edycja tej nuty https://www.youtube.com/watch?v=mB6yX-nYXAopiątek stópiątek dwa
gay tranime
>>222639447skąd ma Pan zdjęcie mojej żony i do tego boso i topless
Neue 'jak
>>222639447jej górna część ciała wygląda jak chłop suchoklates ze sztucznymi cycami
anime
https://www.youtube.com/watch?v=juFA4Az2b7Y
>>222639427o cie chuju xD
wan piss to ciota i chujtylko naruto i wybielacz
słuchawki bluetooth są zajebiste
WALCZYŁEM Z ŻYDAMI I ŻYDZI WYGRALIhttps://www.youtube.com/watch?v=FBDleayoGDM
gdzie kupić szerokopojęte elektronarzędzia?bardzo lubię makitę bo z nią pracowałem ale do tzw hobbystycznych przedsięwzięć to za dużo dla mnie plus drogiewięc zdecydowałem się na ryobi, ale nie wiem skąd kupić żeby nie zostać ojebanym na hajspomcoy
>>222639674parksajd
święte czud kinohttps://www.youtube.com/watch?v=zJrA77WyB3c
>>222639735to szartigówno
>>222639588
przeczytam sobie w niedzielę wstęp Fenomenologii ducha zresztą już widzę że pierwsze dwie strony rozkurwiają podwaliny systemu Kanta, jak on to kurwa zrobił?
>>222639843kant to ten cweliczek co pisał że jak murzyn mówi po francusku to jest francuzem?
>>222639880nie odpalaj jego ostatnich pism przedkrytycznych...
>>222639898nie mam zamiaru, jebać cwela. krew i ziemia
https://www.youtube.com/watch?v=udcHOqlGO1wmały blogpost chuj mnie toBardzo dobrze, że Polska się wypisuje ze wszelkich inicjatyw. Koalicja chętnych że była nothingburger, to było wiadomo od początku. Tam gdzie jest Anglia, Niemcy, Francja, tam będą zyski. Hiszpania, Włochy i reszta, nigdy jakoś nie zyskują nic, nawet jeśli są częścią jakiś koalicji. Z chwilą, gdyby Polska była częścią tego typu koalicji, wiadomo by było, że byłaby presja, aby polska testowo wysłała swoje wojska na ukrainu w ramach koalicji chętnych, a jednocześnie tamci dalej by chuja wysłali - czyli typowo - mamy frajera w gronie, wrzućmy go na minę. O dziwo, nasz rząd wyczuł ten smród i od razu się odciął, słusznie zaznaczając, że mamy front białoruski i mamy inne cele strategiczne i wojskowe, więc nie możemy się wykrwawiać ku uciesze anglosasów. Kolejna rzecz, to że nas się robi w bambuko to nie jest wina Polski, tylko tego, że nie ma żadnaej dobrej woli ani z zachodu, ani wschoud. W takiej sytuacji, nasza neutralność i nic nierobienie jest wręcz genialne, aż dziw bierze, że sami to wymyśliliśmy. Kolejna rzecz, najlepiej byłoby też po cichu jeszcze robić rozwój armi - i robimy to do pewnego momentu, tyle że na łapu capu. Ostatnio oglądałem wywiad Romanowskiego z tym robotem, Edziem Warchockim. Była już rozmowa twórcy tego projektu z trzema osobami: Władysławem, Kosiniakiem, oraz Kamyszem. Wszyscy trzej powiedzieli, że zajebisty pomysł. I teraz wyobraźmy sobie, że mamy takie modele warchockie, które robią logistykę, budowę punktów strategicznycfh (bunkry), sprawdzanie min przeciwpiechotnych, itp. To by była prawdziwa rewolucja, a nie jakieś drony srony. Nie byłaby potrzebhna mobilizacja, ba to się dzieje i to my robimy w tym kierunku. Męczy mnie to jechanie po Polskim państwie, nawet jak się należy i ta jebana naiwność. Ci sami ludzie bajali o Posko-Ukraińskiej współpracy wojskowej...
