[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: HOjRwmhXgAA2QB8.jpg (185 KB, 852x1846)
185 KB JPG
Bunda baskısı
>>
>>223548526
braaaaaaaaaaap
>>
I deserve this for decades of incel suffering
>>
sistem ve ağ uzmanı/elemanı kaç k alıyor? sertifika alıp böyle bir işe girebilir miyim??? iş imkanları daralıyor mu sabit mi? veri merkezleri turrakiyeye geliyor işler artar mı???
>>
kaFFam bozuldu
>>
gelin koçlar
>>
>>223552035
geldim. dün akşam 8'de kalktım şimdi akşam yatçam düzelcek mi? uyanınca güneşi görmeyi özledim.
>>
>>223552672
erken yat geç kalk felsefesini benimsemen lazım
>>
>>223552707
keşke laa 4 saat uyuyup 2 gün sonra yatıyom
>>
güzel baskı
>>
>>223552897
yazılır mı diyon
>>
masanızda sümük köşesi var mı
>>
>>223554600
evet ayrıca son 1 senedir sikime hiç dokunmadan nipple ve anal uyarıyla boşaldığım ikardili bir bardağım var. bazen çok koktuğunda döküyorum bazen de içiyorum
>>
>>223549086
iBBina anon nerdesin la cevap ver
>>
>>223555087
insellikten düşük testodan kafayı yediniz hepiniz
>>
>>223549086
>sistem ve ağ uzmanı/elemanı kaç k alıyor?
Gireceğin yere bağlı pipili reyiz. Kimisi asgari ile başlatır, kimisi asgariden 10-15 k fazla verir başlatır. 92k zirvesi galiba. Daha fazla alanı görmedim sirkiyede. Bir de sektörde nasıl çalışacağına bağlı. Remote mu zihinliyorsun, kurumsal mı bu önemli.
>sertifika alıp böyle bir işe girebilir miyim???
Sertifika almak şu an için yeterli bir kriter değil. Bu sertifikalarla edindiğin bilgileri gösteren bir portfolyo hazırlaman gerek. Sikhub vs gibi yerlerde ne yapabileceğini göstermen lazım. Bir de daha önce yazdığım gibi yapay zeka filtresinden geçen ATS friendly AI proof CV hazırlamayı öğren. Gıllı gışlı resimli şekillü şukull olmayan, evrensel bir fontta yazılmış, gereksiz bilgilerden arınmış vs. Bu çok önemli hatta bel kemiği olayın. Kimse özgeçmiş okumuyor artık.
> iş imkanları daralıyor mu sabit mi?
Geleneksel anlamdaki sysadmin/ağ yöneticisi olayının bittiğini söyleyebilirim anon. Burada siber güvenlik konusuna yoğunlaşman, promp mühendisliği tarzı bilgiyle yapay zekayı işinde kullanabiliyor, yapay zeka okur yazarlığı olan bir yapıda kendini donanımlandırman daha mantıklı. "Le yapay zeka işimi alacak" kafasıyla bir milim ilerleyemezsin.O yüzden karamsar bir bakış açısıyla bu yola girme. Çok yorulacaksın, işe girdiğinde gün aşırı işten telefon alacaksın, boksap grupları susmak bilmeyecek, yeni işe girdiğin için de işe alan firma senin toy ve sürekli değişen düşünce yapından faydalanarak seni manipüle edecek ve yıldıracak. Bu noktada "ben bu yola baş koydum" diyeceksin. Kendini sömürt demiyorum. Kaliteni ortaya koy, Gerçi sorduğun sorudan çok uzaklaştık ama, şu an zumcu ve alfa kuşağının en büyük dezavantajı sürekli iş değiştirerek vakit kaybı yapıyorlar. Kariyerine ve işine uzun vadeli bir yatırımmış gibi, köşeye atılan altın gibi davranacaksın.
>>
>>223549086
>veri merkezleri turrakiyeye geliyor işler artar mı???
En son Alphabet Inc (Le google) ve Tırrıksel'in anlaşmasıyla google tr bazlı sunucu operasyonlarını taşımaya başladı evet. İşler artar mı? Kesin bir şey söyleyemem. Google big tech dediğimiz canavarlar içerisinde insan faktöründen kurtulmak isteyen ve mümkün mertebe en az insan ile iş yaparak, kendi özel çiplerini sunucu bilgisayarlarını tasarlayarak işi daha ucuza getiren ultra yahudi kafasında bir şirket. Geleneksel anlamda iş yapan, iş ortamı olan bir şirket değil. Buralarda işe girmek göt ister. Ama başka şirketlerin sanal sunucuları, kiraladıkları sunucu tabanlı iş yapan yerel firmalar vs var mı? Var. Tırrıksel işe alır mı? Tabi alır. Telekominikasyon sektörü kalifiye elemana muhtaç mı tırrıkiyede? Hem de nasıl.

Eğer bu yola baş koyacaksan, keyifli, yorucu ve maaş açısından uzun vadede tatmin edici sonuç alırsın. Ama bir seçenek olarak düşünüyorsan, garanti bir iş kafa rahatlığı, düzenli gelir gibi kriterler ön plandaysa, sırtını devlete daya pirom. Bir de sertifika demiştin, ne mezunu olduğunu sormadım.

