di end iz naj izdanje
betonko daj pricaj malo kako ti je bilo dok te nije bilo
>>224348761Pa i nije lose dbi, radio sam istovar u hladnjaci i bilo je najbolje dok je bio istovar, izbacis koliko stignes pa malo napravis pauzu, ispusim neku cigaru, jedem nesto, nastavim istovar, vratim se bajsom kuci i legnem taman posle ponoci ili kasnije i spavam kao beba, slao sam vam ovde nekoliko slika iz radova dok sam brao maline ali se niko nije javio da pita sta ima novo
>>224348937Je л јoш yвeк пeдoфилмaкcyјeш?
>>224349258pdnt betonko je hebefil jel tako betonko
>>224349258Ma odustao sam od zena i od devojcica jer jednostavno nisam sposoban da nadjem gf
>>224349584Ne znam vise sta sam, ali ne svidjaju mi se devojcice vise kao pre, vise mi se svidjaju te malo starije, znaci tako oko 20 godina da imaju, pa do 25 maksumum
>>224349635ako su malo starije oko 20 koliko su normalne?
>>224349683Ma ne to, mislio sam relevantno starije od hebe uzrasta
>>224349708Inace postojala je daska /hebe/ na 8chenu. Ja sam bio napravio /younglove/, posle sam prestao da budem aktivan tu zbog posla i onda je preuzeo neko, vidim da su posle to pominjali po internetu kao pedofilsku stvar, ali to je vise bilo za diskusiju, tako sam i namenio dasku da bude
>>224349769Idem do prodavnice da kupim jednu ili dve cigare na komad, od sutra prestajem da pusim jer moram da se postepeno vratim treniranju
Zaljubim se u prvu onda mi je taj tip privlacan i svugdje ga vidim pa to bude dva tri dana i onda se zaljubim u drugi tip zenoida i tako se vrtim u krugu samsare nejepstva
>>224349769bilo je i gorih
Prd.
u-osamnajst-chen su promijenili logo iz pawstike e sad je fakat gotovo za krznace
k+c+danas cu pocet radit obaveze prije drkanja
Sečem vene, vežem štrik.
koje je boje vas mustang?
Bolje zatvor nego ropstvo.
https://youtu.be/yTexDKmWD5M
>>224349809Ja sam opsednut Sandrom od 2020 godine
Ja sam opsednut Betonkom od 2022 godine
Бoлe лeђa oд дизaњa cтвapи гope дoлe
>>224352200What are you lifting?
>>224352742Cвe штo ми кaжy дa тpeбa
>>224352956Can you lift up a gf and bring it to me please?
>>224352200pobratime
>>224351950Ja sam se vratio ovde tek 2023
>>224351950meni je cijelo vrijeme dignut dok čitam njegove postove
>>224353370Пa ти cи гeј
Inace Sandra i dalje nema decka, niti je imala, i dalje ima lutku Mesija sa kojom spava u krevetu, znaci jebem li ga vise, ne znam sta treba da predstavlja to u tim godinama, cak ni ja nisam nesto tako radio
luka boljanovic kuckojebtrebinjski degenerik sizofrenik
What the fuck are you guys babbling about when it comes to these whores
ah da evo samo jos jedan jutjub video """esej""" i znat cu sto treba sve ce sjesti na svoje mjesto ja sam covjek s planom ciljem vizijom samo jos jedan video esej i sve ce biti ok
a zamisli kad onaj debilko koji je prije 10 godina napiso "twerkujem u tangicama" se vrati da vidi koliko smo propali i vidi da i dalje ripostamo tu njegovu mentalnu dijareju zaista da se zapitas
>>224354085koja picka materina je jutjub video esej
Ja i Sandra
sestra mi opet skida
>>224354740namjesti QoS
>>224354760sta ti je to?
>>224354768Quality of Service (QoS) is a set of networking technologies that manage and prioritize network traffic so important data gets through quickly and reliably during busy times
Voljela bi upoznati nekoga s kim bih mogla voditi razgovore o prihvaćanju sebe, rješavanju strahova i nesigurnosti, individuaciji, odnosu prema sebi i drugim ljudima, mijenjanju obrazaca itd.Ne tražim besplatnog psihologa, niti nudim takve usluge. Zanimaju me razgovori u kojima možemo razmjenjivati iskustva, razmišljanja i perspektive i zajedno malo kopati po tim temama.Shvatila sam da o ovakvim stvarima previše pričam s ChatGPT-om, a radije bi stvarnu osobu s kojom mogu tipkati o tome. U životu sam okružena dobrim ljudima, samo ne nužno ljudima koji su trenutno zainteresirani za iste stvari kao i ja.Svjesna sam da je rad na sebi osobni proces i da nitko drugi neće riješiti moje probleme umjesto mene. Istu perspektivu očekujem i od druge osobe. Ne mislim da sam posebno odabrana osoba kojoj se „probudila svijest” i sada vidi stvari koje drugi ne vide, pa tražim i takvog sugovornika. To naglašavam jer sam na stranim subovima oko ovakvih tema više puta naletjela na ljude koji su otišli baš u tom smjeru. No judgment, ali doživjela sam to pomalo ironično u ovom kontekstu, pa ako već mogu birati...Voljela bi da je osoba generalno pozitivna i da ima optimistični pogled i znatiželju prema životu. To ne znači da ne želim čuti kad je nekome teško ili ima loš dan, svi imamo.Ako si i ti trenutno u fazi u kojoj pokušavaš bolje upoznati sebe, riješiti neke vlastite kočnice i općenito postati osoba koja ti se više sviđa, slobodno se javi.
