sirotinja na aparate edicija
>>223648640>edicijaovo. It's bazirani ex-yu standart the same like maturanica
gdje ovaj glupi mongol da mi otvori konac
jebem ti angry montenegorska bebo
Da ne bješe Niksičana!
>>223648640only good thing amerimutts made
3 sata dok punim pičku.
Sretna vam Oluja, da se ne zaboravi da kmeketajuca stoka je 91e nalozila mi kucu, minirala crkvu, raskopala grobove i pobacala kosti niz brdo te ubila dio rodbine. Posrbljena vlascad danas u hrvatskoj nazalost ima previse prava al svakako im je stanovnistvo u prosjeku 60+ pa ce pocrkavat za 10ak godina. Cast iznimkama al prevelik dio mrzi i prezire Hrvatsku. Zelim da vucic vlada jos 100 godina i da vas odvede u pokolje sa siptarima koji ce vam zivima izvadit bubrege + da vas NATO ponovno pregazi ko marvu. Zivio vucic i nek se ponovi banjska sa cijelom srpskom vojskom, jaki ste i mislim da mozete rjesit cunjoglave sipce bez pardona
>>223649000Tricex
majmunko kolko si visok?
>>223650738malo manji od moje kite
>cтaвим aлapм зa 6>бyдaн oд 4:30Jeбeм ти живoт
Krača šetnja, pekara, dučan u tom redu.
Jel valja ovaj novi Spajdermen film?
jer sam juce reportao traktoristu za spamanje
>>223651296Дoмapи ycтaшe фpф a бoгaми и цeц
>>223651296Strašno.
Trebam srediti sobu.
>>223651587zasto kad ces biti izbacen iz nje?
>>223651629Ko če biti izbačen bre? Idem na smrt ako neko dođe da me izbaci.
>>223651638ali keva je unajmila nekog lika da te izbaci iz kuce
>>223651650Da. Znaš šta sam rekao i rekla mi je sama. Čini mi se sasvim mogoče.
>>223651660ako nista bit ce ti lijepo slovenske ulice su lijepe i comfy za život
>>223651660mozda ce ti i pojebat kevo
>>223651730Prije se roknem.
Prdnuo sam.
Da li je ovo red flag?Upoznao sam zenu 29 godina, u postupku razvoda od prije mjesec dana zbog porodicnog nasilja. Muz je fizicki nasrnuo na nju, trenutno je u pritvoru. Ima dvoje djece. Odmah prvi dan me zvala u svoj stan na druzenje, veceru i sex. Ja s druge strane imam 30 godina i nikad u zivotu nisam imao curu jedan sam od onih smotanih sto ne smiju ni prici curi. I onda upoznam zenu koja zeli sex, radi svasta u krevetu cak mi salje i intimne slike. Bojim se zapoceti ista sa njom jer s jedne strane nije mi bas fizicki privlacna izgleda puno starije iako joj je tek 29 izgleda ko da joj je 40. Ali nudi sex i veceru a ja nikad nisam imao ovakvu priliku. Da li da je blokiram i prekinem kontakt ili je vrijedno rizika? Hvala
PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Vučić kritizirao je odluku Vlade Crne Gore da pošalje svog predstavnika na obilježavanje 31. godišnjice vojno-redarstvene operacije "Oluja" u Kninu."Službena Crna Gora sudjeluje u proslavi 'Oluje', a nikoga nije poslala na komemoraciju stradalim Srbima u Mrkonjić Gradu. Hvala Vladi Crne Gore. Ovo nije kraj, već tek početak takvih odluka", ustvrdio je Vučić, prenosi RTS.
RADIO-TELEVIZIJA Srbije gotovo je cijeli 4. kolovoza posvetila 31. godišnjici vojno-redarstvene operacije Oluja.Srpski javni servis od ranog je jutra objavljivao priloge, razgovore i političke reakcije, imao je reporterku u Kninu, a navečer je na Prvom programu izravno prenosio komemoraciju Srbije i Republike Srpske u Mrkonjić Gradu.Glavni dnevni tekst RTS je otvorio u 5:50 sati, a dopunjavao ga je sve do 20 sati. Nakon toga je od 19:30 do 21:52 vodio zaseban tekstualni prijenos komemoracije na kojoj su govorili srpski predsjednik Aleksandar Vučić, Milorad Dodik, patrijarh Porfirije i drugi.RTS je Oluju tijekom cijelog dana opisivao kao "progon", "pogrom", "agresiju" i "etničko čišćenje" Srba. U uvodnom tekstu naveli su da je tijekom operacije ubijeno ili nestalo oko 2000 Srba, a da ih je više od 220.000 protjerano iz Hrvatske.
PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Vučić kazao je u utorak kako je vojno-redarstvena akcija "Oluja", kojom je u kolovozu 1995. godine oslobođen do tada okupirani dio teritorija Hrvatske, bila zločin koji Srbi ne smiju zaboraviti, zaprijetivši istodobno kako se nešto slično više nikada neće ponoviti.
Vučić je bio glavni govornik na skupu u Mrkonjić Gradu u Bosni i Hercegovini, gdje su vlasti Republike Srpske organizirale okupljanje koje su nazvali "danom sjećanja na ubijene i prognane Srbe", a 4. kolovoza su proglasili i danom žalosti u tom entitetu.Unatoč opetovanim pozivima vlasti za masovni dolazak i organiziranom prijevozu, u Mrkonjić Grad stigao je razmjerno mali broj sudionika, no došli su svi najviši dužnosnici Srbije i RS-a.
