günoooo
gookie
inek obası uyannnnn
>>222364900kaFFasının arkasına bak dümdüz ökkküz balkanoİT piçinin brasikeFali kaFFali
>>222354194efso post attım 1 gündür düşmemiş kek>>222366443kız mezosefal ve kreşine dö...kapanmıştı değil mi KEEEEKKK
>>222367608mezo falan değil uzun saçı geride toplarsan görüntü böyle olur gördüğünü analiz edemeyen beyincik. kaFFasının arkası dümdüz aneyi sırt üstü yatırmış full.
>>222368025t*Rkler kadar brekisefal değil en azından + biraz ağızdan nefesalma nedeniyle çenesiz. 100 dolikosefal anatolİT t*Rkten üstündür bu kız
>>222368051Yaw amna koyduğum ökkküz sıçadolulu inseli banane senin mezo doli bokundan ırk bokundan. Ben tıptaki brasikefaliyi diyorum. Enikken kaFFa bıngıldakken PİÇi fuLL sırt üstü yatırırsan kafanın arkası dümdüz olur. Geri kalan ırk bokları beni ilgilendirmiyor.
alakası yok kOÇum ayrıca bebek düz yatırılmaz kendi kusmuğunda boğulmasın diyepwnlandın bTen anatolİT
>>222368224Yaw ökkkküz sıçadolulu insel osssssuruk tırrrrık kırrrrrıtık PİÇi bokternete yazsan bilgilenecen hala mal gibi yazıyorsun. Ortası delik yastık veya özel kask kullanacaksın bebede. Ya da düz sırt üstü ve her iki yana doğru kontrollü bir şekilde eşit sürede yatıracaksın.
Görseli unuttuk ak47. Bu salağın ırkla alakalı sandığı şey tamamen bebenin yatış şekliyle alakalı.
Bu da bu insel PİÇe son post. Bu salak insele göre işte karşınızda meşhur armenoİT Mike Tyson.Demek neymiş insel ırkla alakası yokmuş kaFFa bıngıldakken fazla sırt üstü yatırırsan kafanın arkası dümdüz olur zenci, sıçadolulu farketmez.
>>222368353>>222368385>>222368509>ben anatolİTsem herkes anatolİT hajumkek
>>222367608>efso post attımsen sadece sikikkırtta gördüğün kanseri buraya "beyaz" abilerine yalakalık olsun diye taşıdın başka bi bok yemedin. uLan kodumunun kanseri kanser görmek istesek kanser yuvalarında gezeriz.
>>222368906koçum ökkkküz sıçadoluluk yaparsan ökkkküz sıçadolulu derim
>>222369433beyaz dayanışması yaptım t*Rkların ne mal olduğunu bir kez daha bütün /int/e gösterdim>>222369540beyazım, Evropalıyım secde et
mİLLETin içinde otist kahkahası attım deli sanmışlardır heralde
>>222371567akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deLy ol dünya senin kahrını çeksin be baboLi
>>222368051benim kafamın arkasında kocaman çıkık var+astımdım burnum tıkalıydı hep ağız nefes aldım çenem hem ondan hem genetik çok küçük + elmacık kemiklerim recessed + göz altımdaki deri ondan kayık + yanaklarım yok
XDDDDDDDD
81chandaki enik her gün 5 tane x hakkında ne düşünüyorsunuz/önerin/tartışın diye tired attırıyor hepsi kaybolup gidiyor postların yarısı travesti maiye diğerleride çenesiz salağına ait gitmiş hemen midastaki parasını atmış valla kereste tam bitti spamcılar alfa oldu
bİsT slurpla vs bekle yarın düşecek o zaman slurpla>>222373328girem de bakam yauw