obsessedjude
lan oğlum yine öldü tahtalar amına koyayım
https://www.youtube.com/watch?v=mkQ3ON4de_Mbu gerçek mi
lusifır maykılsn aBenin kainatın kodları kitapını aldım hepinizi uşağım yapacam GÖRECEKSİNİZ
>>222394287teen girl playing with her pussy
>>222399415no
>>22239619781folloş ;_; tülay da bıraktığına göre arkama bakmadan gidicem
NeetuLLah bugün itibarıyla deniz sezonunu açmış bulunmaktadır. Deniz güzeldi ama geçen sene cam gibiydi bu sene su yeşil gözüküyor içeride ama yine de girerim belki de bugün öyleydi sadece.>>222396197>>222399907uLa girip nie post atmadınız amqq çansız yersiz yurtsuz kaldık
>>222396197bi buradan gidemediniz sizi aşağılık insel sürüsü sizi
>>222401128Sen nerden geldin laa
Why are turks in Holland so talented and sexy and have the vibe but turks in Turkey are all trans or ugly af?https://youtu.be/QhDfOYn0118?si=D0GAH_acM1f82l5V
yaz geldi hala kalbimde dolduramadığım bir boşluk kız arkadaşa ihtiyacım var galiba
tırk tahtaları kapanıyor mutluluğum katlanıyor
>>222401860ironisiz ordaki sıçanlar /tr/yi bilmiyor buraya turist akını da olmayacak :-DD + başka neresi kapandı en son kerestenin kapandığını biliyorum
>>222401860ş-şerefsiz s-sil lan bunu
>>222401962şaka bi yana bilenleride >kepçe var hajum>her şeye çekiçleniyoz hajumdiyerek postlamıyorgeldikleri yerlere dönsünler bakalım>>222402041yanma
>>222402732yav bu yeni sekme de harbi çok uğraştırıyo sırf bu yüzden kcde daha fazla postlamaya başladım
>>222401860
>>222402808kepçe dicektim amq kafa taşşak gibi yaz piçi kafayı sikti
>>222394287That’s a very cute cat
>>222402808kompüterde o sekme her türlü yenileniyor sıkıntı oluyor ama mobaylda öyle bi problem yok, kepçeyi bayadır çözüyom + tarayıcı geçmişini silmiyom bazen 1 kepçe veriyor bazen hiç vermiyor
>>222403104yaklaşık 4-5 aydır tr tiradları açılmıyor(açılıyormuş) diye postlamıyordum demek o yüzden her postlamada kepçe çözdürüyor yav
geğirik osuruk ve seks
>>222400011yapay zeka QnQıma sordum algler sebebiyle olabilir diyo kanalizasyon suyunu verdilerse algler çoğalmış olabilir diyo amqqqq geçen sene tertemizdi boklu suda yüzücem yaw
>>222403132>Verificaion not required.postlamaya devam et bunu elde edene kadar>>222403233ney ishalizasyon suyu mu vermişler, nerenin denizi
>>222403233neetullah şuan kaç yaşındasın la en son 27ydin iş güç vs nsl gidiyo
dünyanın en büyük sanatçısı drake bro
>>222403302güzelce kumburbok arası bir yerde giriyom bilmiyom kANALizasyon veriyorlar mı. 2 senedir aynı yerde giriyom su cam gibi bu sene gittim kıyıda su yine cam gibi ama ileri gidince kafayı suyun içine sokup bakınca su yeşil. normalde mavi olurdu ondan işkillendim. yapay zeka alg olabilir ya da kayalardan kopan yosunlar otlar vs yeşil görüntü yapabilir diyo ki çok deniz bitkisi var burda çünkü suyun altında çok kaya ve taş var. >>22240332729-30 bi şey. hala iş güç yok neetlemeye devam. ama iş lazım yaw sıçan adama uygun.
>>222403398aynı bomber çeketten bende var yaw alemanyadan getirtmiştim bol geliyo diye giymiyom artık
>>222403468sana acayip özeniyorum yav ben de uzun dönem askerlik yaptım geldim ana baba çalış diye zorluyo sıçan friendly iş bayağı düşündüm de bulamadım yav
>>222403474bn de geçen sene 5kya kahberengi deri ceket aldım sadece baharları giyiliyo ama yav yazın millet nsl deri ceketle geziyo merak ediyom valla
https://www.youtube.com/watch?v=3qL8jrvE2N0işte NeeTuLLahın denize girdiği yerler. Buraya yakın ama burası değil zaten burası marina kimse girmiyo burda.
