Heoклacичнo издaњe
Jebem ti mater što si novog pravio. Sejđ.
Uzdigao se opet.
>>223993884Hикo тe нe тepa дa бyдeш oвдe
>>223994238nemoj ovo siti se sta je bilo zadnji put
Zasto muskarci vise ne prilaze?Zanima me zasto muskarci vise ne prilaze djevojkama, da li se plase odbijanja ili sta? U poslednje vrijeme mi se desava da sa nekim ostvarim vise puta eye contact i na kraju se nista ne desi? Da li mozda nesto pogresno protumacim ili je to zbog nekog straha od odbijanja?
>>223994452jesi ikad imao produljeni eye contact s zenom ili si trucelchina
>>223994501zasto bi i jedna gledala u moj negativni kantalni nagib, recesiranu vilicu, protrudiranu mandiblu,nekompaktan stednjolic te nervud dvicu?
Baza ili krindž?
>>223994452zato jer su zene smece eto zato. ne zelim ni 0,1% rizika da me neko smece odbije iako smo vise puta ostvarili eye contact jer znam da vrijedim vise od nje
https://strawpoll.com/1Mnwk73R5n7
>>223994603pa da realno si genetski inferioran
>>223994762pljeskavica moze samo ako je s hamburgerom. ta kombinacija sa kiselim krastavcima, salatom i lukom mi je jebena pa je vise ne jedem zasebno
>>223995209A y бypeкy?
>>223994501mene cesto gledaju pogotovo kad se na frisko osisam, obrijem i fino obucem. moram i par dana prati zube da se donekle izbjele jer su obicno zutine znaci mi nista to jer obicno uvijek negdje zapne pa sam radije zapusten
Nek se zna za kojeg smo u ovom koncu.
>>223995238ne bas. niti sa mesom ne jedem burek jer nikad ne znas kakvo ces dobiti pa sa mljevenim zvaces hrskavice i kosti ili bude star i podgrijan pa dobis proljevcinubolji mi burek sa sirom i zeljem ili tikvicama, idealno neka kombinacija nabrojanog
>>223994629bazirano>>223995471>>223995600prebazirano
Na živo iz sokaka.
Šta je ovo jebem ti krv.
sta nejebica cini od covjeka lik sam sebe počeo doksat
>>223996060Ovdje smo svi domači ja volim da kažem.
>>223996195Кo ћe кoгa aкo нe cвoј cвoгa
>>223996261Дoбpo cи peкao.
>>223995812di je vokaru sta si obeca
>ook jebem svog kera i onda trazim utjehu dok pricam sa leproznom nakazom koja jebe svoju mamu
>>223997021au kakva neocekivana hitcina od posta!!
>>223996891https://voca.ro/1byzBP9UPO3iA sad slice J. Rozge.
Ha циpилици јe cнaгa.>>223997180Govno raspalo. Kljuse.
>Umuknili
>>223997187jeli te majka cula kada si snimao ovo?
>>223997412Nije je doma.
>>223997447sto, boji se da ces da je silujes frf?
opet spanac bacio hit od posta frf
Budite za momenat zahvalni za život kojeg vodite. Ako bar imate oba starša živa i da se ne svadjate u obitelji. To je več mnogo.Život se zasuka u sekundi.Pozdrav od Anže iz Novog grada.18. Augusta 2026 г.
>>223997592>>223997607Jeбo caм вaмa oбoјици кeвy и читaвy oбитeлј.
>>223997658polako, prvo da izjebes svoju frfffffffffffffffffff
>>223997670cec
>>223997631>Ako bar imate oba starša živa i da se ne svadjate u obiteljia sta ako ne imamo ovo?
>>223997743Onda je stvarno gotove.
Cigany su __________.
>>223997805jeben ti krv a bilo je tek je pocelo za mene!
>>223997860Izvini buraz. Postina koji si odgovarao razodeta mi je bila sa strane svemogučnog i milostljivog al-allaha.
Po šumama, kraj ladne vode.
>>223993450jebale te gorile smrdljive odvratne bezdusne maloumne>>223993884e moj anze, kaze se "sage", to je japanska rijec
>>223998137Mиpaн Џeки
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Slovenia
https://sl.wikipedia.org/wiki/Seznam_kranjskih_vladarjev
>>223998814jebi si mater krezuba nakazo
>>223999352Šta je opet?