Čelnik vladajuće stranke u RS Milorad Dodik poslao je slične poruke, opisavši "Oluju" kao nastavak zločina počinjenih u razdoblju Nezavisne države Hrvatske (NDH).Hrvatsku je optužio za "agresiju na RS", SAD za sudjelovanje u "genocidu i etničkom čišćenju", a vlasti Crne Gore za izdaju Srba."Sram bilo Hrvate", kazao je Dodik uz tvrdnju kako je današnja Hrvatska imala za cilj "dovršiti posao ustaške NDH".
https://www.youtube.com/watch?v=hzzuNy25BdQhttps://www.youtube.com/watch?v=c1ooYapkiHEhttps://www.youtube.com/watch?v=Ns7Ebli9GPAhttps://www.youtube.com/watch?v=qUaa-y28ITQhttps://www.youtube.com/watch?v=YuYYUZuA4zk
https://www.youtube.com/watch?v=89FB43fRabwhttps://www.youtube.com/watch?v=CWtU9FAclmkhttps://www.youtube.com/watch?v=K8Da95hFL4Ehttps://www.youtube.com/watch?v=fxv4ohUn-7Ehttps://www.youtube.com/watch?v=mgRpDL4nsZ0https://www.youtube.com/watch?v=bR5aON7D0Io
Sretan dan pobjede svim srboturskim junacima: vlasima, geždovanima i/ili đojlenima! Podsjetnik da ste popušili sigurnu pobjedu, da ste naši serviri i da nikada, ali baš nikada nećete na Kosovo jer su i glupe šiptarčine bolji vojnici od vas!Ajmo sada svi skupa sa Slavkom: BRRRRMMMM BRMMMMMMM BRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMhttps://www.youtube.com/watch?v=Ja6WuoMvaPE
>>223652259jebote samo kukaju i placu
>>223650070>
>>223653372>>223652204
>>223653603razboli se od raka luka pogani degenu
>>223653615ides li u knin danas s drugim crvenim hrvatima slaviti traktorijadu?
>>223653645idem u dubrovnik na reprizu
>>223653664sve vam je oprosteno crveni hrvati, al ako ponovo zalarpate morske srbe opet cete doma u crnim vrecama i vrecicama (za velike tj malene majmune)
frf
>>223650070najmanje retardirano dijasporsko govno
>Crnogorci nisu sudjelovali u povlačenju na Bleiburg u svibnju 1945. godine u sklopu glavne kolone. Glavnina crnogorskih snaga (četnika pod vodstvom Pavla Đurišića) uništena je mjesec dana ranije, u travnju 1945. godine, u Bitki na Lijevče polju pokraj Banjaluke.frf
nista licno hehe
na brinite nacionalisti bit ce jos blajburga
>>223653800Why is all ex-yu diaspora completely fucking retarded. I don't see it so much with other groups. Serious question
>>223653929razboli se od rakcuge luka pogano pseto>>223653935>mora da fotosopira sliku jer je on sam sirotinjski menlethahaha trebinjska nakazo
>>223653946ovo je original, ja sam te samo malo uvecao
>>223654002ta krpa koju si stavio u centar sluzi samo za brisanje noga ili eventualno kao zamjena za toalet papir frf
Sa lijane majmun viče,Da sam bar viši poglavniče!
kako se guzobolko blamira, pun folder mojih slika, samo ga zamisljam kako sad onako znojav debeo i ruzan edituje slike i smije se sam sa sobom u maminoj garazi frf
>>223654201naglas cecnuo
Ti si veliki majmun!Za tebe!
>>223653372>>223653800Nisam dijaspora, na oceanu samKmekece veliki vodja danas vam opasno, takija i mulja. Sta ne krenete kosovo svetinju oslobadjat, sljedece proteste nadam se vam zapuca neko i da se pokoljete medjusobno, mala zrtva za opci mir na balkanu. Steta normalnih srba, al da nema vanjskih sila sprijecavanja svinjarija izasrali bi se po ciloj exyu i sire opet
>>223654858dijasporko guzobolko
Sretna vam oluja i bljesak i ako dragi alah da, da ih opet zguzimoInsalah i da bojanu laban zguzim ko 4 gardijska brigada srpske junake kod knina
>>223654946pitaj ga kako da narastes do 180
>trebinjski patuljak govori drugima da su niskifrfffff
>>223654858Certainly can't be Vito
>>223654891Rak kostiju te odnia majmuncino, recu crnogorskom prijatelju sa broda da ti jebe milosrdnu majku, niko ni ne slavi tu od nas hrvata oluju a on vas zazire vlascine turske gore nego crnog djavla, a ne vole vas ni ostali pseto
razboli se od raka glupi ustasoidu, to ti je i sudbina, da ti nepalci i srbi jebu zene dok ti kmetujes na brodu frfff
>>223654346vidi mu se na faci da nikad nije jebo
mali majmum gollum laban opet divlja zovi bojanu da ti protrlja te klempave usi da se malo opustis
Srpkinje sam jebo po obali i u beogradu, mogu ti dat adrese i imena sva, za hrvaticu sam danas ozenjen nakon sta sam se izivia ko rasplodni bik, a rak mozga vec imas od osiromasenog urana, steta samo sta ti po majci nisu rasuli sjeme pjesadija natoovska vec su ti starog samo sasuli klozetnim bombama.
