kurva anyátok
Orbán még lehet kormányzó
Ismét egyedül megyek ki nyaralni, mert továbbra sem lett párom. Hogyan ne ugorjak a folyóba kint?(Nyilván nem fogom megtenni, ahhoz túl gyáva vagyok)Szóval a szerény keresetemből ismét kicsit kiruccanok külföldre. és megint egyedül. Csak nyugtassatok meg, hogy mások is vannak, akik szenvednek. Különben lehet, hogy tényleg csak oda lesz a jegy, és nem jövök már haza.
A munkanélküliek még nem ébredtek fel
Szégyen: Először mondtak magyarul beszédet a kolozsvári Pride-on
jöhet
>Újabb részleteket közölt a Blikk a józsefvárosi emberölésről, amelynek áldozata egy 85 éves nő volt. A lap szerint a gyilkossággal gyanúsított 16 éves "fiú" az idős asszony dédunokája, és a gyanú szerint az áldozattól elvett ékszert később 15 éves barátnőjével együtt adta zálogba.ide vezet a fajkeveredés. onnan tudod, hogy a dédmama fehér volt, hogy megélte a 85. évét, a cigányok ilyenkor már 20 éve a földben vannak. gondolom a kedves unokája összefeküdt valami gusztustalan bidámbidámmal, amiből megszületett ez a 70 IQ-s szubhumán, aki aztán végül megölte a saját dédanyját egy fülbevalóért, hogy legyen miből herbált vennie. inkább halj meg baszatlanul, de ne hozz korcsokat ebbe a világba.
burgerek?https://youtu.be/Sn0l6C7YLwg?is=LGbdDRdtL9Va7gJk
>>222520096mi a FASZ most már imádom a mekit
ratardált táncikálás jöhet?
>>222520213macit ment vadászni abból csinálja a burgert
Megérkezett a behívóm az ukrán háborúba
>>222520488Vigyél óvszert.
egyik ok amiért a rizsangyalkák oda vannak a ruszin fiújukért: zabáról való gondoskodás
Magyar Péter bejelentette hogy a homokosoknak kényszergyógykezelés jár
buzipeti a travi+fosbőr genderzászlókat tetette ki de bejelenteni nem volt pofája csak suttyomban csinálta
tudtátok, hogy a disznó- és marhabelsőséget a japánok csak a huszadik században, nyugati hatásra kezdték el enni?
és hogy a belsőségekre szakosodott éttermeket horümonnak (=hormon) hívják mert az első éttermek azzal reklámozták magukat hogy a belsőségeknek serkentő hatása van?
igaz, ami nem hamis; makkom pina nedvét nem szenvedi
mindezt onnan tudom hogy egyszer lementettem egy képet amin egy rizstündér valami cégér mellett pózolaztán lassan kibetűztem a táblát és rájöttem hogy az van ráírva hogy "hormonok"mondom fú geci csak nem egy travira nyáladzottam eddig nyáladzottam az elmúlt öt percbenaztán utánakerestem hogy mi ez a horümon és kiderült hogy ezeket az éttermeket jelentihttps://en.wikipedia.org/wiki/Horumonyaki
>>222522881nem szép dolog más ember fiát postázni
>>222522769én annyit tudok, hogy minden jó helyre elviszem zabáltatni Jüzühát>>222522881>mondom fú geci csak nem egy travira nyáladzottam eddig nyáladzottam az elmúlt öt percbenja hát az veled meg szokott történni nem is egyszer
>>222523079>>222523125mi történt? elvetették a sulyokot?
>>222523146jól van na
fogadok nem tudtál ezekről az éttermekről
kutyabaszó zsidó kurva vagyok
>>>/pol/537579591politikai vita van
>>222523389So how’s the new guy in charge?
https://www.youtube.com/watch?v=DgxZUVvNbxganon szokott főzni a rizsfőzőben?én nyers csirkét, gombát meg zöldséget tettem már bele, de fűszerezett kajákat még soha
>>2225239982016 globohomo on steroidstroons, gay adoption, brown quotas, hate speech laws, more migration, abolishing school entrance tests for gypsies, the worksbut hey his supporters can listen to him seethe about Orbán for 2 hours every day and they enjoy that
mega inteligens
>>222524164Did you post this from the ukranian front?
