edycja chillowania w niedzielke wieczórhttps://www.youtube.com/watch?v=2VXXa_x8pBs
donatello kurczak i paprykacola i redbull bo będzie się trzeba skupić na stella montis
wolałbym nawet żelazną
cycki murzynki
>>221779409oh, właśnie tego teraz potrzebowałemdziękuję bardzo
anime
czy miszalski mógłby teraz wystartować jeszcze raz na prezydenta miasta? śmieszne by było jakby go znowu wybrali
>>221779475chuja do dupy też byś pewnie wolał pedale jebanybosak cie wkrótce sprawdzi i wpisze na liste>>221779494proszę bardzo
lubię treści fikcyjne gdzie kobieta całuje duży czarny pierścień końskiegl odbytu i masywne jaja zostawiając ślady po szmince. później koń ją jebie w cipe swoim końskim kutasem i wlewa ogromne ilości spermy w jej macicę jednocześnie głośno rży i robi głupie końskie miny opinie?
>>221779510sory, ale w dniem dzisiejszym anime postowanie na anime stronie zostało całkowicie zabronione i muszę poprosić animkarza o udanie się do urządzenia analno-penetracyjnego za karę
>>221779556ty byłbyś pierwszy do odstrzału za postowanie jakiegoś gównoanime dla pedofili cwelu
>>221779556jaki to jest cwel to głowa mała
>>221779510i cyk na czarną lecisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w wolnej Polsce obok portretu Dmowskiego zawsze wisiałby obrazek Reimu skurwysynie
śmieszne że jakby zwolennicy miszalskiego poszli zagłosować zamiast bojkotować to miałby szanse zostać na stanowisku
dosłownie kto
w wolnej polsce nad wejściem do sejmu będzie wisiał portret bieruta, gomułki i moczara
obóz patriotyczny NOP-u
>>221779682dmowski? jakiś bohater z isekaja #267
dawajcie swoje fetysze:końskie odbyty i kutasyciążazapładnianiescat z dużym twardym kupskiempierdzeniesikaniedeepthroatstare baby
>>221779727
>>221779799zdrowy chłop
dorosłe kobietyseks mężczyzny z kobietą za obopólną zgodąseks waginalny
ale pruderyjny cwel
chory pojeb
przestańcie walić bo ja muszę
>>221779727https://www.youtube.com/watch?v=Cnh9FaPBlqM&t=97
>>221780094mieli mieli a potem>czy jesteś pełnoletni?
NEW BAAL
kiedy świat będzie twoim domem, a lokalny śmietnik i śródmiejska łąka twoją kuchnią, to dopiero wtedy będziesz wolny
>>221780094ja bojkotuje thisvid odkąd zabanowali scat
@grok, czemu pierd wypuszczony w wodzie śmierdzi mocniej niż pierd wypuszczony zwyczajnie?
tym facecikom jebanym totalnie sie popierdoliło w głowach. 18-30 latkowie w ogóle nie chcą uprawiać seksu!
>>221780094a do czego?
>>221780094to ludzie nieironicznie używają tej strony do oglądania czegoś innego niż bnwo ballbusting sissy whiteboy cock hero ep5s3 special? lmao
>>221780404do roboty zapierdalać goju jahahah
gymcelowanie to jedyne co sprawia mi radość w tym kurewskim życiu. myśle żeby ptaka jakiegoś kupić do towarzystwa.
jest tu ktoś żywy?
>>221780782wszyscy są tu duchowo martwi
>>221780782w środku jestem martwy ale mój mięsny gundam żyje
>>221780797>>2217808053 anonki ze mną żywomartwi, a reszta boty
wreszcie ktoś się zajmie NIELEGALNYMI imigrantami
>gymcel myśli o ptakach garncarstwo
>>221780891o moja nauko! więcej smoluchów pierdolonych z bangladeszu! baza baza baza slava kaczelniku!!!!!!!!
>dzisiaj na home office sie nudz pod koniec wiec pomysl ze pomozesz w domu>w kiblu dales puapke na rybiki i w sumie fajnie bo weszlo pare>ale pod wanna jest taka dziura i tam pewnie ludzie pajonki mieszkaja z rybikami>pomysl wspanialy zrobie miotacz ognia dezodorantem i zapalniczkom>odpal pod wanna co jest obudowana ceglami w ta dziure pod nia>pierw nic a potem te pajeczyny, kurz, brud i jakis styropian zaczyna sie palic i dymic na maxa ostro>zacznij psikac woda>woda troche pomaga ale powietrze rowniez podnieca ogien xD>idz szybko drzwi od domu otworz na klatke schodova zeby matka nie wyczula>cieplo bylo tak intensywne ze wanna sie zrobila goronca i zaczela topic ten wór z gratami co w wannie lezal>dym i smród wszedzie>naszescie udalo sie ugasic ogien tylko dymu w chuj, szarego>potem sobie przypomnij ze to moglo stopic rury plastikowe w pizdu i by musial hydraulik wszystko rozpierdalac albo ja xD>matka sie budzi mówi synu dobrze zrobiles ze to troche sprzątasz i dymu nie czula nawet
>>221780907jakiś problem?
