kurva anyátok
>Publicus: Kevesebben tartják alkalmasnak Magyar Pétert miniszterelnöknek, mint egy hónapjatekintve, hogy űgy viselkedik, mint egy hisztis kurva, akinek ösztrögén túltengése van, így nem csoda. a dolgon az se segített, hogy augusztus elején kerek-perec megmondta, hogy "ój véj gój nincs mint tenni paksnál, nem segít se a fenékküszöb, se a mobilgát", aztán amikor a csúdok előálltak egy tényleges megoldással, azonnal ráugrott, mint légy a szarra és elkezdett visítozni, hogy "ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN TALÁLTAM EZT KI ÉÉÉÉÉÉÉÉÉN VOLTAM AZ ÖTLETGAZDA"áraggyon.
Kicsit kevesebb, mint egy év vagyok együtt a barátnőmmel. Ő egy vékony lány, nagyon odafigyel arra, hogy mit és mennyit eszik, mert állítása szerint hízékony alkat. Nekem viszont pont tetszene, ha kicsit elengedné magát. A gyengém az, ha egy lánynak van pocakja, de őszintén szólva eléggé szégyellem ezt, mert a társadalom azt erőlteti rám hogy a lapos has az elfogadott.Véletlenül sem szeretném azt hogy azt érezze nem tetszik nekem, mert nincs így. Nem akarom, hogy kizárólag miattam, szándékosan megváltozzon, nem szeretném hogy egészségtelen legyen vagy hogy 200 kilóra hízzon, nincsenek ilyen jellegű fétiseim, ne értsetek félre.Viszont azt sem akarom, hogy miattam koplaljon és csak azért ne egyen meg egy süteményt hogy miattam vékony maradjon. Neki is jobban esne, ha több mindent megengedhetne magának, nekem pedig talán még ennél is jobban bejönne, hogy emiatt véletlenül feljönne rá pár kiló.Nem vagyok jó az ilyesfajta dolgok kommunikációjában. Fel lehet ezt hozni neki valahogy anélkül, hogy perverznek nézne vagy megsértődne?
Fostam, olyat hogy az már szürreális.
Szarás utáni pszichózisom van. Milyen gyógyszert szedjek?
Nem elég a szex, orgazmus is kell a hosszú élethez egy sztárnőgyógyász szerintA longevityvilágban lassan minden mérhető: alvás, pulzus, vércukor, lépésszám, regeneráció. Most a szex és az orgazmus is bekerült az egészséges öregedés ígéretei közé: egy amerikai sztárnőgyógyász szerint a kielégítő szexuális élet a hosszabb, egészségesebb élet része lehet. Csakhogy szakértők szerint könnyen csapdává válhat, ha az intimitásból is teljesítmény, az orgazmusból pedig újabb egészségügyi elvárás lesz. Szexuálpszichológusokat kérdeztünk, mit mond erről valójában a tudomány.
>>224437982Az attól függ mi más is szokott még járni a segged lyukában.
>>224437982Kennyed be waszabival és szisszifikálóggy
>>>/gif/31122118Ez úgy néz ki mint a popesz tranyesza
https://www.youtube.com/watch?v=UyGupZ8hGmkKIAKADT RÁM EGY NŐGYŰLÖLŐ INCEL | Reakció
https://youtu.be/IZ_VJPMI7T4
>>224438283Punacsáp kiakadt azon hogy kiakadtak rajta
na már péntek van szüzek, 1 hét már el is telt a tanévből. már csak kb. 40 hét van hátra a nyári szünetig :D
>kimbóról óvodát neveztek el
jöhet
Cumi gumival: 3 000.-Gumi nélkül: 6 000.- (én nem ajánlom, nem lakásos nénik!)Aktus gumival: 5 000.-Komplex (szopi - dugi): 7 000.-
>>224439291Kek, ennyi!
popi, a szabadkai utcai kurvákról mi a véleményed?
>>224439555A hiv tesztje biztosan felizgat.
Házas vagyok, sok éve vagyunk együtt. Egy hosszú, nehéz és lelkileg nagyon megterhelő időszak után végre elkezdtem újra jól lenni. Jobban érzem magam a bőrömben, újra vannak céljaim, energiám, önbizalmam, és érzem, hogy építem magam újra. A férjem ezt sokszor önzőségnek látja, ami fáj, mert én inkább azt érzem, hogy végre kezdek egészségesebben kapcsolódni saját magamhoz és a világhoz, tisztábban látom a határaimat.Közben a kapcsolatunkban is vannak problémák. Most férjemnek van lelkileg rosszabb periódusa. Vannak nagyon jó időszakaink és sok mindent szeretek benne és a kapcsolatunkban, de egyre több a konfliktus, amikben a férjem teljesen ellenem fordul. Van, hogy agresszív lesz, fizikailag soha nem bántott, de lelkileg ilyenkor azt érzem, a földbe tipor. A környezetében ilyenkor sokszor kárt tesz, nem tudja kezelni az indulatait, ami megijeszt és elkeserít. Később, amikor lenyugszik, sokszor belátja, hogy rosszul reagált. Beszéltünk erről, elmondtam neki, hogy ez hosszú távon nem fenntartható, de nem akar szakemberhez fordulni, néha azt mondja, hogy megpróbál javítani ezen, de máskor azt, hogy nem fog megváltozni. Én ettől nagyon csalódott vagyok, de nem akarom most feladni a kapcsolatot, és nem akarom cserben hagyni az ő nehéz időszakában, habár visszagondolva ő nem volt túl támogató az én nehéz periódusomban. Amikor jobb passzban van, látom és érzem rajta, hogy a maga módján tényleg próbálkozik.
