edycja tłustego dupska Mirko
>>222483886zdejmą, ale zobaczmy ile szmatniarzowi to zajmie
*ahem* chujowa
>>222483931nie zdejmąjak zdejmą to pedały z nich są jahaha
>>222483886dupa
>>222483932*gwałci*
>>222483932
>>222483886
nic dziwnego że te baby sie zakochują w ai czatach jak to zawsze przytakuje użytkownikowi
nic dziwnego że ci faceciki sie zakochują w ai czatach jak to zawsze wysłuchiwuje użytkownika
>surely Poland would never sneed>all Poland does is sneed
nuta na wieczurhttps://youtu.be/LgMFT2iJ6_4
wysłuchuje*
chuje*
myślę, że tym co tak przyciąga mnie do czana jest prawdanic tak nie wyzwala jak nieznane normictwu nauki blackpilla, które tłumaczą w prosty sposób mechanizmy działania doboru naturalnego wśród ludzi, a także przyczyny ich sukcesów i porażek w życiu
>>222484051I chuck
wstalem
>>222484299nigdy nie za późno na skrolowanie internetu
>>222484281algorytm cię tu zaprowadził goju
>>222484281napisz krócej bo mnie oko szczypie
JESTEŚ CWELEM BIAŁYM ŻOŁNIERZEM
>owari da
>>222484609to moja kolej
>>222484333Położyłem się spać o 5 rano i obudziłem się o 10 wieczorem.
>>222484291Not helping the allegations
>>222484609nic ci nie da, niczego nie dostaniesz
>>222484681fiński podżegacz wojenny dalej postuje, to ten sam co chciał poboru?
>>222484726I sneed for the sneedgod
>>222484609to nie twoja collei
dalej nie wiem co to znaczy fromplanks
>>222484609kopa w dupe i papa
>>222484281synek, blakpyl już dawno obalony
ilu dzisiaj polaczków wyrezaliście? I dlaczego tak mało?
>>222484281to nie dobór naturalny, tylko dobór seksualny, tzw. dobór płciowy, w 2-3 liceum było
ukraina przejmuje polszuhttps://www.youtube.com/watch?v=-wPIILmUCKk
>>222485056nie było
>>222485082równowaga w przyrodzie być musi
>dzieci cały czas pierdolą o seksiepoczekajcie aż będziecie dobijać 40-stki i będziecie mieć flaka. Nagle cały świat przestanie być zagadką i wszystko stanie się oczywiste i łatwe do rozszyfrowania
>if anyone will death before dishonor, surely it's Poland>Poland has experienced the communism, surely they must dislike itYo bros for us Poland used to be the warning story, if you fuck your shit up, you could end up like Poland. We studied Polish mistakes around WW2 religiously, yet it feels like Poland doesn't know any of this lore
>>222485100morda lachu, dziengi albo życie
>>222485114name 10 polish mistakes around ww2
to już jakaś chora obsesja
>>222484969kupka kutas w dupa
>>222485158no co ty, pojeb na 4channel?
>>222485134to w sumie zajebiste jak za kilka lat polacy-robacy będę napadani przez ukrów i będzie to coś normalnego, w sumie jak żaden news. śmialiśmy się z francji i anglii, a będziemy mieć białych murzynów u siebie
>>222485173lupi dupi
>>222485176>4channelco to bo nie znam
>>222485114Considering you're not larping, what is your opinion about Poland-Finland-Scandinavia military union? Like joint trainings, know-how exchange and so on. To be fair, we would love it, but we're afraid you're too tsundere for that
>>222485143No. 1 trusting western alliances to save youNo. 2 winged hussars vs german tanksNo. 3 not defending yourselfYou see how all 3 are true today right?
>>222485252damn nigga you cant count to 10
>>222485217Pilsudski's intermarium? It could never have worked in his time, but today it could. All you need is nukes
>>222485264Well your entire country disappeared at 3 mistakes, what more do you want
ważne że sąsiada boli
>>222485280>he knows about Intermariuma gentleman and a scholar. Today, it's indeed easier to create such alliance. What is great about this alliance, is that it's only a military alliance with mutual respect towards culture, traditions and sovereignity. The only thing that stops us, is NATO red tape, USA policies, and our cuckold politicians, who don't have the balls to start some joint-venture behind the big brother eyes. But it will happen, because our territory demands that, and we have no alternatives, and we have the same geopolitical dilemma. I do hope that your politicians see that. Ours do, even if they're lazy/ It doesn't have to be called intermarium, it can be called Suomi Sverige Polska, or Fuck oFF Russia, what matters, is that it works and can be tested
>>222485413Bro I've been studying geopolitics for 10 years now. In fact that's kinda why I asked if Poland were willing to do the sneedful
>>222485501honestly? at this point our society is demoralized. We can do it, but we need some good news. If Finland gets cozy with Poland, it would be easier. As it is today, we have a mindset of us vs the world. We don't have any serious allies, nobody respects us, and we don't feel like our voice matters. We also still don't have strong institutional foundations. It will improve in the next 2 years, but what is important is that Finland shows some affection toward Poland as to show, that they like the idea of military co-op. Otherwise, our mutual autism will destruct everything (Poland is also very autistic, but in a loud way, rather than insular)
>>222483818When I got down Poland as a country, and poles as in regular people only ever tried to backstab me. I wouldn't lift a finger to fight for either
>>222485610What a gay mentality. You should do right by Poland regardless of what anyone else thinks. But I guess geopolitics hits different if it isn't your ass on the line
obelusie na teutatesa stań się znów obeliksem
>>222485692I'm telling it, like it is, I think that the constant bullshitting each other is harmful. Poland has a long way to go. If I was a president, I would immediatelly start a military exchange - Poland visiting Finland and learning tactics from you, and vice versa, Poland teaching Finland our tactics, operatives, and our strategic points.But I'm not a president, and it is the way it is, so why lie? Poland will get better, because there is an incentive, but before we reach the level of Finland, it will take years. But at the same time, Finland can help Poland get its shit together, politically. And that's why I say that Finland should do some moves towards Poland, not because of some affection, but because strategically speaking, we are the least retarded country in the region, and historically speaking, we are an effective firewall between Germany and Russia. All you have to do, is awaken the Husaria spirit in Poles, and the magic will happen.