Son olarak, notebook LM ile gemini ile haşır neşir ol, on numara kariyer planlaması vs yapabilirsin.
Sen sormadın ama ben yine de söyleyeyim, AI safe iş kolu ne var mesela? Veri Analisti ve Siber Güvenlik şu an yapay zeka otomasyonuna bırakılamayacak düzeyde kritik.
>>
File: ükm gtasa.jpg (110 KB, 1024x559)
110 KB JPG
site çok pis boktenli yapmış
>>
>>223554600
>>223555087
EWWWWWWWWWWWWWWWWWWW KUSUCAM AMK NE PİSLİK İNSANLARSINIZ YA
>>
File: 1780199953104999.jpg (1.21 MB, 1848x3250)
1.21 MB JPG
Why did he quit posting?
>>
File: gta sa alevi.jpg (156 KB, 1407x768)
156 KB JPG
>>223556343
ula boktenli t*rk piçi sen hala balkan taklidi mi yapıyorsun amına kodumun tırrığı seni siktir git burdan
>>
File: 1782194465292489.jpg (115 KB, 1280x720)
115 KB JPG
>ula boktenli t*rk piçi sen hala balkan taklidi mi yapıyorsun amına kodumun tırrığı seni siktir git burdan
>>
avrupa otoyolu yatırım ve işletme anonim şirketinde peyzaj işçisi olunur mu???? hiçbir şart istemiyo otoyol ortasına bi de kenarlara bitki dikilecekmiş iş tanımı bu.
>>223555724
>>223555943
neyse yaw bi tane iş ilanı gördüm ondan sordum zor galiba girmesi
>>223556218
keeeek uLa dün erken yattım yazdıklarını arşivden gördüm
>>
File: hintli amerika.jpg (281 KB, 1206x1732)
281 KB JPG
>>223556454
koçum wcde kartları patlat git avrupaya orda kartları kredileri patlat al ayfon 17 pro max git ordan amerikaya kanadaya latin amerikaya kartları takla attır git brezilyaya sinlge mom bul evlen işe giricem diye kandır zenciyi de kredi skoru için beni eklermisin kredine git orda takla attır gel türkiyeye ilk çektiğin borcu kapat (yarı fiyatına varlık yönetim şirketine) minimum 8-9 milyon TL kasarsın bedavadan yaşayıp dünyayı gezerekten

kazandığın 8-9 milyon TL'yi fonlara dağıt PHE TLY vs. bitti gitti ayda 200k gelirin oluyor minimum

https://www.youtube.com/watch?v=8dJLkMoOy2U&t=21m35s

bak burada brezilyada karılarla evlenip kart patlatan adamları anlatıyor aç izle
>>
>>223556606
bu tam hustle işi yaw bende o ruh yok. Peyzaj işi 5 iş 2 tatil + 40k mayış olsun çalışırım. Şartları öğrenecem.
>>
File: tüccar.jpg (106 KB, 1132x820)
106 KB JPG
>>223556688
koçum ömründe işe girdinmi iş bunları yapmaktan 10 kat zor

illa çalıaşcaksan evde AI train işine gir oturduğun yerden tırrıkların 2 katı para yap

git bul kendine follofoş olmuş bi karı brezilya avrupa amarika bas nikahı nikahı wcde tanıtma git orda çek kredileri kartları kaç wcye bişe olmuyor
>>
>>223556744
>koçum ömründe işe girdinmi
Hayatımda 5 dakika çalışmadım
>iş bunları yapmaktan 10 kat zor
Doru dion
>>
File: retirement lifespan.png (22 KB, 353x303)
22 KB PNG
>>223556869
tamam çalışmadıysan bütün hayatını nasıl çalışmadan bi 5 milyon tl minimum bakiye elde ederim üzerine optimize et o parayı 30 yaşına kadar yapsan 45e kadar ana babayla yaşa ev alacak ve geri kalan miktar ile çalışmadan yaşayacak gelir olur
sonra gider endonezyadan 18likle evlenirsin yat aşşa aç klimayı sonra

optimize hayat budur iç anadoluda bim üstü ev + endonezyalı eş + temettü
>>
>>223556924
şu an bi 360k var eylülde dede piçi gelecek 600-1000 € verir. full borsadayım.
>>
File: mengüç yahudi.jpg (88 KB, 477x948)
88 KB JPG
>>223557016
yaş kaç bilmiyorum koçum ama 30 yaşına kadar 1 ev parasını fonlara dağıtman lazım ki 40-45 oldunmu 2-3 ev parası olsun ondan sonra krediyle bi ev alır temettüyle hem morgıcı hem yaşam masrafını karşılarsın

mümkün olduğunca ya burslu oku ya ana baba yanında yaşa para harcamamaya dikkat et
>>
Hata bende ki insel koomırlara ciddiye alıp tavsiye veriyorum. berkay larplı proksiyle kendinizi avutmaya devam inseller.

Neyse akşama deytim var. bokunuzda boğulun
>>
File: 1773323121920790.mp4 (1.11 MB, 720x1280)
1.11 MB
1.11 MB MP4
>>223556218
idgi
>>
>>223557125
Yaş 29 oqlim neetullah. 9.7k$'ya çıkardım 5.4k'yı oradan 7.8k mı yapıyor işte oraya düştü. Borsadan parayı yapacam yaw kovalıyom. Bi tane osuruktan işe girsem ztn kira mira yok iyi olacak.
>>
https://files.catbox.moe/qb66ib.mp4
>>
anonlar sanirsam 4-5 yila norwood 2 oluyorum gibi emin degilim. sac uzatmak istiyorum ama oldu ya sac ekimi yaptirmak istedim mesela finasteride kullanmam gerekiyor mu deneyimi olan var mi burada
>>
>>223556744
>AI train

o ne
>>
File: 1763383954715311.jpg (25 KB, 640x346)
25 KB JPG
>turkish post about norwood
>>
>>223559775
>terzi kendi söküğünü dikemez
>>
>>223559721
koçum yakışıklıysan kelsen de yakışıklısın çirkinsen sırma saçlı olsan da çirkinsin
>>
File: 1768182085824020.jpg (11 KB, 358x374)
11 KB JPG
>>223559879
>>
>>223559775
i am paranoid 'bout it :(
>>223559961
yakisikli olsak burda ne isimiz var aq
>>
>>223560190
yaş kaç + önlerde bir sorun yok bence saç çizgisi maymun gibi önde olcak diye bir şey yok açık alın daha iyidir kaFFanın arkasını bilemicem
>>
>>223560627
23. widows peak var zaten su V cizgisi var ya aneyimde de bubeyimde de var o. genetik tamamen. sanirsam hairlineim gelecekte dicaprionun gibi bir sey olcak benziyo yapisal olarak

sorun sulalemdeki TUM erkekler kel :( bazen diyorum keske YORUK kokenli olsaydim mingol genleri baskin geleydi de mezara sacla gideydim aq yok yarrama benzeyen kaFFalari ile portlek gozlu yaratik hepsi. evlensem karimin amina bosalmaya utaniyorum genleri basariyla gececek diye orospu cocuklarinin
>>
>>223560786
zamanla alışırsın+sikine takmazsın kelliğe takmak sissy işidir
>>
File: ermeni.jpg (126 KB, 624x976)
126 KB JPG
iran savaşı gene alevleniyor yauw
>>
File: 1785370440704.jpg (267 KB, 1031x1434)
267 KB JPG
şiiler niye böyle
>>
File: 1769125918085329.webm (3.77 MB, 450x932)
3.77 MB
3.77 MB WEBM
>>223562376
its the price you pay for this
>>
>>223560786
Eczaneden proscar alıyorsun. 4 e bölüp her gün içiyorsun.
Minoksil %5 içeren sprey alıyorsun sabah akşam sürüyorsun.
Konazol şampuan ile 2 günde bir kafanı yıkıyorsun.

