eurocucks BTFO edition
günaydın saaars
juss tea bir ilaçtır
şimdiden kışı özledim
>>222727086Az kaldı koçum temmuzdayız
güno
>>222725863>Eurocucks BTFO>posts the homes of half the Turkish population
niggerland'de sıradan bir gün
>>222727777saaarlerle doldu
>güneşe çık>ölkek be kek bir sağnak yağmurda boğularak ölenler iki de bunlar
kim la bu troon?https://desuarchive.org/int/thread/222706055/
denize gidiyom akşama dönerim düşürmeyin>>222727588Thats even more embarrasing stupid eurocuck
>>222728284tr*Onun teki. Herkes beni o sanıyor amk
>>222728284konyamızın gülünü nasıl tanımazsın
>>222729636>konyamızın gülüher tirad kokuyor ama
>>222729649sikici arıyor sikse birisi tüm /int/ kurtulur
>>222729687zaten kuzeni sikmiş bir ara. öyle görmüştüm sanki.
>>222691370sorun nedir anon? lego almanın neresi kötü?
*sakalını kaşır*usta çocuk filmi var mı yav?
>>222730905kazanma oranı %100'den %110'a çıktı. bütün amlar onunbiz chudlar ve chadler kaybettik.
bibisiden bahsetmek ban sebebiymiş :(
>>222729805>Çocuk gibi primitive keşif duygusu ile mutlu olmaya çalışmak Gerçek dünya problemlerini çözmek daha keyifli
>>222725863
>>222732013peki ya pipisi?
>>222732013jeeter’da kakold zornası paylaşan bir sayfaya denk geldim karı koca iştahta penis yüzüklü bibisiyi yalıyordu. Bir an tiksinti geldi ve sikim indi. Irkçı mıyım chat
what are kurds in turkey like?
>>222733275yine ortalık kızışacak şimdi
20 yas bakir olmak gotumu yakiyor
>>222733950Gel sikeyim bekaretini alayım??Yazlıktayım 1 ay cima kölem ol para koyayım cebine
>>222725863It's 22 degrees here...
>>222734021ya teklifini reddedip siktir lan ordan orospu cocugu dersem?
>>222733950redditte bir sürü femboy var tipin iyiyse sakso falan çektir
>>222734046Araba anahtarını veririm gezersin geceleri cebine de para koyarım ama diğer zamanlar bana hizmet edersin + 50k koysam cebine deyip teklifi yükseltsem?
>>222734222bu teklife sen bile siktirmez misin anonum
ulan ananızı sikmeme az kaldı şimdi ibne götverenler sizi
>>222734389Ciddiysen, deliğin pembeyse ve gerçekten bakirsen açılışı yaparım. Teklif ciddili (: Ama fiziksel harm olmayacak düzeyde istediğimi yaparım sana
>>222734534
>>222734539Ya böyle bir şey çıkarsa?
>>222734576Daha iyi daha az masraflı dışarı da çıkmaz özgüvensiz olduğu için klima altında şüşgo göbeğini yoğurarak sigerim
>>222732410ben hintlilerin videoları seviyorum trrrk videoları ise midemi bulandırıyor hintlilerin kendine özgü estetik yanları olduğunu düşünüyorum
denizden geldim mis gibiydi oxxxxx
ekşi'de gta'nın yeni oyun başlığına bakıyorum haşerelerin hepsi niye oyun bizim dilimizde değil diyor bunlar gerçekten gerizekalı mı troll mü yoksa 80 iq hakikati mi ?
