kurva anyátok
A konstruktív ellenzék jó reggelt kíván
száraz a hüvelyem
Nem számít szeksznek.
Szarbőrűeket detektáltam vidéken. Egy koromfekete meg egy tejeskávé indiait meg most két afgánszerű képződnényt, az egyik úgy néz ki mint Bin Laden. Köszi Petya!
jöhet
Giga chadette
>>222338949mind cigány
>>222339066Hallottam beszélni őket, migrik. De értelek, szarbőrűek.
Hányszor illik elmenni egy nap kakálni a munkahelyen?
>>2223395958szor ha 8órában dolgozol, 12x ha 12 órában
>OnlyFans-modellek oldalain kezdte, később magyar politikusok és influenszerek közösségimédia-profiljait pörgette fel szürkezónás módszerekkel. A 444-nek nyilatkozó fiatal egyik legnagyobb ügyfele megafonos fiókokra vásárolt lájkokat, követőket, megtekintéseket.aha, szóval név és arc nélkül valaki azt nyilatkozta, hogy a fideszesek botokat vásároltak tőle, hogy felturbózzák a nézettségüket. egyrészt, botfiókot csinálni nem nagy kunszt, ha nem buktál meg informatikából gimnáziumban, akkor tudsz írni egy faék egyszerű programot, amivel el tudod érni, hogy a fiókjaid videókat nézegessenek. kétlem, hogy ha a fidesz ilyen módszerekkel élt volna, akkor ne tudtak volna találni valakit a sajátjaik között, aki ezt meg tudja oldani nekik ahelyett, hogy egy vadidegent bérelnek fel, kvázi választási csalásra és vakon megbíznak benne,másrészt. a névtelen forrás nem forrás. a forrás lényege, hogy le tudd ellenőrizni egy cikk/tanulmány hitelességét. ironikus, mert a libsik folyamatosan számon kérik másokon a forrásaikat és automatikus diszkreditálnak, ha egy nekik nem tetsző forrásból idézel, itt viszont szó szerint Valaki Valaki állít valamit és ezt neked készpénznek kell venned, mert hurr durr szarbán gonosz.
>>222340126>egyrészt, botfiókot csinálni nem nagy kunszt, ha nem buktál meg informatikából gimnáziumban,nem tudom milyem gimibe jártál de a legtöbb gimiben nem volt programozás, ha csak nem felvetted felsőfoku fakultánsként 11.-ben. leginkább Word és Excel volt heti 1szer
a libsik most azért hüppögnek, mert a rendőrök kicsit elgyepáltak egy visszaeső bűnözőt, aki többször is el akarta gázolni őket mert úúúristeeen jógállam. persze tipikus szubhumán cigány módra még a bűnözőnek áll feljebb és azt ugatja hogy NEMISÉNVÓTAM, az ilyeneknél simán támogatnám a helyszíni kivégzést mint ahogy az amerikaiak is csinálják. kurva vicces videó, nézzétek meg, sajnos pont a legjobb részek vannak kitakarva.https://embed.rtl.hu/embed/2653266?autoplay=0
>>222340335ez askenázi biboldó?
szarok
Orbán Viktor a Telexnek: a kurva anyátokat ti mocsok shekelvámpírok, shalom!
>>222340647<3
>>222340647hány bbc járhatott már benne?
>NEM IS VOLT MENEKÜLTTÁBOR!!!!>NA JÓ VOLT, DE CSAK ÁT AKARTUK VELE BASZNI AZ UNIÓT!!!!!!!!!!!de legalább tudnak kormányozni o algo
>>222340838bocs, de az osztrák határ mellé lebaszott migri tábor elég erős üzenet és elég nehéz félreérteni mire célzott ezzel orbán. >oké, itt a tábor, jöhetnek mohamedék>upsz, megszöktek és átmentek a határon, bocs ez van>ők beleszámítottak a kvótába, szóval le lehet szállni rólunk, mi megtettük amit kértetekviccen kívül belementem volna ebbe hogy megtrollkodjuk a nyugati szójalibsiket. a migri úgyse magyarország belseje felé indult meg volna, hanem ment volna tovább nyugatra, ahol havi 2000 eurót kap a semmiért és szabadon erőszakolhatja a nyugati nőket, itthon meg kap napi két szelet vajas kenyeret meg egy műanyag tábori ágyat, amin aludhat.
ejha
ennyi menőség hogy férhet egy képbe?
ennyi szüzesség hogy férhet egy képbe?
