden rendben.) Mondta apám, hogy szereti a focit és pont meccs van, meg hogy együnk - van ez-az-amaz most főzték, a párom: azt mondta anyának, h nem is tudta, hogy van egy nővérem stb., és feljöttünk a szobámba.

A szexuális dolgok most sem úgy alakultak, ahogyan szerettem volna. Tényleg kedvelem. Nem voltak nagy elvárásaim, sokféleképpen jó is lehetett volna, és én nyitottan és érdeklődve - sok mindent meg is próbáltam.

Az, hogy ahogyan szájjal csináltam kezdésképpen - egyben az első felvonás végét is jelentette 3 perc után, vagy hogy felül is hasonlóan alakultak a dolgok - csak tetéződött azzal, hogy kicsit kezdtem beleélni magam, és 2 mp múlva azt mondta, hogy szálljak le, mert gondolja, még nem szeretnék közös gyereket.
>>
>>216705640
Nem akarom őt kifigurázni, és tényleg sok mindent el tudok képzelni és fogadni - meg tudok segíteni is sok mindenben és szeretnék is, de valahol nekem is vannak határaim. Neki, magától a 3 alkalomból az első 2,8-ig nem jutott eszébe, hogy a csajomnak is el kellene élveznie, vagy hogy ha már áthívott, talán nem azért tette, hogy leszpjon párszor. Oké.

Láttam, hogy ezek a nehézségek a gyakorlatban nem igazán megoldhatók, így gondoltam, beszélhetnénk erről. Teljesen virágnyelven, és nem bántóan, fölényesen, tapasztaltan vagy elváróan, kezdtem nagyon óvatosan megközelíteni a témát - amire teljes zavarral reagált - mint aki egyáltalán nem érti, miért beszélgetünk most ezekről. Elpirult, nem válaszolt, és akkor, kb 30 perc próbálkozás után, azt mondtam: “Figyelj, ez nekem így nem jó. Nem élveztem el sem. A rossz-sxes kapcsolat nekem nem fér bele az életembe.”
>>
>>216705659
Ezután valahogy eljutottunk addig a témáig, hogy így fejeztem ki magam: “figyi, nem baj semmi. Mindent megértek, szeretlek és minden megoldásra nyitott vagyok, beszélgethetünk, ha szeretnél, de ha nem szeretnél, azt sem, az baj.” Úgy éreztem magam, mintha egy 13 éveseknek tartott edukáció előadója lennék.

Így hát minden érzéki próbálkozás után ezt mondtam: ha elélvezel, és én nem, akkor valamit csinálnod kell, hogy nekem is jó legyen. Vannak ujjaid és nyelved… Oké… akkor így bevezetés nélkül… azonnal a lenti dolgokhoz térve, elkezdte a nyelvével a dolgokat.

Az ügyesség vagy az érzékiség, vagy mindkettő hiányában, olyan volt ez, mint amikor egy 5 éves minden szenvedely nélkül nyalogat egy tejbegrízes tányért - de csak azért csinálja, mert tudja, hogy a tejbegríz jó, de mégsem engedi bele magát, nincs benne őszinte elengedett rajongás vagy ilyesmi. Teljes nyelvfelülettel fel-le.

10 perc után - és lágy instrukciós próbálkozások kudarca után, gondoltam segítek egy kicsit, és két ujjal magamhoz értem. Ő ekkor csak nézte a sztorit. Okkkkkkké. Mondtam, hogy akkor mondjuk használhatná ő is két ujját, oké. Mozgathatná. Okkkké. Őőo ennél lágyabban, es érezhetetlenebbül - egy tampon sem volt még jelen bennem. Na mindegy. Ezután azt mondta, hogy ő nagyon szeret “pnát nyalni”.