Majmunko znas li kako kazu ameri "pazi sta zelis mozda ti se i ostvari", ne bih lepo prosao druze, ali bukvalno, mislim da bi te ne samo tukao vec i maltretirao do te mere da bi nosio pelene za ceo zivot od trauma i pio i jeo na slamcicu i venu. Jebena klempava mentolcina, sisica sa interneta pokusava da bude mangup, jbga internet je pa sve trpi sta reci drugo, idi sada pitaj mamu da li mozes jos malo da budes za kompomZivota mi pricam sada drugaru....nije to tuca nego bih te bukvalno satima moguce i danima maltretirao do mere da bi verovatno izvrsio samoubistvo
dovedite mi tahija da pravim gulash od njega
>Zivota mi pricam sada drugaru>neironicno se zalio irl liku da ga okida 4chan anonfrfam kakav je to degen bio hgahahahaha
Najpre moras da promenis stav svoj i gledanje prema zenama i zivotu.Ti si napravio konstrukciju i procentualnu vrednost nje, 45% sanse da je u vezi, scenarija razna gde ispadas super heroj ali NIKADA to ne izadje na dobro.Prvo nije ni ona neki jebeni bitan faktor u zivotu a drugo pocne ono sto se uvek desava, da osobu koja ti se svidja idealizujes do bolesti, to sam radio ja, to je radio moj cale, deda, keva i jebeno svako bice na planeti a ta osoba je daleko od idelnog a ne retko i suprotno od ideala koje bi hteo.Opusti se, budi iskren, imaj samopouzdanja sa samim sobom, niti ces joj biti lik u zivotu sa najvecom kitom, najvise para, najbolje gradjen itd...nista od toga ali moze biti tvoja i bukvalno da je dovedes do toga da ludi za tobom.Zene vole da si nezno-grub (zvuci glupo ali je tako), u sexu jako siguran, iskusan i uglavnom dominantan, zele paznju, zele osobu koja moze da je nasmeje. Zene su depresivci po prirodi i kompleksasi, mnogo bih morao da ti pricam a ne pisem da bi me razumeo i shvatio bi da je to istina, pa jebote tako lepa bica koja toliko uticu na nas su tako nesigurna i labilna da je to strasno, musko MORA biti oslonac, ni jedna nece pizde pored sebe koje mora da dize na noge i uci ih kako da budu muskarci, to se vec ocekuje.I kao depresivci prirodni zene vole muskarce koji ih nasmeju, cak je i Merlin Monro kao najlepsa zena sveta rekla nesto tipa muskarac koji me nasmeje ce me najlakse odvesti u krevet.Zene vole i crni humor ali ne vole vulgarnost i biti prost, nevaspitan i neotesan, to ne voli niko, to nema veze sa crnim humorom.Nadam se da sam malko barem slozio sliku sta zene vole i zele, budi iskren i pridji joj, reci lepo aj na pice ako raspolozena ovih dana ili joj trazi broj ako nemas, napravi prvi korak normalno, nemoj da ga uvezbavas i da previse razmisljas o njemu jer ce se videti da je to plasticno nekako, vestacki, usiljeno i bice odbojno.Budi svoj i koriguj se polako na bolje
>>223655693Prosek godina 29Prosek zarade mesecno oko 1500evraProsek zaradjenih para do sada oko 200 000evra, mozda i jaceProsek koliko sam riba jebao 20-30Prosek koliko sam puta sex imao blizu 1000Auto mi prosecno trosi 10litaraVisina 190cm, iznad proseka jeKurac 20cm, iznad prosekaIQ preko 150, iznad prosekaKilaza 108kg, iznad prosekaTako da nikako nisam prosecan likdoslovno jucer si imo isti postti si retardiran ko tahi
>>223656014Prosek godina 28Prosek zarade mesecno oko 15000 evraProsek zaradjenih para do sada oko - nenormalanProsek koliko sam riba jebao 17-18Prosek koliko sam puta sex imao blizu 1000Auto mi prosecno trosi 25 litaraVisina 183cm, iznad proseka jeKurac 18cm, iznad prosekaIQ preko 150, iznad prosekaKilaza 100kg, iznad prosekaTako da nikako nisam prosecan likTata sam i za tebe i tahija, mali nedojebani patuljkutata sam za sve vas
>183lazljivi majmune cec
>>223655060>da ih opet zguzimoБypeк ca cpeбpoм дoдyшe
zamisli koliki si patuljak kad ti 183 izgleda nenormalno visoko frf
Iz svega ovoga sto sam videla je taksista koji objektivno ima zivot i ispricao je i ostavio vise stvari za mesec dana nego prosecan anon za ceo zivot, opet i sve ono sto radi i sto je radio je nenormalno.Ima sigurno i bogate roditelje pa mu se moze.Opet, od sexa, dopisivanja sa devojkama, drugova, audio snimaka gde prica dozivljaje sa drustvom, drogirani na lsdu do nekih poslova, auta skupih, neke njegove tehnike i drangulija sa ajfonima, zadnjicom od devojke.....je zanimljivije od obicnog posta, samo preteruje, vidi se da je arogantan.Da ne ulazim u to sta radi ali sigurno je da ima poprilicno bolji zivot od vas a i za svaku glupost napisanu kaci slike, drustvo, snimke, "dokaze", zanimljivo neobican tip, ne znam otkud ovde takav.Kolicina guzobola koju je napravio vama je van granica normale, na svaki nacin neko pokusava da ga uvredi i spusti ali nekako ne ide, vise ispada detinjast i nezrelo.Vidi da vas boli i da vam je pogodio ego, cak je i nas CROanon toliko preterao da proziva decka zato sto mu je najbolji drug ili kum poginuo zajedno sa njim u kolima. Koliko sam procitala njegov napad kuckanja par puta taj decko je umro njemu na rukama a ovaj ga je pri tome jako voleo, tezak je post bio.4chan je pa sam svega videla mada da ti je neko trn u oku u toj meri da se takvim "forama" koristis je bas nefer i deprimirajuce a vise govori o tebi i to je zabrinjavajuce anone.Muska sujeta je cudo!Ponestalo mi je teksta i samo da kazem da taksista izgleda kao premija!
>>223656073svaki put kad napises 183 nasmijem se jer jos uvijek lazes mali majmune lel
>on i dalje misli da je 183 nedostizno veliko a to je srednje/nisko u CGfrf tako je to kad si beba iz austrijsko-turskog silovanja pa imas te nazadne gene frff
It is Vito. He's alive unfortunately
Majmun ne laže, ima 183cm, ali s kapom i kad stoji na prstima! Vidi se na slici >>223652204 !
ko ce da kaze beckom konjusaru da zene u CG nemaju 160cm kao hrvatske geno-nazadne kurvice frf
>muh height>Muh ethnicity You guys are literally retarded and you're arguing about the shit you can't control.
evo ga luka opet preskocio terapijudaj umri od rakcuge ili hemoterapije vise picka ti materina
>i bogalj i kuckojeb su manleti frf
You're actually so dumb you think an American immigrant is Serbian. I can't even translate half of your posts properly because you use slang. Oh right the retarded monkey uses AI to code. You're basically a pajeeta, and if the rumors are true about the same height
>>223656295Caмo cликaј пacoшBeoмa јeднocтaвнo
luka daj popij bar pola leponexa, predji na neku drugu personu, trebinjska nakaziceevo sa denisom mozes da guzobolises isto, i on je okinut pojacano danas frf
>>223656313I've already done it. Several times actually. Not doing it again.
10 godina lažeš o visini Bogdane, jednom majmun - uvijek majmun.
>>223656337Хaхaхaхaхaхaхaхaх вaжи
>>223656458Here I'm not gonna go dig out my passport.
