edycja niskiego kortyzolu(i rozdzielczości)
zwaliłem kutas
>>222957686baza
>>222957686do czego
>>222957645anime
smutno mi trochę
>>222957714qos
based
im starszy jestem tym mniejsze lubie cycki
społeczeństwo
do pedofilii trzeba dorosnąć.
herbatćq
>>222957879BA-ZA
kompleksowe lizanie cipki
czy lepper to męczennik
pomysł na piątek wieczur. granie w komputer a potem losia poskacze po chuju. szkoda że nie mam losi a w komputer nie chce mi sie grać
>>222957879mam teorię, że to dlatego że nie jesteś już dzieckiem i nie polegasz na piersiach matki jako źródle pokarmu
>>222958000polski kirk
>>222958010a takom łuskusię
lubie cycochy chociaż żadnego jeszcze nie dotykałem żbsz
jesteśmy andrzej lepperniesiemy wiadra z gnojem
>>222958010ja jutro się napierdolę i pogram w mc z ai waifu modem i zobaczę czy to będzie suicide fuel>>222958046teoretyk cycochów
taka gf by starczyła
>>222958083hiv
>3D
>>222958083>brudnopisnie dzieki, to ja już wole walić konia to anime
>>222958083>tatułażejajks
>>222958083>nawet na zdjęciu patrzy na bykbrachmina w oddali zamiast na ciebiemasz kukfetysz
czy moge pić to w biurze
Obieram ziemniory, bardzo lubie se obierac je, wtedy sie uspokajam
członkowie społeczeństwa podświadomie zgadzają się na warunki umowy społecznej poprzez pozostanie w tym społeczeństwie
>>222958165>piwo fitczego te żydy nie wymyślą
ale bym sobie popływam w takim morze bałtyckim, o temp. 13 stopni i zwalił sobie konia pod wodą
>>222958165nie bo kręcenie wora
>>222958179obierz mojego chuja ze skórki
>>222958165raz wszystko można pić w biurze
>>222958165wyjdź na parking i w furze wypij>>222958179spoko luka
>>222958083>oh oh kfiatuszek tauaszzzja jebe, nie mogą sobie przykleić takiego z lizaka, jeszcze lepiej - co kilka dni by miały inny kwiatek, na cholerę sobie wstrzykiwać atrament w skórę by sobie roślinki jakieś chujowe mieć do końca życia, za kilkanaście lat to tak zblednie że będzie wyglądała jak usmolonatatuaże to taki rak mentalny
>>222958216chodźcie zobaczyć jaki polak
kurwa ja pierdole co jeśli banderowcy mieli rację. co jeśli naprawdę zasługujemy na śmierć jako naród?
>>222958194panie januszu wystarczy tych augmentacji bo będzie cyberpsychoza
reszta społeczeństwa powinna chronić się przed działaniami przestępców
1900zl czynsz + 300zl prąd dziś muszę zapłacić pani od której wynajmuje mieszkanie ehh jutro tylko jechać na mariacką upodlic się w barze i zapomnieć na chwilę o długach
>>222958231w podstawówce były tatuaże w czipsach i jak jeden seba z takim przyszedł to nauczycielka kazała mu iść do woźnej i zmyć to szczotką drucianą. baza
Ponieważ większość ludzi obawia się tych, którzy mogą ich skrzywdzić i jednocześnie nie zamierza krzywdzić innych, czuje się bezpiecznie mając świadomość istnienia praw karzących szkodliwe zachowania. Zatem według Hardina społeczeństwo działa na zasadzie dobra wspólnotowego.
>>222958231kurwa ale bym se zrobił taki zmywalny tatuażyk, za dziecka uwielbiałem takie
>>222958270
>>222958270może da się to załatwić w inny sposób~~
>>222958270ile kosztuje piwo w barze
co ślązacy mogą zrobić żeby polacy znów ich lubili?
