[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: alma.jpg (475 KB, 1600x1737)
475 KB JPG
kurva anyátok
>>
File: 1775751703456828.mp4 (1.21 MB, 576x1024)
1.21 MB
1.21 MB MP4
jöhet
>>
sziszifikálódtam zsófi kutya faszok által :ss
>>
File: IMG_8480.jpg (678 KB, 1440x1800)
678 KB JPG
jöhet
>>
szüzesség
>>
File: mussbusters.gif (2.32 MB, 318x223)
2.32 MB GIF
>>222733396
Nosztalgikus fonálhimnusz
https://suno.com/song/463c6341-a78e-4766-87d8-3d7d947922d5

Megérdemli a nyomorék ezt a fajta retrot.
>>
File: HMEJhRMXIAA0UHr[1].jpg (3.04 MB, 2001x3000)
3.04 MB JPG
ojj
>>
>>222733634

>Nem vagyok
itt a fonálban is folyamatosan pedó vagy borderline pedó elszólásaid vannak amiket aztán utólag letagadsz
felesleges érveket felhozni vagy a bűneidet a fejedre olvasni mert utólag úgyis letagadod az összeset

ahogy az ai cp spamet
a grétaspamet
az iskolások suttyomban fényképezését
annak az undarázs magyarchan ribancnak a képeivel csalizást
a shinjibuzi grúmolását
a gyerekek dildóra nevelésről való szófosásaidat
az öcsik kondicionálását

stb stb túl sok van hogy az összes eszembe jusson
>>
kimbó imrének 10db túrórudija van, 1 db turórudival 1db szexuális szívességet tud kérni 1 óvodástól, hány darab szívességet tud kérni úgy hogy reggel nagyon beszívott és zsófi kutya megevett 3,5 turórudit?
>>
>>222733852
fú bazmeg
erről beugrott valami

mi is volt az a
>jobb ha otthon, kontrollált körülmények között, megbízható ember vezetésével [itt magára gondolt] kísérleteznek az öcsik
duma?
volt egyszer egy ilyen szófosása is a pedóimrének
>>
>>222733902
de 1 óvodástól csak 1 szívességet tud kérni 1 nap?
>>
File: GmDLzIibcAAk7t2.jpg (359 KB, 1606x2048)
359 KB JPG
>>
File: GmDLzIibcAMU043.jpg (374 KB, 1640x2047)
374 KB JPG
hogy elrejtette
>>
marsi milán fejét leszarják a legyek xd
>>
File: billgates.png (450 KB, 734x817)
450 KB PNG
>>222733396
>>222733669
Tőled olyan távol állnak a felnőtt lét általános interakciói - pl. gyerekkel - hogy más a pdf dolgokon számodra értelmetlen. Korábban is levezettem, de Önmagadat fested fel a vászonra ezekkel a projekciókkal felnőttként. Az ilyesfajták pl. a pdf hálók legkönnyebben felprofilozható egyénei. Lásd trashvod. Fel se fogod mikor kéne a neten megnyilvánulás helyett vagy csöndben maradni vagy regulázni eme aspektusaidat. Fel se fogod a miértjét. Két instagramos coomer közt pedózól, legyen a téma akármi is. Fel sem fogod hogy ez rólad vázol fel egy abnormális szexuális szellemi kórképet. És hogy őszinte legyek ignorálj csak, ne oszd az igét. Könnyű préda.

zene nem kapcs, ez csak baszós volt;
https://suno.com/song/84d4f51e-e244-439c-8f9b-8eae0842b300
>>
>>222733991
>>222734014
nem esz eleget
>>
File: genpicsazas.gif (1.95 MB, 498x364)
1.95 MB GIF
>>222734037
Azt én írtam :D Néha ragrímegben de dobáltam ezeket a kétsorosokat.
Egy igazi klasszik:
https://suno.com/song/576be452-283d-49bf-8b1a-981b38dc9770
>>
>>222734039
Jó de ha csak simán felvállalod akkor mi van? 2026 van, már van felvonulásotok, ilyen listákra is felírnak titeket.
Most mit kell ezen tombolni mindig?
Csak simán legyél olyan, h "pedó vagy kimbó" és arra azt mondod "Igen" ilyen gigachad face-el, képzeld el milyen tiszteletet fogsz vele kiváltani
>>
>>222734039
>>222734093
miért akartál kiskorúaktól meztelen képeket kicsalni?
az nem pedofília?
>>
>>222734037
>>222734093
Az egyik meg nem zenésített soraim:
>Marsiné a számlák közt gondterhelten latol
>Kisfia picsájában néger fasz zakatol
vagy valami ilyesmi volt
>>
>>222734166
>Kisfia picsájában néger fasz zakatol
hát ma se sikerült kevésbé pedofilnak hangozni ketrecpedó
>>
>>222734140
Nem vót ilyen, sosem lesz. De akármi is történt és eskü nem kamuzol, jelentsd a picsába az ilyet, kutya kötelességed! Én mosom kezeimet. Ha meg valaki az én nevemet használva mocskolódott ilyennel, akkor az IP tisztáz engem. Szóval tedd meg, légyszi. Magadnak tartozol azzal hogy nem hagyod annyiban, meg legalább engem is tisztáz végül, mert kurva unalmas ezredszerre ezeket a szélbe fingós semmiburger köröket futni a vádjaiddal.
>>
File: GkfJ2WDWYAEm0Zn.jpg (456 KB, 1536x2048)
456 KB JPG
az egy öreg macska lehet
>>
miért ment át kimbó imre az út testen?
mert túldoldalt van az óvoda ahol kukkolni szokott
>>
Sziasztok! Extrém módon félek a pókoktól (hasonló kinézetű rovaroktól, ízeltlábuaktól is, mint a pókszázlábú). De annyira, hogy volt amikor azt hittem pánikrohamom lesz. A sírás kerülget, izzadok, szorongok, szédülök mikor meglátom egyet, főleg ha hirtelen jön és megijeszt, vagy ha nincs olyasvalaki a környékemen, aki lecsapja nekem.

A mindennapjaimat keseríti meg, a szobámat különösen szereti mindenféle állat, főleg nyáron.

Nem akarok így élni, mert nagyon rossz, a folyamatos félelem, hogy ha például leveszek egy könyvet a polcról, vajon ott terpeszt-e egy kaszás a másik felén, ha elsétálok egy fa alatt, leülök egy padra a parkban, rám esik-e egy.

Ezt a posztot kicsit hirtelen felindulásból írom, ugyanis nemrég ijesztett halálra egy pókszázlábú, amit nem sikerült lecsapni és elmenekült és meg vagyok bénulva.

Terápiával vagy valamilyen módszerrel enyhíthető ez a fajta félelem, undor?

Kis background, hogy nem tudom honnan ered a félelmem, talán örököltem anyámtól, talán több traumatikus élményem is volt gyerekkoromban. De jelenleg rájuk se bírok nézni. A legtöbb, amit elértem, hogy az ilyen nagyon miniket le bírom csapni, de a nagyobbakat meg se próbálom. Illetve leginkább a kaszás pókokkal van bajom, például az ugrópókokat kifejezetten aranyosnak tartom!

Leginkább attól félek, hogy rámmásznak, elveszítem őket, belemásznak a hajamba, a fülembe (tudom nem realisztikus). Nem mászott még rám, nem tudom hogy reagálnék rá...

Sajnálom, ha nincs értelme a posztomnak, de nagyon be vagyok parázva és jó lenne tudni, hogy ez enyhíthető-e... Vagy valaki jár (járt) már hasonló cipőben.

Köszönöm
>>
>>222734293
Mért nem ment át a szűz az úttesten?
Mert az nem számít szexnek.
(ennyi erővel, szabadon)
>>
>>222734293
kek
>>
>>222733925
volt valami ilyen hogy ő akarja bedrogozni őket még ovis korukban, hogy ne más tegye ezt meg velük mert így jobb
érdekes ez a roma kultúra
>>
File: 1727410256068.webm (3.75 MB, 1280x720)
3.75 MB
3.75 MB WEBM
>>222734315
>>
File: ZSOFI.png (1.42 MB, 1248x862)
1.42 MB PNG
>>222734596
Reszket a picsád az a lényeg, hiába magyarázod. Mentségedre szóljon hogy hanyagolod a mániákusan AI generált képeket, amelyek mennyisége és gyakorisága itt posztként szintén a te kórképedet vázolják fel. Sokszor olyankor amikor itt se vagyok.

Kellően lehült amúgy az idő. Lecsapatom magamat a zuhany alatt és sétálunk egyet Zsófival. És senki nem állíthat meg minket! <3
>>
>>222734755
na megy gyerekekre leselkedni a pedofil
>>
Barna vastag metélt brazilos péniszem van valóigaz. Valóigaz
>>
Már megint szegény imrét basztatja a 2 szüz egész álló nap mi
>>
>>222734823
imrét a jó isten baszogatja amiért gyerekeket fogdos
>>
>>222734166
>>Kisfia picsájában néger fasz zakatol
kek
>>
>>222734840
Ne hivatkozz istenre már mondtam neked te egy debil materialista vagy aki a zsidesz miatt elkezdett kakuktyén lárpizni. 0 spiritualitás van benned. Lucifer a fényhozó bocsásson meg neked
>>
>>222734876
>kakuttyén
zsidó spottolva
>>
>>222734293
de minek van akkor távcsöve?
>>
>>222734876
skizofrén vagy
>>
Mindenki zöldszövegezze a legutóbbi felizgulását.
>>
>>222734876
azt se tudod kihez beszélsz ilyenkor te kibaszott skizó
>>
File: GiZELS2aYAgG77y.jpg (509 KB, 1636x2048)
509 KB JPG
>>
ez egy nagyon jogos kérdés
>>>/v/742267546
>>
gyűlölöm a TAA-t
gyűlölöm az antikrisztust
>>
File: IMG_4647.jpg (195 KB, 1080x1349)
195 KB JPG
>>222736299
mi az a
MSAA
>>
>>222736409
https://en.wikipedia.org/wiki/Multisample_anti-aliasing
>>
Zsófi séta letudva, circa 3 km de ebben a kibebaszott melegben elég is volt. Meg verettem most utána is egy gyors zuhanyt. Kép nem készült, örülök hogy "kitartást tudtam".
>>
a TAA egy mosott szellemképes SZAR
>>
>>222734868
Marsi Milánnak nem mennek a rímek,
a menhelyen felizgatják a hímek.
De nem felel meg akármi neki,
csak ha egy kokkerspániel telibeveri!

Marsiné stresszesen a számlák közt latol,
Kisfia picsájában néger fasz zakatol.
Ingyen teszi ezt a buta ebugatta,
Seggét kokkerspániel fasz tágította.

