gavat kukold bokrupa baskısı
Come and visit the real Mount Ararat in Victoria. Far more impressive than whatever youse have got over there
>>222701945looks kino but strayans are utter cunts
Orzax halcucka ırzına katılak mı
betae arzından gelecek parayı hesap edip filtreli duş başlığı sipariş ettim moruQ hayat /ka/litemi artırmayı sewiroum
>>222703475>filtreli duş başlığımene2-3 sikindirik taş nasıl kireci arındırsın lan
+seLamün aLeyküm reis.. varmı tersoLuk?-oLmazmı be rambo...+eee reis keresteyi kapatmışlar ne diyorsun?-fetöcü tunay ya amerikadan buraya geLirsin ya da biz geLir seni aLırız haaaaa :DDDDDDDD+mübarek tunay değil kereste :-ya rambo biz kerestemizi seviyoruz 81miş teklidermiş bize farketmez ısırırız be onları rambo bak şu depremzede çocuk 15 yaşında ikbal olayında haskoloğlunu karısı yaptı haaa ama şu moderasyona haber verin temizlesinler buraları başıboş gençler var canları sıkılıyor sahip çıksınlar bunlara+tamamdır reis eyvallah.-ya rambo sil buraları yayınlama bizide doxxlamasınlar sonra :DDDDDDDD
>>222703545moruQ duştan çıkmadan önce tasın içine biraz elma sirkesi döküp üstüne ılık su doldurup yavaş yavaş kafandan aşağı döküyorsun kireç dediğin şey zaten sıcak suyun içinde çözünen bir şey filtreyle durmuyor
>>222703594keek unironik mİLLETin içinde otist kahkahası attım>>222703647>elma sirkesileşş + leş koku kireçten saçım beton gibi olsun daha iyi
memeler memeler
>>222703594keeeeeek + kreşte açık mı yauw
>>222704269uLan tıRRo sana inat kalıp sabunla duş alacam
herkes kpss çalışıyor yauwww tcwc ist kaputt :DDDDDDD
At olmak istermiydiniz?
>>222701945nigga you call this a mountain lmao
>>222701945that is barely a hill nigga
bofa 7 bugün milyar ayda 30 milyar net hisse sat folloş olucaz+memed şimşek görevden mi alınacak
tcwc sünni iran oldu artık yatırım falan gelmez yarra yedi bu ülke
>>222700626literally me rn
iki senedir %40 faize rağmen enflasyon düşmeyen sıcak paraya muhtaç ülkede yatırım falan olmaz bir sabah bir uyanırsın bütün paran tuvalet kağıdına dönmüş
>>222707119yurop is so cooked bro
100% pambık boxerlar çok hızlı aşınıyor, aynı mesele jeanler içinde geçerli marka farketmeksizinne yap?
>>222707272>aşınıyornasıl yauw
>>222707355taşakla anüs arası bölgedeki kumaş yıpranmıyor mu aşağılık neet
ben gece donuma boşalıyom. donla vücut arasına iki selpak mendil koyup o anki rahatlama ile yatıyom. sabaha kadar kurumuş oluyor efso.
evden dışarı adım atmayan adamlarsınız size sormakla hata ettim
>>222707272Kiloluysan kilo ver. Boxer ortasındaki göt parmaklama deliği genelde kısa sürede çok kilo alınca oluşuyor. Bir de yüzde yüz pamuklu boxer yırtılmaz. Amazon’dan Anthony Jackson boxer al toplu alınca uygun oluyor.
>>222707382naylon giy amına koyim o zaman ne yapıyorsan artık bütün gün onun bunun kuıcağında in kalk mı yapıyon da yıpranıyor
>>222707397Pis herif. Bir de bunlar iş bulamıyorum diye ağlamıyor mu özsaygısı olmayan adamı kim niye işe alsın amk
>>222707397keeek bende aynısını yapıyorum(selpaksız) belki delinme sebebi bundandır>>222707561kilolu değilim thiccim, sürtüne sürtüne alev alıyor>Bir de yüzde yüz pamuklu boxer yırtılmaz.maviden alıyom la 95% pamık 5% elastandediğin markaya bakayım 850ye 6 boxer bedava>>222707581modadan caddebostana tempolu yürüyom sahilboyunca>in kalk :O
evde boş boş oturmaktansa şarkı söylemeyi öğrenmeye çalışıyorum gün 1 https://voca.ro/16QBBn4Avcii
>>222707789bariton mudur?? ndn normi şarkıları söylemekte?