>>222485752wpadłem do kotła z piewm za dzieciaka i teraz jak się napije piwa, dostaję niezwykłych mocy. wiem że to było inaczej, ale jebać biedę. oddajcie pola ryżowe skurwysyny
>>222485692And I don't mean to sound needlessly cruel, but never in the history of man has it been a better time to be David against Goliath. All you need is nukes, but I assume Poland is already working on it
Grafik co preferuje jazzAktorka w norkach, fryzjer gejWdowa, co szlocha w noc o jedno proszą los
>>222485783You're right, Poland was always right, and Finland should have acknowledged it
>>222485867read the other reply.in regards to the nukes, everyone in Poland wants it, but USA cockblocks us, and we need USA tech, so we pretend we don't want nukes. And our politicians are lazy, so they don't bother to think in other aspects than their seats. Until we get some ideologically charged politicians (maybe next year?), nothing is going to move in that regard. Not because we are cucked as a nation, but because we are ruled by people who remember communist Poland - these people don't have any vision. Thankfully, there are hungry politicians who want to rule, but will they take the power? Time will tell. But if you really care about your region and want to help, care about our mutual military exchange - it would be a great PR move, and something easy that even our lazy politicians could do. Small steps. Remember
that's pretty hotreminds me of a girl i saw in the local park recently
>>222485944two works that have to be done in case of warPoland - has to eliminate Kaliningrad firstFinland and Sweden - has to secure GotlandRemember that, it's crucial. We did many tests in the potential wars, and Gotland is the weak point in any potential war with Russia. You do your part, and we have to do our part.
pięknie nitka zasrana robieniem loda
>>222486138zgodnie z polską tradycją. animezjeb zaspał, bo nie wrzuca japońskich kreskówek
ja to w sumie na kara wracam
>>222486138Wiem że nic nie mogę, ale lubię sobie czasem poudawać że coś wiem. Nie odbieraj mi tego
>>222486201jak lubisz trojany, spokotwoje gejowskie wysrywy bynajmniej nie są frapujące
hitler umarł za to
kto kurwa w taki sposób pisze
>>222486024Here's the thing. Sweden doesn't really care, they have a meat shield. Just in terms of military strategy, Finland can only cut off gulf of Finland and St. Petersburg logistics. Of course, without nukes this is all useless
ughhhh vgh ziew ziewerino wstanerino BIAŁY BYK wstał
>>222486244sędzia nie został opłacony to działa na niekorzyść germani
>>222486024And that's assuming Poland cares
>>222486227jakie trojany bracie
ekhem ekhem mh... patrzy na stan nitki... mhm
>>222486251Nukes are kinda overrated. Notice that russians didn't use any tactical nukes. Of course the threat of nukes is better than anything, but it's not the end all or whatever. I assume that by "meat shield", they mean you? Typical. I really hope that you will keep my advice in your heart and spread it however possible. If Gotland is claimed by Russia, and I'm afraid, they can do it easily, then it complicates a lot of factors. Anyway, I want to declare that I like Finland Metal. Beside Lordi, I like Barathrum, Impaled Nazarene, Sonata Arctica, even fucking Rasmus and Him, what the hell. We really should do some cultural exchange, and sorry for being too serious, this is a fun-thread where we chill, and I already was called a cuck for engaging with you, so let's just chill for today, and call it a day. Indeed, this thread is not for serious political talk, it's for general stuff, and remember what you fight for. Cheers bro and if you want to stay, I'm afraid you have to post some anime
>>222486360posuwałbym suwako żbsz
co tu te perkele tak spamujęi jeszcze mu loda za darmo jakiś cwel robi
>>222486328duże. jak kutas murzyna, albo wieloryba, wielgachne kutasy. ogromne. straszne, masywne, z takimi kolcami. coś okropnego, nie życzyłbym mojemu najgorszemu wrogowi, czyli mojej żonie
>>222486433sobota jest nudzę się. jak będziecie robić jakieś ciekawe tematy, to może coś powiem. a na razie, to jedna wielka chujnia, nawet animek nie maz wami rozmawiać, to jak z menelem
hmm może te gacze wcale nie są takie złe
no i kurwa tyle w temacie. każdy kurwa krytykuje a potem nic nie postujepuszczam hityhttps://www.youtube.com/watch?v=u8SapwYUMagbo wszyscy artyści to prostytutki
>>222486569ale kurwisko z tej blondyny
>>222486569gacze są tylko do walenia
>>222486597wypraszam sobie, to bardzo szanowana osoba. nie dla psa kiełbasa
ide spaćdobranoc
myślałem, że wy wszyscy na pyrkonie dzisiaj
>>222486650pizda
>>222486673co to kurwa pyrkon
>>222486405If anything, nukes are underrated. If Ukraine kept their nukes, do you think this war would have happened? Do I need to tell you why no other country will ever risk their existence to save Poland? Because it's not in their interest to do so. Also, I don't know if you've been following russian social media, but they're wondering why they have to lose hundreds of thousands of men when they could win by pressing a button. Now maybe Putin isn't this crazy, but would you bet on his successor?