>>224354851rsorb
>>224352992To нe мoгy ни зa ceбe a кaмo ли тeбe>>224354121A фaкaт cмo coциo-пcихoлoшки eкcпepимeнт
>>224354876pdnt
aux cord gf
Eh da barem imam gf da mi ne bude dosadno, gotovo je, nnbb (nikad nece biti bolje)
ja se nebi zalio da mi je dosadno sa bf
Scenario: Ucim Sandru kako da koristi Daemon Tools dok mi sedi u krilu
>>224355756>daemon tools>
>>224354959Thanks for writing in ćirilica. I need to brush up
svi, ali SVI platorogići sad ovo gledajuhttps://www.youtube.com/watch?v=KTdSyPXumFghttps://www.youtube.com/watch?v=KTdSyPXumFghttps://www.youtube.com/watch?v=KTdSyPXumFg
>kuckojeb tools>
poslovna ideja: popijem pivčugu da mi smiri žgaravicu
>>224355991iii pozdrav svima finansijebalkan tachka info ovde danas cemo da naucimo razlicku izmedju bruto i neto plate da se ne brukamo u kafani
>>224356025Nikad nisam popila
>>224356149>YouTube slopPass
izasao sam va prvi put u dugo vremena ovaj vikend i vidio 2 snjezna zecagotovo je
jao bože zašto nisam plemeniti hercegovac nego prljavi bosanac
serbian fish seeing a russian dick
>>224356717>snjezna zecaSnow bunnies are what niggers call white women
>>224357464kek
>>224357499zasto ih tako zovu
>>224357499tocnije bijele zene koje se jebu s camugama
>>224348478That's not what POV means
>>224357908you see a gorda negrita when you're best dressed at the pool
Уништиo мe oвaј caјтCaд cвaки пyт кaд нeкo oкaчи жeнcкo, јa мopaм дa пoглeдaм y мeђyнoжјe дa видим нијe ли тpaнџa јep "хaхa тo јe интepнeт хyмop y 2026"Cтвapнo cмo y coциo-пcихoлoшкoм eкcпepимeнтy
gotovo jeal bas bas gotovo
Кyвaм ce и нe мoгy дa зacпимMpзим лeтo из днa дyшe
>>224359266to je vise internet humor 2024
kako se zove incel abortus?- cancel
VEJK MI APVEN SEPTEMBER ENDZ
Isplate za penzionere počinju 14. septembra i nema potrebe za prijavom; minimalni iznos je 20.000, a maksimalni 35.000 dinaraSvi punoletni građani Srbije dobijaju po 6.000 dinara uz novu, širu zakonsku regulativu potrebna je prijava
>>224363007hoce li eksju jednog dana biti toliko los da ce nam faliti i retard koji pravi lose videe
koliko novca moze da se zaradi ako se uzme estrogen i otvori onlyfans gde se obucem kao anime devojka i drkam? pitam za prijatelja
>>224364519mislim da dostanego pokazi prvo nama pa da procjenimo
>>2243645195 bani
spanjolko status?
jebote koje smece cijeli ovaj 4chan
poceo sam krivit sve svoje probleme na demiurgazivot je puno laksi
jebeni demiurghoce da me sjebene moze
betonko status?
transgresujem u tangicama
>>224362765Ma јeбeм их јa y ycтaA тeк oвe ycтaљeнe cпaмepe нa oвoј дacци, типa oнaј Pyмyн штo кaчи pycкy тpaнџy >>224363098Зaмиcли пpoдaш cвoј глac зa 6000 хaхaхaхaх a знaм дa имa тaквих бeдникa. Mиcлим пpoдaвaли cy и зa 1000 и ceндвич cвoјeвpeмeнo. A пeнзocи глyпи кo кypaц, oпeт ћe дa нac yјeбy зaјeднo ca пpeкoдpинcким yвeзeним глacaчимa. Mиcлим дa caм пpoчитao нeштo o 250 љyди пpијaвљeним нa јeднoј aдpecи тy близy гpaницe
>>224366156implicirajuci da mladi nisu ista govna
>>224366203Mлaди caмo нe глacaјyMoждa ce caд пpoмeни јep јe њихoвa кaмпaњa мaлтeнe пoчeлa пpe двe гoдинeA и тo јe yпитнo дa ли јe дoвoљнo јep cвaкaкo имa вишe yмoбoлних пeнзoca
>>224366156ako vec ne zelim ni za kog da glasam onda ce moj glas otici na aukciju kome smeta nek se preseli u severnu koreju gde nema kapitalizma
>>224366277ne znam glasacu za SL ali i dalje tvrdim da su studenti oduvek bili i bice govna
Koje je boje vaš Mustang?
Ovo su osnovne informacije:Ford Mustang GT, 5.0 V8Model: S550Godina: 2021Mjenjač: Ručni sa 6 prekrasnih brzina :)Snaga: 450 KSPogon: StražnjiBoja: Antimatter Blue (nije crna kako svi misle :) )
>brm brm tablicefrfi ja radim custom, ali CG dozvoljava samo 5 karakteratako da ce biti PG-PEGAZ najvjerovatnije
>>224366355Beћинa јe и тe кaкo гoвњивa, aли aкo ништa дpyгo, бapeм их пoдзeмљe нe дpжи y џeпy
A sada mali kviz znanja :)Mustang ide ___ ___.
