kurva anyátok
Jó reggelt jó szüzességet. Ma nagyon megdugom a bnt
Kapott pénzt Bangó Sándor a Kontroll-interjúért? - Megszólal Füssy Angéla Az elmúlt hetek egyik legtöbbet vitatott közéleti és gyermekvédelmi ügye újabb fordulatot vett. A Jelen Podcast legfrissebb adásában Füssy Angéla, a Magyar Jelen újságírója szólal meg, aki nem kívülálló szemlélője, hanem hosszú időn keresztül aktív szereplője volt azoknak a folyamatoknak, amelyek Bangó Sándor történetét övezték.
jöhet
XD
milyen jó h amióta hitler nincs azóta magyarországnak csak zsidó vezetője volt/van
>>222440648Hát ha tóthroczkai kijárta volna a középiskolát akkor talán most ez nem így lenne
>>222440198Ez diktatúra
dél korea megsemmisitő vereséget szenvedett el a piros fehér zöld ellen ezért a mai naptól az összes rizskurváját át kell adnia márki zay péternek gigacsád tenyésztés céljából
>>222440690>megváltoztatja a nevét ok nélkül >utána meséket költ a származásáról mint egy betelepült >moldvai köztársaságbeli román anyanyelvű cigánnyal csinál gyereket>utána meg elválik tőle mert ez kiderült >leszedi az Árpád sávos zászlót hogy aztán felhúzza a Palesztin zászlót a Turul madaras póznára>magyarnak mondott ukrán virágmézet árul a most szarrá lőt Arab Emírségekben>olcsó kínai elektromos rollereket vesz amiket aztán este direkt lelakatolatlanul hagy persze miután lefotózták azt hogy le volt lakatolva vagy öt percet és aztán kergeti a cigányokat miért lopták el a csali rollert amit direkt nekik tett ki>bemegy a cigányok kuplerájába és bejárónőként kitakarítja azt nekik>lefilmezi a hat hónapja megdöglött kecskét a mező közepén és erről tart társadalomtudományi értekezletet>Vonánál messze gyengébb beszédeket tart amit egy ingyenes éájjfoóssal íratott>a YouTube-on élőben faggatja a csettgyépétét a telefonján miért is roószsz a Pötyi kormányzati programja és utána donétet kér a lájvban erre>a parlamentben előbb körbetáncikálja és utána online sikertelenül másolja a ratyis Pötyit Ez lenne a fasizmus ereje 2026-ban?
>Sajtóértesülések szerint heten – öt nő és két férfi – vehettek részt egy torontói utcai támadásban, amelyben meghalt egy háromgyermekes magyar családapa. A család szerint a konfliktus azért robbant ki, mert az áldozat csendre intette a lakásuk előtt hangoskodó társaságot. Két feltételezett elkövető már feladta magát, a többieket még keresik – írja az Index.ez kurva jó, már az is hiábavaló, hogy kimész Kanadába, hogy megszökj a cigányok elől, mert azok még oda is utánad mennek és ott is szubhumán vadállatok módjára viselkednek. ez a magyar sors bazdmeg, a cigányok ellepik az országodat, a zsidók nem engedik, hogy tegyél ellenük, szóval lelépsz a bolygó túlsó felére, de a cigányok ugyanúgy mennek utánad és az ottani zsidók ugyanúgy nem tesznek ellenük semmit. egy ilyen etnikummal mit lehet csinálni, de komolyan? több száz év és felfoghatatlan mennyiségű erőforrás ment el arra, hogy megpróbáljunk embereket faragni belőlük, de minden egyes törekvés totális kudarcba fulladt. egyedül a szocializmus alatt voltak nyugton, mert ott a 0/24-ben jelen lévő rendőrállam féken tartotta őket, de amint ez megszűnt, azonnal visszatértek a vadállati énjükhöz. megszökni nem tudsz előlük, mert ahogy a mellékelt ábra mutatja, a cigányok mindenhová utánad mennek, akárhová is mész mindig ott lesznek, innentől kezdve az egyetlen logikus lépés a cigányok deportálása és elszigetelése az emberi társadalomtól. az összes létező opciót végig próbáltuk velük, egyik se működött és ők ragaszkodtak ahhoz, hogy az ellenségeid maradjanak mindenáron. ezek után már csak a kényszerű elkülönítés működhet, vagy ha onnan is megszöknek, akkor nem marad más, mint a teljes megsemmisítésük. és senki nem mondhatja azt, hogy mi gonoszak vagyunk, ez már jogos önvédelem a részünkről.
ja most nézem hogy az áldozat is eléggé cigány gyanús. ettől függetlenül az állításom még mindig igaz. a menekülés nem opció.
leszarom
Napi emlékeztető.
kik a boldogság elhozói?
https://www.youtube.com/watch?v=L1b2B6pHGlsmagyar és olasz sorsjegy kapa van
peti olyan szűz
nem szexelek tiszással
azt a paszta
>>222442486már nem zavarja, ha szűznek nevezik, mert a saját fejében már nem az. amennyi képzeletbeli barátja/ellensége van, az egyikük már biztos lefeküdt vele.
brutál testű 'kó
>>222442657
>>222442645ez elég egy menő Momokófőleg az a kagylós melltartó
seggler vagyok
>>222442699én nem tudom elhinni hogy ezt az turbó alien fejű rondaságot ti unironikusan vonzónak találjátok. megdöbbentő.
