kurva anyátok
ukrán pétert meg kell állítani
>>220680077>Arad
>>220680077számok tanúsítják a mai tisza győzelmet
>>220680422
>>220680422És hol vannak azok a szóban forgó számok?
Na mostmár tud újra beszélni. https://twitch.tv/gilticus/clip/TameOddFerretBatChest-thW5_V-1rhvcaY2w
áradt 2x a tiszára
még felrobbanthat valamit. én bízom benne hogy nem adja föl ilyen könnyen
Nagyon izgulok.
na kire szavazunk bástyák
>>220681047*szavaztunk már hatkor ott voltam és behúztam a Tiszának kétszeraztán a rendőrök elvittek testi sértés miatt
>>220681047A Torgyánra.
me? I support the fat gypsy Hungarians deserve him
>>220681047Magyar 'Orbánbaszó' Péterre természetesen
>Judit Varga felkurva>Vogel Evelin szétbaszva>ellenzék porrákkurva>NER összebaszvaÓRÁID VANNAK HÁTRA ZORBÁÁN
az össszes zsideszes és tiszaros bekaphatja a vastag faszt mert mentek a gecibe Szibériába. ha kész a pörköltem, kocsiba ülök és húzok szavazni Toróra és két olyan ikszet húzok be, hogy beleremeg a föld. szóltam a szüleimnek is a faluban, hogy ők is rá szavazzanak, különben nem kapnak unokát, bár ők mind miépesek voltak anno szóval bízom bennük. majd posztolok képet is, mert nem vagyok hangember.
Mivel készültök az esti szarbánbukásra, tesik?
>>220681247A Márkot kihagytad.
Toró be se fog jutni lol
>>220681274az még nem biztos
ELKÚRTA AZ ORSZÁGOT A SZARBÁN!!!!ROHAGGY MEG SZARBÁN, ELKÚRTAD EZT A SZARORSZÁGOT, TE MOCSKOS ÁLLAT! ELKÚRTAD TE TÖRPE! OSTOBA, GONOSZ TÖRPE! TÖRPE SZARBÁN!SZARBÁN A NEMZET MÉSZÁROSA, LEMÉSZÁROLJA A MAGYAROKAT! DÖGÖLJEN MEG MINDEN FITYISZ SZAVAZÓ! TÖNKRETETTÉTEK AZ ORSZÁGOT, MINDENT ELPUSZTÍTOTTATOK, NYOMORBA DÖNTÖTTÉTEK AZ EMBEREKET, MINDENKI MENEKÜL!VISSZAFOGLALJUK AZ ORSZÁGOT!!!!AJÁNLOM, HOGY MINDENKI SZAVAZZON MAGYAR PÉTERRE, AKI NEM SZAVAZ MAGYAR PÉTERRE AZ EGY MOCSKOS H A Z A Á R U L Ó !!!JÓL HALLOTTÁTOK BÜDÖS NÁCIK!!! TI VAGYTOK A HAZAÁRULÓK, AZ ORSZÁG ELÁRULÓI, A NÉP ELLENSÉGEI, DÖGÖLJEN MEG MINDEN NÁCI, MINDEN TAKONYGERINCŰ MOCSKOS FIDESZNYIK!!! KOMMUNISTÁK ÉS FASISZTÁK VAGYTOK EGYBEN AZ EMBERISÉG MOCSKA!KI TAKARÍTJA KI A MOCSKOT???!!!!!MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYAR MAGYARHA NEM SZAVAZOL MAGYAR PÉTERRE, KITAPOSOM A BELEDET, HA SZARBÁNRA SZAVAZOL ELVÁGOM ANYÁD TORKÁT IS!!!!!!
>>220681131
>>220681277>a férfi amelyik nőkkel szekszel és gyereke is van az nem lehet egy cseppet sem buzisEgyáltalán nem hiszek neked.
>A vasárnapi választás első részvételi adatai máris minden várakozást felülmúltak, jelezve a szavazók kivételes mozgósítottságát. Reggel 7 óráig a jogosultak 3,46 százaléka járult az urnákhoz, összesen 260 556 fő adta le a szavazatát.Fidesz KAFF
there has not been a single japanese woman posted in this thread yetthings are getting serious...
>>220681321the rice schizo is still sleeping
>>2206813112018 dezsa vűm van. Akkor is ment az örömködés, hogy rekordrészvétel, hű de sokan mentek el, most aztán reszkess Orbán! Este pedig Vitya kétharmad.