>>222341298japán mezes képet nem postázott még?
anon lát japán mezes postákat fostagramon?van valami hashtegjük?
az egy elég vékony szendvics
>>222341685#SAMURAIBLUEami ennél is menőbb lenne az mez + macifülek
>>222342106hát ez kurva jó, köszi
aherm
>>222342147én megmondtam maci
na jóna jóna jó
>>222342380ejhaez milyen találkozó
>>222342398valami ruszin fiú viszi őket zabálni
>>222342418szerintem ez a betyárvadász klub
>>222342528a betyárok ruszinok wewuzbetyárs
https://www.youtube.com/watch?v=MBs4xL2-CYcthis is where it endsmanly
remélem mostantól az olimpiákon is a cigány himnuszt fogják játszani, mert a magyar himnusz az nagyon depis + a cigány erőszaktevőknek is van joguk hogy tamburáns buzeráns geciben abált tetves majomgeci cigány undorító féreg cigányok ugráljanak mindenhol mert cigány az jó magyar meg rossz
ez milyen jó kép már
ez a csikó lassan a kedvenc rizsám lesz
>itt a japán nőifutball válogatottad tesikek>köszi tes- MI A FASZ?
Befogadod?
>>222343310jah simán
>>222342940Te trollkodsz. Itt a (Te)-d.
aszittem kard van a kezében
szűz
>>222345453eső jó lenne
>>222345518itt volt ma egy kevés
Szartam de valaki kilapátolta alólam a szart amég nem figyeltem. Átalakult az infó terem itt volt nóra fawn
>>222345574ibiiev (istenem bárcsak itt is esett volna)
>>222340149Mi warcraft hármaztunk meg sven coop mert a tanár egy huszas évei elején járó játékos volt aki beírta nekünk az ötöst
MEGESZI A MACIT
a rizsangyalka a maci legnagyobb ragadozója
>>222345782heh
>>222346678végre méltó kihívója akadt azoknak a szemétládáknak
Pálinkás Szilveszter kicsapta az őszszőrös faszát a kossuth téri metróállomáson, ami mágnesként odavonzotta a fidesz által ellopott 60 ezer milliárdot #gigachad
>>222341101na ez amúgy bázisolt szintű kópolás, ez művészet
na még egy picit dolgozni
>>222342106
van pár ikszen
>>222346969volt nagy izgalom tegnap a népszavazást illetően?
?
>>222347724védve van
>>222347746meg kell nézni közelebbőlén pont most az egyszer gondoltam volna azt hogy nincs
máskülönben kábé csal akkor jut eszembe képet postázni ha észreveszem hogy ott van
eddig nem annyira tetszett ez a hotaru, de...
>>222348168pedig jó
>>222348190hát...látom
egyetlen kibaszott napra abba tudnátok hagyni a szpemelést?
Első fokon 1 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Szolnoki Járásbíróság hétfőn azt a karateedzőt, aki felrúgott egy kisfiút a Szolnoki Kalandparkban 2024 nyarán. A döntés nem jogerős.Forrás: https://kuruc.info/r/2/303415/
>>222348391rudis moment
>>222348406hülyeség, ő a bokorba rántotta volna hogy megfogdossa
Idén is túl láthatónak bizonyult a bécsi "Szivárvány Parádé" A szervezők szerint mintegy 320 ezren vettek részt szombaton Bécsben a 30. Szivárvány Parádén, hogy "kiálljanak a homoszexuálisok, biszexuálisok, transzneműek és más szexuális kisebbségek tagjainak jogai mellett".