>>222639923cześć spengler
filozofiacioty być jak:>ej joł pomyślałem o czymś i rozjebałem twoją myśldosłownie czarodzieje wtf
>>222639938
>26 czerwca>nadal nie mam gf
gdy widziałeś to logo to wiedziałeś że wieczur wspaniały
>>222639938i gdy ukraińćy pokazali co myślą, teraz wielki odwrót pierdololo i zmiana narracji. Wbrew temu co się mówi, polskie państwo dobrze robi, zarówno za pisu jak i po, jeśli chodzi o militaria. Ale robiłoby lepiej, gdyby więcej inwestowali w polskie technologie. Skończyłem kurwa
>>222639958o ja jebie, dr kurwa napierdziała, nie szanuje tego schizola
>>222639938za długie nie czytam, przykro mi że cie to spotkało
>>222639965>26 czerwca>nadal nie mam gf
ścianatekstucioty być jak:>ej joł *ściana tekstu*, teraz to przeczytaj
>>222640029chuj mnie to pedale, nie pisz do mnie więcej
>>222640072nie czytaj, zabraniam ci kurwo. jak przeczytasz - wpierdol
z jednej strony fajnie że tak duszno bo mam na siłowni w blaszku po 50 stopni i nie da sie tam w ogóle ćwiczyć i moge se całe dnie grać w kompa ale z drugiej chujowo bo nie moge gymcelować. i tak źle i tak niedobrze
>>222639941chwała zwycięstwu czy jak tam bratwurst jest grilowany
heh
truman umiera w ostatnim odcinku, każdy śmiech najbliższych jest wymuszony
>>222640206truman tumankręcił korbą
jaki dźwięk wydają drzwiczki w auschwitz, gdy się zatną?żyd-żyd
przeszliśmy przez schodypogadaliśmy co i jakchoć mnie tam nie byłopowiedział - ziomal jego jestemco zaskoczyło mniepogadałem z jego oczyma
https://www.youtube.com/watch?v=KRhU_XGlKIw
>>222640283skrzypią bo są drewniane (w komorach gazowych[w komorach gazowych były okna{komin ruscy dobudowali po wojnie}])
>>222640347nie zrozumiałeś prostego dowcipu
>>222639447
>>222639490z roksy
>>222640389to jest jednak wyższy poziom zboczenia
>>222639938nie powinniśmy umniejszać dronom.na froncie ukraińskim drony obecnie są numerem jeden jeśli chodzi o straty ludzkie.biorąc pod uwagę, że ruskie mają doświadczenie bojowe z ich użyciem, nawet posiadając je kijowej jakości i tak dostalibyśmy krwawo po tyłku na początku zanim dostosowalibyśmy się do paradygmatuw Polsce wojna dronowa to nowinka, a znając betonowych dziadziów na wyższych stanowiskach to porusza się to wszystko pewnie niesamowicie ślamazarnie
jak odpowiadacie żeby nie brzmieć na zdenerwowanego?
plwajmy na awatarskorupę i zstąpmy do loregłębin
>>222640423myślę że to niemożliwe. zdecydowanie moida też powinien zabić
>>222640423>zacznij robić to
>>222640411masz rację, tyle że jest jeden haczyk. każdy jenerał przygotowuje się na kolejną wojnę kopiując rozwiązania poprzedniej. jaka jest pewność, że druga strona nie opracuje (może za wyjątkiem ruskich, bo oni faktycznie od 300 lat prowadzą taką samą wojnę i mają taką samą strategię - mięso ludzkie) technologii antydronowej? Czujniki, minirakietki z butelek plastikowych do odstrzeliwania, albo coś wyższej klasy - urządzenie do kręcenia korbą (sorry, ale musiałem) w elektronice dronowej i przeprogramowanie - czyli czytaj, nie tylko dron nie trafia, ale wraca do punktu wysłania, lub uderza we wroga po dostaniu wirusa w software. Drony zrobiły szał, bo są nowe, bo nie było ich wcześniej, ale już większość krajów, w tym o dziwo, Polska, już mają plan wyłączenia dronów z akcji. Nie jestem jednak przeciwny tej technologii, ale w następnej wojnie nie będzie cudów i nie będzie już tak użyteczna, chyba że będziemy walczyli z ruskimi, wtedy faktycznie się to opłaca
każda przyszłość to... przeszłość. ale z impetem. to nie tylko wojna -- to doświadczenie.
ale cringe że puszczali creepa w radiu, pamiętam jak robiłem jazdy na prawko i creep, weirdo leciał w tle i miałem gęsią skórę z zażenowaniapowinni in rainbows nakurwiać, jedyny dobry album
>>222640347aj waj
>>222639674Są dwie opcje.Albo kupujesz tanie gówno i używasz dopóki się nie rozjebie, np. parksejd albo jakieś gówno z aliexpress. Zależnie od tego co robisz, jest szansa, że całkiem długo pożyje.Albo bierzesz od razu narzędzie z górnej półki, np. makita albo ryobi, które powinny długo posłużyć. >gdzie kupić szerokopojęte elektronarzędzia?Google i szukasz "nazwa miasta + elektronarzędzie", albo zamawiasz z neta.
WNIMANJE nowa żydowska degeneracja dropneła. muzyka z gatunku rage, opinie?https://www.youtube.com/watch?v=zYGqQs-StWY
>>2226405922smiley rigcz
>>222639965Będziesz miał 27
>>222640592>autotunerzygłem
>>222640592ludzie to słuchają bez czapnie?