Ezután mondtam, hogy nem volt ez rossz, kezdésnek nem rossz, nincs semmi baj, majd fejlődünk-összecsiszolódunk. De közben már azt éreztem, hogy ÚRISTEN. Befordultam a fal felé, és próbáltam nemlétezni. Majd nem sokkal később elkezdett közeledni, és újra seretkzni próbáltunk.
>>
>>216705685
Újra beletettem minden empátiám, az összes szexuális fantáziám - ide már bőven kellett -, és végülis jobb lett a sztori, mint eddig. Valamivel. Én voltam felül, oké, de élveztem. Egy darabig. Kb. 4 percig. Itt már volt némi közös energia-munka, és éreztünk valamiféle közös mozgást. Nem élveztem el, de mondjuk egy kicsit - lelki értelemben - élveztem.

Ezután viccelődtünk egy kicsit más témával kapcsolatban - és kicsit oldódtam én is és ő is. Nem öltem meg a bulit azzal, hogy én is el szeretnék menni, beszélgettünk kicsit, majd aludtunk. Ez volt az eddigi összes sxualis helyzetünk eddig.

Majd kiment egy projektmunkára külföldre pár hete. Azóta minden este felhív, és kb. 30-120 percet beszélgetünk: vagyis én mesélem a bennem- és körülöttem történteket. Ő továbbra is kedves, romantikus és támogató a kommunikációja. Mindenhez kapcsolódik, amit mondok, de ő magáról elég semleges. Elmeséli a napi dolgait és képet küld a vacsorájáról, kagylót keresett nekem a tengerparton és lelkesen meséli, hogy mennyire hiányzom neki. De bármennyire várom, és segítem, hogy beszéljen magáról, bármiről, ami benne van - mindig a felszínen maradunk.
>>
>>216705704
Pár napja eldöntöttem, hogy lezárom ezt. Azt írtam, hogy szeretnék elköszönni, és megköszönni az együtt töltött időt, de nem érzem úgy, hogy mélyülne a kapcsolódásunk. - nem csak sxualisan nem érzem úgy -

És akkor azt mondta, hogy szerinte mélyül. Megkérdezte, hogy mi a baj. Azt mondtam, hogy nem leszek inspirált a kapcsolattól, és hogy nincs bennem szenvedély a kapcsolódás iránt sem. Azt mondta, hogy ilyen messziről nehéz fenntartani a szenvedélyt, és hogy az életben nem csak a sx és a szenvedély van. Hogy nekem csak ez számít… okkkéé.

Akkor mi van még? A szeretet. Azt mondta, szeretné, ha folytatódna ez köztünk. Hogy ő “teljes szívéből szeret”. Hogy haza fog majd jönni, és akkor majd jó lesz a kapcsolat. Okkké.

Mivel mint mondtam, sok mindent szeretek benne, maradtam. Azóta próbál “szenvedélyes” lenni. Tényleg látom az igyekezetet. DE! Ez az “igyekezet” engem inkább taszít. Pl.: beleerőszakolt “…és nagyon várom hogy gerincre vágjalak” és “…három napig nem fogsz tudni felállni” és hasonló mondatok - a gyermekien romantikus üzeneteibe.
>>
>>216705729
Telefonon a többedik “…mi van rajtad?” kérdés után, a tegnapi dcpics volt az a pont, hogy eldöntöttem, most megírom ezt. A tesómmal filmeztünk, és nehéz film volt. Írtam neki, hogy mit néztünk, és hogy milyen jó lenne most hozzábújni, és simogatna és valami szépet mesélne.

Írta, hogy ez neki is nagyon jó lenne, és szeret, és szíveket. Erre, mikor már elindítottam egy nyugis alvózenét, csippan a telóm. Megnyitom, és ott a kép. Ki küld ilyen képet a barátnőjének indokolatlanul? Ki ért félre ennyire egy helyzetet, mit várt? Ah… írtam rá egy smileyt meg egy szivecskét, és aludtam.

Veletek volt már hasonló helyzet? Nyilván dilemma számomra a dolog, és van bennem akarat arra, hogy megértsem, és esetleg segítsek neki - ha szeretné - az a férfi lenni, akire mindkettőnknek szüksége van.