>>224440882És ebben az időszakban megjelent egy új szereplő is, aki iránt meglepően erős vonzalmat érzek. Nem elsősorban a külseje fogott meg, hanem az, ahogy kommunikálunk, a személyisége, a humora és az a könnyedség, amit mellette érzek. Van köztünk valamilyen kölcsönösnek tűnő érdeklődés, de semmi konkrét nem történt, és nem tudom biztosan, ő mit érez. Közben azt sem szeretném, hogy egy másik ember elterelje a figyelmemet arról, amit a saját kapcsolatomban kellene megoldanom.Nem akarok megcsalni senkit, és jelenleg nem tervezek semmilyen lépést. Inkább próbálom megérteni, mi történik velem. Nem tudom, hogy ez a vonzalom akkor is kialakult volna-e, ha a házasságomban éppen minden rendben lenne, vagy most azért ilyen erős, mert végre újra jól érzem magam, könnyebben megélem a nőiségem, miközben otthon sok régi és új sérelem dolgozik bennem.Nem válaszokat vagy döntést várok, inkább mások tapasztalata érdekel: lehet egyszerre valódi egy ilyen vonzalom, miközben azt a párkapcsolati nehézségek jelentősen felerősítik? És hogyan lehet ezt úgy megélni és megfigyelni, hogy közben ne hozzak elhamarkodott döntést?
>>224440894Ilyen rusnya teremtés a kalendáriumba' sincsen!
Hogyan vigyek fel egy frissen operált beteget a negyedik emeletre lift nélkül?Sziasztok,Gondolkodtam azon, hogy mások is segítsenek neki, tartsák a karjukon, kapaszkodjanak a korlátba... de a 4 emelet az 4 emelet, és az az érzésem, hogy 3 munkanap alatt is feljutnak, és attól tartok, hogy más problémákba ütközünk.A műtét elég komoly volt, jelenlegi állapotában alig három napja képes egyedül járni a kórház folyosóján. A lépcsőkről eddig még nem volt szó.Szóval, igen… hogyan tudok egy idős, műtött embert biztonságosan felvinni? Köszönöm!!
>Csernavodánál már nem az áramtermelésért küzdenek, hanem a leállított blokkok túlhevülése ellenalig várom majd, hogy valamelyik barna bocskoros hindusztáni szökevény megmagyarázza, hogy ez is a SZARMATYAROK hibája. az oláhok olyan retardáltak, hogy az már hihetetlen, valahogy az istenért se értik hogy működik a víz, legutóbb a parajdi sóbányát árasztották el, mert az apró csimpánz agyuk nem fogja fel, hogy a víz lefelé folyik. az én elméletem az, hogy a víz iránti averziójuk onnan ered, hogy gyerekként sose mosakodtak és nem tapasztalták meg testközelből a vizet. én már ifjú csúdként rájöttem a kádban ülve, hogy ha benne vagyok, akkor magasabban van a vízszint, ha meg kiszállok, akkor lemegy, ha pedig kihúzom a dugót akkor pedig lefolyik. na ők még idáig se jutottak el. >>224440894bázisolt oláh szpem combo bréker rizspostás.
>>224441021öld meg magad gyerekmolesztáló
>>224441090geci hülyék az biztos
>>224437715de várj nem is az a végekiderült hogy egy napot hagytak egy eltés faszinak hogy megtervezze a duzzasztót DE NE ÚGY ahogy az energiajogász csávó mondta és most valószínű hogy be se lehet fejezni a tervek szerint mert a megemelkedett vízfolyam szétmossa az egészet a gecibeaz átlátszó szerint valószínű azért mert a tervezőnek egyszerűen nem volt ideje lefuttatni a szimulációkat
>>224441090A Duna mellékágára építették, mert az árvíztől jobban féltek mint a mostani helyzettől. Ergo magasabban van tehát majd lesz víz ha lesz eső is a télen. De nem is nagyon babráltak valami hűtőtavat sem kialakítani helyben, mert ez egy be nem fejezett erőmű. Van 5 reaktor de csak 2 működik, a másik háromban még technikai berendezések sincsenek. Robbani nem robban, jó hogy egy telekszes Moonmarten kaliberű bölcsész macskalédi asztatt írta, ennek kanadai nehézvizes hűtése van és teljesen más mint a Paks ami ruszki stílusú ami viszont külső víz nélkül viszont tuti leolvad. Majd 2030-ra be lesz fejezve még két reaktor, na akkorra majd lesz ennek is eksztra hűtése. Addig meg nem számít, mert Románia exportálja Szarmagyarországra a felesleges áramot amit a millió napelem termel. Jó, hogy Pötyike közben meg flekszel pont mint Szarbán miközben az oláhoktól veszi az áramot. Mivel Magyarországgal lassan már az erdélyi magyaroknak sincs közös nevezője nemhogy a románoknak, a legjobb az lenne ha az oláhok piaci áron a hoholistáknak adnák el, hogy onnan vásárolják meg a bozgorok dupla áron legalább. Ez a minimum amit a magukat magyarnak hallucináló a Pannon fennsíkot jogtalanul elfoglaló törökországi és szerbiai cigányok megérdemelnek.
>>224441132Menj haza, szólj apádnak és anyádnak hogy fejezzenek be.
>>224441767többszörösen tudja, hogy ruszin fiú után kell menni?
>>224443016kínai mesékben szoktak lenni ilyen szörnyek amiknek többé-kevésbé emberi arcuk van de három sor szemük van egymás alattszerintem ez az akar lenni
>>224443086direkt azzal fogja zabáltani a d*lkákat, hogy diabéteszt kapjanak
van az a fóbia aminek az elszenvedője irtózik a sok kicsi lyuk látványától meg a sokszemű állatoktólelvileg az japánban nagyon gyakori aztán pont ezt használja ki ez a szörnydizájn
>>224443182jaj ezek a gyári édes krémmel töltött piskóták nagyon rosszak
Miért örülnek a szülők,hogy a gyerekek mehetnek iskolába?Lehet érdemes lenne, családsegítői átvilágítást tartani azoknál, akik kárörvendenek.Ott más problémák is lehetnek.Olyan, mintha sok szülő elfelejtette volna,hogy egykor ők is voltak diákok és gyűlölték az általánost, meg a középiskolát.Ugyanis, nagyon hasonló problémákkal szembesültek, mint a mostani diákok.Erre neki állnak Tiktokon, meg Facebookon vihogós videókat feltenni, meg teleszórni mindent,hogy "jaj de jó mennek szeptember 2-án a kölkek iskolába".