>>222640692czarnuszy rap wyszedł z mody to teraz trzeba nową kakofonie na prędce ulepić no nie? no pewno a co. broń boże goje zaczną słuchać normalnej muzyki
>>222640692Internetowi koneserzy mówią że dobre
>internetowi koneserzy
polifonia. czaisz kurwo? fonia, jak dźwięk. poli, jak moje małżeństwo.
dosłownie ja
nie wiem co jeść w weekend na obiad żeby sobie nie nagrzewać w domu
>pobrane.jpgwyschła wszystkim cipkom w zasięgu 5 mil morskich
no i weekend ale jutro 40 stopni, czy nasze komputerki to wytrzymają?
taka by starczyla
>>222640831idę kurwa na dwór, wyjadę samochodem mamy zaparkuję w słońcu i okurwię flachę
to chłop czy baba? jaka to rasa?
fakt
>>222640855owszem
>>222640859nie rób tego bo do aniołków odlecisz
>>222640862homo niewiadomo
>>222640831ja sobie mam otworzone klapy boczne i mi wiatrak duży dmucha. 88 stopni ma hot spot gpu
>>222640400jak to tak z cudzą....
>>222640509Kompletnie nie rozumiem jaki jest problem zamontować na ramieniu robota strzelbę z birdszotem a na jego podstawie dać parę mikrofonów kierunkowych i arduino hopsa siup triangulacja drona na podstawie jego wkurwiajacego wyrczenia o określonej częstotliwości i się robot obraca i stracą komara pewnie już takie coś istnieje od tych ludków z polski co w dniu jak za dronami myśliwce wysłali to na twitterku do Nawrockiego i Sikorskiego publicznie napisali kiedy mają zamiar kupić obronę antydronową bo u nich na magazynie leży od dawna
>>222640870spalilem w robocie wkretarke z makity. byla jeszcze ta z milwaukee i nie byla taka zla
>>222640509>ale już większość krajów, w tym o dziwo, Polska, już mają plan wyłączenia dronów z akcjinie kojarzę info na ten temat, ale muszę przyznać że jakoś brak mi optymizmu co do tych planów - bo wiadomo, teoria teorią itd...tak jak mówisz, zapewne są już koncepcje, ale na razie operując na tym co widzimy (czyli de facto najbardziej zaawansowanej obecnie wojnie dronowej) - możemy im jedynie przeszkadzać, a nie je skutecznie niwelować.moim zdaniem nadal warto się na tym mocno skupiać - myślę, że technologie typowo dronowe staną się pochodną wszystkich następnych, bardziej zaawansowanych. wraz z ich opanowaniem uczysz się również całej siatki innych zdolności (zagłuszanie, kontrola sieci i wszystkiego naokoło) - kolejne przełomy będą zapewne coraz to doskonalszymi iteracjami tychże, a nie czymś zupełnie obcym. jak poznasz podstawy łatwiej będzie wdrażać kolejneprzyszłości i tak nie da się przewidzieć, najważniejsze żeby nie stać w miejscu
>>222640870Stary ma lisa czy tam piłę szablastą z milkywaya taką na kabel kiedy nie było globohomo to do dzisiaj ten sprzęt nie chce zdechnąć
>>222640870pierdolenie. mój stary ma pełno dewaltów i makit i żadna mu sie nie rozjebała a codziennie tego używa. wkrętarką mu sie zdarzy beton mieszać i nic sie nie dzieje
>oskarki z makitami i innymi srakamino ładnie
wydaje mi się że po zamianie władzy w Rosji, do której wszystko nieuchronnie zmierza, będziemy świadkami odmrożenia relacji Polsko-Rosyjskich a potem bliskiej współpracy naszych narodów i utworzenia nowego regionalnego bloku S3 (Polska, Białoruś, Rosja)
nowa mapa białego człowieka dropneła. niebieskie dobrze, żółte i czerwone źle
>>222641165a białe?
>oski znaczy się jego stary to budowlaniecfakecel larper wykryty
>mapa białego człowieka>zajrzyj do srodka>polska biała
>>222641244stań przed lustrem i powiedz mi jaki masz kolor skóry idioto
>>222641165wypierdol wszystko z ameryki i prawda
>>222641262>żydzi też są biali, bo kolor skóryuwaga agent mossadu
>>222641173żydowski cum dump
>>222641262czerwony
>>222641288akurat żyda idzie rozpoznać na pierwszy rzut oka i to że są płynni rasowo niczego nie zmienia
>>222641316nigdy nie będziesz biały
>>222641316>akurat żyda idzie rozpoznać na pierwszy rzut okasłowian od białasów też
>>222641082na pewno drony będą częścią wyposażenia, ale to nie będzie kluczowe, bardziej na zasadzie trollowania. zauważ, że wojna rosyjsko-ukraińska de facto przemieniła się w wojnę rodem z pierwszej wojny światowej, czyli wojny pozycyjnej. innymi słowy, masz pozycje na froncie, i nikt się nigdzie nie rusza o milimetr, bo jest zagrożenie ostrzelania (w tym wypadku dronowego), więc tkwi to w takim maraźmie i masz raz jedną wioskę odzyskiwaną, a potem zdobywaną od nowa. Należy brać pod uwagę, że wojna od strony zachodniego pańśtwa będzie jednak wyglądała inaczej, gdyż zarówno rosja jak i ukraina są państwami post-sowieckimi i prymitywnymi. To dalej jest większa niewiadoma, ale też część sprzętu została już przetestowana
jestem epicki
latem jest... LE GORĄCO? planeta... LE PŁONIE??????
jestem cwelem
kukiem
w lestranger, klasycznej literaturze lekturalnej, nie było o globalnym ociepleniu. a jednak główny bohater miał jakieś tam ścięcie białka, wyciągnął gnata i rozjebał typa.