Mindenki postázza a bőrszínét.
>tiszára szavaz>kapja értesítőt hogy besorozzák ruszkik ellen>kiköltözik nyugatraklasszik
>>220681485a kötelező a nemváltó műtét kihagytad
>>220681495igazságbomba
>>220681485lmao vicces hogy azok a nyuggerek riogatnak állandóan a sorozással, akik folyamatosan arról ugatnak, hogy VISSZ KÖLL HOZNI A SORKATONASÁGOT MER EZEK A MAJI FIJATALOK EL VANNAK PUHULVA két perc múlva meg sírnak hogy "jaaaj ne vidd el a fiankat pls ments meg minket Viktóóóóór".
nem bánnám hogyha bármilyen pro-eu genya nyer mert akkor van okom elmenni egy fejlett országba ahol mindent indiaiak csinálnak.válasz a mérget, magyarország.
Anon szerint akkor adjam el a MOL részvényeket?
>amikor megver az orosz tanár
>>220681681Puzsért nem lehet csak úgy megverni. Naggyon nagydarab és hiperagresszív
>>220681630ha ellenzék nyer akkor igenruszkik megduplázzák az ukránbarát országok olajárát
Orșoș nyer>nincs EU-s pénz>de mástól sincs >drasztikus megszorítások >diplomáciai zárlat Magyarország ellen >kilép az EU-ból>a vétót az EU-ban eltörlik Bozgorpeti nyer>van EU-s pénz >a NER pofátlanul átiratkozik a Tiszába>a toflább zsideszeseket meghurcolja az EU-s antikorrupciós ügynökség >még több belviszály >a vétót az EU-ban eltörlik>drasztikus megszorítások >az Orșoș továbbra is őrjöng a képernyődön
>>220681681a posztmodern térben csak úgy lehet elérni a szuperpozíciót ha alámerülünk a kollektív tudattalanba hogy megkeressük a kurzusok felett átívelő közös ősélményt.
>>220681695De még gyerek volt. Ezért utálja a muszkákat, mert az anyja elküldte őt külön tanárhoz.>>220681716De a Shell Kapitány elfogja adni, nem?
>>220681728De hát ez mind szar. Én totális szláv halált akarok és ingyen krumplit
>>220681728a NER lovagok egy része már februárban elkezdett átiratkozni céges állásokba, már rég beépültek a vezetésekbe
néger, a tisza összes alapítója ex fideszes. ti amúgy tényleg ennyire végtelenül retardáltak vagytok vagy csak tettetitek? azt hiszitek, hogy most jól alárúgtok a fidesznek, közben meg literális fideszesekre szavaztok, akik 2 éve még a zsírcigány olajos faszát szopkodták. most pont olyan sima agyú barmok vagytok, mint a boomerek akik 30 éve leszavaztak az ex pufajkásokra, csak mert azok demokratának nevezték át magukat és azt hitték hogy ezzel megdöntik a rendszert.
>inkább élek szegényen zsidók alatt minthogy megdögöljek egy másik országértzord
>>220681806igen, ezért szavaztam ismét a DK-ra
>>220681770Be szoktak hozzám csengetni kovásznaiak az olcsó krumplival de nem jó. Mind meg van rohadva, úgyhogy globalista krumplit kell vegyek a Kauflandban sajnos.>>220681773>>220681806Felizgat?
őszinte vagyok, én a csúd útját járom és most ezen az úton fogom tovább menni. elindulok és teljesítem a kötelességem. nem remélek jutalmat, esküt tettem az evangélicsúdra, ezt teljesítem. nem ugrok ki, nem állok át, nem alkuszom.
ment 2 X a tiszára. Halk mangalica visítást hallottam mikor bedobtam az urnába
Mi vagyunk Magyar Péter
>>220681921előrevetítés
én mindig is Magyar Péter Párt párti voltam
Na az egész családdal elmentünk és leszavaztunk a Magyar Petire
Tesi most jött a Magyar Péter és mondta, hogy megszagolhatom az Evelin lábát, ha nyernek.
>>220681534Nem tudja a különbséget a honvédelmi/harcászati alapismeret, honvédelemre besorozás (mert megtámadott valaki ezért védenedvkell a hazád) és aközött, hogy azért soroznak be, hogy idegen földre menjél harcolni.Ha megtámadnák Magyarországot, azonnal jelentkeznék a legközelebbi parancsnokságon. Ha kapnám a behívót, hogy menjek mert x hét múlva a Donbaszban fogok harcolni, akkor húznék el a faszba valahova nyugatra. Ha ott is keresnének akkor meg oda ahonnan nincs kiadatás Magyarországra.
