fiku miku poniedziałekkurwa jak gorąco edycja
>>221786067fiku miku a'nal z miku
>>221786067Have you guys ever heard of Wilno, Ontario, Canada? There's a lot of people of Polish descent that live there. The first few hundred came from the Kashubia part of Poland.
>>221786094>diasporanie jestem zainteresowany, neofici to zawsze najbardziej żarliwi wyznawcy i jednocześnie najbardziej ignoranccy
co zrobić w takiej sytuacji t.przymusowa telefonociota
>>221786129co ma neofita do diaspory
>>221786155weź go zabierz i wyrzuć gdzieś za łóżko
>>221786155
>>221786067Zdrowaś Hatsune łaski pełna, ban z tobą błogosławionaś między vocaloidami i błogosławiony owoc śpiewu twemu Miku
>>221786160potrzeba było mądrego słowa do posta
nie chce mi sie juz kurwa zycjja nie e chce jutro do pracy ja pierdole ja nei chce nie chce juz kurwa zyc japierdole A nie chce do pracy
polscy młodzi chłopacy są całkowicie ugotowani przez internet
>>221786222ruski mir ich by wyprostował. gwałt analny wszystkich prostuje
You guys got a very neat looking language. It even looks cooler than Finnish. Do lots of people smoke in Poland?
>>2217862441/3
>>221786217nadam ci sens twojemu życiu, naoliw proszę neste grotę.
>>221786244less than they used to
>>221785516nie bierz sztyletów na ulice jesteśmy biali
>>221786299>polacy bialiCo?!
>>221786318https://www.youtube.com/watch?v=Ob20ShU6a9I
cope'olacy
Najczarniejsi i najbardziej żółci z całej europy, na równi z innym słowańskim gawnemTo my polacy!
>>221786299ale to do obrony i na dodatek schowany w torbie. Ludzie chodzą z paskudnymi pałkami teleskopowymi które wyglądają jak jakieś zaawansowane dilda i gazami pieprzowymi, ale stylowy sztylet jest już nie w porządku? aha
Biały człowiek w XIX wieku zdbywał świat. Co robiły tubylcy? Zostawały kolonią XD
polacy są europejskimi japończykami, to będzie w pełni uzasadnione jeśli anon będzie ze sobą nosić upośledzoną katanę
mojemu ojcu dzwoni budzik zawsze o 1;51, bo raz kazał mi ustawić mu go i chyba nie umie go wyłączyć na stałechłop wyłącza go i 2 sekundy później już chrapie spowrotem
>>221786362wiem jak to brzmi ale takie jest prawonawet noża grzybiarskiego nie można>>221786396MY BYLIkiedyś jeździliśmy na koniach a teraz na ścigaczach i teraz krzyczymy nie za króla tylko>ZA NAWROCKIEGO
>>221786396Gdyby p·lacy zdobały istnieć i miec kolonię w XiX wieku, nazwałbym ich europą. A tak sa azjatyckim gównem
co to za język, całkiem podobny do polskiego
>>221786444białoruski
>>221786413to nie wielka brytania kolego
>>221786426szwajcaria to nie europa?
>>221786475to szwajcaria nie istniała w xix wieku?
>>221786489ale nie miała kolonii więc warunek do bycia europą jest niespełniony
>>221786533Szwajcaria mówi głownie po nimeickuNiemcy mieli kolonieNastepnei po francuskuFrancja miałą w chuj koloniiNastępnie włoskiWłochy miały kolonieNastępnię język Romash, którym posługije się 60tyś ludzieh?
>>221786533kiedy inni walczyli krwią i żelazem, szwajcaria toczyła wojny frankiem
W jakim języku za granica posłużysz się polskim? na ukrainie zachodniej? na litwie do wilna? na białorusi na skrajnym zachodzie?
>>221786573co to ma do założenia że żeby być europą trzeba było istnieć w xix wieku i mieć kolonie? niemcy to szwajcaria bo rozmawiają po niemiecku? martynika to europa?
>>221786605a po holednersku albo duńsku to też nie europa bo mniej popularne języki?
>>221786610Wszystkie główne kraje eurpy zachodniej ostniały w xix wieku. Nawet głupia belgia, która przed swoim powstaniem nie istniała, dzięki n.im polakom powstała i miała całe kongo xd REszta demoludów nie miała swojej pastwowości, bo była koloniami.
miku da yo~
>>221786643po holenersku w Surinamie, bo duńsku w grenlandii
>>221786652okej, ale co to ma bycia w europie?
