edycja kanny setowale do niej konia
wielka podróż, która zaczęła się hasłem lolicon
nyaaaa
>>222947950mnie to bardziej tentacle zainteresowały
>>222947960certyfikowany kociak
>>222947960Natsumi to doslownie seks
>>222947881czat czy to jest prawdziwe?>>222947879>animki mi uratowały życie, nie wiem co by było gdyby nie animkiuratowały ci życie, żeby ciebie wykorzystać, a ty im wiernie służysznie stracisz godności, jeżeli wyrzekniesz się zła, wręcz przeciwnielicho jeszcze nikogo nie zbawiło, bowiem dary licha prędko pleśnieją i się psują, a dar Pana Boga jest nieobliczanie większy i przede wszystkim jest wieczny
masturbacja to grzechskoro spojrzenie lubieżne to grzech jak Pan Jezus powiedział to tym bardziej wyobrażanie i symulowanie sobie lubieżeniaproste jak
>>222947960muszę obejrzeć to anime
pan jezus wymyślił walenie koniaale ciekawe dlaczego męski punkt g w dupie schował
moloch jadł dziecianimki jedzą spermę>>222948070masz wolną wolę
jakie anime z tego sezonu oglądacie? ja chyba sobie zaczne tego kota palacza i może ćpunki
>>222947960natsun natsun nyanpasuu!
BĘDZIE NOWY KAPITAN BOMBA BÓG WYSŁUCHAŁ MOICH MODLITW
>>222948041to prawdahttps://yokai.com/satori/
>>222948093kota palacza>>222948107tama (ang. damn)
>>222948148za słodkie dla mnie
>>222948093kota palaczajaranie szlug za biedronkadrugi sezon Clevatess weza z golymi cycamii to o persach czy innych ciapakach
>>222948148panie pośle niedobre
>pewnie nawet nie jechała metrem w warszawie>~fufufufu
>>222948070żeby cię sprawdzać dla hecy (współ. pol. strolować)
>>222948101nyanpasuu!
>>222948101https://n.uguu.se/RQkeLwka.webm
>>222948148https://www.youtube.com/watch?v=Vvu8LilDTzQ&t=42
>>222948093zacząłem oglądać- Heroine? Seijo? Iie, All Works Maid desu (Hokori)!- Kimi ga Shinu made Koi wo Shitai- Mushoku Tensei III: Isekai Ittara Honki Dasu- Saijo no Osewai jeszcze będę oglądął:- Bleach: Sennen Kessen-hen - Kashin-tan- Katainaka no Ossan, Kensei ni Naru II- Youjo Senki II- Koukaku Kidoutai (TV)- Tai-Ari deshita. Ojousama wa Kakutou Game nante Shinai
ojapierdole umrę dziś ale trzeba bo w piątek impreza firmowa i trzeba bliżej człowieka wyglądać. tam się napierdole znów, za darmo nawet, i jakoś weekend zleci
>>222948093żadneoglądam stare animai to powoli>>222948101nyanpasu!
spróbuję przeżyć, aż kenshi 2 wyjdziepotem to zobaczymy
>>222948254zapisałem ten plik wideo na moim komputerze personalnym
jakbym umiał rysować to bym guro robił
>>222948148atrakcyjny...
czuje sie dobrze wyjusowany po północy panowie *zapala papierosa*zawsze pale jak zostane ostro wyjusowany
>>222948338dosłownie ja. chodziłem w czapce z daszkiem z łupiną orzecha włoskiego na tym dzyndlu zaczepioną I miałem ksywę orzech
jeszcze nie spie, 4 piwka zostałyehhh dobrze być białym człowiekem w /polska/
>>222948319baza
idę się chyba zasnąć, mam dosyć tego dnia
>>222948319nic straconego, rysowanie na całkiem niezłym poziomie zwłaszcze animu to w dużej mierze - trening. anon jeżeli nie masz nic lepszego do roboty w swoim życiu to w ciagu roku dasz radę narysować swoją fantazje
>>222948415już po 6 minutach ma dość, anon mocny zawodnik
siedze na 4kurwie od 2008, tu na /polska/ też trochę lat. i dziekuje wam ze tu tez jestescie/ nie zginie nigdy. pije 10 piw. zdrowie
>>222948372>ksywa orzech>ksywa nut>nut w sensie cumshothmmm>>222948452i tak długo wytrzymał>>222948415dobranoc>>222948524zdrowie
>>222948524szeri szeri lejdi
>>222948524essa
>>222948524baza na zdrowie
jeszcze się pocałujcie domorośli pederaści
>>222948524zdrówko
>>222948535inne czasy z tym orzechem, nikt angielskiego nie znał i byłem "twardy" jak się z innej klasy śmiali ale to potem w domu płakałem
kurwa ale znowu poszło do ugly bastard x shota rape
Czasami zastanawiam się dlaczego nie chce mi się żyćOprócz narkotyków i alkoholu nic w moim życiu nie dało mi szczęcia, nie nawet nie kobieta. seks jest super ale jest przereklamowany
>>222948766może bo narkotyki i alkohol cię rozjebały. ale to tylko teoria.