millet bu paralari nereden buluyor
en son 2017'de gta v online oynadım sonra oyuna bir sürü saçma uçan motosiklet filan eklemişler ben oynadığımda tek jet+heli uçabiliyodu millet uçan motorla full kaos yapıyo online oynanmaz olmuş özet
>>222735834>>222736139>>222736221Samptan şaşmıcan
wc israil savaşı çıksada şehit olsak
>>222736951aynı takımın üyeleri niye savaşsın
>>222735834>>222736139koçum geta zaten bok gibi san andreastan berigta sa'da olup gta 5 te olmayan şeyler aklıma gelenler-havaalanıyla uçmak-spor yapmak(ona göre koşu hızın dövüş vs statların değişmesi)-yemek yemek(ona göre vücudun değişmesi)-manita yapmak (sexapel vs olması)-silah kullanma skilleri (çift tabanca kullanabilmek vs)-araba kullanma skilleri (gtavte karaktere kitli, gtasada sürdükçe bisikletinden uçağına hepsinin skilli var ona göre çok daha iyi sürebiliyorsun)-can armor vs artışı veren ek görevler (ambulans, itfaye,polis arabası çalıp görev yapma)-içine girilebilen mekanlar (gtav nerdeyse hiç yok)daha yüzlerce binlerce misal verilir, oyun full optimize çalışıyor, online daha stabil. kantır 1.6 nasıl peak kantırsa, gtasa da peak gta ondan sonrası hep çöp. gta IV realistik olsun fizik motoru ve hikayeye odaklandılar, gtaV tamamen tücme amaçlı bir slop bitireli 13 sene oldu gtaVI da öyle olucak oyun işi avama düştü sırf çete savaşları kısmı bile gta sa nın bütün çıkmış diğer gtalardan daha eğlenceli yanına çete üyesi alıp mekan basmaturrakça koymamaların sebebi politik yoksa oyundaki bütün textleri tek dosya at bir LLM'e de bu GTAVI, bunu çevir 99.9% accuracy çevirir 2 dk sürmeyecek iş
>>222728922>behead / impalewe had the right idea, western cucks need to catch up.
>>222737125gta5 zaten çöptü. gta4'ü oynadıktan sonra gta'ya olan bakış açım değişti
>>222737125gta san andreas countryside'da araba sürmek kadar keyifli bir şey yok yauw angel pine gibi diyar yok v*llax
>>222736951Bergoyim larpı yapan aptal proksi tırrık seni akkahpenin bizzat işbirliği yaptığı bir ülkeyle niye savaşalım ki?
>>222737125v dışında hiç gta bitirmedim bilmiyorum ps2'de oynadım sand ama görevleri anlamıyodum düz arabayla dolaşıyodum + gta liberty cityi oynadığımı hatırlıyorum
San Andreastan sonra elimi sürmediğim oyun amk. Millet deli oluyor yenisi için.
>>222737317iş birliği yok koçum israil - kıbrıs- yünanistan ittifakı kuruldu somaliye karşı somaliland tanındı, ermeni soykırmı tanındı, türkiye israil ticareti 0 a vurdu gerçek ambargo var + türkiyeyi f35ten attıran zaten israilkamalın kurduğu sahte çamuriyet işlevini yitiriyor tüccar wcnin ipini çekiyortürkiye yeni irandır diyorlar folloş geliyor hazırlanın amerikanın eski terörle mücadele bakanı joe kent dedi ki natodan çıkacağız wcye dalacağız
>>222737317Bence larp değil yakın zamanda baya güncel olaylarla alakalı bir post attı berkaydan başkası atamaz
>>222737734iran kazandı iranı elemeden nasıl olcak? esadın devrilmesine neden müsaade ettiler isr ile tr gerçek husumetli olsaydı esad isr için en iyi denge olurdu
>>222737816müsaade etmediler birden oldu zaten ondan sonra full+full bombalayıp işgal ettiler hala işgal ediyorlar daha dün suriyeye dalıp köylüleri vurdulartcwc o yüzden nato zirvesi seküler sir çekiyor götler tutuştu wcde devletin üst katmanında tırrıkları hamaney gibi bumbum yaparlarsa diye
>>222725863Turks stay winning
Ellehu ekber habibim
>>222738131>>222739914allaho snackbar
