kurva anyátok
America betrayed me
>>222621335Felizgat?Te excită?
A NVVH Tóth József ügyeit is fogja vizsgálni?
>>222621375How CUM?
Jó reggelt jó szűz örjöngést. Ma meló után elmegyünk Bécsbe a béennel sétálgatni meg fagyizni meg este vacsorázni egy jót. Foglaltam asztalt egy romantikus éterrembe. Aztán hazaviszem és szétkúrom
Üdv! Megfogtam a saját seggem az Aldi parkolójában és jól esett. Ez mit jelent?
jó tudni hogy a több millió utcai kamera, amivel minket figyelnek meg és az azokon futó arcfelismerő programok jó célra vannak használva, mert ezt a gazembert egy napon belül azonosították és elkapták, mert le merészelte törni a szent Négerbuziseggszex™ zászlókathttps://www.youtube.com/watch?v=qLmTDXl2LuAviccen túl, nem tudom mennyi bizonyíték kell még arra, hogy egy anarcho tyranny rendszeren belül élünk, ahol a rendszer szándékosan nem tesz semmit az ártalmas elemek ellen, de amint valaki a saját kezébe meri venni a sorsát, azt azonnal begyűjti, de amikor Lakatos Ántónióbánderász agyover egy magyar nyugdíjast a nyílt utcán 300 forintért, akkor a rendőrség tehetetlenül széttárja a karjait, hogy kéremszépen itt nincs mit tenni, eltűnt a delikvens és nagy erőkkel keressük. az anarcho tyranny lényege pont az, hogy amíg a rendszer és az azon belül hatalmat gyakorlók nincs veszélyeztetve, addig szándékosan nem tesz semmit a káosz ellen, de amint valaki akárcsak szimbolikus szinten is betámadja a rendszert, rögtön ott teremnek a házad előtt. vagyis hát az öreg esetében nem a háza előtt, mert a balfaszok eltévesztették a címet és az öregnek kellett rájuk szólni, hogy ha őt keresik, akkor jöjjenek már oda, mert rossz ajtót bámulnak.
Konstruktív ellenzéki munkát várok ma is
és már megint a kibaszott zsideszt kell védenem, de ők nem csináltak soha semmi ilyet. mikor volt olyan, hogy térfigyelő kamerák alapján mentek olyanok után, akik megsértették őket? a legdurvább, ami hirtelen eszembe jut az volt, amikor a kamunátha hisztéria idején elvittek valakit rémhírterjesztésért, mert azt mondta, hogy a gyulai kórházban nincs elég ápoló, de aztán elengedték egy figyelmeztetéssel. a tavalyi buziparádé előtt egyesek azt mondták, hogy be lesznek vetve az AI arcfelismerők, hogy megnézzék ki vesz részt az illegális vonuláson, aztán nem lett belőle semmi. most meg mi van? letörsz pár buzizászlót és máris rádküldik a kibaszott gépszellemet és rád akarnak varrni 3 évnyi börtönt. kibaszott nyomasztó. ja, mindez pedig azok után történik, hogy a tisza azt mondta, hogy a válaszott képviselők mandátumát lekorlátozzák. azzal amúgy egyetértettem volna, hogy azokat a pozíciókat korlátozzák be, ahová kinevezések alapján kerül valaki, mint pl. a miniszterelnök vagy a köztársasági elnök, de azt, hogy a válaszott képviselőkre akarnak szavatossági időt rakni bazdmeg.......ilyen még a legsötétebb afrikai gorilla néger szarlyukakban sincs.
Aha ja
>>222622759>>222622845Az amerikai niggerek kevesebbet sírnak "elnyomásról" mint te
>>222622874ők ennek a negyedéért már felgyújtanak egy várost. emlékszel, amikor 6 éve a banános néger túl sok fentanilt zabált és meghalt? a majmok utána fél évig gyújtogattak és fosztogattak. a különbség a fehérek és a nem fehérek között az, hogy a fehérek el tudják raktározni a haragjukat, míg a nem fehérek azonnal kiadják magukból. ez egyszerre jó és rossz, mert ezáltal képesek vagyunk funkcionális társadalmakban élni, ahol nem verünk szét mindent apró sérelmek miatt, viszont ha nagyon sokáig szurkálnak minket, akkor bekattanunk és jön az Endlösung. és akkor (((ti))) csak pislogtok hogy ez mégis honnan jött. én kicsit örülök neki, hogy végre kaptunk rendes ellenségeket, akik tettleg is fellépnek ellenünk, mert így végre van valami, ami ellen felsorakozhatunk.
amúgy 90%-ban biztos vagyok, hogy a rudis egyik perszónája vagy, mert akárcsak ő, te is folyjton a magánéletedről ugatsz kéretlenül és állandóan visszatéró dolgokat ismételgetsz. én mikor beszéltem az enyémről? annyit mondtam múlthéten, hogy megyek aratni, előtte meg azt, hogy állatokkal dolgozom, ezen felül semmit se osztok meg róla, mert én nem egy feminin coded retardált vagyok, aki csak arról tud ugatni hogy ÉN ÉN ÉN ÉN, én egy eszmének élek és azt szolgálom, én vagyok a giga csúd.