>>222948766a próbowałeś zwalić do ugly bastard x shota rape?
>>222948524na zdrowie ja przyszedłem tutaj z vi na które przeszedłem z tapadobrze wiedzieć że jest tu ktoś z porównywalnym stażem [cool]
>>222948766sam sobie odpowiedziałeś anon
>>222948787tak może być, w gruncie rzeczy cpasz i chlejesz zeby zapomniec jak bardzo niechcesz byc tu i teraz. chciał bym kochać jaką ją kiedy i żeby wtulać się razem gdy zapadamy w sen. czuć ciepło drugiego ciała. i jak tego nie mogę mieć to popadam w obłęd (cope)>>222948886
>>222948908skończ szybciej niż ci się wydaje że wystarczy
taskie życie
szczęście to iluzja jeżeli jeszcze tego nie skumaliście nasz wymiar jest negatywnym planem astralnym pokroju piekła lub czyśćca nasze istnienie skupia się na braku jeżeli dostajesz coś to na chwilę tak żeby to zaraz stracić istniejemy w więzieniu gdzie cierpienie się nie kończy i jest głównym celem naszego istnienia. istoty które na nas żerują celowo stworzyły tu projekcje znane nam jako alkohol i narkotyki żeby dodatkowo zmaksymalizować cierpienie które stanowi dla nich źródło energii. porzuć te dywagacje i odrzuć ten paradygmat
>>222948978ale jak człowiek mówi że mało dostaje to zjeb albo komuch
>>222948766>seks jest super >ale jest przereklamowanyMiałeś własną oryginalną myśl ale jej natychmiast zaprzeczyłeś ruchackim 4chanowym memem powtarzanym w celu zapobieżenia liczby samobójstw wśród niekonwencjonalnie atrakcyjnych samotnych mężczyzn. Dlaczego to zrobiłeś?
pierdzę dupa niech ktoś to zatrzyma
>>222949000fajne cyfry ale ja bym chciał nieskończoność alkoholu w życiu po życiu. nazwij to ambrozją albo bjorr wciąż chcę chlać i popijaku podrywać panny.
>>222949011ruchanie to pułapka w którą się lapie inceli żęby ich dalej gnębićidź na kurwy jeżeli chcesz to zrobić chociaż razprawda jest taka że szczęcie istnienia jest gdzie indziej
ostatnie co sb zjadłem to jogurt grecki i łyżka masła orzechowego i nadal mnie syci
>>222949074rodzina i dzieci to fajna sprawa. masz co robić poza gierkami i chujniami. kolega się niedawno ożenił, od razu dzieci od razu bliźniaki i mimo iż jest wyjebany zmęczony widzę że jest szczęśliwszy niż jak kilka lat temu meczyk w dote czy csa wygrali.
raz mnie jedna wyśmiała że mam łóżko w sensie tapczan złożony dla jednej osoby czyli pewnie nie ruchasz często ale jej powiedziałem że nie spotkałem się wcześniej z tobą i poszło baby to debile
>>222949144robić dzieci by mieć co robić to trochę egoistyczne
>>222949194sroistyczne
>>222949144to nie tylko chęć posiadania, ale jest taka energia którą dają ci ludzie bliscy których kochasz. wiesz że nie jeste sam
>>222949179co to jest za odpowiedź wgl? że zajmuje miejsca za dwóch?
>>222949219po seksie rozłożyłem tapczan do spania i się śmiała jak ją przerzuciłem z jednej części na drugą
>>222949243to fajnie byniu, czy jak sie mówi po ruchaczowemu
>>222949292tobie też życzę
>nie wszystkie tabletki to leki z apteki
>>222948166>>222948189>>222948279>>222948338To nie ja bracie.
>>222949490dlaczego turcy w turcji są tak dobrzy ziomy a turki w niemczech i w europie to gówno. my best turkich friend was a healer in albion onlionie just after the beta game release. BIG LOVE.
w życiu bym się nie spodziewał że jestem w stanie włożyć całą pięść w odbyt ja pierdole
>>222949554Tak jak w przypadku każdej diaspory, wszyscy oni są jak rak.