>>222737734>AI slop imajlı haber başlığı Low iq altinsanlara oynanan bir muh siyonizm diye show yapıp arka planda götünü yahudi yarrağı ile eğlendiren uyuşturucu ve silah ticareti yapan kriminal suçları dünya önünde döküme edilmiş sikko bir devletten bahsediyoruz burada. Bir sonraki başkanlarını da bizzat İsrail seçti. Bilal beyinsizi gelecek. Tüm ipleri herkesin elinde bu iktidarın. Rusya’da ABD ve doğal olarak Mossad da istediklerini yaptıracak ama öyle olmadığını düşündürecek tiyatro oynatıyor. Rizeli puştun 20 yıllık iktidarına şöyle bi geri dönüp bak, ne dediğimi anlarsın. Bugün düşman dediğine ertesi gün sakso çekmeye hava filosuyla gidiyor. Yalnız içlerindeki gizli hainler (onlara göre) çok fazla şey sızdırmaya başladı. Parti çöküyor. Partiyle beraber ülkeyi de kendileriyle götürmeye çalışıyorlar. En yakınları tarafından yarrak gibi ortada bırakılacaklar. Etrafındakiler İtalya’dan İngiltere’den yerlerini çoktan aldı. Önce gestapo polisi yarrağı yiyecek sonra da suni kurduğu ordusu. Çok ters köşe olaylar geliyor. İsraili siktir et. Tügva mügva bilmem ne bunlar karşılık verecek silahlı. 15 Temmuz gibi naylon ayaklanma çıkaracak
>>222738131Turks are retards
>>222739914miri clan (mhallami) member
>>222725863>Implying either team is White
>>222743640koçum wc 200 milyardan 2 trilyona çıktı 20 senede milli gelir 20k dolar oldu kelle başı senin selanikli yahudi dönmesi beton piçin ve şakşakçıları esas yahudi kuklası olanlar milleti aç bırakanlarbimde raf dizsen ps5 alabiliyon eskiden ps2yi memurlar senetle alıyordu
Sikem tC sokam tC en büyük düşmanım tC
>>222745037keek sikis verdin adam kazandi
bu amk sitesi anon kullanılmıyor mu artık amk illa bluestacks indirip webcamle qr mı okutayım
>>222747516onu yapsam da yine biyometrik data istiyormuş ananızı sikeyim götünüze sokun siteyi
>>222748833Hangi site bu canısı?
>>222748961twitter
>>222748989Avrupa ülkesi ipli vps ya da vpn kullanıyorsan Singapur yap
https://www.youtube.com/shorts/PB04sZgstgshttps://www.youtube.com/shorts/dN2yZrpMPDAbu iki vidi izleyip hala atapiç savunan varmı
>>222744541kanadali gurbetci pici raf dizerek ps5 alabilecegini saniyor vay amk
>>222733275They're the niggers of Turkey. I'm not even exaggerating.
>>222747516herkesten bunu istiyormuş aq bi twitter keyfimiz vardı roach tweetlerini katiyyen önüme çıkmadığı güzel ana sayfam vardı
kpss çalışıp devlete atanıp kaleyi içten fethedecek gerillalarım bu posta you versin sayımızı görelim
>>222744541>bimde raf dizsen ps5 alabiliyon eskiden ps2yi memurlar senetle alıyordu
medyan gelir 35k adam akıllı sistem alabilmen için kredi çekmen lazım
tırklar neden güneşten korkuyor?tırk kadını neden cilt beyazlatıcı ürünlere tücülüyor?niye bu kadar pajİTsiniz?
>>222753894btenli olduklarından güneşe çıksalar yarım saate kararıyorlar ondan
keşke zenci olsaydımbeyaz bir k*Rdjeet olmaktan nefret ediyorum
güç acının yokluğu değil, o acının yönünü belirlemesine izin vermemektir
>>222751560i dont see that but they are kinda strange>>222743640dont forget about israel we are #1 never forget that
halka arzlara 10kyı bastık keyfim yerindee
ikisini de aktif kullanan biri olarak söyleyeyim. öncelikle her ikisini kullanan türk kitle de leş bir kitle. tek fark; burayı her şeyi en iyi kendisi bilen boomer'lar sarmışken, reddit'i ağzı bozuk ergen irileri sarmış. her ikisi de medeni konuşmayı beceremiyor.yani reddit'in türkçe subreddit'lerinde buradan daha "nezih" bir ortam yok, bunu unutun öncelikle. türkçe reddit büyüyor ama rezil rüsva bir şekilde. ingilizce reddit'e gelince iş değişir. buradan çok daha kaliteli subreddit'lere ve ortamlara sahiptir. hakikaten doğru düzgün fikrini ifade edip cevap alabilirsin, siyasete vs. sivri giriş yapmadığın sürece pek çok konuda güzel etkileşimler yaşarsın.ayrıca yazdığın şeylerin okunurluğu çok daha fazla reddit'te, özellikle ingilizce yazabiliyorsanız. şu yazdığımı 3 kişiden fazlası okumaz muhtemelen. reddit'te öyle değil.temel fark bu. buraya gelince, günlük girilen entry sayısı yıllar önceki seviyesine ulaşmış, site ölüyor evet. çünkü bomboş ragebait içerikten başka bir şey yok. kadınlar şöyle, erkekler böyle, şu burcun erkeği kadını zart zurt. futbol konuşulan kıraathane genel olarak.vizyonu olan bir ortam değil yani. okuduğu kitap, izlediği film hakkında yorum yazmaya gelen 3-5 düzgün insan dışında kimse kalmadı. gerisi leş. 10-15 sene sonra yok olmaya mahkûm bir site.