>>222958289nie myśle o tym
Niektóre prawa są określane jako negatywny obowiązek nakładany na innych.
społeczeństwo to jest jak jest ucisk klasowy jednego na drugiminshallah
sprzedałem komputer i mi odwala od hajsu, przedwczoraj kebab za 30, dzisiaj maczek za 26zl
>>222958270po prostu mieszkaj ze starymi brachu. baby i tak nie bedziesz miał więc możesz sobie odpuścić ten rytuał upokorzenia zwany dorosłością. stara ci ugotuje, gacie wypierze, posprząta a jak bedziesz jej chciał płacić czynsz to ci powie że jesteś niepoważny i dołóż sobie jeszcze ziemniaków do mielonego bo za dużo sie jej nastrugało
Na przykład podstawowe prawo własności wymaga powstrzymania się od zabierania cudzej własności.
sprzedałem duszę i mi odwala od wszechmocy, przedwczoraj seks z sukubką na 3 godziny, dzisiaj na 6 godzin
Prawa mogą także obejmować pozytywne obowiązki, jak na przykład obowiązek zwrotu skradzionej własności, co oznacza oddanie mienia właścicielowi, kiedy znajduje się ono w cudzym posiadaniu (lub, we współczesnym społeczeństwie, powiadomienie o tym policji).
w filmach jak masz dług to jakiś ziomek do cb podbija w barze i proponuje ryzykowny biznes np. napad na bank
>>222958299ja myślę o tym ile musisz zarabiać żeby cię było stać na 2000 czynszu + picie w barze
dobry chłopak był, i mało pił
w tym miesiącu jeszvze nie srałem na twardo
>>222958236banderowcy to mieli gdzieś polaków w Polsce środkowej i zachodniej. chcieli usunąć tych którzy mieszkali tam gdzie były mniejszości ukraińskienajbardziej przewrotne, że ten stalin co ich tak maltretował spełnił po 50 latach wszystkie mokre marzenia upaDmowskiego co do Polski to właściwie też
picie w barze w sensie obciągasz na szybko pierwszemu lepszemu w kiblu i masz trzy kolejki za friko
>>222958369minimalna + 1000 pod stołem
znalezione nie kradzione
>222958293było wczoraj
przepraszam nienpowinienem was prześladować za to że wam wyszło w życiu
>>222957645 funiculì funiculà ˆڡˆ
jestem lumpen as fuck nigga, nigga i'm lumpen as fuck
>>222958379>mniejszości Ukraińskiewołyn był 99% ukraiński
>>222958293odbudować polske po 2 wojnie światowej i odpowiadać za 1/4 przemysłu kraju , i 3/4 prądu w prl a chwila
niga hajl hitla
>>222958379>Stalin był sekrety turbopolakiemAle jaja
>>222958389w sumie........
>>222958419tia, a bycie ukraińcem polegało na określonej płci. jak się w rodzinie rodził chłopak - ukrainiec. Jak dziewczynka - polka. No zajebiste kryterium narodowościowe. Już nawet nie będę mówił o lokalnych dialektach polskich, z czego większa część z nich wymarła
Może dzisiaj wpadnie 32 zł na konto to się chłop nadźga tanimi browarkami wieczorem
>>222958270chodżmy do sąsiedztwa o 20 postawie ci piwo, założe czerwoną czapke
>>222958445dobra to podaj źródła i dane procentowe
stalin był genetycznym polakiem. nie sprawdzajcie kim był przewalski i w jakim kraju przebywał gdy stalin został poczęty. największy polak jaki kiedykolwiek istniał, większego już nie będzie. do tego żaden komunista tylko makiaweliczny geniusz. nie rozumiem jak można go nie szanować.
>>222958463ale czy ty przeczytałeś co ja napisałem? to równie dobrze ja mogę być ukraińcem, zwłaszcza że moi przodkowie pochodzili z tamtych regionów
>>222958486jak cie powitać po ukraińsku?
#WAŻNE: W miejscowości Bielicha pod Radomiem doszło do zdarzenia z udziałem policyjnego Mustanga, który w służbie był od kilku miesięcy.
>>222958513
@grok co działo się w roku 46 ubiegłego wieku
>>222958513"jebać banderę"?
>>222958544a AK?