>>222641262najmilszy naziol po wstaniu prawą nogą i wypiciu pysznej kawusi nie nazwał by polaka białym, odpuście sobie te debilne myśli im szybciej tym lepiej poza tym nie ma co liczyć na białych ludzi i ich samobójczej tendencji akceptacji pojebanych ideologii pedalskich i hord czarnuchów
>nie jestem biały bo coś tam naziści i ameryczkanasrane we łbie prima sort
>>222641409>najmilszy naziola kogo obchodzi opinia tego przegranego cwela?
>zresp się kilkaset lat później niż inni>pójdź afka na 123 lata>pograj 20 lat, ale mama drzwi nie domknęła do pokoju, więc pójdź zw na 6 lat>wróć, jakiś cwel cię spawnkampi przez następne 40 latgigantyczny wpływ kulturowy, charakterystyczna cecha białego człowieka
wróciłem z kina i jestem wkurwionyjakieś głupie kurwy cały film gadały i chichotałynie idę już nigdy więcej do kina jak będą tam inni ludzie
>>222641437kołp wschodnioeuropejczyka
nawet w backroomsach cię obgadują
>27 stopni w nocyczat jesteśmy ugotowani
>>222641445>a kogo obchodzi opiniawszystkich kurwa? od skandynawów po francuzów anglosasów jankesów i wszystkich innych którzy mieli coś do powiedzenia w trakcie 2wś i dzisiaj, nikt nie uzna polaka za równego sobie ani tym bardziej za białego zapomnij o głodzie
będziemy pykali w hotline miami 2
/Gd8v1J2lLCbyWdL1atoPjw==/;stub:no
>przegranych cwelinie mówcie bratku o czwartej rzeszy
>>222640956jutro wiatrak będzie wiatrakował cały dzień na pełnej mocy bo chyba inaczej się nie będzie dało>>222641536jaj uż nie chce, jaj chce zime
>cały tydzień temperatura pod 40 stopni>w przyszłym tygodniu deszcze>za 2 tygodnie powtórkaklimat umiarkowany moja dupa, polska to są tropiki ze wszystkimi wadami i bez żadnych zalet
>>222640584ale ryobi to średnia półkai w tym samym czasie top cena:performens dla tzw. diy hobbyist czyli kogoś kto używa raz na jakiś czas>Zależnie od tego co robisz, jest szansa, że całkiem długo pożyje.no wiem i mnie to gryzie ale wkrętarkę minimum muszę mieć dobrą bo eeee yyyy bo tak i tylei więc skoro mi zależy na wkrętarce to czemu sb makity nie pierdolnąć takiego zestawu z ładowarką, bateriami i skrzynką, a diaxa i wyżynarkę tanie kupić bo będą widziały mniej użytkuewentualnie pilarkę tarczową średnią bo widzę coś niecoś cięcia w przyszłości>Google i szukasz "nazwa miasta + elektronarzędzie", albo zamawiasz z neta.no tak z neta ale skąd, czy muszę przeglądać dwieście jannuszowych stron nieruszonych od 20 lat żeby znaleźć deal?
dasz mi zagęszczarkę, to wiem jak użyćdasz mi gwintownice - też wiempoprosisz żeby dać strzemię do zbrojenia, to ci dami tak mogę w nieskończonośćrobię wszystko, bo jestem wszystkimSum omnia, sum mundus
>>222641644a ruchałeś już coś czy jeszcze nie?
>>222640855ale ma dojce>>222640862chłop, mexican mullato mutt>>222640870jak się pokażesz na robocie z ryobi to cię wyśmieją i wypierdolą (prawidłowo)
myślicie że w upale 40c w niedziele da rade umrzeć?
>>222641699jak masz 60 lat to pewnie tak
a weź każ temu "zaradnemu pokoleniu" boomerów cokolwiek na komputerze wypełnić...