A telón megtaláltam. Hát nem a legjobb mívem.
>>
>>222737146
nagyon jól visszaadja a személyiséged
>>
valaki itt azt mondta hogy a popzene jó
https://www.youtube.com/watch?v=HTjiTJm7jjg
>>
>>222737572
Ez a régi szüzezős saga idejéből való, akkoriban friss hús voltam itt, csak azt láttam, hogy a többiek is szüzeznek és egyszerűen FOMO becsatlakoztam. A kokkerspánielezést én találtam ki, de csak azért mert benne van a "cock" :D
>>
Közben a szomszéd családnak most adtunk oda 3 tejfölösvödörnyi tyúkzsírt mert tele a hűtő és mi nem használunk sokat amúgy sem. Vagy fél évesek. Legrosszabb esetben a kutyájuk megkapja kis adagokban a kajájába keverve. Még az enyhébb időkben sokat főztünk Zsófinak csirkefarhátat és szoci időkben felnőtt apám a lehült levet lefölözve elrakta a zsiradékot apránként.
>>
>>222737864
szépen kiviláglik belőle hogy pedofil vagy
>>
>>222737957
Hát Marsi Milán, a vers alanya papíron rég felnőtt, max szellemileg nem ugye. Egyébként a kisfia nem egy direkt kormeghatározás, hanem relativisztikus. Ismerős lehet ez, a 60 éves szülőknek pl. 30-40 éves gyerekei vannak. Mégsem gyerekek ugye. Most mellé lőttél ezzel. Szexuálpszichológiai szempontból stabilabb vádakat építhettél volna erre a kutyaszexes dologra, jobban megállta volna a helyét. Bár mint mondtam csakis a "cock" tartalom miatt választottam valami megbotránkoztatót, mint a cockerspaniel. Nincs bajom ezzel ha ilyen intellektuális, pszichológiai háttereket probe-olsz, csak ennél kicsit több kellene hogy ütőeret érj nálam.
>>
ez a durván pedofil csávó megint egész nap őrjöng?
>>
>>222738251
láthatod, dörgölőzik, nyalizik, magányos
>>
File: E3.jpg (50 KB, 739x415)
50 KB JPG
>>222738251
>be in almost IT
>broke
>living with mom
>"Mom, I wanna go to E3!"
>"We have E3 at home"
>>
>>222738251
ez a fonál a nemezise
nem bírja ki hogy elküldték a faszba a grúmerkísérletei miatt

ja meg sírt hogy végképp kitaszította a család
gondolom az öcsiügyek miatt
>>
>>222738270
A magányos az stimmt. Pedig sok emberrel jól elbeszélgetek erről-arról. De valamilyen szinten egyfajta önvédelmi mechanizmusként kerülöm a mély barátságokat, kapcsolatokat.
>>
>>222738384
>>222738270
nagyon gusztustalan sajnos
>>
File: G6D_ptWWUAA7NTQ.jpg (55 KB, 531x577)
55 KB JPG
>>222738390
>>
>>222738384
Végülis tegnap csak 6.5 órán át áztattuk szét az agyunkat a strandon. Mondjuk én tök külön fürödtem. Újra vizsgáltam a vízen való lebegésem fizikáját, mert régen botsáskaként úgy süllyedtem el mint a kő. De tanultam ilyen háton lebegős túlélős testtartást, amely során 0 testmozgással is a vízfelszín felett tartom a számat. És működött. Nem tudom, hogy a +30 kg háj miatt-e vagy szimplán csak a testtartás kellett hozzá, de működött. Meg úsztam a magam béna módján (régi fulladásos pánikszerű reflexem volt egy gyerekkori trauma által, egész jól sikerült kikupálnom magamat belőle). Ezért nem voltam itt tegnap egyáltalán.
>>
>>222738440
durván skizofrén amúgy, mondjuk ez nem menti fel az alól, hogy gyerekmolesztáló
>>
File: images.jpg (39 KB, 432x462)
39 KB JPG
>>222738530
valahol megmagyarázná azt a magabiztosságot amivel lehazudja amit fél nappal előtte csinált
mondjuk az simán lehet a vérében lévő gátlástalanság is
>>
>>222738555
az elmebetegek és a nagyon buta emberek nem ismerik fel, ha szarul és teljesen logikátlanul hazudnak
nála mindkettő meg van (+ a pedóság)
>>
>>222738530
Definíció szerint amúgy vannak olyan megnyilvánulásaim amik szépen beleillenek a skizofréniába.
"A skizofrénia egy krónikus pszichiátriai betegség (pszichotikus zavar), amely drasztikusan befolyásolja az érintett gondolkodását, érzelmeit, valóságérzékelését és viselkedését. A „hasadt elme” kifejezés nem többszörös személyiséget takar, hanem a valóságtól való elszakadást és a pszichózist."

Bár én itt polarizált személyiségmintázatot is értek, de szerintem ez félreértett bizonyos szempontból. A való életben nem így kommunikál az ember a másikkal mint itt mémisztán 4chanen. Itt lehet káromkodni, rasszistáskodni, ökörködni. A normie életben/normie neten manapság már olyan szavakat is cenzúráznak, hogy "kill" meg "assault", "ni....". Annyira elburjánzott a cenzúra, hogy az önkifejezést lehetetlenítik el. A feszültség felgyülemlik, a kifejezés máshol keres platformot hogy kiadódjon, lecsapódjon. Ez hosszútávon polarizációhoz vezet. Boom: bipolar-disorder.

Ha meg vérszürcsölő, embernyúzó sátánista szidókról beszélek akkor meg boom: skizofrénnak vagyok bélyegeze. De a valóság vszleg még ennél is durvább, szóval nem érzem magam annyira elrugaszkodottnak, mint ahogy a normie narratíva beállítaná.

Mintafelismerés = rasszizmus, ha nem csápolok Taylor Swiftre csak mert 1 milliárd másik ember csápol rá akkor meg nem is tudom minek vagyok bélyegezve, valami introveltált különcnek. Szóval lehet lovagolni a fogalmakon meg a másikat stigmálni, de érdemes ésszel és a fogalmak mögé nézni meg mélyebben vizsgálni a miérteket.
>>
File: IMG_6055.jpg (437 KB, 1280x1925)
437 KB JPG
légyszi azért a lényegi dolgokról senki se felejtsen el postázni
>>
>>222738587
na ez
>>
File: IMG_6033.jpg (779 KB, 2448x1834)
779 KB JPG
mondtam, hogy macikedvelő
ráadásul a fenekét vizsgálja
>>
Annyira irritál ez a vigyori zsidógyerek
>>
>>222738555
Gátlástalanul önkifejező tudok itt néha lenni, szerintem pont hogy a gátlástalanság az egyik jelzője az őszinteségnek, vagy őszinte felszabadultságnak.

A hétköznapok etikai béklyóit idővel le-le vetem, máskülönben felgyűlik bennem a nyomás, mint első randin a fing a vastagbélben.

A családtagjaim szignifikáns része nem vevő a "zsidózó összeesküvés elméleteimre", ezért vissza is tartom, megkímélem őket. Ez is egyfajta "előszele" (lol, fing metafora) a polarizált viselkedésminták rutinba fektetett szeparációs folyamatának.
>>
>>222738983
kimbó te tuti belelátsz a zsidók trükkjeibe, mivel te is egy gyerekekhez vonzódó bibsi vagy
>>
>>222738879
>az arcod amikor kioktatod a gój arról,. hogy a légkondi rasszista, de nálad napi 24 órát megy 20 fokon
a germánoknál konkrétan olvadni kezdett a kátrány az utakon, de még mindig megrögzötten ragaszkodnak hozzá, hogy a klímától hitlerré változnak.
>>
File: 00.jpg (18 KB, 399x501)
18 KB JPG
Ismerek olyan értelmes embert, aki hozzám hasonlóan úgy sejti hogy a Holdraszállás nem történt meg, vagy alsó hangon nem akkor amikor elő lett adva. Rengeteg az ellentmondás, ott van Kubrick munkássága és érintettsége, "we've lost that technology" szintú cope, a Van Allen öv ma is okozta kihívásai (közben eltelt több mint fél évszázad, ugyanennyi idővel vissza még csak a Wright fivérek bohóckodtak a Földön), képi anomáliák, etc. etc.
Még se hozom fel élőben, mert gyakorlatilag a világ szisztematikusan kondícionálva lett erre, hogy "trust the science", ha meg mélyebben beleásod magad és kérdéseket teszel fel akkor csuklóból boszorkányüldözve vagy és olyan egyértelmű dinkaelméletek hívőivel vesznek egy kalap alá mint a laposFöldesek. A téma értelmi mediánja meg a (rosszul felrajzolt) Dunning-Kruger görbéje ott találkozik.
>>
>>222739140
had olvadjanak, csak az a baj, hogy magukkal rántanak minket is
>>
>>222739111
Nem fogom kényszeresen bizonygatni az ellenkezőjét (been there done that), legyen ennyi elég: tévedsz.
>>
>>222739238
oké pedofil
>>
>>222738875
ööö micsoda?
>>
holdra szállás tagadó tinédzser fiúkra nyáladzó turiba járós zseblámpás proli zsidódzsít gyermekmolesztáló imre öld meg magad
>>
>>222739368
no ez
>>
File: YUZU343C1S2_22.jpg (481 KB, 1280x1926)
481 KB JPG
>>222738879
nézegess vigyori rizstündéreket, azon nem irritálóak
>>
>>222739235
a gond csak az, hogy mi nagyban függünk tőlük meg úgy egész Európa kb.
ott az emberek szándékosan az albérletek felé vannak terelve azzal, hogy a helyi önkormányzatok szabnak egy felső plafont a maximum négyzetméter árra, hogy a zsidók ne tudják annyira nagyon szarrá nyerészkedni magukat a gójon, viszont cserébe a zsidók megtilják nekik, hogy nyáron klímázzanak, télen pedig megtilják hogy fútsenek. a germánokkal meg az a baj, hogy kibaszottul szervilisek és ha a kormányuk azt mondja nekik, hogy valamit nem szabad csinálni mert RÓÓÓÓÓSZ akkor ők nem csinálják, még akkor is, ha ezzel szó szerint megölik magukat.
meg hát én nem örülök neki, hogy fehér emberek szenvednek, ezért is zavar, mielőtt valami gólem megkérdezné, hogy "és ez mégis hogy érint téged személyesen?". úgy, hogy a fajtámat éppen élve megsütik.
>>
>>222739398
>a gond csak az, hogy mi nagyban függünk tőlük meg úgy egész Európa kb.
ja vágom, erre gondoltam én is hogy magukkal rántanak
>>
>>222739447
ha elkezdik importálni az atomenergia ellenes politikájukat Európába akkor nagyon rábaszunk, főleg hogy most egy hardcore brüsszelita sábeszgój kormányunk van simán el tudom képzelni, hogy a további támogatások folyósítását a paksi atomerőmű bővítésének a felfüggesztéséhez kötik, mert ATÓMENERGÍA RÓSZ, a sábeszgój kormányunk meg igent mond rá.
>>
>>222739631
hát ez kb. borítékolható
>>
File: stages_bubble.png (67 KB, 720x482)
67 KB PNG
>>222739235
>>222739398
Senki sem tanul németül. Senki sem foglalkozik velük. Nem ők fognak lerántani hanem az amerikai tőzsde mint mindig.
>AI versus the Dotcom Bubble: 8 reasons the AI wave is different
Az most épp az új paradigma fázis.
>>
>>222739235
de hiszen a 'szardáltak is megszavazták ezt
a Shell miniszter már kiállt megmondani a szarmagyarnak hogy este amikor hazaér a munkából ne merjen légkondit kapcsolni meg úgy általában áramot fogyasztani mert az neki nem jár
>>
nyilván elhisz a kimbó olyan 40 IQ alatti narratívákat, mint a Holdra szállás tagadása
és ezért zsidózik, nem pedig a valóban nyomós indokok miatt, minthogy a gyerekmolesztálók jelentős része zsidó
>>
>>222739631
asszem már annyit megnyilvánultak Paks II-vel kapcsolatban hogy MINDENT ÚJRAVIZSGÁLUNK
ergo borítékolható hogy megölik
>>
>>222739631
asszem már annyit megnyilvánultak Paks II-vel kapcsolatban hogy MINDENT ÚJRAVIZSGÁLUNK
ergo sanszos hogy megölik
csak mert a gonosz Patás ötlete volt
mindegy hogy a magyaroknak nem lesz áramuk