>>222707737>maviKalitesi defecto seviyelerine düşmüş yıllardır çöp üreten bir firma. Üzerinde desen olan donları tekli fahiş satıyor başka bir özelliği yok. Daha geçen ay aldığım t-shirt ikinci yıkamada bok gibi mat renge döndü. Şu an üzerimde evde ter toplamakla meşgul. Mavi, defacto, Waikiki bunlardan uzak duracaksın knk
>>222707831>bariton mudur?? ndn normi şarkıları söylemekte?belki normiyim
>>222707737toplu (you) verme amına koyduğumun ilgi ibnesi götveren
Onu bunu boşverin de, ortaokulda aneyimin aldığı Seher yıldız on numara kaliteliydi. Enshittification her yeri sardı amk
sadece pazardan giyinen bi benmiyim
>>222708046hayır tek sen değilsin anonmarkalar beni de tatmin etmiyor
oqlim pazarda meyva sebza satılmıyormu nerden buluyonuz kıyafeti???
>>222708054uzerinde logo gorunen seyler giydigimde kendimi reklam panosu gibi hissediyom, ama kekolar yüzünden her sikime adidas nike logosu basiylar>>222708078ikamet neresi anonum
>>222708102sadece stile bakarım. ama stillerde artık tatmin etmiyor. ya sikim sonik eyaletler yada dümdüz sıkıcı giysiler yapıyorlar ve bu canımı çok sıkıyor.
>>222707789Tatlı :3
>>222707842100% pamuk gördüm mü alıyom ben, colins + mavi + lcw + h&m + defakto hepsinin düz siyah + beyaz tişört fiyatları aynı>>222707930toplu (you) vermeyi seviorum be moruQ>>222707934btenlileşmeyle beraber ürünlerdeki boktanlaşma kaçınılmaz oldu>>222708046arada 3 çizgili yandan çıtçıtlı eşofman alıyom pazardançok kawaii ve semt işi
>>222708166these were in style here in the 90s. especially the ones with the buttons.
boktenification bir gercek midir + su kapcayi coze coze pattern recognition yetenegim artti amk
>>222708283şu kepçeler gelene kadar 10 tane boktan kepçe çözmem gerekti ameke çerezler kapalı diye
baggy giyen sikişiyobaggy giyin
>>222708388BÖYLE OROSPULARI GÖZLERİNDEN YAŞ GELENE KADAR BECERMEK İSTİYOM AMK
>>222708426giy baggyni sen de sik
>>222708078phen 55 küloyum. 6 ayda bir pazara gidip 300 tlye 20 tane beyaz nike çorap + 10 tane renkli calvin klein(siqiş baksırı) + çakma baskısız markalı tişört fln bulursam doldurup geliyom poşetleri. sosyete pazarı fln bulursam kaçırmam direkt gidiyom.
>>222700626Post the whole picture
>hayad qadınıparan yoqsa olmaz cnm>trk qızıparan yoksa ilişkimiz başlamaz annen sevsin seni
>>222707272>>222707382Ba ba ba obeze bak bi de altta thicc micc yazmış uLan hayatımda 1 kere herhangi bir pantolonum bile aşınmadı
>>222708270same here it was seen elite because of only rich families can afford these products, 90s chic are good>>222708283btenli olduğun için sana 4 kapça çözdürüyor bana ise 1 ya da 0 >>222708388vücut hatlarım görünmeden rahat edemem>>222708563şalvar gibi kot giyiyorsunuz tabi aşınmaz
>>222708593tırkiyede kaliteli mal diye bir şey kalmadı. dondurma alacaksın. marketten magnum alıyorsun şurup tadı geliyor. eskiden vanilyanın, çikolatanın tadı geliyordu. parasını verip iyi bir şey almaya kalksan bile kalitesiz.
>>222708283>>222708333Throw away e mail ile verify edin çerezleri silmek yerine yoncalı tarayıcı profili oluşturun dedicated.
yaw amma olay yaptınız ilk kepçeden sonra kolaylaşıyor + ilk kepçe de çok kolay neyine zorlanıyorsunuz amqq her gün tüm tarama geçmişini çerezleri siliyorum ertesi gün 0'dan kepçe çözüyorum hiç zorluğu yok
>>222709124ya da 4chink /tr/'yi browser'dan web app olarak ayarlarım olur biter herhalde
>>22270917930 saniyede 4 aşamalı kepçeyi nasıl tekte çözüyon amk şu sik kırığı şekiller geldiğinde en az üç kez yeniden deniyom
>>222709179derdımız zorlugu mu sence mal orospu cocugu
>>222709184O da olur. Verify edince kepçeler 2 saniyede çözülüyor.