>>222641699w słońcu bez problemu
to wychodzi to wychodzi to wychodzi to jest dare
>>222641699na polymarket powinno być obstawiane ile polskich kundlów zdechnie przez weekend
>>222641644patrz i łucz się synek bo tatuś wiecznie żył nie będzie *umiera*
ale wyjaśnia
myszka śmiga na bateriach, ostatnio je wymieniałem 3 lata temusłuchawki śmigają na baterii, są blutaczowe, ładowałem je ostatnio 2 miesiące temuopinie
>>222641349>I wojna światowaSą też nowsze przykłady. Pierwszy to wojna, o której nikt nie pamięta, czyli koreańska, która w niektórych kwestiach odzwierciedla wojnę na Ukrainie. Bardzo dynamiczna na początku, ogromne błędu po obydwu stronach co później przerodziło się w powolną i krwawą wojnę pozycyjną. Warto też wspomnieć o Wietnamie, który też był krwawy i pochłonął więcej ofiar, ale gdy popatrzysz na długość konfliktu to Amerykanie w Korei tracili miesięcznie dwa razy więcej niż w Korei.>Należy brać pod uwagę, że wojna od strony zachodniego pańśtwa będzie jednak wyglądała inaczej, gdyż zarówno rosja jak i ukraina są państwami post-sowieckimi i prymitywnymi.Z USA czy bez? Jeżeli bez to mamy przejebane i też skończyłoby się wojna pozycyjną na linii Wisły czy chuj wie gdzie. Bez USA nie mamy też przewagi w powietrzu, a to właśnie przez taką sytuacją wojną na Ukrainie weszła w swego rodzaju impas. Rosja nie zapuszcza się zbyt głeboko mogą wyrwać lepę od Patriota albo F-16, a Ukraińcy latają na wysokości kilkunastu metrów, by ukryć się przed rosyjskimi radarami i MiGami.
>>222641796gojt. kablowyczad
>>222641776nawet nie musze oglądać bo po miniaturce widze że jakiś cwel ma ból dupy i broni honoru kurwy z internetu
>>222641796moje słuchawki to z 2 dni wytrzymują ale mam na głowie cały dzień
>>222641803wychodzę z kabloczadyzmu i nie widzę negatywów
>>222641826mózg ci gotują mikrofale
chyba zapytam się żonki czy by nie chciała adoptować psiecka
zakola mnie swędządiagnoza?
based
>>222641776jaki puner XDD
>>222641857ketoconazol szampon>>222641859sprawdza się bo wszycy oprócz nacjola to debileja liberał bo jestem złamana dupa czarnuchem
>>222641875on rucha a ty nie
chłop cały film wrzucił xdhttps://x.com/elonmusk/status/2070157480915538098
było zakop
antoni karmelek schyla sie po mydło w sztumie. a wy sie śmiejecie?
>>222641921nie siedzę tu cały dzieńnikt nie siedzi
>>222641892raczej jego ruchają
>>222641901kto bogatemu zabroni
>>222641859badgir to nacjonalizm czy lewakologia?
>>222641901było zakop olso dobre krindż kino
>>222641949lewakologia
>>222641935ja siedzę całe dnie i przeczytałem każdy post na /polsce/ od 2016, mam kartę przypiętą w przeglądarce 24/7 i każdą nitki nadrabiam
>>222641949według teorii podkowy nacjonalizm i skrajne lewactwo to to samo, więc baza
>>222641901o co w tym chodzi bo widze uwe boll i wiem ze to gówno ale internet się tym jara jakby nie wiedzieli kto to jest
uwe boli mnie noga
>>222641970w niemczech zakazali pokazów i chudy się zesrały
>>222641798>czyli koreańska, która w niektórych kwestiach odzwierciedla wojnę na Ukrainiemała korekta, będzie odzwierciedlała, jak się skończy podziałem ukrów. Wietnam ostatecznie wygrał, przy czym wygrał bycie gównianym pańśtwem. Gdyby przegrał, byliby dzisiaj Koreą. Aczkolwiek w tych wszystkich bitewkach nikt nie bierze pod uwagę, jak się później pańśtwo rozwija, bo WIetnam, mimo bycia pipidówą, ma 1.91 wymiany pokoleniowej, podczas gdy Korea, wspaniałe technopańśtwo, ma 0.36. Robię sobię bekę, bo Korea jest chujowym pańśtwem do życia i pracy - jestem cholernie ciekaw, jak te aspekty będą analizowane w przyszłości? Czy dobrobyt za cenę bycia korposzczurem, czy też trzeci kraj, ale za to święty spokój.USA ma tą przewagę nad nami, że u nich polityka jest długofalowa. Ani Trump, ani Biden tak naprawdę nie zmienili kluczowych spraw, tylko robili kilka pudrów na potrzeby ludu. USA co do zasady, chce przerzucić co się da, na Polskę, ale to nie znaczy, że nie będzie się udzielać militarnie, to tylko znaczy, że chcą mieć jakby więcej armi. Cały problem polega na tym, że już 20 lat temu, jak była wojna w Siuraku (znaczy się Iraku), to już wtedy, USA była zdana na siebie i myślę, że ich to wtedy przecweliło na tyle, że stwierdzili, że jak ma być NATO, to reszta krajów ma się zbroić i chuj, zanim USA coś zrobi. Innymi słowy - USA chce brać udział, tylko jest teraz impotentem. W przypadku Polski, będą brać udział, ale lepiej byłoby po prostu, gdybyśmy też coś mieli do pokazania z militarnego punktu widzenia - problem jest taki, że jest sprzęt, ale nie ma pomysłu jak go wykorzystać. To trochę jak z kondomem i chujem - jeden założy go na penisa, a inny na głowę. My na razie zakładamy na głowę. Jest jednak pozytywna tendencja o tyle, że nawet POPIS zaczyna rozumieć, że to się nie da w nieskończoność symulować roboty. Nie mam wiary w konfe i razem...