>>222348391>>222348406nem hiszem hogy a kopropedó tud repülőrúgásokat meg ilyeneket
hogy örülnek a sajtfejűek
>>222348471ő csak a csokoládés befolyásolás technikát ismeri
>>222348520japán nyeri a vb-t
oroszlán
>>222348546medve hől
>>222348541ahhoz össze kell szedni még magukat egy kicsit
ebből a meséből meg van már vagy hat évad és nekem fogalmam sem volt rólaaz első után teljesen elfelejtkeztem róla
>Megszüntetnék Lannerték a páratlan évfolyamba járók kompetenciamérését, megvan az is, mikor lehetnek a szünetekgondolom erre azért lesz szükség, hogy ne látszódjon a statiszikákban mennyire lerontja egy-egy iskola átlagát az újonnan betelepített cigányok ostobasága. bámulatos, hogy mennyire elszántak és eltökélten azt illetően, hogy a földbe tapossák az oktatást és minden lehúzzanak a balkán szintjére, pusztán azért, hogy kibasszanak a fehér tanulókkal.
>>222349303kellett a sok hülyének szélső baloldali kormányt választani
>>222349303Hány tojást tud megenni egy ember egy óra alatt?
>>222349303talmudi harag
>>222347257>>222348546>>222348905ítéletem: kúlak
>>222347626lószar lett volna ha átmegyszar egyébként a bociembereknek, még annyira sem szaporodnak mint a magyarok és teljesen a bevándorlókra vannak utalvaZ*rich expat central, semmi köze Svejchez lassan
>>222350045jaj ez mekkora gusztustalan zsidó kamu>ój véj gój, be kell fogadnod 6 gorillió bevándorlót, mert különben nem lesz senki aki kihordaná a gójszlopot és elmosogatna utánad érdekes, Európa kurvára megvolt 2000 évig a tömeges szarbőrű bevándorlás nélkül. nem haltunk éhen és nem fulladtunk bele a mocsokba, de most 2026-ban el kell hinned gój, hogy nem tudnál létezni Ranjeet Patel és Ngubu Ubambo áldozatos munkája nélkül, mert a fehér ember életképtelen, legalábbis ez a globohomo narratíva. az ilyen sok szójabuzi meg tényleg elhiszi, hogy a történelem tegnap előtt kezdőtött és hogy a muszlimok, a négerek meg a szarzabálók nélkül összeomlana minden és unirónikusan elhiszik, hogy ha nem lenne tömeges bevándorlás, akkor éhen vesznének, mert hát ki sütné meg nekik a kebabot?
>>222349634amúgy viccen kívül ez, semmi más nem motiválja őket, mint az, hogy a gójnak szar legyen. nagyon jól tudják, hogy mennyire károsak a cigányok meg a többi szubhumán a fehér diákok számára, nem véletlenül nem engedik be őket a Lauderbe meg a többi zsidó iskolába, viszont a gójnak százszám pakolják a nyakába a bidámbidámok, kizárólag azért, hogy neki szar legyen. leszarják, hogy ez mennyire lerohasztja majd az oktatás színvonalát, hisz nekik továbbra is ott lesznek az exklúzív zsidó sulik, a gój meg fulladjon bele a cigány fertőbe.