>>222442760inkább a testalkatára értettem valahogy mindig elfejtődik hogy milyen brutális teste van
múltkor láttam, hogy egy random magyar anon miatt őrjöngesz, akire azt hitted hogy valamelyik kitalált ősellenséged és ezt a fajta leolvadást már többször láttam. beszédes, hogy amint meglátsz egy magyar zászlót ami nem a tiéd, azonnal ráveted magad, mint egy skizofrén csöves a gyanútlan turistára és addig őrjöngesz, amíg el nem megy. ezért nem jött ide évek óta egyetlen új anon se, mert amint idetalál valaki, te azonnal bevonod a skizofrén szerepjátékodba és elkergeted.
>>222442760nyugi gyerektapizó
hogy lehet ilyen fenséges bajsza
>>222442807csak ne gyere ide tapis ilyen egyszerű
Na vissza is értünk a Balcsiról, unalmas meccsek lementek, jöhet a foci vb!
>>222442989a katar-kanadai négerkomédiát nézted, tomesz?
>>222442939volt anyáméknak egy nagyon hosszúbajszú macskája de még az se moggolta ezt
az njz haerinnek mi a csivittere nem találom pedig tudom hogy van
>>222443007nem láttam semmit csak az eredményeket, bukó lett volna a tipszmikszde előre tudtam, úgyhogy leszartam, ez a csoportkör csak vicc és mindenki spórol
fúj a szarstagram átállt webp-re
>>222443017meg kell bolondulni ezektől a lényektől
>>222443270a fogából csinált telefonfüggőt? jópofa
>sion konyhája>csak eljár étterembe zabálnisegítsetek megérteni
így én is tudok főzni
azt álmodtam, hogy argentína nyeri a világbajnokságot anglia ellen tizenegyesekkel, hogyan tudnék ebből a legjobban profitálni?
>>222443385
>>222443402
na jó meg máshogy is de az pont irreleváns
>>222442781Tök átlagos teste van. Kb az összes eddigi csajomnak vagy ilyen vagy jobb teste volt. Ilyen egy normális nem hájas nem anorex női test. De hogy ennek a nőnek milyen guaztustalan feje van bazdmeg. Jól meg kéne verni hogy kicsit átrendeződjenek az arc csontjai
>>222443385>>222443402>>222443424Popi te kinek szurkolsz?
>>222443339a legmenőbb az egészben az, hogy vedeli a sört és tömi magába a macihúst
megéltük hogy szargon zsidózik és cigányokzik. szmúg ateista libsiből etno nacinalista csúd. >>222443492>kinek szurkolsz?nem mindegy? mindenhol a négerek és arabok változó keveréke szaladgál, igazából az egyetlen különbség az, hogy éppen kinek a zászlaját hordják.
>>222443564ez egy férfi te buzeráns fasz
>>222443241kiő
>>222443605haerin a nevevalami nagy kápop énekes
>>222443592nyugi gyerektapizó
pottyondy edina vagy pankotai lili a jobb a nő?
>>222443385>tudod Belga ha két legín elmegy a szalmakazalba mert megtetszettek egymásnak az nem az én dolgom. 1905-öt írunk mindenki azt csinál amit a szíve diktál neki>és ha a lyeánnak fasza van? megbasznám akkor is doszt
>>222443619szóval úgy is lehet fogalmazni, hogy ő egy okos hód
>>222443756nagyon okos feje van én is úgy látom
>>222443790nyugi gyerektapizó
mi a jó retkes kurva anyátokért posztoltok kínai férfiakat?
>>222444003nyugi gyerektapizó
>>222444209nyugi gyerektapizó
>>222444442nyugi gyerektapizó
paradicsomleves és brassói
>>222444891nyugi gyerektapizó
Voltál már úgy, hogy amikor egy férfi (aki amúgy nagyon tetszik) kezdeményezni, flörtölni próbált, úgy zavarba jöttél és lefagytál, hogy ő azt hitte, nem érdekel téged? Mit tegyek?A kérdés adott. Egy ideje megy a dolog, először csak szemezés volt, majd ő finoman próbált közeledni, megszólitott, flörtölgetett stb., de én sokszor ugy lefagytam, hogy ő abszolut nem azt látta rajtam, hogy nekem is bejön. Ha néha sikerült is nyitnom, utána mindig csináltam valami balfékséget, amitől ő megint bezárt. Hogy lehet ezt feloldani, ill. hogy tegyem jóvá hogy sokszor nem jól reagáltam a közeledésére és hidegnek/közömbösnek tűntem?Ugyanugy látom rajta h még érdeklem, nem arról van szó hogy akkor ejtett volna, inkább az hogy nem tudja hogy viselkedjen velem amiatt h sokszor zavarba jövök ill. közömbösnek tűnök. (konkrét randira hivás még nem volt, egy helyen dolgozunk de csak heti néhány napot látjuk egymást)
Összejöttem egy lánnyal, aki kéri, hogy fojtogassam/pofozgassam. Ennek mi lehet a pszichológiai háttere?Egy teljesen normális (tehát nem valamiféle speciális fétis-csoport, szubkultúra tagja) lány, egy budapesti egyetem bölcsészkarára jár. Vidéki származású, család erősen vallásos, de ő egyáltalán nem. Nem feltűnő, csendes, kedves, halk típus.És szex közben arra kér, hogy szorítsam a torkát, fokozatosan egyre nagyobb erővel, meg pofozgassam.Sosem ütöttem/bántottam nőt, és nagyon fura, mert rendesen meg kell ütnöm, és nekem ez már nem nagyon fér bele.Mi állhat e mögött? Vagy csupán egy fétis, nem kell túl sokat mögé képzelni?