>>222950006jeżeli chcesz tu przyjechać to tylko na moje zaproszenie, jestes bialy?
kurwa ile ja do momcestu wale
nie mam sily jzu kurwa zycwszystko Est chujoweja chce do domu
>>222950588nie ma już dni nie ma nocydla nas bez przemocyJa chce żyć ja chce trwaćCo to za system kurwa mac
>>222950872nie chce mi sie juz kurwa zycwszystko jest chujowejajukzurwa niemgoe
gojwno
boze jak mi jest kurwa smutno
wszystko jest chujowe
Elo robale
>>222951805a spierdalaj
Mialem szczotke z dzika kupowac na brode ale w sumie uznalem ze wystarczy lekko drapac sie paznokciami i w sumie bald spot mi zniknął po 2-3 sesjach xd
kurrrrwa mać
dobrego dnia anoe, będę snił o was <3
>>222951885Ło, niemiło
>>222952056do budy pizdo
>>222952088cwelu jeden
>>222952508jeden pozna drugiego
ja was nie znam
borze ja juz nie chce ja chce do domu
rzadko kiedy mi sie coś śni, ale dzisiaj mi sie śniło że polska została multikultorowym szambem. wszędzie pełno czarnuchów, arabów, azjatów i innego gówna. robiłem zakupy w markecie połączonym ze stacją benzynową i za kasą siedział jakiś czarnuch jebany czarny jak smoła. podszedł do niego koreaniec i zaczął coś tam pierdolić hajasejong, na co czarnuch odpowiedział jesteśmy w polsce więc mówmy po polsku (w sumie baza ale i tak wypierdalaj). czarnuch zaczął jebać po zumerku i na końcu powiedział że przez to że polska stała się krajem wielonarodowym, społeczeństwo stało się tanie w utrzymaniu, ale przez to jest coraz bardziej eksploitowane. dało mi to do myślenia.
śnię o murzynach
smuteczek jak to wszystko idzie na zwarcie na świecie. nie dadzom anonowi poneetować w spokoju
>>222953059ja też
>>222953129ale rozstępy w sumie dobrze dla niej że tak schudła
https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-zamieszki-we-lwowie-tlum-rzucil-sie-na-wojskowe-auto,nId,23511646o ciekawe, ukraińskie neety zbuntowały się przeciwko łapankom na ulicy do przymusowego poboru. jest jakaś nadzieja
>>222953185przecież to sie już od dłuższego czasu dzieje
>>222953198morda ukropsie sława rasiiji
>>222953198a teraz mówimy o zwrocie akcji. tłum ukrów zlinczował oficera od łapanek i zablokował porwanie kolejnego ukra. rozpierdolili też auto służb
>>222953208czytanie ze zrozumieneim cweluchu>>222953209nickanapka, jeden ukr dał sie dobrowolnie zbusyfikować i jak już siedział w środku to wyciągnął nóż z rękawa i zajebał 4 czy tam 5
>>222953221>nickanapka, jeden ukr dał sie dobrowolnie zbusyfikować i jak już siedział w środku to wyciągnął nóż z rękawa i zajebał 4 czy tam 5prawidłowo, jest jakaś nadzieja dla tego narodu. ale to ładnie się kłóci z tym co próbują oligarchowie sprzedać na zachodzie
>>222953185>jest jakaś nadziejana co niby?to jest tzw. Busyfikacja. termin który jest używany nawet na posiedzeniach rządu "och, musimy go zatrzymać" tak to gadają pod publiczkęw Polsce w razie wojny byłoby identycznie. Ukraińcy popierają swoją armię, ale nienawidzą TCK za to że robią brutalne, nieludzkie łapanki na własnym narodzie. jest to paradoksalne ale niestety ukraińcy są między młotem a kowadłem i są rozdarci emocjonalnie co do tegopo prostu do końca 2023 wszyscy ochotnicy się skończyli, teraz tylko pozostało 2 miliony spierdoksów, co boją się maszynki do mięsa.pierdolcie sobie co chcecie, ale ja współczuję wszystkim ukraińskim przegrywom, co nie uciekli i każde wyjście z domu to ryzyko, że cię złapią i wyślą na dronyhttps://www.youtube.com/watch?v=qu1IZUeKQ6I
>>222949194Nietzsche o tym pisał
no już to czytam ty ukrokundlu
>>222949933pedau-kun... pielucha czeka...