>>222641968>według teorii podkowy nacjonalizm i skrajne lewactwo to to samo,no nie, debilu
CO TAM SIĘ DZIEJE KURWA
>>222642012cont.bo te tematy ich przerastają. Ale jest ewidentnie widoczna od 10 lat chęć polityków w działania militarne i tutaj naprawdę, jeden chuj czy siemoniak, błaszczak, czy kamysz - każdy z nich autentycznie chce to rozwijać.Odnośnie Rosji - ponieważ stosują te same metody, my też powinniśmy odświeżyć nasze zwycięskie batalie, przy czym, punktem kluczowym, nie będzie nigdy granica z ukrainą, mimo iż dobrze że jest ona zajęta, ale Gotlandia, Królewiec i oczywiście, nieśmiertelny przesmyk suwalski, bo w pierwszej kolejności, będzie zajęcie bałtyku, a potem Polski, a potem Berlina, bo to też wchodzi w agendę rosyjską. Dobra wiadomość - Luka sra w portki. Zła wiadomość - chuj wie, co przyjdzie po nim. Białoruś jest do zdobycia politycznie, bez wojny, tak samo jak królewiec, ale do tego potrzebujemy nieironicznie tysiąca ludzi typu Bogucki (strategia) + Nawrockich (boksowanie) + Bosak (pijar dla ludu i kontrola jakości) ewentualnie Zandberg - uspokajanie nastrojów społecznych, bo to będzie oznaczać - koniec 500+, koniec babciowego, koniec innych świadczeń i generalnie zamykanie kolejnych szpitali. Uważam, mogę się mylić, że dojdzie do przejścia na gospodarkę wojenną, ale nie będzie ona komunikowana społeczeństwu.
>>222642109>murzynniech ktoś bo nie mam xittera
>>222642129wakanda rozjebała norwegie
bułeczki w połówki chilisów pomidora i ser
dlaczego czarnuchy mają takie wielkie kutasy?
>>222642185normalne mająo czym ty mówisz
>>222642214no o bebece
>wielkie????
>>222642185bo za blisko stoisz
>>222642185musisz spytać spadesona
>>222642180smacznych bułeczek + wylizać ten brzuszek + kisaki lordoza
>>222641970to dobry film
>>222642129
>>222642185nie mają
m-słowo
>>222642285czy polaki naprawde? może to i lepiej że sie nie dostałem ja pierdole wyobrażacie to sobie? dzień dobry, pani anońska? dostaliśmy zgłoszenie że seba anoński napisał murzyn na twitterze i teraz go musimy zamknąć na dołku i przesłuchać o kurwa. przecież jakby mi jakiś przecwelony przełożony kazał sie tym zająć to bym go wyśmiał
marzyn bo przyjechał do Polski spełniać sny
MURZYN
>>222642350HALO POLICJA?
morzyn bo przybył na łódcemęrzyn bo poślubił p0lke
>>222642185nie mają???
halo cbzc????
CZARNUCH JEBANY PIERDOLONY SMOLUCH Z KONGOBAŁU
>>222642343
senegalczyk?
https://www.youtube.com/watch?v=fiKG2Yb9goc
wschodni europejczycy podobno mają największe buzdygany. nie, nie mam na to źródła
przyszła kryska na matyska
>>222642012Co do niskiej dzietności, ona spada praktycznie wszędzie a gorsza Korea zrobiła po prostu speedrun. Nie wiem jednak skąd wziąłeś wartość 0,36 bo praktycznie wszędzie widzę TFR Korei w okolicach 0,8. Zresztą w Polsce jest niewiele lepiej, zaledwie 1,0 a trend jest wciąż spadkowy.Każdy snuje domysły, jaki jest rzeczywisty powód i jak to rozwiązać. Mieszkanie, zarobki czy coś innego. Ale to po prostu kwestia kulturowa. Żyjemy w bardzo komfortowych czasach i ludziom nie chce się robić dzieci. Dodaj do tego srajfony i to, że ludzie zamiast się spotykać to siedzą całe dnie przed ekranami telefonów albo komputerów i masz przepisz na spadek dzietności w ekstremalnie szybkim tempie.>>222642115Nie wiem czy jest sens się w to zagłębiać, bo to o czym piszesz to już atak na NATO. Nie wiem, czy nazwałbym to trzecią wojną światową, ale na pewno oznaczałoby to wojnę na ogromną skalę gdzie wszystko może się stać. Jednak, jak w przypadku Ukrainy, byłby sygnały miesiące przed samą inwazją, jednak osobiście wątpię w atak Rosji na członka NATO. To byłoby postawienie się w miejscu Hitlera, który zaatakował Polskę która była w sojuszu z Anglią i Francję. Na inwazję Ukrainy mogli sobie pozwolić, bo nikt ich nie chronił, nie byli w żadnym sojuszu, to samo było z Gruzją.>że dojdzie do przejścia na gospodarkę wojenną4% PKB na obronę (proporcjonalnie więcej niż USA) oraz zadłużenie zapierdalające w kosmosPowiedziałbym, że w tej kwestii jesteśmy już prawie na granicy.
