beni ilgilendirmiyor baskısı
>>223318865nabıyonuz la ammmmmmınaQQQQQQQqodumun sıÇanları
2ch.hk/fet bakarken bi tirad gördüm vk'da açık profillerinde isim misim belli çıplak foto paylaşan karıları paylaşıyorlardı öyle parasına marasına onlyfans gibi değil baya vk profillerinde bazıları deli su gibi zaten. uLa rusyada karılar harbi kafayı yiyor galiba ilgisizlikten.
tRk ev alamadı et yiyemediREİSe gavura vurur gibi basacamtRk evlenemedi çocuk yapamadı arabua 5.yi doğurttuREİSe gavura vurur gibi basacamtRk askeri çölde susuz kaldı REİSİN askeri IŞID boynuna zincir geçirdi yaktıREİSe gavura vurur gibi basacamtRk ayfon alamadı samsuna 2k dolar bayıldıREİSe gavura vurur gibi basacamtRk cuara alamadı kaçak rakı aldı kör olduREİSe gavura vurur gibi basacamtRk polisten dayak yedi geRiLLa sınır kapısında kahraman gibi karşılandı otoyolda APO pekeke bayrağı açtıREİSe gavura vurur gibi basacamtRk sınava girdi memur olamadı ağzı koktu burak abim kancığa çarptı foLLosH ettireis tRkı hadım ettiwaLLahi tRk bu sana çok iyi olduREİSe gavura vurur gibi basacam
>>223320262bir rus karısının ayaklarını koklamak için 100 t*Rk PİÇinin derisini yüzerim
>>223321688>tRk ev alamadı et yiyemediBERAT baştayken evi bedava dağıttılar alsaydı, TAVUK (danadan daha iyi et) 200 lira kilosu al ye, TAVUK CİĞER süperfood kilosu 80 lira bedava>tRk evlenemedi çocuk yapamadı arabua 5.yi doğurttusuçlusu wcye feminizmi getiren selanik dönmesi ataPUŞT yine de evlenmek kolay kur MUZZ muslim dating app bi günde 500 endonezyalı match oluyor, türkiyeye özel premium indirimide var fas cezayir nijerya somali endonezya, bakire müslüman karı isteyen 1 ayda bulur evlenir türkiyeye getirir kapatır eve ayağını yıkatır istese. desen folloş istiiyorum bütün ülke rus ukraynalı dolu git onla evlen.>tRk askeri çölde susuz kaldı REİSİN askeri IŞID boynuna zincir geçirdi yaktıişidin yaktığı askerlerin ikiside kürt biri nöbetteyken silah arkadaşını vurup sınırı kaçak geçip YPG katılmaya çalışırken işid yakalıyor, öbürü kendi İŞİD'e katılmış bir kürt>tRk ayfon alamadı samsuna 2k dolar bayıldıXIAOMI POCO al hepsinden daha iyi bunu ayfon+macbook full paket (max işlemci) olan biri olarak söylüyorum kaçak donanımhaberde satıyor kürtler avrupadan ucuz imei çakıyorlar fişşek gibi crackli apklar elmas hileli oyunlar var>tRk cuara alamadı kaçak rakı aldı kör oldusarma tütün kaçak al, içki içme zararlı >tRk polisten dayak yedi geRiLLa sınır kapısında kahraman gibi karşılandı otoyolda APO pekeke bayrağı açtıpolisten dayak yiyen yine t*Rk değilhayat kolay yaşamasını bilene ehliyet araba alma, karı bulamıyorsan endonezyalı (bakire) veya rus (folloş ama güzel) al, telefon 2.el al veya DOMALANhaber kaçakçiden al, bilgisayar ikinci el çinkpad al koy linuxuşu an lineage destekli 3.5mmli,sd kart destekli bir telefon (dijital plandemi foloşu) max 5000 lira, ikinci el çinkpad (libreboot atılır bi t430) 5000 lira, openwrt router 1700 lira (1gbit destekli), birde tırktan çıkma harddisk al eski pcye koy NAS'a çevir bitti
>>223322051setupa android browser olarak ironfox, linuxa firewall olarak open snitch eklenebilir>oyun oynucam hacumkur VM içine windows xp age of 2, metin2, wotlk warmane wow, binding of isaac, FTL her oyun açılıyorilla GAMING PC toplucaksan ayrı toplalibrebootlu masaüstü istiyorum diyorsanda sahibindende dell optiplex 3050ler var dışardan çip flaşlamak gerekmeden libreboot atılıyor 6000 lira civarına gidiyor al kur linuxu geçhayat kolay yaşamasını bilene iç anadoluda suç oranı 0 yerde bimin üst katı 1+1 daireye yanına al dışarda türbanlı ev içi orospu bir faslı endonezyalı karıyı öğret türk yemeklerini körükle klimanı aç wowunu metinini kınaytını keyfine bak isviçrede öyle rahat yaşayamazsın ama gaming setup isteyenler varsa onun içinde yaptım hadi şükredin
>>223322051ama biz gerçekleri teker teker bel altına vurmadan açıklayacağız
>>223322181benim arkadaş var 2020 yılında almanyaya software developer olarak gitti hala vatandaş olamadı herkes göt üstü düştüAZERİ BOĞA vardı üniversitede dating apptan norveçte yaşayan somalili ile evlendi evini arabasını aldı karıyıda full aldatıyor zenci karı çıtını çıkarmıyor karıyı dövdü diye norveç devleti ayırmış ayrı eve koymuş barışıp geri geçtiler hem norveçli karıları sikiyor hem somaliliden çocuğu var kral gibi yaşıyor hayat kolay yaşamasını bilene doktora yapan incel tırk arkadaşlar var güya amerika hollanda gidecekmiş somalili zenciyi siken vatandaş oldu evini arabasını aldı bu t*Rk PİÇi yaş 30 u geçti hala kadro kovalıyor bomboktenlii fetö artığı akademisyenlerin götünü yalıyorTÜRK MENA İSLAM aleminin alfası her yer müslo dolu ingiltereye ankara anlaşması yerine bir hintli müslo veya PAKİ karısının amını sikip gidenler londrada villa aldı
>>223322694herkes senin gibi beyaz degil be oqLeeaveraj tRk PİÇi afqan qibi kapkara kuru 160 boyunda zaten 190 alfalar ßaLkan göçmeni alfalar tRkoidlerin amını küskeliyor en iyi devlet kurumlarının koltuğunda oturup en zengin şirketlerin yüzü oluyor bokistanda kral olmayı çiçekistanda averaj goy peasant olmaya tercih ediyor
>>223322882>averaj tRk PİÇi afqan qibi kapkara kuru 160 boyunda zaten 190 alfalar ßaLkan göçmeni alfalar tRkoidlerin amını küskeliyor en iyi devlet kurumlarının koltuğunda oturup en zengin şirketlerin yüzü oluyor bokistanda kral olmayı çiçekistanda averaj goy peasant olmaya tercih ediyorkoçum aç müslo dating app ortalama tırk piçi bi günde 100 like mısır fas cezayir endonezya tırk karılarından daha güzellerilla WC bıktıysan somalili var norveçte paki hindu var UK'de amerikada bi ton arap var kanadada zenci arap pakistan hindsitan hepsi dolu bas nikahı git yerleşben endonezyalı basıcam nikahı kafaya koydum AI ile çalışırken yemek+çamaşır yapacak lazım karşılığında eve wifi internet eline bir çinkfon verir bide yemek masrafını öderim mis gibi hayat
bokşiciler teyyo başlığında yazlık saraydan bahsetmiş bi de okluk koyu moyu yazmışlar google mapstan bakayım dedim bulamadım neyse marmaris boktalya ege mege bakıyorum uLa ne güzel yerler var yauw bi tane 360 foto gördüm 2016 yılından denizin ortasında yabancı küçük çocuk teknede cnn türk izliyor ekranda damat berat kapıda da çocuğun babası mı abisi mi artık kek güldüm+hayatı yaşıyorlar yauw>>223322882>>223322694uLa x'te sikişecek karı bulacağıma ingilterede bokrupada yaşayan kahverengi karı mı düşürsem yaw
>>223323032koçum WC süper ülke aslında ben kendim bizzat gözümle gördüm üstad BİLL GATES + üstad JEFF BEZOS ikisi beraber antalyaya geldi iki dünyanın en pahalı teknesi üstad BİLL GATES t*Rkten balık aldı pişirdi çok beğendim diyorhttps://www.dailysabah.com/life/travel/insider-details-tracking-the-trail-of-gates-and-bezos-in-turkeyt*Rk PİÇleri bunları hiç bilmiyor bahsetmiyor en zengin adamlar WCTC geliyor elon MUKS bile WC övüyor REİS övüyor t*Rk karısına harcayacağın emekle RUS + UKRAYNA 10/10 karı düşürür evlenir evin karısı yaparsın, ama diyorsanki yaşam kalitem artsın karı güzel olmasa da olur param yok avrupa amerika kanada yerleşeceğim o zaman oradan MÜSLO bir kadın buluyosun buradan sana bir TIP/TRICK bomboktenli hindoo müslolarında yani hint paki vsde KARI tarafı erkeğe para ödüyor evlenirken Jahez deniyor buna onlarla evlenirsen üstüne para da alırsın kanadadan bir müslo hintli paki bul evlen hem taşın hem üstüne para al 2 seneye citizen oluyorsun evlenirsen sonra boşa geç
>>223323191her sene milyarderler egede akdenizde yauw
adalara bakıyom uLa bizim dibimizdeki ada yunanistana vermişler berkay hassı ver bu konu hakkında suç kimin selaniklinin mi? rodosa bakıyorum 3 tane anasının amı kadar cruise gemisi gelmiş vay amqq tarih de var tabi.
>>223324545koçum adalar konusundaki rezaletleri anlatmaya eHlakım elvermiyoradam verilen adaları almıyorhttps://belgelerlegercektarih.com/2020/11/03/oniki-adayi-nasil-kaybettik/güya yünani dövdüm diyen yahudi dönmesi selanik piçi türk karılarını yünan kralına peşkeş çekiyor inönü bacısını koluna takıyor, ölünce yünan tapınağı dikiyorlar, günümüze KAMAL-iT karılar yünana amını götünü siktirmek için üstüne para veriyoradamlar hala yahudiden başka kimsenin okuyamadığı şimon zwi mektebinde okumuş adama inadına türk diyor bu boktenli millete anlatamıyorsun
>>223324839Reis adalar konusunda bir hamle yapar mı??? Suriyede bile dalga geçtiler esed yendi hajum sonra Reis folloş etti.
