kurva anyátok
>>222414132BBC
Felizgat!
Nincsenek barátaim, a párkapcsolatom is tönkrement, a családom szégyenkezik és én meg romokban vagyok. Kezdem elveszteni az élethez minden erőmAnnyi mindent próbáltam. Elkezdtem barátkozni neten, írtam embereknek a posztjai alá barátkeresős csoportban, de ghost-olva lettem érdemi választ sem kapva.A kapcsolatomban megkaptam, hogy retardált vagyok, értetlenkedő sokszor, hogy nincs humorom, fiatal vagyok és céltalan, életképtelen, komolytalan. Nincs megtakarításom sok, holott a párom 7 évvel idősebb, 33. Nekem bedőlt 2 vállalkozásom és az előző kapcsolataim. Ez miatt is lúzer vagyok. Nincs humorom. Nincs elég szókincsem. Negatív vagyok, nincs jó múltam és ez is baj. Nem vagyok józan paraszti eszű, nincs diplomám se. Nem esztétikus a testem, a melleim túl nagyokm a ruhatáram csúnya. A vezetésem szörnyű. A hajam rövid és nem jó.A családom bevallotta, hogy az unokatesóm tiltva volt tőlem, és hogy eltiltották azért a kapcsolattartástól, mert a szüleim válása zűrős volt.Nincs kedvem élni, egyszerűen ez nekem sok
Jó reggelt jó szexeléstA szüzeknek meg szomorú ronda kurva posztolást
cigánybűnözés
MP-t gyűlölöm mert szekszel
>>222415777
jöhet
sose lesz nőd max ilyen dagadt 3 gyerekes félcigány
Ánon tippelje meg a mellméretét.
>>222417011a direkt36-os Szopó (kek) Zitáról mi a véleményed? engem leszopkódhatnahttps://www.youtube.com/watch?v=mkK4ad4P5dIvagy Marton Kamilláról?https://www.youtube.com/watch?v=5zsyA0-yGvM
meleg van
szüzesség
fehér búgyi = tiszta és ártatlan
áldott 'törtököt!
>>222417304ezt hozta Momokó
szexeljetek: ne
>>222417469szeszélyes
miért ilyen kibaszott büdös az összes cigány?
>>222417515ez a padzsít fajok önvédelmi mechanizmusaígy ijesztik el az ellenségeinket, de a csúcsragadozóik (vonatok) elűzésére még mindig nem sikerült módszert találniuk
>>222417455
>>222417714én azt hittem hogy a juggernaut az a dreadnaught analógiájára képzett műszóde nem, a juggernaut ezeket a sukárvonatokat jelenti amik elé a dsítek befekszenek hogy következő életükben ganajtúróként szülessenek újra és ne indiaiként
>>222417981nagyon fontos állat van Momokó mellett
>>222418096>nagyon fontos állat Momokó mellettez általában engem szokott jelenteni de ez a kép most kivétel
elnyom a macska adó
>>222418318macskaadó, szűzadómilyön még?
>>222418390pinaadó, amikor beleakarod rakni a faszodat egy pinába majd jön magyar péter hogy először ő fogja belerakni a hegyét aztán leszop majd elviszi a networthod 10%-át
erigücsi szajó
*a rei egy bábu**nincsen lelke neki**gendó ráncos faszát**a szájába beveszi*LÁ LÁ LÁ LÁ Ó IGEN BÉBI x3
>>222418833>>222419343>fél órán belül kétszer ír a fasznak a szopásáról>áááá egyáltalán nem frusztrált szekrénybuzis
>>222420134ez kurva sértő volt az a buzigrúmer nem én vagyok
>>222420358igencsak ironikus ezt mondani tranime képpel csatolva
>>222420358
a tisza kormány mikor fogja már kitiltani a cigányokat a tömegközlekedési eszközökről?
na a UK-ban a pakidzsítek elérték, hogy ne remigráció legyen, hanem dzsítocídium
.
>>222422056Forró cigánybn!
EZ MELYIKŐTÖK?>>>/pol/537320465>>>/pol/537320465>>>/pol/537320465>>>/pol/537320465
atombombat kuldok minden egyes idos neni es bacsi hazaba aki kepes elfoglalni a jarda 99.99%-at es NEM KEPES TOBBEL MENNI MINT -2KM/HES AZOKRA IS ATOMBOMBAT KULDOK AKIK NEM KEPESEK A KUTYAJUKAT ELHUZNI AZ EMBEREK LABA ELOL HOGY NE BUKJAK FEL ABBA A BUTA DOGBEPls benjamin netanyahu, bibi, kedvesem bombazd le mar oket legyszi kosz
a cigányok a majmoktól származnak
>>222422659inkább a férgektől, a majmok túl jó lények hozzájuk képest
>>222420373hú de mellre szívta a hung diszkord grúmer
Zsolt bácsi ügy: Külföldön prostituáltként is dolgozott Bangó Sándor, aki egy hangfelvétel szerint 4 millió forintért adott interjút a Tisza házimédiájának
>egy pedofil fideszes, egy drogos tiszás, és két buzi cigány bemegy egy bárba
>>222422659és a szüzek honnan származnak?