Na leszavaztam. Egyéniben Fidesz, mert semmi bajom a mostani képviselővel, fejlődött a település, jól végzi a dolgát. Listán Tisza. Aztán bizonyíthatnak, hogy ők mások mint a Fidesz ők nem vonnak meg forrásokat csak azért mert egy választókerületben a fideszes győztes kéri.
>>220681984a mi hazánk nagyon szeret LARPozni minden dél-keletii országnak törvényeivel (honvédelem = dél korea, tűzsor drogkeresőkre = szingapúr) csak a 60+ feletti korcsoportnak tetszenek ezek az ötletek mert miért akarnánk változást ebben a rabszolga országban?
>>220682055LOL, ez több nőügyi kormányzatot és több Atlantizmust.
Tényleg azt hiszik az emberek hogy bármi változni fog ha a Tisza nyer?Ugyan olyan szar lesz minden bárki nyer
>>220682170hát ha nem mentik fel a pedofilokat, lopják szét az országot, nyalnak be tövig a ruszkiknak meg igazából mindenkinek akkor szerintem lesz változás
>>220682226csak eladják az állami cégeket, ugyanúgy szétlopnak mindent és mellé egy kis buzizsidó propagandát is tolnaka pedofil dolgot nem tudom, az annyira nem érdekel és nem érint, felőlem csináljanak velük amit akarnak
mit értesz azon hogy a gonosz emberek gonoszak? nekem ez a gonosz ember azt mondta hogy a másik gonosz ember gonosz... ezért szavazok a harmadik gonosz emberre!
a tisza igazából a zsidesz eszköze arra hogy átmentse a hatalmát a következő ciklusra, miután túl nagy a külső nyomás rajtuk
ugyis orbán nyer, az emeberek azért hiszik hogy bármi esélye van a petikének mert a budapesti libcsik a leghangosabbakde közben mindenki más budapesten kivül orbánra fog szavazni
>>220682278>csak eladják az állami cégeket,mint például? szinte mindeni "állami" cég a mészáros csoporthoz tartozik már
A brüsszeles bürökraták átvették az irányítást a testem felett valaki segítsen
>>220682414Lol a vidéki paraszt a vidéki tiszaros partjára szavaz.
>>220682414Az hogy a Kutya párt a második a fidesz után nagyon vicces nekem
>>220682050te hihetetlenül ostoba vagy. azt sem tudod mire szavazol geci
>>220682505Kénytelen voltam nekem se egy zsák krumplit,se egy hűtőt se egy céget nem adott a zsici párt :(.Remélem a következő életemben lehetek én is egy kövér zsidó cigány mint Orbán urunk
>>220682538Jóbarátok kéz a kézbe :)
>Kapitány viszi MOL-t, MVM-et a Shellnek>erstés kurva viszi az OTP részesedést az Erstének>metás kurva elhozza az arcfelismerős internethozzáférést>EU pénz nem jön mert bocsi háború van>jön a migránskvóta amit Peti vagy beszop gyomorig vagy ugyanakkora páriák maradunk mint eddig>lesz valami erőtlen elszámoltatási kísérlet amit az AB rendre elkaszál de legalább a következő négy évben is fideszes pofákat fogtok látni a médiában mindenholezekre azért készüljetek fel, ha nyer a Tisza
>>220682688ne felejtsd el hogy ha tisza jön belépünk az ukrán orosz háborúba, az usa irán háborúba és a zulu tikwakta-i háborúba is!
>>220682414>úgy remegett a keze hogy nem bírt fél centi egyenes vonalat húzni>a faszszőr kiesett a szájából a lapraklasszik
félcigó mi gatyánkos nagyon remeg hogy megszűnik a "munkahelye"megértjük hisz a lopás a véredben van
Én postás vagyok és egyik párt sem mondot semmi jót a jövönkről szóval mindenkinek a kurva anyát
>>220682756>>úgy remegett a keze hogy nem bírt fél centi egyenes vonalat húzni>>a faszszőr kiesett a szájából a lapramondtam, a brüsszeli fideszes buzi orgiából jövök, ott elkaptam az AIDS-t Orbán fiától azért remeg a kezem :(.
megtettem a kötelességem, tovább járom a csúd útját. szíteljen az összes zsidó, bidámbidám és tranyó.