>>224443269én mondjuk szeretem a győri édest, de csak félévente egyszer eszek olyat
>>224443527a kakaósat?
>>224443584ja ami olyan formájú, mint az oreomeg a vaníliás karikákat szeretem nagyon
amúgy kibaszott nagy pofátlanság és szégyen, hogy a MAGYAR pilóta keksz drágább, mint a külföldi oreo.
>>224443677>mi olyan formájú, mint az oreoaz nem a pilóta?olyat nem szoktam, én azt a pajzs alakú sima töltetlen kakaós kekszet veszem meg néha sürgősségi zabának
>>224443720>MAGYAR pilóta kekszannak a gyártását még nem szervezték ki a porosenkónak?rémlik hogy valami ismertebb magyar márkát az gyárt már
22 éves fiú vagyok, és a kezdetektől fogva egy keveset beszélő, visszahúzódó, félénk, érzékeny, introvertált ember voltam, valószínűleg "furcsább" ízléssel, mint mások (jobban szeretem a macskákat, mint a kutyákat, nem dohányzom, nem drogozom, nem járok klubokba - csak egyszer voltam ott életemben, de nem akarom megismételni az élményt, nem vagyok tetovált - nem igazán szeretem a tetovált embereket, nem igazán iszom alkoholt - csak különleges alkalmakkor egy pohár bort/pezsgőt, nagyjából bármilyen zenei műfajt hallgatok - kivéve a manelét, trotot, folkot).Óvodában senkivel sem beszéltem/interakcióba léptem.A suliban sem igazán beszéltem senkivel egészen a 4. osztályig. 5. osztályban 2 osztálytársam "odajött" hozzám (az egyikkel még mindig tartom a kapcsolatot WhatsApp-on - bár ritkábban).A legnagyobb probléma az volt, hogy zaklattak (6-8. osztály).5 másik osztálytársam megvert. Ez egy nagyon nagy történet.Annyira megviselt, hogy még most sem tudtam teljesen túltenni magam rajta.Bár egy gyenge iskolában tanultam (a kollektívára gondolok), sikerült bekerülnöm egy olyan gimnáziumba, ahová soha nem gondoltam volna, hogy valaha is bekerülök, 8,39-es végső átlaggal, de a probléma az volt, hogy nem abban a profilban voltam, amiben a legjobban szerettem volna: matek-info.KÖZÉPISKOLA (9. osztály, filológia profil): Egy 20 lánnyal és 8 fiúval voltam egy osztályban. A félénkség és a szégyen miatt nem tudtam, hogyan kommunikáljak másokkal (különösen lányokkal), csak az osztálytársammal , és később egy másik fiúval. Néhány osztálytársam azt is megkérdezte, hogy miért nem beszélek.9. osztályban sokkal rosszabb jegyeim voltak, mint 8. osztályban, és földrajzból volt a legtöbb problémám.
>>224443946én a tibi csokin láttam egy roshen logót, de azt hittem az ilyen együttműködés és nem kiszervezés
>>2244440161. történet: « (a történet eleje) Földrajzból volt egy tanárom, aki egész évben emlékezett rám (és még jobban emlékezett volna rám, ha maradtam volna).Már az első óráktól kezdve elkezdett figyelni arra, amit tanít, és én voltam az első "áldozat".Az első alkalommal nem mondtam neki semmit. Azt mondta: "Beírom a füzetedbe, de legközelebb, ha visszajössz a leckével, amit nem tanultál meg, közvetlenül beírom a katalógusodba". 2-es lett.Szerencsém volt, hogy legközelebb nem hallgatott rám (más emberekre hallgatott - szinte minden órában). De ez nem jelenti azt, hogy jobban teljesítettem a teszteken, amiket adott.Például egyszer egy teszten volt egy feladatom, amiben kaptam egy világtérképet, és az A oszlopot (folyók) kellett társítanom a B oszloppal (tengerek és óceánok). Nem találtam jó asszociációkat, és amikor a tesztet adta (4,20-at kaptam ezen a teszten), észrevettem, hogy az egyik sarokba ezt írta: "Te egy szar vagy! Nem nézted meg a térképet!".Egy másik dolgozaton számításokat kellett végeznem, hibákat követtem el bennük, és látom, hogy az egyik sarokba ezt is írta: "Nem tudsz számtant!" és "Nem tudsz szorozni!".Szerencsém volt, hogy nem engedett osztályzatot kapni (az első félévben 6-ost, a másodikban 5-öst kaptam), szemben a másik 7 kollégámmal, akik az első félévben kaptak osztályzatot.
>>224444032Ő volt az egyetlen tanár (amennyire hallottam), aki 1-es osztályzatot adott nekem a tanulmányaim során, mert nem bocsátotta meg azokat, akik megpróbáltak csalni.Az a pletyka keringett, hogy problémái voltak otthon a férjével (nem tudom, hogy igaz volt-e), de nem kizárt, hogy emberként is ilyen volt.A szüleimnek is meséltem erről a tanárnőről, ők továbbították ezt az információt néhány ismerősüknek róla. Ezek az ismerősök azt mondták, hogy rosszabb ember, és hogy beszélni fognak a tanárnővel, hogy hagyjanak békén. (történet vége) »Az első ok, amiért később úgy döntöttem, hogy középiskolát váltok, a földrajztanár volt.A második ok az lenne, hogy sokat hazudtam több kollégámnak is - ezt bánom.A másik osztálytársammal, akivel beszélgettem, néha játékokról beszélgettünk telefonon, néha azt hazudtam neki, hogy "a matektanár megütött, amikor üdvözöltem" - soha nem vert meg tanár.Azt hazudtam az osztálytársaimnak, hogy nem megyek a gólyabálra, mert aznap szemműtéten kellett átesnem (valójában semmi sem volt a szememben, és aznap otthon maradtam), vagy hogy nem megyek velük kirándulni, mert egy másik kirándulni mentem (és aznap is otthon maradtam).A harmadik ok az lenne, hogy nehezen tudtam beilleszkedni az osztálytársaim közé.