Yaz nasıl geçiyor pipişler keyifler nasıl sıcak haricinde
>>222709709Cevap versenize götünü siktiklerim
>>222709709>>222710572nerden geldin abim sen bokşiden mi piçwitter'dan mı
>>222709044btenlilere kokolini palm yağını süt tozunu kakalasınlar, ben keçi sütlü deprem bölgesi dondurması tercih ediyom>tırkiyede kaliteli mal diye bir şey kalmadıgenel olarak doğru, bi kaç istisna olsada artık kaliteden eser yok, domalos söylüyorsun içindeki sucuktur sosistir komple p*liç eti(bok).
>>222709709bİsT izliyom+daha denize 1 kere gittim geçen sene fuLL+fuLL hafta içi her gün denize gitmiştim>>222711183deparcı gay anon o bayadır burda
>>222712306yauw brem geçen bimden sade mara$(deprem bölgesi) dondurması aldım. harbi inek tezeği tadı geliyordu. harbi bu tırkler ne yiyip içiyor yauww. üşenmesem her şeyi evde kendim yapıp yer içerim.
>average tcwc finans hesabı>seçimler geliyor faizler düşecek mallanmak lazım ucuz kredi değerlendirmek gerekiyor ucuz şirketler toplayayım>o sırada /tr/ finans uzmanı>tayyar bütün rakiplerini kodese tıktı önümüzdeki seçimi garantiledi para dağıtmayacak nasdaq iyidir
>>222713194ben nazdaktaydım geçen sene için beyanname verdim sonra düşündüm 1 kere beyanname ver bir şey olmaz bir kere girip beyan etme sıkıntı yok ama birden fazla sene beyanname vermeye başladın mı aha sikilecek göt bulduk diye didik didik edip kafalarına göre ceza yazıp 5 sene bekletip sokarlar ondan vazgeçtim bİsTle devam edecem
>>222712985Komfi bro
>dünyayı yaratır>hayatını mahveder
>>222716151>dünyayı yaratır İlaçlarını al. Kimse bir şey yaratmadı
>>222716316dünyanı inşa edenlerin tanrı değil, küçük, korkmuş ve kusurlu ölümlüler olduğunu fark etmek delirtir insanı
>>222716151>>222716316>>222717476fazla düşünme sıyırırsın
from today's march on ankara
>>222717476Dün uzay belgeseli izlerken şöyle oturdum düşündüm yahu madde her zaman düzensizlikten düzene geçiyor sürekli yani binlerce yıllık dinazor ırkı asteroidle yok oluyor sonra ayak altında dolaşan memeli atalarımız güçleniyor sonra biz evriliyoruz. Mesela dinazorların nesli tükenmeseydi hiçbir zaman insan evrimleşemeyecekti. Asteroid dünyaya bir bilinç yardımıyla mı çarptı? Yoo bildiğin Jüpiter piçlik yapıp sistem dışından yörüngeye soktu.Ne demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum pipişler. Madde, yani genel olarak bizler, tüm evren kaostan ve düzensizlikten düzen yaratıyor her zaman. Bunları yapan bilinçli bir varlık filan yok. Düşündüğümüz zaman bile beynimizdeki moleküleri oluşturan atomlar titreşiyor sürekli yeni dizilimlere giriyor. Düşünce ve bilinç o yüzden bir illüzyondan başka bir şey değil.