>>224366371ja vozim skodu staru 20 godina
a fakat je baza
>>224366465neironicno mi komsija pored mene u garazi ima s550, mada je moj noviji i ljepsi frf
>>224366427bolje stavi PG-PEDER
>>224366491kako sam peder kad ti taslacim kevu svaku noc frffffffff
>>224366489lmao ukrajincima cijeli zapadni svijet salje donacije da bi si kupili mustange
>>224366489odakle je uvoz i kakva je procedura i koliko je auto + carina + pdv itd i sl?
>>224366550u Njemacku sam isao, iz auto salona ga uzeo novogAuto bruto 54k, povracaj poreza 8k, carina+troskovi 17k, tako da me sve ukupno ispalo ~62 za novog s650 gtproceduru znaju oni, kazes im da je za izvoz iz EU, dobijes privremene tablice i papire, to sve nosis na izlaz iz EU (kod mene Hrvatska-CG granica, tu se rade izvozni papiri, ispane oko 150 eura), udjes u CG, vodis ga na carinu i spediciju, radi se i homologacija, pa onda registracija. Uglavnom, ima posla, ali ispane dosta jeftinije, jer npr ovaj isti auto polovan sa vise kilometara je u Srbiji i CG oko 75k, a ja sam ga novog platio 62. U Fordovom salonu u CG je oko 80k, tako da sam fantazija prosao.
>>224366530Heмoј дa гyглaш кoјeг пopeклa јe Зeлeнcки
>>224366635aha ok dobro pitam jer sam retardiran za te papire i to, ali ako oni u salonu znaju i na granici isto onda ok jebem li ga
>>224366766ja i dalje ne verujem da ceo zapad misli da je ukrajina neka kolevka demokratije koju napadaju zli rusi jer ih mrze
>>224367170Oвцe + пpoпaгaндa + зaпaдни мeдији мopaјy дa плacиpaјy тy пpичy јep јe Pycијa дeфинитивнo ayтoкpaтијa и oндa јe лaкшe дa љyдe oкpeнeш пpoтив њих aкo Укpaјинy пpeдcтaвиш кao мaлy cлoбoдapcкy нeвинy дeмoкpaтијy чиcтoг oбpaзaДa нeкo нe пoмиcли дa caм зa Pycијy, мpзим их из днa дyшe. Ja caм пpвeнcтвeнo пpoтив зaпaдa
>>224367348OWOWO
napokon malo srpskih postera jebot
>>224367170ma ne misle to nego je to propaganda peru ljudima mozgove
ma to sve demijurg logiчno
>>224365726tu san
spanjolko
Пpeлиcтaм мaлo peдитКaд ce cпoмeнe кopyпцијa y Укpaјини, oни бyдy кao "мaaaa дoбpooo ипaк oни тepнyтнo имaјy вeћих пpoблeмa" "a нијe тo тoликo cтpaшнo кao y Pycији" "мaaa тo јe Pycкa пpoпaгaндa" и тaкo дaљe
>>224367479>мpзим их из днa дyшe.ti si prvenstveno debil. doslovno su vas tri puta samo u proslom stoljecu spasili od nestanka a i prije toga da nisu porazili turke jos bi vi pod njima bili. a mislim da ti to i fali, turski kurac pa da se malo djojlencis pod njima frf
udala se maya higamoj zivot vise nema smisla
>>224367990Jaкe пpoјeкцијeA знa ce кo вaм јe cлao нaopyжaњe
>>224366635pa onda ako si tako pametan sto ne uvezes svaki mjesec po jedan i imas 15k zarade
Punta kriz je zabavan i preporucam svakome tko je takvih svjetonazora barem da proba i da vidi. Upravo ta sloboda kao sto je napisano u gornjem komentaru, biti gol u drustvu drugih bez bojazni da ce te netko lose gledat, bilo da si sam ili u drustvu s boljom polovicom. Meni se svidjelo da se parovi koji nisu svingeri vole pomaziti pod utjecajem sunca i vode i da to tamo nije nista cudno. Normalno je vidjeti zenu kako se igra s muzevim kurcem ili ju on prstenjaci dok pricaju. Bez obzira na stalne drkarose koji tamo dolaze samo kako bi drkali, cjelokupni dozivljaj je dobar.Ja bih recimo izbjegavao one sumske putice, pogotovo one oko gay dijela plaze jer u njoj ima tipova koji stoje i nadrkavaju kurac i pilje u svakog tko prodje da bi nesto pokrenuli.Iako je svingerska plaza, prvenstveno je plaza, ove koji dolaze samo drkat bez da vode probaju bi odmah maknuo da mogu.U nedjelju kad sam dosao pored je bio neki tip koji je cijelo vrijeme drkao, do njega je kasnije dosao drugi tip koji ga je pitao ima li sto, na sto je ovaj prvi poceo psovat kako danas nista. To su ti serijski drkarosi koji dolaze tamo samo drkat i nadat se da ce karat i ti unistavaju car te plaze.
