kurva anyátok
Jó reggelt
>nézem a csipogót>Közeledő Laura a Zöldfalussyt szopkodjaNagyon bejött ez a külpolitika meg a sok vétó az Orșoșnak.
No megyen a lájv.
>>223364668Orbán még nyerhet
>>223364062Buy an ad.
>>223364668>ZöldfalussyNe izgass már fel ilyen kreált nevekkel, feleslegesen memél itt az autista ember miattad! Kajak elhittem hogy van ilyen név a politikában (amelyet - mint az ábra mutatja - telibe szarva hanyagolom)>magamra vagyok mérges, de a poén validitásának hiányát sajnálom csak
>>223365314A zelen az zöld. Ha gondolod lehet Zöldessy, az is elég zsidó. XD
No a falcshírtévén még mindig azon sajlalják a fiúpicsájukat, hogy a Pötyler elvette a mandátumot a Zsidesztől. Na akkor az telibetalált.
Megint nem bír magával valaki csináljon már valamit
>>223365418TILLátod az én patyolat lelkemet és elmémet nem mérgezik holmi politikai attitűdök. Csakis a zöld ogrepuncin jár az eszem, Devla akaratából!
Nem ment el az udemeráj. XD
A Bóka nem csak egy csúd, de travihajkurászó is. Tetszik ez az új zsidesz.
Rátáljátok a munkámat, azt se bánom ha 0/10-et kap csak ne érezzem feleslegesnek a próbálkozást...mer' helyben megszomorodok!>>223361526>>223364126>TV NEWS HEAD EXECUTIVE:-E.T., my genderless fren...*SIGH*...squeezing your head into a normal shaped and sized skull wasn't easy but we still have a lot to do with your appearance...yet you just make things more difficult than they should be.>E.T.-HUMM? *minecraft merchant sound*>HEAD EXEC:-What is this haircut? If you want to larp as a terran female or a male on planet P2X-3YZ it's fine but you can't just mix genders and ethnologies together to max out visual assimilation factors...FFS!...and your suit *DEEP SIGH*...this fucking suit with this deep cleavage while your body doesn't even meet the minimum requirements of A VEGAN LESBO WITH ANOREXIA! YOU'RE SO FLAT ON THE CHEST THAT YOUR RESCUE TEAM COULD FUCKING LAND ON IT!>FLOOR DIRECTOR:-WE'RE LIVE IN 30 SECONDS...>HEAD EXEC:-FUCK, WHAT DO WE DO? WHAT DO WE DO?...*GRABS A SHEET OFF THE TABLE* HERE! HOLD IT!>E.T.:-IN THE YEAR 2026..... ON TERRA.... HOLDING A SHEET OF PAPER AS A NEWS ANCHOR DOESN'T MAKE ANY SE...>HEAD EXEC:-SHUT IT SHITFACE, IT DISTRACTS ATTENTION FROM YOUR HIDEOUS APPE...SHIT, IT'S NOT ENOUGH! WE NEED MORE VISUAL DISTRACTION!-...HEY YOU! NERDY FAG! DO SOMETHING WITH THE BACKGROUND MAP!>FLOOR DIRECTOR:-WE'RE LIVE IN 10...9...>NERD:-S-S-SIIIR....I...>HEAD EXEC:-MAKE SOME DISTRACTION! FUCK UP THE FONT SIZE, RENAME COUNTRIES I DON'T CARE BUT DO IT NOW!>E.T.:-I WA....>HEAD EXEC:-YOU STILL OWE US 2.7 BILLION DOLLARS FOR THAT DISTANCE PHONE CALL SO SHUT THE FUCK UP AND COPE WITH THIS JOB FOR THE NEXT 4 MILLION YEARS!
>>223365596Azért a mögötte örvendő kereskedő tenyérdörzsölése se kerülje el figyelmedet! De ez is csak hozzáad a képhez :D
No a Pötyler az egy ilyen latinó ő az új Maduro meg Chavez. Boldog vagyok mert Orșoș azt mondta. Jól mondta! Stop Örkény!
Szarok egy jót aztán Zsófit elviszem egy kanyarra!
Pszihopeti!!!4!
No bemondta a cigányvajda a zsidesz nem védelmezett Zsolt nevű pedofilt. A baj az, hogy pont ott ül mellette egy. XD
Semmi értelme a politikán rágódni...vagy jó minden vagy lámpavas. A kettő között balettozni a saját szabadidőnket égetve mint valami rossz buzi, eredményt vagy hatást nem kiváltva borzasztóan kínos - így kívülről szemlélve legalábbis.
>/v4/ megszeksznyulazva, megzsófizva
>>223366390ja meg az imrepedók is mehetnek a lámpavasra
Oszt azé' búkóltt meg a Szarbán, mert a Zsidesz annyira meggazdagította Szarmagyarisztánt, hogy asztatt mindenki megirigyelte tőlünk a szittjyamattyyharocktól.
>>223366445Ne pofázzá Jóskagyerek!
A Tisza csak átmeneti. Ősztől minden megfordul. Visszajövünk. Győzünk!
please come pick up your mentally ill pedophile from /v4/
>>223366523Az történt hogy "bárkit csak a Zóbánt ne" - de ne a Gyúrcsányt - illetve egy töretlen folyamatként hozzá rendeltele a hétköznapi ember az ellenzéket, hiába (((újultak))) meg.Dögöljek meg de Schiffert sajnálom.De Toró kell ide meg ez avanzsálási ceremónia háttérzenének:https://youtu.be/-aQRTdUlRSk?t=15(acélgyári induló de ma amúgy is szombat van, ne tessék munkából cenzúrázni úram!!!)>>223366613fug almost forgot about that one, tnx
>>223366698A mi gatyánkos szakembereknek van dipije?
na mi van pedó mi lesz a mai nyeremény annak aki hozzád szól?dörmi? üveges coca cola?