>>222403524oqlim has neet olsam(kira, temettü gelirli neetiLLa) iyi ama değilim benim de işe girmem lazım. ben askerliği bedeLLi domaldım keşke uzun dönem gitseydim ama çok pis hasta oldum 1-2 ay yatakta foLLoş yattım döndükten sonra.
>>222403708bn asteğmen olarak yaptım gelmem üzerinden biraz zaman geçti ama çalışmak istemiyom yav asteğmenken biriktirdiğim para da ev almak için yetmiyo kira geliri alamayacaz amqq
>>222403737kredit çeqtir kiraya verin kirayla üste bi miktarla krediyi ödeyn
>>222403737oqlim kalma ihtimalin yok muydu yaw? asteğmenler + mayışlı astsubay versiyonu da çıktı isterse devam edebiliyonuz diye biliyom. Mis gibi mayış + boş beleş 31 işi daha ne
>>222403828kredi çekebilmek için maaş lazım>>2224038301 yıl daha kalsam tazminatla ayrılabiliyordum ama askeriye normal adam işi değil brem medeniyet öğretmeye çalışıyorsun amq ama ordayken acayip fittim yemeğimi yiyip enerji içeceğimi alıp spor salonunda geçiriyorum boş zamanımı full üstüne bi de koşu atınca feci oluyodu yav özledim biraz
>>222403468>güzelce kumburbok arasıganj nehri tier bok arası bok deniz, oraya gireceğime kilyosta-şilede şerefimle boğulurum daha iyi :DD >iş lazımgüvenlik + depocu + PİÇgisayar tamircisi + teknosa reyon sorumlusu + migrosta viskilerin önünde nöbet tutan gavat + sahilde seyyar simitçi>>222403574mİLLET şekilci koçum am sikmek için sıcağa katlanıyor adamlar
>>222403892o kadar şekilciliğe gerek yok yav kot pantul + polo yaka yetiyo geri kalanını fizik taşıyo>güvenlikefso iş yav gece güvenliği olup sabaha kadar dizi + film izleyecen ama bokuversite mezunuyum bölümden mi gitsem diyorum
>>222403875ewt iyiymiş yauw >>222403892>ganj nehri tier bok arası bok deniz, oraya gireceğime kilyosta-şilede şerefimle boğulurum daha iyi :DDulan sanki veledliğin haricinde herhangi bir yerde denize girdin de buraları biliyorsun bi de>>222403929tahtada özel güvenlik anon vardı iyi diyordu 1 sene mi ne çalıştı sonra 1 sene işsizlik maaşı alıcaktı sonra update vermedi
>>222404057yav tek sıkıntı çevre çevrem de git mesleğini yap bokuversite mezunusun diyo ben kafama göre takılmak istiyom hatta 18k verip gidip cankurtaran belgesi almayı bile düşünüyorum
>>222404084anladım piRem. bakalım yaw ne iş bulacaz kaç sene neetleyecez zaman gösterecek. senin yaş kaçtı?
>>22240423724 brem okul bittikten sonra direk askere gittim
>>222403929phende kot şort + siyah tişörtle geziyom + etek bile giyerim maksat taşaklar havalansın>efso işbelediyeye kapağı attın mı senden kralı yok :D>bokuversite mezunuyumsende mi iyi üniversite kötü bölüm mağdurlarındansın :(>>222404057koçum valla BOKırköyde büyüdüm oralarda ne zaman denize girsem kulak iltihabı oluyordum leş subhuman denizidir oragüncel olarak batı karadeniz sularında aktifim :) temiz + az tuzlu + sakin
>>222404281iyi yauw hangi bölümden mezun oldun
>>222404372>sende mi iyi üniversite kötü bölüm mağdurlarındansın :(he tam olarak öyle brem yksye fazla çalışmadıydım şimdi olsa yine çalışmam hayatım yatarak geçti bokuldan da yatarak mezun oldum >>222404395çevre mezunuyum birkaç otoyol tünel çalışmasında staj yaptım da sıkıldım sonra yav
İyi akşamlar pipişler çok sıcak sanki
>>222404462>çevre mezunuyum birkaç otoyol tünel çalışmasında staj yaptım da sıkıldım sonra yavoqlim staj da varsa başvur işlere sonuçta işe alırken bir artı. ben boktanbul boktisat mezunuyum 0 staj 0 iş deneyimi 0 sertifika.