najebali ste četnici i ustaše
>>224367990>spasili od nestankapitam se od koga li su nas spasavali, da nije od povampirenih ustasoida mozda
>>224369097>e sad ste najeb-ACK
Džolina Džolina Džolinaaa DžolinaaaaaaPreklinjem te nemoj mi uzet momka
bazirane mace
>>224370375tebe ni macke ne vole jer znaju da bi ih samljeo u cevape
>>224370291Neironicno mi je drago sto ce dobiti sahranu sa drzavnim pocastima, normice treba zestoko nervirati, evo citam Redit pre neki dan i vidim kako pene. Da, ja posecujem Redit jer mi je to izvor relativnih desavanja u svetu jer ne citam vesti, ne, ja ne ucestvujem u diskusijama na Reditu, ja sam samo posmatrac, isto i na Jutjubu, niti imam kanale koje pratim, niti komentarisem, niti imam klipove, samo pratim situaciju. Secam se nesto mi je Sandra pricala u malinama i kad sam rekao nesto vezano za drustvene mreze i da nemam Instagram, njena sestra majmunka je nesto dobacila, ali nisam lepo cuo, kao nije verovala da nemam Insta, jebem ti pickicu malu mrsavu ja bosansku, treba ih dobro isamarati pa vratiti im kurac u usta da nastave da puse
govna su mi prevelika za austrijske toalete moraću se vratit u bosnu
>>224370721lud si betonko
napokon sam dosla doma
>>224368190jer nemas kupaca za ta auta ovdjeseljacine i kriminalci koji imaju para u cg voze e klasu ili m5, previse su glupi za pravi motor
>>224370942g klasu*
>>224370911Sisaj ga
luca bogliannovici qucichioiebbe ciazzi schizzo
to je zato jer u mustangu izgledas kao wanabe fuckboy zato ga nitko tko ima iti malo mozga nece a sto se snage tice brza je honda civic na nurburgringu...
>previse su glupi za pravi motor>t. lik koji je htio kupit ecoboostfrfcinae da, e klasa i m5 su auti sa stilom, mustang je iskljucivo za preseravanje, kad vidis kakvi ga likovi voze dao bi ga u staro zeljezo
>>224371206OBOBO>>224371260>>224371264guzobolna sirotinja fefslikaj auto
>>224371368zasto bi slikao ista svoje za ovu stranicu? pa da budem doxana frfkrava kao sto si ti?
>>224371368kuckojeb nema ni vozacku>>224371524ubij se kuckojebe bolesna nakazo
>You should avoid Ford EcoBoost engines becausethey have history of major reliability issues, including coolant intrusion, carbon buildup, and unexpected engine failure.>Common EcoBoost Problems>Coolant Intrusion:Some blocks feature coolant slits or grooves near the cylinders that can leak fluid into the combustion chamber, leading to blown head gaskets, overheating, and low compression.>Wet Belt Failures: The engine uses a rubber timing belt that runs soaked in engine oil. The belt can break down, clog the oil pump mesh, and cause total engine seizure.>Carbon Buildup:Because EcoBoost engines use direct fuel injection, gasoline doesn't wash over the intake valves. This causes hard carbon deposits to build up, which restricts airflow and makes the engine run rough.>Turbocharger Stress:Turbochargers spin at extreme speeds and run very hot. They demand strict, frequent oil changes; skipping maintenance causes oil coking and premature turbo failure.>Cam Phaser Issues:Older 3.5L V6 EcoBoost engines are known for rattling cam phasers and timing chain wear that require expensive repairs.top kek ovo si je jebeni retard htio kupit inace
>>224371524>>224371546
>dudlaju majmunku
>>224370721ako nemas ig to znaci:1) da si toliko ruzan da ne mozes ni da se pretvaras da nisi ruzan kroz klasicne larp tehnike poput tetovaza teretana brada i oblacila, pa te je sramota spostvenog izgleda sto znaci da si genetski izrod i da tvoja deca ne mogla preziveti zimu2) da nigde ne ides i ne putujes sto znaci da si dosadna osoba koja nema zivot ni karakter i stoga nemas nista da ponudis zenama; sto znaci da si autistican i za izbegavanje3) da nemas odevne predmete, prevozna sredstva, stambene objekte, alkoholna pica itd. kojima mozes da signalises svoje bogatstvo, sto znaci da si siromasna propalica i nisi u stanju da izdrzavas viseclanu porodicu4) da nemas hobije - i to drustveno prihvacene hobije poput sviranja gitare, planinarenja, putovanja (vidi 2) itd. sto ponovo znaci da si dosadan, siromasan i da nemas zivotdrugim recima, i treba da dobacuju kada cuju da nemas drustvene mreze, jer ako nisi u stanju da se "reklamiras" to efektivno znaci da nisi u stanju ispuniti minimalna ocekivanja drugih ljudi i manje vise si socijalni otpad