>>223367068Faszt vagyok én szakember, a dipi meg a zinternet óta meg csak őskövület követelmény.Nagyon felszínesen (se) politizálok és pont a fent említettek miatt. Ben Garrisonnak a The March or T(y)ranny műve egész jól ábrázolja az egészet. Vagy tesz ellene az ember vagy nem, de elképesztően sok idő van erre pazarolva, feleslegesen.
>>223367171tl'dr a pedofil dühös mert nincs dipije xD
>>223367187fú neked már mindjárt jár a sör, hozzászóltál
>>223367164Feltételezem a pedó az egy gyakori typoja az uramnak ezért válaszolok:A győztes posztját kinyomtatom és ráejakuálok, lefotózom, megosztom a képet. Cum tribute a neve ennek asszem.>üveges coca colaMiért volt az finomabb mint a flakonos?>>223367187Nincs dipim, dühös akkor lennék ha több időt basztam volna rá el mint amennyit anno. Kicsit az is dühít hogy annyi időt is elbasztam rá, de hát ilyen ez. Hála jehovának nem az orvoslás vagy vegyészet érdekelt, ott megkerülhetetlen a dipi meg az ott leseggelt szaktudás - mely elég statikus ha azt nézzük mi volt 20 éve. USA-ban is hogy szétinflálták a jeetek az állami szintű dipinyomtatással Indiában.
>van dipije>nincs dipije>van dipije>nincs dipijeegyszer majd csak eldöntöd gyerekmolesztáló
>>223367337ja nincs dipid, ezért lettél 40 évesen bodéboy ez a gyerekfogdosó életút
hagümin
>>223367449Ez is csak nyaktól lefele, de legalább abban top - látványra. De ami kevés kijutott nekem ezekből a testekből lehangolóan passzív és unalmas, részükről fantáziátlan élményt nyújtottak. Kis idővel átdrótozódik a neurális háló ezáltal, felülírva a szűz időket és a kizárólagosan látványra alapuló stimulációk okozta berögződést.
Na ennek ránézésre is büdös a pinája
>>223367551ja tudjuk, te ovódás kisfiúkra izgulsz amúgy is
jöhet
>>223367602ez a tosze valami veszett menő
>>223367554MC Isti, te vagy az? :D Egy nemdohányzó, higiénikus csaj izzadt punája azért nem rossz egy kis testmozgás után. Főleg ha publikus környezetben játékosan gerjeszted, amikor meg otthon lehúzod a bugyiját akkor>kép.gifOOOOAAAARRGGGHHH
>megint barátokat hallucinál a gyerekfogdosó
>Meghívjuk Önt, hogy vegyen részt egy internet-használatról szóló kutatásban. A kutatásban való részvétellel elfogadja az adatvédelmi irányelveinketDe jó, meghívtak! Mily privilégium, egyből tolom nekik magamról az infóinfót, hisz csak (((kutatási))) célból kérdezik meg hány betyárkörte van a segglukam körül.
>>223368077Nem ismered szűzként az MC Röfit? Ő a szüzek szüze pedig! Olyan elrettentő példa hogy néhány videó után sírva rohansz szexelni.Na az ő agymenése hogy minden pina büdös meg szaros. A ritkán elkövetett, bűntudat terhelte netszenny fogyasztásom tetemes része ő.
>>223367630el kell vinnie Midorit zabatútára
>>223368253Nem elég hogy legtöbbször csak a szeme kívánja a kaját, még azt is diétára fogja és csak résnyire nyitja ki.
>>223368253no ez
>>223368177ezt pont úgy hangzik mint a gyerektapogató kimbó
>>223368177ugorj le valahonnan magasról
Nanakó szerint a Yaris ezt az arcot csinálja
>>223368319nyugi gyerekmolesztáló
>>223368491azzal viszi a ruszin fiúját utazni? (a ruszinnak nincs jogsija)
>>223368656oké gyermekem :3
>>223368723bázisolt anyósülésen söröző ruszin
rikónak nem is hallottam a hangját még (a lájvját silleli arról jutott eszembe)
kérdés: ez jó?https://youtube.com/shorts/kvblOK6DD6s?is=TLozyVovDe2eOYiE
>>223368830nekem most mondja, hogy kész a szarvas pörkölt
>>223368857soha nem karaokéztam még
>>223368857komfi lenne
>>223368886de a számjó?
>>223368908nekem teccik
az új alkotmánybíród tesó
>>223369285*izraelé
>>223369285pankotai lili mit szól hozzá?
>>223369305>izraelémás is az ővéké volt
>>223368908anon én halálmetál hallgatok nekem ez nem annyira való
>>223369335big jahu goes hard in this pichonorary judeo-polack
>>223369285Látom Szájer kigyúrta magát.