>>222486569ale kurwisko z tej brunetki
>>222486650słodkich snów pedałku
>>222486427non non ten suwak się nie posuwa
po co takie przezroczyste dają elementy przecież to nic nie, robi tylko prześwita
nienawidze ulicy suwak
>>222486802>nic nie, robi tylko prześwitaczyli jednak coś robi
>>222486798ta?to pa na to *wykonuje ruchy fruktozalne*
>>222486732>If Ukraine kept their nukes, do you think this war would have happened?Good question, but I'm afraid yes. A very simple argument - Ukraine is corrupted, and many of their rich people are still doing businesses with Russia, even now. Ukraine is in a special spot, because they are russia 2.0, only polonised. I don't want to sound like an asshole, but for us, Ukraine was a little like Finland for Sweden, until Ukraine moved to Russia. It's harsh, but that's how it was viewed 200 years ago. Nobody will care about Poland, and we are perfectly aware of it, hence why we spend 5% of our gdp for the last 20 years, even if only 2,5% was required by NATO. What we need is not spending more money, but better optics, politics, and mutual co-operation, something that is happening right now, on an anonymous forum - it has to happen, but on political level. Our politicians must realize that we should work together and educate each other. About russia - they are the same way they always were. The worst thing that can happen is some nationalist asshole pretending to be a liberal cuck, and the collective west believing the bullshit. We know what it means, and we know how it ends - the west wants a reset, and I'm afraid, we have to be terrorists - we cannot give them one, and we cannot give them a reason for one.tl:dr nukes are handy, but more important is strategy, and handling the narrative + military co-operation between the nations of interest. Also, post anime next time, so people won't be angry here
ale zasraliście moją nitkę ehhh po co się dla was staram
znowu jestem głodny zaraz przed snem
>to sprzeda nasze gównochyba działa
jebo vam anime mater
>>222486909kurwa, ktoś musi bumpować, ty nihilistyczny pedale
nagle spam gaczagównemtak tak to wcale nie shill
>>222487064nie życzę sobie żebyś zwracał się do mnie w ten sposób
>>222487109najlepszy w tym tygodniu roboczym
>>222486873Well you can lead a camel to water but you can't force him to drink. I guess this all comes back to whether or not Poland really would do the sneedful. Frankly I kinda doubt it myself
>>222487121czy masz jakieś inne argumenty (w sensie obrazki)? bo jak nie, to obawiam się, że będę zmuszony nazwać cię kurwą jebaną, a nie chciałbym tego robić
>>222487199This year? Nope. 2028? Maybe. Like I said before, be the change you want to see in the world. Cheers, anime!
>>222487206niemiło
>>222487329>zrobiła zajączkaniemożliwe
>>222487245You could end up a lot worse than the congress of vienna, just saying. You may think you guys have no existential threats because there are 40 million polacks or whatever but shit could always get bad
Dzisiaj pierwszy raz widziałem atrakcyjną tirówkę. Była młoda, szczupła, brązowa jak Rumunka i siedziała okrakiem na krzesełku w cieniu zupełnie jak sprzedawczynie truskawek. Aż miałem ochotę zawrócić i pierwszy raz doświadczyć tego słynnego loda ale przypomniałem sobie że mam w portfelu tylko 50zł.