>>2243730941. Istina2. Pa ne putujem jer nemam para, inace bih putovao3. Istina4. Pa imam, ali to su tipa; istorija, proseravanje itd, ne znam koliko to zene zele>drugim recima, i treba da dobacuju kada cuju da nemas drustvene mreze, jer ako nisi u stanju da se "reklamiras" to efektivno znaci da nisi u stanju ispuniti minimalna ocekivanja drugih ljudi i manje vise si socijalni otpadPa to je realno kume, hvala za blackpill, idem da izdrkam sad da mi bude bolje, posle cu da igram stalker, da kakim i da legnem ranije da bih sutra mogao da radim, mislim da cu neironicno da skrinshotujem ovaj tvoj post i da mi bude podsetnik za neke stvari
The stories and information posted here are artistic works of fiction and falsehood. Only a fool would take anything posted here as fact
>>224373094Evo sad sam i poslao screenshoot drugu da vidimo sta ce da kaze
Jebote pa ja sam se ponosio time sto nemam Instagram, sad sam crnopilulan i zasto...Yeah bow teh, pa stwarno nnbb (nikad nece biti bolje), mrzim sto sam uopste rodjen, mrzim ovaj "zivot", svaki dan isti kurac, radim kao slepac, nemam gf, nemam para, nemam kola, nemam auto, nemam nista...MRZIM STO SAM RODJEN
>>224373094Ne secam se kad sam zadnji put bio ovoliko rekt-ovan
objesi se boljanovicu luka kuckojebe schizo chaci nakazo
>>224373641Da ne bude zabune, nisam Luka, ali mislim da me je on rektovao malopre
>>224373094gotovo je betonko nas rektovano RIP neinstagramaši
Pa to inace i ima smisla sto je napisao, samo recimo meni je celog zivota bila dilema zasto su pojedine devojke pokazivale interesovanje za mene, evo da probam nekoliko primera da se setim; ciganka u osnovnoj i srednjoj, jedna druga u srednjoj, jedna druga iz nekog sela pored mog grada isto u srednjoj, cak mi se i javila na telefon da se vidimo, ja se usrao. Onda posle toga, prva i jedina devojka iz Beograda, pa posle toga, Ivana iz Jure u Nisu, za to mi i dan danas nije jasno kako je onakva vitka devojka pokazala interesovanje za mene, to sam siguran 200% da je bilo tako, znaci uvek kad me je videla pridje mi da pricamo sama, posle me je poljubila u obraz kad je me videla taj dan do kad smo bili okej i ostala tu da prica sa mnom, tu sam bio sokiran malo da budem iskren, onda jedna devojka od kolege, i ona jedna od 18 godina sto je radila u Shinwonu pored Jure, ta je prisla posle smene, stala ispred mene i navukla helanke namerno da joj vidim dupe i gledala me kad prolazim da ja primetim, ja se naravno kompletno uplasio kao picka, jednom je namerno stavila prst na moje rame i gurnula jace da mi kaze nesto, pa se osmehivala kad me vidi i jednom se glasno smejala na moju salu kao da sam bog komedije,a nista posebno, znaci ocigledno sam joj se dopao mada sam tad trenirao. Jednostavno nema smisla kad pogledam sebe na slici kad se slikam kakav sam ruzan i njihovo interesovanje, sama logika je nekako cudna kao da 2 + 2 daje 5...Evo primera iz malina, bila je jedna devojka iz Novog Sada Bojana, koja je ocigledno htela nesto sa mnom ali nije mi se svidjala, bila je i ona Sanja pre toga, mada za nju nisam toliko siguran da sam joj se svidjao, mislim da je samo htela da je opali neko negde izvan njenog mesta sa Kosova, pa da se ne cuje da se jebala u njenom mestu da ne pricaju da je kurva.Jebem li ga, doslovno mi nisu jasne neke stvari, ne osecam se dobro
>>224374030To je Luka mene rektovao, Betonka, mislim valjda je on jebem li ga, mislim da sam samo ja ovde sa srpskom zastavicom, dok on koristi proxy da posta sa srpskom
Sad cu da obrisem Steam nalog sa Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands sto mi je giftovao lik iz malina (Sandrina simpatija) jebem ti zivot mrtvi
ja neman instagram a jeba san 8 zena
>>224373338Evo sta kaze
>>224374323koji kurac prica taj zumersko polu engleski jezik
>>224374360Predaje engleski i koristi ga na internetu, preslo mu je u naviku vec, tako da razumem, ali interesuje me sta mislite o odgovoru, nekako je i on i ovaj drugi u pravu
>>224374402moj odgovor je ovo>>224374266
predugo mi je to da citam ako se ne mozes izjasnit kratko i jasno bolje suti
>>224374266To je zato sto nemas potrebu, ja nemam jer sam ruzan pa ne mogu da se reklamiram, nismo isti frende, proveri svoju privilegiju
>>224374459pusti ga spanjolko vidia da je decko mentol
Sad mi je ceo dan usran
>>224374470u pravi su sve ovisi u kojin uvjetima i okolini odrastes materijalni uvjeti su majka a ti siroce
doslovno samo budes nomalan i to je to
betonko je samo alfach s 30% debuffa na iq
