jebana kurwa oraz cwel na cztery litery(edycja)
anime
anon cztery litery jakby cojesteś cwelemtak tyty
>>224307419sądzisz że miliardy lat to za krótko by ogrzać wodę na dnie oceanów, ale nie za krótko by ogrzać skały?
>motorower prawnie nie jest pojazdem silnikowym>motorower prawnie nie jest pojazdem samochodowymskoro skuterki to jeden wielki loophole, pozwalający parkować praktycznie gdzie popadnie, mieć wyjebane na strefy płatnego parkowania, czystego transportu, omijać korki na poboczach i zupełnie legalnie robić takie gówna co się filozofom nie śniły, to czemu są takie rzadkie?
>>224307814bo w polsce pada deszcz oraz śnieg i okazjonalnie grad
>>224307795ale ziemia to taka kulka nie, że na górze i na dole jest zimno
swąd bytu
pora spać
>>224307869żart na tobie nigdy się nie obudziłem
>>224307838ludzie jeżdżą nawet rowerami w śniegu, to ze skuterami, co jeszcze łańcuchy mogą mieć na kołach, nie powinno być problemu
>>224307979to jeździj jeśli masz taką fantazję, ja jednak wole autko bo ciepło i nic na ryj nie lecia i do sklepu po pracy pojadę bez obaw, całą świnię mogę kupić i bez większego wysiłku ją do gniazda przywlec i żaden bicykl tego nie przebije
więc to jest spiralna moc
nippon daisukibo jak nie to sam se wezme
chciałbym mieć prawdziwych przyjaciół...
idę spać
Potrzebuję ryżu od boskiego dziecka
oto co dzisiaj zjadłem i wypiłem>monster nitro bo zamuła w głowie>woda mniej wiecej tyle samo co monstera>pół paczki ciperków (crunch chips papryka)>ben and jerry cookie doughkoniecnawet nie wiem czy gume żułem>>224308688dobranoc nimcio
założe VRa wezmę dużego onahola i będę na środku pokoju go jebał w powietrzu
>>224308736a jesteś już w tej świątyni co trzeba? Bo jedna nie mówi, druga nie widzi, a trzecia nie słyszy
>>224308792Kurcze byłem pewien, że Joaquin Pheonix zamieszkał w polsce kaczyńskiego i oglądał tvp przez cały miesiac by przygotować, się do roli joikera w jokerze.
Jestem gównej i chodzącym przegrywem. Kto jest temu winiem? Żydzi!
okej
>>224309068otóż nie, POjebie
>>224309068>>224309125jakby to ode mnie zależało to już dawno byś był karmą dla kotów ze schronisk
mam se głośniczki do kompa takie za mniej niż stówe jest minijack i usbjak podłączę samego minijacka to nie działajak podłącze z usb to działa ale ledy nakurwiają po oczachjebać ameryke i sos masłowy
ja pierdole ten alkus podczłowiek od 3d stóp jest w każdej nitce i nawet nitki zakłada
na x przeprowadzono śledztwo okazuje się że gta vi zostało stworzone przez woke feministki nienawidzące mężczyzn jedna z misji będzie polegała na robieniu aborcji
anon znaczy feminista
>>224309576baza
anon znaczy wok (ang. garnek)
Wakie wakie.
kurwa ale kompro z tym vr jebaniemmój nowy telefon nie jest pod vr dobryskompromitowałem sie na środku pokoju
>>224309228asuna nieeee
głupie goje piją wodę która mogłaby chłodzić data centers fabryki slopu
dobrze że japonki nie istnieją bo inne świnie nie miałyby szans
>>224311268ejaj
Słoneczko już wysoko, śnieg pięknie iskrzy sięNonuśki pod kołderką chrapią we śnie.Nudzę się jak cwel, lub jak samotny incel,lecz ta piosenka śpiochów zbudzi wnet:Hej Nimki, czas wstać! Jak można tak spać?!Wasz sen już całe wieki trwa. No wstawać mi, raz dwa!
>>224311268dlaczego polki tak rzadko w spódniczkach chodzą
>>224311308bo mają tłuste uda celulit i tak dalej fuj
zimno mi dziś było w łóżku
zara se pitce opierdole panowie
>>224311292to nie jest ejaj, wszystkie cienie, odbicia od różnych powierzchni + lustra, ruchy tkanin, włosów, wszystko się zgadza, nie istnieje video generator który jest w stanie wysrać taki filmik