>>222958556spoko armia, za wyjątkiem pomysłu powstania warszawskiego
>>222958556dla mnie to bataliony chłopskie
nie pytaj fana stalina gdzie i z kim mieszka
>>222958569gdyby wypłynął artykuł, że "AK" zabiło 3000 białorusinów, jaka byłaby twoja reakcja?
>>222958604że zachowali się nieładnie. aczkolwiek domyślam się, że pijesz do żołnierzy wyklętych - nie popieram tego, bo za dużo smrodu z tym związanego
>30 czerwca 1946 – referendum „3xTAK” (Trzy razy tak): głosowanie na m.in. zniesienie Senatu oraz kwestie ustrojowo-gospodarcze i graniczne; wyniki fałszowano, a referendum było narzędziem politycznego sterowania przed wyborami.współcześnie gdyby zrobić sondę uliczną, czy polacy umieli by odpowiedzieć po co nam senat?
>żołnierzy wyklętychzdrajcy, chcieli żeby zamiast ruskich polske okupowała ameryka. dobrze że zdechli
Przez tych jebanych ukrów, zamiast normalnie gadać sobie o niczym, to będziemy cały czas pierdolić o historii. Kurwa, chyba znienawidzę ukrainę
jakoś nie potrafię czegokolwiek czuć w związku z ukrainą
>Senat w II Rzeczypospolitej i w Polsce po wojnie był drugą izbą parlamentu (obok Sejmu). Jego sens praktyczny polegał na tym, że:>działał jako „hamulec”: mógł poprawiać/odrzucać część ustaw uchwalonych przez Sejm,>reprezentował regiony/senatorskie okręgi (a nie tylko proporcjonalny układ mandatów w Sejmie),>brał udział w tworzeniu prawa oraz wybranych decyzjach państwowych.>W latach 1946 komuniści w Polsce dążyli do likwidacji Senatu, bo utrudniał im szybkie i jednolite przegłosowywanie ustaw, więc usunięcie „drugiej izby” dawało im łatwiejszą kontrolę nad legislacją.
>>222958663o czym chcesz rozmawiać lewaku
>>222958684o dupie marynyjest taka jędrna
wpisałem 1946 w wyszukiwarke duck duck gootwieram wikipedie, jezyk polskipierwsze co mam:Wydarzenia w Polsce>1 stycznia – jednostka LWP dokonała masakry ukraińskiej ludności Lachawy.
>>222958711i prawidłowo, oko za oko, krew za krew, widły za widły
>2 lutego – oddział NZW pod dowództwem „Burego” zamordował 31 mężczyzn, wyselekcjonowanych z uwagi na wyznawanie prawosławia.
>>222958740po kulturze polakow moznaby wnioskowac ze to narod przestepcow
>>222958767*kochanych łobuziaków
14 lutego 1946: rozpoczęła się akcja wysiedlania ludności niemieckiej z terytorium Polski
stara mi mówiła że żeby jeździć rowerem po drodze trzeba mieć karte rowerową. sprawdziłem i nigdzie nic takiego nie ma. skąd ona takie rzeczy kurwa bierze? bede ponad stówe wydawał na bilet miesięczny jak mam rowerem 20 minut do roboty, pojebało ją chyba
8 marca 1946 – wydano dekret, na mocy którego na własność państwa polskiego przeszły wszelkie majątki Rzeszy Niemieckiej i Wolnego Miasta Gdańska oraz ich obywateli.
>>222958592dla mnie to bataliony babskie ale co kto lubibtw seks z tym koniem
mój stary ma komornika, mam nadzieję że komornik mi nie wbije na chatę i nie zabierze laptopa, mam na koncie olx że kupiłem jakiegoś laptopa, ale nie ma paragonu czy innych papierów potwierdzających moją własnośc
Proces lubelskiego PAS, Proces dwudziestu trzech – proces sądowy dwudziestu trzech uczestników podziemia niepodległościowego, w którym siedmiu z nich skazanych zostało na karę śmierci. Był to pierwszy wielki proces pokazowy w Polsce komunistycznej po 1944.
https://www.youtube.com/watch?v=VPBbqc8W47Q
4 kwietnia 1946: została uchwalona ustawa o nacjonalizacji banków. UPA spaliła miasta Bukowsko i Nowotaniec oraz wsie Nagórzany, Dudyńce, Pielnia, Pobiedno. Spłonęło m.in. 420 domów w Bukowsku, cały Nowotaniec, Nagórzany i Pielnia.