ULAN it! askeriyede üst isen altındakine geberse su bile vermezsin. karabekir anadoludaki kalan tek ve tüm orduları vermiş, bir de emrinizdeyim demiş ha... SİKTİR ulan çocuk mu kandırıyorsun!
>>223325097İran'dan sonra sırada Türkiye var. İsrail açık açık söylüyor, Yünanistan ve Kıbrısla ittifak kurdu, Somali'de türklere karşı Somalilandı tanıdı ve sürekli hamleler yapıyor.İsrail Türkiye'yi folloş edicek, Gazzede 3 yılda 100000 öldüren yahudiler, Türkiye'de Manifest ile, AtaPİÇ ile senede 200 000 az çocuk doğurtuyor. İsrail'de bomba sığınakları bile haremlik selamlık iken WC'de aile bakanı kocasının soyadını kullanmıyor, LGBT filmler öneriyor.Yahudi bir PİÇ'in kurduğu ÇAMURİYET'in sonu geliyor, yahudiye karşı direnecek güç dünyada yok. Bugün İRAN'a, Gazze'ye ne yapılıyorsa WC'ye de yapılacak. Tırklarda beyin olsa WC'de yaşayan 14000 yahudiyi acil yok ederdi. Cem korkmazı bile yahudiler öldürdü, melih abi melih abi diye gezdiler adam kendini yahudi güdümüyle astı cenazesine bile gitmeyip onun yerine galaya gidip güle oynaya poz verdiler.yani ülke bitti, endonezyalı türbanlı bulup java adasında 1000 tlye 30 kilo balık alıp fırında pişirip yiyin başka yapacak bişey yok, daha siber plandemi gelicek HDD'leri linuxu firewalları hazırlayın.https://www.youtube.com/shorts/CMwUHgahk0wmossad en büyük ajanı mısır türkiye sırada diyorhttps://www.youtube.com/shorts/BZoe4qD79Dceski başbakan türkiye yeni irandır diyor.
>>223326000uLa bu cüce adAMCIK yahuda değil gen diye BOK taşıyan tRk anası hadımcık kakold babası doğduğu gün öldürdü iyi de oldu. keşke kadıköy BOKası da selfketlese
>>223326125koçum yahudiler adamı delirtti içkiye düştü canlı yayında küfür ettiler o da geri küfür etti yahudi direkt işten attı işinden olunca kanal manal açtı tutmadı intihar etticenazesinin olduğu gün bu yahudiler film galasına gidip parti yapıp güle oynaya poz verdiler siklerine bile takmadılar kokoroç ölçmüş diye dalga geçtiler arkasındansonra baktılar tırrıklar ayıktı duruma gidip duvarı öper gibi mezarında anıyorlar şimdi
bTen t*Rk
>>223326000Güzel, bütün tRk PİÇleri öldüğü zaman zevkten dört köşe olacam
>>223326000Koçum Reis var evelAllah hiçbir şey olmaz
>>223326928>>223326935en çok sezeryan yapılan ülke WCen az İSRAİLayyaş bir yahudi diktatörün kurduğu ÇAMURİYET'in ipini çekti yahudi, artık ya bu ÇAMURİYET yıkılır yünanistan KONSTANTİNAPOLİS'i alır, yada EHL-İ SÜNNET müminler o SELANİK PİÇİ'nin akropol mezarına balyozla girer ANADOLU İSLAM DEVLETİ kurulur başka yolu yok karı sikemiyorsan suçlusu yahudi - kadın hakları ve bütün dating appler yahudi. tinder bumble hinge vs hepsi ceosu yhaudibütün sosyal medya instagram facebook whatsapp zuckerberg yahudigoogle youtube iki rus yahudisitiktok yahudi larry ellisona satıldı en büyük aipac donoruonlyfans ceo yahudi en büyük yahudi donoruIT şirketlerinin başına hintli getirdi yahudi sermayedarlar çünkü backdoor konsun microsoft yahudi oyun oynayamıyonev alamıyorsun blackrock vs yahudi yatırımcılar alıyoroyun oynamıyon yahudi karı bulamıyon yahudi pc kasıyor yahudi hayatta kötü olan her ne varsa arkasında yahudi var afganistan norveçten iyi yaşıyor
>>223327034pHen gayet rahat karı bulup sikiyom v*lla
>>223327034devir aspergerli adam devri. yeni nesil gdolu tavuk zurna dürüm + çiğköfte yemekten low testo geziyor. hepsinin gıdısı + adammemeleri çıkmış. telegrama giriyorsun her hafta yeni zumcu ifşası düşüyor. millet sikişiyor demekki. bak üstad batuhan boz yarışmaya katıldı sonra hemen sikini kaldırıp milleti takipçi buluşmasına çağırdı iki hafta sonra onlyfans açtı. karıları ensesinden tutup vura vura sikiyor. kimsede utanma arlanma kalmadı. millet tiktokta götünü sikini sallayıp dmden işini hallediyor. ortalama üstü tipiniz varsa ve sikişemiyorsanız ağır otistsinizdir. internetin sikiş çağında utanmanız yoksa am üstünde göt sikersiniz.
götten sabıkalı proksili larp gelmiş hemen ip adresleri abuse diye işaretlenmiş. paralı troll mü la bu acaba birden fazla proksiyle postluyor
bizim çocuklar kitap okumayı pek sevmez ama LARP var dersen işte o zaman koşa koşa gelirler.
wc tağuttur darul harptırisrail de tağuttur darul harptır ama wcnin aksine ehl-i kitaptır. bu yüzden olası bir israil wc savaşında israil zaferi ehven-i şerdir.
bubey İTrail ws PİÇran hakkında savaş malûmatı izlerken dayadım kırmızıyı dedim farslar islamlı değil zerdüştler diye
>>223330109ha geriLLairan 1500lere kadar çoğunlukla sunniydi. o zamana kadar zerdüşt din adamları mazandran bölgesine kaçmış orada şia diye rebrand olmuştu ve kurtarılmış bölgelerinde takılıyordu. iranı tamamen şia yapan şah ismaildir. zerdüşt(mecusi) ve ortodoks hristiyanlıktan etkilenmişler inançlarında.israil-abd vs. iran savaşında da israil-abd tarafı ehven-i şer
bu çicekistandaki geri dönüşümlerde şişeyi atıp parayı alıyorsuntcwcde tc kimlik no iban falan istiyor ne alaka yauww
talip marmariste tatilde bokşiciler öldü veya komada diyor kek
>>223330405IDF'ye bağış yapam da boktenli farslar ölsün mutluluğum katlansın
>geri dönüşüm uygulamasını yürürlüğe sok>adet başı 1 kamal olsun>ilk günden şişe sulara 2 kamal zam koy>uygulamadan para çekebilmek için aktarma yapmak gereksin>belki para içerde kalır çekmezler unuturlar diye iban girmek gereksin>le exeter mezunu kürdish ekonomi bakanı faess
>>223331182kurmanço memoya helal olsun vallaha 2 haftada bütün tıRklar karton toplayan çingeneleri geçti, anasının bodrumunda virüs ya da bakteri üreten geriLLalar harekete geçsin şişelere hastalık mikrobu bulaşmış iğne saplayın ellerine batsın tRkoşların
>>2233312923teker ile atık toplayanlar memurlardan çok kazanıyordu amq :DD memonun kulağına gitmiş :DDDbizim komşu iki çuval götürmüş 2 saat a101de sıra beklemiş gelmemiş sıra eve geri dönmüş. günlük 100 lira için millet ne hale düştü qeeq
berkay kamala saydırıyor ama akpnin feminizmini görmezden geliyor. talipin kızının kadem diye feminist derneği var. aile ve sosyal politikalar bakanlığı full bunlarla dolu. özlem zengin, mahinur, özdemir göktaş, akpli kadın milletvekilleri hepsi feminist kadın hakları çığırtkanı.
>>223331182>>223331292keynesyenci adamdan hayır gelmez memo keynesyenci memurların halkın geneline göre çok yüksek kazanmasına bişey yapmaması bu yüzden
https://www.youtube.com/watch?v=XTJBbBhtfLA
DÜTTT DÜTTT KERESTE OTOBÜSÜ GELDİ BİNMEYEN KALMASIN
>>223332281*rektumunu kaşır* şehitliğe gider mi ağabey?
https://www.youtube.com/watch?v=ZsyQ-Ad6kkg
nabıyonuz
ZELZELE GELİYOR
sexting sırasında koprofili tarzı muhabbet açtım ve bana sen ne kadar aşağılık bir insansın dedi götüm yandı
>>223335781>ZELZELE GELİYORhaarp mı anonum>>223337086üzülme be anonum olur öyle
oyunlar BİTTİ, filmler BİTTİ, internet BİTTİ. Dönem çimene dokunup kitap okuyup spor yapıp denize girip sun gazing yapıp rain walking yapma zamanıdır. Kino dataları transmisyondan seedlemeyi slop dataları silmeyi seviyorum kankam
Qünooo>>223337532>yürüme denize biz bunu zaten yapıyoruz babayiğit
aney bubey olmasa ketleyip gideceğim rahata ereceğim be moruque.
>>223338008ben de yapıyom da yazın yapamıyom yazın bedrotting oluyom sıcaktan beynim çalışmıyor beyaz buğayım adapte olamıyom>>223338086dima öyleee :(((
düşiyi
https://eksisozluk.com/bircok-luksun-zorunlu-ihtiyac-olarak-gorulmesi--8123005?a=popularKIPKIRMIZI
https://eksisozluk.com/uzman-cavusun-can-verdigi-feci-motor-kazasi--8122891?a=popularş*h-İT haberi geldi mutluluğum katlandı
>>223322051Muzzdan Singapurlu malay karı bulsam dünyanın en güçlü pasaportuna sahip olsam üstüna bunun yanına taşınsam...Fazla mı hayalperest yoksa
badoo yüklemeyi + fakegps ilen konumumu istanbula almayı + yapay zekayla yüzümü slayerlamayı + aynı anda 4 endonezyalı kızla sexting yapmayı + boşaldıktan sonra ghostlayıp saat farkından uyuyakalmışım canım demeyi sewiorum be moruQQQQQ
uyuyamıyoz ya dünden kaldık
diğer trk çanlarında komik otizmimi azdıracak kahkaha attıracak bir tane bile içerik yok sosyal medya kullanmaya utanan enikler gördüklerini le site akıyor hajum diye tirad sıçıyor en azından buraya girince bazen güldüğüm postlar oluyor demirin tuncuna anonun failed normisine kaldık azizim
hangi anonlar kaldı laaaaaaa
500klık $froto al. iki ay sonra görüşelim :D
>>223342302burdayız laa>>223342526frotoyu çok pis folloş ettiler
kde kullanıyo gnome kullanıyo sonra windowsa laf atıyo
>>22334337080-85-90 arası alıp satıyordum. baya trade imkanı verdi. 80 altına düşmüş. bence alınır bakalım. biraz yüklü girdim.