>>224374532Pa to je i moja teorija>>224374557To mi sad drug pise, kao ja sam vise utripovan i da sam u stvari sasvim ok, ne bi rekao da je tako, 2 i 2 nisu 5, jebem ti mrtvi zivot kad sam se rodio, u paklu sam od detinjstva, od kad znam za sebe ne secam se da sam stvarno bio istinski srecan, da sam pomislio kako je ovaj trenutak lep, uvek je u pozadini bila neka tamnina
>>224374574A mozda sam pametniji od svih ovde zajedno, IQ nema veze sa ovim stvarima, ovo je nesto do emotivnih povreda koje nosim i kompleksa, nista drugo
ma ono normalan samo moras uvijek biti cist i lijep i mirisljav i moras znat sto rec i kakvu grimasu drzat u kojoj situaciji i biti dobar i imat para i dizat 2 vrece cementa i visiok i da imas 19god
nemam visioka i ne mogu disat
visionik gf
>>224374646nisi ti si jako glup
>>224374646nisi obrazovan, jos losa prehrana u odrastanja i utrobine pise ti se dobro
>>224374787Moguce i to, ne iskljucujem>>224374807Konopac mi se smesi
>>224374239brutalno. On je jebe a ti igraš igrice
>>224374908Lik je u stvari devac sa 26 godina, nije ni on nesto bolji
>>224374954pa kako se ta sandra lozi samo na nejebe
Evo sta sam radio danas, slagao gajbice sa ramova na paleteIgram igrice jer ne jebem, ne jebem jer igram igrice, igram igrice jer ne jebem, ne jebem jer igram igrice
>>224374574i manjom kitom>>224374657e takav bf
>>224374978Spava sa malom plisanom lutkom mesija, mislim da nije ni ona citava, samo da se uspesno pretvara da je normalna, to sam tek skoro shvatio
>>224374082dovoljno je sto denis i majmun imaju fregoli zablude
>>224375007betonko ima 16cm, tanak
>>224374991sto ne odes u knjiznicu citat nestomozda bude kakva knjiznjicarka za jeb
>>224375515Pa imam knjige kuci
>>224374991prazne gajbe lako je to
imam knjige al ne citamimam igrice ali ne igramimam gf ali ne jebemimam kurac ali ne drkam
>>224375659Pa nije bas po onom suncu, a morao sam da utovarujem neke bidone pune suvog lisca i trave sto je ostalo od vejanja borovnice pa mi je upadalo u patike, jako je bilo tesko tako hodati, al ono, prakticno sam zasticen od strane direktora firme i sef i sefica ne mogu nista da mi kazu kad kod uzmem slobodno ili kad radim manje nego sto treba
>>224375064pa da>>224375746ne tlace te dovoljno
>>224375746>prakticno sam zasticenzasto?
>sefica frf cec
>>224375786Pa zasto da me tlace?>>224375815Zato sto kad treba da se zapne i da se radi kao konj, ja sam tu, jednom sam ostao 18 i po sati da radim sa kratkim pauzama, posle toga su me vlasnik firme i direktor pozvali da radim sezonski pa da ostanem i preko zime posle sezone, uglavnom znaju koliko mogu da zapnem kad treba pa me ne napinju sto hvatam krivine i svako zna da hvatam krivine kad nema mnogo posla
jebo me pas ja sam mulj lopatom trpo u tacke sa probusenom gumom i onda ih guro 300 metara po livadi da ih iskipam u potok i to sve na 36 stupnjeva i nisam kune dobio
>>224375886>kad nema mnogo poslaa pa to je drugo
>>224375886da prestanes bit picka
>>224375925Ajde ovako, 4chan ratniče, da raščistimo nešto.Ajde uslikaj kako treniraš ako si toliko jak na rečima. Ne mora bench od 150 kila, ajde makar pokaži da si ikad kročio u teretanu. Pokaži kako izgledaš van svog bunkera, iz teretane, sa treninga, iz života. Ili makar sliku gde sediš sa ljudima, a ne sam ispred monitora u raspaloj sobi.Pozovi nekog na telefon. Izađi napolje. Popričaj s nekim uživo. Prija čoveku društvo, ali ti izgleda imaš samo /ex-yu/ thread i tastaturu.Brate, čak je i trčanje po kraju bolji život od tvog. Jesi li ikad uradio deset zgibova bez da se raspadneš? Znaš li uopšte šta je progresivno opterećenje? Imaš li muda da odeš u teretanu kad znaš da ćeš tamo izgledati kao početnik pored ozbiljnih likova?Ja jedem šta hoću jer treniram i mogu da priuštim. Ti verovatno razmišljaš da li imaš para za sledeći burek. Ajde uplati članarinu, odradi trening i okači rezultat. Nemaš ni to. Znamo svi. Znaš TI, jebote.I kako onda nisi običan internet luzer? Kako da te ne gledam kao lika koji kampuje iza monitora i glumi opasnog lika na 4chanu?Samo danas sam odradio trening na kojem bi ti crkao posle zagrevanja. Ne zato što sam neki “le faca le veteran”, nego zato što zapravo radim nešto sa sobom.Imam rezultate, kilaže i progres. Ali džabe da ti pokazujem kad bi ti odmah krenuo da kenjaš po /ex-yu/ kao da je to jedino mesto gde tvoj život postoji.Ti ćeš samo da vrtiš “guzobuljo paćenik” po threadovima dok te realnost mentalno kara iz daljine, jebena internet sisice.