>>222404543kafamı kapatıp yapacağım bi meslek lazım yav mühendislik yapmayı cidden sevmiyorum gece bekçisi olsam göt göbek büyütsem benden mutlusu olmaz amq
ay yıldız var gökte jüpiter üstte alttaki venüz ortada ay
>>2224046452 hafta önce aynı hizzada gözüküyordu burada. İki favori gezegenim <3
>>222404697ndn peki brem ben de marsı baya seviyorum mesela
overweight olmaktan dolayı askerlik ertele
>>222404697merkürde gözüküyomuş ama ben görmedim
favori gezegenim satürn ona tapıyoruz bile
>>222404765Venüs, çoban yıldızı, dünyanın ikizi. Hep milyarlar yıl önce nasıldı, acaba mikro hayat başlamış mıydı diye düşünürüm bazen. Dünya gibi manyetik kalkanı olmadığı için güneş yüzünden yarrağı yemiş bir gezegen. Bir de venerra projesiyle üstüne inilmiş ve yüzey fotoğrafları çekilmiş tek gezegen. Acaba venüsün bulutlarında mikro yaşam var mı? Ya da kolonize edebileceğimiz yer orası olabilir mi?Jüpiter güneş sistemi oluşurken ortaya çıkmış ilk gezegen. Europa’nın ev sahibi ki güneş sistemindeki en büyük okyanusu europa’nın buzul katmanı altında. Jüpiter yüzünden etrafında döndüğünden alt katmanları çekim kuvveti sebebiyle sıcak. Düşünsene kim bilir altında nasıl canlılar var
>>222404817Harbi mi. Vallax göremedim kaç haftadır bakıyorum akşam üstü gökyüzüne
>>222404983birkaç gün önce tam da o bahsettiğin fotoğrafları meraktan incelemiştim hatta ve hatta bygone visions of cosmic neighbors diye bir video var onu izledim insanlar 100 yıl öncesine kadar tüm gezegenlerde yaşama nerdeyse kesin gözüyle bakıyormuş çok garip valla
>>222405059Valla eskiden ufkumuz daha genişmiş keşke yine soğuk savaş gibi bir şey olsa da ABD ile Rusya sidik yarıştırsa uzay projeleriyle. Kala kala literal tüccar insan artığı Elon Musk’a kaldık.Venerra 14’ün ses kaydı da var. Keşke volkanik aktivite olan bir yere inseydi de Mordor gibi bir yerden resim yollasaydı bayağı iyi olurdu :D
>>222404877İlaçlaaaaaar
>>222405275brem valla dünya üzerinden sanki son 30 yılda büyü tamamen alındı gibi tüm bilim dallarının içi boşaltıldı insanlar tekdüze düşünmek için eğitildi bu dönemde yapılacak tek şey devlete yapışıp her şeyi sülük gibi emmek
>>222404765Neden Mars brem? Ben sormayı unuttum. Bu arada söylediğin videoyu buldum kinoymuş yaw tüccar saklamış benden. >>222405324Valla brem şu an internet bağlantısı + cihaz ile tüm dünyanın bilgisine erişebiliyorsun ama genel olarak vizyonumuzun küçülmesinin sebebi bilgi aldığımız bu yerlerin iş modelleri. Sürekli ekrana bağlı tutmak ve böylelikle daha fazla reklam göstermek için dizayn edilmiş platformlar, sürekli aynı şeyleri göstererek seni bağlıyor bir filter bubble içinde düşünce biçimin şekilleniyor ve zayıflıyor. İnsanlar tekdüze düşünmek için eğitilmiyor aslında, bizzat insanların kendisi farklı şeylere kendini kapatıyor ve düşünce tembelliğine sürükleniyor.
KUMBASAR yumurta ws biLibiLi yumurta
>>222405882mars demek libido hırs ve güç demek brem temsil ettiği şeyler bayağı havalı geliyor bana hem de içeriğindeki kocaman dağ + vadi de çok güzel ileride ıslah edilse muhtemelen gezegenin en turistik yeri olur>İnsanlar tekdüze düşünmek için eğitilmiyor aslında, bizzat insanların kendisi farklı şeylere kendini kapatıyor ve düşünce tembelliğine sürükleniyor.haklısın aslında istemsizce oluyor, yapay zekanın da gelişmesiyle tekdüzelik artacak bence insanların düşünce yapısındaki değişim özellikle karantinadan sonra farkedilir biçimde iyice arttı yapay zeka devriminden sonra daha da artacak keşke karantina öncesi evlenebilseydim yav
>>222406222bilibi doğal organik çünkü üstünde tavuk boku var
>>222406222Mahallede doğal satan peynirci/kasap yumurtası. >>222406266>yapay zeka devriminden sonraHiçburger hala. Ve yine insanların yanlış kullanması yüzünden daha da dar düşünmeyi sağlayacak. Mesela insanlar yapay zekanın söylediği şeyin bilincinde olduğunu düşünüyor. Ya da doğruluğu kontrol etmeye gerek duymuyor.>mars demek libido hırs ve güç demekJüpiter, büyüme ve gelişme, ezoterik bilgi sahibi olma, şans ve bereket.