>>223343472wallax 1 yıldır winbok kullanıyom çok komfi
şiiler putperesttir iranın yıkılması bölünmesi lazım
>>223343974bİsT beli bi kaldıramadı yauw
>>223344695Deval gelmesi lazım artık. Bist 30da bile 2-3 sene önceki fiyatını gelmiş onlarca hisse var. Özel sektör bitik durumda. Yinede belli olmaz. Özgür Özel'ide alabilirler, Mansuru'da bilemiyorum.
yeni party oy weriLir mi??
>20+26>hala oy kullanan bir goyim olmak
>>223342302alevi öoç >>223346007oylar AKP'ye koçum
ne dediysek bir bir çıkıyor
>>223346186bu ülkeden bir sikim olmaz açıkcası çok fazla kriz oluyor sürekli ekonomik şartlar değişiyor bu döngüleri yakalayıp para kazanabiliyorsanız hayatınız değişir üstüne bir ayağınızda yurtdışında olmalı ne olur ne olmaz diye ben zamanında gezi yürüyüşüne katılıp bergin elban :-DD anmasında gaz yiyip siyasi bir partinin broşürünü dağıtmıştım şimdi rahatım full neetliyorum
küçük ayaklı boktenlilerin ülkesinde 45 numara ayakkabı bulamıyorumküçük kafalı boktenlilerin ülkesinde kafamı/şakaklarımı sıkmayan güneş gözlüğü bulamıyorumdar omuzlu manlet boktenlilerin ülkesinde doğru tişörtü/gömleği bulamıyorumgövdesi uzun bacakları kısa boktenlilerin ülkesinde adam akıllı jean bulamıyorumen can alıcısını söylemiyorum exlakım el vermiyor
>>223347266koçum o obezliktendir 47 giyen arkadaş var gayet rahat buluyor
>>223347266popüler olmayan görüş olarak salı pazarından giyiniyorum. beğenmezsem çöpe atıyorum. hem ucuza geliyor hem çok kıyafetim oluyor. ayakkabıyı internetten alıyorum.
mustaFa yellowrose trk piçine tekme atıyor QEEEEEEQ
baksıra boşaldım donu çektim alttan taşak kokusu geliyor
Delirdim geceleri Düşünerek yine kara kara seni İnadını bırak da ara beni Neler oldu söyle neden oldu
hayat kolay yaşamasını bilene librebootlu thinkpad 6000 lirasd kart+3.5mm jack destekli herşeyi açan bokdroid 5000 lira, yedek pil al tut kenarda 3 seneye değişirsin 1000 lirainternette AI train işleri saati 10 dolar ödüyor 450 lira günde çalış 3 saat anadoluda 1+1 üzeri bim dairesi kirası 10000 lirabulgur 30 lira, tavuk ciğer 80 lira, fasulye kilosu 80 liratırrıkların ve diğer 3. dünyanın derdi çok para harcıyorlar köşede en az 5 milyon birikmişi olmayan her sene tatile çıkıyor ayfon kullanıyor 50000 lira kira ödüyor vsvs.
>>223348251>tavuk ciğeroqlim ben bizim kediye veriyom bunu amk yenir mi bu
>>223348281yenir superfoodtur tadı dana ciğerdende güzel direkt ekmek arası süper oluyor kekik+kimyon koyuncaaç AI'ye sor tırkoş bilmiyorsan artık AI var deepseeke jailbreak atınca kamalın sabetayist yahudi dönmesi olduğunu bile teker teker açıklıyor
>>223348311kuzu ciğeri hariç ciğer yenmez koçum
>>223346366>bergin elban :-DD anmasındaalevi misin>>223347766pazardaki kıyafet fiyatları mağazayla aynı neredeyse
>librebootlu thinkpadbiri şu salağa intel me ve amd psp'den bahsetsin donanım düzeyinde backdoordan nasıl korunacaksın + privacy kastıkça anonimiten düşüyor karanlıkta parlıyorsun resmen
>>223348902süper bokten libreboot nedir me_cleaner nedir bilmiyor süper bokten mega terör yapmış site
>>223348251Dün bi telefon önermiştin neydi la dur arşive gireyim
>me_cleanermanagement engine'ı tam iptal etmiyor bu sadece yazılım seviyesinde kısmi iptal yapıyor intel me donanımı hala çalışıyor tamamen kapatmanın yolu yok. bu kapalı kaynak donanım seviyesinde backdoor çünkü. götün fena yanmış.üstelik bu kadar gizlemeye çalıştığın ne kesin bilgisayarda illegal boklar yiyorsun kesin
bambiklenme nazire
aşağıda kurucu kadroyu paylaşıyorum.içinde hırsız, tacizci, cinsi sapık, terörist, dalkavuk ne ararsan var. bu hali ile chp'nin bütün kesiimlerine hitap edecek bir parti olmuş. bence bu parti tutar :)ali mahir başarırveli ağbabacemal enginyurtsezgin tanrıkulutuncay özkanmurat emirgökhan günaydınmahmut tanalumut akdoğanözgür karabatnamık tannurhayat altaca kayışoğluturan taşkın özeryüksel taşkınbülent tezcanburhanettin bulut
>>223349031>>223351323kim haklı
daha post atmayacağım
>>223351805gir google arat oqlim bak farklı kaynaklardan benim dediğimi doğruluyor tek taşşağın dediklerini siklemeyinintel me'yi tamamen kapatmanın yolu yok nsa backdooru
>kılıçdaroğlu kazanacak ccp domaldı seccadeye bastı tüccara biat ettifarkla yenildi>kamala kazanacak tüccar hint ittifakıfarkla yenildi>wc bricse girecekhindu vetoyu çaktı giremediyeni ekleme>libreboot intel management engine'i tamamen deaktive ediyoretmiyor
öğlen 12 yattım şimdi kalktım. hayat kötü
>>223351805ikisi de haksız eski donanım kullanmak lazım sadece libreboot yüklemek yetmiyor. Fazla anonimite kasınca karanlıkta parlıyorsun olayı da batıl inanç
>>223352705ben eski donanım kullanmak yetmiyor diye bişi demedim. intel me'yi tamamen kapatmanın bir yolu yok dedim. 2010 ve öncesi işlemcilerde me olmayan işlemciler var onlar pek ala kullanılabilir. >Fazla anonimite kasınca karanlıkta parlıyorsun olayı da batıl inançben fazla gizlilik kasınca parlıyorsun dedim anonimite kasınca parlıyorsun değilanonimite=/=gizlilik ikisi farklı şeyler. anonimite kalabalığın arasına karışmaktır. gizlilik ise kalabalıktan ayrı takılmaktır. ve evet aşırı unique bir ayak izin varsa izin çok rahat sürülebilir.
>>223351982keeeeeeek yine folluş oldun be bergoy
enflasyonda dünya yedincisiişsizlikte dünya beşincisi (geniş tanımlı işsizlik %33)(buna ev hanımları ve aöf/üni kayıtlı olup eğitime devam etmeyenler dahil değil)sokak köpekleri insanları yiyorcinayet oranı liberya hindistan bangladeş gana malawiden daha yüksekırkı ten rengi falan hiçbir önemi yok laostaki etiyopyadaki adam sarışın tırkten iyi yaşıyor gıda ucuz işi var karısı var sokak köpeği saldırırsa kafasını taşla eziyor veya zehirliyor tırk hiçbirini yapamıyor
>>223352977>evet aşırı unique bir ayak izin varsa izin çok rahat sürülebilir.opsecine göre değişir ayak izinin görünmesi her zaman kimliğin açığa çıkıyor demek değil
>>223353836kimliğin açığa çıkabilir demiyorum.unique olman takip edilmeni kolaylaştırır diyorum eğer internete bağlı bir cihazdaysan
windows > linux. 4chuddaki bodrum katta yasayan bakirlerin ne dedigine bakmayin. bu hep boyleydi ve oyle de olacak. offline sekilde windows kurulumu yapabilirsiniz, suruculeri offline kurabilirsiniz. kurulum yaptiktan sonra dvd'den offline sekilde 25 sene once piyasaya cikmis oyunu kurup oynayabilirsiniz. 25 sene onceki bir programi kurup rahatlikla calistirabilirsiniz. windows bunu geriye uyumluluk sayesinde gerceklestirir. linux'ta ise bagimsiz sekilde sistemde calistirilabilen appimage dosyalari vardir ancak yaygin degildir birkac cok bilinen uygulama disinda.guvenlik olarak da windows > linux. windows'ta windows defender vardir, smartscreen vardir. dogrulanmamis imzasiz bir uygulamayi calistirirken uyarir. indirdiginiz uygulama malware ise windows defender kaldirir. linux'ta uygulama dogrulanmis mi imzali mi bunu denetleyen bir mekanizma yok. internetten indirdiginiz random bir .deb dosyasi viruslu mu degil mi diye denetleyen bir guvenlik programi yok. gecen AUR yuzunden binlerce kisi patladi. o binlerce kisinin internette linux militanligi yaptigina yemin edebilirim ama kanitlayamam. windows'ta ayarlar -> gizlilik bolumunden uygulamalarin hangi izinlere erisebilecegine karar verebiliyorsunuz. diyelim 'x' uygulama mikrofona erismesin hemen yandaki butona tiklayip mikrofona erisimini kisitlayabiliyorsunuz. linux'ta varsayilan olarak uygulamalar tum izinlere acik olur. isin felsefi yanina yaklasirsak linux kullanmak =/= tuccar domaltmak. elinin altindaki donanimdan tut linux kerneline kadar her seyde tuccarin parmagi var. bugun linux'ta rahat sekilde oyun oynanabiliyorsa valve sayesindedir. cogu dagitimda varsayilan yuklu gelen atestilkisini google ayakta tutuyor. o yuzden bu muhabbet tamamen bos. yapani gorurseniz kicinizla gulun.
>>223353836opsec'i boşver tügvacı piçler gibi sıkıcı normigavat bir hayat yaşa futbok+bokvivor izle sloppaları göm rahatına bak.
>>223354382linux hobi kankam işin larpında olana güleriz zaten de windows da savunmayız değil mi amına koyayım
>>223347550siktir puşt>>223347766polyester giymekten kanında mikroplastikler dolanıyordur Allah bilir
otizmwalka çıktım benden 10-20cm kısa elemanlar bile kolunda karıyla geziyor mesele otizm meselesi hacum
>>223354382adam windows 11 savunuyor
>>223355383karı acquirelamak için yapılan aksiyonlar çok hümilasyon edici geliyor hepsi amsalak onursuz geliyor.