>>221780891>każdy imigrant dostanie do wyboru - wyjazd z kraju albo ruchanie polekbaza
>>221780731ptaszki są fajne ale zastanów się porządnie. muszą się wylatać a srają podczas latania (widziałem jak ludzie tworzą "pieluchy" z masek chirurgicznych tho) i jak każde zwierzę, będzie śmierdziało jeśli codziennie nie będziesz dbał o czystośćmówię tak bo ludzie biorą hehe zwierzątko bo samotnym jestem i się szybko okazuje że to żywe stworzenie którym trzeba się zająć i pojawia się problemjedyny tip jaki mogę ci dać to nieironicznie musisz coś poczuć do tego konkretnego zwierzaka, jak zobaczysz takiego i poczujesz "to coś" to będziesz wiedział że te rzeczy które wymieniłem nie będą problememnie mam ptaka ale mam królika, mówię z doświadczenia
>>221780992wybrałbym na miejscu imigrantów deportacje
>>221780992baza bazunia przenajświętsza baza. więcej nigerów = gdp idzie w góre proste jak. z żydami wygrywasz.
Panie posle,Jeśli spojrzysz w niebo, zobaczysz Wenus i Jowisza ustawione w jednej linii. PozdrawiamTurek
>>221780992ja z tyłu po prawej
>>221781062ja nic nie widzę, bo lampy uliczne świecą i nic nie widać panie turek, jeszcze pochmurno jest to ja nie wiem, czy coś byłoby w ogóle widać
>>221780992https://www.youtube.com/watch?v=vHSNZK4Je-Y
lewactwo to choroba psychiczna
>>221781118przecież tarczyński to pisowiec pierdolony w dupe. jak pis rządził to dosłownie nigerom wizy sprzedawali za jakieś grosze. obie strony do gazu kurwa gazować kurwy jebane
>>221781044jak słupek idzie w góre to jest dobrze wtedy wal się komuchu
>>221781118kto ma zapierdalać na twoją emeryturkę, jak nie będzie dzieci?
>>221781062przecież zawsze planety są w jednej linii na niebie
kocham Izrael. kocham Żydów i wspieram ich w tej trudnej sytuacji. chcę oddać cały swój majątek Żydom, żeby sprawować swoją wiarę judeo-chrześcijańską i pokazać czynem w co wierzę. Żydzi to naród który Bóg obiecał.
>>221781182>procyon
>>221781108https://youtube.com/shorts/hgORq9KfvCU>>221780992Nie widzę w tym żadnego problemu. Facet jest zdrowy, ma świetną sylwetkę i się uczy.
>>221781209uf jak dobrze, że nie jestem katolikiem rzymskim.
>>221781255oczywiście że nie widzisz w tym problemu przyjebie
>>221781255>https://youtube.com/shorts/hgORq9KfvCUoszukane, nei ma takich rzeczy
>>221781182wyobraź sobie jak kiedyś matematyka przestanie działać i dwie planety nie będą w jednej liniipatrzysz w niebo i nie wierzysz własnym oczomjak kolor z przestworzy
na dwójce tranny z brodą i cyckami śpiewa operę
elo mokate
słuchaj mnie goju. nie obchodzi mnie tak zwane brązowienie polski. ci ludzie to nasi bracia w wierze, ok? a teraz idź do kościoła
>>221781340pewnie masz takie same cycki, tylko bez operacji, a z macdonalda
>>221781351pies
wiecie co jest przerażająceże odległe punkty wszechświata oddalają się od siebie szybciej niż prędkość światłateoretycznie można odlecieć od ziemi tak daleko że powrót nigdy nie będzie możliwy bo ziemia będzie uciekać szybciej niż da się do niej lecieć
>>221781454dowut?
zbanowali mnie na /pol/
>>221781520https://en.wikipedia.org/wiki/Cosmological_horizon
>>221781452co ty pierdolisz? to pszczoła
>>221780891>spraw rasowych_>EJ KURWA TEN MURZYN RUCHA POLKE CZEKAJ ZARAZ SPRAWDZE KWITY NA NIEGO>aha Embuebue Gxrzyrzy*dwa głośne mlasknięcia i zgrzyt zębami*kzy, wiza pracownicza na pół roku>miłego ruchania życzę
>>221781351siema rodaku >>221781525za prawde pewnie
>>221781600polskie dziwki będą wniebowzięte
>>221781393no teraz to mnie wkurwiłeś
>>221781454przerażające to jest że ludzie się przejmują takimi pierdołami które im kanał discovery wjebał w mózg 20 lat temu za dzieciaka i teraz uważają że to jest ważniejsze niż np. stan parcha gruszy na ich działce
>>221781566To wszystko to tylko teoria. Nie wiadomo czy wszchświat będzie się rozszerzać w nieskończoność.