>>222487372it's the opposite, we live under constant fear of being wiped out. that's what makes people demoralized. the idea that we can stop existing by a snap of finger - it makes people go "why fight at all?" Our people are tired, they finally want to live their lives, and taste the goodness of civilization. Once they do, they will have an urge to defend. Don't expect from a nation that had to fight russia for 123 years, then had to stop bolshevism, then had to fight against germany-russia-slovakia and lose. Then was betrayed to stalin post-war. Then had to live under communism for 50 years. No matter how strong you are, this shit gets to you. Let our people cheer their lives for now. And let them have something to live for. But Polish people are full of potential and surprises. I keep telling you about Fin-Pol exchange and you don't seem to catch the idea - this would be a great incentive to make Polish people warriors again. Otherwise, it will take time.
ciekawe czy dożyje dnia w którym sklepy znowu będą otwarte w niedziele
>>222487728spoiler: nienikt nie ma ochoty pracować w niedziele
psolska = g ó w n o
utożsamiam się z energia księżycową, lato mi nie sprzyja
>>222487728Przecież są otwarte jakieś Intermarche i inne biblioteki. Ja pamiętam czasy jak supermarkety mogły ale nie otwierały się w niedzielę bo właściciel uważał że to nie po chrześcijańsku.
>>222487841rezerwowa armia kapitału z pakistanu będzie pracować nawet i w boże narodzenie
>>222487934nie życzę sobie, aby jakiś pakistańczyk gwałcił moją 6-letnią córkę
>>222487841>nikt nie ma ochoty pracować w niedzielebzduramurzyn będzie zapierdalał, zresztą już to robią, myślisz że kto rozwozi teraz paczki w weekend
symultaniczne walenie konia i słuchania wideoprezentacji
>>222487841no ja bym chętnie pracował bo wole mieć wolne w tygodniu
>>222488001przykro mi, ale ktoś musi pracować na nową elewację domku janusza
>>222488039>rozwozi teraz paczki w weekendna aplikacjach niezależnie od dnia zarabia się mniej niż minimalną
>>222488039żadnych murzynów w polsce
>>222488091i chuj, teraz dostawa do sraczkomatu inpost/dhl w sobotę to norma
>>222488056to tak nie działązapierdalasz i w niedziele i w tygodniu, za zero złotych, bo janusz tak powiedział
>>222488109>żadnych murzynów w polsceno chyba na twoim wypizdowie czwartymu mnie już murzyn rozwozi paczki do paczkomatuniestety to koniec
>>222488109nawet w moim powiatowym są
>>222488146i jeszcze małpa zostawia syf bo naklejka na paczki i jeździ w słuchawkach nausznych
>>222488138na umowie o prace tak się nie da, widać ze nigdy nie pracowałeś więc sklej pizde
imigracja afrykańska to głównie mężczyźni więc mężczyznom polskim się nie podoba, ale kobietom taimigracja ukraińska to głównie kobiety, więc do niedawna mężczyzon polskim się podobała, a kobietom nie, ale mężczyzna polski znany jest ze swej kapryśności i teraz nie podoba mu się nic
>>222488194anon miał chyba na myśli tak zwany równoważny czas pracy, ale ja nie siedzę w głowie anona, więc zgaduje jednakowoż
nie ma żadnych murzynów, oni są tylko w waszych głowach
>>222488146dlaczego ich tolerujesz?https://www.youtube.com/watch?v=XrvnMv_kVhUKIJ - TYM BIJ
NEW CHUD KINOhttps://www.youtube.com/watch?v=UN9Mp3-WaE8
>>222488274w poniedziałek widziałem na ulicy ********** kilka murzynek, ładnych nawet
>>222488257dobrze zgadujesz anonie
tak będę jutro wyglądaćhttps://www.youtube.com/watch?v=sC_t4fgdr2w
>>222488302ciężko stwierdzić bo jest krzywo ustawiona, pewnie specjalnie tak
ponieważ czuję się niemcem, będę puszczać niemieckie szlageryhttps://www.youtube.com/watch?v=A6N1rPVRSdM
>>222488477brzmi jak holenderski, wygląda jak warszawa
>GoyTA 6kogo to kurwa obchodzi, gówno gra kierowana do najmniejszego wspólnego mianownika. normgroidy pierdolone
>>222488496to zobacz niemca polskiego pochodzenia, łatwo takiego poznać. wszystko co złe - POLSKA
>HOLANDIADAS ROTTERDAMhttps://www.youtube.com/watch?v=2oixj3iO-R0mówisz i masz. w takich chwilach, cieszę się z bycia Polakiem. Nasi wpierdoliliby tym pedałom bez wysiłku. Tylko by im chrząknęli
