kurva anyátok
>>223976591szűz
jöhet
>>223976503Nyilván nem magamról beszélek hanem a pedókról:>>223976714Szóval többet ésszel mint ideggel.
a pedofil most már arról beszél hogy hogyan nyíratná ki saját magát csak hogy hozzászóljon valaki
>>223976769az jó mert te pedofil vagy
konka
Mert baszok rátok, meg baszok rád isBaszott kedves, na baszódjál isMeg basznék is már, bebasznék márisOlyat lebasznék ez nem normálisMert baszok rátok, meg baszok rád isBaszott kedves, na baszódjál isMeg basznék is már, bebasznék márisBaszd meg már, hogy ez nem normális
>>223976818Jó, jóÖh, szóMelléknévNévmásHatározószóFuss tovább és tovább és továbbHol vannak a gerundiumaim?Zárójeles, öhSzar bazdmeg segg csöcs picsa faszBazdmeg szar segg csöcsBazdmeg szarGyerünkFikkity-fasz, fikkity-fasz, fikkity-fasz, fikkity-faszFasz fasz fasz fasz fasz fasz fasz faszFogsz egy kis szartFelrakod a falraNézegeted egy ideigLeveszed azt a szart a falrólLeteszed a padlóra egy üvegtálbanFogsz egy kis bazdmegetFelrakod a falra, ahol a szar voltLeveszed azt a bazdmeget a falrólLeteszed a padlóraA szarral egy üvegtálbanMi? HéItt van egy másik kis darab tanács-ács
>>223976769az értékrendemben egy nehéz élet jobb dolog a halálnálegy kínkeserves szar élet is túl nagy ajándék az olyan öcsierőszakolóknak, mint te lehet dolgoztatni mondjuk drogdílereket vagy a faszom tudja, ti gyerektapizók ennyit sem érdemeltek meg
>>223977167Jó hát akinek mamahoteles élettapasztalata van és emellett nem olvasott mi dolgok mentek az ilyen szibériai munkatáborokban, illetve a tudattal érzékelt gyötrelmes életet az érzékelés megszűnésével, annak pillanatával összevetni és arra a következtetésre jutni mint te....hmm hogy mondjam úgy hogy te is megértsd?
>>223977439gondolom nálad ez a mamahotelezés onnan jön, hogy nem volt anyád, és irigy vagy azokra akiknek volt hát szomi dolog ez gyerektapizó, de nálatok cigóknál ez már csak ilyen
>>223977439egyszerűen annyit kell tenned, hogy megölöd magad unokaöcs erőszakoló kutusy gyerekmolesztáló imre
>>223977167ép lelkű embereknek az ilyenre az a zsigeri reakciója hogy belelőni egy sírba hogy többet ne kelljen foglalkozni velea rudipedónak itt is a kisfiúkínzó szadizmusa nyilvánul meg amikor büntetési módokról fantáziál, ő nem problémát akar megoldani, ő szenvedést akar okozni mert egy kisebbségi komplexusos torz szadista gecide kár is ilyenről beszélni mert a nyomorék azt hiszi ilyenkor is a zseniális intellektusát csillogtathatja
>>223977167A halál elkerülhetetlen, szóval a gyors halál az amit a pedók meg tömeg- vagy sorozatgyilkosok nem érdemelnek meg.A munkára fogott bűnöző egyrészt társadalmilag hasznos, másrészt jobban elrettenti a jövőbeli potenciális elkövetőket. De még a donor programos halálsoros ötletem is jobb mint pl. a kötél, villamosszék vagy szuri.>ti gyerektapizók ennyit sem érdemeltek megHa te őszintén pdf-nek vélnél meggyőződésedből, akkor megérdemelném az időt és figyelmet amit közvetlenül nekem vagy a rágalomhadjáratnak szentelsz évek óta? Költői kérdés.
>>223977606>az a zsigeri reakciójaÚgy érted ösztönös, tudattalan, állatias?> hogy többet ne kelljen foglalkozni veleDe miért baj ha az embertelen kényszermunkával többet termel mint amennyibe az ellátása meg az őrzése kerül?
>>223977640semmi társadalmilag hasznosat nem hozol a világnak, ha gyerektapizó kezeiddel fogdosod a síneket, amik a transz-szibériai vasút megépítéséhez kellenek vagy afrikában szüreteled a kakaófa termését
Egy kérdéssel fordulok hozzátok: mit tegyek, ha az S-es méretű ingek nem passzolnak rám?Nemrég beléptem a vállalati világba, és mint mindenki más, úgy döntöttem, hogy összeállítok egy üzleti ruhatárat (semmi különleges, 2-3 ing és egy öltönynadrág, mivel már van 3 ingem a középiskola végéről, és még két ilyen nadrágom), de úgy tűnik, ezek nem passzolnak rám. XS-es méretet nem láttam még férfiaknak, így most azon töprengek: mit tehetnék?Hogy jobban érthető legyen: elöl jól néznek ki, de hátul vagy kidudorodnak, vagy pedig alig tudom magamra húzni őket, és rengeteg egymásra torlódó csík jelenik meg rajtuk, mintha kissé gyűrődtek volna.Milyen tanácsotok van, mert úgy érzem, kezdek megőrülni.Referenciaként: 170cm, 60 kg.
>>223978323>XS-es méretet nem láttam még férfiaknak, így most azon töprengek: mit tehetnék?Bizony ilyen androgün paraméterekkel kénytelen lesz csórikám szisszifikálódni és nőként élni a továbbiakban.
>>223977696nem fogok beszélgetni veled pedofilsenki nem kíváncsi a 80 iq pedóvéleményeidre
>>223978418Most ezt úgy mondod mintha voltaképp egy rossz dolog lenne.
>>223978418az unokaöcsik is erre a sorsa jutottak a pedó nagybácsijuk által :s
>>223978589Szóval már nem csak rólam terjesztesz fals infót, hanem kisgyerekekről is. Mindig van lejjebb.
>>223978649nyugi gyerekmolesztáló
>>223978649nem kellett volna tapiznod őket
>>223978649miért grúmoltad be a saját véreidet?miért akarsz belőlük ennyire travit csinálni?
azzal van
>>223978649te írogattad ide, hogy hogyan kérsz szívességeket kisgyerekektől cukorkáért cserébesenki sem kérte hogy ezt megoszd velünk
motor az országodban?
looks ufn ngl
>>223978744a trófeájával
>>223978953Ki van a Rigám - ba dumm tssNéha elkap a gondolat hogy vegyek egy túramotrot, de egyelőre ignorált alkalmi impulzusgondolat.Van a pincében egy kék Simson Schwalbe KR 51 ami üzemképes meg egy Piaggio NRG amit pár tízezerből lehetne megjavítani. De az egyik moped (viszont megy kb. 55-tel) a másik meg robogó.
>>223979845a képen látható gyerekmolesztáló fickó miért erőszakolta meg az unokaöcséit?
Felperzselni hollywoodot
>>223980024a dabasi raiderintelligencia: -3erőnlét: -5testszag: 10gyerektapogatás: 10különleges képességek:>50 méteren belül képes kiszagolni és megtalálni a félig megivott és kidobott sörösdobozokat a főtéren>származása okán könnyen el tud vegyülni az orokok közötthátrányok: >egyetlen frakció sem fogadja be múltja és testszaga miatt>satnya testfelépítése miatt csak tespedésre képesultimate (csak óvodák 1km-es körzetében aktiváltható):>30 percrnyi láthatatlanság és röntgen látás
>>223980275De a penetrációja mennyi?
>>223980364passzív képesség (penetráns testszag):>a csata elején az ellenfél elhányja magát ezért 1 körből kimarad
>>223979442If I'd ever make a bet on whether the Kárpátia music band will give a concert on an event or won't, this would be an absolute bet on YES. Surprisingly they weren't there - or atleast not as a band to play music.>Event location: BugacNo surprise, that village has long history with horses. There is a meme-tier spirit/moonshine made there, called Bugaci Lófingató (makes horses fart) - implying its strength>picrel is the label of the bottle
>>223979442be careful with this guy >>223980401he is a child molester
>>223979442everybody says it's funit's like burning man for chuds
>>223980451can confirm that guys is a fucking paedo
nagy fümina
>>223980451>>223980479these
>>223980275>>223980364Gondolom az is valami kumultatív/stackelődő passzív aura ami a velem hadakozókra hoz rontást, egyfajta bloodlust/vérszomj/örjöngés. Ez az egyik MUD-on (bár nem passzív auraként) bár kicsit megemelte az ellenfél fizikai erejét (~20% iirc), de cserébe se varázsolni se menekülni nem tudott. Kb. ilyesmit okoz a puszta létem a szüzeknél.
a lányok adnak virágot a betyároknak az országodban?