>>224376239jebem ti mater
Prosek godina 28Prosek zarade mesecno oko 15000 evraProsek zaradjenih para do sada oko - nenormalanProsek koliko sam riba jebao 17-18Prosek koliko sam puta sex imao blizu 1000Auto mi prosecno trosi 25 litaraVisina 183cm, iznad proseka jeKurac 18cm, iznad prosekaIQ preko 150, iznad prosekaKilaza 100kg, iznad prosekaTako da nikako nisam prosecan lik
>>224376422Vidi >>224374673
kuckojeb i alfach tj. gej kuckojeb skupa nemaju 50 iqbetonko je pametniji od oba doslovna certificirana degenerika koji bi skapali od gladi da ih mame i tate ne cuvaju frf
majmun ladno ima 56 godina
>>224376800Ni to ne znamo, ne bi trebalo da sudimo o drugima kad nemamo dovoljno informacija
>>224377017oba su toliko maloumni da su umjesto svojih glupastih fakulteta zavrsili na psihijatriji tj. u komuniiq 50 kepeci koje je trebalo abortirati
>>224377140Vidi >>224376422
>>224377161znam da oces jos
>>224375743to je taj pravi ex-yu mindset koji neki ovde ne razumeju
ava max trbuscic gf
dbi lazov, iznad proseka
>dbi lazov, iznad proseka
https://www.youtube.com/watch?v=NI0rodDL-U8
https://www.youtube.com/watch?v=fUJwCJZbJBs
>2026>gta v kesica
za mene to je madison pivohttps://www.youtube.com/watch?v=q4lU1N3oqYQ
jaoo dobiću otkaz na poslu i umrijeti od gladi jaooo
>>224380371otkaz jer nisi nikad jebao?
>>224380575ma napravio sam danas nekih sranja ovaj kolega je htio da me zbode imam osječaj
>>224380597jebote pa zasto radis sranjati si strani radnik!
>>224380371a koje ti je radno mjesto samire
>>224380726ma jednostavno mi ne radi mozak više. Nekako sam psihički mrtav. Samo još tjelo je živo
potraga za gf se ne svodi na trazenje savrsene gf nego na brusenje postojece gf u savrsenu gf
Nikad ne bih jebao
nikad ne jebemnikad nisam jebaonikad nisam bio jebaonikad ne jebahnikad neću jebatinikad ne budem jebaonikad ne bih jebaonikad ne bih bio jebaonikad jebatinikad ne jebući
konzervirana vrućina - idem gore u kraj
ja sam jebao
gf i jebanje to je bitno u zivotu ne klopa i krov nad glavom i zdravlje
onaj osjecaj kad prozivis dobar zivot i ne zalis za nicim nego si zahvalan na lekcijama koje si naucio
Senad: Naučila me je poslije 42 godine da malo ili gotovo ništa ne znam o njoj
Ivan (12) poslednji put viđen u subotu
Zadranin dao dva autobusa
Kamenjem i lopatama napali automobil, vlasnik kaže: “Danas je to auto, sutra može biti čovjek“
U Osnovnom sudu u Kragujevcu danas je održano drugo ročište u postupku koji se vodi protiv stranog državljanina iz Nepala, kome se na teret stavlja krivično delo polno uznemiravanje maloletnih lica.
Policija opkolila ubicu u šumi iznad Tople
Huda nesreča v Slovenskih Konjicah, umrl voznik e-skiroja
>>224376239>Pokaži kako izgledaš van svog bunkera, iz teretane, sa treninga, iz životavisok sam 178 cm, ali imam 123 kg. debeo sam kao svinja, razumiješ li?
>>224300532>>224300532
>>224370721>Da, ja posecujem Redit jer mi je to izvor relativnih desavanja u svetu jer ne citam vesti, ne, ja ne ucestvujem u diskusijama na Reditu, ja sam samo posmatrac, isto i na Jutjubu, niti imam kanale koje pratim, niti komentarisem, niti imam klipove, samo pratim situacijune brini. ja na primjer obožavam reddit. to mi je omiljeni sajt. tamo provodim doslovno svo svoje slobodno vrijeme, aktivno komentarišem vijesti i ulazim u diskusije. čega da se stidim? na redditu ima barem mnogo korisnijeg i zanimljivijeg sadržaja nego na imidžbordima, da i ne govorim o ovom tredu i degeneričnoj publici ovdje.
>>224382950The police surrounded him, and he opened fire on the police. Later it was reported that he commited suicide - shot himself. Did he really? In any case, it is interesting why he decided to kill those 3 montenegroes. By the way, he is kinda handsome and I think he was very popular with women. He does not look like a typical computer incel (like everyone in this thread).
https://streamable.com/gr4ynr
>>224383166degenerati poput tebe i njima slični ubijaju ljude u ogromnom broju na balkanu svake godine. smatram da cijeli balkan treba strogo da pređe na korištenje javnog prijevoza, lični automobili treba da budu zabranjeni. vozačke dozvole treba da se izdaju samo vozačima autobusa, kamiona, traktora i građevinske mehanizacije.
>>224383318vozim u ponoc na prazni bulevar retardu
>>224383349čak i da je bulevar prazan, da li si imao potrebu da voziš baš onako kako si voziš na snimku?ne. ti si samo običan ljubitelj brze vožnje sa niskim IQ. zbog takvih kao što si ti opasno je nalaziti se na putevima.
ook imas mustanga ali nemas prijatelja pa se trebas hvaliti s tim na 4chanu..
>>224383469>>224383615ubij se luka pseto, jebem ti plemu hahahahha
igraju se videoigre
>>224383993jel pobjedujes
kupuje se graficka na vintedu
World of Goo 2 (2024)7/10 solidna spanica al skroz ista stvar ko prvi dio
M41 za nemoralnu besramnicuZabava za odrasle. Jesu li ti dosadili kulturni i ispravni tipovi s kojima ne mozes bit droljica kakva si u dusi? Isprobaj nesto novo.