>>221781581aha
idę pod prysznic a potem chyba spać, no chyba, że prysznic mnie obudzi i już będę nabuzowany, bo ja czasem tak mam, ale raczej już będę szedł spać, w sensie odczekam pewnie jeszcze ze 2 godziny żeby mi włosy wyschły bo w mokrych włosach się nie powinno spać bo wtedy się kołtunią i niszczą i potem jak się te supły robią to trudno to rozczesać a jak nienawidze tego uczucia w ogóle jak się rozrywa włosy bo w ogóle jest to upierdliwe więc pewnie ze 2 godziny po prysznicu będę jeszcze na chodzi chociaż to wolałbym już pójść spać więc w sumie to mam nadzieję że jednak ciepła woda mnie rozbudzi niby zimna woda się do tego nadaje lepiej ale kiedyś jak myślałem żeby robić sobie zimne prysznice to po kilku dniach zachorowałem to ja jednak pierdolę taką kurację wolę już się na ciepło kąpać tak jak przystało na 21 wiek poza tym to zimna woda w ogóle niszczy włosy też gorąca też w sumie bo najlepiej to taką letnią robić ale ja jednak wolę ciepłą na koniec dnia i dobrze że goliłem się wczoraj bo jak się myję ciepłą wodą to mi paruje lustro i trudno mi się przjrzeć a łazienka to chyba najgorzej wentylowane powieszczenie w moim mieszkaniu ten projekt jest tak zjebany że nawet nie mogę o tym myśleć czasem ale z drugiej strony to się zastanawiam jak ludzie mogą mieć normalnie okna w łazienkach w sensie nie boją się że ich będzie ktoś podglądać?
>to wszystko tylko teoria brachu>powiedz że nie wierzysz w teorie ewoulcji>*anon wysrywa ściane tekstu w lewackim szale*
>>221781282Po prostu jesteś zazdrosny
>>221781621siemaneczko ja też jestem polakiem
Teoria póki się jej nie udopowdni jest równie prawdziwa co kazda inna. kreacjonizm = ewolucja, bo ani pierwszego, ani drugiego nie da się póki co udowodnić.
>>221781631za 200 lat nie będzie ani ludzi, ani gruszy, ani nawet parchatylko samo-ulepszające się AI napędzane zimną fuzją, które w końcu ruszy w kosmos i za tysiące lat skolonizuje naszą galaktykę i nie będzie śladu jego twórców ani celu w jakim powstało
>>221779409SEEEEEEEEKSSSSSSS
?
>>221781796aha, nauka jest niesamowita
>>221781833z pół-obrotu
Ja mam taką teorię, że pewna siła postanowiła stworzyć humanoida i zapisała to w proces kreacji na bazie ewolucji, która kolejnymi szczebelkami na to osiągnąć. Wyszedł człowiek z naczelnych z długiej drabinki ewolucji. Drugim takim byłby prawdopodobnie człowiek od delfina, sądząc po ich wysoce rozwiniętym mózgu.
>Africa Day Festival 2026 w Lublinie 30 maja – dwa dni afrykańskiej kultury, muzyki i współpracy międzynarodowejCzy takie rzeczy dzieją się w twoim powiecie?
>>221781922oni są tu legalnie lewaku
teoria ewolucji a la reddit zakłada że sam fakt istnienia i rozmnażania powoduje wybór najlepiej przystosowanej jednostki a po prawdzie to ewolucja jest jak życie jedno jest zjebane, inne jest bez sensu jeszcze inne się nie zmienia a tylko mała część świeci przykładem to à propos tego postu anona anonima
inna siła postanowiła stworzyć parcha gruszyktóra z tych sił ostatecznie wygra?