>>222488574piękne kocie ruchy. prymitywy ze wschodu nie zrozumieją
>>222485197baza
>>222488518too nie róbcie tego co normiki -_- z/w muszę obejrzeć nowy odcinek szonena a potem zrobić dejli w gaczy bo reset był
lato lato lato anona latokomputer i anon animki w folderzeanona lato
no i zesrał sie podczłowiek
>>222488615kulturowa apropriacja
>>222488633lato aaaalato wszędzieoszalało zwariowałomoje serce
sąsiady pod klatką narzekają że nie będzie na emerytury i ogólnie jebać zoomerów
wkurza mnie troche movement w sekiro, korytarze ciasne jak w soulsach ale chłopek sie rusza 10x szybciej i ma niską przyczepność na parkourze sie ślizga i nie łapie krawędzi. nawet ataki z wyskoku miały lepszą detekcję w soulsach
>>222488800ale jakich zoomerów
to że dzieci jest coraz mniej to dobrze, ale nie dlatego że to jakiś dziwny antynatalizm z mojej strony, tylko to ma sens jak się zastanowiszdzieci jest mniej, bo kobiety mają wybór; dzieci było więcej, bo nie miały wyboruczyli teraz dzieci jest tyle ile dzieci jest chcianych, nigdy wcześniej w historii ludzkości nie było tylu chcianych dzieci co teraz i to jest super sukcessystem trzeba dostosować do czasów, a nie zmieniać na siłę kobiety i przymuszać do rodzenia tych, które nie chcą
słuchałem sobie muzyki i się dowiedziałem przypadkiem że wokalista sobie umarł, to znaczy zabili go w więźeniuteraz troche dziwnie mi się tego słucha
>>222488870przyzwyczajaj się. nie umarł, tylko uwolnił z tego kurestwa pięknego. szatan rządzi tym światem
>>222488947>nie umarł tylko umarłaha
>>222488857możesz sobie być owocem gwałtu ale większość nie jest
>>222488857inteligentna jednostka w /polsce/? niemożliwe>>222488977projekcja
>>222488964a kto umarł, ten nie żyje
przeglądałem stare zdjęcia i takie coś znalazłem heh>>222488274Marysia niestety też jest tylko w mojej głowie ;_;
dajcie mi radę, jak trolować ukraińców. oni naprawdę myślą, że wygrali wszystko, że chwycili boga za nogi. chcę ich powkurwiać, co im mam puszczać?
chyba czas pitce odgrzaćpoleje ją później sosem ranczerskim bo taki zajebisty jest
>>222489057muszę spróbować tego sosu, nigdy nie próbowałem
>>222489047bądź najlepszą wersją siebie>>222489072fajny jesttaki lekutki sos czosnkowytakie *ah*
>>222489002przeczytaj jeszcze raz i pomyśl czy twoja odpowiedź ma sens
>>222489085>bądź najlepszą wersją siebiekiedy ja jestem najgorszą?
>>222489105oczywiście cweliczku
https://youtu.be/sKmzWDbMvmM
>>222489002>>222488857nomć zapaść demograficzna i zastąpienie murzynami dobrze, najlepiej, wielki sukces polactwo wymarło
>>222489215>wielki sukces polactwo wymarłoTak.
>>222489215system zbudowany na ciągłym przyroście naturalnym musiał w końcu zawieść, to była tylko kwestia czasu
>>222489215>wielki sukcesnieironiczne tak. świat tylko na tym skorzysta
>>222489215polska nigdy nie była zbyt udanym tworem państwowym optymistyczny scenariusz to uniknięcie apokalipsy czyli wojen, okupacji i stopniowe wyludnianie, ze stopniową podmianą na tych, którzy w miarę nam odpowiadają, a nie niekontrolowani czarni i araby
>>222489299a chuj kogo państwo polskie obchodzi
/illust_.+/;boards:int;stub:no/pCTNgvbzB3gEC/I4wQW8Ew==/;stub:no/x4ivXTPAtxOVwG05wzqQHw==/;stub:no
>>222489244>wyścig kiedyś się skończy>więc co za różnica czy jesteśmy nr 1 czy nr 1488pierdolenie kretyna, twoje życie i tak kiedyś musi się skończyć, to może zajeb się teraz?
>>222489299>podmianka ludności zła>ale podmianka ludności dobranikt nie ma żadnego powodu by wspierać coś takiego
https://www.youtube.com/watch?v=yuTNcjRdX4Qgoły murzyn, polki szaleją
>>222489435?do jakichś dziwnych wniosków doszedłeśprzeczytaj mojego posta na spokojnie bez emocji parę razy
>>222489435a może ty pierwszy?
>>222489435co
>>222489473nie rozumiesz co napisałem, a nie chce mi się tobie tłumaczyć, niech ejaj ci wytłumaczy @grok wytłumacz mu
>>222489463masz szansę wybrać czy kogo podmieniszten proces trochę trwa, możesz włożyć wysiłek by był mniej bolesny dla tubylców wybierając mniej problematyczne kierunki migracji
>>222489501to ta zooomerska "inteligencja"? chowanie się za AI?