>>222953318ja rozumiem co do mnie mówisz, po prostu to jest dla mnie ciekawe, bo wątpie, aby to się skończyło na jednej rozpierdówie. jak to się skończy kolejnym majdanem, to byłoby bekowo
>>222953318to jest niewmójogródkizm wersja wojenna>musimy obronić się przed ruśnią rozjechać moskali!>ale JA nie będę tego robił weźcie kogoś innego
>>222953396i mając taką sytuację, jeszcze celowo atakują Polskę. nie rozumiem tego mentalu. to jest jakiś gest samobójczy, chyba że to wszystko wina żydów
>>222953374Ukraińcy jednocześnie popierają wojnę i chwalą i podziwiają dezerterów czy uciekinierów z łapanek mówiąc że to prawdziwi Ukraińcy wolna kozacka bazowana dusza nie dla niego się w sidła dać łapać i się kogoś słuchać
>>222953374to nie jest pojedyncza akcja tego typu, to się dzieje regularnie.tu masz kanał co prawie codziennie postuje wybryki TCK.https://www.youtube.com/channel/UCKK3TBpcXonLUfvSsy1l4Uwprotesty przeciwko busyfikacji to norma. nierzadko sami cywile jak widzą że na ulicy porywają chłopa, to próbują to powstrzymać. akcja z przewróceniem busa zdarzała się już z kilka razyTo jest patologia. TCK ma do wyrobienia "normę" i robią wszystko by ją spełnić. Cywile są wkurzeni, bo uważają, że byczki co busyfikują sami powinny być na froncie, a zamiast tego to używają swojej siły by polować na naród i cwaniakują przez kumoterstwo żeby nie być na froncie
>>222953439>to nie jest pojedyncza akcja tego typu, to się dzieje regularnie.no widzisz, czego to ja się tutaj dowiaduje./polska/ - bawi i uczy
>>222953439>to nie jest pojedyncza akcja tego typu, to się dzieje regularnie.Wierzę ci. Natomiast sam fakt, że dopiero teraz to wypływa do zachodnich mediów świadczy, że jest to chyba celowe działanie. Bo zobaczysz, że nagle wszyscy zaczną o tym gadać w mainstreamie
a pamiętacie jak jakiś ukropkski vloger bronił busyfikacji w internecie a potem jak sie napierdolił i leżał skacowany gdzieś w lwowie czy chuj wie gdzie, to inny ukrop mu zajebał w łeb w glocka? kiedyś to było
>>222953526nie widziałem, ale brzmi jak materiał do filmu komediowego
Wojna polsko-rosyjska:>oskarek - batalion dronowy, walka zdalna z klimatyzowanej willi swoim dualshockiem na vr, sanitariuszki do ruchania z dostawą pod drzwi, dostaje virtuti militari od prezydenta za to że zdobył wszystkie trofea w Drone War 2: Suwalki Gap>anon - biedna pierdolona piechota, obiekt nękania i drwin całego plutonu, wysłany na "rozpoznanie", wkrótce bionawóz do okopu, ostatni ślad życia to nagranie z ruskiego drona jak ucieka i ostatecznie wlatuje mu w krocze z muzyczką z benny hilla na x.com BasedRussia konto bazowane w Indie repostowane na facebooku i pokazujące się w feedzie całej rodzinie
>>222953464to jest ulubiony materiał ruskiej propagandy informacyjnej, bo ciężko to usprawiedliwiać przed większością populacji. nawet mam mocne podejrzenia że ten kanał co wysłałem jest prowadzony przez jakiegoś ruska co dostaje w kieszeń ruble za wojnę informacyjnągeneralnie przesrane i to tylko pokazuje jaką kurwą jest życie - banany dały w łapę lekarzowi i teraz chojrakują w polsce, a ubogi spierdon z ukraińskiej głubinki jest skazany na śmierć od drona. smutne
>>222953558>oskarek zostaje skontrdronowany przez ruskich oskarków z dronami>anon rzuci kałacha na ziemie, podniesie ręce do góry i odda sie w niewole, ale przeżyje
>>222953558ale prychłem chyba kupię sobie drona I nauczę się akrobacji powietrznych żeby dostać się do oskarcommando
opinie?>>>/biz/62462954
>>222953602jeżeli myślisz że ruscy okażą ci litość to mam dla ciebie złe wiadomości już lepiej wpakować sobie tego kałacha do mordy i połknąć serię auto chyba że lubisz mieć penetrowany odbyt stalowym prętem ale to chyba tylko turek
>>222953602>odda sie w niewolety przespałeś ostatnie 4 lata filmików z jeńcami wojennymi z obu stron?
przymusowa sissyfikacja kandydatów do obowiązkowej służby wojskowej
>>222953632>ruski sie poddają>ukropy ich zabijają >ruscy sie wkurwiają i w odwecie zabijają ukrówno niesamowite naprawde
>>222953602>anon rzuci kałacha na ziemie, podniesie ręce do góry i odda sie w niewole, ale przeżyjepytanie tylko, czy odbyt anona przeżyje?