>>222958872długo jeszcze?
13 kwietnia '46 – w Szczecinie podczas zlotu młodzieży „Trzymamy straż nad Odrą” harcerze skandując nazwisko Mikołajczyk, nie dopuścili do przemówienia Bieruta.
2 maja – MBP spaliło wieś Wąwolnica (Lubelszczyzna) z powodu wsparcia PSL przez jej mieszkańców (3 osoby zginęły).mbp - ministerstwo bezpieczeństwa publicznego>>222958893dopiero mamy kwiecień towarzyszu
jestem gupi
>>222958846dlaczego miałby zabrać tobie jak to nie ty masz komornika głąbiejak to jest przeklejka z kara to ci obie nogi odgryzę
1 czerwca '46 – wydano rozporządzenie prezesa Rady Ministrów zabraniające produkcji gatunków wędlin uznanych za luksusowe.
13 czerwca '46 – wprowadzono mały kodeks karny. Dekret o „przestępstwach szczególnie niebezpiecznych w okresie odbudowy państwa” przewidywał karanie za przynależność do tajnej organizacji oraz rozpowszechnianie fałszywych wiadomości.
>30 czerwca – odbyło się referendum ludowe, sfałszowane przez władze komunistyczne.zastanawiam sie czy to tak historyk sobie napisał, że skoro komuniści robili referendum to na pewno(!) sfałszowane
ale nerwowy cwel dzisiaj
4 lipca: w Kielcach miał miejsce pogrom Żydów (zamordowano 42 osoby). w Gdańsku dokonano publicznej egzekucji zbrodniarzy z hitlerowskiego obozu w Stutthofie. Zostali powieszeni na oczach 150–200 tys. ludzi (źródła różnie podają).
5 lipca – została wprowadzona prewencyjna cenzura prasowa. Został powołany Urząd Kontroli Prasy.
ciekawie brzydka gf potrzebna na wczoraj
>>222958952jesteś gubi
9 lipca – Artur Greiser, w czasie II wojny światowej naczelnik Kraju Warty, został skazany na karę śmierci.
>>222959085
>21 lipca – w Poznaniu miała miejsce ostatnia publiczna egzekucja w Polsce, gdzie na stokach cytadeli powieszono nazistowskiego zbrodniarza, Reichsstatthaltera Kraju Warty Artura Greisera.za 12 dni będzie równa 80-letnia rocznica
>>222959105trzeba oblać taki sukces
opisałem sytuację czadowi gpt moja i powiedział że jestem alkoholikiem i podał mi numer telefonu dla ludzi w kryzysie psychicznym
20 sierpnia – w okolicach Kłodzka przeszła trąba powietrzna niszcząc budynki w kilku wsiach.
>>222959083jak wpisuje w gogle średnia dziewczyna to pełno zdjęć tej - ciekawe co sobie myśli że została w pewnym sensie ikoną
21 sierpnia – 18-letnia Danuta Siedzikówna (ps. „Inka”), sanitariuszka i łączniczka 5. Wileńskiej Brygady AK, została skazana na karę śmierci przez Wojskowy Sąd Rejonowy w Gdańsku.
10 września – napad UPA na Łodzinę, Hłomczę i Witryłów.>>222959145spoko piotrek
13 września – wydano dekret o wyłączeniu ze społeczeństwa polskiego osób narodowości niemieckiej.26 września – Tymczasowy Rząd Jedności Narodowej pozbawił polskiego obywatelstwa 76 najwyższych dowódców Polskich Sił Zbrojnych na Zachodzie, którzy przystąpili do Polskiego Korpusu Przysposobienia i Rozmieszczenia, wśród nich generała Władysława Andersa.