>egy ember maximum 12 évig lehet majd országgyűlési képviselő húha nem lesz kit indítson a zsidesz a 2030-as választáson
>>222524530Szegény palesztinsimogató rolleres oláhbaszó Tóth Laci. Most biztos agyvérzést kap.
>>222524164I feel like this is the only real part of your post:> abolishing school entrance tests for gypsiesIsn’t this good? What’s the other option apart from just letting them fester away and remain crimmos.>>222524416Do you think there’s a chance younger Hungarians will come back?
cigány=démonok
>>222524853
Annyira alacsony a Velencei-tó vízszintje, hogy át lehet gyalogolni az egészet
Amúgy az alföldi proli gatyánk azért sír ennyire mert peti megszünteti a munkáját?
>>222524807why do you think only that one's realwhy even ask if you're just going say it's not real nigga
>>222522806Ez ki?
>>222525325@xRoseMelle, régen többet postáztam
>>222525278Because you’re the chuddiest country in europe (more than russia even) and going from that to california 2016 in a few months is not believable, but the government eliminating tests programs to integrate gypsies does seem realistic.Why do you guys even get guest workers if you have loads of gypsies, can’t you force them to do the shit jobs (legally).
>>222524853ez így vanminden padzsít népcsoport szó szerint a pokolból jött a Földrenem csak barnák és buták, hanem a leggonoszabb lények is a világon és igen, a talmudista bibsik is indiából vándoroltak a Levant déli részére
>>222525539I think at least 50% of all diaspora will always stay behind. You don’t see Japanese diaspora in the Americas pouring back into Japan, they just stopped immigrating.
https://youtu.be/ZZXpzQNrmjA?is=OS8aORF2ubSosytzez egy híres videó, gondolom láttátokvan benne egy maci is
>>222525557no chuds without an overabundance of yids and the new government's supporters are too happy listening to the PM talking about BTFOing Orbán to noticelike i said they're talking about gay adoption, they're putting out LGBTBLM flags, but it just gets drowned out in public discourse because hooray Orbán is getting BTFOthey got convinced that implementing the refugee solidarity resettlement mechanism is good because the Orbán BTFOer told them sobut you should make a thread on /pol/ if you're interested
>>222525806majd megnézem
Ügyes vagy Milcsi.
>>222525822I’m interested in knowing more but I don’t like using pol as it attracts the most fringe opinions imo, I think int is better.If you can post some articles I’d like to read them, otherwise I’ll post again tomorrow. Have a good night fellas.>Somebody posted about catching up to Poland or Czechia. I think that’s feasible. But even if that’s the case and half the diaspora population come back (which is still a fair bit) I think half will stay. This is just my opinion looking at almost every other demographic that’s become a refugee or immigrated because of a crisis. People don’t generally come back en masse to the motherland even if it recovers. Which is normal. I don’t think Hungarians have a stronger sense of nationality than Japs, Italians, Koreans or Chinese.
>>222525948feleségem reakciója arra, hogy zabálni viszem
>>222526158You are underestimating Hungarian national pride. But alas we’re parroting the same things over and over again.
>bí tvú ínglis
>>222526697A Mi Gatyánké A1.
https://www.youtube.com/watch?v=hwNCDDREFnMmilliomos klub teljes pakk kapa 3. rész van
ó látom jános megtette a szükségestde ne aggódj, az nem én voltamén az állampolgári kötelességemet tettem meg ahogy a rudis szerelmed mondanáhelyedben inkább örülnék hogy a jani törölte a postáidat
annál azért láttam már jobban kinéző burgert
Ilyen az agyad szüzességen. Légy büszke.
>>222525822>MP buziá változtatják a békákatHol van ilyenkor a nemzethy ellenzéki összefogás?
>>222525806húha 01:15
>>222526898Toczkos már mondott vastagon csúnya dolgokat ma is MP-nek dehiszen. Többek között feljött a buzibéka téma is.