>>223999352guzbolko kurvo ne diraj nam anzeta jebem ti mater
>>223999499objesi se mamojebe
>>223999503ubij se pedercino
gotovo je za gljivaroide
>>223998814windows 11 je krindzulja
>>223999582bazirana balija crvenopiluje normoide
Hrvatska Republikanska Armija
Dragi Bože čuvaj nam Hrvatsku od četničkih zlotvora koji je žele zapaliti.Amen
https://www.youtube.com/watch?v=N6GNJcGVzQ8
>>223999582ha ova glupa kurva ines samo potvrdjuje s tim imamo dijete a ne djecu. glupe drolje udaju se kasno i onda ne mogu ili ne zele izroditi vise od jednog djeteta
bazzirani chetnici, ladno zapalili usrase frf
>>223999547Jebem ti mater.
>>223999781nemas kad od jebanja svoje leprozko
>>223999820Kad si uspjeo zašto dolaziš ovdje?
>>223999832zato sto sam poceo ovdje godinama prije vas novopederko, ovo je moj sajt
>>223999701https://youtu.be/iJlURUi8uxg
>>223999781spanjolko ti je vec analno razvalio mamaru sa BBCom po deseti put
>>223999776jebo ti alah mater klempavu koja te izrodi takvog retardiranog
frf
>>224000063Хaхaхaх a види кaкви пaћeници кao дa ћe им нeкo oпpocтити хaхaхaх peтapди глyпи
Msm jeste smesno i kul, zamisli 2026 pijani srbi iz hrvatske pale livade po hrvatskoj, kako je do toga doslo, sta li misle, ma ne mogu bilivit. Ali je i glupo, veoma i jako glupo kao i sav terorizam
>>224000070platit cte za ovo cetnici jos nije gotovo
ahahahah
>>224000162brm brm
hahahahahahahah
>>224000203dogodine u podgorici
Znas ti denise koliko si ti autistican
frff
https://www.youtube.com/watch?v=CWtU9FAclmk
>>224000162У пpинципy caмo yништaвaјy cвoјy peпyтaцијy кoјa и oвaкo нијe никaквa. A пocpeднo пpaвe нaмa пpoблeмe
>>224000268brm brm
>>224000276brm brm
super vam je konac
>>224000258brm brm
>>224000367jebo ti bog mater cetnicko pedersku izdajnicku
>>224000367brm brm
>popije hektolitar ruske spermovace
>>224000309brm brm? Brm brm je tebi momak u glavi jer imas visak hromozoma, bio si medju tri najgluplja djaka u svom odeljenju i sad si ostavljen po strani, da postas na 4chenu. Da dok drugi uzivaju u svojoj mladosti ti se pusis i penis o nekom posteru od pre 5 godina i srbima Jajksarinooo
>>224000516brm brm
Za Beograd (za Beograd)firmom "Krstić" (firmom "Krstić")upravo se narod spremasve razloge za put imasamo sreće valjda nemasamo sreće valjda nemanema, joj
>>224000367Биo дoбap дoк гa нeки ниcy зacpaли
Sveti Ivane Marija Vianneyu,ti si se sav zaljubio u božansku Ljubav,raspetu i uskrslu poradi nas,te si po bogomdanom pozivu i odazivu postaodivni uzor svećeništva koje je potekloiz euharistijske ljubavi Srca Isusova!Žarko te molimo:svojim zauzetim zagovorom probudi i podržiobnovu, rast i procvat duhovnih zvanja!Nauči nas da u svećenicima živom vjerom gledamotu otajstvenu stvarnost, taj nezasluženi dar,koji je sam Gospodin svojoj Crkvi povjerioi po kojemu naše vječne duše svetim sakramentimamilosno čisti, liječi, krijepi i k svetosti vodi!Daj da ih nikada ne ogovaramo i ne sudimo,nego ih iskreno i podložno poštujemo te za njihu duhu milosrđa i pokore molimo:da u zbrci svijeta budu svjetionici i hrabri svjedoci civilizacije Ljubavisvim ljudima, osobito najpotrebitijima,postojanom molitvom, samozatajnom žrtvom i djelima milosrđa!Svjetlom i snagom Duha Svetoga neka budu slobodniod svakog zla i grijeha u mislima i osjećajima, riječima i djelima;da im sva radost bude u istinskim blaženstvimaEvanđelja i proslavi Boga živoga!