>>222953597>generalnie przesrane i to tylko pokazuje jaką kurwą jest życie - banany dały w łapę lekarzowi i teraz chojrakują w polsce, a ubogi spierdon z ukraińskiej głubinki jest skazany na śmierć od drona. smutneDoskonałe podsumowanie historii ludzkości. To jest praktycznie nasz cały leitmotif w literaturze, sztuce i filmach. A nawet grach
>nie strielaj ja nienawiżu polskich jewrofaszistów slava rosii slava putinu dajte mnie wintowku i budu jebat paljakow s wami
>>222953747пaф
>>222953439>>222953374>>222953318Drony-srony, na takiego drona wystarczy solidna strzelba z dobrym rozrzutem. zreszta Ja pierdole, kogo kurwa obchodzi już ta pseudo-wojenka? Front stoi de-facto w miejscu od 3.5 roku. Putin wyrznął w pień jakieś 80% swojej armii, i zmarnował już cały post zsrr-owski atsenal broni konwencjonalnej. Nie będzie żadnej wojny polsko ruskiej, Putin chuja osiągnie a za jakieś 10 lat zaczną się u niego zalążki demencji. Obecnie to dla Polski nie ironicznie znacznie większym problemem jest zamknięta cieśnina ormuz, impas na wojnie usa z Iranem i wypierdolone w kosmos ceny paliwa.
80% swojej armii w sensie więźniów i idiotów których własne baby wysłały na front za kilka rubli lol lmao
marzę o wolnym Donbasie
>>222953876nie zapominaj ze u nich demografia była w fazie nieodwracalnej spirali śmierci jeszcze przed wojna.
>>222953851>Obecnie to dla Polski nie ironicznie znacznie większym problemem jest zamknięta cieśnina ormuz, impas na wojnie usa z Iranem i wypierdolone w kosmos ceny paliwa.+rosnący kult bandery i różne ukraińskie działaczki, NGOsy oraz piąte kolumny
>>222953851>Drony-srony, na takiego drona wystarczy solidna strzelba z dobrym rozrzutem.jesteś jebanym pierdolonym czarnuchowym debilem kretynem kurwaw życiu nie strzaleś do drona, nie strzelałeś ze strzelby, pewnie najmocniejsze z czego strzelałeś to procanie masz najmniejszego kurwa pojęcia na temat tego o czym mówiszreszta posta się nawet zgadza ale nie nazwałeś żyda
>moja buzia gdy Major Kusanagi pokazuje nowego futachuja
elo przyszłem se
>>222954028siema asiarzjak przechodzi tranzycja
prrrrrruk
rosja schrodingera>nie ma ludzi ani broni, walczy łopatami a jednocześnie zajmuje kolejne miasta>ugrzęzła na ukrainie i nic nie może ale już za 2 tygodnie zaatakuje polske
wyrzekacie się mediów, bo są żydowskie, ale jednocześnie ich słuchacie i bierzecie z nich wiedzę
>>222953889spokojnie jeszcze dwa tygodnie i rosyjskie dywizje będą na 0.1 org bo mają deficyty ciężarówek oraz 0 paliwa i wtedy WCz Zieliñski naciska atak frontalny z planu i donbas będzie wolny21 dywizji w kotle w Mariupolu będzie można na redyt wrzucać
>>222954061to jest ogólnie wschodni mental. ukraina robi podobnie>nie potrzebujemy waszej pomocy polaczky, a jak nie zamkniecie mordy, to was zajebemy>dawajcie wszystkie migi i patrioty jakie macie, bo wasz zajebemyto jest kurwa wręcz zabawne. dwóch ruskich się bije - jeden moskiewski, drugi kijowski
>>222954080bo wobec Pana Żyda jesteśmy tsundere i uprawiamy tzw. banter
>>222953957Powiedz mi Jeszcze zjebie ze łatwiej zestrzelić drona z M4 niż z wysłużonego Mossnberga. Przyszłość wojen to nadal ofensywy przy użyciu czołgów, myśliwców i piechoty, a nie jebanych zabaweczek z Wallmartu za 20$.