>>223369325>már el is felejtettem hogy néz kinekünk csak temus Greta jutott
>>223369366Biztos befele is az ereszcsatornán mászott fel
>>223369362even gigachad bibi can't be assed to fold that pos stock on his uzi
>>223369351a pop bázis a te dolgod reddit
>>223369467csak mondom hogy nem én vagyok a legjobb ember hogy ezt megítéljem
csak fidesz ent sznid
>>223369619basedi thinki'm not sure
>>223369599a rizsek csak ironikusan csinálják azt a reddit dolgot
mi a fasznigatoró nagy
>>223369684az nem baj
>>223369684what's with her feet and legs
>>223369726persze, hogy nem bajcsak nem gondoltamez kéne zelenkának amúgy
>>223369746seen this beforeapparently it's a harmless skin conditionit's just something that happens to people with dark skin when they sunbathe or something
>>223369684Igen ez egyértelműen egy férfi.
A sükösdi tamburás cigányok kértek tőlem egy szál cigit
>>223370411>: önkritikus politika volt ilyenük? azt hittem hogy megegyeztek abban hogy mindenről a "nemzeti sajtó" tehet ezért jól elkaszálták az összeset
>>223370467mindig is moszkvával álllltunk háborúban
>>223370301te így mondod ha tetszik egy lány?
>>223369683a zenélést?
>>223371196a m*tált
>>223370411Őfuttballistafőszentsége Victorius Orșoș von Stuhlweißenburg, a Kárpátok géniusza, Európa megmentője, Jeruzsálem londínere, minden pacalpörkölt réme, valamikor a román államfővel ült egy asztalnál és úgy tartotta a posványosi beszédet, mára még az RMDSZ sem ment el meghallgatni.
>>223371262anó metálzenekara fogja a legjobb zenét csinálni a világonhttps://www.youtube.com/watch?v=nC5c9aW1mbI
'teligens
>>223371177Most képzeld el, hogy fizetnél neki. Mehet a fröcsi a punsziba gumi nélkül. Ez minden csak nem szeksz hiszen nem számíthat annak.
>>223372093abban van egy…
>>223372312igen, anó elég zizis
Szerintetek Varga Judit és lefeküdt Novák Katival?
https://youtu.be/wE5qVpw7ktIshastába kell mennem még ma
Ugye holnap is lesz új rollervadászok?
századik
>>223374499>ELŐZETES: ZÁRT kapus "KETRECHARC" Tökölön>vasárnap 19:00
>>223373827Varga Judit gyönyörű formás lábujjait szopogatnám napestig egész életemen át
>>223374952A peti már szopta előtted
>>223374946>ketrecharc>TökömönNem az sajnos nem számít szeksznek.
>>223375175https://youtu.be/7lN_HKV-SwE?t=46Ti anno fogtátok vagy néztétek a Gálvölgyit?
>>223375102És a Vitya?
>>223375274Mi csak loptuk. A medvehadosztály kalasnyikovval megállította a VHS szállítmányt Bukarest felé.
>>223375274De csak azért hogy bumpoljam a hulladék fonalat.1. A csorokrácia után éveken belül mindenkinek volt kábeltévéje vagy szatellit színes tv-vel.2. Régen a tv-ben tartotta apám a pénzt amivel nem tudott elszámolni egy kisebb dobozban, mert ezekben van egy csomó üres hely.3. Ha az aranykorszak alatt kérded, akkor voltak tv meg rádió zavaró állomások de az oláhok nem jó matematikusok, rosszul számolták ki hová tegyék őket és az interferencia nem úgy sült el ahogyan a cipészmester akarta. Ha a standard fecskefarkú antennát nyugatra tájoltad és kikísérletezted a bordák számát akkor bejött az adás Erdély nagy részén. Volt aki a panel tetején két antennát tartott, mint pl mi és volt mellé egy improvizált kapcsoló ami a rajzfilmes villanyszékes kapcsolókra hasonlított csak épp egy tenyérnyi volt. Utána meg kellett tekerni a frekvencián a tv-n.
Hiányoznak a travi anonok
>>223376573menj utánaha érted, hogy mondom
>>223376534Hehe, szép kis sufni tuning. A leleményesség tényleg határtalan, a "csóróság" (vagy értsd: fizessen a faszom! - féle hozzáállás) meg egy jó motivátor.
>>223377103itt van egy fonál?
>>223377117nyugi turiba járó klímát beszereltetni túl csóró gyerekmolesztáló
>>223377201Már be lett szerelve pár HETE™, a turin meg nem értem miért pörög rá valaki. Szétnézni érdemes, mert simán kifogsz jó cuccokat fillérekért, mai napig ajánlom mindenkinek - persze turi válogatja. Egyébként rég voltam már, de van ruhám bőven. Megvehetem ott 500-2000-ért elég sokszor patika állapotban azt amit a ruhaboltban 8-25e Ft-ért. Csóróságban nőttem fel, sosem fogom kinőni a fillérbaszást. Nekem ez így jó, neked miért nem?
>>223377435ja a csóróság, meg a gyerekfogdosás gyakori nálatok cigányoknál
>>223377657A minap még zsidó voltam. Teljes a téboly, ugye? Ha csóró lennék nem szégyelleném - max kellemetlen lenne. De gazdag se vagyok, *integet a NAV-nak*. Ettől függetlenül egyszer-kétszer nézz szét turiban, nem értem miért van benned ilyen prekoncepció meg stigmázási hajlam. Geci király érzés elverni ott párezer Forintot, tudván hogy a karvaly kissapkás ruhaboltos nem nyerészkedik rajtam rettenetes haszonkulccsal. Másfelől vettem már ott laptop táskát is, illletve húgomnak faszántos bőr női oldaltáskát. Ha hagynám hogy efféle butyuta stigmázások és azok hangoztatóinak megfelelni akarás vezéreljen az életben, nem is tekinteném magam férfinak. Inkább nézz szembe a tényekkel meg heccből nézz el turiba egyszer...jó érzés kifogni fillérekért a minőségi cuccokat.