Bu üçlü saç dökülmeni durdurur ve incelen ayva tüyü saç köklerini saç yapar. Başka kozmetiğe domalma alayı tüccar safsatası.
>>223560935
t. Kel
>>
>>223562582
t. çirkin sissy
>>
>>223562582
ben NW2 olmaya raziyim en kotu buzzcut yapar gecerim hayatimin %90'ini buzzcutla gecirmis birisiyim cocukluktan beri :D proscar sikimi sakatlar ciddili o riski alamam yani. brezilyali translarin yarrak TA$ gibi o nasil oluyo hicbir fikrim yok ama kek
>Başka kozmetiğe domalma alayı tüccar safsatası.
yok domalmiyorum rosemary falan hepsi tira$ka. saydiklarin haric bir cozumu yok. bu dunyaya MINGOL kokenli gelmediysen o sac %99 dokulecek kacis yok
>>
>>223562818
>proscar sikimi sakatlar
Şehir efsanesi. Ben 20’li yaşlarımdan bu yana kullandım süründüğümde dahi. Finasterid işe yarayan tek şey. Sikim taşağıma denk yani. Bende tam ters etki yarattığını söyleyebilirim hatta. Daha çok sikim kalkıyor keeeek literal ibne olmam sebebiyle mi bilmiyorum ama.
Finasterid + minoksidil + ketokonazol + biotin/çinko supplementer.

Çok paran varsa saç mezoterapisi ve PRP yaptır pirom. Kafa şeklin nasıl kulaklar filan. Belki kellik yakışır. Bir de bıyık bıraktın mı mmm yirim

>>223562734
*KELİNE ŞAPLATIR* sus len
>>
File: IMG_0060.jpg (85 KB, 1170x874)
85 KB JPG
Bu herifin saçı protez mesela. Gerçi kel hali diye nette şoplu fotosu dönüyor ama bariz belli yani bir de protez kafaya yapışık. iğrenç amk protezle deri arası bakteri yuvasıdır kesin.
>>
File: Meeks2.jpg (73 KB, 1142x676)
73 KB JPG
bir insanı güzel veya çirkin yapan şey mandible

saç göz boy post diş burun bunlar önemli değil düzgün çenesi olan adam veya kadın yakışıklıdır

saç maç hikaye gidip çene ameliyatı olun wctcde ucuz 100k tlye halloluyor
>>
Aptal proksi, burada güzellik algısından çok, signature nevi şahsa münhasır görüntünün reserve edilmesi önemli. Ne anlarsın sen tırrık pırtık anca düz mantık ilerleyin böyle.
>>
>>223562991
simdi anon ben sac uzatmayi dusunuyom ha nw1.5 ha nw2 sikimde degil inan yeter ki diffuse thinning falan olmayasin yoksa buzzcuttur falan hicbiri kurtarmaz 15 yil yaslanirim
>Kafa şeklin nasıl kulaklar filan
brakisefalik, yuvarlak. kulak orta buyuklukte kepce degil. kaFFamin arkasi dumduz degil hafif yuvarlak cikik
>Bir de bıyık bıraktın mı mmm yirim
anonum adam akilli sakalim biyigim cikmiyor 3mm'de falan sabitliyorum en kotu daha fazla uzayinca yosuna donuyor.
>>
>>223563631
>diffuse thinning
Yaw vitamin al keratin şampuan incelmez. Uzun saçın daha çabuk döküldüğü de şehir efsanesi
>>223563631
Yakışır o zaman kellik. Ama işte kel olunca görüntüne 15+ yıl ekleniyor.
> anonum adam akilli sakalim biyigim cikmiyor 3mm'de falan sabitliyorum en kotu daha fazla uzayinca yosuna donuyor
O zaman minoksil yatırımı yapacağın yer belli anon. Sakala 6 ay kadar kullan fırça gibi çıkar daha da dökülmez ora saç gibi değil bıraktığında dökülsün.
>>
File: eastalpinidm (1).jpg (15 KB, 292x384)
15 KB JPG
>>223563749
anon fenotipim bu. ne onerirsin? hayatim boyunca stilsizlikten ya her yeri 3 numaraya vuruyom ya da abidik gubidik sakal uzatiyom. su cene bolgesindeki sakallari uzatmayi denedim bu sefer uyusturucu ceken avellere dondum. az bir sey kilo alsam berkay alsirta donuyorum. 23 yasindaydim goren 17 saniyor.

isaret parmagim bir tik uzun zaten testosteronsuzluktan maskulen olan HER SEY abes duruyor.
>Yaw vitamin al
aliyom anon b12 cinko c vitamini d3 vitamini k2 ile beraber
>>
güney asyalı karı diyordunuz bakın onlarda trklerden nefret etmiş hemen

https://www.reddit.com/r/AskTurkey/comments/1uk6xvh/trying_to_not_hate_turkish_culture/
>>
File: 1721013546283.jpg (47 KB, 814x425)
47 KB JPG
kuzenler guya denize cagiracakti cagirmadan gezmis eglenmisler story atmislar whatsappten ordan gordum

ve bu yaz da bitti bombos. hala khhv'yim. elimde cope malzemesi de kalmadi oyun falan da oynamiyom internet kesilse duvara bombos bakar dururum. yakinda ailem erdemin yanina yatiracak bu gidisle zaten TAM kaFFayi yerim 2-3 seneye
>>
File: 1693736675124.jpg (1.32 MB, 1600x4712)
1.32 MB JPG
>>223564537
müsloya benzemiyor iki sopa vurcan adam olur müslo olsa