>>221786676wiec podobnie mała skala więc na czym argument wiązania popularności języka z byciem z europy miał polegać, chyba że Holandia nie jest z europy
wy jebane planktony słowianskie francja wam chciała dać madaganskar, to wy kurwy polskie nie przyjeliście, przez co po blizkriegu niemiecku musiałyście łykać dzidę wielkikej brytanii, by nam rząd na uchodźcie uznała
idę spać, jeśli jutro rano nie obudzę się z takim widokiem na łóżku to o tym napiszę
>>221786696biały człowiek miał kolonie -> był europopejczykiemReszta azji ssała koloniście.
>>221786782przejebane
>>221786803Kurwa to PRZYZAJCIE racje, UZNAJCIE WSZYTSKICH SWOICH JEBANYCBN CARÓW ZA WASZYCH ZAWSZONYCH KRÓLÓW, bo tak było naprawdę wy kurwa poraki i z tych wnisków twórzcie kurwa lepszy kraj a nie zajebaną feudalną wasalą III rp.
japonia miała koloniea polaczy to zachodni japończycyco kończy dowód
>>221786874Polaczki gówno miały, zosłały sprzedane za paciorki jak prawie cała afryka, co kończy dowód na to, że polaczki = murzyni. Co najwyżej przypominają iałego człowiewka, ale menatlnie to środkowa azja/afryka.
ja też idę spaćq pa pa
>>221786874Japończycy wpierdoliły carskiej rosji, a następnie załejży 1/3 chin. Polackzi ca nawyżej opierdalały gały zaborcom i kościołkowi katolickiemu, bo tylko na tyle było ich stać.
słowiańskie barachło. Każdy aspirujący do miana europejczyka powinien sie tego kato słowiańskego chujstwa wyrzec
>>221786772słodkich snów
>>221786299>polacy>bialiidź już lepiej spać
posysanie ludzkiemu panu w postaciu rosji czy brukselii o szczyt ambicji polaczka. Jego goności może być tylko po części odnawiania w napierdalaniu na izrael, ku uciesze rosji, co za kurwa gawno. znajcie sowje miejsce naśmietniku historii. i wyciągnijcie w końcu wniski... albo i nie bo wkoncu słowiańskość zobowiązuje, do bycia tylko narędziem w rękadch innych państw w sporach etno-politycznych
>>221787123Żadnego słowiania, po za może zgermanizowanego czecha nie można nazwać europejczykiem. Tym bardziej białym człowiekiem.
boje się komarnic
>>221787183no to trudno
>>221787243Spoko, byle reszta to przyjęła do wiadomości.
221787243221787263ten sam, połowa pozostałych postów też
>>221787183biały a europejczyk (brązowy muzułmanin) to dwa różne pojęcia
europejczyk
>>221787296Za to ruski (brązowy mzułmanim) jest rosjaninen w pełni. Eniczności schodzi na drugi plan, by twój język przetrwał, trzeba go promować.
wikipedia jest anime
Albo będziecie polski wspierać w innych nacjach na całym świecie, ale przepadniecie. A tyego ruska chujnia chce, by jedynem językiem słowiańskim był rosyjski.
W początkach istnienia Izrael, to właśnie polski był ich głównym językiem.
dacie się ogłupić rosyjskiej kurwie, język polski przepadnie, jako dialekt rosyjskiego.
im więcej osób mówi po polsku tym lepiej. Rosjanie zawsze się chwalalili, ile nacji nie mówi im językiem. Pierwsza Rzeczpospolita była krajem mulitkulturowym, gdzie równe prawa miał każdy, niezaleznie od wyznawanej religii czy etniczności, co było ewenementem na tle całej europy!
...A w majuZwykłem jeździć, szanowni panowie,Na przedniej platformie tramwaju!Miasto nawskroś mnie przeszywa!Co ja tam wszystko mam w głowie:Pędy, zapędy, ognie, ogniwa,Wesoło w czubie i w piętach,A najweselej na skrętach,Na skrętach — koliścieZagarniam zachwytem ramienia,A drzewa w porywie natchnieniaSzaleją wiosenną wonią,Z radości pęka pąkowie,Ulice na alarm dzwonią,Maju, maju! – — Tak to jadę na przedniej platformie tramwaju,Wielce szanowni panowie!
>>221787370szanuje anubisajebać cloudflare
byłem dobrym człowiekim w arc raiders dzisiajpomimo że zajebałem trzech gości
https://www.youtube.com/watch?v=iywHXwzejQw&t=147sszok kulturowyjest timestamp
https://www.youtube.com/watch?v=OMN1U3bdjUMwłoski birdcel sobie tagguje kieszonkowców
ugh BIAŁY BYK idzie spać bo tak trzeba no nie no pewnie