ingilizce subreddit'te bile türk olduğunu belli eden bir şey yazmışsın mesela, 100+ upvote almış, okuyan okuduğunu anlamış gibi görünüyor. hobi subreddit'i bu arada, yani siyasi yahut "controversial" bir durum yok. kimsenin damarına dokunacak bir içerik de yok.buna rağmen 1 gün sonra aptal bir türk gelip yazdığım şeyle kel alaka bir reply atıyor. elemanların hayattaki tek gayesi sinir bozmaya çalışmak, boş boş reply'lar atmak.türkçe subreddit'lerde takılmasanız bile türk olduğunuz anlaşıldığı anda tuhaf, anlamsız bir toksiklik her zaman karşınızda. herhâlde hem türkçe içerikten uzak durmak, hem de ingilizce yorumları da olabildiğince anonim yazmak gerek.çünkü buralardaki ruh hastası sayısı inanın bana epey fazla.bir örnek vereyim çok somutlaştırmadan. her subreddit'in belli başlı, kronik online vakaları olur. adam sürekli oradadır, her yeni konuya damlar, her yerde görürsünüz. küçük çöplüğün ağası gibi takılır.özellikle bu tür user'ların akıl sağlığı konusunda ciddi şüphelerim var. örneğin adam rage-bait yapıyor ama bunun rage-bait olduğunun bile farkında değil, çünkü yazdığı şeye gerçekten inanıyor ve mental olarak hakikaten sağlıklı bir durumda değil.kendi post'u altında tüm yorumlara dakikalar, saniyeler içinde reply yetiştiren, klavyesinden asla kalkamayan, iflah olması imkânsıza yakın bir kitle bu. türkçeler bozuk, yazılanlarda herhangi bir anlam bütünlüğü yok. bakırköy akıl hastanesinden şans eseri kaçmış biri sanki telefona sarılmış ve millete anlamsız cevaplar yetiştiriyor. dilini de nefret ve ekstrem düşünce bürümüş.
şu çocuk türk çanlarının özeti resmen. btenli + ana buba siktir edip kendi haline bırakmış + ayakkabılarından ve ekipmanlarından gariban olduğu 50 metreden belli. yürüyen lcw reyonuna benziyor.delüzyonelliğe kapılıp kendini olmadığı bir zümreye ait hissedip sağa sola saldırdı. onuda beceremedi. halbuki btenliliğini kabul edip çanlara spam yapsa, tofaşa binip son ses müzik açıp piyasa yapsa yani sağı solu rahatsız edip pisletse ve doğal btenli gibi davransa daha mutlu olurdu.
>>222755797>r*ddit kullanmakkek>>222756692keşke kurmançonun tekinden silah alıp adam akıllı planlayıp yapsaydı, alelacele olan iş böyle boka sarıyoraziz arda eniQyetim..
>>222753051bu global değil mi kongo proxysisine geçsem düzelmez herhalde
Kick.
Pro Russian cam.
>>222733275>shaking her ass>in front of female bovinesPluh, they really ain't the smartest.
Ship.
Failed.
Puahhaha az önce tRkoidin teki Italyan ßuasina caddeyi gezdirip tRkiyenin ne kadar laik ve gelismis oldugunu anlatiyodu bizim inceller de ßeßeque qißi qaci ße aßeee qesqem 1 qere siqsem diye bakiyo :DDDWallac wc TAM foLLo$h
Wow.
What?
Run...
I have a blond mustache.
Sup.
Sup. !
Idfk, man.
I eat KFC.
Explorer.
>>222728284Beautiful nafri
tırrıklar iyice madara oldu latin amerikaya bile simpliyorlar wctc hepsinden daha gelişmiş olmasına rağmentırrıklarda beyin olsa israil irandan sonra sizde diyor o 14000 türkiyede yaşayan yahudiyi siktir ederdi
beyaz götü yaktım ceniye ağladılar spamdan post atamıyom>>222759072vay pıroksici larpçı vay
>>222747516Telefon doğrulama istemeyen zamanlardan google emailin varsa onla kaydolabiliyon eğer tel no vermek istemiyorsan.