>>224444018akkor lehet, hogy arra gondoltam, de őszintén én se tudom, hogy milyen együttműködés van pontosan
>>2244440512. történet: « (a történet eleje) Egy logika órán a tanár arra kényszerít minket, hogy megbeszéljük egymással, olyan kérdéseket téve fel, mint például: "Mit szeretsz a legjobban csinálni?", "Merre utaztál eddig?", stb.Először egy lánnyal kellett beszélnem. Megkérdezi tőlem: "Melyik sorozatot szereted jobban?", én azt mondom neki: "Vígjáték, akció" (nem igazán néztem sorozatokat), és még 2 kérdést, de nem vagyok biztos benne, hogy mit kérdezett még, de nem kérdeztem tőle semmit, csak a többiekre néztem (szerintem ő is ugyanezt csinálta), akik sokat beszélgettek egymással.Miután végeztem azzal a személlyel, továbbléptem egy másikra.Ezúttal egy fiúra. Ő is megkérdezte, hogy melyik sorozatot szeretem jobban.De rájött, hogy viselkedési problémáim vannak, és azt mondtam neki, hogy igen, merészebbnek kellene lennem. Így hát gyorsabban végeztünk a kérdésekkel, mint kellett volna - néztük, ahogy a többiek beszélgetnek egymással.Két másik lánnyal „megbeszéltük”, nagyjából ugyanazokat a kérdéseket, és miután végeztünk, csak úgy, csak néztük, ahogy a többiek beszélgetnek egymással. (történet vége) »
>>224444095A 9. osztály végén bejelentettem, hogy középiskolát és szakot szeretnék váltani (nem tudom, miért mondtam, hogy középiskolát, de nagyon szerettem volna szakot váltani).Valószínűleg hülye voltam, hogy azt mondtam, középiskolát váltok, mert a valóságban itt jobb volt (Nemzeti Főiskola 1), más, mint az iskola és a másik középiskola, ahová át akartam menni (Nemzeti Főiskola 2).Az osztálytársak sokkal jobbak voltak, mint akikkel eddig találkoztam (igaz, volt néhány kivétel), de ennyi volt, nem tudtam visszaforgatni az időt. 10. osztályban újra meglátogattam őket.KÖZÉPISKOLA (10-12. évfolyam, intenzív informatika matek-info tagozat): Sikerült bekerülnöm matek-info szakra, mert már csak egy szabad óra volt hátra, és 8,58-as átlagom volt a 9. évfolyamból.Azonban nem tudtam, mikor kell jönnöm az új tanévnyitó ünnepségre.
>>2244441193. történet: « (a történet eleje) Elérkezik a 10. osztály első napja. Bemegyek a gimnáziumba, és látom, hogy sokan indulnak haza (9:30 volt), valószínűleg azért, mert korábban volt a nyitás. Mivel nem tudtam, mit tegyek, hazamegyek.Otthon apám felhív, hogy megkérdezze, milyen volt az első napom ott. Mondom neki, hogy semmit sem csináltam, hogy nem találtam a tantermet, ahol tanulnom kellett volna, és hogy nem ismerem az osztálytársaimat. Nagyon ideges vagyok, elkezdi azt mondani: "Baj van veled, kölyök!", mert nem voltam bátor.A segítségével mindent megtudtam, amit tudnom kellett.Másnap belépek a tanterembe, ahol tanultam, és leülök egy padba, ahol senki más nem ült (az első pad, a falnál). Amint leültem, több fiú odajött hozzám, hogy üdvözöljön - valószínűleg azért, hogy megkérdezzék, miért nem voltam ott az első napon, majd az osztályfőnök odajött hozzám, hogy felvegyen az osztálycsoportba WhatsApp-on.
>>224444145Az első órám informatika volt. A tanár meglátott, hogy egyedül vagyok, és megkért egy Richard nevű fiút, hogy üljön le mellém a padra.Tizenkettedik osztályig vele ültem a padon. Richard egy nagyon magas fiú volt és jó formában (majdnem 2 méter magas volt, és több sportot is űzött: úszott, tornázott és karatézott), de nagyon beszédes volt (egyáltalán nem tudta tartani a száját).Szünetekben lányokkal járt találkozni. Sokszor unszolt, hogy menjek vele (nagyon félénk voltam a lányokkal). Minden alkalommal visszautasítottam.És amikor sétáltam vele az utcán, és meglátott egy lányt egyedül ülni egy padon, odaküldött oda hozzá. (történet vége) »Csak az osztálytársammal kommunikáltam (órán - szünetekben egyedül ültem a padon), egyébként nem beszéltem senkivel. Csak hallgattam, mit mondanak a többiek az osztályban.Még mindig sokkal rosszabb jegyeim voltak, mint az iskolában (valószínűleg a motiváció hiánya árulkodott).A jó az egészben az volt, hogy az osztálytársaim nem nagyon zaklattak.12. osztályban történt az osztálytársammal (Richard), aki elkezdett "kislánynak" hívni, vagy a vezetéknevemen szólítani (nem igazán szerettem, ha valaki a vezetéknevemen szólított); az iskolában több becenevem is volt: chimichanga, cioară, negrilă, colorici stb. (egy kicsit lebarnult vagyok, de NEM vagyok roma vagy más nemzetiségű).Elmondtam neki, hogy az iskolában zaklattak, és ő is azt mondta, hogy 4. osztályban zaklatták: volt 3 fiú, akik késsel fenyegették. Amin keresztülment, az egyáltalán nem hatott rá, ahogy rám.Alapvetően ennyi az osztálytársaimmal való interakciómról a középiskolaváltás után. Időnként 2-3 osztálytársam megkérdezte, hogy miért nem szólalok meg, de nem igazán tudtam, mit mondjak, és békén hagytak. Voltak igényesebb osztálytársaim is (főleg az osztályfőnök), de ők is "tele voltak pénzzel".
