kurva anyátok
Jó reggelt a szüzeknek, Orbán védvonala megvéd engem a szextől
Felizgultam.
>>221762847maszturbálj
Még egy kicsit le vagyok betegedve.Budapest=Hyderabad <<<<< Tokió
>>221762847Látom csóró románka te még itt vagy
jöhet
onnan tudod, hogy full gój NPC vagy, hogy azonnal a az ún "konteósok" ellen kezdtél érvelni, miután egy full nyilvánvaló műanyag arcmaszkos viselő figurát mutogattak élő adásban. ez a gój NPC programozása gyakorlatba ültetve, amint valaki meg merészel kérdőjelezni akármit is. a gój NPC azonnal beindítja a "debunkoljuk a csúdokat" parancssort, függetlenül attól, hogy miről is van szó. ha valaki megkérdőjelezi a narratívát, a gój NPC azonnal a védelmébe veszi, a kritika validitásától függetlenül.itt egy ember, akiről lerí, hogy gumiból van a feje és látszik hol ér véget a maszk és hol kezdődik a rendes bőre, de a gój NPC csak annyit tud mondani, hogy HURRDURR EZ EGY ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET. a gój NPC az, akinek ha a sátánista gyerekgyilkos pedofil zsidók a szájába nyomnak egy pisztolyt, akkor a gój NPC azt fogja mondani, hogy ez valójában nem történik meg és csak a csúdok találták ki, a következő percben pedig már a padlón landol az agyveleje.eddig is tudtuk, hogy rendszeresen gyártanak fake szereplőket műanyag arcmaszkokkal, de eddig soha nem volt még ilyen nyilvánvaló, hogy a képernyőn lévő személy kamu, de a gój NPC a programozásából fakadóan egyszerűen nem mondhatja azt, hogy ez így van, mert a gój NPC arra van kondicionálva, hogy mindig és minden körülmények között a felülről diktált narratívát fogadja el és kőkeményen támadjon be mindent, ami ezzel ellentétes.tehát akkor ánon, te is gój NPC vagy?
Ez a fajta rajongás ez normális ebben a korban a lányoknál?Van az ismeretségi körömben 3-4 lány akik egymástól függetlenül de kábé ugyanazt csinálják. Azt mondják szerelmesek nemzetközileg ismert pasikba. Focisták, színészek , zenészekbe. Nem hajlandóak nyitni az átlag ember felé csak az ilyen Ronaldo, Tom Hardy, Max Verstappen. Ez a viselkedés normális 25 éves kor felett ?
jó reggelt jó megújulást
tegnapi MP posta
>>221764601mit mondott a gnóm? nem szoktam végig hallgatni, mert kurvára nem tud szónokolni, a dagadtnak legalább volt egy ilyen pufajkás tekintélye, amikor odagurult a pódium elé sorosról őrjöngeni.
jólvan rozikámmeglehet mostmár dögleni
>>221763888a tokás geci példájából láthatod hogy ezek az öregedő exkatonák betegesen hiúkha rákeresel a faszira más képeken látszik hogy lebernyeges a nyaka, simán bejátszik hogy ő kért valamit a sminkestől hogy eltakarjáksőt, igazából csak ez játszik be
jűcsány dudák
>>221763111mikor jönnek a zöldszövegek?
az egyébként egy cseh sör (mármint a dudák)
előző postához oróbáltam olyan képet keresni amin sört iszik de nem volt
képeket sörről postázik de önarcképet sörrel nem
szűz
na a twitter elkezdett kínai turistákon őrjöngő japán fiókokat ajánlani
Kekszdé.
szarok
>>221765323bázicste játszod?állítólag kenyérpirítón is elfut
ha van olyan thinkpaded amiben diszkrét gpu van
>pedofil szimulátor
megtanultam belőle hogy amikor a gyerek otthagyja a játékot mint eb a szarát akkor azt kell mondani hogy ha nem pakolja el őket akkor szét fognak szaladni
huha
>>221766020Diuska megmondja!
aszongya a kalács képű zsidó a dagadt skizó kávézójában, hogy a bűnvadászok megalázzák a szegény tiszaburai cigányokat, akik csak békében szeretnének élni......azzal, hogy kirakják őket az illegálisan elfoglalt ingatlanjaikból, miközben a cigányok folyamatosan üvöltenek és fenyegetőznek. jaaaaj hát gondolj a szegény visszaeső antiszociális bűnöző érzelmeire, hát szegény a rendszer áldozata, aki rá van kényszerítve arra, hogy lopjon.amúgy kibaszott vicces hogy másfél órán keresztül pofáznak arról, hogy az állam évtizedeken keresztül vásárolta meg a cigányok szavazatait, de egyetlen egy alkalommal se vonják felelősségre a cigányokat, akik elfogadták a pénzt, a drogot meg a krumplit a szavazatukért cserébe. figyi, ha van egy társadalmi réteg, akit ilyen geci könnyű megvenni, akkor el kéne gondolkodni azon, hogy ezek szavazhassanak-e egyáltalán.