>>222759217koçum planlı olarak digital ID her yere getiriliyor bu site dahil gelicek kimliksiz hiç bir sikim yazamayacaksınREİS'in dediği gibi çözüm NASeski bir çıkma PC alıp içine 4-5 tane 4tb HDD koyacaksın, snes gba ps1 ps2, bütün çıkmış rts rpg open world oyunlar, wow (single player botlarla ve warmane) tarzı oyunları döşeyeceksin, media server kurup netflix gibi izlediğin bütün dizileri döşeyeceksin, en iyi 10000 kitap torrenti çakacaksın bütün fotoları vidleri herşeyi oraya yedekleyeceksindigital ID işi tam gelsin AI yazdıklarını tek tek inceleyip oto dava açacak şimdi zaten senelerdir AI otomatik yazdıklarına bakıp ban atıyordu insanlar wordlist zannediyor ama reddit x insta gibi yerlerde AI moderatörler var ne dilde yazarsan yaz oto çevirip oto ban atıyor artık kimliğine de bakıp dava açacakinternet devri bitiyor dışarısı internetten daha anonim olacak korona sonrası dijital ve reel dünya yer değiştirdi
>>222759422uzaylılara çağrıda bulunup posadist devrimi başlatmanın vakti gelmiş
>>222759437>dışarısı internetten daha anonim olacakyüz tanımalı direkt ai ile kimlik tespit eden kameralar var irl
>>222760285olmayan yerde var internet zaten 5-6 tane siteye düştü hepsi id gerektirecek
>>222759072üstteki pisveçli bayraklı attı sandım proksi sandım>>222759437X'e edevletle giriş gelirse çok pis götüm yanar>>222760196v*llax pilmiom n ypçs
>>222760672sikiş vermicen girmicen bitti gittiinternet incel işi türksen gidiceksin endonezyadan karı alacaksın uygulamanın adı MUZZMUZZ indirip kuruyorsun BLUESTACKSa, fake GPS yükleyip lokasyonu CAKARTA yapıyorsun iş bitti bi günde 9999+ like alıyorsunage filter 18-21git bas nikahı gitme + nikah masrafı toplasan 100k tutmuyor, git yerleş yaşada ayda 10k tl ye 2+1 ev + yemek + fatura ödeniyor ayfon fiyatları türkiyenin yarısı, 0 araba var 400k tl ye wcde 1 evin varsa veriyorsun kiraya KRAL gibi yaşıyorsun
>>222755510asyalı küyt oğlanla öpüşmek
>>222760756yaw diyelim ki beyazadamız genlerimizi xeba etmek istemiyoruz o durumda hangi ülkeden kızkaçıracağız?
>>222760903koçum beyazların hepsi orosbu + sissified + pantied olmuş bitmiş zaten beyaz türk diye bişe yok ben boktenliyim kafam rahat kabul et rahatlarusya dating appleri banladı ukrayna belarus falan deneyebilirsin eudakiler full folloş kuzey amerika daha da folloş beyaz ırkı bitirdilerben imkanım olsa 190 boyunda hollandalı karı isterdim ama böyle doğmuşuz yapacak bişe yok 150 boyunda endonezyalı alacağız yaşlandıkça kabulleniyorsun kafan rahatlıyorirandan sonra sıra türkiyede çok pis karışacak martta alev alev
https://x.com/indicmawntee/status/2070904624568205382amerika şahlanıyor
>>222760993>irandan sonra sıra türkiyede çok pis karışacak martta alev alevyok yaw o goylara bağımsızlık illüzyonu verme olayıarab natosunun başı yaptılar tryi, israilin tetikçiliğini yapcaz efendilerimiz ölmesin diye ölcez. 50'lerde nasıl korede folloş ettilerse benzeri işte.max goycattle kolpalamak için 3-5 yakın füze düşer olay olur
>>222761209bence nato dağılır wc folloş edilir tüccar ne diyorsa biat ediceksin ama bir yandan peter zeihan george friedman ne diyorsada oluyor tırrık asgarisi 650 doları geçti milli gelir kelle başı 20000 dolar oldu orta gelir tuzağı geçildi fon alıyorsun 1 senede 2x atıyor hayvan gibi servet artışı var wctc müyendis arkadaşlarım gavurdan fazla kazanıyo
