Partizansko izdanje
fuck off Paraguay
>igorova zena nakon sto odradi smjenu na kruzeru
luka boljanović kučkojeb ćaci trebinjski šizofrenik i patuljak divlja jer ga vlasnici ne izvode u šetnje
za mene to je jelena rozga
sve kurvatice vole veliki srpski kurac, zato i idu u bg i ns, da se klepaju, kad imaju pedere i nepalistance kuci frf
autizam
Samoštrik.
>>222961787ja cu jednu sa vanilijom
>>222961744Još.
Sa Lovćena vila kliče, oprosti nam, Dubrovniče
>>222961843>srpski muskarci idu u hrvatsku na pare>hrvatse devojke idu u srbiju na kuracfrfffffffff
>>222961787projektuj jace cigansko kopile frf
looka schizojebooka opet divlja
>cigansko kopile>beba nastala iz austrougarsko-srpskog silovanjaf r f
>>222961894slab promet na plazi danas?
>>222961935tjelovo tu hdz usrasu
>>222961529https://youtu.be/ipKMc0LsdW4
>beba nastala iz austrougarsko-srpskog silovanja
>>222961935tisina tursko siptarsko kopile
mislim da trebaš još jače divljati kučkojebe, kad nemaš s kim pričati lijepo pričaš sam sa sobom ovdje i prosipaš se jer si mali retardirani šizofreni bosanski smrdo
krofna?
>>222961858
>budi hrvat>od doseljenja na balkan lizes kite - rimsku, srpsku, austrijsku, ugarsku, tursku, njemacku, jednostavno si stvoren da lizes kite>prvu drzavu dobijes genocidom prije 30 godina>prvo sto uradis jeste da zvanicno lizes kitu opet njemcima (EU, frf)>odrzis koncert gdje slavis rezim koji ubija slovene (frf)>zene ti jebu srbi i nepalci (frf)>pricas ko peder>sa platom imas da kupis kilo paradajza i rentu>>>traktor brm brm h-haha
>>222962072>>budi hrvat>>od doseljenja na balkan lizes kite - rimsku, srpsku, austrijsku, ugarsku, tursku, njemacku, jednostavno si stvoren da lizes kite>>prvu drzavu dobijes genocidom prije 30 godina>>prvo sto uradis jeste da zvanicno lizes kitu opet njemcima (EU, frf)>>odrzis koncert gdje slavis rezim koji ubija slovene (frf)>>zene ti jebu srbi i nepalci (frf)>>pricas ko peder>>sa platom imas da kupis kilo paradajza i rentu>>>>traktor brm brm h-haha
I miss gramatiçar
>>222962072>kmeee nisu samo srbi željeli veliku smrdijuda da sigurno>tito umre>prođe 10godina>smrdi povuku sva naoružanja u smrdiju>srbi pomajmunišu>vrše velikosmrdsku agresiju>ubijaju i protjeruju svakoga tko nije smrdin>nadjačani hrvati se bore za slobodu>pobjede smrde i završe ih olujom>smrdi i dalje ne žele priznati da su izgubiliteška frfčina
majmunko i denis osovine lizanja govana sa sopstvenog mikropenisa
Dajte Rozgu.
>cedo ide u rat>razoruzaju bilo koga tko bi mogao biti neprijatelj>cijela JNA im jede iz ruku>spusili kurac od janeza kad su on i njegova ekipa iz lovackog kluba spalili konvoje tenkova>spusili kurac od slavonaca s zoljama kad su im oni sjebali ono malo tenkova sto je ostalo>spusili kurac od varazdinaca kda su im oni ukrali oruzje koje su cetnici ukrali>>ima da se ne zajebamo s katolicima, ajmo na muslimane, oni isto nikad nisu dobili rat>spusili zelene kurceve dok su jos spusili kurac po slavoniji>dosli plavi sljemovi, medu najnesposobnijim vojnicima ikada>spusili kurac i njima>>bre rat je pederluk koliko kurceva pusimo, amjo mi napast albance, i talijani su ih prebili>spusili i albanski kurac>doso amer i vidio kako srbi pusu 5 kurca odjednom, odlucili ih izbombardirati da srbi prestaju siriti sidu svojim pederlukom>srbin, kao najveci peder ikad, primio cijeli JDAM u supak i uzivao u tome, ali mu je 1000 funti eksploziva ipak ispregnulo supakI zato su i dan danas srbi guzobolni, osobito ako su u pitanju ameri
>pobjede smrde (poubijaju babe i djedove sto su ostali u svojim kucama)frf da se nisu povukli na Milosevicevu naredbu i dalje bi dudlali kitu frfff