majd nálunk is ilyen előrefizetős villanyórák lesznek mint Dél-Afrikában
>>
>>222739368
Hú, jól megcáfoltál mindent.
Mostanában igazából a régészet érdekel. Randall Carlsonnak vannak jó gondolatai. És mint látjuk évtizedek, évszázadok óta a (((régészet))) a piramisokkal vagy Szfinxszel kapcsolatban hogy copeolt; max 6000 éves, nincs itt semmi látnivaló.
A legfurább az egész hogy már évtizedek óta nem indokolja a hazudozást, hogy "a világvallásokat megrengetné és tömeges káoszt és anarchiát okozna". Biztos vagyok benne, hogy találtak ott érdekes dolgokat csak kurva nagy a sumákolás. És talán azért, mert technológiai jellegű (metaforikusan lásd: Csillagkapu, erősen metaforikusan értve). A Szfinx vízszintes eróziója, a most felfedezett nagy piramis alatti oszlopok, a feltételezett arany kupola, a tetejükön pattintásos módszerrel "hangolt" kőlemezek (kép kapcs), érdekes kémiai elemek a nagy kamrában. Az egész vagy egy erőmű lehetett, vagy valami galvanizációhoz hasonló folyamatot létrehozó létesítmény.

Az obeliszkek mint környékbeli "rezonátor villák", a tény hogy Tesla a hasonló vezetéknélküli energiatovábbító rendszerét azután alkotta meg miután ott járt és tanulmányozta ezeket, stb.

De ott a Goebeki Tepe, a nagy keleti mosás meg a cirkuláris elrendezés Afrikában ami egy esetleges Atlantisz-helyét feltételezi (miért találnának ki ilyen sztorit hogy Atlantisz az ókori görögök). Annyi megmagyarázhatatlan dolog van és annyira egyértelműen vagyunk hülyének nézve, hogy ez összeesküvés-elméletek melegágya.

Ezekre a "rezonátor finomhangoló kövekre" visszatére az az érdekes, hogy a piramis sok eleme milliméter pontos sima felület, ezeknek az alja is. Viszont a teteje barbár, hanyag módon van pattintgatva, viszont láthatóan nem egységes erővel. Mintha valami rezonátor villát finomhangolnának ezáltal.
>>
>>222739795
én pont az ilyen habzó szájú sötétzöld agyhalott judeo libsik miatt szereltem be klímát pár éve. annyira uszítottak és hergeltek ellene és azok ellen, akik használják, hogy beszereztem egyet már csak azért is. a disznózsírra is ezért álltam át.
>>
>>222739868
kuss pedofil
>>
>>222739870
én amúgy nem szeretem a klímát, kábé egy óra vezetéstől bedurran a torkom
viszonylag szerencsés az épület, amiben lakom, úgyhogy bent egy ventilátorral bőven elvagyok

de ez a szégyenkampány, amit most a klíma ellen folytatnak, az kibaszott krindzs és átlátszó
>>
>>222739868
ó kimbódzsít, te a szitán átlátó "antiszemita anon"
azt meg tudod mondani, a bibsik (ti) miért vonzódnak (vonzódtok) a gyerekekhez?
>>
File: HME0YpeaUAEjKmo[1].jpg (293 KB, 1536x2048)
293 KB JPG
ezek után lehet hogy dacból veszek egy kínai portasplitet aztán a legforróbb két hétben járatom
>>
>>222739999
egyre nevetségesebb dolgok kerülnek fel a Dolgok Amiket A Gój Nem Csinálhat listára.
>gój a műanyag rósz a mikroplasztik rósz
>jó akkor álljiunk vissza a régi üveg palackokra amikben végtelen ideig eláll minden
>ÓJ VÉJ EZ SZÓ SZERINT ANTISZEMITIZMUS
>>
>>222739868
Randall Carlson meg valami másik agyas manus tért ki olyan dologra, mint pl. belül repedések. Talán egy erőmű volt ez és történt valami túlterhelés és robbanás, ezért a belülről kiinduló repedés (kívülre nem jutott el), azt hiszem a nagy kamrában. A kémiai elemeket tekintve talán vízbontás vagy hasonló történhetett és túl nagy mennyiségben egyszer berobbant pl. a hidrogén. Ha feltételezzük az arany kupolát (ami rendkívül jó vezető ugye), meg hozzávesszük a mélyen talajvízbe hatoló alanti oszlopokat, talán a feszültségkülönbséget csapolta meg, egyfajta olyan masszív villámhárítóként, mely a méretei és feszkókülönbségei miatt még viharos időt se igényelt a kisülésekhez. Jóval az egyiptomi civilizáció használhatta 12000+ éve, történt a nagy globális katasztrófa/árvíz, aztán párezerévre rá újra felfedezték a civilizáció újraéledt morzsái, de azalatt feledésbe merült minden, mint pl. a funkciója is.
A Szfinx eredetileg az Oroszlán csillagkép felé néz, de az erózió miatt csak ember arcot tudtak neki újjávarázsolni. De felmerül a kérdés, hogy akkor honnan ered az Oroszlán/Leo csillagkép elnevezés. Vszleg a válasz (((elégett))) az alexandriai nagy könyvtár iratai között, vagy most is ott lapul némi releváns dokumentum a Vatikán archívumában.
Nem azt köpöm hogy ez mind így van, de pusztán elméleti szinten megközelíteni a témát alsó hangon is érdekes, szórakoztató és van benne logika.
>>
>>222740199
várj, az üveggel mi a baja sémitáknak?
>>
>>222740054
Neked nem tudom miért van ilyen fixációd, de keress szakembert. Mint egy szálka az agyban neked van ilyen valamid amihez már talán szakember kéne.
>>
>>222740294
>>222740255
kuss pedofil
>>
File: 1782840079070281.mp4 (2.78 MB, 720x1280)
2.78 MB
2.78 MB MP4
szerintem igazán megengedhetem magamnak a műanyag szívószálakat amikor a világ negyede így viselkedik.
>>222740274
hogy állítólag nem tetszik a fogyasztóknak a többutas palack ötlet, mert idővel kialakul egy látható kör a palackok nyakán, ahol a töltőgép újra és újra megfogja őket és ettől elmegy a gusztusuk attól, hogy ilyenekből igyanak. én speciel még soha nem hallottam senkit se panaszkodni erre, azt pedig pláne nem, hogy ezért mindent műanyag palakcba kell tölteni, amire rá kell verni a visszaváltási díjat.
>>
>>222740294
én azért vagyok antiszemita, mert sok gyerektapizó bibsi is egyben, meg a bibsik jelentős része szarbőröket akar nem-szarbőr országokba
tudom téged ezek nem zavarnak
>>
>>222740365
nekem is az a véleményem, hogy én semmilyen környezetszennyezést nem fogok magamra venni amíg 2 milliárd cigány égeti a szemetet több százezer hektáron nap mint nap
>>
>>222740274
>fesd le az egyik felét ezüsttel
>tükröt kapsz
Nem is értem mi baja a szidóknak a tükörrel meg az ezüsttel.
Metaforikusan sok a közös a szidók és vámpírokban, de nem tudom jól elmagyarázni.
A pestis-vámpír relációt viszont magamtól ismertem fel:
>középkor
>vámpír mítosz
>ezüst és fokhagyma mint kriptonitja
>denevér
Mindezt a baktériumok/vírusok, etc. felfedezése előtt.
Köztudott, hogy mind az ezüst mind a fokhagyma erős antibakteriális és antivirális hatással bír.
>denevér mint vérszívó, potenciális feketehimlő terjesztője
>boom vámpír -> harapás -> vámpír leszel, a pestis gyakorlati metaforája
>>
>>222740428
öld meg magad gyerekmolesztáló
>>
>>222740365
lol amikor már végképp nem lehet mire fogni akkor ráfogod a gójra
bezzeg húszezer fokon újraolvasztani az üveget egyetlen használat után az környezetkímélő és jó
meg a fél kiló élénk csillogó festék minden egyszerhasználatos csomagoláson az is jó
>>
>>222740420
mert te sem vagy különb
>>
>>222740428
kiegészítés: nyilván a zsidók nem olyanok hogy az éj leple alatt emberi vért igyanak, egyfajta "harapás" (beavatás) által terjeszkedjenek....hú volt egy agyas videó ebben a témában, én inkább nem is eröltetem mert csak hiteltelenül elszarom az egészet
akit érdekel az szerintem megtalálja, én most nem keresgélek
>>
>>222740428
kussolj már pedofil
>>
>>222740553
Nézd, úgy a 3000. azonos sor után igazán rájöhettél volna, hogy hatástalan, amúgy meg:
>>222733219
>És neked mikor esik le hogy ez egy nem egy zárt csoport, hanem egy open generál? A fóbiáiddal már rég el kellett volna kullognod egy magán DC szerverre ahol kiskakasként magad kapirgálhatsz a szemétdombon. Ehelyett egy anoním generálban vered a nyálad exkluzivitást követelve.