>>222761255bence nato dağılmaz ama eksen değiştirir avrupa tarafı almanya ve fransa hariç siktir edilir. Aşağıda da wcye at koştururlar. Zaten wcnin somalide falan olmasının sebebi de orada israilin güdümünde iş yapması.orta sınıf çok şey kaybetti eskiden fon mon sikine takmasına gerek yoktu hayatına devam etmek için, en alt zaten bütün gün boyunca patronundan kiracısına mayış aktarımı yapıyor. Acayip fake bir ekonomi dönüyor yarın ne olacağı belli değil wc gibi ülkelerde eğer gerilla picrel ekonomisi değilsen
>>222761642https://x.com/ulusalkanal/status/2072047520998400401haplar dağıtılıyor
>>222761671KEEEEK
yengeç gibi kıpkırmızı oldum g*Ne$ PİÇi çok pis yaktı denize bir giriyorum 1-1.5 saat duruyorum g*Ne$ kremi etki etmiyor
>>222760756yaw senin bi post vardı kekliyordum google = imam atsana onu dur arşive bakayım
ataPİÇ'e 9 u 5 geçe durma da yahudi adetiymiş yeni örendim gözlerim açıldıhttps://x.com/DavidSaranga/status/1915320469630185620
>>222761912benim postum yok öyle bana itham edilen postların çoğu benim değil üç beş tırrık var proksi açıyor bişeyler yazıyor trip kullanmadığım için (tripçiliğe karşıyız)
>>222761961En yakın bunu bulduminstagram -> bipsosyaltiktok -> bipsosyal kisalaryoutube -> trt1whatsapp -> bipdiscord -> biptelegram -> biptwitter -> bipsosyalfacebook -> bipsosyaltinder -> ptt mektupgoogle -> en yakin camideki imamchatgpt -> en yakin camideki imamSen buna benzer ama düz yazı şeklinde bi post atmıştın yaw sen değil miydin
>>222759437teknokomünizm geliyor artık. kaynaklar sınırlı yetmiyor. nüfus çok arttı. ileride maaşda vermeyecekler. elektrikli togg alacaksın. devlet tabii üyeliği verecek. arabayı sürerken gassal, fetihler sultanı izleyeceksin. oradan tarım kredi kooperatifine gidip yemek çekiyle alışverişini yapıp evine döneceksin. maaş biriktirme falan yalan olacak hepsi. yoksa bütün dünya hindistana döner. zenginin dahada zenginleşmesi ve fakirin daha fakirleşmesini böyle çözecekler. hem tüccar kazanacak hem halklar
https://x.com/anonimuhabir/status/2072078909760279006https://x.com/anonimuhabir/status/2072264305542639872https://x.com/ajansmuhbir1923/status/2072287191531765994kekuri keeeeeeeeeeeeek + 1 video daha vardı onu ilk tivite bizim dükkana da geldi diyen rastgele bi hesap atmıştı en komiği oydu atölyede herkesi kovalıyor arabaya kendini kilitleyenler falan var keeeeeeeeek bulursam atarım
>>222762570low tler domaltıp sikememis sonra incel kaldık diyorlar
>>222761848bu hafta ben de gidicem>>222762251>zenginin dahada zenginleşmesi ve fakirin daha fakirleşmesini böyle çözeceklerkimse bişey çözmeye çalışmıyor çin halk cumhuriyeti gerillam götlerini darmaduman etti direksiyonu çevirmek zorunda kaldılar>>222762570keeek
>>222762609Oqlim karı orospu öyle sırnaştığına bakma parayla sikişiyor ben parayı verip sikerdim ama hpv falan vardır karıda
olum zaten sıcak bir de sıcak gelecek diyorlar ammmmmmmmmmuna goyaammmmm öldük bitttik
>>222762835koçum çin dediğin ülke zaten bu işin öncüsü. yüz tanıma sistemleri, dijital yuanlar, sosyal krediler hepsi devlet eliyle çin tarafından uygulanan şeyler. 996 gibi köle sistemine hiç değinmeyeceğim. tek sıkıntı çkp ile elitlerin köleleri kontrol kavgası.