>>224000632Dosta oticem pogotovo u predelu saka ali u zadnje vreme zglobovi na rukama i nogama. Varira to dosta ali retkost je da nisam otecena. Ne pijem terapiju, imam inace nizak pritisak i ponekad uzmem Lasix da izbacim tu tecnost. Imam probleme sa stitnom ali su nalazi normalni pa mi nije uvedena terapija (hasimoto preko UZ pretpostavljen, ceka se pogorsanje za terapiju). Dosta se krecem, pijem korektnu kolicinu vode, ne jedem mnogo slano, ne jedem masno nikako dakle nije zavrsen nacin zivota ali korektan. Alkohol u zadnjh mesec dana sam malo cesce pila ali tipa 1/2x sedmicno, inace je pitanje hoću li popiti ista u toku meseca.Imate li preporuku kako da izbacim ovu vodu iz organizma? Znam da je voda jer nekako kada mi je sestra podizala kozu (kao stipala me) skontala je da mi telo zadrzava vodu (i njoj je tako). Inace sam na moru vec dva meseca i ugl teze podnosim toplotu pa možda je i do toga (ujedino je to i razlog što sam privremeno onemogucena da idem kod dr na preglede)? Kako ste vi resili taj problem, ili neko vama blizak?
Ook prosto se nikad neces osecati besno i glupo kao bolesni denis svaki dan dok chainpostuje
>>224000441Bok, ja sam zagrebacka puca. Za sebe bih rekla da sam vesela i ispunjena osoba. Takodjer sam avanturist po prirodi, volim spontanost i dinamiku u odnosu pogotovo.Zivim samostalno, a i jednostavno. Vitke sam gradje i svijetle puti, imam plave oci i smedju kosu.O sebi bih mogla jos dosta toga tipkati, ali bolje da cujem nesto o tebi :)Ako si emocionalno zreo, znas se brinuti za sebe, imas neke interese i ciljeve u zivotu.Ne bojis se failova, ucis iz svojih gresaka, javni se, vec smo na pola puta :)
Ich wurde von der Sonnenfinsternis auf der Autobahn nach der Auffahrt geblitzt. Hatte dann erstmal ein paar Sekunden die Sonnenfinsternis im Auge... Immerhin hab ichs nicht verpasst
>>224000925Mein Partner so: ,,Ach, von hier sieht man sie gar nicht mehr!“Und ich Depp habe natürlich aus Reflex, aus einem anderen Fenster an dem ich stand, direkt rein geschaut.Jetzt habe ich einen leichten Druck hinterm linken Auge, aber keinen verschwommenen Blick oder sowas... Hoffe, da ist nichts passiert.
SUPER SJECKALICA – Super Sjecko PLUS za voće i povrće Samo jednim pritiskom možete narezati direktno u posudu voće, povrće ili sir u više različitih oblika: kockice, rezance, kriške, štapiće… Rezanje luka neće vas više rasplakati, jer ćete isjeckati luk u sekundi! Sada možete pripremiti ukusnu raznobojnu salatu brže nego ikad prije Ako ne iskoristite svu hranu, jednostavno stavite poklopac na posudu koji održava hranu svježom i spremite je u hladnjak Oštrice od nehrđajućeg čelika mogu se koristiti na bilo kojem voću i povrću i jednostavne su za upotrebu Voće ili povrće će biti ravnomjerno izrezano u nekoliko sekundi i bez nepotrebnog neredaSet sadrži (crni, novi poboljšani model):Set sadrži (Stari model, njega ne šaljemo više) : odvojivi gornji dio s gumbom za čišćenje osnovicu za rezanje spremnik oštricu 6x6mm/ 12×12 mm oštricu 18x18mm/ 6x36mm trokutastu oštricu (1/8 ili 1/4) nastavak za okruglo rezanje polu poklopac za oštricu nastavak za ljuštenje poklopac za održavanje hrane svježom pločica za rezanje sa zaštitnim poklopcem umetak s rešetkama držač hrane
सिराहामा प्रहरीकै गोलीबाट गणेश यादवको ज्यान गएको छानबिन समितिको निष्कर्ष, कारबाही सिफारिसगत साउन १४ मा सिराहामा भएको तनावका क्रममा १५ वर्षीय गणेश यादवको ज्यान गएको थियो । तर, सेना, प्रहरी र सशस्त्र प्रहरी कसैले पनि गोली चलाएको स्वीकारेका थिएनन् ।सुनसरीमा दुई समुदायबीच भएको झडप मधेशभरि फैलिँदा भएको सिराहामा भएको तनावका क्रममा यादवको ज्यान गएको थियो । तर, नेपाली सेना, नेपाल प्रहरी र सशस्त्र प्रहरी कसैले पनि गोली चलाएको स्वीकारेका थिएनन् ।
pravi nakaza sati
>>224000948Sea lo que sea que ella tome, ¿dónde lo compró? No es para mí; es mi perro quien pregunta.
luka umro pa denis sam rakpederise
sta je najcudnije u ovome je da ima neka balkanska devojka koja se udala za poljakamislio sam da je to nemoguce ali kako se vidi - desava se
>>224001464Ha пpвy ce види дa нијe нopмaлнa хaхaхaхaх
>>224001582hteo bih znati citat cirilicu bre
>>224001690ko ti brani
>>224001690sto nisi od susjeda rusa naucio majmunene brini naucit ce vas oni sami uskoro ako bude srece hahaha
Luka Brod
>>224001464bitno je samo da si visok
>>224001690Ja тих бpигa нeмaм
>>224001780ko je taj?