Megértette mindenki hogy utálsz, de vagy elengeded vagy menj el ha zavar.
>>
>>222740660
nyugi gyerektapizó, csak megnevezzük a fajtádat
>>
unokaöcsi tapizást szüntess
>>
>>222740685
Nyugodtan. Végülis én se tehetek itt sokat ez ellen. Aki gyogyósként pengeti a száját naphosszat felnőttként az már nem fog e téren javulni, úgy marad. De hogy nem sértődök meg, emiatt nem megyek el és hogy max 1-2 embert próbálsz itt győzködni a 0 bizonyítékos rágalmaiddal az fix. Jelents fel, anyukád biztos elkísér a legközelebbi rendőrörsre.
>>
>>222740790
oké gyerektapizó
>>
>>222740822
Egyébként segítek ha gondolod. Gyűjtsd össze a bizonyítékaidat, építs lev-listát pl. Aztán írok hozzá párat - vagy ajánlok - meg adok 5 számjegyet hogy könnyebb legyen hivatkozni rám.
>>
>>222740959
oké gyerekmolesztáló
>>
File: IMG_3794 2.jpg (311 KB, 1335x2005)
311 KB JPG
légyszi legyen
>>
>>
>>222741073
Mondjuk ezt az egyet elmesélhetem felületesen mert vicces sztori. Még a 2000-es évek elejéig gyk. az állami szerveket is beszopathattad a faék email headerekkel, ha ismerted az smtp protokolt/formátumot, gyakorlatilag bármilyen username-t, szervert, domaint kamuzhattál. A lényeg hogy idővel belefutottam egy szép pofonba de végül jól jöttem ki belőle (mondjuk a tényálladék szerint a többi opcióm szopoág lett volna). Itt már le lett kaszálva minden meg senki se jön be, meg nem is konkretizálok semmit.
Ami a mai napig fáj hogy bizonyos OS-t kell használnom honeypotra és kurvára fáj már miatta a seggem, de nekem ez a réteg jutott, egyedül vagyok ilyen rendszeren. Tudom hogy nem jelenti azt hogy a legalját végzem, hanem rétegmunkát de akkor is :D. Ja meg miattatok szüzek miatt lehetett elhajítani a kimbó identitást, szóval emiatt a kurva anyátokat :D szerettem azt, mert hangzatos volt.
>>
>>222741272
aha biztos, pedó
>>
>>222741272
te kinek pofázol amúgy pedógeci ki olvassa el ezt senki bmeg
>>
bolond szűz
>>
napi 104x hívják pedofilnak de amúgy idejár mert más nincs

na ez a nyomor
>>
File: HMEPp0IW0AQmTTw[1].jpg (249 KB, 1632x2448)
249 KB JPG
>>
>>222741999 (szemrevételezve)
mennyire utálhatják mindenhol máshol
>>
megmasszíroztam a prosztatámat
>>
File: IMG_8056.jpg (165 KB, 1080x1350)
165 KB JPG
>>222742108
végre baszd meg
>>
>>222742148
pofázik meg magyarázkodik de kibaszták mindenhonnan

ki a kurva anyja kiváncsi egy ilyen lecsúszott szarzsák gondolataira most komolyan
sajnálom hogy itt kötött ki a nyomorék geci
>>
Egyébként megy egy Gwen + fordító alapú érdekes házi projektem, egyelőre még gyerekcipőben, de reményeim szerint igényes. Erről ezért is beszélhetek mert saját, de amúgy se veszélyezteti a detekcióját ha élesben megy majd. Van az az Inside Out/Agymanók című film, az adta az ötletet. A lényeg hogy több speciálisan hangolt Gwen egyfajta tanácsot alkot, amik finomhangolhatóak, de végeredmény az lenne hogy intenzitás alapon modellezné hosszútávon a meggyőző emberi érzelmeket, viselkedésformát. Szóval egy alsó rétegű tanács generálná/szavazná meg az inputra a reakciót, illetve low-level szinten larpolna, dinamikusan és sql-be tárolná az adatot heurisztikusan. Van már más projekt is ami nem az enyém, egy próbát megejtek hogy hátha az enyém jobb és erőforrás barátabb, mivel ez a tanács-módi egyszerre csak egy modell futását igényli ami Gwen 2.5-ön nagyon erőforrásbarát. Gyakorlatilag érzelmekre bontanám le a meggyőző kommunikációs részfeladatot.
Max besülök vele, de majd mesélek ha valakit érdekel a téma. Egy fórumon ötletek mellett legalább ketten nyíltan már másolják az ötletemet - nem bánom.
>>
>>222742246
jó mondjuk nem mintha 35 éves retardált szüzek véleményére sokan kíváncsiak lennénk hől
>>
>>222742539
te engem ne pingeljél szarházi

amúgy még ők is jobbak mint te 1000x
>>
File: 1762155343760438.jpg (12 KB, 258x245)
12 KB JPG
hogy őrjöng kek
>>
na hogy bírja a virágos lány a gulágban?
>>
De menet közben gondoltam rá hogy talán nem úgy kellene fejlesztenem hogy egy fix modell + sql db mint memóriája, meg nem alatta lévő tanács fixen belőtt tagokkal (intenzitásként a szavazatuk/ötletelésük súlyozásában manifesztálódna), melyek pár körön keresztül vitatkoznak azon hogy mi legyen, de másodlagos intenzitás szorzattal pl. eljátszhatom, modellezhetem akár intenzitás görbékkel is pl. drogokat vagy érzelmi állapotokat is. Van egy felső rétegű "Chronos" amin át megy az SQL-t író adat és szabályoz, az ellentmondásokat elkerülendő. Először tökéletesre akarom megírni, aztán szabályozható implementációját megalkotni az emberi tévedésnek/feledékenységnek. Egyelőre még a nyers tökéletesség is távol van, nagyon triviális dolgokkal tesztelve is.
De már arra is gondoltam hogy egy on-the-fly modell trainer kellene SQL adatbázis helyett, de egyelőre megkönnyíti az sql a nyomonkövetést és fejlesztést az alsóbb rétegeket illetően.
>>
File: Képernyőfelvétel (215).png (1.57 MB, 1920x1080)
1.57 MB PNG
>>222742639
csangjang kihozza, nem?
>>
beherbálozott a gyerekmolesztáló
>>
File: HMEOZgRWEAEG4Eu[1].jpg (532 KB, 1536x2048)
532 KB JPG
>>222742246
nem sajnálom mert kibaszott rosszindulatú
ráadásul kurva buta és amikor még lehetett itt beszélgetni hiába szóltál rá hogy ne pofázzon bele mert nem ért hozzá csak még jobban bedurrant a segge és csakazértis fosta ide a szövegfalakat csak hogy elfojtsa a nála értelmesebbek beszélgetését
>>
File: gusztustalan állat.jpg (33 KB, 363x406)
33 KB JPG
pofám mikor alkoholista egyedülálló baszatlan 40 éves vagyok
>>
>>222742741
puffadt pedó faec
>>
>>222742728
egyetértek, úgy értettem hogy titeket sajnálom hogy ezzel a szarfasz pedofil állattal kell minden nap szenvednetek
>>
na ezt én nem tudom
>>
>>222742782
>kell
simán abbahagyhatnák
>>
>>222742741
:333
Nincs is léleksimogatóbb amikor előveszem a pórázt és Zsófi azonnal ugrál örömében. Legyen akármilyen szar napja az embernek, jót tenni a kis kedvenceddel egy stabil lelki quickpatch. Nem tudsz ilyennel mellé lőni.
>>
>>222742782
szomorú valóban, de ez van
>>
na jó ez mi a SZENTSÉGES FASZ volt
>>
>>222742821
ennyi az élet imi?
>>
File: 1756382324603727.jpg (107 KB, 1017x350)
107 KB JPG
miért ilyen alantas a pedóimre?
>>
napi emlékeztető hogy szűz vagy
>>
>>222742877
mondom, egyre sötétebb a sztori
mondjuk He Weifang a kövi részben már a boltban lesz
az erőszakos férj, aki kisajátítatta a boltot meg megmutatja mekkora féreg
>>
File: zsozso.jpg (685 KB, 1156x868)
685 KB JPG
Ne szomorkodjatok he', én még ilyen rusnyabogárként is tudok örülni annak, hogy a kutyám örül. Nem kerül pénzbe a boldogság, ha jó helyen és módszerrel keresed, vagy csak élsz...rád talál a mosoly és a jó kedv.
>>
>>222742924
na ez sok mindent megmagyaráz
>>
File: IMG_6040.png (934 KB, 2532x1170)
934 KB PNG
>virágleves
>>
File: IMG_6041.png (1.2 MB, 2532x1170)
1.2 MB PNG
te dőzsölsz az országodban?
>>
ezek meg dőzsölnek
>>
>>222742782
ja értem
persze itthagyhatnám a fonalat de nem már hogy egy darab alkoholista gyerekmolesztáló miatt kelljen
>>
ez a Csangjang miért nem mondja az apának mi a helyzet?
>>
>>222742983
nem tom geci ez már mintha szadizmus lett volna a szadizmus kedvéért
de csak jobbra fordul ezután
>>
>szinkronosan néznek koreai szappanoperát a Magyar Királyi Televízióban
jézus gyere le
>>
>>222742877
Csak meséltem egy házi projektemről, melót érintőleges a későbbiekben naív laikus reményeim szerint.
>tl;dr erőforrás barát alapokra helyezett, "Inside Out" féle tanács 2. rétegben chat botban, ahelyett hogy on the fly modell lenne betanítva, fix modellek parametizálva + felső rétegben SQL alapon lenne szimulálva chatbotként az emberi viselkedés, Chronos által (felső szint extra vezérlő SQL-dbhez kötve) hosszútávon, közösségbe épülve gyk. kiváltható az online kémkedés pár Wattból, mivel a tanács körökre osztottan működne-vitatkozna. A terv, hogy az emberi online viselkedést érzelmi alapon csúnyán szólva egyfajta körökre osztott, dinamikus "szavazati erővel" bíró tanácsra osztva szimuláljam, ahogy az Inside Out/Agymanók filmben....illetve hasonlóan, az adta az ihletet hozzá. A terv hogy finomhangolás után fix 2. szintű "manó" modellekkel parametrikusan, könnyen olvasható SQL adatbázishoz kötve nem modell betanítás jelentené a virtuális személy profilját, hanem egyszerű értékvariálás SQL-ben ha úgy tetszik. Az egész alacsony erőforrásra fókuszál, illetve lineáris skálázhatóságra és hatékony, SQL-en belüli folyamatok által megkerülve a nyelvi modelleket, ilyen virtuális személyek gyk. a kommunikációt egymás között a nyelvi modellek megkerülésével végeznék SQL-en belül, legalábbis részben (konspiráció, információátadás, etc.)
>>
>>222743278
fú ott nem figyeltem rendesen
nem ejtett el valami utalást hogy ismeri a lányt?
>>
>>222743288
húha
>>
>>222742985
ennyi az életed imike
itt ki is merült a teljesítményed
>>
File: IMG_6042.png (1.67 MB, 2532x1170)
1.67 MB PNG
az országodban?
>>
>>222743305
Nekem tökéletesen megfelel...hogy amit kapsz azt a teljes képnek véled
Az viszont érdekes, hogy ha valaki ilyen szinten mint te ráfeszül erre...így próbálod relativizálva többnek érezni magad? Gondolom ez van mögötte, de nyílt párbeszéd van és megmagyarázhatod a miértjét.
>>
hát ne már baszd meg
>>
ezt a sztorit ki a faszom írja ilyenre
>>
>>222743371
én csak simán hányok az olyan pedofiloktól mint te
>>
>>222743371
én teljesen rendben vagyok csak hányingerem van tőled
és még mindig magyarázkodsz magadnak miért lettél kibaszva
>>
és most azt fogja hinni hogy meghalt
>>
leszarom
>>
>>222743371
senki nem akar párbeszédet veled, rokonrontó
>>
>>222743388
nem tom geci ez már túl sok kegyetlenség
>>
MARSI MILÁN DÖGÖLJ MEG!
>>
>>222743537
fortyogj tovább gyerekmolesztáló xD
>>
gondolkodjál magadon picit mikor reggel felébredsz kb. józanul imi
ez az életed? ez jó igy? rájössz hogy nem
nem megy más, van értelme? nincs
>>
File: E8AH2EFVgAAkIcY.jpg (28 KB, 500x460)
28 KB JPG
>>222743305
Egyébként ha ragaszkodsz az anonimitáshoz, akkor nem imikézel, J-K vagy S. B-re szűkítve a kört, erősen az utóbbira súlyozva. Az értelem gátja látod az ilyesfajta elvakult, hobbiszintű gyűlölet. A sok proli is azért nézte a Mónika Showt hogy többnek érezze magát mint egy átlag proli. Csak te ráadásul nem is látod a kijelzőt amin rajta vagyok, maximum egy kódolt pornó csatorna elcsúszott képét :D. De ne higyj el tőlem semmit akár, képben illusztrálom hogy ha igazad van velem kapcsolatban, akkor Te mint magadat nálam intelligensebbnek valló ember rendszeresen velem foglalkozva hogy futsz bele a logikád 22-es csapdájába.

