bimbosundan ünide atatürkçülük dersinden kalanına istiklal marşında GÜLENden mısıroğlucuya HERKES yoshi kohen paylaşmış yauw ama akıllarda değişmeyen tek bir soru [spoiler]ANASI BU KADAR PARAYI NEREDEN BULDU?[/spoiler]
>>224315983dün süper(!)oFFline PİÇi interneti düzeltmişti sonra yine zortladı göt üstü düştüm 5 cigolayt mobil veri peşkeşlediler onla post atıyom
>>224316187tahütüm ne zaman bitecek iptal edicem de o zmn peShqeShLiyolar baya
>>224315983>GÜLENdenhahahahahahahaha
>>224315983Ev temizliğinden nefret ediyorum pipişler BSDM girip bana köle olacak birini bulsam temizletsem süfer olur
>>224316261Bi 5 cigolayt daha peşkeşlediler. internetsiz kaFFayı yiyorsun ama sonra düşününce hiçbir bok yaptığımız yok saçma sapan şeylerle vakit geçiriyoruz. y*Zın en azından denize gidip tüm gün denizde geçiriyorum. bana 10 gb internet aylık yeter artar bile v*llax. bundan sonra internet kullanımıma tikkat edicem. çanlara blogpost yaparım insanın bir şey yazası geliyor her sıçanın içinde biraz normilik var demek.
"Sovyet tehdidine karşı kullanılabilecek bir piyon olarak görülen Türk'e yaşama izni ancak,üzerinde yaşadığı toprakda kendi varlığının meşruiyetini toprağın kadimliği ve yerlilik üzerinden doğal olarak üretmek yerine, kendisine sürekli olarak dışarıdan meşruiyet sağlayacak dış destek aramaya mecbur kalacağı bir miti sahiplenmesi koşuluyla verilmiştir. Ve bu kimlik masa başında uydurulmuştur gözükmektir. Çünkü daha 1920'lerde Türklerin top yökün Anadoludan çıkartılıp Orta Asya'ya sürülmesinin gerektiğinin ateşli savunucularından İngiltere başbakanı David Lloyd George'un ileri sürdüğü tezler Türk'ün Anadoluya yabancı oluşu üzerinedir. Ve düşmanın tezlerini milli kimliğin merkezine konulması hayatın olağan akışına terstir....Ancak ilginç olan, tarihsel gelişimine,genetiğine ve adetlerine aykırı bir şekilde modern Türk ulusal kimliği, Yahudiliğe içkin olan sorunların tamamını simüle etmek üzere özellikle tasarlanmış gibidir. Temelinde, sürekli bir meşruiyet krizi üreten “dışarıdan gelmiş Orta Asyalılar” miti yatar. Bu mit, Türk kimliğini Ortadoğu’da hiçbir zaman tam anlamıyla yerli ve kadim bir unsur olarak konumlandıramaz ve zincirleme bir şekilde baştan aşağı kültür dairesini oluşturan (müzik,mimari,yemek vs) bütün unsurların sorgulanmasını tetikleyerek sürekli meşrutiyet problemleri üretmektedir.Bu Türkleri Ortadoğu’da Yahudilerle benzer bir yapısal konuma itmekte ve onları, tarihsel ve jeopolitik koşullar içerisinde Yahudilerle doğal bir müttefiklik ilişkisine yönelten dar bir alana sıkıştırmaktadır. Sanki bir ulus bağımsız olsun diye değil de, ortadoğuda Yahudiye kardeş olsun diye yaratılmış gibidir."Türkleşmek,Piçleşmek,Yahudileşmek
keşke yunan galip gelseydi
kimse kalmadı be morq
>>224324687nolcak be baboLi
q*FFam cHoque pHozuqe pHe cicique deneyim yok diye iş yok + fuLL tosun war + kpss girecem olmazsa sıçtım Laee + kamal bayramınız kutlu olsun sorunun cevabını ben de bilmiyorum
Abdullah (bin Mes'ud) (Radiyalldhu anh)'den; şöyle demiştir:Biz bir kere Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)'in yanında iken Haşim oğullarından bir gurup gene bize doğru geldiler. Sonra Peygamber (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) onlan görünce gözleri yaş doldu ve rengi değişti. Abdullah demiştir ki: Bunun üzerine ben:(Ya Rasulallah!) Senin yüzünde arzulamadığımız (yani bizi üzüp endişelendiren) bir değişikliği bir süredir görüyoruz, dedim.O da : Biz öyle bir ev halkıyız ki, Allah bizim için ahirati dünyaya tercih etmiştir. Benim Ehl-i Beytim, muhakkak (ev halkım) benden sonra bela, kovulma ve sürgüne uğrayacaktır. Nihayet beraberinde siyah bayraklar bulunan bir kavim doğu tarafından gelecek ve hayır(hukumdarlık) isteyecekler. Fakat istekleri yerine getirilmeyecek. Bunun üzerine savaşacaklar ve onlara (Allah tarafindan) yardım ediecek. Bundan sonra istedikleri (hukumdarlık) kendilerine verilecek, fakat kendileri bunu kabul etmeyip emirliği Ehl-i Beytim'den bir adama tevdi edecekler. Bu (Emir) de insanlar yeryüzünü daha önce zulum lie doldurdukları gibi yeryüzünü adaletle dolduracaktır. Artık sizden kim o güne yetişirse kar üstünde emeklemek suretiyle de olsa onlara varsın (katılsın), buyurdu."(İbn Mâce, Fiten, Bab 34, 4082)Ebû Hurayra (r.anh)’den rivâyete göre, şöyle demiştir: Rasûlullah (s.a.v.) şöyle buyurdu:“Horasandan siyah sancaklar çıkacak hiçbir güç onların hakkından gelemeyecek sonunda o sancaklar İliya’ya (Kudus’e) dikilecektir.”(Tirmizi, Fiten, Bab 79, Hadis no : 2269) (Tirmizî rivâyet etmiştir.)
>>224326063Arap ay tanrını sikiyim senin muhona zenciler grup giriyor
>>224324796yaş kaç laa + pHenim 29 30 olcam hala 5 dk çalışmadım hayatımda yauw
>>22432688626 pHende aßem ukul bitti 1 yıl staj yaptım 3 yerde ama iSh yok yalandan çalışıyom pHende gelen heryeri seçecem