>>222763297ben datamı palantire vermem çkpye veririm bradır sen 'tutarlı' ol istersen o senin bileceğin iş
>>222762882hiv hariç öldüren virüs yok onunda öldürmesi 20 seneyi buluyor ve bulaşması çok zor kondomsuz gir çık sıkıntı olmaz
>>222763297çinliler batıdan daha iyi yaşıyorlar evler ucuz nerdeyse herkes hemen ev alabiliyor suç 0 a yakın herşey ucuz internetten istediğini alıyorsunulan tırrık müslüman ortadoğulusun batı propagandasına inanacak son insan olman lazım çinliler 0 faizle yepyeni fiber döşeli ev alıyor morgıç parası maaşın 5 te 1i evler ucuz diye ülke battı propagandası yapıyor batılılar literal kukuraç olarak görülen tırk buna inanıyor>>222762251nüfus nereye arttı dünyada herkes yaşlanıyor nüfus artmıyor diye kafayı yemiş durumda sen 20 sene öncenin libleft eu propagandasını kakalıyorsun dünyada nüfus artan tek yer zenciler onlarında dünyaya bir etkisi yok
>>222763842Hivliyi kondomsuz bile sikersin bulaşması zor ama hpv her türlü bulaşır siğillerle uğraşırsın bergoy gibi
>>222763971acaba hangi boktenli hpv siğil cart curt uydurdu türk piçleri kafadan hikaye yazıyor biri proksi açıyor çocuk sikicem yazıyor sonra ss alıp kendi discord grubuna bakın çocuk sikicem yazdı diyor. siğil miğil yokdiğeri diyor hpv bulaştı öbürü diyor incel türk piçleri kafadan hikaye uydurmakta üstüne yok öbürü anası babasının parasını yiyor diyor gerçe selanikten çıkma bir yahudi piçine tapıp kendini beyaz zannedip camiye gidenleri bıçaklayan boktenli sürüsünden başka bir şey beklenmezçin devlet politikası olarak evler oturmak içindir yatırım değil diyor ev fiyatlarını düşürüyor adam WCTCde batı propagandası okuyup çin bitti diyor aynı haber sitesi tırrıkları boktenli soykırımcı kukuraç natodan atılıp israil tarafından bombalanması gereken yer olarak yazıyoruygur soykırımı yalanına da inanıyorlar wcde adamların parada uygurca var özerk bölge her tarafta dilleri kullanılıyor üniversite sınavında ek puan özel kontenjan var tek çocuk kanunu onlara işlemiyor nüfus 10 katına çıkmış soykırım diyorlar
>>222764088keeeeeeeek yauw sikleme oqlim ben yazarken dalgasına yazdım hangi götü yanık uydurdu bilmiyorum
>>222764088geçen sene uygur bölgesine bağımsız basın topluca gitmişti wcdekiler dahilkadın uygurlular wclilerden iyi yaşıyor diyordu geldiğinde keeeek
bergay nie sildin yaw
>>222763938çinde toprak alamıyorsun. hisse senedi alamıyorsun çünkü çkp kontrolü altında sürekli manipülatif işlemler oluyor. insanlar altın biriktirip ev alabiliyor sadece. ev dışında yatırım yok. 100m2 evler şangayda m2si 10kusd civarı. götten sıkıyorsun çoluk çocukla post atıp meneliyorsun diye. 1milyon usdye dünyaları alırsın.
>>222764434hipergami ile atatürkün ne alakası var bilader
>>222765123direkt amerikan borsasına yatırım yapabiliyorsun çinde alipay gibi gibi applerden China Southern S&P 500 Index ETF (QDII)direkt bunu RMB olarak satın alabiliyorsun. istediğin kadar al. istersen amerikan hisse senedi de alabiliyorsun. adam mesela palantir almış. bunda limit te yok.ordan burdan duymuşsun anca altın alıyor ev alıyor çinliler diye, çinde ev sahipliği oranı zaten 90% üzerinde.götten bişeyler duymuşsun uyduruyorsun.bilmediğiniz bok hakkında amma ahkam kesmeyi seviyorsunuz.
hay amına goyam dingiltere tur atladı göt yakacaktım
sünnetli wcli yatırım yapmadan da iyi bir yaşam sürülebilieceğini kavrayamıyor. Hisse senedi alınca kendini özgür zannediyor
Evli adamla sevişilir mi chat
>>222765539gay
>>222765550Eed biliyoruz. Su da ıslak.