>kuckojeb i dalje forsira americku personufrf
>>223656538No amount of proof will be sufficient. Your mental illness is incurable
>>223656569odgovaras denisu
>>223656580Pa znam. Ali ne više čovek ovde.Who cares I'm bored and waiting for food to be ready.
>>223656569>>223656580>>223656603sve kuckojeb
what are you doing in Serbia, americaca
>>223656618Vidi>>223656618
>>223656636i denis je zaboravio lekice danas, vidis kako guzobolise
>>223656628I like it here. I've been here long enough I consider it my home. People are nice, women are beautiful and I can afford to do whatever I choose. Language is hard though I speak like a retarded child. Which is why I use English here because there's no point in using my fucked up Serbian on an American anime website
>brat za brata, manlet za manletafrf
why do croats pretend to be western european unlike serbs?
>>223656688denise podijeli leponex sa tvojim toplim bratom iz trebinja, vidis da vam oboma treba hahahaha retardi masni
>>223656514Legit incredible, in my humble opinion. Why don't you enlist the help of that resident wizard dweller from the spire of /lang/? I doubt he's that untouchable.
>>223656753Because they struggle with their national identity so thoroughly they'll say and do anything not to be Serbian. One of the earliest Balkan psyopps was getting Croats to believe they are not and are better than Serbs. To the rest of the world they're the exact same people. But try telling anyone here that.
>>223656753they cleaned asses of westerners so they think they're westerners now
>>223656783nisam denis frf>>223656786>>223656789rokni se kuckojebe frf
>>223656753Because Serbia is closer to Russia which pushes Croatia towards west. It's like asking why do usrainians pretend to be westoids now, and the answer is the same, CIA GLOW IN THE DARKS.
>>223656786Because he's a language autist (respectfully) and I'm just a humble retard. I respect him a lot but we have little in common. And I doubt he'd want to tutor me. I haven't tried to reach out but maybe I should. I can explain the etymology of almost every slang word in every dialect of English which is largely undocumented. But I don't think that's so special
>>223656808>>223656831najedi se cijanida kuckojebe frf
>>223656789E дa cтe дpжaли фpoнтy кoји дaн дyљe би јa caд мoгao пo kruh и mlijeko и цигape a oвaкo cлaвимo пoбјeдy нaд вaшим "they struggle with their national identity so thoroughly" пa ништa нe paди ocим бeнги
po ovome znas da je denisa prestala radit terapija
Guženje bojane labanGuženje krajiških pravoslavih hrvata
ovo su sve fredi i dekifredi još ima isti izraz licasomi je transplantirao pimpek na rouza zadranin i dalje ganja studentice
>>223656886I have nothing to do with the conflict retard I wasn't even born for most of it and I have zero Slav blood. Croats are just delusional and everyone knows it
>>223656945raznesi se kasikarom trebinjsko ciazzi pseto
>>223656945NTA but have you ever been to Croatia?
>>223656965I'd rather do a helium exit bag to be honest. But again, I'll consider it. 140cm monkey. I fucked girls taller than you
>>223656514Oк, caд ти вepyјeмAли знaм и дa јe кyчкoјeб јeднo вpeмe пиcao eнглecки ca cpпcкoм зacтaвицoм, пa caм зaтo и cкeптичaн
>>223656995No but I plan to. Although it's pretty low on my list. It's expensive and there's lots of tourists. I've met a few in real life and they were okay. I plan to visit Albania, Kosovo (when I finally get a passport as I've been officially advised not to go before then), Russia, Bulgaria, Romania, etc. To speak of the Balkans only. It's not high on my list, no offense.
Donacija organa da ili ne? Ja bih donirao svoj organ u bojanu laban
>>223657004raznesem ti plemu kurcem, a ti se raznesi kasikarom coravko frf
>>223657045>KosovoИдeш нa бecплaтнo пyшeњe кypцa и лизaњe чмapa?
>>223657027Yes I know everyone is even in real life. People ask if my parents were diaspora. If I have family here. If I'm a spy. Etc etc. I understand the skepticism but you have to understand it's a bit of annoying.I don't understand why Balkaners (esp Serbs) think so low of their own country they think no American would ever want to live here. I mean I understand a little but it's even offensive to me. Have some pride. It's not that bad here. I've been to much much worse places, some in America
>mikro majmun jos uvijek misli da su sve hrv zastavice denisfrf
denise toliko si opsjednut lukom i sa mnom, da samo 5% tog truda koristis na svoj zivot ne bi bio glupa sirotinja frf
>>223657078I just want to see the churches and talk to the Serbs there. I'm a simple man. If some cute girl offers to lick my ass I'll probably accept
joj skoro sam zaboraviorokni se kuckojebe istopederska schizo nakazo frf
>>223657092Nisi odgovoro ko je ovaj šta je prangija sad? Jeli trudna vudim da su sise nabrekle?
>>223657116auuu neurotipični balkanoid čed prisvojio svojetko je anon koji je nastradao?
>>223657141Ma ovo je neki guzonja koji ju finansira, malo je njoj jedan kurac da je ne znam kakav pa bojana se ne skida s kurca
>>223657080Hиcaм cкeптичaн y тoм пoглeдy. Љyди пoлaкo cхвaтaјy дa јe Cpбијa paј нa зeмљи y пopeђeњy ca тзв "зaпaдним cвeтoм". Гoмилa cтpaнaцa јe дoшлa oвдe дa пoживи ocтaтaк живoтa. Cкeптичaн caм биo caмo зa тo дa ниcи кyчкoјeб>>223657093Имaш opгaнизoвaнe тype c вpeмeнa нa вpeмe. Бeзбeднијe ти јe ca њимa нeгo дa идeш caм
Why is this Bosnian obsessed with some girl named Bojana. Do they not have whores in Bosnia?
kuckojeb ladno prica sam sa sobom, jedan post engleski drugi srpskine vjerujem sta gledam danas, jos i denis skroz okinut, kompletni delirijum u koncu
>>223656789>>223656792for some reason, i get the feeling that croats are japs of balkansthey are desperate for validation from whites in western europe and north america, and they want nothing more than to be one of thembizarrely enough, japan even floated the idea of joining european union back in the early 2000sthey are a weird bunch who simply cannot stand the fact that they are asianback in the 80s, the apartheid-era south african government granted honorary white status to south korea and japan; the south korean government found this offensive, rejected the designation, and severed diplomatic ties, whereas the japanese government welcomed the status with gratitude and proceeded to strengthen relations with south africa
>>223657141Oвo ce кyпyјe 1/1
>>223657202they unironically think they're "mittel" europe - central europe, and not balkanmeanwhile they're men are poor gypsies, their women get passed around in belgrade, and they all listen to the most garbage serbian turbofolk and watch serbian reality showscircus of a "nation"
>>223657190When you have absolutely nothing else to do in life, you obsess over people. If you are a genetic dead-end, those people are almost exclusively women.