Van már operatív törzs a hőségriadó miatt?
cigányok=démonok
jöhet
Reggeli: yolognai swaghetti
itt vannak kérdések >>222622221
jó szüzességet kívánok mára is
megint valami kérdés van>>>/pol/537831565
ne szexelj
>>222623801szexelj
kurva-perkele we wuz ugric n shieet :DDD
>>222623835szexel terjednek az STD-k, én inkább nem kockáztatok
>>222623852sárkányt kell baszni, a legrosszabb amit elkaphatsz az a pikkelysömör
>>222623852Anyád megbékélt már? :C
Szarbánt õrizetbe fogják venni aljas indokból elkövetett emberrablás és testi sanyargatás vádjával D:
>>222622351Jöhetek én is? Még nem voltam Bécsben.
>>222624450Mindenben igaza volt :)
neki tényleg nagy
>>222625117londinerek még lehetnek
egy darab medve sincs
>>222622874te spammeled ide kéretlenül a fossiásod, neked igazán nem illene megsértődnöd ezen>>222623041>feminin coded retardáltna kurvára ez
30 cm hosszú a péniszem, ha nem hiszed kérdezd anyád
>>222622845a 70000 forintos darabáron felszámolt zászlókkal a zsisza már ki is állította a saját bizonyítványát arról hogy lopnak és korruptakmert hogy az nem piaci ár, az még a legbutábbaknak is egyértelmű kell legyen
>>222623041>egy eszmének élek és azt szolgálomez az eszme az impotens szűzőrjöngés?
>>222623688ez japán tengerpart?
>>222625517látom szisszifikációs gondatok járnak a fejetekben
>>222623041>a rudis egyik perszónája vagyén se nagyon tudom őket megkülönböztetni őketmindkettő nőpötyögőmindkettő e-celebek meg 20 évvel ezelőtti magyar internetes humor az izgalom netovábbjamindkettőnek szar a helyesírásamindkettőnek szar az angoljamindkettő szándékosan bassza szét a fonalat olyan dolgokkal amiről tudják hogy itt senki nem vevő rámindkettő megszállottan őrjöng a "szüzeken"mindkettőnek státuszmegszállott és mindkettő e-péniszt építget magának egy KIBASZOTT ANONIM OLDALON MERT ENNYIRE BUTÁK HOGY NEM KÉPESEK FELFOGNI HOGY ANONIM OLDALON NINCS ÉRTELME MAGAD FÉNYEZNI MERT MINDENKI AZT HAZUDIK BE AMIT AKAR ÉS A NORMÁLIS ANONOK PONT AZÉRT JÖNNEK IDE HOGY EZT A PROLI BIRKA SZART VISELKEDÉST NE KELLJEN SZENVEDNIÜK
>>222625740>mindkettőnek státuszmegszállott és mindkettő e-péniszt építget magának egy KIBASZOTT ANONIM OLDALON MERT ENNYIRE BUTÁK HOGY NEM KÉPESEK FELFOGNI HOGY ANONIM OLDALON NINCS ÉRTELME MAGAD FÉNYEZNI MERT MINDENKI AZT HAZUDIK BE AMIT AKAR ÉS A NORMÁLIS ANONOK PONT AZÉRT JÖNNEK IDE HOGY EZT A PROLI BIRKA SZART VISELKEDÉST NE KELLJEN SZENVEDNIÜKebben az az ironikus hogy a 3 gyagyás instakurva szpemmer a legnagyobb figyelemkurva perszónabuzi itt jelenleg
Gyerekek inkább csapjunk egy békülős szexorgiát. Szopunk, baszunk, nyalunk!
>>222625771látom nem sikerült megérteni
>>222625851akkor el lehet innen menni
>>222625857te nem érted az oldalt láthatóan
>>222625878nem, te
inkább meséljétek el hogy mi lesz a zöbéd
>>222625901szűzpecsenye hahaha
na ez annyira nem tetszik>>222624725
>>222625936szerintem jó
>>222625936én még a Parksot is megbasznám a Dr. Houseból
>>222625975ötvenéves vagy fel se áll már a faszod
>>222625996elég ha az övé feláll
Fostam
>>222626219
Kint nem lehet megmaradni ebben a kibaszott melegben
jönnek lassan az új animék
>>222626863na akkor a szüzességnek most sem lesz vége
>>222626460fu én a héten voltam más padlásán darazsat irtanihát bazd meg
nem baj buzikáim holnap mehettek a pridera mutogatni a tesznye faszotokat 40 fokban
>>222627190Annál már csak az a jobb amikor a munka végeztével félpucéran, izzadtan hanyatt dobod magad az üveggyapot szigetelésen...