>bölcsészlány
kérem szépen a tisza pártot és magyar pétert hogy tartsák be a választási kampányban tett ígertüket és tiltsák be a cigányságot köszönöm
>>222445319nyugi gyerektapizó
Rákot is jelezhetnek ezek a tünetek: fordulj orvoshoz, ha ilyesmit tapasztalsz
>>222445436>a fonál
azt mondja hokkaidón nagyon bunkón vezetnek az emberekdupla adagot kellett ennie hogy levezesse a feszültséget
ninja creamyt kellett volna venniannyira rákaptam a banana splitre, hogy csinálok otthon magamnak, hosszában felvágott flambírozott banánnal
mea
Románia 52. a világranglistán és az egész csapat fele annyit ér mint Szobó xDDD
aranysakál?
>>222446404Moldova elvtárs hogy bírtad ki a telet? Hogy bírod ki a nyarat?
>>222446509nem ő vagyok, ironizáltam a ninja creamyvel, mint helyi mémmel - no offenseő nem tudom itt van-e még
>>222446509ez az öcsitapizó te fogyatékos
>>222446542nem úgy volt hogy örökre eltűnsz innen mert nincs értelme postáznod?
>>222446542>>222446551>miután beírom a nyilvánvalót, az életét svájcban élő anont lefogyatékosozza magabiztosan a szűz, amikor 1000 év után visszatér kórházanonnincs arcom
>>222446542>>222446551most akkor moldi lehet tényleg halálrafagyott egy borsodi présházban?
>>222446587mit kínálsz a gyerekeknek mostanában a tapiért cserébe?vagy már eltiltott tőlük a család?
>>222446614fene se tudja, én nem igazán bogozgatom meg függök rá ki kicsoda, talán 1, max 2 magyar zászlós jár ide vissza aki nem én és nem a 2 jómadár utálóm
>>222446614dehogyis elhúzott valami fosproli turul utódoldalra és ott sírdogál a mai napig
baszki az melyik rizsa volt amelyik az ujjából formált Z betűvel pózolt?postáztam ide is de már nem emlékszem
>>222446821Eszembe jutott az a vicc amikor a kínai gyerekek a gyárban cipőfűzővel játszanak szembekötősdit
biztos hogy az elmúlt pár napban láttam
nem ugrik be
>>222446614Pedig fostár még steames kulcsot is akart neki küldeni
Román=cigány
>>222447163
>>222446966>>222447095mennyiség a minőség felett esetevan más téma amiről csevegnél? akár mással
óh igen megvan
>>222447292
>>222447354szexi vagyok, nem tehetek róla>>222447251>>>/b/950512836te is csillapítsd a faszod talpszőr anon, a fogszabályzó meg nem szexinekem kell itt rendet rakni a pofám leszakadadok én nektek témát: milyen új recept kipróbálása van még a bakancslistátokon?
>>222447431ja az te vagy?azt hittem egy zsidó karikatúra szegény gyerektapogató
>>222446437neki van olyan új menő szőke haja?
>>222447292jaj pedofil ne akarj a jóságos grúmernagypapám lennifogd már fel hogy itt nincsenek begrúmolható kisfiúk
>>222446542te amúgy az unokaöcséidet is ironikusan szoktad molesztálni?
>>222447476ja, csak a fasírt fejemnek nem barátja a mobiltelefonok keskeny látószöge
>>222447532mea már hosszú évek óta szőke
az a sirakava nozomi aki mostanában v*gatta le és festette szőkére a haját
a palacsintás néni
>>222447619az nem fasírt fej hanem egy igazi zsidrák rabbi fej
a bandzsa
>>222447575a faszt, pont ellenkezőleg (nem ők molesztálnak engem lol)csak a hülye szüzek annyira antiszociális életet élnek, hogy számukra fura ha az édesség/treatset tanulnányi eredményekhez vagy feladatokhoz kötöm, abból implementálta a csökött agyában azt, hogy másra használom a cukrot, így tanította neki a zinternetmi éljük az életünket csak kvára nem osztok meg képeket meg részleteket, mert lásd erre használja a beteg szűzmondtam neki hogy takarodjon a rendőrségre minden bizonyítékával, ez volna társadalmilag elvárható tőle ha igaza lenne3 éve őrjöng inkább ittén meg heti 1x read only voltam hónapokig, az utóbbi 2 hétben néztem vissza hellyel-közzel...ez egy olyan játék az elmebetegek által ahol a győztes lépés nem játszania másik fonálban kiskatonákat - mint drónokat - toboroz, szánalmas mélységig beteg az egész
melyik rizsangyalka szokott macikkal pózolni? mindegyik főleg Jomi
>>222447619hallod pedofil te tényleg azt hiszed a haverjaid vagyunk akiket érdekel hogy egy adott fotón mennyire előnytelen a fejed?