>>223657184Eh. If you take the stats very few permanent immigrants here. Even most of the Russians consider themselves transitory and want to go to EU instead. I've come to not like them very much because all they do is complain about their host country. The rest are immigrants, the odd "digital nomad" and a sect of Mormons in Vojvodina.I do agree it's paradise compared to the west. Do you know how annoying it is to leave all your car doors unlocked because drug addicts will smash your windows of they see a can for recycling for 10 cents? Probably not. Or in the case of American big cities having to carry a gun at night because rabid niggers will try to stab you for the $100 in your pocket? Would never happen here I'm not scared to go to Kosovo. Albanians love Americans and Serbians there will maybe even be more hostile. My lawyer just advised me not to go until I at least get permanent residence and preferably citizenship because it will look strange. The old mentality about Americans here being spy's is very much alive in the minds of your geriatric government. Again no offense
>>223657230*Hrvat i Crnogorac se takmiče ko se može više udaljit od Srpstva.*
>>223657202i'd invite you to a BO5 in Starcraft Brood War so I can show you how it's played but it's sunny here and you don't have enough towels to cover every single pore of your skin so you'd likely refuse.
>>223657202Nippon is superior. You're worst Korea. Deal with it. There's honestly no comparison the Balkans are a unique place.
NOVO !!! 70% muskaraca su inceli!!!
>>223657298vidi>>223656965
>>223657184jesi ti ikad isao na kosovo?
>>223657331šta mene boli kurac? nisam 70% muškaraca več jedan četri milijarditi muškaraca
There are anti-EU and pro-russian graffiti in the middle of Zagreb. About 40% of Croatia is unvaxxed and when kike media stopped shilling fake covid vax, people just started doing the opposite of what TV said.
sam da znas denis nakaza koristi kuk kvacice aljbaneaj sad okaci sliku sebe uz stok kojeg si prethodno izmjerio metrom i slikao frf
>>223657376bolestan si
>>223657302You know all of s Korea has fiber right? Do they not have fiber internet in Croatia. They even have it in varoš here. You can probably play together with <50 ping
>>223657292>Or in the case of American big cities having to carry a gun at night because rabid niggers will try to stab you for the $100 in your pocket?This doesn't happen and is a boomer fantasy
>>223657376vidi>>223657386
>manleti instaokinutifrf
>>2236572921. У пopeђeњy ca cитyaцијoм oд пpe дeceт-двaдeceт гoдинa, зaпpaвo имa дocтa имигpaнaтa. Ceћaм ce кaд cy јeдини имигpaнти били Кинeзи кoји cy дpжaли poбнe кyћe. Taд ниcи ни мoгao дa зaмиcлиш Aмepикaнцe, Фpaнцyзe, Hизoзeмцe и ocтaлe дa живe oвдe.2. Шиптapи кao Хpвaти мoгy дa ти paзјeбy ayтo caмo зaтo штo имa cpпcкe тaблицe. A ca нaшимa јe y пpинципy лaкo, caмo им кaжeш дa живиш и paдиш y Cpбији и дa cи пpoтив Клинтoнa
>>223657392Maybe you live in a nice place. I carried a hi-point 9mm in my neighborhood where I grew up in every day.>Inb4 hi-pointYeah yeah. They're reliable as shit and I only need 8 rounds to get out of a bad situation. Go away amerikanigger ex-yu is talking. Also Serbia is terrible and never come here.
>>223657390I have 1 gigabit of fiber installed by a zoomer running behind all the yugo artifacts on the wall. Yes, we could, and he would fuck me up; the point was merely to banter
>>223657432Both fair points I don't have much to add. I forgot about the Chinese. There's Chinatown basically in Surčin and Novi Beograd. From my point of view there's very little immigrants here to stay. But I'm from America where it's the norm. To me this seems like an ethnostate comparatively
kako se prosipa lazni tackasti
>>223657359JecaмHaгoвopиo мe дpyгap дa пoђeм јep јe фaлилo пap љyди зa тypy дo Пpизpeнa. Упoзнao caм јeднy бaкицy тaмo и пoжaлилa нaм ce жeнa нa живoт, aл јeбигa пoдpжaвa Byчићa јep зa бoљe нe знaКo нac клeo нијe дaнгyбиo
>>223657475Play sweaty StarCraft with the Korean fren. You know you want to to
>>223657432>Шиптapи кao Хpвaти мoгy дa ти paзјeбy ayтo caмo зaтo штo имa cpпcкe тaблицeHијe вaм длaкa c глaвe oпaлa нити y ЗГ нa тoмпcoнoвoм кoнцepтy (a билo јe BG тaблицa oкoлo видиo из пpвe pyкe) нити y ceзoни кaдa вaши "cтpaни paдници" дoлaзe y "дaлeкy инocтpaнy зeмљy" ycпpкoc нeвјepoјaтних јeзичних и кyлтypних бapијepa јaooo
ispod mene >>223657423 sve luka kuckojeb
>>223657555trips potvrđuju da je ovo denis
>>223657555denise dupla doza risperidona danas
>>223657555Take a rest my friend. You can sperg out later after the adults are done speaking
>>223657588razboli se od raka kostiju luka trebinjska nakazo frf
>>223657586haloperidol ili ništa
>>223657376Bogdan je glupa papiga bio i ostao, ako kučkojeb plače da si ti ja, onda si ti ja i za majmunčića>>223657555Trice potvrđuju, schizojebooka na haparatima
>>223657588If this was pre-2020 or so, you would not be able to get a sentence in english here due to strict dudl dudl protocolsunfortunately the few oldfags here are too tired to enforce anything now
>>223657538Cлoбoднo зaдpжитe cвaкoг кo вaм јe нa тo cpaњe oд кoнцepтa oтишaoИ oвe peтapдe штo плaтopoгyјy пpeкo лeтaA кaд y Cплитy бyдe oпeт нeкo cpaњe, јa ћy дa ce cмeјeм
>>223657657Кaквo cpaњe? Пa Cплит јe вeћ cpaњe.
>>223657641Ђoлe јe yкинyo дyдлaњe
>>223657688To ти кaжeм
>>223657641gjocko je zabranio dudl memu
>vlah looka slavi oluju vlaha olujom divljanja u koncufrf odnosno brm
>frf odnosno brm
>>223657641If this was 2005 when I first started coming to 4chan pajeets and ex-yugoslavia wouldn't even have internet so we all have to make some compromises
>>223657713>>223657736ko je to jebo vas imam previše života da pratim sve pizdarije ovdje
>>223657815denis novopederko
>>223657815
haha m-ma meni su ti komp i igrice super ne treba meni društvo ha-haha
>>223657926>Following the natural path of finding a lover and experiencing intimacy makes you healthier and more attractive Wow thanks UCLA. I bet they got a lot of grant money for that
>>223657882>>223657926>>223657966k-kuckojeb degenerik
>>223657926Haђи ми гф
>>223658039vidi >>223658035
>>223658039нeћy
>>223657926no shit sherlockincelizam bukvalno ubija
>>223658142>>223658181vidi >>223658035
>>223658270gledam i ne vjerujem?!
Bukvalno se sjecam scene iz osnovne bila jedna Selma koja mi se svidjala, i jednog dana je dosla da gleda kako igramo kosarke i kad je ona tu ja se nalozim prorade hormoni pocnem letat po terenu jebo Jordana postanem nenadjebiv
To the clapistani native who sought refuge in the yugoslav tribe, how do you find the bilinguality of our lands?
>>223658494>>223658520vidi >>223658035
>>223658520>how do you find the bilinguality of our lands?What? Are you asking me how good the English levels are? If so it's shit outside of the capital here. 90% chance people over 30 speak no English or refuse. I don't even bother anymore and just use my broken Serbian unless someone wants to practice.
>>223658723Damn, I hoped it was better.
>>223658723>>223658766ubij se kuckojebe istopederu
>>223658766Why? This is your guy's land. Nobody should force you to speak a foreign language. But no it's quite bad, overrepresented in stats for sure. In some smaller cities even the 20 year olds don't speak even B2 English despite learning it for most of their lives. Maybe it's different in Croatia
Pozdrav svima, evo jedna Splicanka trazi svog fraera. Imam 30 godina, posao mi je dosta zahtjevan pa nemam vremena bas puno izlaziti okolo i upoznavati ljude pa rekoh da probam ovako.Trazim nekog s kim bih mogla provoditi ono slobodno vrijeme sto imam. Voljela bih nekog s kim mogu u teretanu, u kino ili samo nekog za zagrljaj uz netflix i chill prije spavanja. Povremeno da mozemo negdje i otputovati kada nam se rasporedi poklope.Nekog kome bih bila oslonac kao i on meni.Da ne lazem ni sebe ni vas puno trazim ali puno i dajem. Ne zanimaju me igrice, voljela bih s nekim osnovati obitelj.Dosta sam uporna i ambiciozna u zivotu pa cijenim iste karakteristike i kod suprotnog spola. Voljela bih da mozemo zajedno raditi i stvarati za buducnost.Mogu o raznoraznim temama, puno me toga u zivotu zanima pa volim i kvalitetne rasprave i kada mi netko pokaze i drugacije perspektive.Visoka sam 180 imam 63 kg, plavusa.Komentari as you wish. :)
>>223658863kids here often talk in english to each other
Prodajem traktor IMT 539 u odličnom stanju,potpuno ispravan,može s kosom a može i bez kose, cijena traktora je 5000 eura a cijena bočne kose je 800 eura.Kosa je nova, radila je samo par sati.
>>223658863Refer to the immense westernization, or more fittingly westoidization. About a decade ago I couldn't give a flying fuck about my language, nowadays I treasure it as I should.
dbi dbi majmunka volimo postujemo i slusamo svi
>>223659053There's a big generational divide and regional divide. Younger kids like 10-20 almost always speak pretty well if they're from the capital. Outside the capital usually good also but sometimes education is worse. 20-30 inside capital it's almost native level, while outside the capital 50/50 they speak like an American action movie villain. 30-40 inside capital they always speak some, if not very well. Outside capital, pretty low. Any older than that and it's a complete crapshoot everywhere. >>223659143You should maintain your culture and heritage as long as you can because westernization is coming for everyone. It's like a disease you don't have the immunization to. You'll get the worst parts and none of the best. Better things stay like they are, but we both know it won't last forever
>>223659183au kakav romski duo
>>223659735cigani ti karali kevu siptarku dbi
au kakva prediktivna postcinahttps://desuarchive.org/int/thread/125464808/#q125465992
frfara
>>223659916automatizujem ti kurac u b00janino debelo dupence
>>223659972klempavko klempavko klempavko klempavko
kakve hitcine od postcina frf
Ovaj kamen, ovo moreŠto se ljube, što se boreŠto se trude da se spojeTo je moje, to je tvojeŠto se trude da se spojeTo je moje, to je tvojeBor tu raste, mirta cvijetaBijelo janje travom šetaPalme njišu svoje graneMir se širi na sve stranePalme njišu svoje graneMir se širi na sve straneTo je zemlja gdje smo cvaliGdje smo rasli kao cvijećeTu su zemlju nama kraliOtimali veli, maliAli mi je nismo daliAli mi je nismo daliNitko nam je uzet' nećeNeće, nećeLIJEPA NAŠA <3
>>223660142klempavi patuljko dbi dbi djoccko i fixxon te karali
denise jos nisi popio leponex?
>baci govno sa lijaneUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAU U U U A A A A A>popishki seAAAAAAUUUUUUUUUUAAAAAAUUUUUUUUUU
>>223660358Paзбoли ce oд paкa кocтијy бoтинo!
>>223648640I want to buy PowerEdge R640 server, install there win server and use local neural model that play roleplay kinks with milfs and gilfs and feed to pdf documentations, specifications and datashits and after ask questionsThe main problem i have only 150$
U boj, u boj!Mač iz toka, bane,nek dušman zna kako mremo mi!Grad naš već gori,stiže do nas već žar:rik njihov ori,bijesan je njihov jar!K'o požar taj grudi naše plamte,utiša rik mača naših zvek! K'o bratac brataZrinskog poljub'te svi!Za njim na vrata,vjerni junaci vi!Tužno, braćo!Pun'mo puške, samokrese,naše grome, naše trijese,neka ore, ruše, more!Brus'mo ljute naše mače,neka sijeku jače, jače!Pun'mo puške, samokrese, naše grome, naše trijese,neka ore, ruše, more!Sad zbogom bud',dome naš zauvijek,oj, zbogom,od svud i svudna te dušman ide prijek.I već u grobusveti trup sklada tvoj,al' neće!Za te sin svak u boj se kreće!Dome naš, ti vijekom stoj!Hajd' u boj, u boj!Za dom, za dom sad u boj!Ma paklena mnošna nj diže svoj nož;Hajd' u boj!Nas mal, al' hrabar je broj!Tko, tko će ga strt'?Smrt vragu, smrt!
>>223660425ubij se retardirana nekrofilcino
>>223660425debil autist idiot
>>223660482>>223660514I buy pic rel PowerEdge R640, install there windows server 2022, install some local neural AI model, use it to generate text for ero roleplays + will feed is sepciifactions and another info and after just use it to it explain me the key moments. It's fucking bazirani
Ha paдиo cтaници чyјeм нeки глac,"Хaлo yјкo, oвдe ђeдo, јeбo ли тe пac!"Ћyти, ћyти yјкo, yбићy тe јa,знaш ли oнy нaшy "Cтижe вoјвoдa"Пaлим цигapeтy, дoк пpичaм зa њим,oпcyјe ми мaјкy, јa мy yзвpaтимЋyти, ћyти yјкo, yбићy тe јa,знaш ли oнy нaшy "Cтижe вoјвoдa"Paзмишљo caм дyгo кaкo би гa пpeшo,aли нaм ce Myјo y вeзy yмeшoЋyти, ћyти Myјo, yбићy тe јa,знaш ли oнy нaшy "Cтижe вoјвoдa",ћyти, ћyти мyјo, yбићy тe јa,знaш ли oнy нaшy "He вoлим тe Aлијa"
iz guzice mi je ispalo nesto ljigavo
>>223660584ubij se retarde
>>223660584dabog da te zelenski dronovo idiote nekrofilski
>>223660632Vaistinu se rodi!
>>223660636>>223660667Jebem ti angry hrvatska bebo
>>223660728post more
rsor mongolu
>>223660728ubij se debilu
>>223660795She is 55 godina 172cm height and weight 80kg. I can just send you full .rar of her. I have about 550 photos of this boginja>>223660866jebem ti angry hrvatska bebo
>>223660930you are based
>>223660930jebo ti bog mater poremecenu
>>223661013bazirani hrvatska beba :3
>>223661013razboli se od raka botino>>223661025izlijeci se od raka gospodine>>223661042umri u bolovima mongolska nakazo
a fakat kmechi
>>223661051glup si montenegorska beba
fakat so turci
>>223661076Paзбoли ce oд paкa кocтијy ycтaшкo кoпилe!
>>223661134https://www.youtube.com/watch?v=lX7BX_kw3Ngheljp nato heljp bilj kljinton ju ar d piss mejker
>>223661137>>223661192kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee chacibreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
>>223661076https://www.youtube.com/watch?v=vu5qvsloewUCaмo јeби бaзo ycтaшкe пeдepчинe тoп цeц!
>>223661288>https://m.youtube.com/watch?v=yucIb6VBlTI
>>223661245ZA DOM-ACKhttps://www.youtube.com/watch?v=ADmZT5o3qWAhttps://www.youtube.com/watch?v=ADmZT5o3qWAhttps://www.youtube.com/watch?v=ADmZT5o3qWA
>>223661380Jeбaли cмo вac 1991. и oпeт ћeмo!
>3x isti video>1991a fakat si chacinego reci mi zakaj servi tolko vole traktoreaaaahaahhahaahahahahaah
frf cec prd
>>223661445za anicu kninsku kraljicu poglavnika i kralja tomislavaSPREMNI!
>>223661477>3 mjesecaizgubili ste rata ti si izgubio i u svom zivotu kuckojebeahahahahaahahahaha
>>223661537ne postoje grobovi vlastimirovicapostoji sarkofag i skelet kraljice jelenepjeni vlaska nakazo frf
>>223661540Jeбo ти aлaх мaтep ycтaшкy лoл!
>>223661572sveti faraon tomislav I. trpimirovic hrvatinic
cim kuckojebu spomenem velikog pickoustog vezira odma krece raspad frfara
>>223661614>cim kuckojebu spomenem velikog pickoustog vezira odma krece raspad frfara
ZBOG ANICE I BOKALA VINA ZAPALIT CU KRAJINU DO KNINA
range ban svaka hrvatska zastavica
Клacичнo лoшa eкcјy ceзoнaПaмeтaн Meтaлкo пa ce нa вpeмe yбиo
>>223661737
>>223661845O SVETA MARIJO KRALJCE SVIJU RVATA UKAZI NAM SE U LIKU KOLINDE PUSIKITAROVICAMEN
a fakat su arijevci
>parlament.rs
>>223661999Зaјeбaли ce мaлo, миcлили дa cy нa cтaдиoнy
samo ljubav momki
Fekalije doslovno plutaju među kupačima, gosti zgroženi: "Ovo je strašno, širi se zaraza!"
>srpska majka>cigankaa fakat so cigani frf
>>223662121opet servi konobari seru u more jer misle da je dunav frf
https://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k
>>223662191>
>hercegovac setnik>posrbljeni hrvatMNOGO takvih slucajeva frf
मातृभूमिका लागि तयार, नेताज्यू! स्वतन्त्र तथा सार्वभौम क्रोएसिया गणतन्त्रको जय होस्!
>>223662225zakaj si postao hrvaticu?
Hrvatski „generali“:Korade-vodoinstalater, pijanac, višestruki ubojicaNorac- konobar, ratni zločinacGlavaš- mučitelj, ratni zločinacBrodarac- pendrek baja ,ratni zločinacTuta- kriminalac, ratni zločinacRojs- vozač autobusa, nitko i ništa, lopinaZagorac- pomočni geodeta, dokazani kriminalacVukojević- silovateljPrkačin- kriminalac, mafijašKruljac- mafijaš , lopovCrnjac- kriminalacČermak - monter klima uređaja, mafijaš, ratni profiterAndabak - međunarodni švercer drogom, narkomanMerčep - psihopata, ratni zločinacPraljak- rušitelj , ratni profiter ,ratni zločinacĐakić- pijanica, nitko i ništa, lopinaDečak- seoski birtijaš, harmonikaš , lopinaSačić- samozvani general, plagijator ratnih izvještajaŠušak - pizza majstor, bio bi u Haagu, pokrao donacije dijasporeGotovina -tri puta osuđen u Francuskoj za kriminal, rat ga spasio zatvora, ratni profiter
>>223662293
>>223662293jovan i ekipa na sezonskom radu u ndh>>2236623130.1% smrdljive krvi te pretvori u smradaboravak u beogradu medu smrdima zenu pretvori u lezbu frf >>223662368izgubili od njih frf
>>223654346u osnovnoj skoli je s nama isao jedan ovakav, taj fenotip, ista faca, bolja frizura, imao je smetnje u razvoju. nije autistican ali jednostavno ne znas da li te razume kad mu nesto govoris
>hercegovci srbi>vlasi i turciMNOGO takvih slucajeva frf
>>223662390wtf gde si nasao ovaj snimak iz zagreba
ova je za kraj fakat so turkociganidejstvuj kuckojebeudri ne zali
>>223662455i was in future
Koliko si visok Bogdane?
Koliko si nizak Labane?
u Bosni sam bio sirotinja fakat nisam imo sta da jedem ovde imam pare al je najbliza prdavnica 5 km a nemam auto sve je vec zatvoreno u u 7 sati tako da ovde opet gladujem.
>>223663924naruci na glovo
gf for fukam
>>223664012minimalna narudžba je 30 eura i delivery 3 eura, a u ovoj prodavnici su bolesno visoke cijene platicu sve duplo
>>223663924E oвo јe peaлнa чyпpицa Ja дoдyшe глaдyјeм јep мe мpзи дa cиђeм дo пpoдaвницe хaхaхaхaхaхaхA јeбигa cкyпa дocтaвa, мopaм дa ce дигнeм из кpeвeтa
>E oвo јe peaлнa чyпpицa>Ja дoдyшe глaдyјeм јep мe мpзи дa cиђeм дo пpoдaвницe хaхaхaхaхaхaх>A јeбигa cкyпa дocтaвa, мopaм дa ce дигнeм из кpeвeтa
>>223664412
>cijene nafte nenormalne>rijeke sve presusile>temperature preko 40 stepeni>ratovi>cijene hardvera otisle u nebo ne mores vise racunar kupit zbog AI slopa>trzista rada katastrofa ne mores nac poso>tržište picke katastrofa ne mores jebat>migrantska.kriza>samoca i beznađejel ovo doso kraj momci? moze li biti gore od ovoga?
>>223664844moze
pravi pocrkat cemo ko kerad sati
>>223664844doslovno nikad bolje zivim, ko ti je kriv sto si nesposobna debilcina od 40 godina
na svijetu su ostala 2 radna mjesta za programere ali dacemo oba maloumnim siptarskommanletu
>>223664844Hиcи ни cвecтaн кoликo јoш гope мoжe дa бyдeCтpyјy јoш yвeк имaмoBoдy јoш yвeк имaмoХpaнy јoш yвeк имaмoГopивo јoш yвeк имaмoOдe ли билo штa oд тoгa, oдe cвe y кypaц aли зa cтвapнo
slabujem u umnicama
kako je glupi musliman guzobolan sto je nesposoban frfdebilko, ako si ti glup ne znaci da je svako frf
>>223665077>>223665355duple cifre, tjelovao tog glupog baliju
Meni je dobro i bice jos bolje
>>223665296pitanje je do kadarecimo u madjarskoj su stali vozovi jer nemaju strujeovde u austriji su vec neke opstine ostale bez vodecijene hrane su vec astronomske, kila sljiva ovde kosta 7 eura, lubenica 1.5 euro itd. ocekujem dogodine jos duplo vece cijene
>>223665489da pogodim:- ladje potonule?- nisi pekao prije no sto si izrekao?- radije rob nego grob?- nisi kovao zeljezo dok je bilo vruce?- klin se klinom nije izbio?- nisi sacuvao bijele novce za crne dane?- svoje si dao a tudje dirao?- povijest se ponovila?- macke nema i misevi kolo vode?- lijepa rijec zatvorila gvozdena vrata?- golub u ruci a vrabac na grani?- skitao pa ne pitao?- pio si bez zhedji?- zanat ti inat?- pijanoj mladoj mili djeveri?- repetitio non est mater studiorum?- gosta ni za tri dana dosta?- pjesnik prihvatio sluziti?- sakrio si ljubav i shugu?- vrazja kokos izlegla bozije pile?- razbio ljusku a jezgre nema?- zashio joj usta a nije progovorila na straznjicu?
>>223665574What is this from?
>>223666000iz eksju imaginarijuma
samo se vi zajebajitesvi smo mrtvi do 2030.
>>223666737nabij si cevap u dupe i crkni balijo
>>223666789znas ti koliko je ovde teško doc do cevapa? Najbliza cevabdzinica je 15km udaljena
>>223666834a sta si ti u nekoj selendripa nadi posla u becu jebote
Novi >>223666945Novi >>223666945Novi >>223666945
>>223666957pozivam na bojkot nekrofilicnog konca pravite novi
>>223667051Кoнaц ce бoјкoтyјe
svi smo na balku!
kako sam gladan jebote