>>222489473życie to pasja, coś co cynizujesz
uniwersalizmy nie istnieją ale wy jesteście uniwersalnie spierdoleniśmieszne
>>222489549ty to się nawet nie odzywaj, do najdziwniejszych wniosków dochodzisz
jestem cwelem
>>222489522>masz do wyboru>zastąpienie ludności>lub zastąpienie ludnościpozatym chuja a nie wybór jakiś jest
>>222489579czarnym żołnierzem
>>222489529jak nie rozumiesz to twój problem, nie mój
wikipedia się w tańcu nie pierdoli
>>222489583No to można nic nie robić tak jak teraz
anon wrzuca szczere chęci na przetrwanie białej rasy do okna życia
>>222489603nic nie robić to bardzo polskie podejście
>>222489602w sensie jak jesteś anonimem to twoją nazwą użytkownika na wikipedii jest ip
uniwersalny a przecież to tylko jeden wers>>222489565NTA (nie ten archiw) nieszablonowe zdania poszerzają horyzonty
>>222489605nie istnieje coś takiego jak "biała rasa" jako byt, to nie jest żaden "zespół" czy "drużyna" która miałaby być po "twojej stronie"nikt nie jest po twojej stronie, jesteś sam na świecie jak palec w dupie, obcy co najwyżej na ciebie naplują i okradną, niezależnie czy to białas, czarnuch czy żółtekczłowiek człowiekowi wilkiem, a ludzie którzy pchają narrację "wspólnej rasy" tylko mamią ci oczy i chcą ciebie wykorzystać za frajer
>>222489785sołwoianie to rasa żółata
jako bieda plebs życie na tym świecie to free for all pvp, nie ma czegoś takiego jak "twoi" poza być może, i to rzadko, najbliższą rodziną
>>222489785>nikt nie jest po twojej stronie, jesteś sam na świecie jak palec w dupie, obcy co najwyżej na ciebie naplują i okradną, niezależnie czy to białas, czarnuch czy żółtekczłowiek człowiekowi wilkiem, a ludzie którzy pchają narrację "wspólnej rasy" tylko mamią ci oczy i chcą ciebie wykorzystać za frajerpo prostu nie bądź brzydkim manletem pimpuś
>>222489785>cynizm
pamięajcie dzieci słowianie to rasa biała, tylko zachowująca się jak czarnuchy, a na dodatek poddańcza jak zółta. W 100% biali ludzie, no przecież są krępi oraz maja duże mordy, jak aryjczycy! Do tego katolicyzm, jedyna słuszna wiara, która wszystkim krajom zsyła dobrobyt i humanizm!
>>222489836odnieś się konstruktywniej albo zewrzyj ryj pedofilu
usiałbym iść się umyć, ale właśnie burza szaleje za oknem. Jak pójdę pod prysznic, to akurat prąd wyłączą, bo u nas to normalne i wtedy dostane zawału i będę tak leżał do rana, aż nie znajdą mnie rodzice nagiego z fujarą na wierzchu. To może być prawdziwa kompromitacja cwela. Chyba se daruje i pójdę rano
>>222489836praktyka, ale naiwna dzidzia może to widzieć jako cynizm
>>222489927rodzisz się ze zwodem.
stary testament ma fajne części:>bóg: zapierdolę tych podludzi hurtem, potop kurwa zdychać bydło wodą was jebać>*jeden typ buduje arkę*>podludzie: kwiii wpuść nas na arkę>noah: lmao jebcie się na ryj, idźcie tonąć skurwiele>bóg: baza! a teraz czas zdychać kurwy, zapierdolę was co do jednegonajlepsza część żydowskich czytanek
>>222490062>Utoneli ci na bliskim wschodzie, reszta świata dalej skakała po drzewach jedząc bananyHaha Tak przetrwali słowianie
>*potop się kończy*>*arka dobija do brzegu*>typek: i co bozia, już ci przeszedł ból dupy?>bozia: nomć, ale mnie wkurwiało te bydło jebane musiałem to odjebać bo bym nie wyczymał>typek: i co, ulżyło?>bozia: nomć, nawet nie wiesz jak>typek: yyyy a obiecujesz że już nie zatopisz świata?>bozia: hehe nomć *sięga po fajerbola* nie lubię się powtarzać jak mam tyle zabawek do dyspozycji, wodą już was nie odjebie, woda już była
>>222490105potop miał wybić ludzi, więc słowianie byli bezpieczni
>>222490174Dlatego było ich potem tak dużo, że zasrali pół europy, oczywiście nic nie osiągając naukowo czy kultorowo, a jedynie będąć narzędziami polityczno-militarnymi dla białych ludzi
ale żydowskie czytanki czasem są debilne>samael: kwiii jebać ludzi bozia po chuj ludzi stworzyłeś kwiiii>lucyfer: nomć jebać ludzi>bozia: COŚTY KUWA POWEDZIOŁ?! WYYYYPIERDALAĆ *wygnał 1/3 aniołów z nieba*>*chwilę potem*>bozia: JEBAĆ LUDZI KURWA ZAJEBIĘ CAŁE TE BYDŁO POTOPEM ICH ODJEBIĘ
>>222490214>Bóg Izraeiltów robił dla Izraelitów dobre rzeczy?>Aniołowie nie miali wolnej woli, niby jak mieli się zbuntować?Wszystko się zgadza. późniejszy średniowieczne wymysły wszystko zjebały
>>222490214>>bozia: JEBAĆ LUDZI KURWA ZAJEBIĘ CAŁE TE BYDŁO POTOPEM ICH ODJEBIĘwtf czyli jednak jesteśmy na podobieństwo boga? pojebane...