>>220682738Kiköptem a kávém te mocsok az asszony meg fejbekólintott, hogy mit nevetek
>>220682738>rátromfolás elpoénkodásviccek rajta a Bizottság már megmondta hogy háborúban állunkaz irániba is be lehet már szállni mert nem a narancscsúd mondta hanem a hekkin valid Rutte
>>220682738uganda-törökbe is? ha igen akkor megyek dobom az x-et a tiszára
>felesége és gyerekei szeme láttára megölt egy kiskutyát egy mikróban, ami életük végéig traumatizálta őket.>a gyerekei szeme láttára kivette a farkát, és részegen maszturbált>buzi szexelt Radnai Márkkal.>drogozik és drogosan bulizni jár.>hatalmas egója van, és nagyon durva a körülötte lévőkkel.>ötször megerőszakolta Vogel Evelint análisan, és felszakította a segglyukát>nem tetszett neki a pizza, ezért megtaposta a pizzát, és ámokfutást rendezett egy balatoni étteremben>megvert egy újságírót, elvette a holmiját, és a folyóba dobta>az EU parlamentjében nyilvánosan, a világ előtt rajtakapták, amint a farkához nyúlt Ugye nem ezt az embert akarjátok a kormánynál látni???
>>220682877Pont ezért nem szavaztam Viktorra. Ez a megnyilvánulása már elfogadhatatlan volt.
>>220682932Hülye vagy, a Dobrevről van szó
>>220682955>felesége
>>220682877nyomod Peti. Áradjon
>>220682955A Dobrev vagy a Radnai a transz ebben a szituációban?
Hűha. Ez ugye magyarnak számít?
Kunhalmira áradtam
>>220682982Már jelentem is a Fityisznek sakkmatt tiszarosok
>>220682982ennek a lyuknak is remeg a keze a sok dugástól
és melyik párt fog barátnőt adni? a fiatal lyukok mind a tiszára szavaznak de a programukban nem olvastam semmit hogy adnának egy barátnőt
>>220682877Vége van Pötyi.
>>220682877ez mind bázisolt dehiszen
>>220683006lyuk arra szavaz akire kiadják neki a parancsot
>>220683038>lyuk arra szavaz akire kiadják neki a parancsotnajó de ki adja ki a parancsot? vele szeretnék tárgyalni a barátnő ügyről
>>220683006Kövi választáson indulni fog a Gótlányt Ingyen Mindenkinek Párt az aktivista csoportokat pedig GIMP egyleteknek hívjuk majd
>>220683038akkor a szekszelős normik tiszások?
>>220683067plot twist: te vagy a barátnő
>>220683067a faterja
>>220682877Az kimaradt hogy>ellopta egy random ember telóját és a Dunába hajítottaDE KORMÁNYON BIZTOS NEM FOG LOPNI MERT HŰDE MEGÍGÉRTE!!
>>220683077nem összekeverendő a GNU Image Manipulation Program-al
Dübörög.
>>220683089ÉS FÖLDHÖZ BASZOTT 1 PIDZÁT !!és hatalmas fasza van, Bede Zsolti hivatásos faszológus 21 centiméter hosszúnak becsülte a nadrágján keresztül. EZ VESZÉLYES !
>>220683104ők lesznek a legfőbb támogatóink mert minden plakátot abban fogunk szerkeszteni
>>220683089>ezen a helyen folyton kirabolnak, de nem fogok máshová menni mert mi van hogyha ott is meglopnak?
>>220683130hatalmas szürkeállomány lépés
>>220683089Az utolsó előtti szerinted mi volt? Szövegértésből átengedtek?
>>220683152mert az újságíró volt?szerintem mémnök
Orbán Balázs szerint a magas részvétel nekik kedvez
De kurva ostoba itt mindenki, te szentésges ég.
teszt
>>220683420hetek óta nem tudok ide postázni mert valami kretén folyamat range bannoltat minden vodafone IP-t
>>220683414hát ha okosak lennénk akkor most angol,német,osztrák vagy holland zászló alatt postáznánk
>>220682817totál kurva death?
>>220683461Ja bocsi az én vagyok. Csak a retkes szláv jani állandoan bannol.