>>222525822A Buzi Zászló miatt nem tudom befejezni a begyetemet én se
>>222526973Amúgy ha Fostár meglátja az Erzsébet hidat, akkor most ilyen szűzkriptonitként elolvad tőle?
>megint megy a lájvTényleg nem bír magával!
>>222526158>>222526158>>222525822don't listen to this sperg, he lies through his teeth all the time, he is just a bitter subhumanhe is a centre-right, level-headed guy that wants to obliterate the old kleptocratic """right""" wing, he has been doing a remarkable work in doing so, with today limiting the the term limit of the old rat, kleptocratic ""right""he is even more of an opponent of illegal and yes legal migration than orban was, yes we allow gay shit, but who the fuck cares, there are almost no gay people here, only bi girls, but all of the bi girls here are cute/hot so we centre-right people are winning hard each day, and bitter faggots as the guy that tried to spin you his down syndrome, retarded story are thankfully disappearing fast
>>222527008nem látok bele az elméjébe de már kurva régóta foglalkztat a téma hogy mitől lesz az ember ilyen szeszélyes csúd vagy seggdildózó vók travi. a dolog veleje a traumáikból erede amit nem kezelnek, de helyette úgy vannak rángatva mint a marionette bábuk. csak azt kell elérniük (((nekik))) hogy jó embernek érezze magát Csúd/Alíz (korábban István) kell nekik egy szerep, egy cél, egy ellenség és maga a szerep amitől megkönnyebülnek a bizonytalan jövő miatt.és ha végignézel balról jobbra tök mindegy merre, azt látod hogy a leghatékonyabb manipulációs módszer az az ha érintetlen közlöd ami ((történik)) viszont erősen sugallod hogy miért fontos a ((történés)), ki az ellenség, és milyen érzelmeket kell most megélned. nem az a lényeg hogy igaz-e a hír, hanem hogy ez most a mi oldalunknak jó-e vagy az ellenségnek aki miatt nekem szar az életem. baloldal kontra jobboldal. két oldal, két kiszámítható érzelmi reakcióhalmaz, végtelen konfliktus valódi megoldás nélkül.a prolitikai tartalmak nagy része nem azért létezik, hogy érdemben tájékoztason, hanem hogy érzelmileg lekössön minket.két előre kiszámítható reakciómintázat, egy termék vagy és semmit nem érnek a tények és észérvek mert a törzs megkívánja hogy mi legyen a véleményem az adott szituról. mocskos epstein féle sátánista sabbatista gyíkember szolga elit akit vasra kell húzni. ja és szószerint gyíkember szolgák ez nem metafóra. csak ti sajnos túl normik vagytok ezt belátni.
444 meg ATVNÉZZÜK
>>222527486>nem látok bele az elméjébe de már kurva régóta foglalkztat a téma hogy mitől lesz az ember ilyen szeszélyes csúd40 év pina nélkül, társadalmi kirekesztés, szociális rekluszizáció, teljes befordulás és elmeháborodás. Ez nem rakétatudomány és agysebészet. Ha Fostár az USA-ban létezne, már a gimiben iskolai lövöldözővé vállt volna és már rég nem lenne.
>egy órája szólt a kivi hogy elmegy>de azért fossa tovább a szót mintha érdekelne valakit
legyen már eső baszdkimég a sörhöz is meleg van
>>222528537kéne egy jó eső jah
>>222529020ahogy nézegetem, a héten nem nagyon lesz
>>222528537Annyira jó érzés a bn-el ölelkezve nézni, ahogy szakad. El sem hiszed. :^) Közben pedig MP 444.