>>222350198Nem tudom miért olyan nehéz felfogni a csúdoknak, hogy a népesség legalább szintentartása nélkül össze fog omlani a nyugdíjrendszer max 1-2 évtizeden belülVálassz: vagy kezdj el szexelni de kurva keményen vagy törődj bele hogy bejönnek az nguyenek, ranjeetek és mohamedek
>>222350374>nguyenek, ranjeetek és mohamedekebből az első nem olyan, mint a maradék kettő
>>222350374Jöhet a Fekete HelyeskeMajd adunk vele egy kapus bikát a Magyar válogattnak ;0
>>222350374>muh frickin nyugdíjrendszer tesóóóóóójaj ne, mi lesz a szentséges piramisjátékkal, hát gondoljunk a szegény nyuggerekre. a felosztó-kiróvó nyugdíjrendszer bukásra van ítélve, fenntarthatatlan rendszer és akkor is az lenne, ha meglenne a 2.1-es születési ráta, mert minden eljövendő generációnak több és több gyereket kéne szülnie, hogy legyen elég a piramos felsőbb szintjén lévők alamizsnájának a kitermelésére. hiána hozol ide 6 gorillió szarzabálót, előbb utóbb ők is elmennek majd nyugdíjba, hacsak el nem üti őket egy vonat közben és az ő kedvükért is több és több migrit kéne behozni, aminek a következménye az lesz, mint ami Németországban is kirajzolódik, nevezetesen az, hogy a 18 év alattiak fele már nem német. ha választani kell aközött, hogy kapjak-e alamizsnát öreg koromban vagy az, hogy a saját fajtám között élhessek, nem a könyöradományt fogom választani. másrészt meg, az egy kurva nagy hazugság, hogy a fehér ember nem akar dolgozni és szülni. a fehér ember nagyon szívesen szülne és dolgozna, ha megfizethető lenne a lakhatás és nem egy éhbéres melóért kéne versenyeznie 500 nigériaival, akik boldogan lemennek kutyába némi aprópénzért cserébe, Sékelstein úr pedig hozzájuk fogja igazítani a béreket, nem a te igényeidhez.a népességcsökkenés hisztériáról pedig csak annyit, hogy a történelem során ciklikusan voltak népességrobbanások és népességzuhanások, de idővel mindig visszaállt. most jelenleg egy természetes csökkenésben vagyunk, amiből már számtalan volt a történelmünk során, a különbség csak annyi, hogy ez az első alkalom, hogy teljesen nyitottak a határaink és bárki bejöhet közénk, azok is akik történetesen egy népességrobbanáson mennek keresztül, ez pedig katasztrofális következményeket eredmény egy olyan társadalomban, ahol épp egy természetes fogyás zajlik.
ne tapizd az unokaöcsiket kimbó
ja és csak szólok, hogy 500 éve pont ez tette be a kaput az észak amerikai indiánoknak, akik szintén épp egy természetes népességfogyáson mentek keresztül, amikor megjelent a fehér ember, akiknél akkoriban épp berobbant a népesség. persze az is közre játszott, hogy volt közöttünk durván 3000 évnyi technológiai különbség, de végső soron az volt az utolsó szög a koporsójukban, hogy szembe találták magukat egy olyan néppel, akik a népesedési görbéjük csúcsán voltak, miközben ők éppen fogyóban voltak. és ezt az indiánok is felismerték a maguk módján. látták, hogy a fehér ember csak jön és jön, amelyik meg itt van az pedig úgy szaporodik, mint a mezei nyúl, ők pedig látták az ebben rejlő fenyegetést és ezért mészárolták őket válogatás nélkül. aztán nagyon hamar megtanulták, hogy mi az a puska és a lovasság és egy bő évszázad alatt elvesztették a népességük jelentős részét és mára már csupán néhány tízezer tiszta vérű őslakos maradt az egész kontinensen.
>>222350374én a 2000-es évek eleje óta azt hallgattam, hogy 2020-ra mindenképpen összeomlik mindent, nem unalmas már? már a riogatás is csak egy erőltetett szar
túl nagy
>>222350779>másrészt meg, az egy kurva nagy hazugság, hogy a fehér ember nem akar dolgozni és szülni. a fehér ember nagyon szívesen szülne és dolgozna, ha megfizethető lenne a lakhatás és nem egy éhbéres melóért kéne versenyeznie 500 nigériaivalNa EZ egy kurva nagy faszság. Teljesen egyértelmű hogy az életszínvonal és a születésszám fordítottan arányos egymással.
>>222351026Igen? És láss csodát a 2000-es évek óta tényleg egyre fogy a népesség, tényleg egyre kevesebb a dolgozó és tényleg egyre több a nyugdíjas. Ja meg már a magyar ipar meg mezőgazdaság sem működtethető több tízezer filipino nélkül.