>>2244441674. történet: « (a történet eleje) 12. osztályban elkezdtem házi feladatot írni az érettségire. Informatikát az osztálytársaimmal, matekot pedig egy másik tanárral.A legnagyobb probléma az informatika volt.Nem sokat értettem ebből a tantárgyból. Vagyis nem tudom, miért választottam ezt a tantárgyat az érettségire. Választhattam volna biológiát is, mert sokkal könnyebb volt.Egy nap, egy hónappal a szimuláció előtt, egy modellt kellett csinálnom házi feladatnak, és a tanár nagyon dühös lett rám, két másik osztálytársa előtt, akikkel szintén készült (biztos rosszabb napja volt - aznap telefonon beszélt anyámmal, mert nem ment jól ez a tantárgy). Legszívesebben sírtam volna a többiek előtt, épp meg akartam csinálni, amennyire csak tudtam, és nem jöttek könnyek, de az arcom vörös volt.Otthon sírtam, de nem túl sokat, mint régen, amikor megvertek az iskolában.A tanárnő másnap felhívta anyámat telefonon, és a dühkitörése után egy órán át bocsánatot kért, hogy nem akar. Azt mondta, hogy hetente kétszer készül (én hetente egyszer), ami az egyik olyan felkészülés, amiért nem kell plusz pénzt fizetni, csak azért, hogy megértsem a tantárgyat, és ne bukjak meg biológiából, bár ezúttal nagyon meg akartam bukni.
>>224444208A következő napokban a tanárnő "meggyőzött", hogy maradjak az informatikánál, megmutatta egy biológiából vizsgázó osztálytársam naplóját, és megkérdezte, hogy biztos vagyok-e benne, hogy biológiát akarok-e tanulni. Én az informatikánál maradtam, főleg rosszindulatból.Az érettségi írásbeli vizsgáiig szóbeli vizsgákat kellett tartanom.A probléma az volt, hogy nem tudtam, mit mondjak. Ennek eredményeként, amikor rám került a sor, amikor a tanáraim kérdéseket tettek fel a tárggyal kapcsolatban, elkezdtem dadogni, nem tudtam, mit mondjak. Egy bejegyzésből ki lehetett venni, hogy tetőtől talpig izgatott voltam.Ennyi volt, mindössze 2-3 szó kimondása után elhagytam a termet; kint azok, akiket a szóbeli vizsgán hallgatni kellett volna, rám néztek, aki vörös volt az arca és lehajtott fejjel, és néhányan elkezdtek nevetni.
>>224444231A többi szóbeli vizsgán nem volt ilyen problémám (például angolból nyugodtabb voltam, pedig nem sokat tudtam angolul).Házi feladat közben, matekból a tanárnő azt mondta, hogy megtudta, hogy volt valaki, aki alig szólt valamit a szóbeli vizsgán (én voltam az), és megkérdezte, hogy mit csinálok, amikor éppen munkát akarok kapni. Azt is mondja, hogy bármilyen hülyeséget mondhatok, mert akkor is "Tapasztalt" érdemjegyet kaptam. De igazából nem nyitottam ki a számat."Haladó" érdemjegyet kaptam, és én voltam az osztályban az egyetlen, aki ezt az érdemjegyet kapta, a többiek "Tapasztalt" érdemjegyet kaptak.A szóbeli vizsgák után következtek az írásbeli vizsgák.Az első vizsga: Úgy érzem, mintha a világ omlana rám. A 3. tantárgyból egy operához (vígjátékhoz) kellett kommentelnem, amit nem ismertem. Nem gondoltam volna, hogy az opera meg fog bukni. Megpróbálok valamit írni a többi tantárgyból, a 3. tantárgyból csak 5-6 sort (normál esetben legalább 300 szót kellett írnom).A következő vizsga matek volt. Könnyebb volt, mint gondoltam, de ennek ellenére elkövettem néhány apró hibát.A 3. vizsga informatika volt. Megpróbálok mindent megoldani, amit tudok. Amint hazaérek, megnézem a skálát, hogy jól csináltam-e valamit, de úgy tűnik, nem sikerült túl jól. Azt tippeltem, hogy 5,9-et kaptam. Rossz volt, mert néhány órával később felhív a informatika tanárom, de nem veszem fel. Felhívja anyukámat. Megkérem, hogy mondja meg a tanárnak, hogy rossz volt, hogy alig kaptam 6-ost.
>>224444253Sokáig szabotáltam magam a középiskolai jegyeim miatt (még mindig van kedvem hozzá), pedig költségvetésből kerültem fel az egyetemre (nem fizettem tandíjat). Eddig bárki, aki megkérdezte tőlem, hogy mennyivel kaptam meg az érettségit, azt mondtam, hogy 8,65-tel (a valóságban 6,65-tel).Jelenleg főiskolára járok (mindjárt a 4. évfolyamra készülök). Informatikát tanulok, és ez nem a legkönnyebb főiskola. Nincsenek elmaradásaim (csak az első évben voltak 2 tárgyból), nincsenek a legjobb jegyeim (2 tárgyból ötöst kaptam), és soha nem kaptam ösztöndíjat (érdemjegy alapján). Még mindig nem beszélek senkivel. Az osztálytársaim néha kérdeznek, de semmi többet. A többiek beszélgetnek egymással, én pedig leülök melléjük és hallgatom őket.Van egy lányom, akivel együtt jártam a középiskolában (10-12. osztály között), és kétszer is azt mondta néhány főiskolai osztálytársamnak, hogy: "idegesít, hogy nem beszél". Magamról beszéltem. Én vagyok az egyetlen ember, aki nem beszél sokat. Akkor én is ott voltam, de nem szóltam semmit. Egy másik kollégám egyszer azt mondta az osztálytársainak, hogy: "nem zavar, ha nem beszél"; Rólam is szólt, és ott voltam, és nem szóltam semmit. Nem tudom, hogyan fogom boldogulni a jövőben (diploma, munka, állás).Amit most csinálok: Járok edzőterembe (heti háromszor), zenét hallgatok, használom a telefonomat/laptopomat és böngészem az internetet (nem egész nap - jelenleg nem játszom semmit), alkalmanként olvasok (gyakrabban kellene olvasnom a korlátozott szókincsem miatt), takarítok a házon.Azt tervezem, hogy folytatom az angol tanulást (nem vagyok túl jó idegen nyelvekből), és esetleg magamon is dolgozom.