>>223564614
koçum ben sizin yaşınızda khhv falan değildim biat edecen
>>
>>223564650
muslo yazan
>>
>>223564614
failed normie: post
>>
>>223563292
Burdaki chinletlere anlatamıyorum + çene filtresi lazım
>>
>>223564650
nerde yasadigimi soylemicem ama yasadigim yer sozde gelismis bir sehir ama koy. insani varo$. burdaki foITleri birak normal herhangi bir insanla mental olarak anlasabilmem mumkun degil. endonezyali foITlerle bile daha iyi anlasirim ha gonul ister picreldeki gibi BEMBEYAZ cekin ayak tabanlarini yalayayim ama olmuyor iste
>>223564800
kocum belli yastan sonra hayati normi/siCCan ayrimi yapmadan yasiyorsun boyle seylere takmiyosun. ama hala gunun sonunda kendi oSSurugunu koklayarak yasayan sican ibnenin teki oluyon orasi ayri.
>>
>>223564814
dişler bozuk+cilt bozuk+kafa bozuk+beden bozuk+youth dönemi bitti

hiçbir estetik düzeltemez
>>
>>223564899
normi knklerinle ne konuşuyosunuz
>>
>>223564030
Anon sakal şart. Ama dümdüz hepsi uzun olmaz. şekil şukul yapman lazım. kirli sakal gerekli ki elmacık kemiklerin belirginleşsin. Düz kestirme saçını. Kafanın ultra oval görünümünü yan tarafların daha kısa kesildiği kafaya doğru daha yoğun olan bir tıraş lazım, şimdi hırt tıraşı gelmiştir aklına direk ama hırtsız çizgisiz olacak. Saçların ön kısmınlarını uzun tutup yana tara. Bir de koyu renkli t-shirt, gömlek filan giyme direk suratın kabak gibi ortaya çıkar.
Açık renkli kıyafetler, açık mavi kot pantolon. Renk kombinlemen lazım. Aynı rengi okul önlüğü gibi kombinlersen yaşın küçük durur. Buna hayır diyeceksin ama ironisiz sol kulağa küpe. evet. Imajının tırrık gözündeki görünümünü radikal değiştirirsen çocuk gibi davranmazlar. abartı değil ama kocaman taşlı filan. halka bile kafi

Resim ilintiliyi postumdaki modifikasyonları tarif olarak yazdım yapay zekaya şu görüntü lazım sana.
>>
>>223564909
sen bensin dicem de hepimiz ayni miyiz aq. dis teli sart. 2-3 sekere abansam cildim yarragi kokunden yiyor. kaFFa gidik psikoz vuruyor ara sira. beden de meh eh. genclik universite donemi am patlatma donemi coktan gitti hayat bitti

hem gecmiste yasadigim travmalari hangi estetik duzeltecek? hicbiri. bos olum koy gotune
>>
hepinizi mogluyorum be baboLiler
>>
>>223565072
kafamda bile çıkıyo gözümün yanında sivilce çıkmış iz bırakmış. artık oyuk yerine kırmızı leke bırakıyo.

>kafa

bi ara feci obsesiftim aralıksız kafa içinde SPAM şeklinde aynı şeyler dönüyodu cehennemi yaşıyodum ilaçsız yendim melankoli+depresyon hep vardı ama onlar da azaldı

>diş

küçükken bozuk çıktı + bir sürü diş çekik + köpek dişim çıkmadı zamanla çürüyüp kırıldı

>tip

ne çocukluk ne ergenlik dönemimdeki halime benzemiyorum. çocukken şirinmişim. hatta gülümserken fotoğraflarım bile varmış görünce şok geçirdim. ergenlik+gençlik dönemi 0 fotoğrafım var mesela.
>>
amına koyim ne kadar arabesk takılıyonuz he her şey bozuk bilmem ne düzeltmeye çalış çabala işte amk tırrık heteroları nie böyle?
>>
>>223564650
Karı ikizin gibi duruyor hacı sikerken falan değişik hissetmedin mi
>>
>>223565060
ne kankasi aq bi tane arkadasim yok. 1 tane konustugum kuzen var altyas o da siCCan kaFFa hastasi. o bile cagirmiyo aq walla bitti mimar PICI fi$i cekmiyo
>>223565070
>elmacik kemigi
belirginlesmesi icin benim %12 vucut yagina inmem lazim. eger sporsuz zayiflarsam ciliz ibnenin teki olurum. oyle elmacik kemiklerim turanITler gibi cikik degil mlsf
>sol kulağa küpe
oQle hepiniz medeni yerlerde mi yasiyonuz :d kulagim delik iki yerden de ama takamiyom ortam musait degil. aile degil disarisi. burda varo$ kizlar kupe taktigini gorsun direkt ibne diye etiketlerler seni
>>223565303
ben de norolojik bozukluklar var direkt psikolojiden ayri. YAUW ANASINI SIKEYIM sanki derdim yokmus gibi bunlarin altinda eziliyorum ona sitem ediyorum aq. mILLETin ya 1-2 problemi var benim 100 tane sorunum var.
>çocukken şirinmişim.
ben prenatal low T'yim cocukken beni kiz cocugu saniyorlardi. ergenlikten sonra follox oldum. o kiza benzeyen halimle kizlari elliyodum kek hepsinin hosuna gidiyodu :D su anda ortaya sicilmis gibi bir seyim. belki okul + i$ yerinde tosunlanmalar hic yasamasaydim su anki durumumdan biraz daha iyi olurdum ama onlar ustune sos gibi geldi tum bu olanlarin. yeni i$e girmiyom zaten yeni insanlarin oldugu yere girmiyorum girersem DAHA da izole edicem kendimi daha da intihara meyilli olacam.
>>
>>223565543
>burda varo$ kizlar
And nothing valuable will be lost. Bro senin insanlar ne der kafasından sıyrılıp kendi iç pusulanla hareket edip stil oluşturman lazım. Bir avuç böcek sürüsü ne der diye yorarsan kendini ohooo
>>
>>223565543
bir kere dünyaya geldik onda da kaybettik yapcak bir şey yok