______ ____ ____ ______ ____ _____.
>zidovi tekstakuckojebe proljevcino
ne znam meni nije normalno razmisljati toliko o kurcevima drugih muskaraca i seksualnom zivotu drugih muskaraca i o sodomijiinace 3/10 sranje govna studentska ne mogu ni da se iseru kako treba moram jesti kaixie da prorade creva malo
>>222962230>>pobjede smrde (poubijaju babe i djedove sto su ostali u svojim kucama)>frf da se nisu povukli na Milosevicevu naredbu i dalje bi dudlali kitu frfff
Hurrr hrvati ustasje chetnicki durrrrr srbin crna gora je gowna hurururururrrrr
>>222962230Šta je servi, vi "narode" sluga, služavki i drugih robova...vi.. narode koji piše bugarskim, a govoriše HRVatskim ustaškim..šta je? opet pobjegošte?zar barem virtualno ne možete biti junaci, kada već u pravom žievotu to nijeste?slabi ste mi vi narod, ali znajte, jedno, jer je to pravedno da se znade -->USTAŠKOHRVATSKA DOMINACIJA NE PRESTAJE !ma gdje god vi pobjegli i izbjegli....kao što nije prestajala 1915., kada ste pobijegli na Krf dok smo mi jebali Beogradom pod vodstvom velikog nam Stjepana Sarkotića!Kao što nije prestala dok ste pobijegli iz Krajine 95e! Iz NDH 41! Iz juge 45e!jer mi smo HRVATINE; povijesni dominatori! NIKAD OSVOJENI, nikad poraženi, a vi.. servi, narod sluga i sluganija..narod.. kako bi veliki Ante Starčević reka: Slavoserbi su smetje naroda, vrsta ljudi koji se prodavaju svakomu tko i po što ih hoće........TO ZNAJTE SERVI! JER HRVATSKA RUKA PRAVDE VAS ČEKA!..............ZA DOM ................ SPREMNI!!!!!!!!!!!!!!!!!ZA KOGA????............ ZA POGLAVNIKA!!!!!!!!!!ajde živili mi, i možel jedna kafa?gssss....
>>222962337>>222962308alo hrvoje evo ti 2 genetska oca, jos samo njemac da dodje frfffffffff
>USTAŠKOHRVATSKA DOMINACIJA NE PRESTAJE !
servi uništeni i guzobolnih i upaljenih guzica pobjegli su iz konca jer je POVIJEST jednostavno previše za njihove služavačke umove da podnesu.do sljedečeg puta servimah mah!aha i>turci im jebali žene 500 (PETSTO) GODINA!!aahahaha..wau.. ok ajde bok!.....>serveobožeroflmaolol
kako sam okinuo ovog austrijskog kmeta, frfladno pise ove zidove koje niko ne cita
jebote odes napolje a ono kurvice malo da mogu gole bi isle sve im se dupe trese kad hodaju. Onako, njise guza sa boka na bok. A sveze napolju duva neki ostar vetar a njih boli pizdabrate to je taj mentalitet kurve male, nije bitno sto je hladno, bitno je da je jul vamo tamo prosla skola, sad je leto i to ono predusno leta u pubertetu kada se bude ovarijumi pa mora da baca picku po gradu da se vidi da vise nije klinka nego devojkaAj to al sto ja nakaza ih nikad necu jebati, u moje vreme nije toga bilo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
>>222962416ista prica svaki dan fakat je shizoje
Za mene je to Andrej Vucic
Prosla mladost klinci se jebu a ti nista to ti je kaste sistem
Drug andrej vucic ce nas provuci nas narod kroz oko oluje koje je svetska istorija
Ook svi politicari od napoleona treceg na ovamo su maoisti koji kurav
tinder gold 28 eura jebem ti krv isusovu
Komsin mali secam se kad je vristao i plakao dok ga keva lupa a sad ima jedva 18 godina, ne ide u skolu, navodno se drogira, i vec vozi auto i jos neko sranjeNemaju para za racune pa idu po ulici da pozajme a bitno da se mali balavac voza i drogira.. i on je jebao garant
Gotove je za nejebice. G-O-T-O-V-O!
>>222962661Proce jos jedno leto a da ja ne zaspim u narucju znojave devojke koju sam jebao onako momacki
jebem za 2 dana, pa za 52 razlicite cure
>>222962647Taj ce i da se ozeni i zaposli uskori, a ti si matori pedofil a nisi ni jebi. Komedija
>>222962675Sledeče godine svi hočemo da jebemo. Imam taj osječaj.
>>222962687Vau skeks! Skeks kao sto ga ima i tvoja mama i tata, loooOdilo je bo te, odrastao covek ima seks!
>>222962720incel guzobol post
>>222962689pa radim i ja, a i nisam pedofil da se razumemoNije isto 16 godina i 9 godina>>222962695daj boze dok jos imam kose na glavi ludoj
>>222961584Zasto mene prozivas?