>>224444285Egyéb említendő dolgok:A középiskola óta gondolkodom az öngyilkosságon, több okból is: iskolai zaklatás, nagyon félénk és visszahúzódó vagyok, időnként összefüggéstelen beszéd (valószínűleg szorongás miatt), nincs barátnőm, egyre rosszabb az alvásminőségem, "furcsa" preferenciáim vannak másokkal szemben, nincs bátorságom, érzékeny természetem.Elég ritkán gondolok az öngyilkosságra - nem olyan gyakran, mint a középiskolában és az egyetem elején.2. Soha nem volt barátnőm [Szinte mindig elszomorodok, amikor egy párt látok elsétálni mellettem, de igaz, nekem is vannak preferenciáim: sem a legszebb, sem a "legkevésbé szép" - úgy nézek ki, mint egy 7,5-8-as; ne próbáljon meg túlságosan megváltoztatni (Pl.: introvertáltból extrovertálttá)].Még mindig azon gondolkodom, hogy egy ideig beletörődjek ebbe a fejezetbe.3. Ami a közösségi hálózatokat illeti, jelenleg csak a WhatsAppot és a Redditet használom.Korábban használtam a Facebookot (2013-2020), az Instagramot (2018-2019 - 2 évvel ezelőtt létrehoztam egy Instagram fiókot, de csak bizonyos emberek keresésére, és a profilom üres, és nem szándékozom ott "felfedni" magam), a Tiktokot (csak "különleges alkalmakkor" telepítem - amikor nincs semmi dolgom).
>>2244443144. Volt néhány bűnöm (főleg a középiskolában és az egyetem elején): pornográfiafüggőség (12 éves koromban kezdtem el ezt a "bűnt" - még mindig kedvem van hozzá, de amennyire csak tudom, tartózkodom tőle), túl sok édességet ettem (néha reggelire ettem valami édeset, sőt, voltak napok, amikor valamivel több mint 100 g cukrot fogyasztottam, de mindezek ellenére alig híztam - a zsír felhalmozódott a hasamon, de mindig vékony karjaim és lábaim voltak); fokozatosan lemondtam az édességekről (még mindig eszem alkalmanként anyám által készített desszertet, de már nem veszek semmi édeset a boltból), és gyümölccsel helyettesítettem őket.5. Egy éve járok edzőterembe, de mindezek ellenére sem igazán sikerült elérnem a 70 kg-ot sem; Az első 6 hónapban 67 kg-ról 61 kg-ra fogytam, majd a következő 4 hónapban majdnem 4 kg-ot sikerült felszednem táplálékkiegészítők segítségével (4 fehérjezacskót és 2 tömegnövelőt vettem be), de abbahagytam a táplálékkiegészítők szedését (nem akarom kipróbálni a kreatint), és 2 kg-ot fogytam.Az étkezésemre is odafigyelek (1 éve nem fogyasztok semmilyen gyümölcslevet, csak különleges alkalmakkor eszem édességet, ritkán eszem gyorséttermi kaját, és már nem fogyasztok sok telített zsírt vagy sót tartalmazó ételeket).Lehetséges, hogy lassabban hízom, mert nem eszem 2000 kalóriánál többet. Azonban, mióta elkezdtem edzeni, több erőm van.Jelenleg 181 cm magas és 63 kg vagyok (kis súlyingadozásokkal - az elmúlt 7 évben 60 és 67 kg között mozogtam).
>>2244443316. 12. osztályban jártam pszichológushoz (életemben először).Elmeséltem neki, hogy mivel küzdöttem egész életemben (néhány dolgot kihagytam); az első alkalomtól kezdve beszéltem a zaklatásról és arról, hogy "más" vagyok, mint mások, azt mondtam, hogy "veszélyeztetett faj" vagyok - a szó jó értelmében.7 alkalommal vettem részt (bizonyos szempontból segített, de nem annyira, mint gondoltam, különösen a zaklatás és a félénkség terén).7. A családomban is voltak problémáim, különösen az apámmal (most már jobb).5. történet: « (a történet eleje) 6. osztályban, egy este, amikor nem sok házi feladatom volt az iskolában (a matekon kívül), arra ébredtem, hogy apám a szobámban van.Zenét hallgattam a fejhallgatómon. Megkérdezi, hogy megcsináltam-e a házi feladatomat, azt mondom, hogy igen, de azt is megkérdezi, hogy mit hallgatok a fejhallgatómon.Mondom neki, hogy zenét hallgatok (rádiót hallgattam), de kikapja a kezemből a telefont (fejhallgatóval), és teljes erejéből a falhoz vágja. Elkezd sikoltozni, és azzal fenyeget, hogy ha még egyszer hazudok neki, kidob a házból.Nem sikerült megmutatnom neki, hogy megcsináltam a házi feladatomat. Sírni kezdtem, és azon gondolkodtam, hogy elmondom anyukámnak, ha hazaér (akkoriban 3 műszakban dolgozott).Két hónapig okostelefon nélkül maradtam (Samsung Galaxy Mini 2 - az első okostelefonom). Másnap elmondtam neki, mi történt anyukámmal, és azt mondta, hogy meg kell bocsátanom neki.Nekem kellett megbocsátanom, nem neki az idegkitörésemért. Nagyon furcsa.