https://youtu.be/zKQfxi8V5FA
>>
File: itsalltiresome.jpg (20 KB, 531x376)
20 KB JPG
yogurta 50gr yulaf koydum yiyom keske cilek receli falan olaydi lezzet katarmis. bugune kadar cig yulafa sut katiyodum bence yogurtla daha guzel gidiyo
>>223565645
biliyon mu bi oglanla cinsel iliski deneyimim oldu biseksim oyle sadece foITler diyen birisi degilim ama ilk tercihim foITler. oglan tatli bir sey olacak twink. yani insanlar ne der kaFFasinda olsaydim aslinda hic sodomite gitmezdim ;DD sadece ben kendim oldugum zaman normipicleri dusman kesiliyor. goreceli sekuler modern bir yerde yasiyorsan ne dedigimi pek anlayamazsin yasaman lazim. burda kendin gibi 2-3 gun yasasan habidin yapardin habere cikardin. kendin olamiyon burada oyle bir yer degil kadikoy tayfa gibi takilamiyon
>>223565862
anon benim tanistirma ile evlendirilip bati avrupaya gitme sansim cidden var. yaparim benim icin sorun degil oyle bir iliski ama bi yanim da diyor senden baba olmaz sen sicansin ibnesin asla normal hayatin olmaz diyor. hic yapamazsam maske takacam. 2027 ki$i gibi tanistircaklarmis ben dedim okey siz bilirsiniz
>>
File: images4.jpg (35 KB, 335x597)
35 KB JPG
haberlere baktınız mı? şu tiplere bak kafayı yiyecem. 40 milyon tl dolandırılmışlar. nereden baksan bir milyon dolar yapıyor yaklaşık. sokakta görsen garip gureba sanarsın. emekli maaşıyla ay sonunu zor getiriyor dersin.
>>
>>223566149
Neet bunlar belli ve hiç evlenmemişler beraber yaşamışlar aney bubeylerinden kalan ev/apartman/tarla/arsa vs onla neetiLLalık yapmışlar
>>
>>223566094
Habidin ne amk xd
>>
kutu birayı açtım köpürdü yarısı halıya döküldü ilk kez bu kadar köpürüp dökülen bira gördüm anasını s2m. acaba satmadan önce maç mı yaptı oçlar
>>
>>223567348
en son bira iceli 2 yil olcak nasi seviyonuz sunu ;3 sevmek icin cok ugrastim tuborg amber tuborg gold efes carlsberg ictim kopuklu su gibiydi hepsi ;/ aralarindanen sevdigim efes pilsendi ama
>>
>>223567423
ilk biramı daha okula başlamadan içtimdi anLayamassın
>>
ilk biramı lisedeyken içmiştim yaş 32 vay anam vay hatta 2 lira mı neydi tam hatırlamıyorum arkadaşlarla para katışıp okuldan sonra bir kasa bira almıştık o zamanlar ucuzdu
>>
>>223567489
+ 13-14 yaşındayken babası alkolik olan arkın teşfikiyle 35lik rakı aldıktan sonra birer yudum alıp tükürdüydük. sonrada şarap aldıktı, ben sevmedimdi, o zamandan beri biracıyık
>>
>>223567543
eski fiyatları hiç hatırlamıyom. hatta geçen sene ne ne kadardı onu bile hatırlamıyom. siz nasıl hatırlıyonuz bana enteresan geliyo
>>
File: images (2).jpg (22 KB, 335x597)
22 KB JPG
>yas 32 vay anam vay
vay anasini pHen anonlari picreldeki gibi zixinliyorum meanwhile hepsinin gotundeki killar kadayif olmus bitmi$
>>
>>223567906
amk götünün kılları ne pişmaniyesi kadayıf olmuş bir ayağı çukurda özden aydın denen sığır ödü üstadı sığırı örnek alan sığırların toplaştığı yeri çok yanlış anlamışın
>>
>>223568104
>örnek alan
herkes tassaginda koseliliginde. yarin herkes atapust dusmani olsun bizimkiler kaMALci olur ;d
>>
>>223567423
olay buzz yaşamak sarhoş olmak tadını napcan zamanla beğeniyosun içersen düzenli
>>
>>223568177
2 tane ust uste kutu bira dikmistim hicbir sey olmamisti. abartmayin su boku walla

hele raki denen bok arasi bok nasil iciyorlar onu aq. agzima aldigim gibi lavaboya tukurmustum. viski de eh meh. denemedigim bi sarap kaldi belki severim onu
>>
>21 yyda betona tapınmak
>>
>>223568255
yavaş mı içiyosun veya obez olabilir misin kilolular kolay sarhoş olmuyo
>>
>>223568308
yok 55-60kg bandinda geliyorum gidiyorum. yavas ilk basta oyle iciyordum birkac bira sonrasinda artik hizli icebiliyordum da tik yok hicbir sey olmuyordu cok tatli bi ozguven vermesi haricinde. ama oyle etrafa sicayim saldirayim hic oyle tavirlarim olmadi
>>
File: menzil.jpg (110 KB, 542x691)
110 KB JPG
>>223568257
kimse betona tapınmıyo birader kökü laundralarda olan çiyansal WWF/WWE/WCW çukuruna düşmek istemiyo.
Kıssa: efendi hazretleri bir gün bir garibana sadaka verir. ona derler ki; o sadaja verdiğin her gün balla kaymakla kahvaltı yapar. efendi hazretleri dilencinin peşinden koşar. az para verdim bala kaymağa yetmez der.
kıssanın özeti la maL sen ver paranı efendi hazretleri bemwe i7 i9 long ultra ekslüsiv plusa biniyosa vardır bi hikmeti. her gün kaşıkla bulgur ver bol para
>>
>>223568585
bize köpek çeken batının hürmüz boğazını baypas etme projesine oke diyoruz. kalkınma yulu pırocesi. aynı anda yılanistan popcornla enerji hattı bağlantısı imzalıyor.
>>
>>223568585
take your meds schizo
>>
>>223568723
sırya sınırında ki mayınları temizleyip zilyon metrekarede organik tarım yapıp dış ticaret açığını kapayacağız
>>
> çiyansal WWF/WWE/WCW