>>222351321lol már megint ez a zsidó hasbara a lusta fehér emberről, aki 4000 euróért le se hajol összeszedni a szemetet, szóval kénytelenek vagyunk behívni Ahmedet hogy csinálja meg nekünk. ez annyira, de annyira fárasztó. kurva jó, hogy 2000 éven keresztül gond nélkül megcsinálta a fehér ember az alantas munkákat, aztán úgy 1990 környékén hirtelen büdös lett neki a munka és/vagy elfelejtette hogy kell megcsinálni ezeket.
>>222351392és azt is tedd hozzá, hogy a szarbán miatt évente átlagosan 3-4x omlik össze az egészségügy és az oktatás véglegesen és visszafordíthatatlanul
>>222351392nem az én problémám
>>222350374>csak fogadd el a szarbőröket tesóez hányadik szintje a tiszektás kópnak?
>>222351561a vicc az, hogy valszeg most tényleg össze fog omlani az oktatás, de minimum kurva nagy pofont fog kapni, ha a Lannert féle zsidók terve kersztülmegy és mindenhová bepakolják a 80 IQ-s buckalakókat. eddig azért döcögött még valahogy a közoktatás, mert a magyar diákok felvételt tudtak nyerni olyan helyekre, ahová a retardált cigányok nem tudtak bejutni és ezzel létre tudtak hozni működöképes iskolákat. ha viszont eltörlik a felvételit (persze csak a gójok iskolájában) és rájuk uszítják a teljes dzsungelt, akkor kb. temethetjük is a magyar közoktatást és aki teheti az külföldre viszi majd a gyerekét.
>oké jönnek a fosbőrök de az nem a peti hibája lesz
>>222351666>temethetjük is a magyar közoktatástebben mi a rossz pontosan...?
>n-neked is szükséged van rájuk gó-... akarom mondani hülye fideszes!
>>222351736>kikaffantottak jobb ha elviccelemkibaszott ostoba vagy, nyomorproli
de komolyan, már elment az orbán, most már minek védenetek az eszelős pétert, mikor nyilvánvalóan rossz dolgot csinál?
>>222351766nekem nincs kedvem eltartani a németül nem tudó némettanár ibikét, meg az olvasni nem tudó magyartanár bogikát, bocsi, mindenkinek jobb lenne, ha elmennének napszámba
>>222351857nem a tanárokról volt szó nyomorproli ne terelj hanem hogy a zsidó kötelező cigánykvótákat vezet be és eltörli a szintfelmérést
>>222351925de a prolik erre szavaztak, nekik dagadt leszbosziak kellenek az oktatás élére, basszad meg, nekem se tetszik az a hülye nő de nem tudok mit csinálni
pofa be hülye szüzek
egyébként nem gondolom, hogy a pedagógusok többsége most a fideszre szavazott volna, megehetik amit főztek, haszontalan kurvák
totális d*lka csicskítás
>>222352165milyen tekintetben?
fuha
nem is tudtam hogy a mea már ilyen segges képeket postáz
hol van a gót médó jelmezes szuka mea?azt lementette valaki tegnap?
>BASSZATOK MÁR MERT FOGY A MAGYAR (UwU)
>>222352206minden szempontból
hol?!
>>222352314jó de lehetne mondani valami konkrétumot is
na kitúrtam az archívumbólezt is nekem kellett basszátok meg
>>222352403hát szóval ugye a rizsók… okosabbak, talpraesettebbek, jobblelkűbbek, sportosabbak, mint a d*****
ne szexeljetek
böszme nagy
hétfőn péntekel
>>22235283812 centis?
rúgni készül?
>>222352649köszönöm hogy nem írtad le a szót ravaszolt volna
gec én azt hittem a szotyis túró rudit csak mémeltétek itt egyik nap, de tényleg létezik
>>222353038rizses van?
>>222353091neked csak szüzes van
>>222353119nyugi zsákutcaéltű
hát… egyiptomnál 0 négust látok, belgium helyzetét meg említeni sem érdemes, szóval hajrá kecskebaszók
egyszer főztek nekem házi karét és megmondom az őszintét nem ízlett
>>222353235az ázsiaiaknak fáj az ivás?
