[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Name
Options
Comment
Verification
4chan Pass users can bypass this verification. [Learn More] [Login]
File
  • Please read the Rules and FAQ before posting.

08/21/20New boards added: /vrpg/, /vmg/, /vst/ and /vm/
05/04/17New trial board added: /bant/ - International/Random
10/04/16New board for 4chan Pass users: /vip/ - Very Important Posts
[Hide] [Show All]

Janitor acceptance emails will be sent out over the coming weeks. Make sure to check your spam folder!

[Advertise on 4chan]

File: d9sswios8tog1.jpg (198 KB, 960x1200)
198 KB JPG
Ayak edition
>>
File: aldrea.png (405 KB, 434x511)
405 KB PNG
>>223846572
bu olmamış al yüksek çözünürlük
>>
File: images-50.jpg (8 KB, 200x169)
8 KB JPG
>>223846572
>>223847228
GORGEOUS feet. Damn!
>>
>>223846572
Please please PLEASE tell me she has a cock. There'd better be a penis down there or I am going to be FURIOUS!
>>
süper follosh el nino ne zaman gelir???
>>
bilinmeyen numarayı açtım anket yaptılar, gerizekalı olduğum için yok diyip kapamaya çekindim cevapladım her şeyi
banka hesabımın hacklenmesi kaç gün sürer
>>
>>223847318
I want a horse faced prominent nosed tall hairy Serbian gf
>>
+en son krizleri kuruyan nehirleri ile nukleer santrallerini sogutamaz duruma gelip fransadan romanyaya, macaristana bir bir kapatmak zorunda kaldilar.
orul orul orospu cocuklarinin en sonunda ilahi adalette orul orul siciyor.
+avrupada ciddi bir nehir tasimaciligi vardir simdi bu alarm veriyor.
+buyuk enerji aciklari var. kis soguk gecerse dogalgaz tarafi nanay.guya rusyaya yaptirim koydular ama deli gibi rus lngsi aliyorlar.
+rus petrolune yaptirim var ama hindistanda islenen rus petrolunu cok daha pahaliya aliyorlar.
+almanyada sanayi kuculmeye devam milyonlarca sanayi iscisi issiz kaldi gunluk kayip 15bin civari.
+fransa 6 ayda 250 milyar dolar borc yapti.
+ruslari ucaksiz ve ucussuz birakacaklardi ama kendi ucaklarina koyacak kerosin bulamiyorlar. bir suru hat iptal oldu. lufthansa dahil cogu avrupa havayolu zararda. turkiyeye touchdown yapip yakit alacak kadar dustuler.
+korfezde savas patladi enerji fiyatlari bunlari donup vurdu. ruslari benzinsiz mazorsuz birakacaklari kendileri yuksek fiyatlarla got gibi kaldilar.
+ukraynayi koruyacaklardi ellerindeki patriottan omuzdan atilan hava savunma sistemlerine kadar hepsini bitirdiler. sik gibi ortada kaldilar. kendilerini de koruyacak fuze kalmadi.
+abdye itlik yapip gunu kurtarirlardi artik abddeki efendileri bile siktir cekip birakti ama halen it olup egilirsek eski duzen devam eder diyorlar.
+cine savas actilar guya ab sirketleri gunu cevirmek icin taseron cin mali uretmeye basladi. en son eski yasadigim grazda magna fabrikasi bile cin evsi uretecekmis. nerdeeen nereye.
+bu sene tarimda ciddi rekolte problemleri cekecekler ve yuksek gida enflasyonu kapida.
+ispanyanin enclaveleri isgal edildi brukselin gidip fas kralina bir sikini emmedigi kaldi boyle demokrasi sever bruksel. abraham anlasmasini imzalayan krala dokunamaz bu goyimler.
>>
>>223846572
OFFFFFFFFFFFFFF
>>
ciddi bir boklu dere problemi olan ulkedir.
https://x.com/Channel4News/status/2085338006412554321
son gunlerde ilgili haberler artti avrupadaki kurakliktan dolayi sorun daha gorunur oldugundandir sanirim.

20li yaslarin basinda tifil bir gencken bu ulkede staja gitmistim boklu dereleri gorup nasil ya demistim. soyle biseydi bu dereler.
https://www.youtube.com/watch?v=-bvZs36Y7PY
sonra arastirinca bu ulkede su ve kanalizasyon sirketlerinin ozel oldugunu hatta bazilarinin sahiplerinin yabanci ulkede baska sirketler oldugunu fark etmistim.
sanirim kapitalist ve liberal ekonomiye karsi ilk kitaplari ve heteredoks paperlari bu zamanlarda okumaya baslamistim.

ozetle bu ulkede neoliberalizm ve thatcherism altinda kanalizasyon ve sular idareleri bile ozellestirildi. sirketleri alan hissedarlar kari cekip goturdu bazilari bolca mulk satti ama kimse kar getirmeyen boklu dere islahina para koymadi. o yuzden bizim kasabadaki boklu dereler bile seneler once islah edilmisken ulkede nerdeyse boksuz dere yok.
>>
ne anlatıyosun amk
>>
uzun yazı okhumadım
>>
File: file.png (934 KB, 1080x1522)
934 KB PNG
>>
my rams bu ulkede am nasil bulunur amsizliktan suisaydil tautslarim var tinder falanda yaramiyo ankarada ful tranny cikiyo
>>
>>223852513
Tranny daha iyi lan napacan xxleri keşke buralarda da tranny olsa
>>
>>223852634
erkek erkegi siker mi aga ne diyon
>>
çerçeve yasa ne diyonuz amklarım
>>
>>223852766
reis abd'ye tam itaat halinde. abd'nin tece valisi BARRACK istedi reis de hemen yaptı
>>
oxxxxx denizde kino bir gün+ kRtoşş inseL eniqin kaFFasında kirasız yaşıyom yok manifest tiradı açmışım bilmem ne kimbilir hangi anonla karıştırıyor. uLa 3 gündür anca 3 tane post attım verification emailimi unuttum.
>>
>radyasyonlu kanserojen güneş altında boklu kimyasallı ve mikroplastikli tırko sahilinde yüzmex
Ш@ХХХХХХХ
>>
>>223852766
sırada eyalet var onu şöyle yedirirler zannımca
bölgeye göre askeri üçret muabbedi gibi her bölge kendi bütçesi olsun vs koca marmara kazanıyo ödüyo vergi oraya buraya dağıtıyo vs vs vs iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî vs vs vs
>>
>>223854019
öyle bir şey olursa anadolu garibanı küsküyü götüne şakkadanak yiyecek benim de mutluluğum katlanacak
>>
şida kartli bakata köyünden uzun boylu Oset bir delikanlı 100 senedir tırklık, yamtarlık, mongolluk sıçılan tcWCnin sifonunu çekti özümüze döndük elhamdülillah
>>
>>223854125
aynen ona önce kılıfını bulurlar ama devasa tapınak yap ardından destek kredi musluk ne var ne yok aç vs vs baklava izdihamındakilerin mutluluğunu düşün işte
>>
>>223854432
moğolun, timurun, ii.aleksandrın, hacıanestasizin yarım kalan işini uzun boylu bir yetim halletti
>>
Ulan öküz Anadolulu! Sizin milliyetçilikle, komünizm ile ne işiniz var? Milliyetçilik lâzımsa bunu biz yaparız. Eyalet gerekirse onu da biz getiririz. Senin görevin gerekince hendeklerde ölmek, çalışıp vergi vermek. Şimdi yıkıl karşımdan barış, kardeşlik düşmanı.
>>
https://www.youtube.com/watch?v=CHDmi1XA5po

https://www.youtube.com/watch?v=Ixo-4yOveqE
>>
File: 1765844658988104.png (78 KB, 280x280)
78 KB PNG
>>223846572
FEET
>>
>>223846572
built for big black cock
>>
>>223852766
Gürcü reyis tırrıkları folloş etti diyorum.
Sırada kürtlere özerlik sonra KKTC'nin rumlara bırakılması var
>>
>>223858331
>sonra KKTC'nin rumlara bırakılması var
orada dur önce büyükANAL bitsin ruslarla papaz olalım, böylece mükembel avrupalı insanlar rahat etsin, sonra keketece kolay. iranda kıyma olma hepsinden önce olur sanırım
>>
.
>>
hello
>>
File: gundi.png (313 KB, 622x465)
313 KB PNG

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.