kurva anyátok
jöhet
>>221966282elbasztad foskorcs
Mocskos szüzek.
nagyon fáj a szüzesség :(
nem találom a tegnapi halevő momokót a fiókján
>>221967953ja azt hittem igazi halat eszik
Az angol nyelvű közösségi médiában már erre is van trend, de ez egyelőre a hazai köztudatig kevésbé jutott el. A fibermaxxing nevű, a proteinmániához hasonlóan csak egy összetevőre összpontosító divat gyakran vált ki vitákat. Ha ez még nem elég, a feldolgozott élelmiszerek körüli aggályok is gyakran érintik a rostokat, sokan tartanak tőle, hogy a főzés, darálás semlegesíti a hasznos anyagokat, ezért extra, mesterséges rostokat alkalmaznak. Ezeket a rosttal kapcsolatos kétségeket vesszük át most, majd azt is megmutatjuk, hogyan kell elképzelni egy ideális, rostban bővelkedő fogást.
huha
szarok
nalak vannak>>221964776
>>221965850
pofa be hülye szüzek
dolkák is csíkos pizsamát fognak kapnihttps://www.youtube.com/watch?v=8h5xWxSyPFA
>>221971732Miért szőke és kékszemű a magyar?
>>221973682meg tényleg ez a kikent pofa kimonos kurva kell
szüz
>>221973682Magyar Petit ábrázolja a kép
I saw many cute hungarian girls when I visited, why do you always post asian women
Aszuka <3
Újabb nap a konstruktív ellenzék világában>>221976271They won't fuck him so he has to settle with highly edited pictures of asian women
bep
autók?
Bukik. Felizgat. Verem.
>>221977524nem hiszem, hogy annak számítana
Sulyoktamás tesik... Megint megalázott a miniszterelnök...
>>221980386na hogyhogy? még nem olvastam a híreket
>Cigány csaló vert át egy újlipótvárosi fagylaltozót, mégis a "rasszista" magyarokat tiltogatjákkek na pont erről a gójrabszolga mentalitásról beszéltem. a szemük láttára lopja meg őket egy cigány és mi az első reakciójuk? elkezdenek a toleranciáról és a szeretetről ugatni, aztán ugyanezzel a lendülettel letörölnek mindenkit, aki cigányozni mer annak törlik a hozzászólását.ja és a tetejében mindez gyereknapon történt. mit árul el a jellemedről, ha elmész egy gyereknapi partira azért, hogy lopj? mondjuk pont ugyanezek szokták halottak napján ellopni a sírokról a virágokat, aztán egy másik temető előtt árulják őket. gusztustalan szubhumánok.
>>221980644hátt öö izé majd megváltoztatjuk az alaptörvényt de nem személyre szabott törvény lesz ígérjük
>>221980691nem tudom honnan jön ez a megszállott sulyok ellenes őrjöngés, a csávó egy vén csinovnyik, akinek az egyetlen dolga az volt, hogy aláríja azt, amit szarbán az orra alá tol. mivel szarbán már nincs, ezért sulyok se jelent már veszélyt, na nem mintha eddig olyan veszedelmes lett volna. de magyarpeti minden áron alá akar vágni, mintha a szatyor fing bármiért is érdemben hibás lenne. szvsz ez csak ilyen performatív aggrózás hogy NAAA GECCI ITT AZ ELSZÁMOLTATÁS GECCI JÓL MEGMUTASSUK NEKIK GECCI MENTEK A BÖRTÖNBE GECCI - irl meg annyi fog történni, hogy sulyok élete végéig kapja a több milliós tiszteletdíjat és a gójok adóján fog élni továbbra is, de a retardált agyhalott homoszexuális négerimádó tiszatranyók vérszomja ideiglenesen ki lesz elégítve. ez ugyanaz a kicsinyes hatalommal való visszaélés, mint amikor a zsidók előkotornak valahonnan egy 105 éves nyanyát és bíróság elé cibálják, mert 83 évvel ezelőtt legépelt egy oldalt a rendőrség irodájában.
>>221980784Ha valamilyen összeférhetetlenség miatt kirúgják a hivatalból akkor nem kap semmit sem.