>>222447756nem értem ezt a mániájukat
>>222447748>ők molesztálnak engemfúj, miket nem hallucinál a gyerekfogdosó
Eléggé gyatra teljesítményt produkál a Steam Machine a kiszivárgott benchmarkok alapján
a dzsünnek vannak nagyon illetlen medvés képei de azokat nem fogom postázni
aszuka egy kibaszott nagy medvebuzi valamiért
mint látható még mindig komoly bajok vannak a fejemben, csak már rég megszűnt az én bajomnak lenni ez az egésznehéz így beszélgetni, mintha lóhúgyban csíráztatnék
>>222447903*fejekben, na ez egy vicces typo(nem mind-typo)
>>222447903>komoly bajok vannak a fejembenna ez kivételesen egy igazmondás a gyerekrontótól
>>222447941de tudtam utána, mint szarra a légy repülnek arra a typora, de tényleg elütés volt :D
és ezt még tudta fokozni
>>222447957nagyon jó, ez egy gyerektapogató typo volt akkor
pedig bitang jó nő lenne ha nem lenne ilyen medveszopó még lehet a kezét is megkérnémbánkódhat
jó mondjuk a panda nem medve
>>222447682áh, honosak vagyunk itt fél évezrede kb., az igazi zsidók vándorolnakorrom pedig egyenes és nem horgas, az elveket meg többre tartom a pénznélszóval támaszd alá a zsidó eredetem elméletét
>>222448007bitang jó nő és bázisolt macimániás
>>222448115ezen már nincs mit alátámasztani
>>222448115>szóval támaszd alá a zsidó eredetem elméletétmolesztálod az unokaöcséidet
Hogy kell csajozni?
>>222448145szemből is egyenes és nem nagya fényviszonyok miatt felráncolt arcbőr sem ront az egész geometriáján, nem tudom minek erölködsz ilyen UFO-captured-szintű médiumkivágásonnekünk családi címerünk van a 16. századtól, haver
>>222448121de tényleg az
>>222448230szemből is zsidó sajnos gyerektapogató
>>222447756>főleg Jomiezt még nem láttam
>>222448240de olyan reddit dolgokat állítasz, hogy ő ne lenne bitang jó nő
>>222448289kiről állítottam ilyet?
>>222448327>pedig bitang jó nő lennevagyis szerinted nem azértem, reddit vagy
>>222448260azt tudod hogy idővel ez a túlzott projekció az avatatlan szemlélő számára is szemet szúr? - szemléted a szándék szűkében szövött szavak szisztematikájában az alliterációt?
>>222448367látom becsúszott a mai adag herbál is, tapis
>>222448407enemde tervezett eróziós tudatmódosulás részeredménye az ahogy ma gondolkodom, azt nem tagadomaz volt az alap koncepció, hogy a legdurvább neurongyilkos vérkép mellett is haza talál a részeg proli, valahogymint egyfajta pathfinding, én mértékkel erodáltam az agyamat miközben megfelelő taskokon pörgettemígy optimalizáltam- viccen kívül, nagy volt a headnoise alapból
>>222448482így lettél 80 IQ-val rendelkező gyerekmolesztáló csődtömeg gratulálunk hozzá
az én ellenszenvem a zsidók ellen abból fakad, hogy a gyerekmolesztáló, gyerekgyilkos bűntények jelentős részét ők követik elmások mindig ilyen reddit indokokat hoznak fel, hogy azért rosszak mert szeretik a pénzt meg bankárokmég az is, hogy a talmudisták ilyen idióta demonokat imádnak és Jézust elutasítják, ő dolguk, de ezek a sátáni gyerektapizó hajlamaik azok amik miatt rühellem őket
Akinek az anyját nem baszták meg árpád vezér sírján az nem magyar
>>222448514Kurva anyadat te retkes gyerekposztolo pedofil zsido allat
>>222448361na jó úgy értettem hogy elfogulatlanul nézve bitang jó nőde legnagyobb pechjére számomra kizáró ok a medvebuzisága
>>222448530kek, hazaáruló kötélrevaló cupák vagy de kekvihetem el lassan Zsófit egy körre...
>>222448367közben rájöttem hogy tovább alliterálhattam volna a szemantikai szabályok szigorú szegénységének születését illetően
látom ma is megy a szüzek vs pedofilok műsor, csak sajnos már geci unalmas
>>222448739adom, csakhogy nem vagyok pedofilde egy 18-ast 40-esként is lekúrnék, azért csak nem csuknak lebár vszleg előbb kúrnám le az olcsó anyjukat a szüzeknek
Magyar pinába cigányfaszt
>>222448787ne nyalizz nekem pedofil
>>222448514az hogy ilyen megszállottan vonzódnak a csúnya perverz és gonosz dolgokhoz az csak a parazitaéletmódjuk hozadéka vagy pont fordítva?melyik volt előbb?