Wierzycie w wymysł kościółka rzymskiego, daltego nic wam się nie spina xD
Każdy kurwę babilońską opuścił, ale nie polacy xD Dalej wierzą, że demon egipski ich zbawi XD
>>222490294młodzi ludi nie wierzą w nic, polacy przed 30 to praktycznie poganie
>mój demon jest lepszy niż twój
>>222490333i prawidłowo
>>222490333Poganie to katolicy rzymscy. Każdy Chrześcijanin wie, że Jezus był człowiekiem i nie ma żadnej trójcy świętej.>>222490342Porównaj historię Izraela i Polski. Pierwszy starcił ojczyznę, przez 2 tysiace lat się tułał po świecie by ją odyzkać i by ta stałą się jedną z najbogatszych krajóe na świecie. Drugi se trwał w średniowieczu i podbijał puste pola, aż nastał koniec feudalizmu i rozbiory, czyli napływ cywlizacji który do tej pory polacy potępiają xD Później iirp pseudo pańśtwo czysto mafijne, które stało się tylko narzędziem do walki z hitlerem dzięki przekupstwu xD
>>222490294ja wierzę wyłącznie w smród gówna
>>222490342SZAMANÓW KRÓLEM BYĆSZAMANÓW KRÓLEM BYĆJEŚLI W SOBIE TOM MAAAASZJEDNYM Z NICH SIĘ STAŃ
>>222490413czyli i tak stoisz wyżej od czystko pogańskiego kościoła rzymsko-katolickiego
te posty wcale nie zostały napisane przez tą samą osobę ziom
Przebaczać i laskę robić swoim oprawcom, to co kaścioł rzymsko katolicki uczy robić.
>>222490408mhm ale tylko jeden z tych dwóch bezwstydnie spija krew najpotężniejszego kraju na świecie
btw Błędy ortograficzne specjalne robione by AI nie wycnwicyiło>>222490464Ale co w tym złego, że chesz dobrze dla siebie?
>>222490479>złegonieistotnerozchodzi się wyłącznie o to że prędzej czy później pijawkę ktoś odrywa, i pijawka może wtedy winić wyłącznie siebie
>>222490458zapomniałeś o lizaniu stóp murzyna
>>222490533z obecnym poziomem przecwelenia elit usa?
Izrael dba o swoje istnienie, dlatego jako jedyny kraj rozwinięty ma dodatni przyrost naturalny.>>222490533Izreal jest jedynym krajem cywilizowanym na bliskim wchodzie. Z jego upadkiem związał by sie upadek cywlizacji w calym regionie.>>222490568Akurat Izreal dawał wybór etiopskim żydom, ale kastracja, albo odmówienie przyjęcia. I nikt na świecie nie pierdolił o rasiźmie
>>222490591>Izreal jest jedynym krajem cywilizowanym na bliskim wchodzie.propaganda>>222490588są tak samo przecwelone jak 60 lat wsteczale kropla drąży skałę
How do you learn Polish? Nectarines?
>>222490623Który inny kraj bliskiego wschodu ma demokrację z wartościami zachodnimi? Monarchia abslutna Arabii Saudyjskiej?
>>222490651>która małpa w zoo najmniej się dzisiaj osrała
jest żadne, żadna--- to czemu nie ma żadno
>>222490651>cywilizacja jest wtedy kiedy globohomoaha
>>222490651liban
>>222490691ale upadłych państw nie liczymy
>>222490677>>222490684>cywilizacja jest wtedy, kiedy do powiedzenia ma każdy obywatelszok i niedowierzanie>>222490691Trzeba było u siebie zwalczył hezbollah, który wypowiedział wojne Izraelowi
>>222490729>cywilizowany kraj MUSI się wzorować na zachodnich demokracjach>co prawda u siebie dusimy w zarodku choroby które podsycamy na zachodzie >ale jesteśmy zupełnie jak Wielka Brytania albo Niemcy, uwierzcie nam!chichłem
>>222490766Wymienisz jakieś wyjątki? Demokrację korei północnej? Nikaragui? Erytrei? Chin kontynentalnych? Iranu?
które gówno w dupie ma najwięcej demokracji, bardzo ważna kwestia
>>222490791>Wymienisz jakieś wyjątki?Izrael
>>222490729>do powiedzenia ma każdy obywatelniby co obywatel ma do powiedzenia? na kogo zagłosuje z przygotowanej listy? czy zagłosuje na skorumpowanego cwela z układu A czy na skorumpowanego cwela z układu B?