>>222642565jak wygląda te "begging"?
>>222642595przerywa gapienie się w telefon na 0.33 sekundy, powtarzające się uczywiście
>>222642595
>anon błagam wyruchaj mnie!>nie
>>222642565Ale jak je aprołczować? Nikt mnie tego nie nauczył.
>>222642637ŚWIĘTA baza, ja klękam
>>222642641tak
>>222642641przychodzi naturalnie
>>222641540nie bez powodu naziści przegrali cweliczku
>>222642684W tym problem, bo mi nie przychodzi
>>222642705inteligentni ludzie mają problem z randkowaniem
>>222642714Ale ja jestem upośledzony
sekret do serca kobiety to regularne napierdalanie z zamkniętej piąchy
>>222642742>regularne napierdalanie z zamkniętej piąchyHigh risk low reward
>>222642729proszę skonsultować krzywą dzwonu
>>222640859najpierw musisz kupić ubezpieczenie na życie na 600 000 zł i poczekać 2 lata, dopiero po 2 latach można robić takie rzeczy
>>222642729anoni tutaj to w większości mądrzy ale leniwi i oni są w stanie zrozumieć naszych trudów
>>222642588>Nie wiem jednak skąd wziąłeś wartość 0,36pewnie gdzieś się jebłem. Jeśli chodzi o dzietność - powiem to tak, 20 lat temu straszono mnie nadpopulacją, teraz straszy się mną niedoborem. Mam podejrzenie, ża korpo mieszają korbą. Ne jestem w stanie ocenić jaka powinna być realna ludność Polski - prawie 100 lat temu mieliśmy 31 mln, z czego tylko 21 mln to byli Polacy. Teraz mamy mniejszy teren, a mamy prawie dwa razy tyle luda, więc może te strachy są przeszacowane, a może ktoś po prostu chce sprowadzać brudasów w czasach, gdzie wiele prac będzie zastępowanych przez nową technologię. Tak też więc jeszcze wstrzymuje się z opinią na ten temat, choć poruszam go jako jeden z potencjalnych problemów.Pierwotnie, kładłem lachę na argumenty typu "atak na NATO", ale z tego co widzę, jest to wciąż respektowane. Czy wynika to ze słabości Chin i Rosji? Nie wiem. Ale o dziwo, działa i nikt nie ma ochoty sprawdzać. Rosja może chcieć spróbować z bałtykiem, bo ma tam silną kolumnę rosyjską i tu też wchodzi pierdololo medialne. Dziwię się ruskim, że zaatakowali ukrainę, zamiast ich przekupić, zwłaszcza, że wielu oligarchów ukraińskich, którzy fundują polityków, wciąż robi dile z ruskimi. To jest chyba jeden wielki przewał, bo naprawdę, im bardziej próbujesz to zrozumieć, tym mniej ma to sensu. I to jest temat na osobną analizę - w których miejscach Ukraina mówi szczerze o swoich problemach, a gdzie markuje, aby zdobyć kasę dla siebie? Nikt nie robi audytu, ani nie kontroluje przepływu kasy - jeśli nie są debilami, to chyba mają w tym jakiś nielegalny cel. Widzisz anonie, można od tego trochę zwariować. Ciekaw jestem, jakie decyzje będą podjęte w Polsce, bo opcji jest kilka i każda ma operacyjny sens, ale nie widzę żadnego oficjalnego planu - przyznam się, że byłem osobą piszącą dyktowany plan na wypadek ataku wojennego w 2013 roku, jak byłem stażystą w urzędzie w mojej gminie. c.d.
żone chce
Jung miał racje
>>222642869plan był dyktowany przez strażaka ochotnicznego i wynikał z obowiązku posiadania dokumentacji na wypadek sytuacji kryzysowej. W planie zawierało się>strategiczne punkty, uwarunkowanie terenu>punkty historyczne>numery kontaktowe i alarmowe>procedura informowania społeczeńśtwa>etapy wprowadzania społeczeńśtwa do sytuacji kryzysowej>potencjalne słabości i silne strony>współpraca wojskowajak na plan pisany przez strażaka, to był on zajebisty i miał ponad 200 stron. Gdzieś mam tą kopię, tylko oczywiście, płytka mi nie działa. Anyway, strażak się skarżył, że tworzy półkownika - coś co ma leżeć na pólkach, ale nigdy nie być przeczytane. Potem zdarzył się Krym, a ja zmieniłem pracę, więc nie znam dalszych losów owego planu. Ale zważywszy na to, że w takiej pipidówie jak moja, coś tak profesjonalnego powstało, świadczy o tym, że w najgorszym wypadku, góra spierdoli, a my będziemy nawet nienajgorzej zorganizowani. Czas pokaże, ale to wszystko jest postawione na głowie. Wojna plemienna tutsi-huti, przy pełnej świadomości, że musimy się stopniowo zmieniać odpowiednio do sytuacji na wschodzie.