Ja sam najmudrija glava ovdje, čini mi se.
>>222961529>pazi metakBoze pomozi
Nema nam spasa.
>>222962841Pa da smesno je, kao stripovi znas
Jel ovo istina?
>>222962646Manje od shishanja
>>222962928Mozda za incele
>>222962963Bukv slovenija
>>222963078Covecija pticica i slovenka bukv
Bum jebal i tebe i decka
>>222962932istina al jedno ide s drugim ne
ovaj moze trojceke odjednom izrokat sa tim kukovima
riki morti riki morti
>>222963467e ovaj novi je cak super bio 9/10
>>222963400poznam ovog nosi crne trenirke
ovaj me lajko ima dobru strukturu lica dbi>>222963551e pa meni se cini da nosi bijelo crne na crte panju
zamisli imas gospodarstvo i svakog dana upalis neki film na projektor i razglas pa gledate svi skupa covjek i pastusi i bikovi i kozli
>>222964278svidja mi se ova slika spremio sam ju
>>222963740>dobru strukturu lica dbiizgleda ko goblin
dobro lik fakat bar postaj picke
>>222964304ma glup si jebote dobar jea trebas i vidit prosjecne spodobe
Cetnici + Ustase bratstvo i jedinstvo
>>222964359di je nesto ovaj drugi
>>222964592ja dole u sredini pod vodom
>>222964536>slanutak trenutak
legendo pa bar makni tu potrganu osobnu sa stola
>>222962072Bravo Igor
>>222962746zato sto denis danas nije popio lekich pa opet malo luduje
>Bravo Igor
>>Bravo Igor
>>222964592ovo
dlbjb
https://www.youtube.com/watch?v=hpuDsFSd8YA
>>222965880ne kontam na slici vidim samo ivanovu sestru
>>222965880>ta adamova jabucica
>>222965953jedva cekam maroko majmunisanje
kuckojeb je danas ekstremno retardiran
Seru se govna
kralja peru na banderu
>>222966849sta ga smrkom zaliju
>>222966821Dobro ti ucinjelo
All I wanted was a Pepsi, just one PepsiFar from suicidal still I get them tendencies
California oblast London
Islamic republic of Swedenstan
Pije se kondenzat od klime
>>222967426e obo je kvalitetan post oces doc kod mene srknut
>>222967506mmm osvjezavajuce pice od algi
>>222967506gimme dat purple drank
Nije upala na medicinu – što je najpametnije napraviti dalje?Pozdrav svima,Pišem za curu koja ove godine nije uspjela upisati medicinu pa me zanimaju iskustva ljudi koji su bili u sličnoj situaciji. Iz Osijeka je.Prijavila se na prijemni ispit za Medicinski fakultet u Zagrebu. Nažalost nije prošla prijemni zbog fizike gdje su joj nedostajala 3 boda za prolaz, dok je sve ostalo položila. Nakon toga se još nadala da će upasti na medicinu u nekom drugom gradu preko rezultata državne mature, ali kada su izašle konačne rang-liste, vidjela je da nije upala nigdje. Dobila je 4 iz kemije, 4 iz biologije i 2 iz fizike (blizu 3, nije joj fizika nikada nešto pretežito išla), te prolazila je razrede s prosjekom oko 4,1.Najviše bi htjela studirati medicinu u Zagrebu ili Rijeci, ali Osijek bi joj također bio opcija ako ne uspije upisati u ta dva grada.Sad se pitamo što bi bio najpametniji potez. Opcije koje razmatra su:* upisati neki srodan studij (npr. veterinu, medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku ili nešto slično) pa kasnije pokušati upisati 1. godinu medicine, uz mogućnost priznavanja nekih položenih kolegija* pokušati popraviti državnu maturu na jesenskom roku (ako to uopće može dovoljno utjecati na upis)* uzeti godinu pauze, raditi i ozbiljno se pripremiti za iduću državnu maturu i prijemne ispite te ponovno pokušati upisati medicinu sljedeće godine.Zanimaju me iskustva ljudi koji su bili u sličnoj situaciji ili poznaju nekoga tko je prošao kroz ovo, te koliko je u praksi moguće kasnije upisati medicinu nakon nekog srodnog studija? Kakva su iskustva s medicinskim fakultetima u Osijeku, Zagrebu, Splitu i Rijeci? Te da li postoji nešto što još nismo uzeli u obzir.Hvala Vam puno na odgovoru!