>>222448584te nem vagy rizskedvelő én az vagyok de ami a lényeg, az az hogy a rizsangyalkák ruszinkedvelők
család, ragasztóként ható élmények és egy közel 90 éves ház a háttérben
japán az izraeltől egyik legtávolabbra fekvő szárazföldvéletlen?
>>222448985jól látszik a 30 generációnyi vérfertőzés eredménye
>>222448975lényegtelen azon filozofálni, hogy egy pedó miért pedóami számít az az, hogy a démonokat visszaűzd a pokolba
>>222448985ragasztót szívtok?
>>222448977én vagyok a főrizsínyenc
>>222448985ezeket a képeket honnan szeded vajon
>>222449046ez a sion?
>>222449057hát így 40 év után azt mondhatom megbocsájtást szívunkmindannyiunknak voltak hülyeségei a másik felett, úgy maradt egyben ez a család, hogy megbocsájtottunk, részben alkalmazkodtunk egymáshozmég mindig tökéletlen, de ilyen az élet
>>222449126azt tudják rólad, hogy ilyen ai generált cépére hokizó gyerekmolesztáló vagy?
Sulyok Tamás köztársasági elnök aláírta a Alaptörvény tizenhatodik módosítását, aminek értelmében nem választható meg miniszterelnöknek az, aki összesen – megszakításokkal együtt – már legalább nyolc évig miniszterelnöki megbízatást töltött be.
>>222449073Jüzüha? hát ő pedig a fő ruszinínyenc
>>222449153igen, de megbocsájtottak
>>222448985Brutál. Őket nyílván még musi is looksmoggolja
>>222449153Nyilván ide nem élnél ilyen példával, de ha nem jelentettél ilyet a rendőrségnek, akkor egy alja enabler vagy.
>>222448565nyugi gyerektapizó
>>222448985>>222449277>létezek>=szűz.agyvérez()mit tehetnék? mindjárt Zsófit sétáltatom és air fryerben megcsinálom a halamat kockázott krumplival
>>222449422Fejezd be a gyermekek tapizását mára kérlek
>>222449460ez a te projekciód szűz Columbojelents fel, máskülönben egy enabler vagy azzal a sok bizonyítékkal amid vankhmm..takonypócte tényleg minden tünetét mutatod annak, hogy nem volt édesapád aki megtanított volna férfinak lenniilyen dramaqueen sz*r ügyekre ülsz fel az isten háta mögöttlehetne némi tartásod ehelyetttámadj akárkit is, a folyamat a te cigánykodásod...
te örülsz a zabának az országodban?
>>222449566>megtanított volna férfinak lennihát ez a te esetedben kurvára elmaradt, ezért lettél 40 évesen egy ilyen deviáns pedofil buzi
>>222449566ó igen a gyerektapizó kimbó, aki szerint a férfiasság abban mérhető, hogy kinek milyen elemlámpája van
>>222449633végülis felprofilozás során valóban nem vizsgáltuk meg a trashvoddal való kapcsolatát az ittenieknek, legyen az akár csak aktivitás alapú timestamp, de köszönjük az észrevételt
>>222449726kimbó profil: gyerektapogató
>>222449726ez egy kiváló hindusztáni szófosás volt, gyerektapizó
>>222449834>>222449767leszarom, tőlem csak a legjobb kerül ki kósza kezeim közülhttps://www.youtube.com/watch?v=fw4iSWwJsjQKasparov
>>222449921kimbohóc: szellemi fogyatékos gyerekrontó
>>222449979várom a kihívóta pofáját se meri vállalni semelyik semkomolytalan, gyávaerre tanított a nem jelen lévő apád?
>>222449979valahogy mégis 1:4.7 valós:seethe aránnyal rendelkezik a manifesztáció körülöttem, ez normális?
>>222450028a cigányok is folyton befenyítenek téged a "munkahelyeden"a diszkordkorcsok is befenyítettek téged amikor kifostak téged ide mert megunták a pedulásodatkimbó imre: szánalmas balfasz csődtömeg májzsugor
>>222450091a te szellemi fantazmagóriált hülyeségénél még a ps2 floating point funkciója is kisebbet tévedett
>>222450091lol te ha komolyan is akarnál adathalászni, nem így csinálod, ilyen váddalmekkora primitív balfasz képét mutatod ezzel?