ne demek istedi şizo ? çevre örgütleri ile kamalizmin ne alıp veremediği var
>>
gamze özçelik 4k upscaled porna izlaa
>>
maLa anlatır gibi
zaten fesoncular sebep değil sonuştur af edek gitsin yæ
>>
>>223568784
cia/wef
>>
>>223568970
ananın amı
>>
>bira
İçi boş kaloriler pipişler. Şarap içelim UwU
>>
>>223568970
prıksi maLLa tanıştın değil mi kursasklarlı @maL
>>
>>223568881
Songül karlı sütyensiz.flv > Gamze özçelik sakso videosu
>>
File: 1780520742481.jpg (9 KB, 275x183)
9 KB JPG
>>223569089
kendi gotune bakarak osbir cekmenin verdigi his > hepsi
>>
File: i.jpg (55 KB, 545x372)
55 KB JPG
oqlem eskidennnn olsa hapiste sürünüğrdük şimdi sefa sürüyürüq annadın?

vonder leğende sözünü tuttu töjenin balganlarda etkisini kırmak lazım vs ha karadag eu felan hLL süferiz yæ turrap kış sahati dedi ha
>>
File: obruk.jpg (88 KB, 446x300)
88 KB JPG
ben artezyeni vurup darlayı suladımmı maLı götürdümmü
10-20-30 sene sonra nolcak benene aQ
>>
>>223569228
Kafanda böyle bir halde kirasız yaşıyorum galiba pipiş yazık lel
>>
>tek derdim bu
esmiyor
>>
ibneler oç mu onlarda insan
>>
tRk çanları güncel son durum nedir ENTER
>>
>>223569746
Yaw Türk çanı diye bir konsept yok olmadı asla.
>>223569591
İbneyim eed. Problem?
>>
>>223569906
pasif misin aktif misin yoksa ap mi? diyelim pasifsin temiz insan gibi aktif nasil buluyorsun gizlilige onem veren WC gibi bir yerde.
>>
File: file.png (337 KB, 600x453)
337 KB PNG
youPİÇ eski widyoları niye siliyor ENTER
>>
>>223569945
Pasif ağırlıklıyım. Her önüne gelene vermiyorum anonsan. Nasıl buluyorum bildiğin tinder hornet. Yazmak istediğimi 1-2 hafta kadar platformda stalklıyorum ne kadar online, hangi saatlerde online kimi takip etmiş resimler otantik mi vs sonra literal sohbet ile olaya giriş yapıyorum yalancıysa ben gizliyim full aktifim vs diyorsa basıyorum engeli. Gayet basit
>>
>>223570385
femboy gibi misin yoksa erkeksi pasif mi? surda paylasilan uzun sacli femboy var o sen misin yoksa :D
>>
tork janny var mı burda post historyimiz görebiliyo
>>
>>223570567
Feminen değilim. Kendini ifşalayan troop ben değilim bro.
>>
>>223570659
ha sen o travestisin sandim :d bende AGP var cogu hiyar inanmiyor oyle bir sey olduguna da qualia gibi bir sey walla bu oznel deneyimleri cikarip gosterebilme sansimiz olsa keske. islaklik hissi nedir bilmeyen adama islakligi anlatmak veya hissettirmek gibi

kadin halim bana cok cazibeli geliyor. bir omur gecirirdim onunla. narsisizm diyen var bilmiyorum. kendimin kadin halini klonlayabilme ihtimalim olsa fiyati 10 milyon selanik betonu olsa verirdim hic dusunmeden. kendimden baska kimseye katlanamiyom zaten. belki de ondandir bi cope mekanizmasidir idk desu ;_;
>>
File: 1755814775197.jpg (317 KB, 1152x2048)
317 KB JPG
Niye bu kadar ibnesiniz la
>>
>>223570762
isaret parmagim yuzuk parmagimdan bir tik uzun. aneyimin rahminde testosterona maruz kalmamisim bile. ibneligimi travestiligimi bile ben secmiyorum aq. normalde determinizme siktiri ceken birisiyimdir ama genetik deternizim trvke
>>
File: 1696356674839.jpg (223 KB, 1154x2048)
223 KB JPG
>>223570798
TRT'ye başla hacı
>>
yarin eczaneden melatonin aliyorum uykuyu sabah 6 aksam 10 olarak duzenlemeden bana rahat yok
>>223571046
bu saatten sonra bir sikime yaramaz kemik yapimdan beyin yapima kadar tamamlandi her sey. ancak memnunum durumdan ne yalan soyleyeyim. futbok izleyip corap kokutan t*Rk olacagima boyle olayim daha iyi
>>
>>223570722
>bende AGP var
Anon… Anlıyorum seni ama hayatına birinin girmesi gerek. Sağlıklı bir cinsel çekim değil bu söylediğin. Kadın halini bir başkası beğense senin beğendiğin gibi tatmin olur muydun?
>>
>>223548526
*Inhales deeply*
>>
>>223571243
anon hayatima bi kadin girse bile ne kadar guzel olursa olsun o zixnimde yarattigim kendimin xx kromozomlu hali ile ayni olmayacak. ne onun kadar guzel olabilir bana gore ama bundan da fazlasi zixin yapisi kulturel olarak benden ayri dunyalarda olacak

