SS Handžar izdanje
>>222433695prva za srbi su cigani
>>222433901islam <3
>>222433901ALLAHU AKBAR
>>222433952TEKBIR
>>222433976ALLAHU AKBAR
>>222433901baza
>>222433901ovo
nema pizde nema seksa
nema borbe nema rata
>>222433901Alhamdulillah
ma rusi su sila nego oni nji puscaju, aj nek se zaleti svabo da mu mamicu milosnu
Brni sandersa bi javno objesio. kripto-ćifutsko džubre jedno
>>222434404da, džubre, obicna Đukela
lučič inserti
CachyOS na starom laptopu dbi
gaditemise
https://youtu.be/2y8qfi4OBl4"pjevali smo o 45-oj. a sad ćemo pjesmu iz 91'"šta je pjevo? Jasenovac i gradiška stara? Iskreno bazirano
ruske fentesi gilfare kad
aj sej bejbe bejbe bejbe bejbe bejbe bejbesi opalasi opala
dej sej aj got tu lrnbat noubadiz hir tu tič mi
Jahvi se utječem! Zašto dakle govorite duši mojoj: »Odleti u goru kao ptica!Gle, bezbožnici već luk napeše, za tetivu strijelu zapeše da iz potaje ustrijele pravednika.Kad su temelji uzljuljani što da učini pravednik?«Jahve je u svom svetom hramu, na nebeskom sjedi prijestolju. Oči njegove motre, vjeđama proniče sinove ljudske.Jahve proniče pravedna i nepravedna, iz dna duše mrzi silnika.Na grešnike će izlit' žeravu i sumpor, vjetar ognjeni bit će dio njine sudbine.Pravedan je Jahve i pravednost ljubi, čestiti će gledat' lice njegovo.
vit nou rigard for d lou vi dođ em lajk fak em ol
>>222433901allahu akbar
>>222433901tekbir
>>222436446Pa gledaj, u principu danasnji softver je samo jedna velika apstrakcija od realnosti. Ljudi su odredili priorited da se treba pumpati sto vise softvera sto brze i jeftinije. Danas kada pogledas na "moderni" programski jezik, vidis python, go, javascript i slicne. U ovim jezicima ce ljudi obicno raditi brze, ti u python mozes napisati 10 linija sto bi ti u C bilo 30 ili vise, uz naravno to da moras paziti na scaku liniju u C da ne napravis gresku. Ovo ljudi danas ne vole, jer svako razmisljanje im stvara nelagodu. Ja volim razmisljati isto tako i volim imati jednostavan softver koji radi tacno onako kako mu zadam. Sto se tice modernih jezika, ignorisi ih dok ne naucis osnove C jezika, sto nije tesko, zato sto za razliku od ovih modernih varijanti, C je jednostavan, sa malom sintaksom, mozes postici apsolutno sve, cak mnogo vise nego u python. Tek onda kad savladas C, nauci i python, jer ima dosta upotrebe kad trebas nesto testirati a nemas zivaca pisati sve od nule. Problem je sto mnogi danas ignorisu postojanje C jezika, i tako dobijes sav ovaj moderni softver, koji koristi gigabajte memorije umjesto kilobajte, sve je sporo i ogromno. Ljudi kada bi znali koji je njih racunar zapravo brz ne bi ga gledali isto kao i sada, gdje ja natrpan gomilom smeca koja nema ulogu sem eto da nekom modernom programeru ispadne iz ruke sto prije.Ako hoces da se interesujes, uzmu source code od dwm ili st od suckless.org Njihov kod je korektan i jako fino napisan, tu mozes nauciti dosta toga, kao i vjezbati i probati promijeniti neku funkcionalnost da bude po tvom.
>>222436789Great advice if you actually want to be a good programmer. Not so great advice if you're trying to compete in the modern job market where people favor rapid development and flavor of the month meme languages.
knolujem u hulahyypkicama
Jel itko ima situaciju da mu se druga strana nije pojavila na prvom susretuDogovorimo se prije tjedan dana za prvi susret gdje je ona bila ta koja je ajmo reci više zeljela da se upoznamo, iako sam i ja naravno zelio isto. U dogovoreno vrijeme ne dolazi nego napise neke 2-3 poruke da ima tremu i nakon toga ide ghosting... Dopisivali se skoro 2 tjedna svakodnevno...​Osjecaj: kao da je netko prolio bacvu govana po meni ​Jel itko imao slicna iskustva ovdje? I bolje pitanje jel itko uspio pronaci ozbiljnu osobu ovdje?
>>222439597ja sam se susreo sa osjecankom odavdegurao sam joj jezik u supak a bome i ona meni
>>222440931Zabolje nas kurac sta zapad misli patuljko
sto ako 'mi'nemamo kuracnego pazi ovoposjedujemo pizdu
pishanje govana
>>222441537Nemoguce
>>222441731jel ti fakat drzis alt i stisces lijevi gumb za napad
Luka, take the cringe out of networkingHi Luka,ImageNetworking feels fake. Showing up online feels cringe… I have heard it all. The worst part? Putting yourself out there is honestly one of the best ways to create new opportunities.Join me and Gianluca Russo, the (self-proclaimed) communications king, as we take your answers live and spill the tea on building community — and making the most of LinkedIn. Nothing is off the table. No question is too basic. Chances are someone else is wondering the same thing!Click 'Attend' & Let's ChatCan't join us live? Access the replay by clicking 'Attend'.
ovi prokleti ženoidi
zašto anime trebe uvijek zlostavljaju nevine muškarce