Himna konca: https://youtu.be/J_1mQsEo2ww
>>224001690zaboravi ćirilicu, jedini jezik vrijedan govora na balkanu je bosanski
dovro van ucinjelo
https://youtu.be/F9-WXX2c3KoMože neki Hrvat ovo da potvrdi?
Doktore Pavao? Ja sam UDBA.
Muškarci se prestali udvarati ...... ili se promenilo ono što danas očekujemo od partnerskih odnosa?Sve češće čujem da muškarci ne prilaze jer se plaše odbijanja, da ne znaju šta žene žele, da im je izbor prevelik ili da više ne žele da ulažu trud u odnose.Ali koliko je zaista problem u muškarcima, a koliko u promenjenim društvenim i partnerskim očekivanjima?Da li mislite da se danas ljudi manje udvaraju zato što su nesigurniji, zato što imaju previše izbora ili zato što su jednostavno naučili da im je lakše bez rizika i emocionalnog ulaganja?
>>224002548Pa tko če bolje znati odgovor na ovo pitanje nego vi prof. dr. Incelbegoviću?
>>224002495razvaljena pizdurina
>>224002600Ja vjerujem pesmi.
>>224002572ja znam odgovor, ali da li te zaista interesuje?
>>224002657Da.
>>224002676Manje prilazaka danas može se povezati s promjenama u percepciji SMV-a. Mnogi muškarci kroz društvene mreže stalno uspoređuju svoj izgled i status s drugima, pa se sve više okreću looksmaxxingu i radu na sebi. Istovremeno, dio muškaraca razvija Trucel mentalitet, smatrajući da nemaju dovoljno visok SMV da bi uopće pokušavali. Ako tome pridodamo percepciju hipergamije i sve veća očekivanja na dating tržištu, nije čudno što neki radije odustaju prije nego što priđu. Uz to, aplikacije za upoznavanje dodatno mijenjaju dinamiku jer stvaraju dojam da je konkurencija ogromna, a odbijanje uživo mnogo neugodnije nego jednostavno preskakanje profila
>>224000367bolji je kad se filtriraju odredjene kljucne reci i pojedine paznjokurve
>>224002931>SMVŠta ti je to?
nije lako biti incel
>>224003000vrijednost na tržištu sexa
>>224003022Znači Sex Market Value. Ovo je strašno.Biče gore 2027.
>>224003054svi cemo pocrkat od nejebanja
>>224002411>jezik>bosanskiХaхaхaхaaхaхaх
>>224002931a smijesni li ste inceli
O Marija, Tito i Allah.
Falš!
>>224003390Rekli ste:koji se jezik prica u bivsoj jugoslavijiChatGPT kaže:U bivšoj Jugoslaviji danas se uglavnom govore bosanski, hrvatski, srpski i crnogorski, koji su međusobno vrlo slični i često se smatraju standardnim varijantama zajedničkog policentričnog jezika.Također se govore i drugi jezici, poput slovenskog, makedonskog, albanskog i mađarskog, ovisno o području.Rekli ste:koji je jezik temelj ovih jezika?ChatGPT kaže:Ako misliš na bosanski, hrvatski, srpski i crnogorski, njihov zajednički temelj je štokavsko narječje južnoslavenskog jezičnog područja.Povijesno gledano, standardizirani su na osnovi različitih štokavskih govora, a važnu ulogu imao je istočnohercegovački štokavski. Zato su danas međusobno vrlo razumljivi, iako imaju različite standarde, pravopisne norme i dio različitog vokabulara.Dakle, pojednostavljeno: južnoslavenski štokavski bosanski/hrvatski/srpski/crnogorski.Rekli ste:u kojoj se drzavi nalazi istocna hercegovina?ChatGPT kaže:Istočna Hercegovina se danas nalazi pretežno u Bosni i Hercegovini, uglavnom na području Republike Srpske, uz dijelove Hercegovine koji pripadaju Federaciji BiH.Najpoznatiji gradovi tog područja su Trebinje, Bileća, Gacko, Nevesinje i Ljubinje.
u kojoj se drzavi nalazi teslina rodna kuca?ChatGPT kaže:Hrvatska
pizdokratija ce nas glave kostat koliko vidim
>>224003720KI ponovo halucinira mjesta iz gospodara prstenova
https://www.twitch.tv/nasaRusi u svemiru dok mi ovdje ovako.E da nam nisu Jugu uništili imali bi bazu na mjesecu. Onda ne bi bilo ni Muslimana.