Mit tehetnék? Férfiak, nektek mi esne jól, mi segítene ilyen szituációban? Nők: nektek volt már valami bármi hasonló? És ha igen, nektek mi segített - hogy kezeltétek ezt magatokban? Hova jutottatok a párotokkal?
>>
File: IMG_2229.jpg (244 KB, 1327x2048)
244 KB
244 KB JPG
jöhet
>>
>>216705208
Az baj. Akkor takarodj innen a faszba, a magyarok basznak!
>>
File: sereg.png (2.85 MB, 3020x1892)
2.85 MB
2.85 MB PNG
>>216706807
te nem vagy magyar, imre (ellenben szűz vagy)
>>
>>216707347
Baszok tehát szittyamagyar vagyok.
>>
>>216707389
te nem baszol, 40 éves gyerektelen alkoholista vagy aki az apjával él és a cigányok rabszolgája
>>
paraszt imre ! hol nap megint meg leszel csicskít va ! ha nem adc cigit !!! arany marborót hozzál azt szeretsük a tesokal ! Jócókának köszöny előre ! meg fürgyél meg mer büdös vagy ! szoszi na mare !!
>>
File: IMG_2230 2.jpg (262 KB, 1126x1689)
262 KB
262 KB JPG
>>216707739
mondjuk az pont jó, hogy nincs gyereke a hírhedt unokaöcsitapizónak
>>
>nézz fel
>konstatáld hogy őrjöngenek rajtad
>folytasd tovább az életedet
>>
seggler vagyok
>>
>>216708831
hát az biztos
>>
File: manofalva-2-768x432.jpg (123 KB, 768x432)
123 KB
123 KB JPG
Szétbaszták Manófalvát

Mint ismert, november elején – nem sokkal azután, hogy felépült idén újra a budakalászi Manófalva – , ismeretlen tettesek porig rombolták. Azóta pedig folyamatosan lopkodják onnan a maradványokat. Most viszont az installáció alkotója, Kánya Tamás segítséget kér – írja a Blikk.
>>
és akkor mewing
>>
File: IMG_2234 2.jpg (335 KB, 1440x1920)
335 KB
335 KB JPG
elég menő
>>
File: IMG_2233 2.jpg (298 KB, 1440x1920)
298 KB
298 KB JPG
>>
File: F8YtjPHWbMahZIi9[1].mp4 (3.6 MB, 810x1080)
3.6 MB
3.6 MB MP4
hát ez nem hiányzott
>>
>>216716947
tényleg nem, nagyon csúnya
>>
File: G5j8MTCagAAw7xs[1].jpg (1.32 MB, 3200x2133)
1.32 MB
1.32 MB JPG
legalább Risza nem tesz ilyet
>>
>>216716947
bemelegít a ruszin lovaglásra
>>
File: IMG_2239 2.jpg (491 KB, 2160x2880)
491 KB
491 KB JPG
mit jelent az, hogy
füsigi?
>>
>>216718888
nem te szoktad annak hívni, négyek?
>>
>>216719472
HELYZET VAN, SÜRGŐS HELYZET VAN
>>
>>216719497
én a momoko_fushigi nevű X profiljára gondolok
>>
>>216719566
igen de szerintem te márt írtad azt hogy csodás momó
mert azt jelenti
>>
>>216719593
azt nem azért szoktam mondani
nem tudom mit jelent
>>
File: deWuFeQi4Gv3yZXq[1].mp4 (896 KB, 720x960)
896 KB
896 KB MP4
>>216719637
aszt
>>
>>216719753
jó hát az hogy Momokó csodálatos az minden nyelven egy általános igazság
>>
File: 2If0qsQ9gXeOKD0A[1].mp4 (451 KB, 720x960)
451 KB
451 KB MP4
>>216719817
de az is, hogy csöcsös
hogy nem tűnt föl eddig
>>
még mindig
>>216716103
>>
gyertek a tisza klubba rajzolni

https://garticphone.com/hu/?c=03d0b71188
>>
File: G5jME6ibsAAqOtP[1].jpg (582 KB, 4096x2730)
582 KB
582 KB JPG
>>
Ümeda Momokó feneke

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.