1 listopada – Karol Wojtyła otrzymał święcenia kapłańskie.2 grudnia – oddziały UPA wysadziły 8 mostów kolejowych na odcinku Zagórz – Szczawne.
dawno nie wchodziłemale już wychodzę
>>222959085jestem gumiś
10 grudnia – Wojskowy Sąd Rejonowy w Warszawie wydał 6 wyroków śmierci na przywódców Narodowych Sił Zbrojnych.Kolejny rok walk polsko-ukraińskich. Wracają zrabowane w czasie wojny dzieła sztuki: Ołtarz Wita Stwosza, Kodeks Baltazara Behema oraz inne, w sumie zajmując 26 wagonów.
>>222959245wchodzić to ja zaraz będę w twoją starą
5 stycznia '46 – nacjonalistyczny rząd chiński uznał niepodległość Mongolii.
hińczycy to jednak jest baza
chińska paua
10 stycznia: w Londynie otwarto pierwsze Zgromadzenie Ogólne ONZ, uczestniczyli w nim reprezentanci 51 państw.przedstawiciele dowództwa Chińskiej Armii Ludowo-Wyzwoleńczej i wojsk Kuomintangu podpisali zawieszenie broni.orpus Łączności Sił Lądowych Armii Stanów Zjednoczonych rozpoczął badanie powierzchni Księżyca przy pomocy fal radiowych (Projekt Diana).11 stycznia – proklamowano Ludową Republikę Albanii.17 stycznia – w Londynie po raz pierwszy zebrała się Rada Bezpieczeństwa ONZ.
Ci sami bazowani Chińczycy mnie zbanowali na Red note kurwa mać
muj huj
>zeppelin>nie ma wersji artykułu w języku polskimmam wrażenie, że sterowce, aerostaty są nieco przemilkiwane powszechnie
>>222959430fajne kapcie ma
>>222959430moja gf miała takie ciałko...
wstaciuśniło mi się że byłem na queście po skarb ale zamiast go znaleźć spedziłem cały sen bawiąc się dużymi różowymi klockami w hubie w różowych katakumbach
>>222958066>teoretykto o mnieteoretyk wszystkiego, bo dzięki internetowi mogę vicariously żyć i przeżywać doświadzczenia w tym samym czasie dostając ciągłą dawkę dobrpoczuciehormonów, więc w powiązaniu z moim wychowaniem nic nigdy nie robię i nie próbuję i na pewno nie wychodzę poza strefę komfortu
>>222959510fajnie
Thailand, officially the Kingdom of Thailand, and formerly known as Siam, is a country located in Mainland Southeast Asia. It shares land borders with Myanmar to the west and northwest, Laos to the east and northeast, Cambodia to the southeast, and Malaysia to the south. Its maritime boundaries include the Gulf of Thailand and the Andaman Sea and shares maritime borders with Vietnam, Indonesia, and India.
Być wolnym niczym ptak i wznieść się nad ogrodzeniem kołchozu
>>222959642gdzie ten ptak kurwa poleci? tam gdzie go popędy zaniosąchuj z taką wolnością kurwa
są debile co ledwo wyszły z liceum/technikum i nadal myślą że ich opinia jest coś warta.
eeeeeeej obsydian robi nowego falloutajosh sojak nad nim pracuje
>>222959430otyła świnia z liposukcją bleh
>>222959630żałuje tego. nie rób tak na moim miejscu>>222959703opinia niewolnika pracogoja też zbytnio się liczy
>>222959728ten hack nie zrobił ani jednej dobrej gry od prawie 20 lat, jaka jest sza>Pentimentpentiment to przygodówka a nie ARPG-nsa że gra nie będzie jebanym śmierdzącym gównem? 1/100
to jest normalne goju
>>222959765twarz też ma brzydką
>>222959728jebać ich lol banda chindusów obsranych
>>222959788będzie nju vegas 2 i się zesrasz nienawistnikuoslo arpg to gry typu diablo masz na myśli zresztą nieważne powinno się po prostu mówić rpg na rpgi a wiedźmin 3 niech sobie wymyśli własny gatunek
>>222959874action rpg to rpg w którym jest akcjacrpg to rpg w którym są nudyjrpg to gówno jebanepozdrawiampozdrawiam
>>222959968crpg to rpg w których jest cum
z ciposukcją
>gierki dla dzieciaczkówdorośli jesteście powinniście rozmawiać na dorosłe tematy takie jak np: obalenie żydowsko kontrolowanego rządu
>>222960059uff
>>222960092wybacz że musisz dowiedzieć się w taki sposób ale jak kończysz 16 lat przestajesz wierzyć w memy z /pol/
>>222960293w sensie, że odrzucasz wiarę i akceptujesz je jako rzeczywistość, z którą nie da się nic zrobić
>>222960352ta
Wy, Polacy, NIE dalibyście rady przetrwać zimy w Canberze. Płakalibyście jak dzieci i uciekali z powrotem do ciepłej Polski! Canberra jest zimniejsza, niż bylibyście w stanie ZNIEŚĆ!