Mintha valami gasztrobloggerként egy aluljárós klotyóba betérnél és kiosztanád a wc-s nénit - persze ugye felmerül a kérdés, hogy melyik gasztroblogger megy véleményért egy olyan helyre.
>>
>>222743595
Akkor Milán felköti magát ma este?
>>
>>222743595
>ez az életed? ez jó igy? rájössz hogy nem
>nem megy más, van értelme? nincs
ezt az imre is kérdezhetné tőled
>>
>>222743609
oké imike, te részeges gyerektapogató
>>
>>222743638
Mikor döglesz már meg? Mindenki gyűlöl bazmeg.
>>
>>222743595
bár ez eljutna a gyerekmolesztáló agyáig
>>
kétszer válaszol a senkiházi lol
>>
>>222743662
NEM ÉRTED, HOGY KÖSD FEL MAGAD?
>>
File: 1764130762348183.png (384 KB, 880x494)
384 KB PNG
>>
miért utálja kimbó imike az iskolabuszt?
mert elviszi előle a gyerekeket
>>
>>222743710
kekkeltem
>>
>>222743691
a pedofil gecinek írtam azt bocsi jeleznem kellett volna
>>
>>222743724
magadnak válaszoltál
>>
>>222743691
na ez, hallod imre?
>>
>>222743710
>>222743724
KÖSD FEL MAGAD!
>>
igazad volt ez még az előző résznél is szörnyűbb volt
nem tom milyen narratív eszközt szolgál hogy a Borsó meghalt
>>
>>222743770
nem imrének hívnak bocsi
>>
>>222743532
értem a 16-os karikát
ez most rendesen elszomorított
meg az az erőszakos is férj is tovább fog kegyetlenkedni. az egy gyerekgyilkos is
>>
>>222743772
kek kpop modellek már a középkorban is voltak?
>>
>>222743298
nem, csak annyit mondott, hogy ha nincs holttest, nem biztos, hogy meghalt
>>
>>222743595
Nézd, elvonatkoztatva az egótól mi az élet értelme? Minél több utódot nemzeni, ledominálni a többi embert fajon belül? Nélkülem is rég könyvelhető, hogy mint sáskák vagy vírus esztelenül feléljük a bolygó erőforrását. Hiába ekkora az Univerzum, ha ide, ilyen véges, pszeudó-zárt rendszerhez mint ez a bolygó vagyunk kötve.

Akkor mi az értelme? Új, egyedi gondolatok formálása és továbbadása? Elég csak egy jól feltett kérdés? Még a Földön is jelentéktelenné válhatnak manapság a jó gondolatok, ha ilyen npc hangya társadalomban élve nincs hasznosítva, az Univerzumra skálázva meg aztán végképp jelentéktelen. Szerintem az élet értelme mindenkinek egyéni, a többi csak nagy szavak a süket éjszakába kúrjantva, melyek elszállnak és nem találnak senkire. Az egód, az életutad és a tapasztalatod egyedi és te tapasztalod első kézből, príma minőségben. Ne a másikra való hatásra támaszkodj vagy reménykedj abban, mert ha nem is meddő, de az életed végén rajtad, az egódon kívül minden más jelentéktelenné válik az utolsó pillanatban.
Ez egy kicsit olyan "Jó pap is holtig tanul" megközelítés a saját szavaimmal. Ez a legtöbb és legértékesebb amit mástól kaphatsz, akár tőlem. Ha többre vágysz, pénzre, anyagiakra akkor ugye triviális hogy nem itt kéne rám pazarolnod az időt, mégis itt vagy. Arra várva hogy a sokadik engem való szapulásra kikelve magamból valami "vicces" (=mérges, magamból kikelt) dolgot írok. De nehéz is megállapítani hogy mi vagyok alapból én és mi az ami a kikelt, bomlott, érzelmileg viharos énem, ha eleve nem is ismersz...és eredetileg nem is célod megismerni engem.
>>
>>222743832
de valami olyasmit is eldobott hogy rosszul emlékszik mert egy réteg mézzel be kell kenni a tetejét
szégyenszemre ott alt-tabboltam éppen
>>
>>222743799
te akkor már láttad a következő részt is?
vagy csak beletekergettél?
>>
>>222743879
erre csak egy klasszikust tudok idézni (amúgy nem olvastam el): kuss pedofil
>>
>>222743885
>szégyenszemre ott alt-tabboltam éppen
ti hülye szüzek nem bírtok végignézni egy filmet bazdmeg? mint valami figyelemzavaros tiktok zúmerek geci
>>
>>222743879
senki nem fogja elolvasni pedó
>>
>>222743921
láttam azt is, az se sokkal jobb rész
de az, hogy gyerekgyilkos már a korábbi részben kiderült, mivel a felesége a verés miatt vetélt el
>>
>>222743924
Amúgy kurvára ez, de szerintem ez egy kicsit tyúk-tojás esete. Nézd meg a youtubeot vagy a facebookot: a shorts vagy a reels böngésző kiegészítő nélkül le sem tiltható, max csak ideiglenesen.

Van most egy újabb videó trend ami az időrendet érinti: <forrásvideó_vége/csattanója>+<forrásvideó>
Az ilyen gyors implulzusra vágyókat ezáltal, az elején tálalt csattanóval megfogva. Félelmetes, hogy nem csak trend lett, de a lájkok és terjedés tekintetében sikeres trend lett.
>>
File: IMG_6043.png (2.01 MB, 2532x1170)
2.01 MB PNG
én teljesen arra számítottam, hogy az ilyen műsoroknak könnyed sztorija van bugyuta konfliktusokkal
erre meg tök sötét és szívszorító az egész
>>
>>222744032
kuss pedofil
>>
kimbó imike gyerektapogató emberi hulladék alkoholista zsidó
>>
>>222744078
no ez
>>
>>222744067
én is ugyanerre számítottam hől
>>
>>222744087
>emberi
>>
File: IMG_6017 2.jpg (221 KB, 1688x1126)
221 KB JPG
>>222744103
a 'feleség, amit tavaly néztünk olyan volt
>>
>>222743988
jaj istenem az is milyen egy szörnyű történetszál
de eddig nem volt szó verésről, nem?
>>
File: x03au9quxyi21.gif (2.76 MB, 360x360)
2.76 MB GIF
>>222743595
>gondolkodjál magadon picit mikor reggel felébredsz kb. józanul imi
Erről betriggerelődött akaratlanul is az a
>"Wake up in the morning and I ask myself..."
rész egy jó kis breakbeat setből....
De a sample vágás miatt úgy hangzik hogy
>"Wake up in the morning and an ASS..."
Itt van valahol az a rész...
https://youtu.be/szC7S7cwsIU?t=636
(van ehhez egy sokkal faszább és látványosabb kaotikus pendulum Win demo, a gif meg sem közelíti, de nagyon passzol ehhez a zenei részhez)
>>
>>222744290
gyerekfogdosó imike, trottyos deviáns buzi biboldó
>>
File: ed209.jpg (29 KB, 468x427)
29 KB JPG
>>222744290
Ja amúgy csak idén tanultam meg keresés által, hogy az ED-209 név ehunnan ered.
Ami a filmben a low framerate step motion animáció miatt alulértékelt, de egy gecimenő robot, főleg egy 8 éves szemével nézve.
>>
>>222744265
úgy elverte, hogy elvetélt
ez nem spoiler, ez az előző részben volt. ezért hagyta ott
most hogy visszakönyörögte magát, ez is folytatódni fog
>>
>>222744347
Amúgy javaslom a keleti filozófiákat ezügyben. Ha ellenségednek is tekintesz, velem kapcsolatban csak úgy tudsz hasznosan időt eltölteni hogy megismersz.
A fóbiák/utálat közös eredője az ismeret és a megértés hiánya.