TOTÁLIS SZŰZ GENOCÍDIUM
>>222529727SZŰZADÓSZŰZÜLDÖZÉS SZŰZVADÁSZOK
>>222529727Ezt a Warhammer 40k-ból vették literálisan ayy lmao
>>222525557>Because you’re the chuddiest country in europe (more than russia even)unhinged schizo take
>de ez hogy érint téged személyesen?ultimate libsi érv.nos úgy, hogy én több vagyok, mint egy individum, én nagyobb dolgok része vagyok, ezáltal az öntudatom is szélesebb, mint egy olyan egyénnek, aki csak szigetként létezik. nekem van etnikai öntudatom, van nemzeti öntudatom, van lokális közösségi öntudatom és van vallási öntudatom is, ezek mind olyan halmazok, amiknek a része vagyok és amik engem formálnak. mármost, ha valaki betámadja ezeket, akkor azzal közvetve engem is betámad. ha amerikában egy néger lemészárol egy fehéret az személyesen engem, mint Giga Csúd™ nem érint, de mint fehér embert már igen. ugyanúgy, ha az oláhok vagy a tótok megvernek, netán megölnek egy magyart, az engem az individum szintjén nem érint, de mint magyart már nagyon is. annyira jellemző a libsik gondolkodására, hogy szerint ez egy GOTCHA érv ellenünk, mert ezzel beismerik, hogy ők végső soron csakis kizárólag elszigetelt atomként tekintenek magukra, amik nem részesei semmi nagyobb dolognak, csak egymagukban léteznek az éterben, szóval nekik biztos furán hat, amikor egy magyar őrjöng az amerikai négerek mert a brit moszlimok által elkövetett gyilkosságok miatt. az öntudatuk csak a fizikai valójukig tart, Redditházi Szójafi nem része semminek önmagán kívül, így nem is érti miért érdekel engem, ha olyanokkal történik valami, akik nekem látszólag senkik. nem senkik, ők annak azoknak a dolgoknak a részei, aminek én is a része vagyok.amikor egy libsi vagy akármilyen csökevény bedobja ezt a szarságot, hogy "LÓL TÉGED NEM ÉRINT, AKKÓR NE FÓGLALKÓZZ VELE LMAÓ" azzal csak a saját közönyéről és gyökértelenségéről tesz tanúbizonyságot. engem azért érdekelnek ezek, mert az én öntudatom többől áll, mint én.
>>222529607áá narühodóa fejedben mind igaz volt
>>222530960ezt le se akartam írni>ümm elnézést téged miért érdekelnek a dolgok? miért van véleményed?azért mert erről szól a politika bazmegbutafasz azt kéri számon hogy másnak miért vannak preferenciái miközben eszébe se jutna a másikét kétségbe vonni ha neki nem lennének sajátjai
>azt kéri számon hogy másnak miért vannak preferenciái
>>222531247>LÓL TE MÓST KÓMÓLYAN DÓLGÓKBAN HISZEL??? LMAÓÓÓÓÓÓ MILYEN HŰLYE VAGY MÁÁÁÁÁÁR IKSZDÉÉÉÉmondja az, aki önmaga kb. semmiben nem hisz, azon túl, hogy amiben én hiszek az biztos rossz. a libsik igazából élő anti tézisek és pont ezért az ellenségeim. ha igazi nihilisták lennének, akkor nem érdekelnének meg én se őket, de valahogy nekik mindig az ellenkezőjét kell hinniük és prédikálniuk amiben mi hiszünk és amit mi gondolunk.
van oka örülni (ruszin fiú)
>>222530960akkor menjél ellentüntetni a többi szarosgatyással a keresztény magyar értékekért. Jó szórakozást
>>222530960Annyira élvezem, hogy szítelsz és remélem tudod, hogy ezek az őrjönégsek csak egy dologban segítenek. Téged segítenek egyre közelebb a kötélhez Milcsi, te mintaállampolgár. :^)
>>222530960>nos úgy, hogy én több vagyok, mint egy individum, én nagyobb dolgok része vagyokegy kibaszott 40 éves szűz vagy LÓL
>>222532202>>222532353>>222532390nagyon mérges vagy. helyes, legyél is. van miért.
>>222532430Tudom, hogy a puszta létem téged gyakorlatilag őrületbe kerget. Remélem kihullik az a maradék pár szál hajad is, szűzkirály.
hűs
>>222532469azt se tudom ki vagy és ez így van jól. nem neveztelek el a fejemben, nem úgy mint te, aki egy komplett háttérsztorit talált ki nekem. egyszerűen csak nem vagy olyan érdekes, mint amilyennek hiszed magad. de azért őrjöngj még egy kicsit. bumplod a fonalat, ha már másra nem vagy jó.
mikor lesz japán meccs?