zLabimde zixinliyom mesela kendimin kiz hali ve benim kopyam. onunla birlikte gezerdik birlikte kesfederdik bazi seyleri birlikte gulerdik ben onu o da beni anlardi daha agzimizi acmadan birbirimizi anlar durumda olurduk. bu bir mental sakatlik biliyorum ve bundan kurtulmadan hicbir kadin ile mutlu olamam gelecekte.
>>
Qüno iBBina dolmuş buralar
>>
>>223572930
ibne dolsa yine iyi spamcı bile burada
>>
>>223570798
bullshit
>>
>>223548526
I would do anything for Ilkin Aydin
>>
Honor Pad x9a alınır mı???
>>223573130
spamcı dediğin kanadalı mı?? + berkay oqlim o legit
>>
>>223574047
I wanna smell her pussy armpits and foota
>>
https://x.com/eagle_patriot21/status/2083264469812023805
hintli karılar schwanz lecken yapıyo
>>
File: 1756705686050824.mp4 (1.3 MB, 1080x1920)
1.3 MB
1.3 MB MP4
>>223575162
he could atleast get a hot not fat one
>>
yandex haritalarda çucukluğumun geçtiği mahalle+bokulun 2011 görüntülerine baktım axxx uLan axxx nostalci vurdu. şimdiki kaFFamla çocukluğuma gitsem eFso olurdu yauw.
>>
>>223576869
>yandex haritalar
Taksici misin? Radar uyarısı veriyormuş galiba
>>
>>223576976
>o google maps ve yandex haritalar(2011 görselleri için) sokak görünümünde gezmiyor
tüh sizin gibi sıçana
>>
Pazar gezmesinide misiniz laa
>>
öLü
>>
>>223575854
10/10, good taste Moshe.
>>
File: images.jpg (6 KB, 225x225)
6 KB JPG
Sizi geride bıraktım Tîrkler, artık Avrupa tarafındayım
Fransa'daki cihatçı arkadaşları toplayıp Türkiye'ye şeriat getireceğim
>>
>>223580643
>>223578784

Beybi, vay dont yu kam ovır?
Red vayn supırnova, foling intu mi (lets pik it ap nav)
Ay dont keyr det yor ı stonır
Red vayn supırnova, fol rayt intu mi
>>
>>223582090
Ok
>>
>>223582090
yunanistana iltica mı ettin?
>>
burda janny var post geçmişinize bakıp kim olduğunuz ima eden
>>
https://x.com/Darari_lib/status/2083915318292857135
81chanda postluyorlar mıdır???
>>223585977
/int/te mi /tr/de mi
>>
>>223587009
/tr/'de farkettim dolayısıyla ikisinde
>>
>>223587009
81chanda unironik redditte postluyanlar var kek anahtar kelimeleri yaz şak diye çıkıyor 3-4 kişi post geçmişini görünce anlıyon
>>
>kılıçdaroğlu kazanacak ccp domaldı seccadeye bastı tüccara biat etti
farkla yenildi
>kamala kazanacak tüccar hint ittifakı
farkla yenildi
>wc bricse girecek
girmedi
>libreboot intel management engine'i tamamen deaktive ediyor
etmiyor
>wc şahlanıyor
enflasyonda dünya yedincisi
işsizlikte dünya beşincisi (geniş tanımlı işsizlik %33)(buna ev hanımları ve aöf/üni kayıtlı olup eğitime devam etmeyenler dahil değil)
sokak köpekleri insanları yiyor
cinayet oranı sierra leone bangladeş gana malawiden daha yüksek
>>
>>223587348
gel benim postlarıma bak bedavaya maaşkowwatlığı yapan ceni
>>
>>223548526
Bazı enayiler WC vatandaşlığından çıkıp mavi kart almak yerine tayyarın cebine 9 bin euro dövizli askerlik parası bayılıyo yav.
>>
>>223588779
sen ne zaman gittin almanyaya
>>
>>223588740
ipleri görebiliyo mu jany
>>
>>223589386
pHilmiom ama zannetmiyorum modlar görüyordur
>>
>>223589386
koçum pol 'u açtıran üstad jefrey epstein
redditin ilk 10 milyon karma alan global moderatorü onun manitası ghislane maxwell, şu an en çok sahibi hissesi olan newhouse family yahudi
youtube google sahibi iki yahudi sergey brin larry page
twitter kurucusu yahudi, elon muks satın aldı go fuck youself dedi sonra duvarı öptürdüler şu an moderatörü nikita bier yahudi
instagram facebook whatsapp zuckerberg yahudi
tiktok çin malıydı zorla yahudiye sattırdılar larry ellison yahudi
bütün dating uygulamaları yahudi, pornhub sahibi haham, blacked sahibi yahudi

internet torrent siteleri hariç herşey yahudinin elinde

4çan direkt ip veriyor, ben amerikaya girerken sınırda facial recognition yaptıklarında gözümün önünde aiye tarattılar çıkan siteler desuarşiv falan vardı gözümle gördüm kendi fotomu + üstad marco rubio dedi yahudi israil hakkı bişey yazana vize yok ülkeye sokmucaz
>>
>>223590875
anonimlik exposed burda turk janny
>>
File: endonezya.png (677 KB, 690x814)
677 KB PNG
artık yaş kemale erdi bakir ölmektense 18lik endonezyalıyla evlenip oraya taşınmalı parayla idare edilir orada bide çocuğu okula yollamaya gerek yok homeschooling serbest tarih dersi yerine üstad kadir mısıroğlu izletip büyüteceğim
>>
>>223591188
türk ceni yok geçen sene hacklendiğinde tüm yetkililerin bilgileri ortaya döküldü türk çıkmadı
>>223591190
bununla evlenirsin de doğurunca ortaya makak maymunu gibi bir şey çıkar ona katlanılmaz
>>
>>223591029
Telegram hakkında malumat
>>
>>223591029
>ben amerikaya girerken sınırda facial recognition yaptıklarında gözümün önünde aiye tarattılar çıkan siteler desuarşiv falan vardı gözümle gördüm kendi fotomu
yalan söyleme la kOÇ adamlar senin hangi cihazdan hangi ağdan girdiğini nasıl bilecekler sanki internete kimlik belgesiyle giriyon amk
>>
File: endonezya bebek.png (1.12 MB, 668x1070)
1.12 MB PNG
>>223591459
telegram goy işi koçum ondan zaten bedava pdf indir filim müzik hepsini indir iranlıların hepsi telegram kullanıyor gore at purna at herşey serbest gerçek özgürlük budur

fmhy.net girin bakın

https://www.ms.now/opinion/jeffrey-epstein-4chan-chris-poole

epstein 4çan bağlantısıda burda yazıyo
>>223591521
yaw turrok piçi suratın fotoğrafını direkt scanliyorlar nette suratın nerde varsa dökülüyor

zaten vize başvur yaparken sosyal medya hesaplarını istiyorlar boş bırakırsan direkt red doldurursan orda filistin beğenmişsin israil karşlıtı bişe beğenmişsin direkt red hep böyleydi biden zamanıda