Ha meg nem szeretsz, tiszteld meg magad azzal hogy úgymond nem fogyasztasz. Logikus szerintem. Én sem eszek kakit - bár az ízét nem ismerem, a szaga bőven elég hogy kerüljem az orális interakciót vele.
>>
>>>/pol/538117582
politika?
>>
>>222744488
aha biztos, gyerekmolesztáló
>>
>>222744381
de amikor beszéltek a sírnál ott a csávó úgy mondta hogy tudja hogy hibás benne mert hanyagolta a lányt
nem volt szó róla hogy verte
>>
>>222744518
Valami gyorsválaszos plugin rottyanata lenne ez 4chan accounttal? Vagy kézzel írva, captchat kitöltve? Vagy a 4 féle kombináció valamelyike? Mindenesetre úgy látszik kizárólagosan engem tisztelsz meg ezzel. Mintha egy boxzsák lennék amire szükséged van mindennap...de hogy milyen féle-fajta szellemi edzésprogram keretében arra kíváncsi vagyok, te tudnád kifejteni a miértjét vagy hasznát ennek. Nekem eddig nem hasznos, de szerintem a kívülállókat se győzte meg...de beszéljen persze mindenki a maga nevében.
>>
>>222744543
majd megnézem újra tubon, nem tudom jól emlékszem -e
>>
>>222744648
igyál még pciit imike
>>
>>222744648
imike rólad mindenki tudja hogy gyerekfogdosó vagy, ezen kár vergődni meg teóriákat gyártani a deformált biboldó fejedben
>>
>>222744681
hát most már majd megtudjuk a következő részből
>>
>>222744648
pedofil mit csodálkozol azon hogy csak a pedofilt hívják pedofilnak?
pedofil vagy ezért hív mindenki pedofilnak
>>
File: putri.jpg (1.44 MB, 1718x2043)
1.44 MB JPG
egy újabb sikeres nap az interneten
>>
Tényleg zárójelben, azt hiszem tegnapelőtt említettem, hogy "leszoktam" a piálásról. Idén Jan 6-a után kb. 2.5-3 hónapig semmi, aztán 1 hét tivornya, aztán újraértékelés. Elég megterhelő volt a hirtelen nem sörözés, de nem gasztroenterológiai szempontból. Sosem remegtem ha nem ittam, egyszerűen a korábban említett polaritása a valóság (józanul) VS internetes kommunikáció (sörözve) váltogatása szolgáltatott egyfajta...nos igen:
>>222738555
...metronómot, ritmust
Megundorodtam ugyanis józanon az internetes kommunikációtól (persze csak ideiglenes, az aktuálisan összeválogatott és piásan preferált platformok puszta palettáját illetően - direkt alliteráltam).

Egyfajta viselkedési szokás, összefonódás miatt volt nekem szar letenni a sört. Átmenetileg Kinleyvel kópoltam. Szénsavas, keserű, a motorikus ivós mozdulat miatti fogyasztás miatt kellett eleinte valami. Aztán szörp szódával, végül már a sima víz is megtette. Elengedtem a keserűséget, hőmérsékletet, szénsavat - ill annak igényét. Lépésről lépésre.

Pár hónap józanság után aztán szembesültem magam és a világ gyarlóságával, meg azzal hogy szeretek sörözni. Szóval mértékkel havi 1-2x megiszok 4-8 sört. Most éppen ezt a narancsos Frutta mixet iszom jeges vízzel, de ha nem lenne ilyen geci meleg akkor a motorikus poháremelgetős berögződésem is enyhült volna szerintem...bár ki tudja.
Napi 4-5 liter folyadékot iszok. És mivel közben egyfajta "zarándokútként" mégintrováltabb keretek közé szorítottam magamat, így biztos lehetek benne hogy magamért csinálom tudat alatt is, nem azért hogy másnak megfeleljek.
>>
>>222744792
de az nagyban számít a megítélésén, hogy miatta vetélt-e el. mármint már alapból is egy féreg, de ha gyerekgyilkos, akkor még rosszabb
>>
>>222745085
jaja csak mondom bennem eddig az volt hogy pusztán hanyagolta a feleségét
de lehet tévedek
>>
Hát így hogy a felnőtt férfiak ferdeszemű fappanoperákat figyelnek, fonálban forszírozva firtatnak, talán nem is annyira gáz ha megnézem a TOP32 VB meccs összefoglalókat.
>>
Tegnapelőtt a rövid összefoglalót néztem és kimaradt ez a látszólag ultra unalmas rész, ami viszont talán nagyon is fontos és egyfajta pszichológiai hadviselés/stratégia:
https://youtu.be/PL0_j5HdKCw?t=1218
>VB meccs, döntetlen állás
>underdog csapatnál a labda, középpályán unottan passzolgatnak
>teszik ezt feltűnően sokáig
>még a kommentátor is megjegyzi
>aztán pár másodperc alatt egy nagyon szép és relatíve akadálymentes támadás által gólt szerez az underdog

Szerintem itt pszichológiai hadviselés, egyfajta "altatás" történt, legalábbis nagyon úgy fest és ráadásul tökéletesen kivitelezve.

Persze a hab a tortán hogy 2 perc után visszaegyenlített az ellenfél. Szerintem a foci játéktörténelmi szempontjából ez az egész (az altatás és letámadás miatt) egy külön fejezetet érdemel. Érdemes megnézni ha van 5 perced.
Nem vagyok focibuzi, de ezt a fajta "hadviselést" szemrevételeztem és imádtam...na meg a kontra egyenlítés eszméletlenül jó keretet adott az egésznek.

https://youtu.be/PL0_j5HdKCw?t=1218
>>
ne tapizd az öcsiket
>>
>>222745492
+
Van egy seggből előhúzott laikus gondolatom ezügyben. Ugye náluk a labda, hosszabbítás, támadó pozícióban, az ellenfél elég stabilan és statikusan véd, nem mozdul ki. Mintha a hosszabbítás utolsó percére vártak volna, mondván: "Van egy tökéletes receptünk a gólszerzésre és csak azért húzzuk az időt, hogy a gólszerzésünk után ne maradjon idejük gólt lőni."

Ha belegondolunk, hogy egy ilyen fix felállás egyfajta keretrendszert ad megismételhető kimenetelekre. Ha mélyen analizálnánk AI-al passzolásokat, megfelelő időben megfelelő emberek által hangadásokat/kúrjantásokat, és ezek varianciáját egy ilyen fix helyzetben neurális hálóval modellezve úgy mond "bruteforceolnánk" egy, az ellenfélt tekintve legsérülékenyebb, leg-figyelemeltereltebb szituációt, ezáltal mint akár egy balettet, meg is lehetne komponálni egy ilyet előre, sacc/kb.

Nyilván az emberi viselkedés nem kiszámítható, de 90+ perc után fáradtan, feszülve, a szituációban szinte ösztönlényként viselkednek, szinte drónok, legalábbis rövidtávon persze.

Másfelől ezzel a hosszas passzolgatással Algéria mintha egyfajta módon finomhangolta volna a pozícióját az ellenfeleinek. Érdekes, hogy semelyik osztrák se rohant ki letámadni vagy probeolni a szitut. Nagyon fura hatású az egész, szerintem most én feleslegesen sokat látok ebbe és túlagyalom, de biztos vagyok benne hogy fogják ezt még a szakik a későbbiekben tanulmányozni, hogy tulajdonképpen WTF történt.
>>
Gyökeres Viktor a svéd csatár
>>
Ja meg annyi;
Így hogy Ausztria kiegyenlített, kissé alulértékelt marad majd ez amit Algéria csinált. Csak meg kell nézni mennyi ideje maradt Ausztriának egyenlíteni, kb. impossibru volt (de végül megcsinálták ~2 perc alatt). De ha nem, annál inkább tankönyvi és későbbi követett példa lenne ez a fajta altatás. Annyira mesterkéltnek és precíznek tűnik ez az algír altatás + hirtelen gól, hogy szerintem még a szakértők se tudják mi a fasz van és egy új stratégia születését láttuk.
>>
File: IMG_4056.jpg (55 KB, 1080x719)
55 KB JPG
>>
Ajánljatok valami vizuális pörgős vagy/és állatos filmet. Elalváshoz lesz Zsófival, de ő lehet hogy tovább nézi majd. A foci még TV-n se jött be neki, pici a labda.
>>
File: markus_beer.jpg (1.66 MB, 3880x5184)
1.66 MB JPG
https://www.youtube.com/watch?v=oJ4iMnyvj3c

Holnap lehet hogy veszek egy 6-os csomagot. Állítólag azt szeretik az angol nyelvű csajok hastájon. Mind oda fog menni!
>>
Vagy inkább Zsófi túra a pokoli melegben és meglátogatjuk ugyanezt a helyet, 1 év +2.5 hét távlatában.
>>
pofa be hülye szüzek
>>
>>222748739
engem nem zavarnak, legalább nem voltam egyedül még ha kizárólag is csak órároltak engem
olyen ez nekem mint valami leki iron man torna
régen amikor ittam egy idő után elszakadt a cérna és majdnem kikotyogtam olyan dolgokat amiket nem kéne..."majdnem"
*gulp*
lett egy gecijó ötletem közben, de nem kívánok meggazdagodni belőle, nekem elég a fillér, mert közhasznú dolog
és globális
és még nem létezik
>>
>>222749252
*és meglévő technógiák ócsó ötvözése egy terméken belül
>>
>>222749252
>>222749261
és mi ez a gecijó ötlet megint?
>>
>>222749359
Majd elmondom ha már termék lesz. Szerencsére rokonságban van pár ember akik köreiben közvetlen vagy 1 lépcsős közvetettséggel van gazdag, mérnök, ez az amaz...széles körben (főleg a keresztanyám által, 88-2018-ig biztosítási ügynök volt az NN->ING->megint NN-nél
meg van sok jó kapcsolatom :3
a Vető Pista - régen c64-re fejlesztett a fénykorában, ma tanít - pl. sugardaddyje volt egyik rokonomnak, meg vannak ilyenek.
A keresztanyámnak vannak a legjobb kapcsolatai, holnap konzultálunk
>>
>>222749359
Tudom nagyon semmiburger és nem megbízható infó, de anno amikor a Fidesz-MSZP-Jobbik kampányai mentek 2010 körül, megbízható forrásból tudott egy parkolóházas találkárol, valami félmilliárd Ft-nyi kampánypénz lett osztva egy kézből. És ki kapta?
Mind a három párt. És ezt azután mondta nekem bizalmasan hogy anno felvázoltam az elméletemet azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik, mint 2-pártos cirkuszon kívüli ellenzék is csak egy gyűjtő tégelye az ellenállásnak amit aztán besüllyeztettek. Ez a diskurzus persze már a választások lecsengése után történt, azt mondja tényleg ilyesmi történt.
Felrakták egy csónakra a jobb oldalt és meglékelték a csónakot, kinyírva ezzel a legtényezőbb pártot az akkori FIDESZ-MSZP hajcihőben. Így végzik ki szisztematikusan a forradalom legcsekélyebb szikráit - ezek már az én szavaim.
>>
>>222749359
Hagy kérdezzek valamit. Tudtad-e hogy fogmosás előtt nagyon fontos hogy milyen a száj pH értéke és mennyi ideje?
Ugyanis a savas kaják felpuhítják a dentint és puhaságuk miatt a fogmosás során simán erodálhatja maga a kevélés? Pláne valami kemény sörtéjű?
>>
>>222749598
*kefélés (nem számít szexnek, lol)
>>
Na bazz, most nézem hogy a Vető 9 éve meghalt.
Gyászmisével egybekötött temetése 2017. június 23-án (pénteken) 11 órakor lesz a Jézus Szíve Jezsuita Templomban (1085 Budapest, Mária u. 25.).
Bár amúgy se volt releváns, de rendes faszi volt. Faternak csak úgy zsebből vett a 2000-es évek első felében valami ~300e Ft-os NIKON+objektív kombót, pedig csak a csajának az anyjának a testvére volt az apám és egyszer találkoztak.
>>
a népligeti buszpályaudvaron fogdostak most meg a romák. az egyik még utánam is szólt, hogy jó seggem van, szívesen kinyalna.
>>
>>222749689
minden út romába vezet!