>>222532544Én viszont tudom ki vagy és ez így van jól. A sztorid nem kitaláció és látod, hova juttatott téged a perszónád, te istenverte nyomorék. :^) Továbbra is csak azt az egy szem anyádat sajnálom, akit rendszeresen agyonversz.
>>222532642mert mit mondtak neked a diszkordon rólam?
>>222532691Ellenben veled én nem járok semmiféle titkos klubházba ahol 20 éves kis buzikat grúmolok egy kis seggnyalásért meg társaságért.Amúgy Milcsi én imádom amikor kattan az agyad és a sárgakurvaspamból kifordul a jelenleg migatyánkos éned. Visszahozza azokat a boldog, késforgató napokat, szóval tessék csak szítelni.
>>222532642ezt is tőlem loptad, az egész mustár lore tőlem származik. a pince, a mackónadrág, a rokkantnyugdíj, a 20 milliós budai villa, ezek mind az én szarpostáoim, amiket kb. 5 éve, amikor még tényleg postázott ide mustár. de te valami újbuzi szakadék vagy, aki fél éve jött ide és csak utalásokból ismeri őt. látod, erről beszéltem, te csak egy anti tézis vagy. te nem tudsz alkotni, csak lopni és eltorzítani.
>>222532086el akartam kezdeni írni hogy szerintem nem igaz hogy nem hisznek semmiben és hogy ez a >miért érdekel ez tégedcsak egy ilyen sunyi trükk mert hát nyilvánvalóan azért érdekli őket hogy érdekel téged mert a véleményed ellentétes az övévelde aztán rájöttem hogy igazad van mert oké hogy van véleményük de egész egyszerűen annyi a véleményük hogy ami szép jó és igaz azt támadni kell
>>222532793Húúú, Milcsi, biztos nincs valami sárga kurvád amit a ruszin buziddal spamelhetsz? Ez kezd kicsit durva lenni. Azért kapsz egy tippet, szűzSherlock, nem csak te vagy ilyen elbaszott internetes grafológus.
>>222532793ezért hívtam diszkordtravinaknyilvánvaló, hogy amiket itt őrjöng nap mint nap, azokat ő nem személyesen élte meg, ezeket mind másodkézből hallotta valahonnanés hát kézenfekvő hogy a grúmerdiszkordról jött amit még a hung csökevények csináltak. nem garantált, de hihető
>>222532793>>222532970Milcsi, vedd be a Xanaxod, mert szegény anyud megint nem fog tudni aludni! :(Postázz valami rusnya japó kurvát. Naaa, nyugi. Cscscscs!
>>222532430szűz
négy-nullára szétpicsázták tegnap a kecskebaszókat
hatottak az imák, úgy tűnik
>>222533210Szólj rá az Uradra, nehogy valami csúnyát műveljen. Küldj neki 1-2 faszképet, hátha az segít rajta!
nézem vissza az sp fonalat és ezt a webemet még én postáztam szerintem
Látod Milán? RIZS!
>>222533210menő
honfitársunk is alkotott
Pfuh. Krízis elkerülve.
lehet be kéne nézni néha espére
a non non bijori jó?
>>222533856mondtam, hogy macik
>>222533925momokó ráközelít a lényegre?
>>222533985jót fog trollkodni júliusban
>>222534077ó jaj ne
>>222532755>mustárból gatyánkosigaz ha nagy
>>222534167A Toró 8 általánosa vonzza.
mi ezeknek a csizmakorsóknak a lényege?
>>222535435macik
>>222535552az a nyelvkiöltés eléggé illetlen
>>222536735>>222536810What game
>>222536810kek did he really write this in a game chat?
>>222536735>>222536810Anya a Lich King, vegyed, mindjárt meghal
>>222537294MetalstormI have been playing it for like 50 days max but it's a bit addictive>>222538037No, it's a direct chat, I messaged him first after a game where he ended last in the team with terrible score and I think the game was lost because of him and I told him to delete the game and go play roblox or fifa