>>223378130nincs semmi téboly gyerekmolesztáló, cigány és zsidó egy padzsít népcsoport közelebb áll a kettő egymáshoz, mint a norvég meg a svéd
>>223378130fúj hát ez már megint a brutálisan pedofil gyerekmolesztáló
>>223378130lumpenpedó
>>223378186Van is valami terved ezekkel a semmiburger ismétlésekkel azon kívül hogy próbálsz trollkodni? Jóból kérdezem, aggasztóan sok időt szánsz arra a valakire akit a narratívád alapján megszállottan gyűlölst. Van értelme?
isten igazságos, a dabasi gyerekfogdosónak 40 évesen is turkálóból kell öltözniea helyére került aminek a helyére kellet kerülnie
>>223378271>aggasztóan sok időt szánsz arra a valakire akit a narratívád alapján megszállottan gyűlölstvan egy ilyen iróniának nevezett dologhallottál már róla?
>>223378271nyugi gyerekmolesztáló
>>223378398az igazság az lenne, ha meghalnaúgy hogy él még tud gyerekeket tapizni, ezért kell meghalnia
>>223378398amíg a gyerektapizó él, mi itt a Földön mind Jóbok vagyunk
>>223378458Légterelő: mindenki megpandel egyszer. Ezekben a fantáziaképeidben amúgy rám vagy irigy vagy a gyerekekre? Csak van oka a kényszeres és mintaszerű epizódjaidnak.
>>223378611persze, mindenki irigy a 40 éves gyerekmolesztálóra akihez már csak a chatgpt tud egy jó szót szólni az is csak kényszerből
>>223378700Pont az ilyen felesleges önmérgezés miatt kerülöm a politikát. Felbasznak, lehet naphosszat fórumozni, egyik oldal a másikat dobálja szarral folyamatosan, de van eredménye? Időt basz el rá az ember, holott sokkal nagyobb becsben kellene tartani a saját szabadidődet, megtisztelve önmagad ezzel. Amúgy meg már lefutottuk ezeket a köröket, csak én reménytelenül segítőkész vagyok. Meghát zen mint az állat - többnyire - pedig nem én habarodtam bele a keleti kultúrába. Ha rossz érzésem lenne irántad, inkább kerülném a csevegést, mert a nyugalmam és lelki békém megfizethetetlen.Amúgy a mai napig nem tudom eldönteni (csak erősen sejtem hogy melyik) hogy téged anno bepaliztak-e vagy te magad állsz az egész mögött, esetleg másodmagaddal.Mindenesetre ennek az agyatlanságnak sem szórakoztató értéke sem eleje és vége. Metaforikusan mintha az élet az evés lenne, te meg közben folyamatosan a szarra gondolnál (ez volnék én lol). A nem vesztő stratégia ebben a játékban az, ha nem játszod.
>>223379184te egy valós gyerektapizó vagy ezért le kell téged fejezni
Forsthoffer Ágnes vs Varga Judit bikinis cicaharc a parlamenti ketrecben
>>223379184hála istennek mára is megszületett a kóp a pedónak, hogy miért ne akassza fel magát
>>223379301Én pl. szörnyen kínosnak érezném ha ilyen sűrűn járnának a gondolataim azon téma körül. De valamiért csak csinálod ezt. Magadért? Jó érzés?
>>223379471senki sem szereti az olyan deviáns gyerekmolesztálókat mint te, ez csak egy normális emberi reakció a fajtádra
>>223379471>The noobly censored IP of our agency was made on purpose, giving an opportubuty ti probe-attack it like with vulnscan or other port probing methods. But I've expeced more out of you that you're capable of.milyen *ügynökségnél* vagy te, gyerekmolesztáló?
>>223379315Oaarrgghh, ez volna a Bűnvadászok holnapi epizódjának a valódi témája? Ahol a bűn alatt a két nő közti romantikus kapcsolat értendő?
>>223379520amikor akkora nyomorék vagy, hogy 40 évesen a csöves putridban titkos ügynöknek kell lárpolnod magad az interneten xD
>>223379520A Nynfus Corporation-nél vagyok alkalmazott szabadúszó fürkész távmunkábanhttps://www.youtube.com/watch?v=ggyGY9EQCf8
>>223379722szóval valami gyerekmolesztáló csoport tagja vagy, gyerekmolesztáló
>>223379628Igaz, hisz köztudottan az életcsászárok szombat este ezen pörögve játszák a lárp-e vagy nem lárp játékot. Én nekem jó ez a felállás.
>>223379722mekkora nyomorult hogy most meg el akarod viccelgetni
>>223379788hála istennek nem nekem kell minden napomat azzal töltenem, hogy kópokat találjak ki, hogy miért ne öljem meg magamez a te reszortod marad imipedó
>>223379791Ez ilyen valósághajlító szuperpozíció nálad, hogy mi igaz, mi nem, mivel viccelek, mit gondolok komolyan? Amelyik éppen az általad eröltetett narratívát erősíti?>>223379849Érdekes ahogy próbálod megmagyarázni az ismeretlent saját kútfőből.
>hits when its not local like , I was fairly gave you opportunity leave this one. But you just had to push more, didn't you. As by polarizion, you can make a safe bet that I'll make an example out of you, but not just by you, through your relatives and friends, mapped and revealed secrets in details.a gyerekmolesztáló majd a hat éve nem látott unokatestvéremnek fogja magyarázni, hogy ő mennyire nem pedó
>>223380105>>223379520>a gyerekmolesztáló majd a hat éve nem látott unokatestvéremnek fogja magyarázni, hogy ő mennyire nem pedóAmúgy cuki kommentek, igazi zsebillumiátus autógumi.