Döglött vaddisznót találtak vasárnap reggel a népszerű fürdő vizében, de csak délután zárták le a medencét
>>221980784>ez csak ilyen performatív aggrózás hogy NAAA GECCI ITT AZ ELSZÁMOLTATÁS GECCIpont ezért csinálja, mert nem kerül pénzbe vagy munkába és egyelőre még a támogatóit kielégítinyert vele pár hetet amíg a butább tiszás nem azon fog gondolkozni hogy upsz mégse duplázódnak a fizetések, upsz már be is ismertük hogy be fogjuk tartani a migrációs paktumot, upsz kurvára megfizethetetlen lesz a benzin
>>221981159Semjén volt
>>221981159>hárítják a vadkárt a vadászok"hangtompítós géppuskával lövöldöznek a vadászok a játszótéren ahol reggel még a gyerekek játszottak ezek meg akarnak ölni minket TÍCSÁKBE TÍCSÁKBE SEMJÉNZSOLT SEMJÉNZSOLT MOCSKOSFIDESZ">nem hárítják a vadkárt a vadászok (mert mint utólag kiderült nem is vad volt hanem a 2. szomszéd vietnámi csüngőcsöcsűje)"VADKAN VAN A SZOMSZÉD KERTJÉBEN MIÉRT NEM LŐTTÉK LE EZEK MEG AKARNAK ÖLNI MINKET HOL VANNAK A VADÁSZOK"ezt a két véleményt ugyanattól a kiköltözött pesti banyától hallottam kb. 3 hét különbséggel a nyomorult településen ahol most lakom
>>221981430ezért kéne rendszeresen gyéríteni az állományt, de ahhoz kevés a hivatásos vadász, a hobbi vadász meg a trófeás vadra utazik, az nem fog egy kuka mögött guggolni, hogy elejtsen egy kóbor disznót. anno kiadták a parasztnak, hogy ejtse el a dúvadat és cserébe megtarthatja a húsát/bőrét, most meg már azért is 40 ezres birságot kapsz, ha összeszedsz egy elhullajtott szarvas agancsot.
>>221981496>a hobbi vadász meg a trófeás vadra utazik, az nem fog egy kuka mögött guggolnidehogynem mert megmondja neki a vt. hogy most pedig tessék kimenni vadkárelhárítani különben a szart is kifizethetjük a mezőgazdászoknak kártérítésbennyilván az urbanizált területek alacsonyabb prioritásúak ebből a szempontból mert ott nincs magántulajdonos aki kártérítési igénnyel lépne fel meg mert ott van a sok buta kurva macskás néni akik hetekig fognak süvíteni ha kilövöd azt az egy szem szemetesekhez szokott süldőt amelyik beteg is meg veszélyforrás is a gyerekekre
én még csak olasz aszahit ittam
de hogy is mondjam az nem egy nagy eresztés
dagat lotyó>>221976231
mi a fasz ez igaz?>>221979759
azt kérdezik, szereted-e Japánt>>221980595
anon délben ebédel?
>>221981582a vadkárt már csak akkor térítik meg, ha bizonyítottan akkor történt, amikor a vadat éppen űzték, na és ki dönti el, hogy így volt-e? hát a vadásztársaság, akik soha a kurva életbe nem fogják beismerni, hogy miattük ruhant be a disznó a művelés alatt lévő területre és taposott le több hektárnyi terményt.
>>221982883ez mióta van így?én még egy-két éve voltam haver földjén dolkaszagú vajsavas zacskókat telepíteni akkor még úgy volt hogy megegyeztek előre hogy a vt. milyen megelőző intézkedéseket vár el és ha azok megvoltak akkor fizetett minden négyzetméterért
>Peti belép a parmalentbe>Azonnal elkezdi osztani a FIDESZ-tMi ez, ha nem bázis?
macihús
>>221966282That isn't a FUCKING apple.>>221966304That isn't a FUCKING Hungarian.
>Nevetgélnek a fideszesekNevetgéljenek csak. :^)
Judy Hoppsra verem
Amúgy ha csak arra gondolok, hogy a Szatyorfing helyett Forsthoffer asszony lesz az átmeneti köztársasági elnök, kb. gyémántkemény lesz a faszom.Ez normális?
kokoró
pijó nem is japán
Kitálalt az ördögűző pap: így manipulál az ördögKözölte: nem a lebegő szék a legijesztőbb, amit tapasztal.
>>221985505Ferikét ő gyógyította ?
Jomi? igen, mondtam már, hogy ő a legmenőbb
>>221985768csitosze után
>>221985856nincs ilyen üzletasszony Csitosze, de meg ha lenne sem lenne olyan menő, mint Jomi
>>221985928van viszont ultragiga puncimókus alfanőstény csitosze
>>221985609Nem!
>>221982107aha
menő nyávogás
az nem oda való
>>221983614our logic defies your comprehension
>>221988107most akkor a vb most nyáron lesz?a mezről jutott eszembe
>a festett haj, szolis bőr és lapos csöcs SZA-hmm álljunk meg egy pillanatra ezt lehet át kell gondolnom még egyszer
-Hogy hívják a jövőbe látó kisfiút?-Jóska.
>>221989531az most konkrétan egy macijeges medve pontosabban
>>221990391bassza meg ez őszintén fel se tűntaz agyam szűri a traumaravaszoló látványt
(istentelen jó Züha amúgy)
na de ez is
miért akarnád hogy az energiaitalod meleg legyen?
Ismét turistára támadt a medve a Transzfogarason
kéne valami jó médós mese
>f-félreérted a robotkislánynak jól belátható logikus okból kell mezítlábasnak lenniekekkentettem
kerek
szom.
hát geci3 nap, 3 kullancskezd a fasz tele lenni ezzel már