>>222450324ezeket te irkálod le ide, ha nem írtad volna ide akkor most senki sem hívna téged gyerekfogdosónakde ennek a felfogásához 80+ iq szükségeltetik, ami ennyi generációnyi szemita vérferzőtés után egyszerűen nincs meg bennedsajnálom, hogy ekkora csődtömeg lettél és egy számítógép előtt fetrengve fogsz elhalálozni májzsugorban
hú ha
Lannert Judit a crushom
Magyar Péter beszél, én figyelek
a vasárnapi bűnvadászok sztárvendége rudisberg rabbihttps://www.youtube.com/watch?v=zwHWpvSUjZE
Orbán Viktor ma bejelnti a Betyár Bosszúállók mozgalmát
>>222450268PEDO POSTA RIGHT THERETHATS THE ÖRKÉNYI RÉMTAGGED AND BAGGED
na legyetek jók ifjú csúdok, én húztam aludni, mert holnap kettőkor kelek, hogy odaérjek négyre az aratás kezdetére.
>>222451587viszlát csúdtesó
>>222451587fú baszki a legjobb hétvégét választottátok kiigyál sok szódát az se baj ha meleg
>>222448985
>>222448985na ez új, ezt még én se láttam lmao HAHAHAHAHAHAHAHHHAHA
nyugi gyerektapizó
>legkomolyabb brassói és banán split fagyikörülök hogy felizgattam bamba bojlertestemmel a szüzeket, ez van, ezt dobta a gép :Dlassan fürdök és csicsikálunk a Zsófival
>>222453633a fürdés nálad az ilyen évi jelleg nem? emlékszem mondtad hogy az ilyen zsidó találmány és te nem dőlsz be nekik meg amúgy tök felesleges
>>222451409valaki igazán kijavíthatta volna PS1-re, de nincs itt senki értelmiségi IT-ban úgy tűnik
>>222453714Évszám MOD 4 = 0szökőévente fürdök
Én remélem egyszert végül bármelyikőtök eljut arra a leszarom-szintű ZEN szintre mint én.Tudom hogy csúnya vagyok, önként posztolom magam. De ez a fajta önbizalom vagy nevezzük elfogadásnak/félig beletörődömségnek segít kibékülni önmagaddal. Nekem nincs is ebből frusztrációm.
>>222454057hála a jó istennek, itt soha sem lesz akkora csődtömeg mint kimbó imre a szánalmas 40 éves dabasi pedofil gyernőtt
>>222454095végülis csak heti 7 napban rajtam őrjöngsz, ezzel ismételten erősíted meg az értékrendedetnyilván nem volt apád akitől megtanulhattad volna a férfi lét csínyját-bínjátnos ez amit csinálsz: nem az
>>222454057reklámozd csak mekkora nyomorék vagy úgyúgy
>>222454156de rajtad senki sem őrjöng, csak retkes gyerektapogatónak hív mindenki mint ami vagy is>férfi lét csínyját-bínjáthát ez a te esetedben láthatóan jól sikerült, egy mosdatlan 40 éves csöves vagy család nélkül aki ai generált cépére hokizik és az interneten vergődik egész nap mert nincs egyetlen társaság sem aki a köreibe vennékimbó apu kitett magárért meg kell hagyni
>>222454249Én felvállalom a tökéletlen pofámat. Vagyok annyira legény. Te meg egy verébfing maradsz az anonimitás forgószelében.
>>222454363mármint kirakták ide a diszkordos korcsok mert megelégelték a pedulásodatjavítottam neked, te kényszerbeteg hazudozó elmeroggyant
>>222454407kár erölködnöd, mindig is mutogattam a hombár testemet meg a lángos arcomat :3 <3 csak eddig nem izgultál rá annyira hogy észreveddmost jött elő belőled eme homoszexualitás
>>222454478igen, a gyerekrontó szatíroknál jellemző a kényszeres magamutogatásde szerencsére a szemita pofádat csak azóta kell látnunk amióta a diszkordkorcsok kirakták ide mert ráuntak a pedulásodra
>>222454536megint a projekció, normális emberről készül fotó, havi 1-2x ha megmutatkozik az nem az amit te álmodsz beleviszont te velem foglalkoztál péntek, szombat, vasárnap...nemhogy inkább intéznél magadnak barátnőtennyi időráfordítással magadba bolondíthatnál valami picsát és lenne kit lekúrnod hétvégentelátod én hogy nézek ki, nekem van 2 alkalmim ilyenre
>>222454595igen ismerjük a havi 1-2x megmutatkozást, vagyis az egész nap itt vergődéstamúgy egy 40 éves csöves gyerektapizó nem lesz sosem normális, sajnálom
>>222454715és egy 35 éves szűz?
>>222454715tl;dr kevés vagy, nagyon izzadtságszagú és örjöngően gyűlöletteli, eröltetett amit csinálszrendes embernek van életeha igazad is lenne velem kapcsolatban, te önjelölt szellemi és erkölcsi magaslatra hivatkozva eleve nem örjöngenél most itt rajtam, a 22-es csapdája ez, negatív vákuumban. Az anyád meg egy kurva.