/5Co2cLKTI5tec0Ffa48RZw==/;stub:no/fU5TyTvd/Q0LUIEW0W6gFQ==/;stub:no
Jung Leosia
>>222642641po prostu bądź sobą
oferuje dusze wszystkich /polaków/ w zamian za hebe cipe
spaćku
>>222643259dbrnćq
>>222643254nie dla psa
>>222643259dbrncq
gdybym miał kobiete to bym ją bił. jak sie baby nie bije to jej wątroba gnije
>>222643259słodkich snów
>>222643307spokojnie arhiv
/4OJkEaUZY1b4JFkskhxF/g==/;stub:no
ziomek pisze arhiv do pustego posta widzisz tego cwela arhiv?
bpoze jaj uzkuerwa neimgoe
za miesiąc u niemca jest konwent anime i nie dość że 5 razy lepszy niż taki sryrkon to jeszcze koncerty mają od kompozytorów z anime, a najlepsze że wszystko w mniej więcej takiej samej cenie co sryrkonczemu polaczki to takie pierdolone gówno warte śmiecie lubiące żreć gówno a po drugiej stronie kompletni złodzieje i cwaniaki
>>222643412spokojnie to dopiero początek, przed nami jeszcze 2 miesiące
Chyba trzeba bedzie wrzucić filtr na obrazki z x'a formlerly twittera, ale nie wiem jaki regex. Grok pomoże.
>>222642659on chyba miał babę, a anony nie
>>222643307sprawdzałeś kiedyś na poduszkach jak by to było dawać kobiecie razy z pasa?
m-słowo przepustka
>>222643470jeżeli mam wybrać samotność albo takiego ogra to wybieram samotność
bez balcerowicza bylibyśmy dziś drugą ukrainą
>>222643493przecież to pani prezydentowa
>>222643385>widzisz tego cwela arhiv?brak odpowiedzi to też odpowiedź. jestem opini że strumień wody przedziera się głębiej niż kilof
>>222643493przeciez to ten potwor z Z
>>222643548>>222643568a nie bo jeff the killer
>>222643493serio jego baba?jak na jego sojowy imidż to i tak przeszedł samego siebieincwele zniszczone
>>222643613gra liczb. próbuj a w końcu sie uda, stara szkoła hinduskich saaarów
>>222643644u mnie nie działanawet puci marvelsojarz mnie pokonał, jak zwykle kompro cwela, nie mam nic do samoobrony
>>222643687no u mnie też nie działa bo pierdole taki biznes. pajeet to nie człowiek tylko zwierze i próbuje do skutku aż jakaś desperatka sie w końcu zlituje. jak byś miał takie zaparcie i chciałoby ci sie dosłownie całymi dniami wypisywać i zagadywać do losowych kurew to też by ci sie trafiło ziarno jak ślepej kurze. po prostu szkoda na to czasu i godności
>>222643493nie jest najładniejsza ale przy nim wygląda jak bogini
>>222643856pojebalo cie chyba
>>222643952jak ty myślisz że ten cwel jest atrakcyjny to nie ma dla ciebie nadziei
20 stopni o 1 w nocy no kurwa komedia
>>222644205u mnie w mieszkaniu jest ciągle 27, tymczasem ja leżę pod kołdrą w bluzie i spodniach
>>222644205u mnie za oknem 23 stopnie
>>222643856nom to.jak na jego wygląd to jak trafienie w totka, przynajmniej piątkę
fakty
>>222644311Wszystkochuj
>>222644311>tylko wspomniał dwie te konwencjonalnie atrakcyjneśmiesznei to bardziej robienie beki z lewackich dziwadełzresztą na ulicy mogę często ładniejsze wypatrzeć niżeli te dwie holiłudzkie foidy
U mnie na Warmii 17,5 stopnia teraz na polu
>>222644547wychodzisz kopać ziemniaki w środku nocy?
>>222644561Z rana podleję
>>222644311tak?
>>222644311Pojebane że tą w lewym dolnym Harvey Weinstein tak mocno wydymał w dupę że copuje udając faceta żeby teraz ruchać innych w dupę i udawać że ma kontrolę.
>>222644645>żeby teraz ruchać innych w dupętyle że nadal nie może
>Poprawne odpowiedzi 89%> Niezaliczone testy (14) 73%aha