>>222490804Aha czyli prawo jednostkowe w chuj najlpesza demokracji to ta z rosji, gdzie putin ma zawsze rację a ty masz demokratyczne prawo z nim się zgadzqać, inaczej represje.>>222490813Izreal jest multi kulti. Ma ponad 2 miliony arabów palestyńskich.>>222490819Zawsze masz możliwość wytypowania kogoś z listy pisząc na karcie wyborczej. A że nikt z tego nie korzysta to wasza ułomność.
nie czytam tego
>>222490851>Ma ponad 2 miliony arabów palestyńskich.drugie tyle odjebał a tych co trzyma na cenzusie przecweliłno ale trolluj sobie dalej110ty kraj wkrótce
>>222490873Zesrał się nie odjebał. Zanim autonomia palestyńska powstała miała 400 tysięcy mieszkanców aż się rzorosła do 2 mln, zanim zaatakowała Izrael, niezłe ludobójstwo jak to chce im wmówić cały lewicowy świat. dostała od żydów 2 mld $ by się ogarnąć to wolała to przeznaczyć na tunele i rakiety także chuj jej w dupę.
>>222490851Anonciu ja nie głosuję na wyborach, i nic by się w moim życiu nie zmieniło gdyby wyborów w ogóle nie było. Polską od 1989 rządzą te same cwele z układu, bo tak się dogadali, a zabawa w jakieś teatrzyki wybory to bloat i pozory. Twój argument jest inwalidą.
>>222491009Bardzo przykro mi, że w waszym układzie mafijno-feudalnym demokracja nie działa. Gdyby społeczeństwo rzeczywiście domagało się zmian i demokracji, po pis by nie istniało. To, że wybieracie tych samych katów jak ruskie, nie podważa tego, że demokracja to najlepszy ustrój jaki wymyślił biały człowiek
>>222491047Myślę że to nie ma większego znaczenia, i tak krajem rządzą interesy a nie jakieś pacynki wybrane w wyborach.
w 2018 zmarnowałem życie sobie i innym, powinienem był bohatyrnąć wtedy
>>222492037będzie dobrze
jak sobie oglądam porno z kategorii nastki z lat 2010 i 2020 to ja myśle że pedofilskie elity wpierdalają wszędzie sterydy specjalnie żeby każda baba była stara już odrazu po ukończeniu wieku pełnoletności
Piosenkarze disco polo publicznie śpiewają o tym że chcą ruchać małoletnie dziewczyny i nikogo to nie obchodzi
p o l i c j a
służba mundurowa przeznaczona do ochrony bezpieczeństwa ludzi i mienia oraz do utrzymywania bezpieczeństwa i porządku publicznego.
Artykuł opisuje polską formację policyjną, utworzoną w 1990 roku, zajmującą się ochroną bezpieczeństwa i porządku publicznego. Zawiera informacje o historii, władzach, strukturze, zadaniach, uprawnieniach, wyposażeniu i krytyce Policji.
Do głównych zadań policji należy pilnowanie przestrzegania prawa i ściganie przestępców, jak również zapewnienie ochrony i pomocy w sytuacjach kryzysowych zarówno wobec ludzi, jak i mienia. Jeżeli jest to konieczne, policja nadzoruje na poziomie operacyjnym także wszelkie służby ratownicze.
Policja jest fundamentem stabilnego i bezpiecznego państwa, jednak czasami bywa również skutecznym narzędziem w rękach władzy, stosowanym do narzucania społeczeństwu swej woli i tłumienia protestów.
Utrzymywanie policji może być zastrzeżone wyłącznie dla państwa, jak obecnie w Polsce, może jednak należeć również do jednostek samorządu terytorialnego, jak w Wielkiej Brytanii i w USA.
miałem sen ntr
Elo robale
>>222492874siema pikacz
te ordery to chyba dołączali na ukrainie do happy meala
kawopostuje
>>222493343ilu Polaków zrezygnowało wczoraj z ukrainskich pracowników i kazało wypierdalać do domu?
wrogowie Polski i wrogowie Ukrainy cieszą się na pogorszenie relacji tych dwóch krajów
Gdzie był Gondor
czy Polska pomaga Ukrainie w sposób wystarczający?
!!! WAŻNE !!!
>>222493415smacznegojaka kawa
>>222493459>wrogowie Polskito chyba cały świat
>>222493535lazy eye
Do każdego więc, który się przyzna do Mnie przed ludźmi, przyznam się i Ja przed moim Ojcem, który jest w niebie. Lecz kto się Mnie zaprze przed ludźmi, tego zaprę się i Ja przed moim Ojcem, który jest w niebie.
>>222493548rozebrana japonka tam stoi po prostu
>>222493536dziękujemrożona
jestem glupi
>>222493415miłej kawki, ja również
moze powinienem pojsc do kosciola
poranna kupa i szklanka wody z cytryną do popicia
>>222493670smacznego
wiecie o czym śpiewają ptaki
o czym szumią wierzby
posłucham co ksiądz powie na kazaniu
czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc?
>>222493707https://www.youtube.com/watch?v=j9v26i8yGck
>>222493670>szklanka wody z cytryną do popiciado popicia porannej kupki?
>>222493548a ty jesteś lazy cwel i co z tego
>>222493762suche gówno gorzej wchodzi
>>222493762wtf czmeu reimu wpierdala kupęnic dziwnego, że ludzie wolą sanae
>>222493641baza, na zdrowie
>>222493670taki to poje
*pojeb
xDD
>>222493867>>222493867>>222493867>>222493867