>>222454770ja, minden ember hányingert kap az ilyen deviáns pedóktól mint te, főleg ha mellé még ilyen szemita arc is társul
>>222454837de te itt élsz, az meg messze van a minden embertőltudod is te mi van ott a falakon túl...a kutyám többet járt kint az utóbbi 2 évben, mint te
>>222454874bárcsak látnánk már azt hogy nem egész nap itt vergődsz gyerektapizóde ez sajnos lehetetlen egy ilyen családtalan 40 éves szatírnak mint te
>>222454874Nem az én problémám, de hogy ezt a defenzív-agresszív pedózást ilyen végletekig tolod úgy, hogy 0 interakciód van az emberekkel IRL ez inkább rólad tanuskodik. Engem miért nem jelentettél fel Sherlock?Hogy lehet az hogy én felvállalom magamat, a normie életemet te meg az árnyékból pedózol 2 instagram coomer session között? Te csak a szexualitásban méred az ittlétedet, másról nem is beszélsz. Zene vagy kaja más által említve? Egyből próbálod szétverni a kezdeményezést. Beteg vagy, magányos és valami ami nálam jó messze van a férfi embertől az értelmezésemben.
Egy nő átlagosan hány faszt szopik le egy élet alatt?
>>222455046erre csak annyit tudok mondani, ha nem viselkedtél volna úgy mint egy szaros gyerektapizó akkor most nem hívna senki annakde ezt sajnos ennyi generációnyi vérfertőzés után nehéz lehet felfogdnod, illetve a kóp falat is fenn kell tartanod, hogy nehogy felkösd magad egy tiszta pillanatbansajnálom a csődtömeg életedet, szerencsére én nem jutottam el idáig
>>222455187És nem jelentetted a rendőrségen? Te támogatod a pedofilokat? Te hagyod?Szégyelld magad te koszos buzi. Ha csak fele igaz annak amit rólam állítasz, 3 év alatt el kellett volna jutnod oda hogy jelented a rendőrségen, te gerinctelen, enabler szekrénypedofil buzi.
>>222455252nagyon jó az óvodás logikalátszik, hogy unirónikusan szellemi fogyatékos vagy, még lehet sajnálnálak is ha tudod.....nem lennél egy szánalmas gyerekrontó
>>222455145gondolj bele anyukád hány csávóval volt apád előttén sajnos láttam ki volt egy korábbi pasija anyámnak még a 90es években. egy giga nerd, 5 egész ponttal anyám ligája alatt
>>222455281A logikád szerint 3 éve pedofilozol és tele vagy bizonyítékkal, de a 3 év során jelentetted-e valaha is a rendőrségnek? A sarokból nézted és recskáztál? Hogy történt? Többen kérdezik.
>>222455334nem tudom, hány éve hív téged mindenki jogosan gyerektapogatónakde csakis magadnak köszönheted
>>222455379azt hittem nyilvánvaló hogy arra nem kell válaszolni, magáért beszél az egész monológte jó isten...sajnálom, hogy rendes apa nélkül nőttél fel, de igazán redezhetnéd már magad a soraidat
>>222455423hála istennek, hogy a gyerektapogató kimbó mondja ezt aki 40 évesen macskás néni szintre vitteitt biztosan mások kaptak rossz nevelést, nem a dabasi csődtömeg lol
>>222455500majd egyszer lesznek bátor bikagolyóid ahhoz, hogy felvállald magad így vagy úgy, de addig is súlytalan a kritikádpedig láthatod, én csak egy hordótestű senki vagyok, de mégis tökösebb mint te valaha isegy átlagos pénteken
>>222455658>felvállald magadsajnos a te esetedben ez nem történt meg mert a diszkordkorcsok raktak ide ki téged akik megunták a pedulásodat
>>222455423kimbó te miért mászol ide vissza?tudod, hogy ismernek már, tudod, senki se kíváncsi rád, tudod, hogy csak alázni fog mindenkiakkor minek?
>>222455710neki már sajnos csak ez a hely van vagy a kötél mivel nárcisztikus pszichopata, így mindent megtesz hogy ne kösse fel magát
>>222455709álmaidban, azóta is fel vagyok jelentve>>222455710ha nem vagyok itt is rajtam pörög a baktört 2 szűz, néha nem árt a megerősítő trigger hogy tényleg folyamat itt vagyokma is így irtották a /v4/-et, csak mert 1 posztban Miyagi bácsit macskanőztem :Dennyire meredek az aktuális elmeállapotuk
>>222455790hát tényleg annyira szánalmas vagy, hogy már sajnálna az ember, de aztán eszembe jut hogy pedofil szatír vagy és elszáll ez az érzés
Igazából jobb szórakozás hogy berakok valami faszántos állatos filmet és elalszunk rá a Zsófival.Ez legyen a leköszönés. Videó nem kapcs. Az csak a kurvaanyátokért van linkelve.https://www.youtube.com/watch?v=Td8IgWxrrn0
>>222456016hát ez bizony a gyerektapizó 40 éves macskás néni lét csúcsa, kimbó papa büszke a csődtömeg fiára
>>222456058egyedül vagy, magányos
Azok akiknek felvázolod az általad elképzelt önéltrajzomat, azok...most itt vannak velünk a szobában?https://www.youtube.com/watch?v=lJg4F89DEeA