>>224444348Meg kellett bocsátanom neki (2 nappal később meg is tettem). Néha kiabált és fenyegetett is (pl. hogy kihúzza a fogaimat a számból, hogy kirúg a házból, ha nem tanulok - főleg az iskolai zaklatás idején) anélkül, hogy az én hibám lett volna; néhányszor bocsánatot kért, de nem mindig.A nagyszüleivel (azaz a szüleivel - nekik nincsenek hallásproblémáik) és más emberekkel is kiabált.Most megnyugodott (ritkán kiabál).Nem kizárt, hogy az alkohol a hibás (minden este sört iszik, de néha brandyvel vagy borral kombinálja). (történet vége) »Manapság, amikor kedvem van kimondani, ami a fejemben jár, csak anyámnak mondom (nem apámnak).8. Nagyon nyafogós voltam életemben. Óvodában nem sírtam sokat, mert nem igazán volt rá okom, de iskolában mindenki előtt sírtam (főleg 8. osztályban).Sírtam, mert rosszabb osztályzatot kaptam (6. osztályban előfordult, hogy 6-ost kaptam, pedig 8-as és 9-es jegyeim voltak - alkalmanként 10-es is; a tanár látja, hogy sírok, és odajön hozzám, hogy "megnyugtasson" egy kis Sugus cukorkával), de a legtöbbet az osztályban mindenki előtt sírtam, miután az osztálytársaim megvertek (néhányan még jobban kinevettek, mások pedig nem tudták, hogyan reagáljanak ilyen helyzetben). Az iskolában egyetlen tanár sem tudta (az igazgatónőn kívül), hogy az osztálytársaim megvertek - szégyelltem bevallani.Miután befejeztem az iskolát (középiskola, főiskola), abbahagytam a sírást mindenki előtt (előtte is volt néhányszor, de magamtól visszafogtam magam). Már ritkán sírok egyedül a szobámban.9. Görbe fogaim vannak (ha ez komoly probléma lenne).
>>224444373Van még néhány dolog, amit kihagytam, de ezek apróságok, és most nincs értelme kimondani őket.Nem akarok olyan kommenteket látni, mint például: "BMW-t/Mercedest/Audit kell venned, hogy barátnőd legyen!" - Nekem Peugeot-m van, "Tényleg kell venned egy iPhone-t, mert utána senki sem fog észrevenni!" - Nekem Androidos telefonom van.Igyekszem amennyire csak tudom, túllépni mindazon, ami megbélyegzett (tudom, hogy egyedül nem túl jó), és azt is tudom, hogy soha nem fogok mindenkinek a kedvére tenni.Ui.: Nagyon elnézést kérek, hogy egyes dolgokat a kelleténél jobban elmagyaráztam, az esetleges nyelvtani, írásjel- vagy helyesírási hibákért, a sok zárójelért, vagy azért, hogy nem fejeztem ki magam túl összefüggően.Több órát töltöttem ennek a "történetnek" a megírásával (több szünettel).Köszönöm
húha
Halott szar.
>>224445999iskola van
Dolgozom
Megettem 700g túrót, az ketó nem?
Kegyelmi ügy; Orosz fenyegetés a németek felé; Orbán Gáspár Csádban | Önkényes Mérvadó #1236
>>224446912Igyál rá fél liter pálinkát és akkor az az lesz.
Anthony Fauci kínos meghallgatása és tanácsadójának beismerő vallomása után újra fellángoltak a covidjárvány eredete körüli viták
>>224447234be vagyok oltva: nem!
>>224447234Be vagyok oltva kétszer: Igen!
>>224447474fúj bazmeg rákattintottam a macska miatt
>>224447521
>>224447521Felizgat?
>>224447474egy nem volt elég?
Emlékszik-e még ánon ezekre a régi szép időkre?
>>224447828amikor még ánon dohányzott vagy micsoda?
>>224447929Nem is keveset.
>>224447474hogy lett ilyen csecse? milyen a hangja?
>>224448506https://www.youtube.com/shorts/j0w9GVA3LtY
Alig több mint fél évvel ezelőtt jelentette be az amerikai Sceye nevű vállalat, hogy sikerült egy fontos tesztet elvégezni a cég által fejlesztett, napenergiával működő léghajóval. Az SE2 nevű szerkezet akkor 12 nap alatt jutott el Új-Mexikótól Brazíliáig, miközben 15 000 méternél is magasabbra emelkedet.
Az ELTE-n tartott tanévnyitót Magyar Péter, kezébe nyomtak egy tájékoztatót, hogy mekkora béremelést szeretnének
>mfw béremelés
>>224448574hát ez már kicsit felizgat
>>224449357Januárban operáltatta a hangszálait. Ez a végső hangja. Egy eunuchké. Mostmár csak az a kérdés vagy-e elég tökös amellett, hogy alacsony vagy.
fostam fingottam
elhozta nekünk zsang lí az új mánt end bléjdethttps://youtu.be/dnDodo_kq1E
>Többrendbeli gyújtogatás miatt a dessaui tartományi bíróság szabadságvesztésre ítélt két sajtófotóst Németországban. Az indoklás szerint üresen álló épületekben, erdőterületeken és mezőgazdasági földeken gyújtottak tüzet azért, hogy exkluzív felvételeket készíthessenek a tűzoltóság bevetéseiről, amelyeket később értékesíteni akartak.ó ne ó nee óóóó neeeeemicsodaaaa? a judeo libsik gyújtogattak, hogy szenzációhajhász módon tudósítani tudjanak egy mesterségesen előidézett katasztrófáról? ilyet még sose láttam....kivéve kaliforniában.....meg pár hónapja horvátországban......előtte meg franciaországban.....ja meg asszem olaszországban is. dehát a wholesome chungus reddit klímaszakértők megmondták, hogy a globális felm....akarom mondani a klímaváltozás miatt vannak spontán erdőtüzek. tudományhívő vágópista nővérek........ez hogy lehetséges?
>>224447521>-Úgy látszik hogy ez felizgult.