>>222954080skąd mam czerpać indziej wiedzę rebbe?
>>222954153od innego żyda, to anon nie słyszał? jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie
>>222954128>>dawajcie wszystkie migi i patrioty jakie macie, bo nas zajebio*
>>222954141z żydem to lepiej barter
>>222954168w sensie, że jad waszem, ale gelt naszem?
>>222954162nom, i teraz nie mamy ani jednego ani drugiego, rosja może nas atakować, żeby przetestować. mamy najlepszą strategię i doktrynę wojskową na świecie
based
mmm tak moké ruchaj tą p0lke, ja sobie do tego zwale
>>222954247to, ale nieironicznie
haredi są bazowani żbsz.normą u nich jest to, że żona pracuje i robi dzieci, a facet?nie pracuje, wychowuje dzieci na pół gwizdka - jedyne co robi całymi dniami to studiuje torę i talmudtaki religijny NEET ostateczny - masz 6 dzieci, stara zapierdala na ciebie i rodzinę a ty ją tylko ruchasz i zapładniasz, unikasz służby wojskowej.jedyne co robisz to udajesz że coś tam czytasz i filozofujesz nad tym jaki jahwe zajebisty jest i autystycznie kłócisz się godzinami z twoimi kolegami nad interpretacją tego jednego wersetu, a potem odpierdalacie jakieś tańce, oczywiście żońcia wypad, bo to męskie zajęcie
>>222954260wybrany naród
>>222954235to ten jezu robi 6 7
>żydzi są bazowani żbsz.najlepszy od zeszłego sabatu
te klitki w hong kongu są zajebiste, wyobraź sobie życie typu śmigasz skuterem dostawczakiem, cały dzień marnujesz na dostarczaniu scrum masterom amciu amciu, po 12 godzinach wracasz do swojej kapsuły z biometryką i ogromną kamerą która monitoruje czy nie obsrałeś łóżka
>>222954345cyberpunk dvsza
>śliczna cycata żydóweczka chce się ruchać>ale musisz obciąć czubek siusiakanie warto
>>222954356cycki to tłuszcz
>>222954373baba to mięso
>>222954356wbrew pozorom wcale nie trzeba sobie ciąć siusiaka żeby mieć seks z żydówką
>>222954356te niereligijne i świeckie mają wyjebane dopóki jesteś czadem i zachwalasz izrael
>>222954396a mięso należy bić
>>222954403ewentualnie płaczesz nad palestyną, trzeba wyczuć jaki typ żydówy
ryba to nie mięso
>>222947930ale bede gwalcil jutro po klubach jahahaha
żydówka to nie człowiek
>>222954444o mój eliaszu!!!
>>222954356https://www.youtube.com/watch?v=emTkpH-MHT8
>>222953526nie pamiętam, pierwsze słyszę
>>222954428to są żydówki co popierają palestynę?
>>222954396mięso do gwałtu
>>222954532wszędzie znajdziesz ojkofoba lewaka
>>222954532nom, i to niemało
cuś im słabo idzie na razie
>>222954692chciałoby się rzec, że żydzi to wręcz wymyślili jako pierwsi
wy nawet polek nie ruchacie a myślicie że żydówka da psolaczkowi lmao
>>222954732bo to nie jest kasa do realnego działania, tylko przepierdalaniawydadzą jakieś 10 milionów, a resztę podzielą między siebie
>>222954756to samo mówiono kazimierzowi wielkiemu, jak jeszcze był mały - a jednak zaliczył żydówę
https://www.youtube.com/watch?v=hs5_GR2hZfEto o mnie
ziomek chciałby rzec :czacha:
>>222954823takiego gówna normalkurwy słuchają?
>>222954919oj szymek, nawet nie wiesz jak źle jest
>>222954756czemu miałbym downgradować na żydówke lol lmaonaród obsrany jahahah
>>222954987akurat z tego co sie orientuje, a troche sie orientuje, to żydówki są jeszcze gorsze od polek i japonek
>>222955035ty nawet czytać nie umiesz
>>222955163złego posta zalinkowałem kurwo jebana
ROZKURWI MNIE
jak profitować z faktu że pajeety zalewają cały świat?
