kurva anyátok
Jó reggelt a konstruktív ellenzéknek
a metrókon miért nincsen wc? mivel jobb az ha az ülésre kell szarnom? a buzi geci karácsony ezt is elsikkasztotta faszom a tejfeles szájába
Megújul a Fidesz.
>>221708807le kell mászni a sínek közé szarni
Minden ami nem tetszik az Népköztársaság: Egy fideszes útmutatója a politikai társalgáshoz
a nagymamámat megtalálták tegnap a cigány szélhámosok. azt mondták, hogy repedezett a járda a háza előtt és emiatt fel fog ázni a fal, de ők 20 ezer forintért feltörik a betont, raknak le vízzáró fóliát és visszatöltik térkővel, cserébe csak annyit kérnek, hogy had mehessenek be áramért, mert hoznának egy légkalapácsot meg egy vésőgépet. a mama megmondta, hogy köszöni, de nem és amikor be akarta csukni a kaput, a zsírcigány megfogta és nem engedte becsukni, közben meg magyarázott, hogy ilyen meg olyan büntetés fog kapni a "tanácstú" ha nem csináltatja meg a járdát, mert ők ismernek valakit, akit most büntettek meg 4 millióra és hogy valójában ők akarnak szívességet tenni neki. a mama addig mondogatta, hogy nem érdekli, amíg a cigány végül elengedte a kaput, a mama gyorsan be is zárta duplára, bement a házba, azt is magára zárta és hívta anyámat, hogy mi volt, anyám meg hívott engem. szólt, hogy a cigányok ott állnak egy berlingóval és fényképezik a házat. lebasztam mindent ott helybe, megmondtam a főnöknek, hogy családi vészhelyzet van, kocsiba ültem, még az övet se kötöttem be és húztam öreganyámhoz. mire odaértem a már cigányok elmentek, megkérdeztem a mamát, hogy felírta-e a rendszámukat, hát persze hogy nem, mondjuk megértem, mert félt nagyon és ablakhoz se mert odamenni, miután látta, hogy a cigányok fényképeznek. gyorsan faragtam egy éket egy darab fából és megmondtam neki, hogy ezt mindig rakja oda a kapu lábához, hogy ha fel is törik a zárat a cigányok, akkor se tudják benyomni a kaput és kint az udvaron ne tartson semmi értéket.valszeg kifigyelték hogy egyedül lakik és be akarták hízelegni magukat, hogy kirabolhassák. kurvára fel vagyok háborodva, mert a mama egy nagyon jó kertvárosi helyen lakik, ahol eddig egy darab cigány nem volt, betörés meg soha. ha nem lett volna elég okom gyűlölni őket, most kaptam még egyet.
jöhet
20as eveim elejen jaro no vagyok ferjem a 30as evek elejen jar. 33 hetes terhes vagyok.Sajnos volt egy vetelesem, aztan ujra terhes lettem es terhessegi depressziom lett. Emiatt voltak duhkitoreseim es eldurvult koztunk a helyzet a ferjemmel es ezert februar vegen kirakott otthonrol a draga anyjaek hatasara, akik miatt az egesz vita volt koztunk. 80 szazalekban miattuk veszekedtunk es ok alaztak folyton ami miatt egyre melyebbre kerultem. Soha semmi nem volt jo amit csinaltam. Az anyja mindig mindenbe jobb volt nalam. Az apja pedig mindig veleszolt a penzugyeinktkk kezdve mindenbe. Es konkretan ok raktak ki a lakasbol is es teljesen manipulaltak a ferjem… En akkor nagyon osszetortem es ezert szakember segitseget kerve teljesen jol lettem. O ezalatt nem tamogatott, nem is keresett, de telesirta az osszes ismerosunket, hogy o mennyire szeret es mennyire azt akarja hogy jol legyek.Na hat jol lettem, elkezdtunk ujra beszelni. Voltunk parterapian is de keptelen volt eldonteni hogy mit akar. Hogy bekulni akar e vagy valni. Ha vele voltam minden jo volt, majd egyik pillanatrol a masikra bedepressziozott es ellokott magatol. Majd aztan nala aludtam, osszebujva aludtunk. Majd megint valni akart es ez igy ment 2 honapon keresztul. Mire nekem volt anyukammal egy vitam es sirva kertem, hogy had koltozzek haza es had vigyem oda haza a babat, mert szeretnem ha rendes otthona es csaladja lenne. O kozolte hogy nem, mert fel attol hogy mivan ha ujra vitak lennenek a kapcsolatunkban. Es folyamat ezzel ervelt, hogy mert mi van ha, mi van ha ujra vitak lesznek, mi van ha ujra depresszios leszek stb stb. Kozben en teljesen jol vagyok honapok ota es o az aki teljesen depresszios. Volt olyan hogy magzatpozban sirt a foldon es en nyugtattam, mert o nem akar elvesziteni.
>>221709769Barmikor mikor sirtam mert mar elegem volt hogy szivat, o mindig sokkal jobban kiborult, es vegul mindig en nyugtattam ot. Nekem ez is faj mert engem hagyott egyedul terhesen es velem szorakozik. Nekem kellett elkoltozzek a kozos itthonunkbol, megis mindig o az aldozat. Na hat mikor utoljara talalkoztunk, kozolte hogy neki ujfent idore van szuksege hogy eldontse mit akar, velunk lenni vagy nelkulunk. Azota nem keresett pedig volt terhesgondozasom is, meg se kerdezte mi volt ott. A vedonom mindig biztat hogy adjak neki idot, higyjem el eszhez fog terni es majd ha megszuletik a baba akkor ugyis rajon arra hogy mi vagyunk a csaladja. De en mar nemtudom hogy erre van e esely. Az a baj hogy az o csaladja nagyon nem birja elengedni es emiatt is lettem en depresszios, mert nem birtam, hogy folyamatosan beleszoltak az eletunkben. Mindenrol tudni akartak, mindent iranyitani akartak es nem tartottak tiszteletben a kereseimet. Na azota a ferjemet teljesen ellenem forditottak es ok tomik a fejet, hogy ez a hazassag mar nem negmentheto. Kozben ferjem elvileg minden este sirva alszik el mert hianyzunk neki…Van ra esely hogy tenyleg a baba majd eszhez teriti es le tudja majd allitani a csaladjat? Es minket mint csaladjat fog valasztani es nem az anyjaekat? Oszinten nagyon tanacstalan vagyok…
Na szóval Viccmesélő után Hazarepülőt is sikerült szarrá alázni és elpusztítani a létező legmegalázóbb módon, mert az írók szándékával ellentétben a közönség nem megvetendő, nyomorult gonosztevőkként tekintett rájuk, hanem szimpatizált a sorsukkal és a helyzetükkel, sőt mi több, az ellenkultúra ikonjaivá váltak. Annyira bírom, amikor ezek a kis 160 centis, kérdőjel hátú kazárok minden erejükkel azon vannak, hogy megutáltassanak veled valakit/valamit, aztán pont az ellenkező eredményt érik el és az emberek jó része szimpatizálni kezd velük. Ennyire nincs bennük semmi önreflexió. Gőzerővel próbálják a fejedbe verni, hogy NEKED EZT MOST UTÁLNOD KELL MERT Ő EGY FRICKIN GONOSZ INSZEL, az emberek pedig úgy vannak vele hogy "hmm, talán igaza van, halgassuk meg" és ilyenkor kollektív agyfaszt kap az egész zsinagóga és kicsinyes bosszútól vezérelve inkább elpusztítják ezt a karaktert, csak hogy ne tudd a továbbiakban használni, mint szimbólumot és még az emlékét is megalázzák azzal, hogy szó szerint megerőszakolják, utána pedig pépesre verik.
jó reggelt jó szüzességet
F Kyle Busch
>>221710187patriot down
>>221710241Like what the ACTUAL FUCK DUDE. This must be how losing Dale Sr. felt like even if Kyle wasn't anywhere near his magnitude. 41 only as well, like. Just. FUCK.
>A dokumentumok alapján a köztársasági elnök igazgatósága (kabinetfőnöke) sem támogatta K. Endre kegyelmét, de Novák Katalin ennek ellenére kegyelmet adott, indoklás nélkül.TESSÉK MEGVÉDENI ORBÁNT!MOST! MOST! MOST!
>Robbanás történt a Mol tiszaújvárosi üzemében, egy ember meghaltMejött a legújabb Ukrán drón!
>>221710730lesz majd stop oil tüntikézés? mert akkor viszek fingbombákat az aszfalthoz ragasztott gyogyósok örömére
>>221710839Slava Ukraini!
>>221710994>a Nis üzlet mégsem jön össze>osztalékfizetést elhalasztják>robbanásmég jó hogy már eladtam a MOL részvényeimet LÓL
>>221711613#megújul
>>221711613VÉDVOLNALHARCOSOKPATRIÓTÁKMEGAFONPEDOFILO....JAJ NEM IDE
maci
szűz
>>221711613Ez a Védvonal benne volt a "Győzelmi terv"ben?remélem megélem hogy lássam mi volt a chatgpt oroszlán belsejében
kávémaci
>>221711757Mikor jön Steiner ellentámadása?
gyűjtöttem fonalakategy>>221711084
a szüzesség örök
kettő>>221711282
védett
>>221711876Neked.
>>221711858sanghajnak mi a jogi státusza?
az az ausztrál egy kibaszott bázisolt postás
>>221711932tier one city?ruszin falu?pont oda akarok költözni
>>221711958én abban a hitben voltam hogy valami szabadkereskedelmi zóna vagy ilyesminem annyira független mint hong kong de valami hasonló
>>221711991nem hiszemhong kong meg macau azok
>>221711888This oneesan really makes my heart go doki doki.
>>221712014she's something
>>221711958>pont oda akarok költözniMikor mész?
>>221712004pedig van valamiszabadkereskedelmi zónájuk is van meg ahhoz tartozó saját bíróságaikde nem autonóm terület mint Hong Kong
Aszuka támad!
na rögtön itt a másik Aszuka is
rohadt szüzek
>>221712084ez a focimez valahogy kurva menő rajta
>>221712051ha elvégeztem a bsct
these asian broads do nothing for me
>>221712186Mennyi idő?
>>221712207you gonna eat ze bugs
>>221712207Only mentally ill virgin incels obsess over them because they think their tiny failed dicks would get instantly sucked by them because they are "white". So don't dwell on it.
I've been here since 2017 and I still don't understand the peach op
>>221712207That's fine.
>>221712280reference for cunnilingus, because we do sex stuff every day
>>221712280we couldn't have had peach more than five timesthat's a fucking applethe fruit used to signal how many threads we've had that dayapple is the first, pear is the second, i think you get itbut that was back before this place became deserted because of the news spamming paedo groomer who won't fuck off
>>221712362>we couldn't have had peach more than five timeshogy hazudik a szottyos vén kurva
Magyar Peti ma bejelenti a szűz és kisfasz adót
>>221712433Mikor jelentik be a sárgakurvaspam adót?
>>221712433szegény szüzek halmozzák az adókat :(
>>221712362I'm colorblind :(>the fruit used to signal how many threads we've had that daySmart
elkezdtem nézni a nyan koi-t de nem ezen a gépen úgyhogy nincsenek képlopásaim
>>221712466nehogy szexelj
>>221712451Tranimeadó?
>>221712461damncan you still be a helicopter pilot in the IAF?or does that exclude you from flying in general?
>>221712501Excluded from flying in general, I'll stick to ace combat for my plane autism fix
na találtam egy reit
>>221712518:(
>>221712477Szerintem így a 40-hez közel már kurvára feladta.
same here afaikthere's such a huge interest in piloting that they get rejected / thrown out over the smallest issuesat least now those who wash out become drone pilots
>>221712518>>221712461Larping Harmon Rabb(((i)))? What was Catherine Bell's pussy like?
>>221712551You guys are the nicest general I've posted on so far I've been posting in each one for a bit to get a feel for them and y'all are the best so far answered my question and considerate and polite keep it up!
huha
>>221712642nice of you to say sostick around if you like
>>221712679I'll be sure to hop in every once in a while from now on
>>221712700Hop in the gas chamber you money changing, hooknosed yid scum
>>221712717Grandpa already did for me so I dun have to *nod*
wtf
>>221712949Sry that joke was probably too dark, it's a joke my grandpa is fine and doing good!
>>221712986figured since your grandpa would have to be very old for that
Fal!
>>221713210ki ez a fatörzsés miért szopják annyira a FAL-t a csúzliszekszuálisoknem is volt nagy háborúban
>>221713210nem rossz, nem rosszvan fürdőruhás képe?
>>221712466eddig a postás néni a legjobb
őt felismeri valaki?>>>/pol/535568945
faszom az opot akartam mutatni, nem azt a postát
hasonlít a szümirére de nem hiszem hogy ő
mégiscsak a szümire op odaírta
Biztonsági őrnek adta ki magát a férfi, hogy kettesben maradjon a budapesti szállodában diáklányokkalSzexuális erőszak miatt 16 év fegyházra ítélték.
>>221715418az áldozatok túl öregek ahhoz hogy ez a tiszakimbó legyen
Ugyanabban a faluban támadt a medve, ahol két hete megölt egy nőt
Na, szexeltetek már?
>>221716823>>221716692Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy nem.
Megújul a Fidesz
>>221716823na ő az igazi ruszinbaszó
ha a ruszint ennyien basszák, akkor hogyhogy szűz?
>>221717717A buziszex nem szex és a ruszin az powerbottom.
jól esne egy lime-menta
>>221718016Neked a szorzótábla esne jól. Mondjuk a 9x19-cel kezdve.
>>221718055persze, finomságokért cserébe, mi?
https://www.youtube.com/shorts/Nrbw72ePpVkna szép
>>221717268Felizgat?
Megtorkoztatott egy tiktok sztár
>>221718055mesélj gyerektapizó honnan van neked hozzáférésed ilyenhez?
>>221719273Majd ha befejezted a BSc-t.
>>221719364hogyan használnád, ha meglátnál az utcán?
>>221719397Meghívnálak egy romantikus, gyertyafényes vacsorára valami Michelin étterebe, hogy megmutasd mekkora powerbottom vagy. ;)
>>221719471És mit ennénk ott? Autógumit?
>>221719498Mé, azzal mi a baj? Még márkás is, nem egy Taurus.
>>221719549Mi bajod a fekete bikákkal?
szomorú azonosbuzulás
>>221719588Nyertél.
nitó risza is jobban néz ki hosszú hajjal, ki gondolta volna
hát ez hosszú út lesz vágópista nővéreimhttps://www.war.gov/ufo/?releaseDate=Release+02
Most volt az esküvőm
>>221720248én jobboldalt
Lenne szex?
'sze
pofa be hülye szüzek
KILL SZŰZ
én menőnek gondolom
fonalak vannak
>>221707906meg kell bolondulni egyszerűen
itt is egy>>221723779
>>221724590grok az a torta igazi?
>>221724524az a hong kongi zászló egy messze földön hírhedt travi postás csakis kizárólag travikat postázik
>>221724783upszazt láttam hogy a portugál travi volt
latinxek próbálnak hódmaxxolni>>221722557
>>221724853upsz? hanyadszorra dőlsz be travinak? én nullaszor dőltem be travinak, de ezzel csak én vagyok így
>>221724973ki se nagyítottam a képet hőlcsak láttam hogy valami kápop idol és belinkeltem mert tudom hogy te szereted
szűz picsa kaff
hát nos ugyebár igen… a nem-ruszinok buzik
én?
>>221725342heh
>>221725308csak te tehetsz rólaén nem is szeretem a kápopot
kivéve ezt az egy számothttps://www.youtube.com/watch?v=3x2QN_blm5Ajó mesében volt onnan ismerem
POV: hamarosan szexelsz
>>221725834szopni fogok?
szoptam
>>221726348az nem számít szexnek
>Visszavonja kilépési szándékát Magyarország a Nemzetközi Büntetőbíróságból – derül ki a pénteki Magyar Közlönyből. A kilépést még az előző kormány kezdeményezte, ezt csinálja most vissza az új kabinet.Netanyahu miniszter urat meg várjuk szívesen okt 23án
Kúrnátok?
>>221727239nem mert szüzességi fogadalmat tettem
>>221727288De ha nem tettél volna, bevállalnád ezt a debellát?
reggelire ötnapos padlizsánkrémet ettem, és az elmúlt két órában ötpercenként jön rám a hígfosás... már mindent kiadtam magamból, de csak folyik belőlem a szarlé szüntelen... teljesen erőtlen vagyok... csak a Fidesz megújulását hadd élhessem meg!!
>>221727388ez ki? van instája?