>>220683420>>220683461minden friss IP-nél ezt dobja egy darabig nem kell skizulni
>lyukok
>>220683894>nincs jobb dolga mint négycsánon okoskodni
>>220683922már leszavaztam toróra. 4chan böngeszés és sörözés a mai programom
>>220683953átlag toró fan
Na ment a két X a Mi Hazánkra de remélem azért Toró nem fog kiléptetni az EU-ból
>>220683414Mert mi bajod a gótlányokkal?
>>220683953>>220683987bézd, büszke vagyok rátok.
>>220683983mérges vagy?
>>220684097nem, én is arra a fasszopóra x-eltemösszes többi retardált
>>220680077alma
>>220683987>remélem a náci nem fogja végrehajtani náci terveit de azért támogatomzseniális. na mindegy úgy sem fog bejutni
>>220684144>unironikusan nácizikGratulálok, tiéd a nap retardja cím
>>220684128pélófalócsinkrabszi
>>220683953mi most megyünk asszonnyal mindjárt, ő 2x Tisza, én 2x Fidesz, utána kondi, wellness, aztán este tali a városban a haverokkal. az alku az, ha a Tisza nyer, engem hívnak meg unicumra, ha a Fidesz, én őket
>>220684202seggbe
>>220684220Buzis
>>220684158>unironikusan náciziknem azok. sajnos ahhoz igen gyávák meg kevesen vannak és nem szocik
>újabb kétharmad
>>220684344Előd azért még mindig rendszeresen zsidózik
Ez is megvolt
>>220684430Aranyos femboy
>>220684430cigányhelyeske béen
>Orbán Viktor útlevéllel azonosította magát, mielőtt leadta szavazatát ma reggel.
>>220684202Leszop ha megteszem?
>>220684528csak ha előbb leszopod a 20 centis lányfaszát
>>220684430Na ez!
wait for late poll almak
2018-as vájbok...
>>220684852Nem én szedek dilibogyót, hanem kend.
Orbán Gáspár az egyszemélyes hadsereg Csádban van hogy kielégítse a sok BBC-t, ez hatalmas lépés a Magyar-Csád diplomáciai kapcsolatban. Csak a Fidesz!
>>220684987felizgat.
Több az olyan egyetemista lány, aki prostitúcióból tartja fenn magát, mint gondolnánk
>>220681485Nincs probléma, alkalmatlanná tenném magam a katonaságra.
Sziasztok! 30 éves nő vagyok, a párom 34 éves férfi, 2,5 éve vagyunk együtt. Már a kapcsolatunk elején is elmondta a párom, hogy szeret játszani, de az ex-barátnői nem engedték neki eddig, nekem viszont semmi bajom nem volt ezzel, hiszen én is szoktam játszani. Viszont azt nem sejtettem, hogy konkrétan játékfüggő. Ő délután 4-5 körül ér haza a munkából, kicsit eszik, beszél velem 15 percet arról, h milyen volt a napunk, aztán bemegy a szobába és gépezik hajnali 1-2-ig is akár. Eközben persze párszor hozzám szól, amikor kimegy WC-re vagy enni, de nagyjából ennyi a programja. Minden. Egyes. Nap. Helyesbítek, hétvégén nem, mert akkor egésznap a gép előtt ül. Én hétköznap viszonylag korán szoktam aludni menni, 20-22 óra között, így kb sose alszunk el együtt, nyilván ez a szexuális életünkre is kihat. Már számtalanszor kértem, hogy aludjunk már el együtt egy kicsit többször, de ő nem akar, merthogy ő nem álmos. Sokszor próbàltam már ezekről vele beszélni, de bevágta a hisztit, nem szólt hozzám, és/vagy leült mellém telefonozni, vagy bekapcsolta a TV-t és YouTube-ot nézett. Nagyon kezd már ebből elegem lenni… olyan mintha teljesen egyedül lennék. Fog ez változni? Mit tudnék csinálni, hogy kicsit kevesebbet gépezzen? Egyszer már ő is bevallotta, hogy játékfüggő.
>>220685259Én alapból az vagyok
wasn't peter in mi hazanak?
>>220685372he was in a lot of places...
>>220685467doode...
>>220685303>beszél velem 15 percet arról, h milyen volt a napunkvan olyan nő aki ölne ezért a privilégiumért.picsának engednie kéne az egójából
>>220685631
Ha valaki mennyei szopást szeretne az keresse fel Orbán Gáspárt csádban, ő adja a legjobb fejest a világon, katona voltam úgyhogy tudom
ledob mindent