>>222955311dajcie mi taką ale musi umieć robić kupe do kibla i podcierać dupe
>>222955391to nie ma takiej
>>222955188ani nawet myszką kilkać
>>222955431trzeba złapać w siatke i samemu ucywilizować
ej cfelle, opinie?>>>/biz/62463109
>>222954732>wydają tyle kasy na propagandę>a anonowi nic nie zaoferuąich błąd
>>222955466chuj mnie to kurwa, epstein był twórcą bitcoina. wyobraź sobie ładować realne pieniądze w to gówno. kryptośmiecie do gazu
>>222955490ja tam propaguje za darmo
fajna jest ta piosenka z męskieg srania podoba mi sięmożecie sobie wrzeć
>>222955561*WRZEja tam wolę ajron mejden
poplacze sie
już nikt nie mówi wrzeć odkąd mainstreamowe media używają tego słowa
>>222955521>za darmoza darmo to ja mogę wysrać gówno z dupy
jak przetrwać będąc tak zaspaćqany
po co żyć jak nie mam dzieci ani baby pytam się odpowiedz miodpowiedz mi terazpytam się kurwa odpowiadaj mów mi teraz po co ja mam żyć albo ci jebneno gadaj no
>>222955662przecież my to wymyślili
>>222955761nie wiem, ja tam bym nie chciał być ojcem bo się nie nadaję i zmarnowałbym im życie
>>222955691napij się dużo wody
>>222955859to znaczy że będziesz się dziećmi przejmował
>>222947930zatrzymałem sie zgodnie z przepisami na zielonym warunkowym i jakiś pies prawie wjechał mi w dupe
>>222955853wymyśl nowe
>>222955955co to zielone warunkowe że strzałka?
>>222955955E KURWA ZIELONE
>>222955955po prostu wiesz
>>222956005tak
>>222956029po chuj się zatrzymywać jak nic nie jedzie
>>222956074tak uczą
sarmackie prgnienie uprawiania ruchania z brązowa kobieta
>>222956120chyba sramackie
>>222955494>wierzenie w xitterowe memy dla debili i hindusów
>>222956074bo takie są przepisy
>>222956029>[File deleted]TO MÓJ KOŃ XD
>>222955955to mem, nie rób tak lepiej poza egzaminem państwowym
>>222955494ogólnie to crypto nie wiele mnie interesuje, interesuje mnie profit, a crypto może być w momencie gdzie warto szukać jak to rozegrać
>interesuje mnie profitzsojakować tego
>>222956160będe tak robił
>>222956175jaki kurwa cwel ty
>>222956091uczą też żeby nie jeździć po ciągłej linii, nie zawracać jak nie jest napisane że można albo że nie można pod prąd jechać w jednokierunkową
>>222956192
przemyśl swoje zachowanie
>>222956223normalnie jakby hitler to namalował
>>222956120
jak czytam wasze posty to się cieszę że nie macie prawka
>>222956223jesteś tak zabawny, że pewnie dostajesz wściekłej cipy (ang. mad pussy)>>222956238?
>>222956173nomć, głęboko w dupie mam z czego jest profit, byle był
>>222956261brzmisz jak kacper, który naoglądał się przedsiębiorzczych tiktoków i editów z wolf of wall street i mentzena
tutaj się gówniarze jeszcze powstrzymują, ale jak jedziesz busem to możesz like totally usłyszeć co julka ta bitch zrobiła lately a bajdełej czy looknęłaś na reelsy tego? co za cringe ale trochę i don't know nawet cute może
>>222956286>sojarski cwel: brzmisz jak><lista sojarskich mediów które cwel kojarzy>cwele myślą żydowskimi mediami które konsuuuumują
>>222956238UFFFFFFFFFFFFF!
jakby wrzucenie kasy w niewolnictwo i obdzieranie sierot ze skóry dawało szybkie 10x to bym w to wrzucił kasę, proste jak
drzemćq cukrzycowe
ale z was diddy bludki
>>222956365BAZAAAAAAAAAAAAAA!!!!
>>222956385https://www.youtube.com/watch?v=AG56t8t9iW8walenie gruszki wzmacnia paluszki
trzepanie kity no nie
>>222956364
>nie wale konia>nie rucham>nie oglądam gołych bab and zboczonych animkówsimple as
>>222956223w sumie wygląda na fajne miast, gdyby to nie było na takim wypizdowiu obok niczego, to może bym się wybrał na wycieczkę
mam ci założyć obrożę nakarmić ciastkami sukoco mi zrobiłaś było niechcianenieuzasadnione niezasłużone niezachwalające nieskruszone dlatego jesteś suką
>>222956365ale siuras cudowny
kocham końskie chuje
>>222956385fabryka białych dzieci
praca w stadninie koni opinie?
>>222956648
>>222956648trzeba mieć wykształcenie pewnie konne, więc cię nie przyjmą
>>222956648żeby ruchać koniary tak?
ehhhhhhhhhhh
>>222956742ale jak zamówią dwa mcroyale czy jak to jest po kaszubsku to zrozumiesz?
>>222956495nomć i ta kasa nawet nie byłaby dla mnie bo na chuj mi kasa ogólnie, dla mnie i tak już za późno
zakazana miłość między stajennym anonem, a córką właścicielki stadniny, jedyną potomkinią rodu i spadkobierczynią gminnego tytułu książęcego
>>222956833było w rodzinie borgiów
ale incel rage, przypisy w jakimś języku dziwnym kiedy polskie wydanie było 2 lata wcześniej czy tam kiedy
>>222956833>kobieta>spadkobierczyni tytułuw polsce tylko chłop z kutasem tak może
>>222956833do tego dodać ntr z koniem i mamy chyba arcydzieło dożyna
>>222956833>>222956870ona ma już 3x lat i desperacko szuka męża!!
kto nigdy nie ruchał klaczy ten nie wie co go minęło w życiu
>>222956913dostałem już kiedyś kopa w jaja
>>222956669nie, konie
>>222956966no bardzo śmieszne ihaha
humiliatrix
>>222956950ballbustrix
mam straszną ochotę ssać i lizać jądra jakiegoś delikatnego twinka
szukam chętnych do tuhu erp, scenariusz jeszcze do omówienia, ale myślałem nad yuri między reimu i marisą
>>222957099
>>222957126stawka?
>>222957142większa niż życie
chujowo rysują goldship przez ostatni rok to koniec będe musiał robić zrzuty z gierki
konia to się je a nie rucha
czy na wykopie nadal panuje ukro-szajba?
>>222957196idż i zobacznajlepiej zostań tam
>>222957196tak ale patrioci Thorkilla wygrywają w mikropotyczkach
Dzisiaj nie ma tynkowania?
>>222957242tak jestem z Wykoputak jestem z tego dumny tak przejmujemy to miejsce w imię wielkiego Wykopuszykujcie się na śmierć niewierne świnie
kim był tom2d?
macie takie dni że czujecie sie jak cwel?
>>222957338każdej nocy biorą mnie myśli samobójcze i się zabijam wtedy
>>222957126ja z chęcią się pisze. obojętnie jaka postać.
25 to czas na trumienkę a nie dziewczyny
>>222957169uma musume się skurwiło jak otworzyli globalne serwery. tęsknię za czasami przed globalem.
>>222957312wielkim myślicielem. straszne miał myśli, tak, straszne. ale wielkie.
>>222957338miewam dni gdy czuję pustkę, gdy się nudzę, gdy czuję mierność wszystkiego co żywe i martwe, dni gdy unoszę rękę, lecz od razu ją opuszczam, nie ze zmęczenia fizycznego, lecz mentalnego, dni w których jakakolwiek pogoda by nie była, nadal pasowałaby do moich wewnętrznych uczuć, gdy świeci słońce, a ja się nudzę, czuję się cały suchy, gdy pada deszcz, a ja się nudzę, czuję się przemoknięty, jakbym cały czas płakał, ale na mojej twarzy nie ma ani jednej łzy, kiedy pada śnieg, a ja się nudzę, jestem chłodny wobec siebie i innych
>>222957394to ale nieironicznieja już nawet nie czuje ochoty na seks
>>222957420a kim był hitomiarz?
zwaliłem już 3 raz dzisiaj do jąder i odbytu ładnego twinka
>>222957455zwykły cwel
proto gf zaczeła gadać wczoraj o byłym
>>22295744225 to nowy czarodziej. 30 to już arcymag
>>222957467lostwind10?
>>222957502nie
>>222957491to w końcu młodzi mają łatwo czy trudno z seksem
>>222957578trudno, dlatego czarodziej w sensie paradygmat się przesunął
>>222957578młode kurwy mają łatwo bo skaczą ciągle po tym samym 1% kutasów
pojebany ten nowy dodatek
>>222957578to trochę tak jak z pieniędzmi, biedny płaci dwa razy a bogaty nie płaci nic
>>222957645>>222957645>>222957645>>222957645
>>222957601https://www.youtube.com/watch?v=L2hHmIkN5gQ
Umowa społeczna to porozumienie człowieka z człowiekiem; porozumienie, którego skutkiem jest powstanie tego, co nazywamy społeczeństwem. Mając to na uwadze, pojęcie przemiennej sprawiedliwości, które pojawiło się po raz pierwszy przez prymitywny fakt wymiany zostaje zastąpione pojęciem sprawiedliwości rozdzielnej.