>>222353235mi az a karé
>>222353269a képek szerint igen
>>222353351hát ami ott van a képennem ezen, az előzőn
eredetileg curry lenne csak az eredeti ételhez nem sok köze van
>>222353221Az arab átvágja a kibaszott torkodat te világtalan tutyimutyi hülyemagyarNem jobbak mint a négerek sőt még talán rosszabbak mert ugyanúgy gyűlölik a fehér embert de intelligensebbek és ravaszabbak mint a bantuk
>>222353577titeket padzsítokat be tud egy szarab csicskítani, engem személyesen nem, én jelentek veszélyt minden szarbőrre, legfőképp rátok padzsítekre
>>222353859amúgy is gecó>egyiptomi>intelligensebbkekk
rotyó
>>222353905kairó úgy néz ki mint egy kibaszott kaptárváros a harcikalapács negyvenezerből.
olyan momokó van hogy ki se merem tenni ide
>>222354113ruszin reggeli (Mármint Momokó, mert az a hambi a ruszin ebéd)
>>222354098vicces mert az előtérben lévő lány aki kitette valami olyat írt hogy hambi és mijabi reggelire
>>222354610>>222354545hibáztam
szép? szép
súlyos
gyerünk Uruguay
>>222358896kit vernek?
>>222359137szaudi
na most itt van egy kérdés >>222355717
>>222359241hát de gondolom nem nagy meglepetés hogy nyernek
szüz
What
>Megszűnhet a PestiSrácok, a Bors, a Ripost, a Hot, több megyei lap, a Magyar Nemzetből hetilap leszmi a faszt olvassak most konstruktív ellenzéki értelmiségként?!
>>222364666A Zóhárt.
>>222365414meg kellet gugliznom hogy az mégis mi a fasz, miért vagy ilyen jártas a zsidó vallásban?
Na benéztem Pekingbe tegnap egy fél napot, egy gettó. Olyan mint Vietnam, dudálnak, lámpa nélkül jön este a tuktuk, mindenki cigizik, turháznak. Nyilvános wc 20 méterről érzed az utcán. Japán után sokkoló volt.Az emberek ráadásul itt a legmagasabbak eddig Ázsiában, magas cipő meg fellőtt haj nélkül is. És a legtöbb kigyúrt sárgát is itt láttam, de őszintén szólva nem valami ferfiasak szerintem.Csajok egy jó 1-2 ponttal alatta a japánnak, som az elhanyagolt vagy dagadt lány, míg Japánban szinte mindenki modellnek nézett ki Sziasztok majd jövök legközelebb
>>222365778Nem mondom meg.
jó reggelt jó szüzességet
beszartam és a szaromban üldögélek, jó meleg
>>222366799ma van a nap?
>>222352301Ez a ruszin?
na jó mi ez az állatilyet láttátok már?
>>222367121dagat pofa
>>222367363kacsamáj?
>Ugye idén karácsonykor már hozol haza valami lányt?!t. a jó édes anyád
mm inkább resztelt máj
az mit jelent hogy valakinek kilenc fejnyi a teste? hogy hosszúak a lábai?
>>222367506soha, a szüzesség örök
Kiderült, mivel foglalkozik Gáspár Evelin a külügytől való távozása után: politikatudományt tanul
brumm
züha valami sorozatban szerepel
itt mi történik?>>222367728
>>222367654szóval ezt hívják úgy, hogy ruszin reggeli
>>222368094Korea nyert?
>>222368031ez a dmm tv el sem érhető ebben az országbanaz insta oldalunkon látni belőle egy részletet 'zühával
>>222368228nem látomviszont van valami sorozat amiben Anó szerepel
SZÍTELJÜNK
>>222368747
>>222368900MIRE SZÍTELJEK?NORMIK?MAGYAR PETI?SZEX?????ÁÁÁÁÁÁÁÁ
>>222368943A szűz faszod méretére.