>>223355540proksi misin gerçekten irlanda'da mısın
Neden, Bay Anderson? Neden, neden?Neden yapıyorsunuz? Neden, neden kalkıyorsunuz?Neden savaşmaya devam ediyorsunuz?Bir şey için savaştığınıza mı inanıyorsunuz?Hayatta kalmaktan daha fazlası için mi?Bana ne olduğunu söyleyebilir misiniz?Biliyor musunuz bile? Özgürlük mü, yoksa gerçek mi?Belki barış mı? Aşk için olabilir mi?İllüzyonlar, Bay Anderson.Algının değişkenlikleri.Anlamsız ve amaçsız bir varoluşu haklı çıkarmaya çalışan güçsüz bir insan zekasının geçici kurguları.Ve hepsi de Matrix'in kendisi kadar yapay, ancak... sadece bir insan zihni aşk gibi tatsız bir şeyi icat edebilir.Bunu görebiliyor olmalısınız, Bay Anderson.Artık biliyor olmalısınız, kazanamazsınız.Savaşmaya devam etmenin bir anlamı yok.Neden, Bay Anderson?Neden? Neden ısrar ediyorsunuz?
keek yeni euro banknotlarında rusyayı bile avrupaya katmışlar türkiyeyi katmamışlar
comfy bir gece oluyor <3
>>223355784amsızlıktan kafayı yedik bundan sonra ya rezil ya vezir olacağız abim, inceller meriçleşecek femcellerin mutluluğu katlanacak
>tcwc>femcel
oha saat 5 olmuş
>>223360703niye yalan söylüyon la zaten akşam 8de kalkmışım
>>223360726saate bakmanı istedim ihihi :3
>>223360869üstünde ne var :))))
>>223360887baksır sadece UwU
>>223361027spankeyem mi beyaz boybusini :333
>>223361082ewtt OwO yanıorm
>>223361224(taşik altı erojen bölgeseni okşar) :3333
>>223361286mhmmmmmmmmmm*eli kabarıklığa götürüp enseye yanaşıp öper*
>>223361469popişlerden yavaşça kavrayıp baldırışkodan havaya kucaklar :33333
>>223361790mmmhh *dudişlere yapışır**blushes* anon yapma çudlar görecek UmU
>>223362068*kollarıyla sarmalayıp öpüşleyerek boşluxları doldurur* <3 <3 <3inselleri düşünme... (gigachad smile)
>>223359421var
borsa hafta sonu da açık olmalı amqqq
Dont call yourself turkish if you dont know someone that has been injured, raped or killed in a kebab related gang war
>>223365928we don't care about "almancı piçleri"i hope they are all arsoned alive like 90s
>>223366047
Sersem
Salem niggas come visit my thread >>223366559
how is life in (you)r cunt?
i wonder if this (>>223366760) is a larp or if they're fr. there's a good possibility that they aren't larping. idk what to do with people that are sociopathic/psychopathic and i've sometimes pondered about it. i think.let me remind you that this site uses telemetry from entities that i consider to be de jure private intelligence companies (spur.us) and if you're posting this here w/o spoofing ur exact IP, given that 4cuck locally stores IPs temporarily... you just might be marked or somethingnot to mention the existence of time correlation to deanonymize people based on access times and traffic. idk about its feasibility over here specifically but it has been done before>>223366760what will you get out of hurting yourself and others instead of trying to continue living or something? there's still reasons to live o algo. there's no real benefit in this for you or anyone else unless if a subset of the aforementioned individuals seeks pleasure through masochism or seeks to end themselves, presumably as a means of escaping life.but now obviously they wouldn't want that arbitrarily or somethingbut maybe i just don't understand what kind of hell you* live in, i most likely wouldn't be able to comprehend to it. but whatever you do, please don't hurt others as well.*>223366760
Why are turks so fruity
>>223367995Why posters on the Swedish general always talk about shemales?
şemaLe şemaLe şemaLe buke lotmamme lotmamme lotmamme buka
sıçanlar o kadar privacy kasıyor insel oldukları için önemli sanıyorlar kendilerini. Günün sonunda palantirin devlete sattığı yazılım, nato zirvesi öncesi gidip komünistlere ev baskasını attırıyor. Yapay zeka olsun normal zeka olsun kimse varlığını siklemiyor insellerin :D :D
>>223367191one word: badhigh population density, hot weather, polluted environment, noise, stray dogs, high crime rate, rapid urbanization, corruption etc.how is life in maldives? you can't suffer
plandemi bitti çancılık öldü>>223370218mao zedung yoldaşım mıdır
>>223370376öoç aleviye you verme
>>223370415öoç alevi kim laaaaaaaa
>>223370436spamcı hayatsızın tekitabelacı vardı ya gyate gyate postlayan o
>>223370479twink gowwwwwwwwwadıyla tabelacı ibbbbbbbnası aynı kişi mi la
>>223370218soğanlıdaki üstadların çoğu windows kullanıyor.
>>223370499değil
>>223370535sktr la twink gowwwwwwwwwwwadı
Günde 2-3 saat boyunca yapay zekayı jbleyip konuşuyorum fena sarıyor.
aurora vs echo izliom
motorin 80tl olmuş oxxxxxxxxxxxxxxxxxxx gabardan petrol fı$kırıyordu haneeeee?
https://www.youtube.com/watch?v=kJAp3xFyPRg
>kılıçdaroğlu kazanacak ccp domaldı seccadeye bastı tüccara biat ettifarkla yenildi>kamala kazanacak tüccar hint ittifakıfarkla yenildi>wc bricse girecekgiremedi>libreboot intel management engine'i tamamen deaktive ediyoretmiyor>wc şahlanıyorenflasyonda dünya yedincisiişsizlikte dünya beşincisi (geniş tanımlı işsizlik %33)(buna ev hanımları ve aöf/üni kayıtlı olup eğitime devam etmeyenler dahil değil)sokak köpekleri insanları yiyorcinayet oranı liberya hindistan bangladeş gana malawiden daha yüksek
>>223371004keeeeeeeek efso sikiş
>>223370249the capital city is about 1.9km^2* with around like half of the populace living in it or the neighbouring island (hulumale' (it's much better than the capital and is connected to it via bridge)), about 200k individuals is estimated to be here.around HALF of the nation is just immigrants, a stupid amount of them being illegal Bangladeshi laborers for whatever reason.cost of living is high in these areas, esp hulumale'. the other option is Addu City (multiple islands) and Fuvamulah but most people hoarde houses, but they're expanding the islands a bit over there.cost of living is higher than America, the country is (luckily) a welfare state with gibs but you have to get gud o algo idk. the male-hulumale region is the only place that is "good" as in it has the highest standard of living but hulumale is where you'll want to go. addu and fvm is ok and the rest is shit unless if they're resorts o algo.government is corrupt as fuck and we're extremely susceptible to even the slightest of economic shocks. in terms of the other aspects of national security? completely fucked.gangs are still prevalent and this place is also used to launder money. we depend on fish and tourism. oil prices going up means transportation costs goes up, the MVR went from 15.45 to 21 ish against the USD. if tourism dwindles we're fucked.we are also 2.1m above sea level and have gotten sent back decades in terms of progress in '04. we probably aren't going to make it by the end of the century.if you remove corruption as a factor, it could generally be said that social mobility** is OK since it's a welfare state, and if you're good enough the gubermint will give a trillion gibs to whatever with [insert college/uni here]the main problem is corruption, retardation and the lack of a real national contingency plan for when the climate turns to shit.everything is fine, for now.*probably has increased by a factor of 0.3 maaybee. since they've kept on artificially expanding it
güneş kremim bitti pipişler ve çok pahalı ;-;Neden kültürel anlamda beyaz teni insanların domuz gibi çamur sürüp çıkması uygun değil ve böyle koşullanmamış? Tüccara domalmak istemiyorum yine bi galıp fine silvır alıcam. halp. Siyah kırmızı hap bir şey verin chpli kokoş teyzelerle aynı yerden alışveriş yapıorm
>>223371229zam aldım çok iyi goyum diye kendini pazarlıyordun 500tl veremiyor musun kreme amq
>>223371338xLL piRem ii yakaladın + ii siktin PİÇi
81chanın admini ve modu kendi sitesini shilleyip duruyor ;))
18 yaşında kodçular kendi işlerini kurmuşlar para yapıyorlar x'de gördüm götüm yandi>>223372182Nerde shilliyorlar reddit x falan mı
>>223372182neden bu kadar yandın spamcı?
Keeek hemen tipik pırtık Tırk gibi alaşağı etmeye yer arıyor seviyesine çekip kendi kafasında comfort zone yaratacak. Kafanızda kirasız yaşıyorum pipişler ve o market rafı 500 pırt rupisi yağlı güreşe çıkarmış gibi parlatan deriye kusturan bok arası bok Güneş kremlerini ne yazık ki süremiyorum kılinik supırdifens kullanıyorum 6k bir kutusu
>>223371219>illegal Bangladeshi laborers for whatever reasoneven maldives have immigrant problem? lol>gangs are still prevalent and this place is also used to launder money.i heard you have drugs(especially heroin) problem too. is that real?do you have lots of insects like cockroaches, mosquitoes, spiders etc.?>>223372647kodçuluk 2030'u görmeyecek bir meslek
>>223372819bunlar işplanı ürün tasarımı marka tasarımı vs yapıyorlar yapay zeka destekli bunların işi de biter mi??
>>223373100biter
>>223373100yaw eskiden specialist olmak gerekiyordu şimdi midwitlerin hepsi iki üç satır ne istiyorsa prompt giriyor ai gerisini hallediyor valla ai bütün otistleri ve le alanında uzman suratları folloş edecek midwitlerin çağı başlıyor
Boku yediniz pipişler siz, benden demesi. Bizim insan kaynakları cv dahi okumuyor artık bırak eskiden şöyle bir bakış atıyorlardı. Otomasyonla yapay zeka paso cvleri eliyor. Sikko süslü cvleri siktir edip ai friendly ai readable cvler oluşturun. Bir de githubda kattleda bakılabilir bir porfolyonuz yoksa o iş yaş.