>>223380105jóságos pedópapóka kimbó hogy magyarázza ki bosszúszomjas dokszpedó kimbó postáit?
>>223380268Na paszmek a kép meg lemaradt (idegbe vagyok Mónika!)Amúgy egy kicsit most nyertetek szüzek - részben -ugyanis el is feledkeztem egy pókerversenyről és már nem nevezhetek rája.
>>223380268gyerekmolesztáló, alig egy hete itt fenyegetőztél, hogy le leszek tartóztatva azért, mert pedofilnak nevezlek
>>223380339lololol te tényleg le fogod tagadni ezeket?
>>223380097nincs itt semmi ismeretlen amúgy, egy 40 éves lecsúszott drogos pedofil vagyaki sajnos itt keresi minden nap a kópot, hogy miért ne kösse fel magátén csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy jó látni az emberalatti szenvedésed, mert ez is csak azt bizonyítja, hogy isten igazságos és az olyan szemét embereknek mint te szar életet biztosít
>>223380301Most vagy téged vesznek palira vagy te csinálod ezeket, De még mindig ezt próbálom kompútálni:>>223380105>a gyerekmolesztáló majd a hat éve nem látott unokatestvéremnek fogja magyarázni, hogy ő mennyire nem pedóQue?
Let's go thenÉp. Lak. Szöv.- every Spéth of thbis fucking ground gonna be spreat to the right gipsies, NAV when it comes to quarter finals.Must FF>> to endgame.
>>223380426a gyerektapogatónak bipoláris személyiségzavara, van amit súlyosbítanak a szintetikus drogokkár ezeket számonkérni rajta, mert úgyis letagadja
>>223380425hogy te mennyire szánalmas vagymost belém kapaszkodsz hogy majd én fogom a pártodat fogni?
>>223380381Igen, közben most olvasom azt a fonalat. Nem tudom mire jó ez, de valamire biztos. Ezeket vagy ti csináljátok vagy palira vesz benneteket egy troll. Boxoljátok le ti magatok egymás közt. Komolyan nem értem miért jó ez a gerjesztett toxikusság, másról sem szól már a fonál és elég gáz. Engemet meg mostanság csak ezzel a kellemetlenül nyugodt formában tudnának hitelesen lárpolni, annak meg nincs úgymond harci értéke vagy trollkodásban súlya. Téboly bazze, de felőlem egyétek meg generáljátok csak ezt a mérget, úgy se tudok mit tenni ellene.
>>223380705rendben van gyerektapizó
>>223380617Miről beszélsz, Jesse?>>223380535Nem élek olyanokkal. Halászni jó egy-két alkalommal bedobni a témát, de itt meddő próbálkozás volt, meg statikus a társaság. Nem is eröltettem.
>Stuart Fails to Save the UniverseÉrzem előre hogy megbánom, de az Odüsszeia is jó állítólag én meg felültem a memevonatra anélkül hogy láttam volna.Bár ezt a fost ugyanúgy Chuck Lorre rendezte szóval reális kételyeim vannak - hacsak nem éppen mára forrta ki magát és csinált valami jót végre.
>>223380705pedofil én nem tudom mire föl lárpolod most a jóindulatú pedópapókátte mindig is ez a rosszindulatú dokszmániás skizópedó voltál, akit most tagadsza jóindulatú perszóna, amit ellárpolni próbálsz éppen, sose létezett
>>223381058A fene se próbálkozik semmivel. Most csak jóindulattal feltételezem hogy nem te kavarod a ganét szóval rászánom az időt: gondold végig hogy ha lárpolni akarnék meg palira venni másokat, azt ilyen turizós, házi mustáros, házi csíráztatós, egyéb rantekkel csinálnám? Semmi értelmét nem látom annak hogy megtévesszek másokat, mitől lenne az nekem jó?Nem azért vagyok ilyen mert jóindulatúnak akarok látszódni vagy hogy barátokat szerezzek egy kirgizisztáni gyöngyfűző fórumon. Ilyen vagyok. Mégha csak lárpként is de látod a jóindulatot - de legalábbis nem a rosszat - az már mondhatni haladás. Tekintsd akárhogy, akárminek, én ezt tudom nyújtani.