>>222967426>>222967506Based as fuck
Tražim dečka jer sam usamljena i jebe mi se. Zivim u zg okolici ali sam mobilna pa mogu decka uzet i nekog iz zg-centar. Imam posao za vlastite potrebe financija, ali necu nis kupovat i financirat decku. Imam BMI 28.5 trenutno. Muziku ne slusam bas cesto, ali kad ju slusam to budu cajke.Sto se tice muskog, sviđaju mi se takvi kakve vidim na subu physiquecritique. Svidaju mi se i relativno niski momci (pogledati: Jeff Nippard koji ima svega 165cm). Htjela bih djecu za cca.3 godine pa trazim muskog koji ima vlastiti stan/nekretninu, napravicemo tolko djece (koliko tvoja nekretnina ima spavacih soba - 1). A i htjela bih da ima zdrave spermije pa je maximalna prihvatljiva dob 28g, te ne smije pit alkohol, pusit, drogirat se. Mozemo potpisat predbracni ugovor.Hvala na paznji i feedbacku! Veselim se buducem upoznavanju LP
It's very shrimple
nije ti brodo miksati alkohol s terapijom kuckojebe
Hej. 21 godina, 177 cm, 65 kg, crna kosa, tamne oči i piercing na nosu.Tražim dečka, po mogućnosti mojih godina, za FWB ili nešto casual. Ako se usput razvije nešto više, super, ali bez pritiska.Nisam baš vanilla i više me privlači femdom dinamika, pa tražim submisivnog dečka kojem je to iskreno zanimljivo i koji se voli prepustiti. Najviše me privlače nježni, ranjiviji dečki koji vole osjećaj sigurnosti i povjerenja.Fizički preferiram soft izgled, ne previsok, lean ili sportsku građu, ali dobra vibra mi je puno važnija od izgleda.Od tebe očekujem da držiš do higijene, znaš komunicirati i poštuješ granice. Meni je aftercare jako bitan – želim da se druga osoba nakon svega osjeća sigurno, opušteno i zbrinuto. Mazenje, razgovor i briga nakon igre sumi jednako važni kao i sama dinamika.Ako misliš da bismo si mogli odgovarati, javi se s par rečenica o sebi.
>>222968015You shouldn't mix east slavs with Turks and Italians but here you are
>>222967314Hvala
>>222968339ti si bukvalno vlahpjeni jache frf
>>222968394Is it going to be one these kind of nights again bro? Can we just have some friendship between Americans and Croatians. Let's just start with one day. Today can be the day.
>>222968454
>>222968470Yes yes imaginary dogfucker. why don't you tell me something about your life. I can go first if you want.
moja je kuca putujuca
kučkojebe bolesna nakazo
It's really sad. I don't know why you even bother. Me either for that reason. You can talk to me when you want if you want to me civil. You obviously have a lot to say schitzocroat
>>222967677ja sam s tim ocjenama bio sretan kaj sam na TVZ upo kravetina tulava
ja san znanstvenik
Nevin s 30 - koliko sam jadan?Znam da ovo zvuči kao tipičan post na redditu i ni sam nisam mislio da ću jednoga dana biti u ovoj situaciji, ali jebiga. U gimnaziji nisam mnogo izlazio i još sam imao probleme sa zdravljem (bolnica). Onda sam krenuo na fakultet i bio s jednom devojkom koja me ostavila zbog čega nisam imao muda da priđem drugoj simpatiji. Onda mi je s 22/23 godine život otišao u kurac, tačnije umro mi je ćale i morao sam da ga posećujem u bolnici dulje vreme, pa sam i ja opet završio u bolnici, pa covid i izolacija, pa je keva pobrala rak, pa opet moje zdravlje, pa nezaposlenost, pa stres na poslu i želja za dokazivanjem. U tom periodu je bilo devojaka kojima sam se sviđao i koje su mi prilazile i čak sam imao neke dejting aplikacije i bilo je cura koje su se meni javljale i s kojima sam bio na dejtovima, ali prosto nisam imao snage za nešto više osim što sam se s jednom ljubio, i sva ta sranje su se izmešala s nekim starim nesigurnostima i eto... Jednog dana se probudiš i zapitaš gde ti je nestala mladost. A više mi je devojaka kroz mladost reklo da sam lep, pametan i smešan, i sad me tu i tamo neka pogleda, ali se osećam prestaro za sve to. Gledam drugove kako osnivaju familije, a ja nisam ni krenuo, pa kad vidim neke viceve na račun nevinosti u ovim godinama mi pozli. Osećam se kao totalni luzer. Jedino u čemu sam uspeo je karijera jer sam samo za to imao energije, ali jebeš to kad si čudak. Mislim da ne bi mogao nikome da kažem za svoju situaciju i da me nitko ne bi ni razumeo. Naravno, nešto od toga je i moja krivica (izbirljivost, samokritika), ali eto, mislim da sam propustio svaki voz koji se nudio...
Ti si kurac znanstvenik. Mi smo ne isto
>>222968895ja san doslovno znanstvenik pise mi u opisu posla