>>221766383jó gój vagy hogy ilyeneket nézel
forrai csicska cigány benedekhttps://www.linkedin.com/posts/sharetech-foundation_who-said-robotics-talks-have-to-be-academic-activity-7436719935638339584-EgSH
>>221766183Van jobb is!
>>221766726mit csinált?
ted talkokat tart?
na megbasztam a bn-t. Kezdődhet a póstázás
>>221767166na megbaszott a bn. Kezdődhet a póstázás
kikücsi hina kajáját postázzák>>>/pol/535669030
leszarom
>>221767527vajon Midorinak csinált?
>>221767594őt milánói sertésborda-diétára kellene kötelezni
gránátos kocka rántott hússal mindennap amíg úgy nem ítélem hogy már nincs veszélyben az egészsége
nem vesztek íriszt?
>>>/pol/535692586
>>221767478transznáci bn(bf) egy ideje nem szedi az ösztrogént, szóval megint van erekciója, am csak félemény tud lenni, ha szedi a bogyót és kapja a szurit. havonta mindig kihagy pár napot, hogy tudjon rendesen spriccelni. ő is meghozta a maga áldozatát a fehér árja fajért, én pedig tisztelem őt ezért.
>>221766726talks like a proper autist lmao
>>221767839szamárfül
mi volt a link elfelejtettem megnézni
amúgy unironikusan van, a beljaev-kísérlet igazolta hogy még egy fajon belül is a világosabb bőrűek az okosabbak
hogy elbeszélget magával
pont akkor kapok számokat, amikor nem postázok rizst aaahhhhh
>>221769107ja >>221768555
>>221768947a padzsítoknál ez nem így van
>>221769319van világos bőrű padsít?
>és akkor a szüzek vasárnap délután a semmiből megint elkezdtek padzsítokon őrjöngeni
>>221769415úgy értem, hogy a szarbőrű padzsít szeret őrjöngeni a majdnem fekete bőrű dzsíteken, pedig mindannyian csak ugyanazok a szarevők
>>221769508így már értem
Megérkezett Magyar Péter 100 ezer forintos iskolakezdési támogatása Tiszaburára (2026, colorized)
Halott szar
>>221771272egy orvosegy tudósegy ügyvéd
>>221771361sebaj, a lottózók biztos örülni fognak, hogy Orsósék 60 ezer forintért vesznek Tipszmikszet és kaparóst. az okos ember most Pepszi részvényeket vesz.
>>221769436Érdekes, nem? Addig semmi bajuk nem volt velük, amíg KitBoga nem kezdett mémeket csinálni az indiaiakról, amit aztán a 4kislány is átvett.Erre szokták mondani, hogy valaki annyira szorong a beilleszkedési kényszer miatt, és annyira szeretne valahová tartozni, hogy minden trendet gondolkodás nélkül követ.
egy óra múlva jön az új bűnvadászok, már alig várom a visítozó bidámbidámokat és az őket védő szójazsidó buzik vergődését.>>221771775köszönöm, hogy követed az igazságpostáimat.
>>221766726
>>221767166>>221767478Milyen ízű vóutt a faszálya?
>>221772952>egy óra múlva jön az új bűnvadászok
>>221773641you sure do love to spam this uggo
kint is van az új bűnvadászok. kezdődhet a hiszti és a vergődés. jó helyre ment az adóm.https://www.youtube.com/watch?v=t_I22-8EmWY
a vékony de hosszú fasz az az análhoz jobb inkább nem?
>>221774579>legalább 25 éve düledező vályogház>na ez egy gyönyörű kis patika kert volt>de a gonosz elfoglalta>aki csakis cigány lehet mert azok mint 5D sakkmesterek>ő vitte oda azt az 5 tonna műanyag szemetet is>nem a fél falu már évtizedek óta
>>221774868A Radnai Márk a felvételen felröhögött, hogy sajnos a Pötyi nincs olyan kondícióban, hogy őtett megerőszakolja. Ebből levonhatod a következtetést.
és máris őrjöng az oláhcigány. neked biztos szar lehet látni, hogy minden videóban valamelyik rokonodat pakolják ki.
>>221774579>jó helyre ment az adóm.helyes, kelleni is fog torónak mert hamarosan megvágják a fizuját és valahogy el kell tartani a félcigány kölykét
Segg
>>221774579Utalni fogok júniusban is nekik
>>221776997krindzs zsidó>>221777613bázis árja
>>221778310>krindzs zsidóFáj az igazság, a felesége egy moldvai cigány, vagy szerinted a 'Mihaela' valami ősi szitty magyar név?
>>221779147az a magyar, akinek fáj triatlon :)
>>221776997hogy seggfáj a libsi zsidóinnen látszik, hogy féled
Itt az ideje Magyarországon is bevezetni a zöld áfát
ja hogy a dzsítszopó ezért szereti a hoholokat
>>221779940ez biztos nem russiatoday hülyeség
>>221780669vergődj lakmusztravi
szopok
elképesztően menő
elkeserítően szánalmas
sleep tight hungarians :3
szüz
bump :3