>>223381351*elkeseredett nőpötyögés hangok*
>>223381351én elhiszem, hogy a postákat amiket te írtál nem te írtad gyerektapizó ánontisztára van is értelme most hogy így mondodde a megszokás kedvéért továbbra is pedofilnak fogunk hívni a régi idők kedvéértremélem sikerült tisztázni mindent
>>223381374Tudod is te milyen amikor egy nő ír. Megsúgom: az ha valaki nem kel ki magából vagy ül fel egy érzelmi hullámvasútra hanem kimért marad és lelkileg stabil az pont olyan dolog ami a nőkre nem jellemző. Az érzelmi alapú értelmetlen és végtelen dühöngés, megrögzötten - nem mellesleg kamu indokból - az inkább nőkre jellemző. Nekem nincs szükségem arra hogy másokat jogosan vagy sem, de tapossam hogy azáltal többnek érezzem magam.[leddit spacing]Ez a durva amúgy hogy a tartalmi, érzelmi és mennyiségi vonatkozásban ti magatok árazzátok be a szabadidőtöket. És bár ezekre reagálva én sem kezelem a legoptimálisabban, de nem öncélúan vagy valami perverzió folytán élvezkedve gyalulom a másik idegen embert akit alig ismerek, meg nincs gyűlölet bennem.>közben nézem, lemaradtam egy vicces heppöningről
>>223381728húha ezt most jól megmondtad gyerekmolesztáló anon#truthnuke
>>223381728naa pedofil fenyegess meg hogy dokszolsz a családomnak meg a munkahelyemnekaztán könyörögj hogy nézzem meg a vájbkódolt szarságodat
a gyerekmolesztáló csak egy grúmerközösség akar kialakítani, ahol a szűzeken úgy szerez befolyást, hogy pua szintű tippeket ad nekik, hogy hogyan nőzzenek be, közben meg tinédzser fiúkra nyáladzikde a makacs szüzek ezt nem hagyják neki, ez kimbó tragédiája
>>223381837nem adják meg neki a tiszteletet :((((
>>223381837>puaGugliznom kellett, TIL. Semmi célom nincs, hiába magyarázol mögé akármit. Céltalan szófosás sokször a napi aktuál heppöningről, elmélkedés, esetleg viccelődés és baromkodás.Az emberek 99.999%-nak nem fekszik hosszú távon a szófosásom, s ha valaki indokot keres arra hogy miért utáljon, szerintem ez az esélyes jelölt. De legalább valós dolog, le sem tagadom szociális páriaságomat ezáltal.Azért vagyok itt és azért vagyok ilyen itt, mert a valóságban élve ezeket a dolgokat el kell fojtanom, kvázi meghazudtolva a valós énemet. Na ott az inkább nevezhető lárpnak. Nem zsidózhatok, nem N-szavazhatok, nem cigányozok, stb. a hétköznapi helyzetekben. Az elfojtás és máshol ezt kiadva egy alkalmasabb platformon - az interneten, azon belül is csak itt ott - egy polarizált önkifejezést/életvitelt okoz. Ez a polarizálódás (bipollar syndrome) nem nép-, hanem egyenesen világbetegség, a korunk nyavajája.
>adtam a szűzeknek hamburgereket, söröket meg kéretlen puadzsít krindzs nőzési tippeket, cserébe együttműködtek>fel kell hájpolni hozzá mert ha nem teszed a sokadik hamburger unalmas lesz neki>számomra fontos volt a befolyás
Orbán Viktor szélsőjobbos cigányokat toboroz a Fidesz ujjá építéséhez
>>223382096én személy szerint azért utállak mert egy gusztustalan gyerekmolesztáló grúmer vagy, de kinek mi
ki nem találnátok melyik zizi postázott júliusban havazós képet
>>223382096pedofil ez így nem fog menni hogy letagadod a saját megmozdulásaidatmármint sehogy nem fog menni, te itt pária vagy és a legegyszerűbb lenne belátnod hogy soha nem fogsz olyasfajta figyelmet kapni itt amire vágytál és eltakarodnálde ha ilyen gyermetegen tagadod a skizulásaidat még azt sem érdemled meg hogy megkapd hogy miért utálnakegyszerűen pedó vagy
>>223382256nem látomlehet hogy a fostájára más képeket tesz fel mint dzsítkszre?
a gyerekmolesztáló amúgy úgy tekint az idepostázókra, mint az 5 éves unokaöcséireugyanazokat a cukrosbácsi befolyástechnikákat meg gaslightolásokat próbálja ki az anonokon, mint amiket az öcsikkel is eljátsziknem tudom kit néz hülyének
>>223382119és komolyan már söröket ígértez a vég
>>223382204A szenvedélyes gyűlöletet én abszolút megértem; pdf-ek, globalisták, politikusok 98%-ban, a HR osztály úgy ahogy van, DEI, stb. iránt. Hiába is győzködnélek hogy velem mellé lősz ezzel, igazából neked kellene bizonyítanod az általad vélt igazságot. Ezen felül ezt a rászánt időt és energiát ma már igazán hasznosíthatod és eredményeket érhetsz el - pdf ügyben - ugyanis lelkes amatőrként "távmunkában" (fizetést ne várj érte, de eddig se volt probléma hogy ingyen sütötted a magad ebédjét) pl. simán keríthetsz kézre pedókat a Bűnvadászok számára. Annak volna értelme, te magad első kézből győződnél meg a random illető bűnösségéről, kiadnád magadból ezt a feszkót olyan formában, aminek van gyakorlati és társadalmi haszna. Ha meg ehelyett továbbra is csak fals kakakenegetésként öncélúan vádolsz mást ezzel, hamis váddal inflálod az egész kérdéskör komolyságát.
>>223382648te egy pedofil buzi vagy, ez tényszerű nincs mit vitatni rajta imike
Meg ez a balfasz is azt hitte hogy lefulladt a keresés a Taekwando bajnoknál és csak hamuban pislogtam. A teremtett karaktergyilkosság a valid kép miatt posztolva perelhető, sokmillióba fog fájni cula. Íme a krém. Ott volt elbaszva hogy a munkaidőben a cég IP-jéről cigánykodtál, másodkörben hogy részlegesen takarítva alátámasztod a bűnös szándék tudatát, harmadrészt persze a... [találd ki mi van itt]-
>>223382414ja ez az oldal tette ki, de attól még zizihttps://xcancel.com/damefkincamera/status/2081076874403623275#m
>A kereseted alapján simán 5 millára perelhetlek, de 7-re foglak azzal a megkötéssel, hogy a befolyt összeg egy kötött folyószámlán az unokaöcséim tanulmányaira megy majd ami 18. életévükben feloldódik, szóval 7-tel kalkulálj. Megmérünk.