>>222406565normalde ben de yapayzekayı hiçburger olarak düşünüyordum ama sonrasında yahudilerin kabbalah sistemine göre kendi golemlerini yarattıklarını farkettim daha önce filmlerde de gösterdikleri gibi yarattıkları golem ilk önce her şeyi yapacak ondan sonra kontrolden çıkacak bu yüzden agi konusunda biraz iyimserim
>>222406621Şu an Claude ürkütücü seviyelere taşıyabildi bir tek. Yeni çözümler üretebilme ve bilince sahipmiş gibi karar alma seviyesinde özellikle kod maymunları için bulunmaz nimet. >kontrolden çıkacakSanmıyorum. Şu an hala ham kullanıcı verisine muhtaç hem geliştirenlerin hem de son kullanıcının. Beni heyecanlandıran şey sağladığı otomasyonla yok ettiği iş kollarının yerine koyacağı yeni iş kolları. Yeni düzende bir çok ülke, bokistan da dahil Afrika ülkelerindeki ekonomik seviyeye düşecek ve bağımlı hale gelecek. Misal bokistana şu an tek dişe dokunur para kaynağı uyuşturucu tüccarları, mafyalar vs ile giriyor. Ülkede beyaz yakanın hiçbir ehemmiyeti kalmadı. Tarikatçiler eğitim sistemini tamamen çok ucuz iş gücü üreten Çin gibi bir modelle kalkınacağını ve büyüyeceğini düşünüyor. Diğer taraftan yapay zeka ve robotların daha ucuza ve daha ekonomik üretim sağlayacağı dünyada bunlar rüzgara karşı işiyor. Bu ülke öngörülenden çok daha kısa sürede yarrağı yiyecek. Tek adam taparlar İngiltere’de İtalya’da va gayrimenkul yatırımlarıyla ülkeden kaçmaya hazır.
>>222406990haklısın aslında lineer cebir ve makine öğrenmesini yalayıp yutmak lazım yav keşke 1 senemi askerdeyken böyle değerlendirseymişim
eskiden mayışımı gavatlatırken telefonibnesi posting yapabiliyordum artık yapamıom ip range diyo buradaki sikimde hoplaması gereken tranny yüzünden mi o
>>222410129Galiba. Bir de polde takılan kürt taklidi yapan ağır troll var.
>>222407470literally me
Why do Turks make these retarded grunt sounds with a unique hand gesture?
keşke zenci olsaydım
>>222410129Bir ara bana da oldu düzeldi sonra yaw ama bende bir pc bir de mobilden üst üste post atınca oluyordu spam diye düşünüyordu herhalde
>>222412960You always post with a positive attitude in our thread so hereby I grant you /tr/ anonzenship
>>222410129>>222417050uçak modunu açıp çerezleri temizle düzeliyor
>>222411097kek be bugünde "polde takılan kürt taklidi yapan ağır troll" olduk
boynum ağrıyor sıçanlarken diye ortopedik visco yastık aldım daha çok ağrımaya başladı. yastığın altına kolu koyup yüzüstü pozisyonda(geriLLa) daha iyi uyuyordum.
6 yaşındaki kızını evlendiren yusuf ziya gümüşel hocaefendinin tahliyesine mi gittiniz neredesiniz
>>222418273bende öyle yatıyom çenemiz küçülmez umarım
çinletlik zor yauw
düşünceleriniz?
>>222417075fuck bro i only just lost a few kg by moving away from where they sold baklavas
>>222419478you can dodge military conscription if you become overweight
>>222420636not but if you are medically diagnosed as gigafat they lower your medical profile which blocks you from some combat units
>>222420764just become a troon for a while and then turn normal
>>222420776bad idea it would also lower your medical profile
https://x.com/midjourney/status/2067421950314688759ula dün o kadar yapay zeka konuştuk ibnelerin bugün çıkardığı şeye bak
sıçanlar öldü tahtalar bölündü burası yoncalı anası da sikildi
>>222422112normilerin tapındığı ne kadar put varsa>yazılım öğrenem abey>tıp okuyam abeyyıkıldı folloş oldu.
>>222422250universal basic income da gelse de new neet order başlasa artık yaw
>>222422270dOÇlendde çoktan var, tırklar orada hem 500 euro alıyor hemde kayıtsız çalışıyor süper dolandırıcı kanake terörist mindset
bİsTte alım yapmaya başladım düşüş yakındır dikkat edin kek ondan ufak ufak alıcam + en beğendiğim kağıtlara giremedim götüm yanıyo büLbüLoqLi aldım onu beğeniyom bi de eneRya domaldım güzel ama piyasa değeri yüksek.