>>223372182ben 1 ay önce girdim full reisçi spamı küfür nazi editleri enver paşa editleri falan vardı hala öyle mi
hangi manifest kızının çurasslarını koklarsınız???
hahahahahha kızılbaşlara bakhttps://x.com/bayrakmedya/status/2080954013109866745
olası tcwc vs tüccar&yunan savaşından seferberlikten kaçmak için ne yapmak lazım aklıma geldikçe bunalıyorum
Good movie
>>223374464ben de muafiLLayım ama seferde görev yapar yazıyorama daha endişelenmek için erken önce bir iranı ketlesinler iranı ketleyemezlerse wcye sıra gelmez ketlerlerse ondan sonra birkaç sene içinde wcye dalarlar>>223374521why you are obsessed with turkey?
>>223374607I like watching movies from different countries Danish and Korean movies are my favorite ones in particular but there are also a few good Turkish and Russian ones
>>223374649watch magic carpet ride(2005)it shows how was the istanbul in mid 2000s
>>223374100eski dünyada junior > senior > expert > ürün vardı artık yeni dünyada entrepreneur midwit > ürün var
AIriLLa ne bokten götü yakmış be>>223374446>wcnin aydınlık yüzüyü-ACK!>>223374464savaş çıksa da boktenliler ş*h-İT olsa, boktenli erkek nüfusu aşırı çoğaldı sokağa çıktığımda köpekten ziyade kaybedecek bir şeyi olmayan düşük gelirli boktenli erkeklerden korkuyorumamaçsızca serserilik peşindeler bir ölüp bin doğuyorlar(kukuraç)t. hassas genç adam
kasımın 3'nde amerikada meclis ara seçimleri var trump hır çıkarır mı???
>>223374354hiçbirinin bir iki tanesi hariç hepsi estetikli + dudak dolgulu + aşırı makyajlı + skinnyfattam yeni nesile hitap eden çöpler
>>223375072Yıllanmış bir kod maymunundan sistem yöneticisi olarak daha fazla kazanıyorum. Yeni yetme minnacık herifleri koridorda bekliyor görüyorum. Yazık size la. Harcadılar sizi. sakın kişisel algılayıp kendinizi üzmeyin genel olarak dünya böyle. Ya da çıtırsanız gelin benim seks kölem olun cebinize para koyarım şugır dedi hesabı
>>223375287qeq ula hepsi lc waikikinin çocuk reyonundan giyinen kızlara benziyor boksal medyada zoktay zoktay diye paylaşıp bittikleri kıza baktım ne memesi var ne götü var ne bacağı var sokağa çıksam yüzlercesi var bunlardan karı dediğinin memeleri sütyenden taşacak beli ince olacak götü kase gibi olacak
Bu tırrık pırtık gastecileri iyice kafayı yemiş. Serdar sikinan diye bir mal feedime düştü rizeli puşta kök hücre veriyorlarmış hemen ayağa dikeliyormuş dozunu kaçırmış o yüzden fenalaşmış vallahi bu pırtıkların iki satır yazısı iki cümle lafı dinlenmez olmuş
>>223375371zoktayın bir alnı var havalimanı gibi ben büyük meme sevmiyorum ama küçük veya düz meme + büyük kalça + kalın bacak seviyorum
>>223375422tc gundemine dair her seyi takip etmeyi biraktim futbolundan tut siyasetine kadar turkce haber kanallarini engelledim telefondan bundle var sadece onemli bir sey olursa ulkede bakayim diye arkadaslarimla konusacak bir sey bile bulamiyorum
>>223375287Esin zamanında dövüş yapmış + fiziği burdaki obez+skinnyfatlerden iyidir + ztn bence de tek güzel var esin
>>223375329emeklilik sistemi çökecek. sizde folloş olacaksınız kaçış yok. bu kadar nüfusu eritmek için mecbur savaş çıkaracaklar yoksa yüz yıl boyunca nüfus azalsın diye oyalayamazlar milleti.
fiLenin meLekeleri maçı varmış kaçırdım yauw böcüglere koymuşuz
manifestinizi sikeyim oRRRRospu çocukları neyleyeyim lezbiyen olmayan grubu
>>223375625eyt ile emeklilik sistemi de facto çöktü zaten emekliler asgari ücret veya altına maaş alıyor + iş bulabilen çalışıyorşimdi bile emeklilik yaşı 65. 5 sene sonra 70'e 10 sene sonra 75'e yükseltirler ortalama tırk 75 76 yaşında ketleniyor zaten.emeklilik sistemi resmi olarak kalktığında UBI gelecek
>>223375771tatunu sikeyim yumcu piçi
herkes looksmaxxliyor yauw npcs biz??
>>223375673asLı kaLaç sırbiçe kumLaaaa
>>223375994ozempicle kilo vermek sağlıksız. iştahın kesildiği için protein de alamıyorsun bu yüzden vücudundaki kas kütlen de eriyor ve vücudun çöküyor skinnyfat oluyorsun.
>>223372819>even maldives have immigrant problem? lolgenerally speaking as the education system has ramped up whilst subsiding heavily subsidising gibs on education most of the local populace has moved to white collar work and understand english or whatever, especially if they're younger.the construction sector and the more lowly physically demanding jobs for the poors are lesser sought out by the local populace. a good portion of them do opt to work in the hospitality industry, which usually does OK here.>i heard you have drugs(especially heroin) problem too. is that real?idk the full extent of it. most people are really hush about it. i'm fairly certain that most of teh younger populace is atleast trying to stray away from it. i heard some statistic a while back, idk if it's still applicable but it states that 1 in 10 individuals here are on something. i'm honestly not the guy to be asking about the drug related shenanigans since idk shit
192 dolardan 115 dolara düşmüs yine /tr/ anonlarının hayatlarına dokundum :3
normipicleri>ekonomi bitiyor vax>incel kalirsam boku yerim >gyme mi gitsem yauw>linux yukleyip y*xudi domaltam>netflixpHen>ekonomi mukemmel fazla kaMAL bile kaliyor>endonezyali kari haSSi>dogustan mezomorf vucut >windows 10 enterprise ltsc + endonezyali kari ile empire earth LAN match>uZorrent v.2.2.1
>>223375523Hayır rastgele karşıma çıkıyor direk 5 puan iQ seviyem düşüyor. Bütün her şey İngilizce cihazlarımda sırf ip adresi pırrıtistan diye goolag çevrenizde popüler hesabı bana yolluyor bunları>>223375625>emeklilik sistemi çökecekQeeeeeeq ilaçlarını al delüzyonlu siqique. >nüfusHiçbir zaman tutarlı bir metrik olmadı. Olamaz da. Doğup nefes alıyor olman ve böcek gibi ürüyor olman o devletin sana iş sunacağı anlamına gelmiyor. Ya da ekonomi bunun üzerinden yürümüyor. Ya da yaş mesela. Sefil pırtlar hala bu kriterle eleman alıyor çünkü genç yaşta uzun mesailerle amından götünden sikecek kalifiye elemana ihtiyacı var ucuza çalıştırıp. Ama işin kalitesine ve sürekliliğine önem veriyor mu? Pırt. Nispeten. Bu ülke köhneleşmiş kafası sebebiyle yeni dünyaya ayak uyduramıyor. Uyduramayacak ta. Ancak eski dünya kavramlarına bağlı kalarak yaşayabilir o da ölüm döşeğindeki adamı iyileştirmeyecek ama yaşamasını sağlayacak ilaç vermek gibi bir şey. O yüzden emeklilik uzun vadeli az kazanç ama stabilite her zaman var olacak pipiş. 2000lerdeki ağır ekonomik krizle bu ülke insanıyla beraber böcekleşti ve alayı devlete sırtını dayamak memur olmak gibi sikik boş işlere başladı kendini. Amaç hayatta kalmak. 2013 e kadar iyi bir girişimci değer hizmet kıymet üreten adam para babası olabiliyordu. Şimdi aynı nitelikteki insan ancak aynı adil iş yaşamını a101 kasiyer iş görüşmesinde yaşayabiliyor. Her yer torpille işe alınmış niteliksiz medeniyetsiz maymun dolu. Özet geç piç notu: yarrağı yediniz iç antidepresanları yat uyu pipiş
>>223376339yauw twink gowwwwwadıymış işte ißßßneyi bo$ koksundan tanıdım
>>223376971eee yani milyonlarca insan işsiz parasız evde mi oturacak yani nereye varmaya çalışıyorsun onu anlamıyorum
>>223375938soyle bir sey var bu adamlar mezun oldu ya da 20li yaslarin hemen basinda calismaya basladilar. sonra emekli oldular. yeni nesil is bulamiyor, simdi is bulsan bile prim gun sayin eksik kalacak. 70 yasinda emekli olsan bile para anca karnini doyurmaya yetecek. o yuzden biz genc nesil hicbir zaman emekli olamayacagiz.
yine Üstad Anatoly Fomenko Yeni Kronoloji lore'una daldım
>>223377339Varmak istediğim nokta şu. Doomsday senaryolarıyla kendinizi rahatlatmayı bırakın. Beklediğiniz hiçbir şey olmayacak. >milyonlarca insan işsiz evde mi oturacak?Hayır. Rizeli puştun size sunduğu şey az paraya köpek gibi çalışma. Beyaz yakayı diplomayı filan siktir edin çalışın ne iş olursa.
>>223377552>az paraya köpek gibi çalışma.>beyaz yakayı diplomayı filan siktir edin çalışın ne iş olursa.good goy
>>223377552a101 kasiyeri olacagima evde anne baba azari yiyerek anime oyun film dizi takilirim daha iyi
koçumlar emeklilik sistemi sike sike çökecek merak etmeyin.
>>223376414tahmin edeyim mint kullaniyorsun dimi lan
>>223377799çok pis şizoluk tuttu tungayın tahtanın fişi çekmesinden sonra. çanlara girmiyorum postlamıyorum.