>>223382823egyszerűen észbontó
>>223382823amúgy milyen esztétikus az a pázsit ott mahiron mögött
csak annyit kell hallanom erről a spéth nevű emberről, hogy a gyerekmolesztáló keembo ellensége, és máris tudom, hogy bázisolt alak
>folytatódik a gyogyó larpÉn közben összeszedtem mindennemű rosszindulattól mentesen a gondolataimat, de mégis csipet sóval fogyasztandó, elmélet és nem szakvélemény (nincs dipim :C):Ne vedd konkrét vádnak, de szerintem tudom mi történik a te esetedben. Szintén egyfajta polarizáció és kóp mechanizmus. Látva hogy amott egyik-másik külhoni anon hogy vélekedik ezekről a kislányok szexualizálásáról hentai meg egyéb témakörben, neked a szempillád se rezzen. Az embert az elvei határozzák meg legfőképp, meg részben a barátai. Nekem olybá tűnik hogy csak ellenem adod elő ezt a megrögzött PDF vadászt, de szó sincs elvekről. Amott v4-ben rendszeresen és jogosan szolgáltatnak szemöldök emelésre okot, de neked fontosabb az hogy barátokat szerezz és totálisan ignorálod. 1-2 alkalom esetén gondolnám hogy észre se vetted, de nem erről van szó. Tekintve hogy - nem bántásként említve - semmi tapasztalatod meg normális élményed nőkkel, azon belül szexuálisan - te e téren a gimnáziumban vagy középiskolában ragadhattál érzelmi és szexuális fejlettséget illetően, fejben. Akkor még az élet kerékvágása biztosította a lányok közelségét abban a korosztályban, de ez azóta megszűnt. Mégis, mintha abban a korban ragadva kangörcsösen twitter modellekről szólna az életed, legalábbis ezt közvetíted te magad. Másik megnyilvánulásod meg az esztelen pedózás, nyilván okoz ez valami örömet neked, máskülönben nem csinálnád évek óta. Én szerintem te egy múlt emlékvilágában ragadt "középiskolás" vagy akár tudatodon kívül is, egyfajta szekrény efebofil. A mai napig megmaradt a kanos tini agyad, twitter modellekre nyálat csorgatva vagy pedig offenzívaként pedózva nyilvánulsz meg. Az általad mutatott értékrended minden aspektusa szélsőséges pontjai a szexualitás tengelyén. >>223382965Ezért jó felnézni, hogy tisztában legyek loreommal kapcs.
>>223383785tudod ha nem én majd valaki rádszól, hogy kussoljmajdnem elszóltam magam, de inkább csattanjon az ostora trashvod-os exid node relációk kutyafasza ahhoz ami már rögztve van. gyk. hiába töröltök akármit ispedóztál, hát megkapodha előbb a faszomat megnyalod
>közben jelentget de csak warnt kaptamSe intellektus, se valós és jogos fricskázás.>>223383785folyt.Egyfajta tagadásban élve az öngyűlölet nyomásszelepe az hogy pedózol,, más féle, intellektuálisan aktuális, valós és a párbeszédhez illően dinamikus riposzttal nem igazán villantottál kritikát az idők során. Nem is igazán jut eszembe rólad más "egyéni" dolog, bár nem is vezetek naplót meg mappát rólad. Mint ahogy felvezettem: nem vagyok szakember és ez pusztán egy elmélet egy laikus által, szóval nem kell vádként vagy rágalomként tekinteni rá. Viszont dögöljek meg de nekem csak így áll össze a viselkedésed miértje az összes aspektusát egybegereblyézve. Annyira statikus a jellemed az itt eltöltött lassan 10 évet számba véve, hogy az is támogatja azt a fajta múltban ragadt elme - elméletemet. Válaszban nem reménykedek, sőt megsérteni sem akarlak ezzel. Talán el sem olvasod. Részben már vázoltam ezt hasonlóan a múltban, de időről-időre csiszolódik a tézisem - esetleg akár össze is dől ha rámcáfolsz majd egyszer.
>>223383785>>223383888és mindenki tapsolt, bravo gyerekmolesztáló anon
>>>/pol/539617955én szóltam
én csak zsidózni akartam eskü
>>223384044ezt lusta voltam letölteni hől
igen ez egy nál>>>/pol/539612914
>>223383785nyugi gyerekmolesztáló
atarasí gakkó a pollógusban>>>/pol/539615056
>>223384144Vannak jó ázsiai tartalmak meg csajok. De ez...Csak mert valami Japán attól még nem lesz kevésbé cringe. Elég csak fejben behelyettesíteni ezt középsulis pompomlányokkal vagy twerkelő La'Treena-kkal. Ezt tekinthetjük coomer-brain vakságnak?>posztoltam volna minőségi példát, de egy félig kilátszódó mellbimbó jelentve triggereli a janicsárt és ugrana rá mint tyúk a takonyra
>>223384527te amúgy is óvodás fiúkra izgulsz szóval mindegy imre
>>223384527ne nyalizz, tapis geci, gusztustalan
>>223384573Azt ugye tudod hogy mindenki magáról ad egyfajta pszichológiai látleletet a megnyilvánulásai, gondolatkörei által. Nem kell elhinni amit mondok. Vagy annyira okos hogy utánnajárj te magad a neten.