>>222423199a marsról xd
>>222422958de mit rendelnek?
vajon magyar péter verte már ki a faszát hentaira?
https://youtu.be/jkQyFrfJaqs
>>222423199A cigányoktól.
vagy te inkább diszkordgrúmolt vagy?
hai i am from jäpänwhat say you?
>>222423758i say sziää mämmi hernekeitto pentti linkola
>>222423867naisu to meet chu kurvain jäpån we eat nagi soba
>>222424236what's nagi kúrwai only know negi
Michelle Wild ezt a cseles választ adja, ha valaki arról érdeklődik, honnan ismerős az arca
szeretnék kijavítani egy széles körben elterjedt tévhitetszadamotó josijüki soha nem rajzolt kánon pucér szukát, azok csak mások által átszerkesztett képek
>>222417981a több tonnás guruló hindu szentélyre gondolsz, ami több száz szarzabálót lapít ki menet közben? annak Jaganath a neve, a dzsítek nyelvén azt jelenti, hogy "a világ ura", az ott állomásozó angolok kezdtéke el juggernaut-nak nevezni.a sztori a dzsíteket kilapító monstrum mögött az, hogy a szarzabálók legalsó kasztja, illetve a kaszton kívüliek még az indiaiak mércéjével is olyan gusztustalan és undorító állatok, hogy ki vannak tiltva a hindu templomokból és nem imádkozhatnak az elenfántistenhez és nőket erőszakoló majom félistenhez, a Jaganath lényege meg az, hogy építettek egy kvázi guruló templomot, amit ezek a szub-szubhumánok is láthatnak és mivel ők évente egyszer láthatják csak az isteneiket, amikor kigörgetik a Jaganath szekerét, így ők elég megszállottan szoktak "imádkozni", aminek sokszor a rituális öngyilkosság is a része, mert abban hisznek, hogy ha egy "szent" tárgy végez veleük, például egy guruló templom, akkor a létezés egy magasabb szintjére jutnak a következő életükben és már nem kell szart vakarniuk a csatornákban, hanem elmehetnek Doordash futárnak Londonba.
>>222425728igen, innen jön a juggernaut szó angolban
>>222425728
>>222425728EZ: >>222422483TUTI HOGY TEVAGY BAZDMEG
>>222426493ez a szüz
>>222426493nem
mondjuk ha seggdildózza valaki magát már nem lehet szüz, nem?
>>222426493>buzigrúmer>tiszektás>de azért lö bázisolt oroszországnak szurkol a háborúbanezeket hogy rakod össze magadban?
Húsz éve létező titkos elit társaságot lepleztek le – techmilliárdosok, politikusok és katonai vezetők is érintettek
A Dialog belső dokumentumainak egy részét ugyanis véletlenül nyilvánosan láthatóvá tették egy weboldal forráskódjában, egy svájci hacktivista (fbenny22cm) pedig észrevette a biztonsági rést. A Wired magazinnak kiszivárogtatott fájlok felfedték az éves összejövetelek résztvevőit, és olyan érzékeny személyes adatokat is tartalmaztak (telefonszámokat, születési dátumokat, vészhelyzeti kapcsolattartókat, politikai irányultságot), amelyekről a tagokat biztosították, hogy örökre titokban maradnak. Ha ez nem lenne elég, az idén augusztusra tervezett dublini találkozó témái között a harmadik világháború, a szektaalapítás és a halhatatlanság is helyet kapott, így az ügy nemcsak a konteóhívők étvágyát csillapíthatja (lásd a Bilderberg-csoportot érintő vádakat), de az ezoterikus és disztópikus ideákhoz vonzódó Peter Thiel befolyására is rávilágít.
>>222427764>Cory Booker>Ted Cruz>Kaja Kallas>Elon MuskBármi is ez a krindszfesztivál jobb ha kihagyod.
>>222427854hogy van ez akkor hogy demokraták republikánusok nato gecik izraeli zsidók így együtt összejárnak titkos összejövetelekre közben meg azt bábozzák hogy nagy ellenfelei egymásnak?
>>222428693A román parlament is pont ilyen.
Szerinted jobban tudnád vezetni az országot Péternél hülyegyerek?
Fosok
>szia /ka/ mi a helyz-HUH
>>222427315TUDTAM HOGY TE VAGYTE RÜHEDÉK TETÜ
>>222428859mindenki jobb munkát végezne aki nem tartozik hullaengedelmességgel a globohomó csidóknak
>>222429273most lebuktam UwU
>>222428859Most itt előbb meg kellene határozni alapfogalmakat:1. mi az hogy lyobban?2. hová is vezetni konkrétan?3. mi az az ország?4. mejjik az az ország?
fostár agya megint eldurrant, nem bírta ki hogy ne játsza a jánost látom
>>222430955erről a fostárról a hund discordon meséltek neked?
hinusz