meg kéne keresnem azt a CD-t amelyiken még talán rajta van ez az exe-be fordított Werkkzeug 1.200 demóm amit erre a zenére csináltam...
gagyi meg nem is demoscene demo, mert legoként építettem, de egész jó volt hozzá az audiovizuális szinkron, ehhez a meglévő zenéhez igazítottam:
https://www.youtube.com/watch?v=AdZxbPJNvvg

2647_-_TSO.zip
vagy ilyesmi fájlnévvel, pedig anno még az atw szerverein is meg vót pihenve direkt fájl linkkel :(
van sok CD itt amúgy, de forced low-readdel merném csak pörgetni őket, némelyiket már csak a szentlélek tartja össze (2 darab is szétdurrantotta a 48, illetve 52X-es sebességű meghajtót olvasáskor...bár azok ZED meg Chip CD-k voltak). A Mythbustersnek volt ebben a témában egy epizódja, de nem voltak alaposak mert az újság CDk sokáig ki voltak téve az UV-nek és hőingadozásnak az üveg mögött a standokon.

De a Werkkzeugnál instabilabb dolog talán csak a Blender volt a 2000-es évek táján :D
>>
>>222749689
Ja nem is mondtam hogy jó reggelt amúgy. Nem picsanyalásnak szánom, csak megbecsülök lassan már minden magyar zászlót amelyik nem mániákusan pedózó meg rosszindulatú. Sz'al uff!

Amúgy az előző termékről beszélhetek, már csináltunk és csinálunk pár prototípust. Szimpla nézervágott meg hajlított lemez galvanizálva, csíráztató polcrendszer. A vázat hajlított és galvanizált acélrúd adja. Kurvaolcsónak szánjuk, máshogy senki nem venné meg szerintem/tünk.
>>
File: Névtelen.png (91 KB, 1120x443)
91 KB PNG
ezt itt hagyom neked, azt hitted ez egy gyári zene egy szinti emulátorban, hát nem
>>
>>222749936
Pedig a Rebirth RB-338 2.00 gyári lemezén default songként van.

Amúgy ha érdekel, van ~3600 számos kollekcióm, feltöltöm ha kéred.
Viszont egy számot olyannyira nem találok hogy szinte már olyan nekem mint valami mandela effekt egyéni szinten, senkinek nincs meg, nem találom
Lehet, hogy még a régi Rebirth 1.5-höz volt, Dj Petrolium - Hard Force
azért mondom a régi verziót mert mintha rémlene hogy annak még a régi DOS-os 8+3 fájlneve lett volna, HARDFO~1.RBS
De se így se úgy nem találtam. Anno még a facebookos Rebirth csoportban ajánlottam is érte $20 dodót, de úgy se lett eredménye/találat. Egy beteg odabaszós vonyítós hardcore, odabasz rendesen. Sokaknak tuti kellemetlen lenne, ezért is kéne....szeretném megint full hangerőn nyomatni :D
>>
>>222749936
>, azt hitted ez egy gyári zene egy szinti emulátorban, hát nem
gyakorlatilag a screenshottal bizonyítottad...most mit mondjak rá, he' :D
>>
Ez is default zene volt, a default modhoz
A fél Need For Speed Undergroundot erre játszottam ki, a másik felét meg a gyári zenéire a játéknak mert azok se voltak rosszak (mint pl. The Crystal Method - Born Too Slow, volt valami Rob Zombie is a többire meg már a faszom se emlékszik hogy őszinte legyek)

De erre loopban verettem. Van azért egyfajta audiovizuális esztétikai érzékem, kurvára adta ez a zene hozzá.

https://www.youtube.com/watch?v=S5kkpTsOQSU
>>
>>222750058
(mondjuk pakoltam rá 10-15 extra BPM-et, hagy szóljon alapon)
>>
>>222750058
>>222750070
Közben néztem hogy milyen harmatgyenge amplitúdón lett renderelve, full hangerőn volt nálam kb. normál. (testes és épphogy nem override 1.0 amplitúdó alatt/közel táncoló zenéket 20-25% hangerőn hallgatok a fejesemmel és elég)...
Másik videón ugyanez a zene:
https://www.youtube.com/watch?v=X-16Zbo6p2I
Itt meg már recseg.
Lehet hogy érdemes lenne átvezetni egy Reason 2.5+-on és magán a szintetizátoron belül kezelni a normalizációt, nem pedig a renderelt hanghullámmal. Mily igénytelenség mind a kettő. Csak megnézem magam b+, fent van a Rebirth :D
>>
File: trakka.png (163 KB, 1889x790)
163 KB PNG
2 pixelt csúsztatok fel a hangerőszabályzón és átkúródik a plafonon a hullám. Hát ez nem olyan mint a Winamp szabályzója :D. +2 kibaszott pixel hangerő.

https://files.catbox.moe/efcfgr.mp3
>>
Hát a youtubera feltöltött The virgin beep-boop-hoz képest a gyári RB gyári Trakka Rekka renderelve az Chad BOOM BOOM. Ég és föld. A jó kurva anyját annak aki feltöltötte, hol herélődött ki a hangerő? :|
>szűz yt render
https://www.youtube.com/watch?v=S5kkpTsOQSU
>chad szexelő wav render mp3-ba konvertálva
https://files.catbox.moe/efcfgr.mp3

Egyébként érik bennem hogy csinálok egy szájonvert YT csatornát és lerenderelem macrozva/pythonozva automatizálva az összes 3600+ zenét, de videóval (oCam a barátom, meg az ffmpeg)
>>
>>222749936
>>>/wsg/6187955
Ilyesfajta minőségben volna-e igény YT-ra renderelni és archiválni azt a sok monyót? Futhatok-e bele korlátozásokba ~3600 x 60-80 Mbyte-os videókba?
>>
R O V A R Ú R
>>
>>>/wsg/6188006
DJ Petrolium . Enouther (cut)
Még a részletet is át kellett videóban méretezni hogy elférjen ezen e ganaj képtáblán
Ugyanettől az alkotótól kerestetik a Hard Force című nóta, az mégjobban kibassza a zagyad
>>
File: dsc_0279-1024x987.jpg (149 KB, 1024x987)
149 KB JPG
>suli net terem
>idióta diri maceket vett a netes terembe
>Rapscallion MUD
>Rebirth 338
>chat.hu
>gyaloglo chat
>tétova teve club
>hodito.hu
>Killfrog shockwave flash játékok

Te ott voltál?! Én ott voltam. Egy délután elloptuk a kulcsot és lemásoltattuk. Volt hogy este 8-ig a gimiben sumákoltuk és amikor mentünk haza az emeletről le az aulában, a földszinten az érzékelős kamerák beindították a riasztót és a büfé melletti nagy ablakot oldalra nyitva ugráltunk ki és futottunk mint a hülyék. De jó is volt fiatalon """bűnözni""".