Rekli ste:odakle je bio Teslin stric Nikolaj MandićChatGPT kaže:Ako misliš na Petra Mandića, koji je kasnije uzeo monaško ime Nikolaj, Teslinog ujaka s majčine strane: rođen je 1840. u Gornjem Gračacu (Lika), tada u Austrijskom Carstvu, a danas u Hrvatskoj. Bio je brat Tesline majke Đuke Mandić. Kasnije je postao mitropolit Dabar-Bosne i djelovao je u Bosni, zbog čega se njegovo ime snažno povezuje s Bosnom. Dakle, nije bio rođen u Bosni, nego u Lici, ali je kao crkveni poglavar velik dio karijere proveo u Bosni. Zanimljivo je da je upravo on imao značajan utjecaj na Teslino obrazovanje i financijski mu pomagao nakon smrti Teslinog oca. Rekli ste:dakle većinu novca za svoje obrazovanje, Tesla je dobio od svog strica iz BosneChatGPT kaže:Da, ali uz jednu važnu ispravku: nije precizno reći da je većinu novca za cijelo svoje obrazovanje dobio od strica Nikolaja Mandića.Za studij u Grazu (1875.) Tesla je dobio stipendiju od vlasti Vojne krajine, a ne od strica. Rekli ste:da li bi Tesla uspio bez podrške svog ujaka?ChatGPT kaže:Ne možemo znati sa sigurnošću. Vjerojatno bi mu bilo znatno teže, ali nije moguće zaključiti da bez ujaka ne bi uspio.Tesla je već prije pomoći ujaka pokazivao iznimne sposobnosti i imao je podršku obitelji te stipendiju za studij u Grazu. Nakon smrti oca, međutim, financijska situacija mu je bila puno teža, pa je pomoć ujaka Petra Mandića (Nikolaja Mandića) bila važna za nastavak školovanja, posebno odlazak u Prag.Dakle: ujak mu je vjerojatno značajno povećao šanse za nastavak obrazovanja, ali nije moguće tvrditi da bez njega Tesla ne bi postao izumitelj
Ma oni ti rusuju u svemiricama
Sve Istočno/Južno od nas: >>>/x/Inače, deda mi skazal, da kad su Švabi upali '41 nije bilo ni jednog partizana. Ali 1945 nije bilo ni jednog Švaba. Shvati ko može.
Jel dovoljno 300.000€
Nema dana kol'ko ima na srcu rana!
>>224004101bice dosta
Drugovi!Bilo mi je u ponos ovdje biti sa vama. Dijeliti ovu dascu i ovaj konac.
>>224004562opet samoubistvo?
Mnogo čovjeka a malo ljudi.>>224004584Da.
Kako da se reproduciram bez ženoida?
>>224005124OWO, samo s650 umjesto S550
>>224005154mozes drkati u sumi pa svrsiti po stablima tako nastaju sumski patuljci
Da li vam se nekada sekret iz vagine oseti?redovno idem kod ginekologa, sve je u redu sa nalazima. Ali ja ga ponekad osetim ne cesto ali desi se? Da li imate neku preporuku da se to ne desava i ne oseti? Nemam kandidu, nemam polne bolesti, Sve top pre dve nedelje isla kod ginekologa radjen kompletan ginekoloski i sve okej
nezgodno doskocih pa ozledih pete
>>223993450bwc
Konac če vam umrijet.
kako da zaustavim mokre snove
>>224009018suhom javom
Prefin sam za žene?!Trener mi je danas reko da nemam curu jer sam prefin? Sta bi trebo biti nekulturan i namrgođen? Cure, šta vi mislite o prefinim muškarcima. Imao sam dosta cura u životu i veza ali sad je došao onaj period gdje nema za lijeka, kojoj god pridjem dobijem korpu…Imam 28god i treniram box (ako to išta doprinosi).
samonaju se nepalci
Neka živi ovaj konac!
*skine konac s konopca*
ne mogu da zaspem
>>224012332jel te strah?
>>224008936Cви ћeмo хaхaхaхaххaхa...A јбг paдим
VOLIM TE DINAMOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooOOOOOOOooooooooooooooo