Geliyor geliyor qawatdaroqli hem OÇ hem PİÇ bir aLewİTe oqLi
gelmesin istemiyom
Şu domati kırmızı nerden aldın sen bu kızı?Şu domati kırmızı nerden çaldın sen bu kızı?Agaları geliyor, polislere veriyor, agaları geliyor, bizi deli ediyor.Ref.(x2)Sus anam laf olmasın kimse bizi duymasın.Sen havada bağlıksın, koyun gibi ağlıksın.(x2)Kendini sanırsın hep kızları kaparsın, kendini sanırsın hep kızları çalırsın.Ref.(x2)Şu gelin kimin kızı yanakları kırmızı, şu gelin kimin kızı etekleri kırmızı.boynunda altın dizi yakacakimizi, ağzında altın dişi nasıl yaptın sen bu işi?Ref.(x2)Şu domati kırmızı nerden aldın sen bu kızı?Şu domati kırmızı nerden çaldın sen bu kızı?Başımızı yiyecek, bizi ele verecek, başımızı yiyecek, bizi deli erecem.
>>221740813I recognize this dude. There was the graffiti of his face on the wall somewhere in Tuzla.
>>221740887Lol>>221740901He's the most hated person in Turkyiv right now
>>221741240https://www.youtube.com/watch?v=zDAsBn1xOHU
>>221740813boktenli alawİTeler süper destek verir analıdaroğluna 15% oy garanti>>221740887bangaranga mıdır?
metropolün orta yerinde küçükbaş hayvan boku görmemle antik capon deyişini söylemem bir oldu
Bayram gelse de koli kessem. İt gibi çalışıyom
febledim aBe
uLa açtığım tiradı unuttum>>221744658Ne işi la
yiqidim arsLanım burda yatıyor
kuzey marmara sislidur uşaklar
really craving that green doritoes rn
akıt oqlema101 aleyna alfa @LL@x amCix almila androİT aney animeci anon anon-kun anzu aöF aöFhabb arşiw apoPİÇ ataPİÇ ataPUT avşaranon avşaribnesi ayaq ayıbobo bakir balçanağı bazlı benis bıktım bilibiliyumurta bim bimer berGay beta boğa bokistan boktanbul boktenli bokversite bo$$ bo$$mindset bRem brusva buba bumcu buRgerkraLı canabaz chad chequRqhe ciciQ ciciQue cimcime cimer cozuttum cuck cuckold çiçekistan çomaR çuRab deliğikanlı dideRal disbok disçomar discord dokuzlama domalanhaber domalos domaltma dumcu ebin eFso ek$i egm epikür eRdamn eRdem eRdern femboy femdom garibo geriLLa geriLLiçe gf goriLLa habbla hademe hamamböceği hamurişi hanon hınzıR iBBina ibşa ilay ilayda ilyada incel ishalistan jelibon joker kaFa kamaL kamki kamkileyta karaboga katam keDi kekso keRaNe kırmızıhabb kıRt kıRtistan kıRtoş kkmwar kLomen knk kumçi kumçileyta kumki kumcu kuyruklar madam mayışcuckı mcdonaldgil medine meLek meme mene merkezli mikrobenis moziLLa moziLLahabb moruQ murat müSlo ndn neet nofap noRmi oç oğlan onurtaner oRosbu otizm otizmwalk oqlim oqlimler paraverici pedo pegging pırt pırtıngen PİÇ PİÇevi pimp pkk poğaça redpill rei rızababko rixzstar sentüp sıÇÇan simp sissy soğanlı spamcı sph suRi şabanmercimek şeh-İT şiRine $ok $oker tarxana taŞŞix telegram temelli tıRk tıRkiyye tıRkoş tırlattım tiktok tiRomeL tahta toru toruQ tozuttum tunGay tunPİÇ tüCCar tüCCarsepeti tüCCartüp uLa vax wax whatbok yaRRix yemekyapıcı yuki zaRbo zaRt zewzek zixin zoRt zoruQ zuLa zumCu zumCuk
>>221750683keeeeeek+arşivden çık+biraz arşive bakınca nostalji sert vuruyor
erken yatın geç kalkın oqlimler