>>22236900811 centi qq
'gg
milyen régi a fogkefétek?
volt ma gyenge földrengés
szerintem MP a tökéletes messiás mivel a zsidók is elfogadják mert közülük való + a keresztény gójok is mert leváltotta orbán viktor rémuralmát ettól függetlenül az mkkpra szavaztam mert jól esne két fasz a seggembe
Elbocsátják a PestiSrácok összes munkavállalóját – folytatódik a tömeges leépítés a fideszes médiában
„Mi nem vagyunk eladók” – olvasóink tömegesen álltak ki a Mandiner mellett, miután Magyar Péter bejelentette, meg akarja mondani, miről írjunk
>>222369815Nem kellett volna megsértődni amikor a Zorbán azt mondta hogy a faszpajtások az az új biblia és akkor most nem kaszálnák be őket
Elkezdődött az El NiñoÜdv HAARP
>>222369902az mondjuk kemény hogy a Die Welt ilyet leír buzipetyuszról>Vom Regen in die Traufe? Wie Ungarns neue Regierung die Demokratie zerstört>Der drohende Verfall von EU-Mitteln diene als Vorwand für die Demontage des Rechtsstaates.
>eperkrémlevesmért nem adták oda inkább lehűtve pohárbanannyire nem értem ezeket a gyümölcsleveseket
szartam 3 kiló 86 deka
>>222370792hogy szoktad lemérni?
>>222370653>Knabes Vater war 1978 bis 1980 an der Gründung der Partei Die Grünen beteiligt.
>>222369815Huth Gergő várja a baloldali kollegák szolidaritását
>>222370826Okos wc
>>222371138szóval akkor nem is valami afd-közeli csúd mondja ezt hanem egy igazi demokrata?
Jó leggelt, Dolka! És szép ármokat!
szüzesség
>>222371286Az egy ilyen önjelölt liberális megmondóember aki mindenkibe ilyen tanítóbácsi stílusban beleköt, a szemöldökmozgásaitól meg a vélt aggodalmaidtól amiket sosem fogalmaz meg konkrétan, na attól kellene pánikrohamot kapjál mert más dolgod aznap nincs is. Az amcsi demokrata párt rengeteg ilyet fizet, de már a franc se figyel rájuk. Gondolom az lészen majd a seggfájása, hogy Pötyi nem momós és fullbuzi. De ezt is csak azért tudja mert kapott emailt.
>>222371702kiváló posta
ezt kéne csinálni
ablakok?
teszt
>>222374397sikertelen, mint a nemi életed
>„Információink szerint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes több alkalommal jelezte a diaszpóraszervezetek vezetői felé, hogy kifejezetten támogatja az efféle, államérdekből történő honosítási eljárásokat.jaj ne.....hogy merészel állampolgárságot adni......magyaroknak? RÓHATT NÁCIIIIIIII!!!!!>inb4 muh cigányoka cigányokat már réges rég kibaszták Kanadából, akik ott maradtak azok tényleg igazi magyarok leszármazottai, az ilyenektől ne sajnálom az állampolgárságot, inkább ezek kapják mint a szőrős talpú tyúkbaszó oláhok.
>>222375932terápiát most
ja amúgy ő lenne az, akitől ez az állítás származik. mi az első gondolatod, amikor meglátsz egy ilyen arcot?
>>222376183az hogy moggolja a hajvonalad és veled ellentétben szokott szexelni
>>222376293a gyerekek nem számítanak rudis.
>>222376357nem a rudissal beszélsz amúúúgy peti
>>222376183azt a kurva mekkora biboldó
komolyan mondom a Tanácsköztársaság óta a legszemitább kormányde lehet őket is moggolják
>terápiát most
Felizgat a terápia engem is, de amit a legjobban szeretek az a holotrop légzés
>>222376435107 éve ilyen formák >>222376183 ugráltak le a teherautók platójáról puskával a kezükben meg vörös csillaggal a sapkájukon és közölték, hogy adj át mindent, különben meghalsz, aztán 50-50 volt az esélye, hogy akkor is megölnek, ha az utolsó szem búzát is átadtad nekik.a magyarok különösebben nem voltak antiszemiták a történelem során, egészen az első világháború végéig, nem is tudom mi történt akkor, ami ilyen reakciót váltott ki belőlük.