>>222765112warning + post silindi daha da post atmam yeter ben gideyim yine 1 seneye gelirim
>>222765347evler pahalı. git çinin sahibindeninden bak. götten sallayıp duruyorsun. insanlar ev dışında yatırım yapmadığı için ev alıyor. yılda 50kusddan fazla dolar alamıyorsun. nereye yatırım yapıyon? çinli milyonerlerin alayı çocuklarını abd yollayıp parasını çıkarıyor.
>>222765588>çinli milyonerlerin alayı çocuklarını abd yollayıp parasını çıkarıyor.based çin parazitleri ülkede barındırmıyor
>>222765588yılda 50000 dolar üzeri para biriktiren kaç tane çinli var nüfusun yüzde kaçı? amerikada bile senede 50k kenara atan adam sayısı azdır. parayı yatırmak için dolara çevirmen gerekmiyor direkt RMB olarak fon alabiliyorsun.milyoner çinliler çocukları yolluyor o yüzden ev fiyatları uçtu propagandası 2013 yılında kanada ve amerikaya yapılan hikaye. milyoner çinliler hong kongta brokerage hesabı açıp parayı oraya renminbi olarak yolluyor, orada bozduruyor limit falan yok. veya gidiyor ev alıyor altın alıyor neyse ne.çinde pazarcıda dahi olan alipay uygulamasında (bütün ödemeleri yaptığın) fon sekmesi var oradan direkt amerikan borsası fonu alabiliyorsun sana ekran görüntüsünü attım. onda da limit olanı var olmayanı var ama kimse yatırmıyor çin kültüründe amerikadaki gibi hisse al s&p 500 bas yok zaten tırklarda da olmadığı gibi.beijingte şangayda merkezi yerler tabiki pahalı 1 milyar insanın yaşadığı ülkede en çok yaşanılmak istenen yer türkiyede istanbul boğaz kenarında da evler çok pahalı.bunun dışında milyarlık çin battı bitti diyorsun şimdi milyonerlere çevirdin konuyu. ben anlamadım neyi tartışıyoruz çinde ev fiyatları düştü çin battı mı yoksa çinde ev pahalı ama çin battı mı (90% ev sahibi). yılda 50000 dolardan fazla dolar alınmıyor diye çin mi battı? anlamadım gitti
>>222732250sen eğlenme
senegalli bualar bokçikayı yener mi???
https://x.com/cryptoaty/status/2071895911551086801inseller okul bassa da öğretmenleri ketlese yauw
https://voca.ro/12svlkiHodrI
>>222768456https://youtu.be/WtyHdwT8MaY?si=-ynONxtSjRpB7OwPbumu
>>222768519Yok bremin efsoymus bu arada cok begendim ama benimki daha boyle vaporwave tumblr sadboy havasi horon havasindan ziyade. Soyleyen de rus bi kari boyle mayur nayur pajausta filan diyodu
>>222768519https://voca.ro/1orbwYC4JAbh
>>222769018https://youtu.be/IWdhSd9Xu2w?si=22q6vqYMsZNMcWeHbu olabilir mi brem
bahisleri alalım. Polymarket paribuyla anlaşmış.
>>222769768It's a no for me
tırrık polymarkette bu hafta kaç ş*H-İT gelire 10+ basmayı + tırrık sikik kuvvetleri kalekol koordinatlarını geRiLLA+MOSSAD+ASALA+YPG+IRAN+ÇİN paylaşmayı + bedava para yapmayı sewiyorum be moruQ
>>222770959Candybar ister misin canim?
>>222770959Canim candybar vereyim mi sana bi tane?
>>222768456Bizim guncel akil sagligi seviyesi
>>222725863>eurocucks BTFOYou were saying?
how did turks predict the hair-surgery-capital meta
çup çup çupçupa çupa çupçupa çupa çupçupa çupa çup
>>222772865:D <3 https://voca.ro/1fcT8lZbwgZo(oyunun ismi Neverhood olacakti yanlis soylemisim :D)Bunu soylemesi baya eglenceliydi yalnizsource sarki:https://www.youtube.com/watch?v=M5Z6e0VCgoI
Hadi iyi geceler bradermen yatiyom ben candybar isterseniz yarin yazarsiniz canim
>>222773222KANKAM ağzına sağlık
Qünooo
>>222769768yasssaklanır mı izin almışlar mıdır??? +btenli kukaroçlar hemen yasaklansın diye ağlamaya başlamış aptal orospu çocukları.
uyanın la