>>222455658>felvállald magadna ezért utálja mindenki a hozzád meg a fosvajdához hasonlókatezért nem tudtok beilleszkednitúl buták vagytok megérteni hogy ez egy anonim oldal és ide nem azért járnak az emberek hogy ególöketet kapjanak az e-perszónájukon keresztüljó tudom te ezt csináltad 20 évig meg ezekhez a körbefaszverde fórumokhoz vagy szokva mert ezeken keresztül kópolsz a szar életeddelde ez nem az a hely
Egész jó volt ez a Scooter a TEMU-ról a maga idejébenhttps://www.youtube.com/watch?v=H6gz9eO_o4gA Tempó Tempó baszatja rendesen
idegállapotban nem tud alcsizni a gyerekmolesztáló :/
>>222456528pont telibeszarjuk a sirámodat ember, generálj rólam több homoszexuális AI képet, akkor imár tényleg igazad leszalig 2-3 hiányzik a végső célodhoz, te faszomöccse
ez is mekkora kamu hogy magadat vállaltad felnem felvállaltad magad hanem kiadtak a grúmerdiszkord haverjaid akikkel összevesztél mert drámakurvák vagytok és a drámakurváknak ez a természetegondolom most is itt basszák a rezet a fonálban
>>222456597faszt, a most posztolt fotókat most posztoltam előszörritka kevés vagy ezzel a vitaargumentummal, így lógott a levegőbeépp csak nem készítettem frisset timestamppel, nem szégyellem a Shrek fizimiskámat, Shrek is love, Shrek is life
>>222456699nem is azt kell sajnálnod, hogy kövér csúnya zsidó vagy, hanem azt hogy gyerekmolesztáló
>>222456699te miről beszélsz grúmer
>>222456739le vagy maradvaamúgy a Woodman Casting bikája is egy kopasz apatest volt és üvöltöttek alatta a járottlyukú luvnyákLe vagy maradva, de nagyon. Mi könnyen varrunk le numerát, kérdés mennyire akarok éppen.
>>222456836ahogy látható semennyire, mert kisfiúkhoz vonzódsz
>>222456895más formában is kifejezhetnéd hogy fingod sincs a csajozás témáról, ha már felmerüllehet hogy okosabb eleve nem megszólalnod
>>222456836>pornóazt a kurva te tényleg nagyon szánalmas vagyfelőlem lehetnél csak mivel egy státuszmegszállott bukott normi vagy annál nagyobb bukás hogy státuszmegszállott normi létedre ekkora aljalény vagy
>>222456951igen, ebben a témában mindenképpen a 40 éves szűz dabasi gyerektapogatót kell kérdezni
>>222457012fingod sincs a jó bulikrólrégen gépet szerelni jártam áta daddy issue az valós minden téren, csak más mértékbena fürdőbe kikéreckedve a csuklódra 1-1 csepp apuci aftershavejéből komolyan mondom game changerha egyszer összejön a szitu, hogy a csaj haját szemből hátraigazítod a füle mögé és megérzi a tudatalattija az apuci pacsuliját, akkor game over....mondjujk én már elég későn ismertem meg ezt a módit, de kibebaszott hatékonymajdhogynem cheatcode, jó lelkiismerettel nem is sportszerű a vadászat így :Dezért vetettem itt mindig is meg a szüzeket, ostobábbnak kell lenned mint egy nő hogy ne kúrj le valakit 20onéves korodra
>>222457168na látom teljesen beütött a herbál, pedofil
>szüzek vs pedofilokcsúcs péntek esti program
>>222457168te gyerekekre szoktál vadászni, dilipedó
jó akkor basszátok meg magatokat, leléptema lényeg hogy én ide többet nem postázokmár megtörtént többször hogy valamelyik elmeroggyant az én postáimat másolta ki az archivból de innentől fogva én nem vagyok ittátmigrálok a wizard chanre, ha nektek ez kell hogy a skizoid animerféreg faszát szopjátok nap estig és a tűritek a normálféreg késforgatást akkor nesze megkaptátok bazdmeg, legyetek ilyen kis gerinctelen szarokélvezzétek az animegennyet és a turul skizót mindörökké, kibaszott patkányokszánalom, igy hagyjátok hogy egy anime szarevő igy szétbasszon egy szűzközösséget akkor tessékegyetek mind szar és verjétek a kakukk faszotokat a zöldszövegekre meg a késforgatásra agyatlan szarok
>>222457266nem vadászok rád, de te 20 felett szüzen valóban gyereknek számítaszanyud fújja ki helyetted az orrod?ha megadod a címedet meg hogy apád milyen aftershave-et használt akkor intézek neked egy kis szülői szigor enyhítéstlepókhálózom azt az áporodott kva anyádatkemény vagyokelviselem az undort
>>222457474kek
>>222457474kiváló hindusztáni szófosás, gyerektapizó anon
Na jó, megnézzük a Zsófival a Csillagközi Inváziót - mert még nem láttanektek meg további jó akármit is
>>222457610most már biztos elmúlt az idegállapot és így majd tudsz alcsizni gyerektapizó
unokaöcsi tapizást szüntess
sulyoktesik...
Momokó valami rendkívül okos hód
>>222458218okos
Mekkora fasz szükséges egy nő kielégítéséhez?
>>22245862412 centis
szüz