>>221781922This time for Africahttps://youtu.be/pRpeEdMmmQ0
>>221781994Wygra ten wilk, którego nakarmisz
>>221781997>this time>nie it's timekurwy z CERNu znowu mi rzeczywistość zshitfowali japierdole
>>221781973>że sam fakt istnienia i rozmnażania powoduje wybór najlepiej przystosowanej jednostkipomylenie przyczyny i skutkuten kto ma najwięcej potomków jest "najlepiej przystosowany" i to on przekazuje najwięcej genów do kolejnych generacji, a nie odwrotnienie da się powiedzieć kto był tym "najlepiej przystosowanym" w przód, tylko patrząc wstecz
>>221781922w sumie to mnie to już bawi zamiast wkurwiać. kilka lat temu bym nieironicznie znaczył ang. mean to co pisze o nabijaniu na pal i wieszaniu a teraz se siedze i wyjebane jajca. niech zdycha ten świat jebany wreszcie. żydzi są tak komicznie źli, że wyleczyli mnie z frustracji i pomogli mi lepiej panować nad gniewem ang. anger management
>>221782057wszyscy jesteśmy murzynami
>>221781796goju chytry na skalę kardaszowarozwój technologiczny nie jest liniowy ani w ogóle przewidywalny, to że przez ostatnie 150 lat odczuwamy skutki rewolucji przemysłowej nie znaczy że nie czeka nas 30 tysięcy lat stagnacji tak jak za czasów epoki brązu
>>221782157stoimy u krańcu ludzkości jednakowoż
>>221779409Szczerze? Potrzebuję żeby Hayase Nagatoro przymusiła mnie do innej czynności seksualnej.
AI zniewoluje potrzebę zapierdalania miliardów ludzi na bogactwo światowej elity i ich niepotrzebnego zużywania ziemskich zasobów.
>>221781255>ciapak cieszy się że może zaruchać tak jak inny ciapakale zaskakujące
>>221782214to byłoby bolesne
>>221782238no i essa. wszyscy białasy wreszcie udadzą sie na wieczne odpocznienie a żydzi i ich niewolnicy z indii będą gnić we własnym smrodzie i gównie
>>221781922jajaebezrównajcie z ziemią te gówno-miasto getto murzyńskie i jego mieszkańcównienawidzę go, najgorsze miasto na wschodzie polski
>>221782265Ekstremalnie?
>>221782078tylko pod warunkiem delikatnego nacisku ewolucyjnego ze strony środowiska, w przeciwnym wypadku mamy efekt kraba podkowiastego albo z drugiej strony spektrum Europejczyków którzy po czarnej śmierci mają system autoimmunologiczny tak podkręcony wyjebany w kosmos że od byle czego dostają alergii lub łuszczycy
ewolucja jest niezrozumiałą koncepcją bo jej skala czasowa jest zbyt dużaspojrzysz na swoich rodziców - są tacy jak tyna dziadków - tacy jak tyspojrzysz 100 pokoleń wstecz - dalej tacy jak tyale spojrzysz 500 tysięcy lat wstecz - nagle zaczniesz zauważać drobniutką różnicężycie na ziemi istnieje 4 miliardy lat, a ludzie spodziewają się "widzieć" ewolucję w setki czy tysiące lat
>>221782322gorsze niż Dęblin i Hrubieszów?
>>221782286Plan przewiduje zastąpienie wszystkich nie-elitowych AI. Po prostu biała rasa będzie pierwsza. Później się przemieli resztę.
>>221782408nie mój problem
wyfarmiłem w końcu great mace i zrobiłem deep +6 i użyłem tego żeby wyfarmić twinaxy z winged knighta mam na +8 teraz ale mnie zabijają te wilki w ariandel jak chce pokonać minibossa na odjęcie hp greatwolfowi i szukałem patchesa z godzine do questa ale mi sie nie zespawnił bo za szybko zapaliłem bonfire na gwynevere i wyfarmiłem 20k na tower key jak zawsze zginąłem na parkourze i już mi sie nie chce 20k farmić na catarina set
>>221782469Przecież to będzie czysty zysk. Nowi albo urodzą się w elicie albo wcale. Czemu miało by być to złe? Tylko nam jeszzce będzie skazane cierpieć.
>sracza obrazek>[-]
>ZSZiO śpiewa gospel z Abrahamem Diomande, założycielem Abraham D. Ministry Foundation i zarazem niezwykle utalentowanym wykonawcą tego gatunku muzykiczy polacy naprawdę?
>>221782552oceniasz książkę po okładce?
ogólnie to czemu ostatnio nie ma takich "eureka" momentów w nauce? jak darwin co patrzył na ptaki i wywnioskował z tego ewolucję, albo einstein który w wieku 25 lat opisał strukturę czasoprzestrzeń i udowodnił istnienie atomów i fotonów
>einsteinw sensie podpierdolił prace innych naukowców i sie pod tym podpisał
>>221782648to czemu ci naukowcy nic nie powiedzieli?
problemy mężczyzn bardzo często mają charakter klasowy
Nawet nie wiecie jaki Lublin to jest magnes na WIEJSKIE CIPKI. W całym lubelskim prawie nie ma żadnych miast, dosłownie większość województwa mieszka na wsi. Maturalne piździska wysuszone od remizowych chłopaczków z zakładów pracy LGNĄ & WALĄ do wielkiego świata jakim jest dla nich Lublin jak POJEBANE. Serio, czarnuchy, po prostu pojedźcie do Lublina i powiedzcie do dziołchy w wieku 18-20 lat na jakiejś dyskotece że jesteście z jakiegoś innego wojewódzkiego miasta, dosłownie będą was SIŁĄ zaciągać do kabiny żeby posmakować pozawojewódzkiego nasienia. A jak przyprowadzicie obcokrajowca (uwaga ważne - nie wschodniego Słowianina) to w promieniu 24 m będzie wywoływał i młodych siks wielokrotne orgazmy bez stymulacji. To może dla nowicjusza być pojebane - ale to jest prawdziwe.