>>224384351nisam znao za ovu stranicu ali probaću
>>224383057vidi se po kuk kvacicama
UOMO gachice
nikad nisam jebao dukserica
a kod tebe su jos uvijeka kod tebe su jos uvijeka kod tebe su jos uvijek moje UOMO gacice
jebem u nikad nisam jebao dukserici
kavica, bakljica, egzistencijalna krizica
sve sto imas kad bi skupijo moju ljubav ne bi kupijo
>>224383469ne diraj ga on ima 150 IQ... ili to bese 150cm
>>224388839o čemu ramišljaš dok piješ kaficu?
Opet sam lego kasno i nisam otisao na posao
>>224389626pusim baklju da ne razmisljam
>>224389626a ti?
>>224389838kako nikad nisam jebo i kako cemo svi pocrkat ko kerad
>>224387906kupuj smrdljiwe charapice
ja ne razmisljam o nicemu
razmisljam o tome kako je majmunko puko 60k evra na jebeni auto. u sustini da imam te pare verovatno bi samo sedeo i ne radio nista jedno 4-5 godina
>>224390381to je zato jer si psihicki bolesna nesposobna vucibatina kuckojebeubij se bezvrijedna nakazo
>>224389979Svake godine bice sve veceg i veceg povecanja temperatura, nije zajebancija, stvarno mozemo da pomremo kao psi kao sto nas je upozoravao onaj bosanac prosle godine
>>224390615>onaj bosanactaj bosanac je isti bosanac kojen sad odgovaras
>>224390752Pa jebem li ga, ne pratim persone ovde, meni dosadi ovo mesto pa se vratim s vremena na vreme i u medjuvremenu propustim desavanja
>>224390764pa on je tvoj najveci fan betonko!
>>224390381to je zato što iskompleksirani manlet sa kitom od 7 cm pa kompenziraja cu nadam se do kraja godine ustedit 20k eura i vjerojatno idem u bosni da nitarim jedno 3 godine abd inšallah
>>224390918i sta ces nakon 3 godine? konopac?
>>224390808Jel to onaj gladni vozac?
>>224390939tako je
>svinjolko retardoid ne zna da je nejeb balijander kuckojebova personafef
>>224390967gledam i ne vjerujem
>>224390933pa vjerojatno
>>224390967amo sad jedno bolesno divljanje od 18 sati po eksju denise
Misaoni eksperiment: Ja sam devojka od 14 godina i ljubim se sa drugaricom
>>224391316koja je razlika izmedu scenario: i misaoni eksperiment:
>>224391316Caд caм ce ceтиo зaштo тe ниcaм гoтивиo
misaoni scenario: sjedim u cuck stolici i gledam betonka i sanju kako beru maline
Бeјacмo цapeви и тaкo тo https://n1info.rs/kultura/arheolosko-nalaziste-sarkamen-carsko-kupatilo/
>>224391814Scenario su moje zelje, misaoni eksperiment sluzi za teorijsko istrazivanje datih informacija
Tj. nebi trebalo bas doslovno da se shvati da je svaki scenario zelja, jednostavno nekad lepse zvuci da napisem misaoni eksperiment za datu zamisljenu scenu. Uglavnom sta te boli kurac koja je razlika
Misaoni eksperiment: Ja sam devojka od 14 godina i ljubim se s Betonkom u telu devojke od 14 godina
betonko vidihttps://en.wikipedia.org/wiki/Erotic_target_location_error
>>224392717To se ceni>>224392738Ne smatram psihologiju za nauku
betonizacija hrvatske obale kada?
alfach kara animirane vukove
>>224391240jebo ti bog mater pedersku
>>224392907furija karaju raspali narkomanski sidasi
>>224392907>>224392935>>224392958Vidi >>>/trash/85037426
balije u provalije
>>224393050ubij se furi pedercino
>>224392717lol
>>224393050dabog da umro od side u najgorim mukama degencino
>>224393105kaj se pjenis denchy nema se para za sirup+jeger?
granate na hrvate
>volim sirup>volim jegerjednostavno tako
alfachu jesi ikad pogledo IRL psa i pomislio "hell yeah"?
ubij hrvata da siptar nema brata
>>224393173kuckoojebooka i furi dva degenericna brata
srbe na vrbe
ma totalno jest, hajmo se ne lagat
srpska mornarica salje svoje razarace prema zadru gotovo je ww3 je poceo
allahu ekber
>>224393308insallah
alfachu peder
>>224393333cifre potvrdjuju
>>224393372>>224393372>>224393372>>224393262bolji su njemacki ovcari
>>224393333cifrach
nije 310 inache guzobolko na aparatima
legitiman 310 nepederski konac>>224393380>>224393380>>224393380>>224393380
>>224393423uzimam alfachev preko tvog, denise
>>224393439nema problema upisana pederska balijo
au jebote, probio rekord, za jedan projekat ponudjeno 90k/year, ako to prodje zvanicno probio 200k godisnje fef
>>224393502nemoj to postat sirotinja je i ovak na aparatima zbog mustanga
>>224393551trebaju da se ugledaju, a ne da guzobolisuu doba llm samo retard ne ubija pare na vise poslova
debil ladno prica sam sa sobom opet, koji jadnik napaceni