מהדורת עוד שיכונים
לא נמאס לך מהכיעור?
>>224010838זה גם נחשב עמידר או שיש תת-סוגים של עמידרים?מה הז`רגון?
>>224010966תלוי במרצפות
>מכיר מישהי חמודה>מגלה שיש לי טיפה סכיזופרניה>עכשיו אני עוד יותר רוצה לזיין אותהלמה אני ככה
הולך לישון מקווה שלא להתעורר נתראה מחר
>>224010838>הדיון הפילוסופי של האנונים עוסק במצוקות הקיומיות של גייז וטרנסים, ורק במקום להתמודד, הם פשוט מתחילים לבכות על עצמם >אחד הויכוחים המרכזים הוא ויכוח חריף על הזהות היהודית והציונית, כאשר כל גוי מנסה להצדיק את הטירוף שלו >האנונים חוקרים את הפער בין "יהודי קיום" לבין ציוני-דארוויניסטים, והתוצאה היא שכולם פשוט משוגעים >יש פה היסטריה גברית על איך לגבר נורמלי, והתשובה המכובדת של הכלל היא: "לך תזיין" >התרד מציג את ההיסטוריה המיתולוגית של ה"חילזון" המעצבני, שדוחף ישר במעגל אינסופי של תסכול >הדיונים הפוליטיים מגיעים לשיא כשהאנונים מביעים תוקפנות מטורפת כלפי הגויים וכל מי שאינו חלק מהקהילה >התמהיל האנוני של התרד כולל דיונים סקסואליים עמוקים, החל מ"חדר ממוזג" ועד "שטיפת מוח" ודברים דומים >הנושא המרכזי של האנונים הוא לדעת אם הם "Twink" או "Femboy", ואיך להתמודד עם משבר הזהות הזה >יש קטע מטורף על משבר ההתבגרות של ה"Snail" (חילזון), שמעדיף להתאבד מאשר להתמודד עם התרד >התקפות אישיות קשות ומשעשעות על כל האנונים, במיוחד על מי שמפרסם אמנות מכוערת >דיונים טכניים לגבי כלי נשק (Guns) והאם הם "Gay" או לא, משתלבים בשיח הבלתי נגמר
>>224011458היא זה אני אתה מהעתידמחר אתה תכיר בחורה חמודה כוסית אש שתהיה אשתךבהצלחה חבוב
>>224010838https://www.youtube.com/watch?v=KpWqfrX9908
>>224010966סטלינקה
>>224011383>טיפה סכיזופרניהמה זאת אומרת "טיפה"?היא "טיפה" שומעת קולות או מה?
>>224011538Thanks for the summary
>>224013009ליטרלי צועדת לעבר הקיר
>>224013058RUDE!
There's nothing cringier than bottom gays pretending to be slick bisexual players that get ladies. You can't convince me otherwise
bro invents nemeses to have beef with
so was Begin or Ben Gurion the good guy?
אני גר בשיכון עמידר לבעלי הכנסה נמוכה המכונה "מדור 8" על ידי הממשלה. אני וקבוצה מבעלי בריתי שולטים באזורים מסוימים במדור זה כדי לנהל את העסק הלא חוקי שלנו. אנו מחזיקים בכלי נשק לא רשומים, כלי רכב גנובים, סמים משני תודעה ומשתמשים במזומן רק לרכישות כספיות. אם מישהו מעוניין ליישב עימותים לא גמורים, אשמח לחשוף את כתובתי. אני רוצה להזהיר אתכם; אני אדם מסוכן מאוד ואני עובר על החוק באופן קבוע.
>>224013478neither, ben gurion instituted religion and begin sold the remains to nafaris
>>224013478בגין מניאק פחדן שנתן לאויב שטחים שלנובן גוריון היה מנלט שמאלני אבל היו לו ביצים
>>224013913בן גוריון היה שמאל כלכלי וימין מדיני שהאמין במדיניות ספרטה של מלחמת אינסוף
>>224013009her tits are too small for my taste but at least it's something strait in this thread
>>224013522מדור 8 לא עובד
>>224013356I'm a total bottom but I WILL fuck anons mom
>>224013522אמיתי