>>223332281>kerestede 3 kez 'p postladi award>teklidere ddos atmaya calisti award
>>223377862tunPIC i erkenden menepoza girmis
>>223377799türk çanları bitti burasıda bitik sadece bazen birkaç anon geliyor öyle sohbet dönüyor yoksa günlerdir tirad açılmıyordu
>>223377969kitle var ama daginik daginik anon herkes 81 e gelse aslinda kitle var bite su sitenin adini 31chan yapmalari lazimdi modlar guncelleme yapiyor ama her hafta
>türk çanları
>>223377645>>223377745Yav pipişler bak 18li yaşlarıma dönüp değiştireceğim tek şey bu sizin de yaptığınız sikik idealist yaklaşım olurdu. Gerçi o zamanlar evden çıkmayıp pc başında sürekli bir şeyler öğrenmeye çalıştım, evet faydalı oldu ama şu an içinde bulunduğunuz durum, sizi sürekli kendi beyninizi zehirleyerek, boş sikimsonik işlerle zaman öldürmeye yönelik. Ölen şey zaman değil dolaylı olarak kendi benliğiniz. Şu an cebinizde üç kuruş dahi olsa para olduğunu düşünün, ne yaparsınız mesela, gidip üst baş alırsın gider otururusun kafeye. Ve a101 bilmem ne dahi olsa şu an öldürdüğünüz bir yetiniz var. Normilerle iletişim kurma ve bir şeyin parçası olmak. Etrafınızdaki insanlar ne yapıyor nasıl hareket ediyor onları manipüle edecek onlara hakim olacak şekilde nasıl davranırsınız filan bu yetiler çok önemli. Bak hem heterosunuz hem de doomer takılıyorsunuz 5-6 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçer çökersiniz köpek gibi pişman olursunuz körpe amcık sikemedim diye. Ya da her neyse baba gibi akıl veriyorum ben de keeek
>>223366620>Short answer.Because slavs are tired of cold waters and their easiest and cheapiest option to hot waters is turkey
>>223378117ya memur olucan babaaaaa kasma sunlari
>>223378169-orman genel mudurlugu-zabit katibi-infaz koruma memurusunlardan birisi olsa hayatin kurtulur. kuzenim gardiyan. 24/48 shiftleri var. bir gun 24 saat cezaevinden cikmiyorsun. ertesi iki gun ise gitmiyorsun full evdesin.
Reis tam bir siyasi dahi, alevİT ve kaMAL-İT iki parazit iblisi tek hamlede foLLosH etti denklem dışı bıraktı
genç tırrıklar iş beğenmiyor, getirin ordan 5 milyon çalışkan protestan iş ahlaklı pakistanlıyarısı doktoralı yüksek lisanslıen cahili tırktan iyi ingilizce konuşabiliyor + vatana ümmete lidere bağlılar
>>223378612Kanada proksisiyle flood yapma diğer boardlarda türbanlı bacına atlarım pipiş. Mobilim e posta doğrulamasıyla uğraşamam.
>>223378727hayır yapacağım
>>223378767Cansın <3
6 senede 20 katına çıkmış.
>>223379353Ekonomi aslinda guzelde su enflasyon olmasa...
>>223379353o kıyma 6 senedir buzluğunda mı?gerçi bişi olmaz bubey askerde 1966 mühürlü et gördüğünü söylemişti buzlu buzlu hızarla kesiyorlarmış
>>223378383zarbo olunur mu
/mena/ da gezilecek yerler sordum lübnan önerdiler ne diyonuz
https://desuarchive.org/int/search/filename/99.webm/country/tr/Who dis?
>>223379923A fnot so famous trans streamer who happens to be 6'1 and wear 45, but also be very cute
>>223375994Bu 100 IQ'lu otistik midwit de kendini tırrık milletine dahi diye yutturdu harbi komedi gibi ülke yav
eve nargile aldım fena akıyo wallax>>223379709geberecen oqle
ideal kadın fenotipisivasa erzuruma falan gidip şöyle bir türbaniçeyle imam nikahı kıymak + evinin kadını yapmak lazım
>>223380380niye lübnanda nolmuş ki
>>223379709ummana git oqul daha egzotik vize yok
anası türbanlıların mommy fantasizine bak türbaniçe diyoo xddd
>>223377799güzel duruyor>>2233742441-2 tane var
>>223381221o 1-2 tane hayatsız 7/24 oradaysa yetiyor bütün çanı bok kokutmaya
>>223381272benzer postları hell diye kontaminasyon boardına tıkmışlar umutlandım bakıcaz
>>223376277can i come to there and easily find job? i don't have any skills
https://www.erome.com/a/Pxo76w2o
Istanbul 1921
>>223384415The things I would do to her Danish bro... Thanks for sharing
>>223384580I *bus emoji* ed to her 2 times last nightAnd 2 other times to this videohttps://www.erome.com/a/TtDHcka2(I'm just a Timmy after all)
>>223381336>debian>dinci Müslübok temalı pırtduşMeanwhile 2006 daki orijinal geliştiricileri kayboldu gitti. Kendi paket yöneticisi pisisi vardı tüm rakiplerinden hızlı şimdi debian repo aynalıyor keeeekHannah Montana Linux daha itibarlı geliyor gözüme. Sikik müslüboklar. Bunlar ne derse tersini yapacaksın pencereler ile devam
Fruity
>>223377825yok windows 10 enterprise ltsc. demin prehistorik-bronz cagli empire earth maci attim walla winbokta her seyi yapabiliyorken niye cile cekeyim troonixte :D paint.net var davinci resolve TAM performans calisiyor tikla next kuruluyor oyun indiriyom tikliyom aciliyo. troonix kullanan boktenli ebubekir siddiktir
Qüno
günaydın saars
10-20 sene içinde Türkiye diye bir ülke kalacak mı? Bana 4'e 5'e bölünecek gibi geliyo.
>>223388911koçum senden önce biri qüno yazdıysa ona (sen) ver nezaket gereği. sen önce yazsaydın sana you verip qüno yazacaktım.>>223389313koçum ossssuruk kırrrrıtık alewite laik kamalcı zırvalarına inanma ne bölünmesi topraklarımız genişleyecek etki alanımız artacak.
qüno - roj ßaşbu arada hazır domatesten yapılan menemenden ziyade kışlık konserveden yapılan menemen daha güzel
>>223389959(You) vermeyi unutmuşum, pardon.
https://simplegames.io/planets/zevkli yauw
tcwc ist kaputt
>>223394378https://en.wikipedia.org/wiki/R/K_selection_theory#K-selectiontc hamamböcekliğinden evriliyor endüstrisi gelişiyorwcexit yakındır
>i svffer in tengri's anatolia
fiLenin suLtanları finaL maçı trt1 izLa
>filenin orospularının maçı var izleyin hacumekşici + redditör + kaMAList + chpkklı (olarak da bilinir Yeni Parti) + kız çocuğu sahibi olmak isteyen kişilerden değilim abim almayayım
>>223397806koçum femboy purnası izleyen incel olduğunu bu kadar belli etme
>>223397806ha geRiLLam waLLaxi kesik tRk PİÇİ hristiyan zullmünden islama yurduna kaçan balkan muhacirin kızını orospu etmiş sergiliyor, bizim bokten tRkjeet de alkışlıyor. TAM ibLis 1 mİLLET
fiLenin suLtaniçeleri bREZİLyaya koydu sesi insellerden geldi>saar those are balkans yanma kRtoş
eski cief ağlayarak aradı fena keyiflendim yauwwwwwwwwwwwwww
voleybol takımını forslayan kendine neetullah diyen yamtar kürt müymüş kek
valla maçı normalde izlemem anası türbanlı sünni larp göt yangını paylaşınca açtım keyfim yerine geldi
>>223398758keeeeek uLan neyi nerenle anladın anlamadım>>223398816keeeek
>>223397877sen ne izliyon aşağılık insel>>223397991güreş harici spor izlemek tamamen boktenlilik belirtisi>>223398816sen goyvizyon başında maç izle pHende tangalı ananla iş pişireyim haydar ali can :)
>>223399105neetullah denen yamtar kürt değil misin?>>223398816kızılbaş
>>223399495>yamtar???>kürt değil misinkRtım ama tedavi oldum
>>223399618tamam oymuşsun işte
uLa kesik PİÇ boyun 165sikin hadım tenin BOKdurumunuz pek tabi bakiranan sıkmabaşcebin delikpantulun yamaLıSınıf ayrımını görmüyor musun uLa tRk piçi senin neyine ulan filenin kancıkLarını izlemek desteklemek falan!?
boktenli ßREZİLLer gammazlamış beni oRRospu çocukları>>223399769hendek II olsa da günde 20 ş*h-İT versek
>filenin sultanları 2 kelimecik nasıl bu kadar insel, bakir, kRtoş götü yakabiliyor yauww >>223399769pHen hariç tiraddaki herkesi güzel anlatmışsın
yaban domuzları vs köpek sokakta hangisini görmek istersiniz???-ikisi de hastalık taşıyor(kuduz, iç parazitler, pire)-ikisi de çevreye dışkılayarak pisletiyor-ikisi de gruplar halinde yaşıyor-ikisi de gürültü kirliliği yapıyor-ikisi de islam'da necishttps://x.com/FethiAslanX/status/2080734482114703659
iyi ki kimlik bunalımlı self-hater simp bir kürt değilim
>köpek bizim köpek ama başkasının kapısında havlıyor Ape Musa niye paylaşmıyon kRtom
>>223400319KÜRD olarak bende sokağa sıçıyorum gelin temizleyin t*RRRRK piçleri
oxxxxxx suLu suLu diyarBOKır karpuzu yidim
I have been chatting with the turk tranny on discord for about a week straight now. He sent me very strange pictures of his body parts. He thinks im gay and it turns me on but it doesn't.
>>223402980you are made for eachother and we can arrange your marriage sven come to turkiye
>svenmehmet*
>>223399769boy 180evet hadımten beyazhayır 18 yaşındayken 16lık çek sikiyordukanam sıkmabaş değilcebimde para var 3-5 bişelerpantul yok eşortman giyomme_cleaner zaten management enginenin internet kısmını söküp atıyor uzaktan 0 day yemiyorsun + yeni nesilde NSA'in kullandığı bit flipi yapıyor ishal benizli t*RK PİÇleri trollüyorhttps://github.com/corna/me_cleaner aç oku boktenli t*Rk köpeği >>223399985internet boktenleşti boktanlaştı neyse AI çıktı beyaz adam işini görür koçum artık insan piçine gerek kalmadı
bokistan dünyanın EN bok ülkesi midir??-dünyada en ZOR sikiş yapılan ülke. 30 yaşında amı pörsümüş çirkin 3/10 karılar için 5000000 lira kredi çekip ev + araba + düğün +nişan + akraba ziyareti + gelinin kardeşine altın vsvs yapmak zorundasınız. kadınlar hem açık saçık giyinen feminist orospular ama aynı zamanda hepsi çocuğunu sünnet ettiren kına gecesi yapan her boka karışan aşırı islamist yobazlar-zevk veren herşey anasının amı gibi vergilendirilmiş. sigara vergi, alkol vergi, özel oyun konsolu vergisi bile var, telefonlar 100%+ vergi alınıyor anası da sikilmiş. araba 300-400% oranında vergiler alınıyor boklu anadol bile 500000 PİÇ aşağı gitmiyor.- anasının amı gibi faiz, 100%+ enflasyon var her sene herşeyin fiyatı ikiye katlıyor ama devlet yalan yanlış rakamlar açıklıyor.- sayısı ne kadar bilinmeyen pakistanlı nijeryalı afganistanlı orta asyalı suriyeli mülteci var. + sokak köpeği yaban domuzu var milleti yiyor WC devleti bişey yapmıyor- dünyanın en boktan pasaportlarından biri, gürcistandan bile kötü- toplu taşımada kadına değdin diye beyanı esastır denip 5 yıl hapis yiyorsun-çanlar internet bile bitti bomboktenli anası türbanlılar doldu- paypal yok wiki yok über yok freelance çalışılmıyor- hayvan gibi suç oranı var kaydı bile tutulmuyor polis şikayetleri kabul etmiyor suç oranı brezilya kadar vardır her yer tinerci mülteci adam bıçaklayan tiplerden geçilmiyor-herkes amca kızını sikiyor diye hükümet milyarlarca dolar harcıyor (le als hastalarını tedavi edelim) fenilketanüri vsvs bunlar tedavisi olmayan sadece amca kızını siktiği için çıkan mahlukatın 2-3 yıl zavallı ömrünü uzatan rezilliklervallahi bence en bok ülkedir. afganistanda veya afrikada falan doğsak yine mülteci olma umutlarımız olurdu veya 15-16 yaşına kadar gelip geberir giderdik. bokistanda 70-80 sene yaşamak vaLLahi içim bunalıyorhttps://streamable.com/ijxv6yhttps://www.reddit.com/r/Turkey/comments/i2006x/kids_literally_eating_from_the_trash_in_istanbul/
türk piçi ülkesinde milyoner olacağına burda evsiz ol daha iyi araba al yollar yamuk pc alıyon net laglı telefon kotasız mobil net yokkasaba gidiyon et diye bok arası bok yiyon sebze meyve full pestisidli diye avrupa birliği almıyor böcük ilacından zehirleniyonduşa giriyon su kireçli kimyasallı çıkınca kaşınmaya başlıyon yürümeye çıkıyon her yer köpek boku koşu yapsan sokak köpeği kovalıyor parkta oturuyon suri afgan paki bualar ananı sikicek gibi bakıyorlokantaya gidiyon doğulu garsonlar tosunluyor yemeğine balgamı çakıyor bok araası bok yiyon okula gidiyon hiçbişe örenemiyon profesörler kafaya göre adamı dersten bırakıyor kime şikayet edersen et diyordoktora gidiyon grip olmuşun kemoterapi veriyorlar iş arıyorsun önüne torpil geçiyor en iyi okul (ilk 1000 de değil) bitirip en iyi iş(iha siha yarraktar mühendisi) 500€ mayış alıyondoktor oluyon kürd suri afgan bualar bıçağı takıyor 1 gün bile konuşulmuyorzorla askere gidiyon ş*H-İT oluyorsun altyazı geçiyor gidiyordünyanın en bok ülkesi 60 iq afrikalı zenciler bile t*RK PİÇlerinden daha iyi yaşıyor endonezya adalarında t*Rkten fazla et yiyorlar
>dünyada en zor sikiş yapılaninsel eller bunu yazdı
>>223404097koçum wcde 1 karıya harcayacağın eforla çekte polonya rusyada 10 karı sikersin tayland vietnam kamboçya 1000 karı sikersin geçin bu işleriselanikli yahudi dönmesi selanik piçi atapiç demişki türk karıları avrupanın orospusu olsun secular sir diyip en çirkin incel beyazın yarrağını yalasınyahudi projesi manifest iyicene orospu yaptı hintliyle bile evleniyorlar https://x.com/herseyumiticin/status/1900693859811635260/video/1ataPUŞTçuluk hintliliktir her yere put dikiyorlar, tapmayanı linç ediyorlar, kendilerini beyaz zannedip israili yahudileri destekliyorlar, herkes bunlardan nefret ediyor. partilerinin başındakiler bile hindooya benziyor bomboktenli.
>me_cleaner zaten management enginenin internet kısmını söküp atıyorinternet kısmını söküp atma diye bişey söz konusu değil kapalı kaynak bir donanımın kapalı kaynak yazılımda sana bildirilen kısmında çıkarma eksiltme yapıp değiştiriyorsun sadece. geride kalan yazılım bileşenlerinde ne var tam bilmiyorsun kapalı kaynak olduğu için. kalan kodlar hala internete bağlanabiliyor>0 day yemiyorsunbiz hackerların 0 dayinden bahsetmiyoruz, nsa istediği zaman intel me'yi kullanabilir ve bunu tamamen kapatmanın yolu yok onu söylüyoruz
>>223404487bokbenizli orospu evladı attığım dökümantasyonu oku network stackı 0 lıyor ishal benizli türk piçi seninetwork stackı silinmiş şeyi nasıl kontrol edicek anlat bakalım attık github linkini imajı herşeyi anlattıkayrıyetten NSA zaten kendi intel ME içeren işlemci aldımı AltMEdisable bit kullanarak kendi kapatıyor me_cleaner da aynısını yapıyor.https://github.com/corna/me_cleaner/wiki/HAP-AltMeDisable-bit>>223404553ilk 2 si doğru3. yanlış observer olarak teklif aldı REİS kabul etmedi bir bildiği vardır https://en.wikipedia.org/wiki/Member_states_of_BRICSNATO'dan çıkmadan almayız dediler hindoo veto işi hikaye ÇİN dedi4. yanlış tamamen disable ediyor libreboot bunu herkes biliyor buradaki ishal benizli boktenli 80 iqlu alevi anası türbanlı aşağılık t*Rk PİÇleri uyduruyor git redpiçe g ye nereye sorarsan sor araştır anasını siktiğimin aşağılık t*rk köpekleri WC fon alırsan şahlanıyor benim 1 yılda +2M TL fondan gelirim var sadece şirketler büyüyor ha boktenli t*RK PİÇlerinin yaşam kalitesi artmıyor onun sebebi boktenli olmaları
>>223402980stop lying turkish trannies are made for BBC whiteboi
>>223404656bok benizli alevi boktenli türkler rakı şişesi için yaratılmış koçumseçim gelsede REİS'e bassam
bokbenizliler 13 yıldır REİS gidicek diyorlar
>network stackı silinmişsenin bildiğin kadarıyla, silinmeyen kodlarda başka network stack olmadığına nereden bu kadar eminsin?>ayrıyetten NSA zaten kendi intel ME içeren işlemci aldımı AltMEdisable bit kullanarak kendi kapatıyor me_cleaner da aynısını yapıyoryapabilirler bu nsa'nın hala intel me kullanarak sistemine sızabileceği gerçeğini değiştirmiyor. kendilerinin altmedisable ile kapatması sistemlerindeki 0 day risklerini minimize etmek için.>3. yanlış observer olarak teklif aldı REİS kabul etmedi bir bildiği vardır>NATO'dan çıkmadan almayız dediler hindoo veto işi hikaye ÇİN dedisonuçta giremedi
kılıştara oy vermiyo ahbapa para göndermiyo diye komşusu arkadaşıyla kavga eden indo-alevit köpekleri nasıl göt oldu ya
>dökümantasyon ortadatrust the experts diyenlerden farkı yok bu argümanın>"Would running me_cleaner on my intel machine make me immune to remote 0 days of IME? Reply in Turkish" yaz açıklasıntekrar yazıyorum hackerların 0 daylerinden bahsetmiyoruz, nsanın kalan kodlar üzerinden sızabileceğinden bahsediyoruz>giremedi değil partner ol dediler kabul etmedikabul etmeyincede girememiş oluyor girdi mi diyecez
>>223405091boktenliler akıllanmaz attığım resme bak burdada övmüşler >>223404898koçum me_cleaner eski nesil pclerde komple siliyor, yeni nesilde NSA kullandığı gibi disable ediyor bitti gitti tartışacak bişey yokBRICS konusu wiki sayfasında bekli tırrıklara dediler ki malezya gibi kazakistan tayland gibi partner olun REİS cevap vermedi>Two more countries had been invited to join the BRICS bloc as observer partner states, like the ones listed above, but have not yet confirmed that status as of mid-January 2025.[8]>>223405163geri kalan kodlar üzerinden remote olarak sızamaz çünkü network erişimi kapanıyor boktenli kardeşim neyini anlamıyorsun? WCTC'de evine NSA ajanı mı giricek?remote olmadan gelip NSA ajanı senin boktenli gecekonduna girer uğraşırsa belki girer ona bişey yapamayızREİS BRICS başvurdu ordan observer teklifi aldı gitti onunla batıdan pazarlık yaptı bişeyler aldı bilmiyoruz arkaplanda ne oluyor REİS'in işe akıl sır ermez biat et geç adam suriyeyi aldı libyayı aldı karabağı aldı ekonomiyi 200 milyardan 1.8 trilyon dolar yaptı eskiden müdürsen 12 ay senetle ps1 alıyordun şimdi 1 ay bimde çalış ps5 al
>>223403955günaydın bebeğim,tCwC yerine hindistanda doğsan en azından çektiğin 31'den birşey anlardın. ama keMAL savaronada rakıdan ciğerini patlatmak ve nasıl verdiğim balolara -özgürleşmiş- kancık bulurumla meşguldu.toprak reformu yapamadı, adaları alamadı, musul petrolünü alamadı, tam da ingilizin isteyeceği şekilde almanyayla (petrol)ortadoğu, rusyayla da akdeniz(küresel güney, ticaret, petrol) arasında tampon bölge, MORDOR yaptı seni. Sen de onun heykeline taptın.
>koçum me_cleaner eski nesil pclerde komple siliyor, yeni nesilde NSA kullandığı gibi disable ediyor bitti gitti tartışacak bişey yokbundan emin olmanın yolu yok çünkü kapalı kaynak>BRICS konusu wiki sayfasında bekli tırrıklara dediler ki malezya gibi kazakistan tayland gibi partner olun REİS cevap vermedigirdi mi girmedi mi iki ihtimal var 1. olmadığına göre 2. yani girmedi gerizekalıya anlatır gibi anlatıyorum>geri kalan kodlar üzerinden remote olarak sızamaz çünkü network erişimi kapanıyor boktenli kardeşim neyini anlamıyorsun? WCTC'de evine NSA ajanı mı giricek?me_cleaner kullansan bile intel me hala internete bağlanabilme kapasitesi var bunun doğrulamanın yolu yok kapalı kaynak hem donanım hem yazılım
>>223404342Dm'de tek cümleyle karılarla sikişiyorum senin problemin bence
>>223405705emin olmanın yolu var dökümantasyon anlatıyor işte ne laftan anlamaz boktenli adamlarsınız>https://github.com/corna/me_cleaner>Before Nehalem (ME version 6, 2008/2009) the ME firmware could be removed completely from the flash chip by setting a couple of bits inside the flash descriptor, effectively disabling it.diyorki 2008 2009 öncesi komple ME kapatılır 3-5 bit d>Starting from Nehalem the Intel ME firmware can't be removed anymore: without a valid firmware the PC shuts off forcefully after 30 minutes, probably as an attempt to enforce the Intel Anti-Theft policies.bundan sonra komple ME'yi silersen 30 dk da bir pc kendini kapatıyor.>However, while Intel ME can't be turned off completely, it is still possible to modify its firmware up to a point where Intel ME is active only during the boot process, effectively disabling it during the normal operation, which is what me_cleaner tries to accomplish.Intel ME komple kapatılmasa bile, sadece boot sırasında devreye giren, sonra çalışmayan hale getirilebilir.>girdi mi girmedi mi iki ihtimal var 1. olmadığına göre 2. yani girmedi gerizekalıya anlatır gibi anlatıyorumgirdi mi girmedi mi değil , giremedi diyorsun t*RK PİÇi kendi dilini öğren önce giremedi demek almadılar demek, girmedi kendi isteğiyle olan bir şey reis gitti başvurdu teklifi attılar girmedi sonra o teklif elindeyken gitti ne pazarlıklar yaptı neyi ölçtü tarttı bilinmez REİS'e güven geç. Resmi kaynaklar ve WIKI diyorki Türkiye'yi davet ettik kabul etmediler, Endonezyada aynı kabul edildi 1 sene sonra core member oldu.https://en.wikipedia.org/wiki/Member_states_of_BRICS#Partner_states>>223405705>me_cleaner kullansan bile intel me hala internete bağlanabilme kapasitesi var bunun doğrulamanın yolu yok kapalı kaynak hem donanım hem yazılımşimdi windows kapalı kaynak kodlu bütün network adapterle alakalı herşeyi network driverlerini vesaire sildim nasıl bağlanacak internete geirzekalımısınız hakkaten beyin yok türk piçlerinde
>üstadlar sabaşıyor.webm
>Intel ME komple kapatılmasa bile, sadece boot sırasında devreye giren, sonra çalışmayan hale getirilebilir.sonra çalışmadığına dair garanti yok yine de arka planda çalışıyor olabilir kapalı kaynak>giremedi diyorsun t*RK PİÇi kendi dilini öğren önce giremedi demek almadılar demekha giremedi ha girmedi çok mu farklı kendin çin natoyu şart koştu veto etti dedin zaten>şimdi windows kapalı kaynak kodlu bütün network adapterle alakalı herşeyi network driverlerini vesaire sildim nasıl bağlanacak internete arka planda gizli driver olup kendi bağlanabilir kapalı kaynak sonuçta emin olmanın yolu yok
Banka falan mı hackledinizde gizlenmeye çalışıyorsunuz anlamadım
>>223406225insel zihin yapısı nedeniyle gizlilikle kafayı bozmuşlar
>>223406193sen intel ME ne biliyor musun? MINIX işletim sistemi. bu işletim sisteminin network stackini strip eylediğinde daha internetten bağlanılamaz.kafada bişeyler kurmuşsun gidiyorsun. intel ME kapalı olarak satılan modern PClerde var, system76 satıyor, open firmware de satıyorlarhttps://system76.com/support/articles/intel-me/>ha giremedi ha girmedi çok mu farklı kendin çin natoyu şart koştu veto etti dedin zatentürkiyeye partnerlik statüsü teklif ettiler diğer bütün ülkelerede, sonra reform isteyeceklerdi. endonezya kabul etti 1 seneye tam üye oldu. türkiye partnerliği kabul etmedi, arka plandan ÇİN/RUSYA, WC NATO'dan çıksın tarzı baskı yapıldığı söylendi.Erdoğan bu BRICS teklifini aldı, imzalamadı batıdan bişeyler koparmaya çalıştı ne yaptı ne yapamadı bilmiyoruz. Bu olaylar gelişirken boktenli sokağa sıçan hintliler hindistan veto koydu türkiye giremedi diye yalan haber yapıp sağa sola spamladılar. Aynı hindistan pakistana savaş kaybetti rafale uçağı düştü çin savunma hisseleri şahlanıp dassault hisseleri düştü bu olurkende o savaşı kazandık vesaire diye spam yapıyorlardı.>arka planda gizli driver olup kendi bağlanabilir kapalı kaynak sonuçta emin olmanın yolu yokyolu var aslında windowsun open source versiyonu mevcut birebir aynı,CMIT Government Editionçin hükümeti bütün kaynak kodlarına erişim aldıonun dışında herhangi bir firewall arkasına koyup deneyebilirsin. intel ME bir MINIX işletim sistemi linux gibi çalışıyor network stackını silersen bir sikim yapamaz ki yapamıyor. me_clean atılmış bir makinede kimse remote intel ME exploiti çalıştıramadı şu ana kadar.
>>223406225>sunuzben gizlenmeye çalışmıyorum burda gizlilik kasan bir kişi var. illegal bir boklar yiyor bu büyük ihtimal sürekli chinkpad linux libreboot vs. postları sıçıyor.
>>223406385gizlilik bir haktır koçum boktenliler anlamaz siz gidin kendi devletinize sövüp bomboktenli teröriste bağış atın o da kumarda yesinyarın çok domalos siparişi veriyorsun diye gss primin 10 katına çıkarsa dersin ah keşke libreboot kursaydım
>işletim sisteminin network stackini strip eylediğinde daha internetten bağlanılamaz.kalan kodlarla bağlanabilir>Erdoğan bu BRICS teklifini aldı, imzalamadı batıdan bişeyler koparmaya çalıştı ne yaptı ne yapamadı bilmiyoruz.tamam bundan sonra girmedi diyelim o halde sonuçta girmedi türkiye brics ülkesi değil senin dediğin olmadı>çin hükümeti bütün kaynak kodlarına erişim aldıbu doğru ama çine verdikleri versiyonla normal tüketici sürümü farklı>gizlilik bir haktır koçum boktenliler anlamaz siz gidin kendi devletinize sövüp bomboktenli teröriste bağış atın o da kumarda yesinyel değirmenleriyle savaşıyorsun hayatımda hiçbir yere bağış atmadım
yeni versiyon>kılıçdaroğlu kazanacak ccp domaldı seccadeye bastı tüccara biat ettifarkla yenildi>kamala kazanacak tüccar hint ittifakıfarkla yenildi>wc bricse girecekgirmedi*>libreboot intel management engine'i tamamen deaktive ediyoretmiyor>wc şahlanıyorenflasyonda dünya yedincisiişsizlikte dünya beşincisi (geniş tanımlı işsizlik %33)(buna ev hanımları ve aöf/üni kayıtlı olup eğitime devam etmeyenler dahil değil)sokak köpekleri insanları yiyorcinayet oranı liberya hindistan bangladeş gana malawiden daha yüksek
>>223406673>kalan kodlarla bağlanabiliruzaktan bağlanamaz minix'in network stackini sökersen ki söküyor. yakından bağlanabilir mi orası soru işareti NSA'dan adam kalkıp cWCTC gelip fiziksel erişim sağlarsa belkizaten paran varsa system76 komple intelME olmayan şekilde open firmware laptop satıyor ondan al>tamam bundan sonra girmedi diyelim o halde sonuçta girmedi türkiye brics ülkesi değil senin dediğin olmadıreis 4d chess oynadı BRICS davetiyesini aldı başka işler çeviriyor şimdi en büyük sorun İSRAİL TÜRKİYE savaşı nolacak>>223406747İSRAİL TÜRKİYE savaşı çıkar mı çıkmaz mı ne diyorsun brem bence çıkıcak WC follaş olacak
>>223404737KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK
>uzaktan bağlanamaz minix'in network stackini sökersen ki söküyor.100. söyleyişim bundan emin olmanın yolu yok kapalı kaynak olduğu için>İSRAİL TÜRKİYE savaşı çıkar mı çıkmaz mı ne diyorsun brem bence çıkıcak WC follaş olacakönce bir iranı ketlesinler o sonraki aşama daha iranı ketleyemediler
minix fln ne anlatıyonuz la incel misiniz
bütün dünya ülkeleri anlaştı. ww3 çıkarsa bugüne kadarki bütün kazanımlarımızı kaybederiz dediler. düşük yoğunluklu savaşlar çıkarıp milleti kıyma makinesinden geçirecekler. bknz rusya ukrayna savaşı. sıra türkiyeye geldi 100 milyon nüfus var. elinize yerli ve milli mpt55 + tahtakaleden ucuz oyuncak drone verip yallah cepheye.
demet evgar wikifeetevrim akın wikifeet>>223407010İLTİCA patlatma zamanı geliyor endonezyaya iltica edeceğiz
>>223407010iha siha yarraktar hajum
nasıl hızlı banyo yapıp + diş fırçalayabilirim?banyo yapma süresi: 1 saatdiş fırçalama süresi: 15 dk
tırrıklar niye bu kadar gavatisrail liderleri diyor sırada türkiye varmossad ajanı diyor mısırla türkiyeye dalacağıztürkiyede 14000 yahudi var çek panelden adresleri sık kafasına irandada aynı gavatlık var iranda 10000+ yahudi yaşıyor okul bombaladılar aynı gün hepsinin kellesinin alınması lazım bakalım nolacak WC vs İSRAİL savaşında
>>223407033https://www.youtube.com/watch?v=cfJ-s552aTMüstadın anlattığına göre endonezyalı karılar hemen evlenip çocuk yapmak istiyormuş. evlilik konusunda çok acelecilermiş çünkü hiçbir şey netleşmeden kapak atmaya çalışıyorlarmış. daha sonra ailemin arabası bozuldu, ailemin borcu var diye sürekli para istiyormuş. ayrıca bu türbanlı tırk kızları mehir istiyor ya yeni moda oldu aynısı endonezyada varmış ve Mascawin diye geçiyormuş.
>>223407270>daha sonra ailemin arabası bozuldu, ailemin borcu var diye sürekli para istiyormuş. verme vur sopayı hikaye bunlar düzgün karı bulursan 5 kuruş vermezsin>ayrıca bu türbanlı tırk kızları mehir istiyor ya yeni moda oldu aynısı endonezyada varmış ve Mascawin diye geçiyormuş.hikye aç gerçek evlenen türk kanallarını izle herşey dahil 3000-4000 dolara hallettim diyor git gel uçak bileti düğün mehir vesaire
>>223407187Askerdeyken sıcak su yoktu bir ay duş almadım sadece ayaklarımı ve saçımı yıkadım