>>221782617Są eureki, ale nie są upubliczniane, tylko trzymane w tajnych bazach wojskowych najpotężniejszych państw świata. Będą wykorzystywane w przyszłości, kiedy problem przeludnienia się rozwiąże.
>>221782121pizda i cwel jesteśja się co raz bardziej ekstremalny staję
>>221782373nie byłem w tych to się nie wypowiemlublin wkurwia z tą całą kulturą studenciaków, niby wschód a tak bardzo się stara obciągać globohomo, brzydkie wszystko, chujowa komunikacja miejska etc.ciekawe jaki status warszafki teraz, strach pomyśleć
>>221782668brzmi jak idealne miejsce na sprowadzenie murzynów z afrykikatolicki uniwersytet lubelski to jednak ma łeb na karku
E=mc2+AI
>>221782587tak i mam zawsze rację
Jakiś były jutuber, co go zbanowali, pisał że będzie murzynki sprowadzał dla anonków. Jak się nazywał i co z tego wyszło?
>>221782617przecież miałeś odkrycie że płcie nie istnieją i murzyni byli królami
SHIEEEEEEET my byli łowcy duchów i gównohttps://www.youtube.com/watch?v=hVgTVb7EK1Y
>brak animek>chujowe postyjak w zegarku
Lublin to eksperymentalna wylęgania nowego potężniejszego polakanajlepsze nasienie z afrykańskich stepów i tysiące napalonych polskich nastolatek ze wsiwszystko pod patronatem profesora KUL Przemysława nomen omen CZARNKA
Napierdalacie w roobcie na elity i na to by AI was zastąpiło. Dealujcie z tym.
>>221782831napisz jedną fajną rzeczjednąpokaż cwelom co to znaczy dobry post
>>221782853BASED
>>221782831dzisiaj niedziela dzien cwela to nie ma co sie dziwic
przecież codziennie postowane jest tu dokładnie to samotylko teraz nikt nie pisze co zjadłpierwszy dzień tu jesteście?
polki zasługują wyłącznie na największe i najgrubsze czarne kutasy prosto z senegalu
Przelałem litry spermy w kanalizacji, by kenijczyk mógł polce wzmocnić geny dziecka.
witam zjadłem śniadanko wstałem nóżką siorbię spermkę dla touhoułki :3
>>221782617>>221782685dupa sraka, po prostu 90% funduszy na r&d jest trwonione na jakieś bezużyteczne gówno bez możliwości weryfikacji (teorie kwantowe), zawodowych naciągaczy podatków (gościu co hoduje salmonellę przez 40 lat) i na naciągane wnioski pod reklamę (nasz papier do dupy starcza na 40% dłużej******)jak ktoś wyskakuje z super przewodnikiem w temperaturze pokojowej to cały świat nauki zamiera
animka w sensie gacza bo nikt tu anime nie ogląda po co miec reakcyjne tematyczne jak można zrobic gallery-dl z gacha tagiem i mieć 10k obrazków
>>221782960co to za obsesja z senegalem?
>>221782831gram w greznaczy teraz ide srać ale tak ogólnie to nakurwiamhttps://minilauta.org/src/1779104005427.mp4
NIE RZUCIM ZIEMI SKĄD NASZ RÓD
>>221783022czekolada ziemii, tej ziemii.
>>221782831>>221782902>>221782992blud sam sobie odpisuje *czacha*
do tej jednej femki co lurkuje, wiem że twoje cipsko jest mokre jak czytasz moje posty bo jesteś podniecona moim umysłem
powiedzcie mi, czy było warto? czy warto było zostać kolonią ameryki?
>>221783094z-zostaw mnie
>>221783097dali jej białasa i brzydzi się go objąć xD
prawdziwe rogacz godziny
>WITAJ SKURWIELU CZŁOWIEKU TY STOISZ NAGI>NAGI TWÓJ UMYSŁ WŚRÓD PIERWSZEJ BRAMY DO ŚWIATA MAGII
>>221783097widzisz tam jedną atrakcyjną polkę?
>>221783163Arle MUSI ukarać takie zachowanie swoim FUTACHUJEM
przemysław blacked
>>221783170>yyyy one som brzydkiekołp. czarnuch nie ma standardów, zaleje wszystko co sie rusza i spierdoli spowrotem do afryki a ty bedziesz łożył z podatków jak cwel
>>221783220ale polacka morda ten chłop
>>221783220Spierdoli to do Niemiec, a ta mleczne kinder bueno będzie napierdalało w robocie na moją emeryturkę.
>>221783316ale cope polskiej świni
>>221783335już ja wiem skąd wy, pidorki
jeszcze chwilę temu było tak fajnie grałem w gierkę a teraz już nie jest fajnie bo jutro do robotyczemu to znowu od nowa ja już jnie hcec
znowu w życiu mi nie wyszło
>>221783377a jakom
>>221783363gdybym był ruskiem to bym miał chociaż deluzje że my byli imperium i gówno ale niestety jestem polackiem i nawet tego nie mam
>>221783451based
>>221783413>50 mniejszości etniczncyh mówi po rosyjsku dobre~>50 mniejszości mówi po polsku złe, złe mniejszości, źli emigrancitypowe ruskie pierodlenie xD
niech po polsku mówi pół afryki, niech polski przetra polaków
>>221783413Ten obrazek zdeterminował wizerunek Polski w oczach całego pokolenia Szwedów. Gdy myślą Polska - widzą to. Możesz im pokazać ze sto wieżowców na warszawskim horyzoncie - oni i tak pomyślą że tam pod Spajer Tałer chłop orze pole koniem.
kobiety przeżywają załamanie nerwowe bo zbliżają sie do 30 i nadal nie mają stałego partnera, a wy tu pierdolicie jakieś kocopoły zamiast stepnąć w góre i sie nimi zająć. kręcenie głową
>>221783622co ja gerontofil, by się babciami jarać?
>>221783651nie jesteś prawdziwym mężczyzną. nie masz jaj.
>>221783622no dobrze ale co ja z tego będę miałbo na pewno nie seks i miłość jako kolego-oceniony trucel
>>221783660spierdalaj rychać babcie do babie, by brać ich emeryturę. Zdrowym płodnym mężczyznom należą się od nastolatek do 25 latek maks
>>221783622>zbliżają sie do 30 i nadal nie mają stałego partneraja żadnej partnerki nigdy nie miałem i żyję
>>221783723patrzcie czuda jebanego, żądania bedzie mi tu wysuwał. zobaczymy czy taki mądry będziesz jak tusk wprowadzi kolejne bykowe
>>221783753Czasem nie kato zbawcy narodu wprowadzili pierwsze 500+?
ja krwaurwan iehceh do rpracy ja peirdole pocuhj ja zkrwua zye jtyllko zby klruwa praocawo inm ic krwua inngojajzu nei amms iyl na to wyszstkoproszep ozmcie mi wk oncu neiche mi ktso kruwa pzomeojaj uznei mgoe
>>221783799dawaj na ruchańsko przerże ci dupę i się upokoisz cipko.
miliony polaków przeżywają kolejną niedziele wieczur, ciekawe ile to budżetu kosztuje w zmarnowanym potencjale
żydzi ukradli mi przyszłość za przyzwoleniem innych polaków.
jestem cwelem
>praca nadaje życiu se--
>>221783883czas od 1970 do 1998jaki kraj?źródło?chuj nie wykres
>źródło?
>>221783934>Masz wierzyć w każdy post na 4dupie inaczejś sojakok
szybki konik i spanko
wierzgam
jest noc i dzwoni do was telefon>...Jaki jest twój ulubiony straszny film?odpowiedź?
jak się skorzysta z gugla blagam pomozcie ja nie umiem
>>221784003>odpowiedź?straszny film 1-4
foidy mające topnienie rdzenia w samochodznie bo nie mogą znaleźć chłopa to moje ulubione incelkino
>>221784015Tak nie korzystam z g**gla. Mówicie mi Chad.
poprawiam cyrkulacje powietrza wiatrakiemale komp grzeje w pokojumusze moskitiery ogarnąć i UV na ścierwo latające
test
no i essa kocham ej aj
>>221784110oj nie mają czego świętować
>>221783377odłóż kase i se wolne zróbzrób uprawnienia na wózek widłowy to jak będziesz wracał to pani z hr będzie do ciebie cyce wypinać jak zobaczy twoje cvbędzie tak>Witam Pana Anona *ściska cyce naturalnie* cieszę się, że Pana znów widzę. Mam nadzieję, że zostanie Pan u nas teraz na dłużej *nienaturalnie ściska ramiona do klatki piersiowej i lekko giba na lewo i prawo*, prawda?
>>221783718co Takagi miała przez to na myśli?>>221784110>trust noone.mp4
>>221784108wymień pastęweź kredyt
>>221784144>>221784110w sensie co wrzucasz normalny plik ale tak normalnie w quick reply i on ci sam to wszystko ustawia czy wrzucasz go do Sounds?
szklankę wina wypiłem właśnie na sen lepszy i jakiś horror slasher leci, max comfy
>>221783401>>221784170>>221784225ja juz nie chce ja tak juz dluzej nie moge
>łeeee nie miałam chłopaka od 3 latgłupia suko spróbuj 20 lat
>>221784230tak
>>221784312miałeś chłopaka 20 lat temu?
>>221784335platonicznie tylko
zdrowa rodzina, chłopak, cuck i dziewczyna.
>>221784230>>221784318webm rel
>>221784382a byk?
>>221784397o kurde skąd to maszdaj link to wypierdole tą przestarzałą wtyczke z dźwiękami
>>221784402to w podatkach, nieuwzgędniony
>>221784305
słychać wycie? znakomicie
Każdy samiec alfa naśladuje Izrael. Każdy cuck UE i rosję
>>221784474Top 10 najbardziej retard rzeczy jakie można powiedzieć
4chan dalej w latach 2000s z 4MB limitami i video bez dźwieku aż goje sami zaczynają kombinować
>>221784474>słychać wycie? znakomiciewyo ćwierć miliona polaków bez srovida zamin trafiło w piach w czasie srandemmii z braku pomocu medycznej
>>221784416sam własnoręcznie napisałem (prompta)
piękny widok
>>221784553często tak ironicznie mówie
>>221784677widziała i przeruchała nożyczkowo więcej cipek niż przeciętny anonkek w snach.
mam negatywna presję w komputerku (wciąga powietrze przez dziury w obudowie)opinie?
czuje sie niekomfortowo za każdym razem jak ktoś mnie dotyka
>>221784804nie szukaj symptomów autyzmu
>>221784679baza ja też
>>221784804a jak sam się dotykasz to też?wiesz że twoje wnętrze dotyka cie pod skórą?
>>221784572Lata 2000s ostatnimi nromalnymi czasami, odwal się od nich. Ostatni dech pierowtonego internetu
JESTEM ŚWINIĄ KWIIIII KURWA KWIIIIIIII KWIIIIIIIIII CHRUM CHRUM CHRUM KWIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
>>221784818wiem że jestem jebnięty, a na co konkretnie to nie ma znaczenia>>221784837np jak mnie stara dotknie albo jakaś ciotka chce sie przytulić to mam ochote jej wyjebać z piąchy
>>221784804ja jestem inny anon, jak się dla mnie ładnie ubierzesz i ogolisz nogi i tyłeczek to dotkne cie w taki sposob ze mnie nie zapomnisz na dlugo
lubię owłosienie w miejscach intymnych, nie musisz się dla nie golić
>>221784837mnie zawsze ickuje przypomnienie że kości są wilgotne
>>221783413VGH cała polska powinna tak wyglądać
>>221784942Czekaj, to polska tak wcale nie wygląda?!
>>221784665chłopecek co wyvibecodeował
babe se zvibecoduj prawiczku jahaha
>>221784804Jak (jeszcze) chodziłem do pracy to był tam taki dynamiczny proto-oskar, student-żartowniś, i gdy myłem ręce to podszedł do mnie od tyłu, złapał mnie za barki i zaczął mnie macać. Takie rzeczy się dzieją w waszym powiecie?
CHUD GOY CLIQUE MAKE THE FOID SHAKECHUD GOY CLIQUE MAKE THE FOID SHAKE
>>221785034W każdym słowiańskim kraju takie rzeczy są na porządku dziennym.
>>221784042>nie mogą znaleźć chłopatj. nie mogą znaleźć nadzianego czada, bądźmy precyzyjni
>>221785034i jebłeś mu w ryj za to macanie, prawda?
>>221785116gała to nie seks
>>221785034chciał cie wyroochać i testował wody
>>221785071ale podaj jeszcze 5 słów bo nie mam siły obliczeniowej na brutalne mocowanie 36 028 797 018 963 968 kombinacji
>>221785116niczego nie powiedziałem, wysuszyłem ręce i poszedłem z powrotem do pracy
pewnie już odbyt miał mokry anon bo myślał że straci v kartę a to tylko studencko-oskarska błazenada była
co teraz
>>221785212kurwa zainstaluj jak człowiek archlinucha lub jego pochodne i bzikaj do woli
>>221785212Po Prostu Działa.
złoty okres /polska/ przypada na lato 2019 wiem bo tam byłem
studencko oskarska błazenada to będzie tytuł mojego tomika poezji wysranej
pr*ca = niewolnictwo
kiedyś oskarska wojskowa błazenada wykręcała wora. Ale to było śmieszne. Prosto z ruskiego mira.
zarejestruj się i bzikaj!
>>221785329Kiedy niewolnik mógł się zwolnić z niewolnictwa, jak ze współczesnej pracy?
>>221785345fala wychowywała mężczyzn i budowała szacunek starszyzny dla kotów teraz to by taki szeregowy anon się zesrał i zeszczał w gacie jakby go spotkało coś takiegosłabi mężczyźni tworzą trudne czasy
może takie coś dla samoobrony
>>221785380ciekawe za co będziesz żył i gdzie mieszkał jak się zwolnisz z pr*cy cwaniaczku
>>221785398Twardzi meżczyźni tworzą chujowe dla wszystkich czasy. No i homoseksualizm tylko w postaci gwałtu, a nie żadnej obopólnej zgody.
może żydzi trują wode w studniach, ale goje ją piją z własnej nieprzymuszonej woli. mając do tego całą rzesze autystów mówiących gojom żeby nie pili tej wody bo jest zatruta. dochodze do wniosku że żydzi mają racje
>>221785424jakbym na ulicy zobaczył kogoś z takim czymś to musiałbym go zbykować i wyśmiać nie polecam
>>221785428Z kapitału, na który napiedalałem całe życie i mądże nim dysponowałem.
>>221785440anon myśliciel dochodzi do wniosku że nie warto myślećKOŃ by się uśmiał
>jajko lęgowe pawia>35 zł>Pawie zielone ,szmaragdowe,biale rok 2024>750 złczy goje naprawdę?
>>221785398>wyżywaj się na kimś tylko bo rok wcześniej wyżywali się na tobiepiękny przykład skurwysyństwa żerujące na zwierzęcych instynktachdlatego armia nie lubi w swoich szeregach zbyt inteligentnych ludzi
znajomy rzucił robotę w guglu i z żoną się wyprowadzili na jakąś wieś
>>221785457ale to jest tanto, sztylet, sztylety się trzyma w majtach a nie na widoku
>>221785440Kościoł kato pato licki truł studnie w czasie całego istnienia to nieważne. Ważne by napierdalać żydów dla rosyjskich wpływów
>>221785491chciałbym żeby ktoś tak potrzymał moje jaja jeżeli wiesz co mam na myślimój kurnik już się nie mieści za dużo się tych kurczaków naniosło
>>221785516CADE EDYCJA TERAZ
>>221785516a ile to ma centymetrów kolego?
>>221785548ODŁÓŻ TEN NÓŻ CADE POROZMAWIAJMY NIE MUSISZ TEGO ROBIĆ
>>221785550razem z pochwą 50 cm, ostrze 33
wszystkie sceny z listy schindlera wydarzyły się naprawde w prawdziwym życiu na 100%
>>221785577no a jak inaczej by nakręcili przed ai
>>221785574skonczycc
>>221785576to za dużo do noszenia widoczne i nielegalne sierżant bagieta jak zobaczy to zabierze na dołek a areszt to nie miejsce dla anonka do grypserki też nie wezmą bo to trzeba mieć "charakter"
>>221785599to koniec...
>>221785212ej aj sie zapytaj
był ostatnio ten anon od hotelu? kiedy on ma ten wyjazd? mam nadzieję że napisze jak bylo
>>221785577250 gorylionów?
>>221785600w polsce można legalnie nosić nawet miecze, tak długo jak nie są ukryte jako coś czym nie są.
debiancucki same sobie winne
>>221785631pojechał i się skompromitował w recepcji wybiegł i uderzył go pociąg
>>221785633ponad tysiąc. Ale ruska propaganda krzyczy 250 gorylionów
Brian Eno muzyczka do snu
Dzień Zwycięstwa - Дeнь Пoбeды (Polish and Russian) do snu
Zawsze polaczki będa małe, bo ich rosyjski mir instruuje, by postępować najgorzej jak może.
btw jedyny kraj na świecie świętujący niepodległość od polski to rosja xd
mój sąsiad lekarz deweloperski udziela swojej żony szarej myszki weterynaryjnej w ramach spełniania swoich fantazji erotycznych innym mężczyznom ale jak go zapytałem czy ja mógłbym skorzystać to odmówiłchyba się przestraszył mojej męskiej energii samca sigma
>>221785719białoruś świętuje 17 września
>>221785734>Ustanowione dekretem przez łukaszenkę w 2021Aha, by rosja, nie była osamotniona xD
Rosyjska propaganda chce, byście za całe zło które was spotyka obwiniali żydów.
A oni te same same traktary imigracyjne robią u siebie. Sporwadzają murzynów i indian setakmi tysięcy jak i milionami do siebie. ZAwsze byli pro multi kulti, tylko wam wspierdalają coś o potrzebie monoetniczności xd
wkurwiłem chińczyków na red note I dostaje notyfikacje z aplikacji odnośnie kolejnych wiadomości wysłanych od wkurwionych żółtków hihihi
>>221785913jebać chinoli zawsze i wszędzie
za cztery i pół godziny trzeba wstać
>>221785992Idź spać. Te 40% z twojej harówy muszą trafić do ludzkich panów.
>>221786067>>221786067>>221786067>>221786067