>>223384654na ez!https://desuarchive.org/int/thread/184999395/#185016749
>>223384628Mennyire kell megszállotnak lenni ahhoz hogy az esetleges értékrendbeli vagy akár csak tök természetes módon kívánatos szexuális tartalom átfedésénél te egyből a nyalizásra asszociálj? Őszintén kérdezem. Gondolod hogy majd őrjöngve megutálok valamit amit amúgy kedvelek csak mert te is? Ha érzelmileg lenne valami kibillentő hatásod rám, ilyen akkor sem történne meg. Viszont te ebben a keretrendszerben latolgatod a dolgokat, ami felettébb érdekes. Na jó, nem az, tulajdonképpen ez úgyszint igazolja a fenti elméletemet. Érzelmileg labilis, lázadó tiniagy. Kiforratlan, szexuálisan frusztrált, krónikus állapot, durván 15 éve ha jól tippelek. Nem érzem magam ettől jobbnak vagy többnek, nem sport ez. Komoly gondok vannak ott a fejben, Fel sem fogod hogy a kritika történhet jó szándékkal vezérelve is, ugye? Tesók és legjobb barátok, szülők jó szándékkal adják a legerősebb kritikát vagy pofont legtöbbször, s ezt fiatalon még talán fel sem fogja az ember. Értem én hogy jól esik a léleksimogatás és esetleg hibáink ignorálása, lelki menedék és biztonság. De olykor-olykor azért szükséges egy szembesítés vagy pofon, különben nem fejlődsz csak elringatod magad egy valóságtól elszakadó kényelmes burokba, mely idővel annál edzetlenebb és védtelenebb lesz a későbbi, kivédhetetlen valóság okozta sokkhatással szemben.És mi még csak haverok se vagyunk.
>>223384717>https://desuarchive.org/int/thread/184999395/#185016749Ez még mindig kek, a Busák Alinak volt echte ilyen megnyilvánulása a Zohár kapcsán, de ő csak csóró 100 ezer Ft felajánlást tett a címéért cserébe.
nyugi fosi xd
https://www.youtube.com/watch?v=MdvTcqkxb9sszomszédsági anonnak bump
Verem.
>>223387712Nekem most volt meg, napokig búcsút inthetek a coomerkedésnek és talán produktívabb leszek a faszcibálásnál, egy fokkal.>ez valakinek a nagymamájaMielőtt kérdezné valaki: igen, kurvára felizgat!
>>223388093>nem pisikálok >nem kakilok>nézzétek csak milyen nagy összpontosítással fogok vezetni a sztrádán>nem is szarom-hugyom össze magamat egyből ahogy kiszálok
Toroczkai: A Fidesz választási rendszere felelős az önkényért, ami ellen Orbán ellenállást hirdetett Tusványoson
I'm here to save kurva anyatok from the yellow fever spammer
>>223389787e?
>>223390975lard test - domino gamerYou supposed to do the taste test, not fucking devour it all
>>223390975https://www.youtube.com/watch?v=SNNvszZDnlo>>223390973kek brish make up
Elég lesz mára, késforgató gyerekmolesztáló
>>223390973oh boy you're about to get a new friend
>>223391036wait so is he eating a block of lard
Jól hallom, hogy a dagadt disznó megint magát azonosította a nemzettel posványoson? Meddig kell ezt a gecit eltűrni?
huha
>>223391363
>>223391314Vitya a nemzetnélküle csak oktalan prolik gyülekezete van
>>223391376what region of Poland is he from
kek did it just shit out a complete address?
i only asked because he looks very german to me
Aszuka főzött
>>223391627>i look aryan as fuck meme
>>223392218Poles are the Aryanest Sarmatians
>>223392809saarmatians and husaars
benis
>>223394299
>>223395868cute chonker!
>>223395868this chonker be like>abatakam ahhhhh
>>223391314azt mondta Schiffer hogy csalódott benne, nem képes elfogadni hogy vesztes
Umami #4: A babot meg a zöldborsót már elvitte a klímaváltozás
kaki no meg a pisi
neki tényleg nagy
esz? esz?
>>223398288kéne
>>223398424az 'dorinak van
>>223398456neki zsíros kenyér van hagymával
>>223398802neki minden van
>>223398288napi három tálat kéne
>>223398894és az is csak desszertnek számítana
anon szereti a fügeszilvát?
>>223400696túl édes hől
>>223400859és nincs sok íze az édességén kívülez meg azt se tudom mi
>>223398288would eat some gejoza desu
>>223400696szumią kłaki koło sraki
>>223401221rn i think i'd rather go for a nice hot salty ramenbtw did you know mariczü is a ramen reviewer
wtf i can't find her ramen blog anymore
>>223401338but amateur one yeah?where is she posting those reviews?>>223401376owari dachmielarz used to review polish burgers for one year or something
>>223401261this is some naughty saying isn't it
>>223401221those are for Midori and you eat cow poo anyway
>>223401393>where is she posting those reviews?i only know the fostagram account, @ramenramenumaumabut it's dead>review polish burgersthe people can fly dude?
>>223401409the fluff is rustling around the butt>>223401501keep your fetish away from me>>223401502>the people can fly dude?yeah>but it's deadtry checking through instaviewer
Rövidesen nemzetközileg elismert fajta lehet az erdélyi macska- a Maszol.ro portálról
>>223401911mer az milyen?
ez a Brezsnyev
aki a a faszat a szadba veri
>>223403422damn you got a good memory
milyen pljeet?aki az utcára szarik
:(
>>223404469hogyhogy