>>222959510Gotówka? Mayhaps mhm
>>222960293rzeczywistość to nie memycwelu>>222960352da się zrobić, nie poddawaj się żydowskiej propagandzie demoralizacyjnejcwelu>>222960407w sensie macie tam 20°C?
https://youtu.be/NdvqHc56lE0nowa dziunia
>>222960466>da się zrobić, nie poddawaj się żydowskiej propagandzie demoralizacyjnejanonie, rozmawiasz właśnie z żydami. jesteś w niewłaściwej dzielni czarnuchu
>>222960507żydy na 4chana wysyłają tylko najbardziej upośledzonych cweli
zdrzemłem sobie (śpiączka cukrzycowa)>>222960482sim salabim!!
>>222960466Przez trzy noce z rzędu nie będziemy mieli nawet dwucyfrowych temperatur. Mróz! Nie dalibyście rady!!
>>222960547dlatego siedzimy w /polsce/
>>222960092https://www.youtube.com/watch?v=a9bBEbAO8Ik
pogadalibyście o jakiś dorosłych tematach, jak ból pleców, rozwód, zdradzająca żona
Mamo a co to jest mymłon?A czemu pytasz mały siurku?A bo cioca powiedziała wczoraj wieczorem tacie aby położył rękę na mym łonie
koło losowych tematów:>myśli samobójcze>antydepresanty>nie stający kutas>rozwód>wizyty u lekarzy>ból w plecach>słaba pamięć>młodzi dzisiaj to źli>ktoś inny dostał awans w pracy a nie ty>piwko>meczykco jeszcze?
Jaś i małgosia chodzą sobie po lesie. Nagle słyszą jakieś dziwne dźwięki i patrzą się zza krzaków co tam się dzieje. Okazuje się, że jakaś para nastolatków się dupcy. Małgosia się pyta Jasia-co oni robią-typiarz mierzy temperaturę typiarze(Jasiu był ślunzakiem)Idą dalej, żeby nie przeszkadzać i gdzieś za jakiś czas znowu to samo. I Małgosia znowu pyta Jasia,a Jaś znowu gada o mierzeniu temperatury. I znowu idą dalej, po czym Małgosia pyta Jasia-Jasiek, a może mi zmierzysz temperature?-No kurwa wreszcie, bo już mi rtęć cieknie po nogawce
>>222960782polityczka
>>222960782>losowych tematówdorosłych, jebany autokorekt
>>222960816tóż to jeden chuj
ten nowy duch w skorupce już wyszedł podobno
Jasiu wbiega spóźniony do klasy aż wicher niesie. Zbulwersowana nauczycielka się obrusza i strofuje jasia-Jasiu nie można tak chamsko wbiegać do klasy. Wyjdź i wejdź jeszcze raz, ale zrób to tak, jak twój ojciec, gdy wraca z pracyJasiu wychodzi, zamyka za sobą drzwi, po czym z kopa otwiera drzwi i drze jape-Nie spodziewałaś się mnie tak wcześnie, ty stara kurwo
Dbanie o wygląd zmieniło mnie w okropną osobę, narcyza i kogoś, z kim nie jest już tak fajnie. Codziennie dbam o stopy. To takie poniżające doświadczenie, jakbym był tylko kawałkiem mięsa. Dlatego kobiety są upośledzone.