>>222627270kint lesz a nemzethy ellenállás Tóth Lacival ellentüntetni?
>>222627319persze és ők is kirakják a faszukat
>>222627352pompás. Akkor nem lehet majd a hidegre fogni hogy miért 3 centi
>>222627470>Akkor nem lehet majd a hidegre fogni hogy miért 3 centiazé' mer a zsisza ellopott 20 centit belőle a faszadójukkal
>>222626460Ilyenkor lehet végre újra incelsétálni.
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
Magyar Péter: Európa Izraele Budapest lesz, Gáza pedig a cigányputri vidék
>>222627548és akinek kicsi a fasza?
>>222628409annak cserébe szőrös a segge
>>222628909hol a pöcse?
huha
Horny Gyula megfogta a seggem a parlamentben
lélekállatom
leszarom öld meg magad hülye proli
húha oszi nagyon őrjöng ma
>>222628909>tiszta utca>az épületek frissen festve>semmi ízléstelen reklám>mindenki fehér>mindenki nyugodtEz bizony Mockba lészen.
>>222629866ez valami buzér klón?
>>222629892lesz idén pride mockbába?
>>222626219Szartam, 4 kiló lett
>>222630556Gratulálok, mi lesz a neve?
>>222630423Becsapós kérdés. Ott minden nap az van.
>>222630822Tetszik a személyisége, mind a kettő.
Jeruzsálembe tervezték a NER új kulturális főhadiszállását, de már nem sikerült átadni
megdöglök olyan geci meleg van
>>222631908Mindmeghalunk. Éppen ezért fagyimaxxolok, most már úgy is mindegy.
>>222631908Én fiksz iszom.
Marsi Milán bejelentette a Tisztítószűz hadműveletet
„Sajnos, átvert minket a Fidesz. Azt mondták, hogy nemzeti tőkésosztályt építenek, de nem azt építettek, hanem saját vagyont gyűjtögettek, és lehet, már meg is egyeztek a Tiszával” – fakadt ki Skrabski Fruzsina, Novák Katalin volt tanácsadója a Facebookon, miközben megosztotta Sebes Gábor korábbi fideszes önkormányzati képviselő posztját.Sebes többek között azt írta, hogy a DK vezetése erkölcsösebb, és inkább vállal felelősséget a választások után, mint a Fidesz. „Ehelyett Orbán rögtön nekilátott a Fidesz „megújításának”. Milyen elvek mentén? Ki hatalmazta fel rá? Mert a Fidesz nem magántulajdon, választott testületek vezetik, amelyek elvesztették legitimitásukat” – fogalmazott.Skrabski azt írja, ahelyett, hogy nemzeti tőkésosztályt épített volna a Fidesz, „egy legrosszabb Fidesz lett”, de reméli, hogy „kialakul a káoszból egy új formáció, de ki mer ezek után politizálni?” – fogalmazott.Sebes pedig a propagandagépezet felszámolását nehezményezi, azt írja „a Fidesz és a volt kormány médiájának” felszámolását illetően, hogy idáig azért tűrték a pofátlan meggazdagodást, mert a Fidesznek is kell gazdasági hátország.
>>222633560Olyan meleg van, hogy mindjárt kinyallak...
szüz
Any good restaurants in Astoria you guys would recommend?
>>222634467Ruben is a basic bitch continental style restaurant on Astoria but it's quite goodi think it's Jewish owned but you couldn't tell that from the menu
nyugi gyerektapizó
katóka
Úristen mi ez a hang
Brüsszel Péter Magyarországában élni minden nap szenvedés...
wait, it IS the same guy>Nice treasure inside (won't spoil). what a cunt kek
>>222635274cickányt fogott a bagoly
munkahelyi zaklatás?>>>/pol/537850516
alcsi
szüzesség
>>222622907Na fiam te is el vagy szállva a valóság talajáról
>>222637988ez is a ruszin amúgy
>>222638107kétlem. ez a traktoros csúd. aki feltehetően még nincs is szavazókorú.a ruszin életében nem dolgozott még semmit.
>diszkordtravi legendáriumdugjátok össze a fejetek a pedofillal, egyszer majd csak sikerül megfejteni a /ka/ kódot
>>222639616dehogynem. rossz sárkányt penetráció tesztel
>>222641027megint másra vetíted a buziságotde te nem vagy pedógrúmer á dehogy