[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

uyanın tembal kRtlar
>>
>>223651653
malezya hassını yutun
>>
>akdeniz ege hajum ege adrasan hajum bokmarada yüzülmez hajum
https://x.com/ozturk_mustafa/status/2084272909976015306
https://x.com/ozturk_mustafa/status/2084704286630363498
https://x.com/ozturk_mustafa/status/2084561959249215796
Al koçum her yer mikroplastik güzelce kumburbok arasında 1 kere bile böyle görmedim. Ama en iyisi Boğaz'ın bazı yerleri en temiz yerdir herhalde akıntıdan dolayı. Hadi ben denize kaçanzi.
>>
>>223653273
tamam abim git raw sewage içinde yüz en scatçi sensin
>>
müsilajsız şehirde yaşayamam agaa yaaaa
>>
Moloch + demiurge hibriti openai i tanrılar helak edecek
>>
File: 1784900722873676.mp4 (3.98 MB, 720x1280)
3.98 MB
3.98 MB MP4
>>223655360
touch grass
>>
>>223655599
antik putların hizmetkarı mesihin gelişiyle yok olacaksın
>>
soramazsın ateist
soramazsın eskort
>>
nerde yüzüyorsunuz???
>>
File: 1759314779150111.mp4 (3.98 MB, 1080x1920)
3.98 MB
3.98 MB MP4
>>223655659
it remains untouched
touch it
>>
yamtar kürt tiradı buna yazmam
>>
tıRkslop söyledim kabızlığımı alır
>>
>>223657095
>kürt tiradi
Kek pomak olarak acıyorum la siz tırrık milliyetçilerine. Pkklı bilmem kaç bin terörist serbest bırakılacak. Siz tam bir sığırsınız aga. Yeni doğan çetesi başındaki doktor afla salınmış ve sonradan doktor olmuş bir eşek sikici pkklı mesela. Whatbok grup konuşmalarında bebek tırrıksa bırakın ölsün demiş bir herif.
Sikik bir milletsiniz siz. Adam literal bacına atlıyor çoluğunu çocuğunu öldürüyor siz barış protokolü yürütüyorsunuz. Suri Afgan buğalar ülkenizi sömürüyor ona da ses çıkarmıyonuz. Paranızın değeri yok ARAP bualar geliyor alışverişte paranızla alay ediyor boyun eğiyorsunuz.
Gerçek bir ülke ve millet olsaydınız kökünü kazırdınız bunların. Sınır kapılarınızın bir ehemmiyeti de yok. Kek
>>
>>223656582
Bacının pıttığında kıpssss ;)
>>
>>223658282
bok tenliler m*g*f diye bişi çıkarmış deprem bölgesi dürümünün kalın hali, 4/5'i ekmek amına koyam farklı seçenekleride var buritto tarzı pirinçli fasılyeli tam dalitjeet tRk kRt slopu vallaha
>>
uyku düzenini düzelttim bugün tur bindirerek bugün sabah 7'de kalkmayı başardım. Şimdi çok fena uyku bastırdı ama dayanılır.
>>
tırrıklar hazır muhammed salah transferini konuşuyorken REİS selanik çingenesi özgüre tutuklama kararı çıkarsada mutluluğum katlansa
>>
normiler: futbok p*mak, t*rk k*rt
pHen: tiktok canlı güvercin mezatı
>>
oxxxxx yine denizde kino bir gün
>>223654734
>yanıyeeeem
>>223657095
ne yandın be kRt eniqi ben yeri gelir turrrrakları yeri gelir osssssuruk kırrrrrıtıkları folloş ederim alış buna
>>
File: kamal.png (935 KB, 1112x850)
935 KB PNG
boktenli hintliler redpiç hesabını direkt sildi ban falanda değil bütün gönderiler oto silindi hesapta silindi hiç varolmamış gibi

hintlileri neden sevmiyorsunuz diye konu açmış dedik gazzede orda burda ne olsa gülücük spamlıyorsunuz low iq bişeyler yazmış hindistan 76 iq screenshotunu aldık hesap uçtu

ulu önder anası babası belli sayın cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN'ın WC'ye en büyük hizmeti ülkeye hintli sokmaması ve FULL+FULL Pakistan desteklemesi sırf REİS'e bu yüzden oy verilir bu LGBTCHPKK'lılar başa gelirse ülkeye bide hintli dolduracaklar yünanistan gürcistan arab ülkeleri full HİNTLİ dolu sadece WCTC'ye gelmiyorlar sırf HINDOlar yüzünden XBOX MICROSOFT hepsi bozuldu MAC kullanıyorum LİNUX bile bitti herşeyi kurutuyorlar
>>
>>223663825
berkay acil malezya hakkında malumat >>223652257
>>
>>223663865
güzel ülke eski ingiliz kolonisi ve güneydoğu asyada freehold ev alabildiğiniz tek yer (türk mantığı TAPULU yani, gerisinde gavura orda doğmayana leasehold satılır yani x sene kirala sonra bidaha para öde ölürsen çocuğuna bırakamazsın vs)

tırrıkları çok severler tırrıkiye kadar gelişmiş ama çok daha medeni bir yer yemekleride o bölgenin en iyi yemeği

endonezya daha 3. dünya ülkesi ama daha ŞAHLANIYOR erken giren endonezyada kazanır malezya daha gelişmiş medeni tırktan bile medeni ama momentumu takip edeceksin bence endonezya veya vietnama taşınmak lazım
>>
>>223663932
eyw keçim bangladeşin potansiyeli hakkında malumat var mı?
>>
File: sxm8x7194x921.jpg (195 KB, 1200x649)
195 KB JPG
>>223664064
koçum o boktenli güney asya ırkları ne 5000 yıllık tarihlerinde bir sik olabildiler ne hiç bir zaman olabilecekler
küresel ısınma ile oralar yok olacak, elindeki tek şey batıdan ittirme call center IT işleri (AI yokedecek)
güney asya ileride güçlenecek diyen tek bir jeopolitik analist yok benim fikirlerim sabittir aç george friedman, peter zeihan , abdullah çiftçi bunları izle bu konuda ne demişler bak

yaz yapay zekaya what does george friedman , peter zeihan and abdullah çiftçi thinks of the future of bangladesh yaz ne diyorsa altına ben imza atmışım gibi düşün