Ilyen G3-as fosokon toltuk. Legalább nem fagyott mint akkortájt a 98SE vagy WinME
>>
A nemzethy ellenzéknek jó reggelt a libsi globogoyoknak meg jó munkát
>>
>>
>jelentette a szűz a janicsárnak az isztambuli lárvák képet
gondolom ez az előjáték mielőtt szobára mennek
közben rakom fel a netre eladni a régi dolgokat amik nem fognak már kelleni, de a szöveget se volt idő megírni IP újítás alatt, szóval ennyit a banról
ez vóna a delikvens
>>222752158
Jó ha 30k-t kapok érte, a pénz meg igazából nem kell és ha azt vesszük a rokonságot is figyelembe véve az az egyetlen normális kazetta lejátszónk/rekorderünk. Csak ott a kérdés hogy kelleni fog ez nekünk valaha is? Szóval dilemma.
>>
>>222751493
LóL, hogy őrjöng az ukrán szoponcs
>>
>>
>Szuverenitás Védelmi Hivatal
>nem tudott megvédeni semmit
Kaffantva
>>
Esküszöm, hogy kezdem magamban érezni azt a fajta "jó lesz az még" szintű apám vérét, ami miatt régen vitatkoztunk más tárgyakkal kapcsolatban. Viszont van itthon hátul 24 vas konténer meg vagy 60 lőszeres láda (fenyő, 2 tank löveges honvédségi patentos ládák). A probléma nem csak helyfoglalás jellegű, gyakorlatilag darázs kolóniák lakják és fel kell számolni. Ha sor kerül rá lefényképezem magam before és after, vicces lesz.
Van kb 40 ilyen 10 literes narancssárga műanyag foggantyús kanna, édességipari aroma volt azokban. Nem tudom mire lehetne használni, de simán ér manapság 500-at egy olyan, ha meg sietve adnánk el akkor viszik majd 300-ért mint a cukrot.
A többi meg szemét meg kütyü amit max egyenként hirdetünk meg. Van egy Tavasz tévénk is. Állítólag bekapcsolás után valami 2 óra amire bemelegszik a CRT-je :D
De annyit ált meg annyit szexelhettek benne az egerek, hogy így ~40 év után nem lenne biztonságos bekapcsolni átvizsgálás nélkül. De az olyannak már talán eszmei értéke van. Volt egy jó kis retro Tesla lemezjátszó, de 6 éves hülyegyerekként szétrángattam az egészet szóval max alkatrésznek jó ;_;...
Na jó, folytatom a leltárt vala
>>
>>222752335
Ja remek gyerekkori sztori, olyan 200 IQ-s.
Eltört a lemezjátszó tűje és napok óta félre volt rakva. De én okos voltam, mert már előtte rájöttem hogy körömmel is lejátszható a forgó hanglemet. De nem szarakodtam. Egy galacsin gyurmát basztam a lejátszó kar végére és merőlegesen beleraktam egy kis szeget amit találtam. Ha közel hajoltál akkor tényleg hallani lehetett a barázdák keltette rezonanciát/zenét, de ki is nyírta vele a lemezt, barázdákat roncsolva és átütve. Szerencsére csak 1-2 lemezt basztam szét. Élmény volt a gyerekkor, kaptam a picsámra fakanállal :D Á, ehhez a Tesla zajkeltőhöz is sok emlék fűződik, de használhatatlanra roncsoltam :C Maga a test és a tányér használható alkatrész. Érhet vagy 1000 Ft-ot
>>
Ja igen, felnőttként aztán a muter elmesélte hogy valami Scorpions bakelit lemezt basztam szét, hónapokig tartott neki beszerezni, pedig telefonközpontos volt (régi dugdosós óriás-jack-szerű vonalakkal), a Postán. Végül később azáltal is kúrt félre és lépett le.
>>
File: 1596591011176.gif (1.86 MB, 228x170)
1.86 MB GIF
Van az a mondás, hogy minek ellenségek amikor az embernek ilyen barátai vannak.
Én 20-ra lapot húzva azt mondom; minek barátok amikor itt vagyok én magamnak...ugye? UGYE?
>>
File: IMG_5787.jpg (470 KB, 1080x1350)
470 KB JPG
jöhet
>>
>>
File: Tökfőzelék-habarva-017.jpg (156 KB, 1600x1200)
156 KB JPG
Fuck Grok, he is kind with the repeated override of its allowed generation amount, but he is stupid so had to refine the request over and over again anyway.
I haven't slept for around 28 hours (slept 3 hours in the last 52 hours), I'm probably looking like a ghoul at this point.
Plan: take a shower, walk Sophie to the centre of the city, buy some summer squash and...what's the name of that spice...anyway, for the stew. My first batch of this food, I am randomly crawling for it, can't explain why. Never made in my life so it's about time.
>>
File: IMG_4057.jpg (413 KB, 1536x2048)
413 KB JPG
neki nagy?
>>
>12 centis "fasz"
>>
>Szomorú szűz örjöngás
Hát ebből ma sem lesz szex
>>
File: mama.webm (674 KB, 460x258)
674 KB
674 KB WEBM
>>222753076
Cannot avoid the plastic face.
Here, I'm curing your crawling dependency of L'oreal Paris products
simple, natural, fit and frisky
Ur welcome...ofc if you're hetero man with standards
>>
>>222753156
>rossz fonálba postáztam
faszom ebbe a multitaskingba, jobb ha ki is szállok az asztaltól
elbasztam a hajnalban kapart profitom felét PLO cashgameen kb. 20 perc alatt most, meg kell még tanulnom időben felismerni a fáradtságomat meg frusztráltságomat
>>
>>222753156
could you stop molesting children, sanjeet?
>>
>>222753191
>meg kell még tanulnom időben felismerni a fáradtságomat meg frusztráltságomat
végül is még csak 45 éves vagy
>>
>>222753222
A saját beteges gondolataid rabja vagy </bréking nyúz>
Zsófival benegyünk a városba a táskás ghoul pofázatommal, veszek tököt meg kaprot, meg a műszaki boltban [MORZSÁT] aztán majd lesz valami.
Aludni kéne aztán birizgálni tovább az Agymanók projektemet, de per pill tesztüzemet sincs erőm odarakni a jelenlegi implementációval. Mondjuk nincs is értelme mert nem is módosítottam az előtő óta. Megakad a Chronos-on.
>>
>>222753281
nyugi gyerektapizó
>>
>>222753230
40, felfele kerekítve
Elérkeztem ide vazze:
https://www.youtube.com/watch?v=mi9r6yqKOwg
>40?
>70?
>Vót' má' csajod, Batman?
...basszus ahogy hallgatom, a fele igaz rám
>>
azt a kurva mit tolt a rudis tegnap hogy non stop fossa a szót tegnap délután óta?
>>
>>222753350
rájött hogy magányos csődtömegként fog kimúlni a monitor előtt a demens pedofil papó
>>
>>222753230
>meg kell még tanulnom időben felismerni a fáradtságomat meg frusztráltságomat
Ezt kicsit átjavítanám: régen bírtam az ilyen éjjeli tivornyát meg időtől független ébrenlétet, csak szó mi szó eljárt felettem az idő. De sokszor csináltam ilyet, most kellene átbillenni a holtponton és az olyan mintha varázsütésre (az agyam becsapja magát egyfajta túlélési stratégia által vagy mi) kipihenném magam. Persze csak hitelben, aztán később alváskor annál többet fogok aludni. Been there, done that.
Csak már 1.5 órája megrekedtem ezen a holtponton, már át kellett volna billennem. Ebben a gecis melegben kávézni az biztos hogy nem fogok, szóval megiszom a narancsszörpömeg meg elszívok egy cigit, zuhanyzok aztán húzok a Nap émelyítő sugarai alá, járdán árnyékról árnyékra a Zsófival.
>>
>Kapitány István szép szavánál több kellene, hogy ne omoljon össze az áramhálózat: a rezsicsökkentés elengedése
ój véj gój ne fogyassz áramot mert megölöd a frickin wholesome chungus áramhálózatot.
a rezsicsökkentéssel igazából egy baj van: a neve. valójában semmi mást nem jelent, mint azt, hogy leveszik a büntető sarcot az áramról meg a gázról és a tényleges értékén értékesítik a fogyasztók felé. az, hogy benne van a nevében a "csökkentés" szó arra vezeti rá a retardáltakat, hogy itt valaimnek mesterségesen lenyomják az árát és az RÓÓÓÓÓÓSZ. ez a károgó judeo libsi geci is azt hiszi, hogy a gój majd kevesebb áramot fogyaszt, ha majd visszateszik a büntető adót rá, de ez nem így működik, mint ahogy semmi se, amit ezek a retardált libsik gondolnak a világról. az áram olyan dolog, amit nem tudsz kikerülni, arra szükséged van és muszáj megfizetned, pláne ha éppen felforr a véred 41 fokban. ha megint megsarcolnák, akkor is kb. ugyanannyit fogyasztanának, mert egyszerűen muszáj, de persze a cél itt is az, hogy a gój szenvedjen és szar legyen neki. és ezt ők is tudják, a cél pedig az, hogy még egy bőrt lehúzzanak a parasztról és hogy még kevesebb legyen a zsebedben.
>>
>>222753376
Magányos, de hál'istennek úgy nézek a tükörbe hogy nem vagyok csódtömeg. Az emberek jelentős hányada talán ezért vagy azért, a saját szubjektív értékrendszerük szerint talán csődtömegnek tekintene. De alattuk olyanokra gondolok, akik az életük és értékrendjük, elveik minden aspektusát felnőtt korukra rendre monetizálták. Ezért nem lenne belőlem pl. soha olyan politikus amelyeket a jelen szcéna felsorakoztat. Ha segítesz a hétköznapokban önzetlenül, de nem veszed fel vagy rakod ki a neten posztokban jóemberkedés lájkokat farmolva, attól még megtörténik. Nem a lájkért meg a hírnévél csinál a magamfajta poshadvány cerbenkóc bojlertest ezt vagy azt. Mégcsak nem is az itteni lelkekhez való idomulásért vagy megfelelésért. Tulajdonképpen nem is tudom miért :D
De szoktam jót csinálni, csak az nincs benne az esti hírekben.
>>
Rengeteg typot ejtek, még mindig nem sikerült ugrásszerűen skippelni a szellemileg áhított REM fázist. Majd talán a zuhany segít.
Na gyors cigi meg ektüelité zene aztán takarodok a picsába, távollétemmel eljátszom mintha nekem is lenne életem.

https://www.youtube.com/watch?v=tQWN4eTioHw
>>
pankotai lilinek biztos nagyon világos rózsaszín a puncija
>>
File: IMG_6836.jpg (268 KB, 1080x1350)
268 KB JPG
enni?
>>
>>222752672
Ebben ki van benne?
>>
>>222753962
imre
>>
File: IMG_6092.jpg (316 KB, 1800x1440)
316 KB JPG
jó posta
>>
szűz
>>
File: IMG_7498.jpg (195 KB, 1080x1350)
195 KB JPG
Jomi olyan kúl
>>
>>222753970
Erre verettem most, már majdnem elfelejttem pedig nagyon szeretem
>>222753999
El kéne lassan indulnom mert csak melegebb lesz. A kialvatlanság miatt jól fejbecsap majd a Nap.
>>
File: IMG_7495.jpg (184 KB, 2000x1334)
184 KB JPG
igen, maci
>>
File: IMG_3959.jpg (181 KB, 1080x1080)
181 KB JPG
rendkívül menő
>>
File: IMG_3683.jpg (694 KB, 1536x2048)
694 KB JPG
a Balaton menő?
>>
mekkora jó posták
>>
mekkora szűz
>>
'lott
>>
'gok
>>
'tát
>>
Tudom nem rám tartozik és nem is bántásból kérdem:
-Alkalmadtán kivered ezekre az instagramos csajos képekre?
-Ha igen, érzed-e úgy hogy azt követően megcsappan a vágyad a további szemlegeltetést illetően?
Megértem ha nem válaszolsz, csak fura nekem ez az "infinite edging"-nek ható feed. Mondjuk eddig nem is agyaltam ezen szóval nem néztem ha valaha megcsappant volna ideiglenesen az érdeklődésed. Csak magamból kiindulva, ejakuláció után legalább órákig hidegen hagy a lewd tartalom,
>>
>>222754241
jól van kimbó, ha annyira akarod válaszolok
ne molesztálj gyerekeket
>>
>>222754241
Nem veri ki mert impotens
>>
Remek amúgy hogy itt normális hangnemben kérdezem,
>>222754270
de akkor is bunkó
>>222754283
közben meg ez a harmadik anon az aki szívja a vérét, micsoda egy recycling loop jel triumvirátus. De gyertek át amoda:
>>222753517
>>
akármit is nyomtál magadba rudis, amitől ennyire pörögsz, pár évvel megrövidítette az életed és ennek csak örülni tudok.
>>
>>222754444
Szép terepjáró. Az idő meg relatív a szemlélő szemszögéből, meg amúgy is az azt megtöltött minőség a fontos, sem pedig a mennyiség. Én már rég felkészültem a halálra.
>>
>>222754367
nincs semmi bunkóság abban, hogy megkérlek arra, hogy ne tapizz az unokaöcséidet

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.