>>222718840gözlemleyebildiğinin hakikat olup olmadığından asla emin olamazsın + gözlemlerin her zaman yanlışlanabilir + yalnızca insan ideali olan "düzen"i biliyorsun
>>222718926>gözlemleyebildiğininBurada normal hayat görmekten mi bahsediyorsun yoksa bilimsel anlamda gözlemlenebilir mi diyorsun?>düzenHayır burada insani anlamda düzenden bahsetmiyorum anon. Düzen yani kaostan öngörülebilir hareketlerde bulunan ve uzun süre böyle devam eden sistemlerden bahsediyorum. Dinazorların var olduğu dünya çağı bir düzen mesela, venüsün sera etkisinde 460 küsür derecede kalması bir düzen asteroid kuşağındaki parçaların çekim kuvveti sebebiyle sürekli öyle kalması ve birleşip bir cüce gezegen oluşturmaması bir düzen. Kısaca entropisi olan her şey. Söylemek istediğim şey tüm bunların hepsi insan hayatı için iyi ya da kötü olsun kendilerince stabilite oluşturmuş şeyler. öyle olması gerektiği için değil, öyle olduğu için olan şeyler
>>222718577That’s Bursa my kosher fren
>>222719062ben yalnızca anlam ayrımı açısından bütünü "düzen" değil "sistem" olarak nitelendirirdim. nitekim sistemi farklı ölçeklerde incelediğinde farklı düzen / örüntüler görüyorsun velhasıl bir ölçekte ettirgen olan bir diğerinde edilgen olarak nitelendirilebilir. nihayetinde materyal boyutta incelediğimizde dediklerin doğru elbette ama hakikat oluşuna ben itiraz ediyorum
>>222719535>nitekim sistemi farklı ölçeklerde incelediğinde farklı düzen / örüntüler görüyorsun velhasıl bir ölçekte ettirgen olan bir diğerinde edilgen olarak nitelendirilebilir.Ben sistem olarak görmüyorum anon. Çünkü dediğin gibi birbirilerine bağlı şeyler etken ya da edilgen olsun her daim tek bir yere bağlanan, sanki bir bilinçi enerji formunun iş sahası gibi anlamlanıyor. Ben bu anlamlandırmanın bir ilüzyon olduğunu düşünüyorum. Çünkü anlamlandırmazsak tüm ablan kendi üzerine çöküyor ve absürt oluyor. İlk insandan bu yana yaptığımız avlanma aletlerinden şimdiki algoritmalarla çalışan yapay zekaya, hep neden yaptığımızın bir misyonu var, avlama aletini hayvanları avlamak için yaptık yapay zekayı da işte kod yazmak için vs her seferinde uzun yorucu işleri kısaltmak var ama aynı avlanma aletini hayvana vururken kendine denk getirebilir, yapay zekayla da bilişsel becerilerini yitirebilir tembelleşebilirsin. Burada nihai amaç yani çıkış noktası varılan son nokta ile tamamen birbirinden bağımsız. Peki tüm anlamları çıkarırsak geriye ne kalıyor? Yapabiliyor olmamız. Az önce bahsettiğim şey de buydu. Güneş sistemi oluşurken madde üzerinde yaşanılabilen bir gezegen yaratmayı bilinçli bir şekilde istemez ama oluşur zira aynı sistemlerden binlercesi ve göremediğimiz yüzbinlercesi var. Çok azında “istendik” durum oluşur. >hakikatTam olarak söylemek istediğin şeyi idrak ettim mi bilmiyorum ama benim için “hakikat” bu. Elimizde olan tek şey şu an (zaman olarak) ve öncesi ya da ilerisi için hiçbir şeyin anlamını bulamayız. Çünkü öyle bir şey yok
Eskişehir'de kar maskesi takıp yoldan geçen 5 kişiyi bıçakla yaralayan ve tutuklu yargılanan Arda Küçükyetim isimli şahıs cezaevinde intihar etti.işte bir başka idolünüzün sonu aşağılık inseller
>>222720034Hücreye ip jilet koyup sen yapmazsan biz seni her gün öldürürüz diye tehdit edip cop sokan tarhana beyinli tırrıklar zorlamıştır. Katil de olsa insan hayatı diye düşünürler mi hiç
>>222720088yalnızca siyasiler hücreye konuluyor aşağılık cahil insel yürü git müebbet insellik fantazilerini başka yerde anlat
>>222720265Nerden bileyim hücreye mi ananın çeyizliklerinin ve divanının olduğu bodruma mı yoksa başka isimli bir yere mi konduğunu sikik herif, tırrık pırt ceza sistemi ve terminolojisi çok da sikimdeydi yani. kulaktan dolma bilgiyle cevap veriyoruz bacını sikip içeri girip mi öğreneyim napim yani
>>222720403
>>222720541Partnere ihtiyacım var uzun süreli evlilik gibi ;-; what do
ibre tersine döndü
>>222721816İkinci fotoğraftaki en soldaki kosovalı iyiymiş he yaşı küçük olmasına rağmen vücut kemikleri oturmuş direk sevişilir
>>222720993
çok doluyum çok
Why did you do this?https://www.theguardian.com/world/2026/jun/29/shooter-kills-adults-stade-youth-welfare-facility-germany
>>222723525Anlat.