>>222422378her şey TAM dijital olunca dijital currency gelince artık onlar da ortadan kalkacak yav tüccar onu da düşünmüştür
aurora ws bb izlenir mi??
>>222422386phen sattım froto + pgsus vardı. iran(lands of aryan) pichleri iki gün sonra füze fln atar folloş olur.
>>222422591Froto sana güzel çıkış verdi yauw aldığın yerden iyi kar yaptın
>>222399907clearnet geri geldi
das boot kinosu isliyom
şişman yaşlı çirkin piçlerin kazandığını bildirmek istiyorumb*ktenli ve b*yaz adamlar kaybetti. Şişman yaşlı çirkin piçler kazandı
>>222422808bileşik getiriyle kaffayı bozdum %10 alıp çıkıyom hemen yeni hisse alıyom
>>222423083iyi yauw. zaten bİsTte roketleyen hisse bulmak zor. uLan daha az hisse var yine de abdye göre giden hisse bulmak daha zor. Ekran görüntüleri atmıştım AMKR ve DOCN almıştım geçen sene gidin 1 yıl getirilerine bakın satmasaydım parayı ne biçim katlayacaktım 2035 ekim kasım bir satış olmuştu orada filtrelendim kek. Tabi kendime de kızmıyorum hiç bilmiyordum yeni girmiştim abd borsasına. Ama artık abdde olmıcam galiba çünkü 1 kere gelir vergisi beyanı versen sıkıntı olmaz ama 2 kere verince kuruşu kuruşuna doğru olsa bile bir bok bulur 5 sene bekletip geçirirler. Ondan bİsT piçine geri döndüm.
starbucksa cool lime içmeye mi gittiniz la
8'e düştü oqlim
>>222394287a blast from the past
>>222428710obsessed
Yüz bakımı ve maske yapıldı Traş olunduGüneş kremi sürüldü
>>222430466>>222430466>>222430466>>222429640/balk/ sends their regards
>>222431431You don’t look like that giorgos
>>222431472what do you mean?I'm 6'3 and blond, if you ever stood next to me in public people would think you were my butler.
>>222428710once israel under my rule takes over the entire med i would not allow this sort of bickering inside my empire
>>222431431>>222428710>>222431584brown coded blonde?
>>222431431hagia sophia status?
>>222431927>>222431811new comic just droppedwe need opinions>>222429855
>>222431584hi maria
çok utanıyorumPıttık Dınchoz'ün "vadıt vadıt vadıt" hitinden sonra dünya pop tarihine ikinci hediyemiz. O'nun duru ve kendine has ışığı giderek şarkı ve kliplerinden bize de yansıyacaktırO kadar rahatsız oldum ki kadın çok güzel ama yaydığı enerjı müzik ses ılerı sevıye huzursuzluk boşlukk hıssı yarattı madde kullananlar listesinde bu da var mıydıAlgımızı zorlayan bir sunum yapmış. Ama devam etmesini isterim.
Sembolizmden anlamayanlar yoruma gelmiş. Arı sokmasıyla görülen şey halüsinasyon. Aşkın zihin yapısı üzerindeki romantik illüzyonu tam da böyleKorkum giderek bu şarkıların o kadar da kötü olmadığına ikna olmamız.Güzel eleştırı kadınları asagılsyan lvbl dınkeyecılerıne cok gelır zaten tokdık maskülenıte var yorumkara baak yeterArıııı vız vız vız......En son merve bulğur böyle olduydu, sonra gah gah gah youtube da deli gülüşü yapıyodu. Geçmiş olsun.Yeni klibiniz hayırlı olsun. Şarkı sözlerini kendiniz yazmanız ve müziği yalnızca bir eğlence aracı değil, duygu ve düşüncelerinizi ifade etmenin bir yolu olarak kullanmanız çok kıymetli. Sözlerde hem kadınlara dair güçlü mesajlar hem de insanın kendi iç yolculuğuna dair anlamlı dokunuşlar görüyorum. Eleştiriler her zaman olacaktır ama üretmek, denemek ve kendini farklı alanlarda ifade etmek cesaret ister. Emeğinize sağlık, yolunuz açık olsun. güzel ben beğendim herkes bok atıyo diye millet de bok atıyo sürü psikolojisi
vadıt bi vadıt bi vadıt bi vadıt bivıspırvorsofvisdom vadıt bi