>>223591411
bebekken güzel olsun yeter büyüyünce çocukların hepsi çöpe
>>
torrent sitelerinin ayakta kalanları rusya ve brezilya gibi yerlerde olanlar
1. ve 2. dünya ülkelerinde(nato + majör nato müttefikleri + 5 eyes + japonya + güney kore) hepsi ketleniyor en son zamunda ketlendi
zumcular torrent kullanmayı bilmiyor zaten warez kültürü yok
>>
>>223591411
suzuran (kaguya) var
>>
File: 1785610878527.jpg (237 KB, 1241x1518)
237 KB JPG
>>
>>223591607
zumcular klasör açmayı bilmiyor geçen bombokten biriyle konuştum dedim GTA sadan sonra bitmiştir ben ondan sonra doğdum diyor artık yaşlandık iş bitti

şimdi bu pc parça fiyatları pahalandırılması da aslında bulut oyunculuk forslamak için bi sebep ama bence winbok ve systemdli linux kullananların pcleri brickleyecekler olan bilgisayarları da bozucaklar millet yenisini alamayacak çok pahalı diye herkes bulut oynamak zorunda kalıcak oyunları kiralayacak satın alamayacaksın

bazı boktenliler rolling release arch vesaire savunuyordu AUR full malware dolmuş windowstan kötü düz arch kurup update atsan direkt vürüs bulaşyıor aur u kapatmışlar o yüzden dünün haberi

https://www.bleepingcomputer.com/news/security/arch-linux-disables-aur-package-adoption-to-stop-malware-flood/

pcye firewall kurup dışardan gelen bütün bağlantıları kapatın + updateleri kapatın

geçen hardware wallet övenler vardı hardware walletleri sikerttiler göt üstü düştü hepsi https://www.coindesk.com/tech/2026/08/02/bitcoin-cold-wallet-attack-spreads-to-4-500-addresses-as-losses-near-usd89-million
>>
>>223591586
kOÇum o zaman o boklu suratını her yerde paylaşmazsın biter sen öyle bir anlatıyorsun ki sanki adamlarda sanki gizli bir teknoloji var da internette tıkladığın her siteyi buluyolar.

senin suratını çekip google görsellerde aratsam ben de 4chan arşivlerinde bulurum zaten.
>>
>>223591411
her ay alım oluyo
>>
>>223591586
Pavel'i ketleyecekler mi??
>>
>>223591607
torent kullanmanın nesi zor ki zoomerlar 60 iq mi
>>
>>223591757
gizli teknoloji de var
Clearview AI aç araştır thales group nedir facefirst nedir

>>223591829
bilmem

https://www.youtube.com/watch?v=e0iAU9BZ0g4
>>
telegram kurucusu ile rusyanın arası açıldı rus askeri cephe hattında o program üzerinden konuşuyomuş pariste tutuklanınca natoya teslim olmuş en son onu terörist listesine ekledi ruslar
>>
>>223591866
geçen gün tucker carlsonın programına adam çıktı kendisi anlatıyor insan yüzünün 1/32sinden bile senin internetteki tüm fotoğraflarını buluyor gizli bir şey değil para verip gidip kendin de aratabiliyon
>>
systemd açık kaynaklı değil mi amq
>>
>Clearview AI aç araştır thales group nedir facefirst nedir
dün talipe 15 temmuzda suikast girişimi yapan fettullahçı askerlerden birini yakaladılar yüz tanıma programından yakalamışlar demek böyle bir şey. bu şimdiden böyleyse 10 sene sonra ne olur hayal bile edemiyorum.
>>
File: wow çar.png (3.56 MB, 3024x1964)
3.56 MB PNG
sikiş vermiyorum 4k çözünürlük çarımı kasıyorum arkada .flac formatında sansar salvomu açıyorum
>>
Ukraine has run more than 8,600 facial recognition searches on dead or captured Russians in the 50 days since the war began, using the scans to find the soldiers' social media profiles - and send photos of their corpses to their families back home
>>
alternatifleri de sistemin kendisi uretiyor buradaki linuxcu dingiller farkinda degil. oyle bir ekosistem yaratiyorlar ki linux tarafinda systemd/dbus kullanmiyorsan populer uygulamalarin cogu calismayacak sisteminde. geleneksel paket yoneticilerin yerini flathub alacak kimligini dogrulamadan hicbir sey indiremeyeceksin. windows'tan 100x daha beter bir sistemin icine cekiliyor normiler farkinda olmadan. internet baglantisi olmadan linux = cop. tam WEF'in idealindeki bir OS walla. internete bagli olmadan paketler kurulamayacak bagimlilik cehenneminden, hicbir seye sahip olamayacaksin
>>
yine belediye başkanları tutuklanmış. gs rennes hazırlık maçı kadar gündem olmuyor :D bütün siyasi aktörler zkpnin ardına geçince sıra koçlara, sabancılara gelir mi? sabancı grubu binlerce amerikadan ev alıp kiraya vermişti bununla mı alakalı acaba?
>>
>>223585977
/tr/'de kimin kim olduğunu anlamak hiç zor değil amk
>>
>>223594530
sen yunanistanda ne yapıyorsun iltica mı ettin yoksa proksi misin
>>
>>223594530
evet ama tr dışında bahsettiğim şeyden bahsedince anladım
>>
David Bowie'nin Hunky Dory'si içimde feminen hisler uyandırıyor, doğal yollardan sisifikasyona uğruyorum sanki .
>>
bu bergoyim larpçısını her okuduğumda içime kurt düşüyor geminiyle 2 saat konuşup gelecekteki ai karımın hayaliyle kendimi rahatlatıyorum
>>
File: memeticwarfare.png (2.78 MB, 1862x1581)
2.78 MB PNG
imaj ilintilideki tablo hakkinda dusunceleriniz?
>>
>>223597114
demir delik icad olunub mertiq bozulub

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.