>>223980723Igen, illatos ánuszrózsát, a hagyomány szerint a betyárok meg körtével viszonozzák a kedves gesztust.Lenne még poénom a liliomtiprásról de veszett kutyát felesleges hergelni.
inteligens
Tőlem meg max leandert kaphattok, annak is csak a leveléthttps://suno.com/song/04dede7c-19f9-4242-9900-c9677c63bf63
Ez a herbálvalóság
>/v4/-ben az öklendezés nélküli szopás tudományára tanítom a szüzeketMegérkeztünk.
>>223981365felizgat öcsi?
>az öklendezés nélküli szopás tudományára tanítom az öcsiketnem is értem neked miért lett pedofil a neved ebben a fonálban dörmipedó
Ez mindenféle testreflexre alkalmazható, csak anonék éppen az öklendezési reflexről beszéltek korábban>>223979810>>223979821>>223980897Innen indult. Én meg ezt posztoltam:>>223981115(a 9gag link szerencsés phun unintended véletlen)
>>223981668>ez volt a tudás amivel megajándékoztam őket
>Minden fideszes beadványt elkaszált az Alkotmánybírósághaha fideszes patkányok, a saját bíróitok kirúgják még önmagukat is a korhatár módosítással, a szatyor fingról nem is beszélveteleszart nadrággal hátraarc, VÉGE
szoptassak öcsköst?
>>223982987emlékeztető, hogy amikor a rudis a szüzekről beszél, akkor igazából a "büdös kölkökre", az unokaöcséire gondol
jön a leállás
Random szűzalázás:>>223982994Igényelte már a szívem :3https://www.youtube.com/watch?v=MBs4xL2-CYc
>>223982815Decent, but that choice of pantsu is class A.
>>223983594
dörgölőzik megint
nyert a rizs
seg
>>223984412Csak leesett a mootychinknek és lelkes csapatának hogy a kapcsa megoldáshoz lófasz erőforrás meg idő kell és főleg csak opencv + ssim, semmiburgernek számító vga manapságfing és némi monyó? De gyorsan jobb híján látom hogy kapott a feladvány még 1 réteg transzparens grayscale réteget. Fáj bazdmeg.
>>223982606Hülye vagy ha azt hiszed hogy ez mind nem része a Győzelmi Tervnek
legyen még Momokó
Van rá esély hogy miattam volt ez a semmiburger kapcsa +1 szürkeárnyalatos semmiburger extra réteg miatti leállás, meg talán hullámos élek ezelőtt nem voltak.https://desuarchive.org/int/thread/223923937/#q223938388A postám után szóltam is hogy valaki botozik meg solvere van kapcsára (mondjuk vagyunk egy páran akiknek van egy ideje).Rávilágítottam hogy a szűz 1 soros odaszólásai annyira variációhiányosak és annyi ideje megy reggeltől estig hogy ember nem lehet ennyire csökött autista. Elszórtam nekik NN/gépi tanulást nélkülöző "lehetséges" elméleti megoldást opencv ssimmel. Azt kihagyhattam volna hogy a forgatós bruteforce (2°) tolerancia általi 180 legetőséget mennyire lecsökkenti a vektor alapú kevés oldalszámú alakzatok forgatási "normalizációja", az 5 ágú csillagnál is 10 darab, nem pedig 180. De még azt megelőzően fekete és fehér tartományok széthúzása, stb.Ha igazam van és adtak baszást arra amit mondtam akkor ez csak egy ideiglenes megoldás. Szerintem más kapcsa lett volna bevezetve de nem akart működni és ez egy ilyen tessék-lássék szerű semmiburger módosítás ezzel a +1 szürke transzparens réteggel.Szóval hamarosan tök más kapcsa lesz, de ne legyen igazam.