>>222376720Bayer Zsoltnak volt egy ehhez nagyon hasonló frappáns beszólása hogy amikor lejön a bongyor zsidó Pestről, felköti a papot, puskacső mellett elvezeti a jószágot és bejelenti hogy mindezt azért tette hogy véget vessen a klerikális-monarchista társadalmi rendnek akkor ne vétessék már antiszemitizmusnak ha valaki a vörösterror zsidó jellegét megemlíteni
érdemes megnézni egyébként még az arcokat azon az 1956-os fotón amin az ÁVH-sokat kapták le mielőtt megkapták a golyótott is van pár nem éppen kunsági turanida pofa
>>222377055ha megnézed, akkor a fideszen belül a dajcs tomi volt az ügyeletes dísz zsidó, akit azért tartottak a magyarok, hogy a zsidók ne ajvékoljanak a kirekesztés miatt. ezzel szemben a tiszán belül meg magyar peti a dísz gój, akit azért tartanak a zsidók, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy egy echte judeo libsi zsembori az egész. mindenesetre a tanácsköztársaság olyan emléket hagyott a magyarok kollektív emlékezetében, ami 100 év alatt se kopott ki és amit 40 évnyi kommunista agymosás se tudott kiölni belőlük.
Mire érdemes figyelni fogyasztásakor?A cékla általában biztonságosan fogyasztható, de a magas oxaláttartalom miatt azoknak érdemes mértékkel fogyasztaniuk, akik hajlamosak vesekőre. Emellett előfordulhat, hogy a vizelet vagy a széklet rózsaszínűvé válik céklafogyasztás után – ez teljesen ártalmatlan jelenség
21 óra
>>222378564már nagyon várom hogy élőben ideközvetítsétek nekünk képkockánként
enni: kell
>>222380088de jó is
>friss IP pokolbassza meg ráadásul tök véletlencsak a cache-et akartam kiüríteni aztán repültek a sütik is
>>222380163nyugi gyerektapizó
indulhat a pentest?
aszitted a faszival fog együtt aludni mi?
após mérges
>>222380395győzzön a finomabb vastagabb és hosszabb fekete fasz
>>222380479maciról beszélgetnek
anon tud sütit sütni?
micsoda gaslighter családja van
fú de jók ezek az otthoni látogatások gecc
>>222380902az tang yuan?
a ginzeng jó a gázra?ezt felírom
hát ez nagyon szar rész, már értem a 16-os karikát
el akarta lopni a csirkéjét
>>222381189elég sötét hől
ezt meg fogja bánni
>>222381242engem rendesen elszomorított
ez lenne a kínai vizes (boros) kínzás?
hát bazmeg
>>222381388oda még csak nem vágtak nekimert ha igen, azon a ponton már miért mondana el bármit is
ez hogy-hogy nem 18 karikás
hát ez van, itt van valami jóság is
szegény sengji hogy kimerítették a hülye rokonok
>>222381478nem is az erőszak de ezt a sok bántást fájt nézni
csúcsmogger Magiró
>>222381619a fickó asszem részt vett abban, hogy megölesse a Csiang Csangjang családtagjait, valami ilyesmi volt nem? ha igen akkor megérdemli a halálta babás rész viszont nagyon szar volt
>>222381823hát jó de gecó a csávót ki fogják végezni és még ő legyen hálás hogy a családjának nem kell szenvednie miatta
>>222381873azt csak nem gondolta komolyan, hogy a gyereke is halált érdemeljen emiatt, csak rá akart ijeszteni mert ha igen, Csiang Csangjang igazi zsidó
>>222381958hát az már visszatérő motívum volt hogy csiang csangjang egy büdös nagy élúr és másnak kell észhez térítenie mert magától nem enyhül megszerintem ha a pofa nem vall, simán megcsinálja
cakát
>>222382634>szerintem ha a pofa nem vall, simán megcsináljailyen faszarcot miért tennének akkor főszereplővé, azon vagyok elképedveazt hittem a ilyen fajta kínai sorozatokba csak normális vagy követendő erkölcsű főszereplőket tesznek
>>222383209hát majd biztos megszelídül, ez a karakterívede most már jócakát tényleg