>Peter Zeihan offers a significantly more fatalistic view, evaluating Bangladesh through demographics, energy dependencies, and deglobalization: Agricultural & Supply Chain Risk: Zeihan argues that Bangladesh is uniquely vulnerable in a deglobalizing world. Because Bangladesh relies heavily on imported fertilizers (potash, phosphate) and foreign energy inputs to feed its dense population (~170+ million), disruptions in global trade networks threaten domestic food security.

>Geographic Vulnerability: He emphasizes that Bangladesh's location in the Ganges-Brahmaputra delta creates immense structural challenges—vulnerability to extreme weather, sea-level changes, and agricultural land loss.

>Buffer State Dynamics: In Friedman's structural framework, Bangladesh lacks the geographic space or capital capacity to project external power. It functions as a buffer state between India and China, meaning its geopolitical future will largely be defined by how effectively it can manage pressures from New Delhi and Beijing without becoming overly subordinate to either.

Bu arada üstad peter zeihan 11 sene önce yaptığı mapi atıyordum adam ne dediyse çıktı folloş olacak yerler oldu şahlanacaklar şahlanıyor burdan açık mavileri seçin ona göre plan yapın
>>
>>223664185
>china
>decentralization
>>
>>223664333
koçum doğum oranı herşeydir çin sikişmeyi bıraktı batar biter yokolur japunya her tarafı türbanlı endonezyalı filipinli dolduruyor devam ediyor güney kore orta asyalı alıyor

tırrıklarda ortadoğu amerikası olacak göç alabilen ülke şahlanır alamayan batar osmanlı göçmen ülkesiydi wctcde her tarafı mültecilerden kurulan ülke bak yemen hiç göç almıyor bombok ülke israil göç alıyor güçlü ülke hab budur

post reis dönemi her yer orta asyalı endonezyalı dolacak ben wcnin başına geçsem slav bütün kadınlara vatandaşlık dağıtırım orta asyalılar ülkeye kimlikle çalışma izinsiz girsin endonezya malezya açık dolaşım serbest ticaret olsun ülke ŞAH'a kalkar
>>
>>223651889
Yav bu tırrıklar bu kadar zayıf bir devlet olmalarına rağmen hala nasıl anadoludan kovulmadılar.
Amerikanın kucağına oturmasalar şuan tırrıkiye rahat 4'e 5'e bölünmüştü.
>>
>>223664685
ne zayıfı koçum süper güç oluyoruz
>>
>>223664743
koçum gdp 2 TRÜLYON oluyor
turist sayısı yine rekor kırıyor
savunma sanayii rekor kırıyor
suriye eset meset diyorlardı REİS yumruğu vurdu aldı
türk devletleri teşkilatı artık pasaportsuz kimlikle birbirin ülkesine gidebilecek

REİS'in tek faili gidip orospu karıları general memur yaptı doğum oranı almanyanın altına düştü onuda dışarıdan GÖÇMEN ile çözeceğiz TÜRK erkekleri yaş 40 oldumu 18lik endonezyalı alacak 5 çocuk yapıcak iş biticek bitti gitti WC artık gelişmiş ülkedir ortalama yaşam süresi amerikayla aynı 15 dolara 1gbit internet alıyorsun ne istiyorsunuzda yok
>>
>>223664743
Sen yapprağımın süpergücü olursun. Lan daha dağdaki iki kırrıtıkla baş edemiyosun. Senin neyine süpergüç olmak. İsrail sizi radarına almış zaten. Folloş etmeden bırakır mı
>>
>>223664816
Ben Reise biat ettim zaten koçum bunun gibi >>223664833
bokman yalaması btenli aLewİTe kRtlara anlatmak lazım
>>
File: basayev.png (216 KB, 636x466)
216 KB PNG
https://www.youtube.com/watch?v=Haj6sETZwKc
kino şarkı
>>
Lads i made Hünkar Beğendi today no one told me how nice this is before
>>
>>223666750
even hünkar liked that
>>
https://x.com/hebertsousan/status/2084825560438468974
keeeeeeek bREZİLyada çocuklara yapılan şakalar hep komedi oluyor yaw
>>
https://x.com/saborz767676/status/2084998807574491397
>çerkesss abreg
uLa bu ç'ler de her yerden çıkıyo + uLa ekRUM ne diyon anlaşılmıyo
>>
komşu kızı peşimden koşuyor (4)
>>
I'm keeping an eye on you niggas
>>
File: 1757310551299979.mp4 (2.68 MB, 720x880)
2.68 MB
2.68 MB MP4
>>223668596
same
>>
kandilin dağlarında çiçekler açar

kandilin dağlarında çiçekler açar

yaşa serok apo, yaşa. adın yazılacak mîcewxer taşa
>>
>>223651889
Breh

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.