[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Name
Options
Comment
Verification
4chan Pass users can bypass this verification. [Learn More] [Login]
File
  • Please read the Rules and FAQ before posting.

08/21/20New boards added: /vrpg/, /vmg/, /vst/ and /vm/
05/04/17New trial board added: /bant/ - International/Random
10/04/16New board for 4chan Pass users: /vip/ - Very Important Posts
[Hide] [Show All]

[Advertise on 4chan]

File: file.png (149 KB, 480x360)
149 KB PNG
bimbosundan ünide atatürkçülük dersinden kalanına istiklal marşında GÜLENden mısıroğlucuya HERKES yoshi kohen paylaşmış yauw ama akıllarda değişmeyen tek bir soru
[spoiler]ANASI BU KADAR PARAYI NEREDEN BULDU?[/spoiler]
>>
>>224315983
dün süper(!)oFFline PİÇi interneti düzeltmişti sonra yine zortladı göt üstü düştüm 5 cigolayt mobil veri peşkeşlediler onla post atıyom
>>
>>224316187
tahütüm ne zaman bitecek iptal edicem de o zmn peShqeShLiyolar baya
>>
>>224315983
>GÜLENden
hahahahahahahaha
>>
>>224315983
Ev temizliğinden nefret ediyorum pipişler BSDM girip bana köle olacak birini bulsam temizletsem süfer olur
>>
>>224316261
Bi 5 cigolayt daha peşkeşlediler. internetsiz kaFFayı yiyorsun ama sonra düşününce hiçbir bok yaptığımız yok saçma sapan şeylerle vakit geçiriyoruz. y*Zın en azından denize gidip tüm gün denizde geçiriyorum. bana 10 gb internet aylık yeter artar bile v*llax. bundan sonra internet kullanımıma tikkat edicem. çanlara blogpost yaparım insanın bir şey yazası geliyor her sıçanın içinde biraz normilik var demek.
>>
File: HMeI3WaXsAAQo0j.jpg (21 KB, 555x360)
21 KB JPG
"Sovyet tehdidine karşı kullanılabilecek bir piyon olarak görülen Türk'e yaşama izni ancak,üzerinde yaşadığı toprakda kendi varlığının meşruiyetini toprağın kadimliği ve yerlilik üzerinden doğal olarak üretmek yerine, kendisine sürekli olarak dışarıdan meşruiyet sağlayacak dış destek aramaya mecbur kalacağı bir miti sahiplenmesi koşuluyla verilmiştir. Ve bu kimlik masa başında uydurulmuştur gözükmektir.

Çünkü daha 1920'lerde Türklerin top yökün Anadoludan çıkartılıp Orta Asya'ya sürülmesinin gerektiğinin ateşli savunucularından İngiltere başbakanı David Lloyd George'un ileri sürdüğü tezler Türk'ün Anadoluya yabancı oluşu üzerinedir. Ve düşmanın tezlerini milli kimliğin merkezine konulması hayatın olağan akışına terstir.

...Ancak ilginç olan, tarihsel gelişimine,genetiğine ve adetlerine aykırı bir şekilde modern Türk ulusal kimliği, Yahudiliğe içkin olan sorunların tamamını simüle etmek üzere özellikle tasarlanmış gibidir. Temelinde, sürekli bir meşruiyet krizi üreten “dışarıdan gelmiş Orta Asyalılar” miti yatar. Bu mit, Türk kimliğini Ortadoğu’da hiçbir zaman tam anlamıyla yerli ve kadim bir unsur olarak konumlandıramaz ve zincirleme bir şekilde baştan aşağı kültür dairesini oluşturan (müzik,mimari,yemek vs) bütün unsurların sorgulanmasını tetikleyerek sürekli meşrutiyet problemleri üretmektedir.

Bu Türkleri Ortadoğu’da Yahudilerle benzer bir yapısal konuma itmekte ve onları, tarihsel ve jeopolitik koşullar içerisinde Yahudilerle doğal bir müttefiklik ilişkisine yönelten dar bir alana sıkıştırmaktadır. Sanki bir ulus bağımsız olsun diye değil de, ortadoğuda Yahudiye kardeş olsun diye yaratılmış gibidir."

Türkleşmek,Piçleşmek,Yahudileşmek
>>
keşke yunan galip gelseydi
>>
kimse kalmadı be morq
>>
>>224324687
nolcak be baboLi
>>
q*FFam cHoque pHozuqe pHe cicique deneyim yok diye iş yok + fuLL tosun war + kpss girecem olmazsa sıçtım Laee + kamal bayramınız kutlu olsun sorunun cevabını ben de bilmiyorum

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.