>>222960881animowany, czy live
>>222960569>>222960407bogan cunt
>>222960881koneserzy na /a/ zgodnie stwierzają że gówno zrobione z AI
>>222960914animowany
>>222960923no niestety nie wygląda tak ładnie jak gry z ps2
>>222960569przecież to zwykła temperatura listopadowa u nas
>>222961014w australii nie maja kurtek
>>222961005https://www.youtube.com/watch?v=HMvppuP164Q
kierowcy yaris cross kiedy trzeba kompletnie zatrzymać się przed skrętem na skrzyżowaniu na którym mają zielone
nowy yotaro
>>222960407jest lato debilu
>>222960293to jest w chuj trudne do zaakceptowania że spojrzysz na siebie z zażenowaniem i będziesz się w środku nocy budził krzycząc kurwa czemu jestem takim zjebem pierodlonympo latach może ci przejdzie jak będziesz miał fajną pracę i dobrze zarabiał
ale tutaj wyglądał jak przychlast pierdolony
czy JE tumulec działa na iksie?
>>222957645dobra edycja
>>222961187seks z tom babom
sprzedawcy fotowoltaiki dupa peka pewnie3 razy dzwonił
>>222961365tylko czy to jest szczyt naszych możliwości
>>222961365a-arigato gozajmas
>>222958039jesteśmy andrzejem lepperem
>>222961365taka by mi w zupełności wystarczyła i nikomu nie stanie się krzywda
mój penis być jak:>ej joł czy to kreski przypominające cyce? *wstaje*
powinni przeportować GNOME na windowsa to bym się kurwa przerzucił
>>222958293jebać śl*sk
>>222961430przecinające się linie dla pana
penis być jak>piksele? cumuję!
>>222959510ja miałem pojebany w chuj sen i brutalny ale nie pamiętam go już
>>222961435przypadek użycia?
penis być jak>piskle? cumuję!
od miesiąca nie miałem ani jednego świadomego snu, pora zacząć retencję spermy, bo na /x/ pisalyi, że to pomaga
pojebane że ludzie mają typ mięsa zrobiony z owcy-dziecka
>>222961469>>222961483
>>222961395japolska to peak desu ngl>>222961401proszenasai bardzomasu>>222961406kiedyś za takie ludzie chodzili na wojne i umierali
>>222961511działa pomaga mnie odwiedziła alcina dimitrescu w śnie i zwiedzaliśmy galaktyke (nie żartuje)
>>222961552chyba peak guwna lmau
pojebane że... że żyję *wpatruje się w dłoń*
wstał neet cwel jebany i już jakość spada
>>222961562mogłeś ją wyruchać czy coś>>222961583>jakość spadabyliśmy już na dnie, spokojnie
>>222961580
>>222961607to było lepsze od sexu tak jakby połączyć się z jakimś kosmicznym bytem i mieć wspólne myśli
>>222961612>jestem tak wyruchany w górę
>>222961511a po co ci świadome sny?
>>222961552znowu tą wykopkane obsraną postujesz weź se cwelu znajdź hobby
>>222961649chuj cie obchodzi co kurwa książke piszesz wykopku karaczanie pierdolony
>>222961683rękawiczki gamingowe
>>222961571>>222961583>>222961672sukces budzi zazdrość
>>222961649astralny seks, ale tym razem spróbowałbym może porobić coś innego niż gwałcić animki>>222961638uważaj, bo kiedyś czytałem, że byty astralne mogą być niebezpiecznie, jeżeli nie masz silnej psychiki, możesz zwariować itd.
>>222960900to przestań? nikt ci nie każe.pedały i tak nie mają wygórowanych oczekiwań, więc i tak zaruchasz bez tych ceregieli
>>222961552
cudowne chłopaki jesteście łaaaaah
>>222961705widziałem już rękawice gejmingowe, rękawy gejmingowe, kurwa gumowe nakładki na palce xdkiedyś to się grało na pozółkłej klawiaturze z zacinającą się kulkową myszką w 15 FPSach na najniższych ustawieniach i miało się więcej frajdy z grania niż teraz. się w dupach przewraca od dobrobytu i wymyślają takie pedalskie rozwiązania na problemy które nieistnieją, ale sojowy goj i tak kupi
niesamowite że w chinach mieli prawnie uregulowane fryzury i nakaz noszenia warkocza w erze qing
>siedzimy tu z końską spierdoliną dla której jedyny sukces jaki może osiągnąć to bóldupienie się o jakieś polki i zasrywanie nitki klapkowymi kurwami ze zjebanych pornosów albo dla odmiany sranie w banie gdy ktoś cię po raz enty ujawni
>>222961933kogo cytujesz
>>222961949demony ze swojej głowy
>>222961932baza, zakolaki w końcu nie były dyskryminowane przez oskarków, tyle straciliśmy
>>222961949>>222961963pierwszą minute nie postuj
>>222961996sory że nikt nie rozumie twoich aluzji do ulubionego cwelatarka
>>222961996kapcza ma mniej niż minute
>>222962023nikt w sensie jedna samociota
zabierz mnie do swej obory, bedo knury i maciorybędziemy walać gnój od kotów, świń i psówze mną będzie ci jak w rajuzałóż filcy i nie żałujja zrobie z gnojem że aż kojcy wszystkie lśnią
>>222962073leki
>>222962087dzięki już dawno brałem twoja kolej
>>222962133co
>>222962150leki
>>222962193zmuś mnie *smuży*
T_T
>>222962237tylko cycata ruchable
>>222962237ToT
>>222962273wygląda jak magda gesler chyba cię pojebało
>>222962332co czuję zwierzę gdy patrzy w obiektywczy czuje to sam co my?
>>222962291weź sobie wzrok zbadaj
>>222962364jesteś bardzo mądry
jak do czarodzieja nie zarucham to w przyszłym roku otwieram kanał na jutubie i bede yappował do innych prawiczków
dalej nie wiem czemu archiwum jest niebieskie
>>222962540czy pragniesz się dowiedzieć?
>>222962075kino
>>222962237czerwoną bymbum tarara cziki czikidylu dylu na badylu
ruchanie kobiet
>>222962688przehypowane chyba ze masz tłustą pałe
dalej nie wiem co to znaczy fromplanks
>>222963140aufdechen
dalej jestem najlepszy
chciałbym zabić wszystkich hindusów
>>222963228>Choć więcej europosłów było przeciw niż za, do formalnego zablokowania przepisów zabrakło głosów — sprawa trafia teraz do Rady UE.
MAJOJAJO
>>222963278>nie udało się przegłosować? no to siup powtarzamy głosowanie dopóki się nie udato niezła demokracja
jeszcze raz poszło do jąderek i odbytu twinka i kolejny spust wieczorem się szykuje
>>222963278>>222963307korwin miał rację
ja kiedyś tak zacisnąłem że mi sie spuściło z wora do pęcherza ale podobno od tego jest rak
>>222963225>rarytas dla polaka który specjalnie czeka miesiącami na promocję 4+2 gratispo prostu zjedz chleb z serem i keczupem czarnuchu
>fajne>finepolatchkey
>>222963468lol
>>222963439zabić kurwa tych ludzi
>>222963307braun był przeciw ;)
>>222963620o to to to. ja moge robić za kata.
koń zwalony (2gi raz) więc nie muszę z nikim walczyć, jest cisza i spokój
>>222963622a to onuca
>>222963699spuść się jej na buciki
>>222963622braun to kurwa pajeecka. spadły gacie z dupy, miało być dobrze a wyszło jak zwykle. nie ide na żadne wybory dopóki jaszczur nie bedzie startował, jebać demo*kracje
nigdy nie wybaczę mentzenowi
>>222963771
>>222963228gdzie można sprawdzić jak ci z polski głosowali?
mamy korwinizm w argentynie. żyd doprowadził do tego że muszą płacić wołowiną bo ich waluta jest chuj warta
>>222963883tak działa wolny rynek
czy euro kundle NAPRAWDE?
>>222962524będę oglądał i słuchał z uwagąchyba że jesteś cwelem to cię służbom zgłoszę
>>222963996>>222963996>>222963996>>222963996
>>222963994>sugerowanie że sie tu bede shillował>sugerowanie że bede po polsku nagrywał