>>224447234én azóta már megkaptam az oltásbuziktól, hogy igazából én is be vagyok oltva és csak kópolok, amikor úgy teszek, mintha nem lennék, hogy ezzel is azt éreztessék másokkal, hogy ők is ugyanolyan ostobák és felelőtlenek voltak, mint ők és ezáltal kevésbé érezzék magukat felelősnek azért, mert magukba nyomtak 4-5 adag kísérleti génterápiát.ja ha már oltásbuzik....>Tízből nyolc lányt oltatnak be HPV ellen, a fiúknál még mindig alacsonyabb az arányliterálisan mi a fasznak oltanál be egy gyereket egy olyan fertőzés ellen, ami a kurvák és a mosdatlan ribancok között terjed és hasonlóan szakadt, igénytelen férfiak a vektorok a fertőzések között? ez épp annyira értelmetlen, mint amikor a kibaszott hepC ellen oltanak 12 éveseket. egy olyan fertőzésről van szó, ami elsősorban a buzik, drogosok és csövesek között terjed vér, geci és szar útján. ha szerinted higany és alumínium vegyületeket fecskendezni egy gyerekbe felelősségteljesebb dolog, mint normális embert nevelni belőle, aki nem lesz se buzi, se csöves, se drogos, akkor szvsz el kéne venni a gyerekedet, téged meg be kéne baszni a gorillák közé a majomházba.
>Iszlám hitre tért egy magyar gimnazista, lefejezős videókat küldözgettek, robbantásokról fantáziáltak chatüzenetekben >TEK-es kommandósok rohantak le egy gimnáziumot egy 15 éves diák miatt. A fiú azóta letartóztatásban ül terrorista csoport szervezése gyanújával, mivel az FBI jelezte a magyar hatóságnak, hogy egy muszlim hitre tért magyar fiatal chatüzenetekben robbantásokat helyezett kilátásba. hmmm milyen érdekes a 444-en vagy a Telexen erről nem találok hírtde mintha a közmédia se számolt volna be róla
Minden iskolaigazgatót leváltana Lannert Judit>A tárcavezető ugyanebben az interjúban a pedagógusbérek alacsony szintjének okai között a sok tantárgyat és a sok kisiskolát említette. Szerinte a pazarló elemeket – köztük „a sok tantárgyat, a sok kis iskolát” – meg kell szüntetni. Ráadásul nem kizárólag a kistelepülési intézményekről beszélt: a városi gimnáziumokat is példaként hozta fel, mondván, azok is kisebbek az európai átlagnál.>A legnagyobb visszhangot azonban alighanem az a kijelentés keltheti, amelyben Lannert Judit az iskolaigazgatókról beszélt. A miniszter ugyanis kijelentette: Én az összes igazgatót leváltanám.ÁH HÁHÁHÁ ezt nektek tüntikéző PDSZ-es gecikezek szítottak a legjobban a kormány ellen, középiskolai tanárok között gyakorlatilag megszólalni se lehetett annak aki nem a tiszart szoptahát most megkapják
>>224452134mert 2021-es a sztori
>>224452532kóp
>>224452532ez az a hülyegyerek volt, akinek volt egy darab airsoft pisztolya és ezért kiment hozzá az egész munkásőrség? >>224452488na jó ez mondjuk kurva vicces. mindig boldogan nézem végig, ahogy az önsorsrontó libsik kigáncsolják magukat, utána meg panaszkodnak, hogy jaaaaj de fáj a lábam. megválasztottak egy már-már sztereotipikusan gonosz zsidó kurvát, akiről a vak is levágja elsőre, hogy gyerekvérrel issza reggel a kávéjét és az ostoba libsik tőle várták a megváltást.nem tudom, hogy ezek a retardáltak olvastak-e valaha akármilyen forradalmról az utóbbi 300 évben, de a vége mindig az lett, hogy azokat, akik eleinte támogatták a forradalmat, záros határidőn belül elárulták a szuper radikális forradalmárok amint megszűntek hasznos idióták lenni és brutálisan elbántak velük. mindig ez a vége egy ilyen radikális fordulatnak és ezek a terminális középagyak képtelenek észrevenni ezeket a mintázatokat.
>>224452800nem, ez teljesen új, ez elvileg 2025 márciusától "radikalizálódott" és akkor tért át az iszlámra
>>224452838ezt nehezemre esik elhinni. nem akarom bevédeni a moszlimokat, de a magyar iszlám közösség vezetője egy kifejzetten értelmes és laza figura, aki pedig itthon valamilyen érthetetlen okból áttér az iszlámra az szinte mind nála fordul meg, ő pedig mindig figyel azokra, akik csak ilyen edgy hülyegyerekek és őket hamar ki is bassza. nyilatkozott is párszor már az ilyen "helyi buzigyerek áttért az iszlámra és ölni akart" kezdetű hírek kapcsán és persze tudom mi az a taqqiya, de ő mindig ősztinének tűnt, elvégre fehér ember. gondolom diszkordon begrúmolta őt egy világítónéger valamelyik hárombetűs szervezettől és rá akarta venni, hogy csináljon valami terroristásat, innen tudott róla az fbi, akikről kb. már mindenki tudja, hogy ők ellenőrzik a diszkordot teljes egészében.
>>224452800én attól féltem, hogy lesz majd annyi eszük, hogy ne egyből és ne teljes lendületből tolják a talmudista vámpírt, és az egyszeri paraszt majd megvonja a vállát, hogy>hát jó, kicsit cigányszopók, kicsit buzisimogatók, de amúgy minden a régibenannyira egyszerű lenne nekik megjátszani a langymeleg demokráciahívő centristátde úgy látszik, a bibsik erre képtelenek
>>224453087
>>224453087ja szó se volt a cikkben a bosnyák lárperekről, róluk én se feltételeznék ilyet
>>224454569na ilyen házisárkány kéne
maggyaz
>>224455551sup nigwas watching the end of the babykiller trial
>>224455659doing crazy shitbabu?
>>224455722what exactly?
munemune sexo
>>224455778gaming (mp fps)
>>224455085Anyádba te buzeráns faszszopó geciHihetetlen, hogy még mindig folyamatosan
>>224456364te mikor mész el innen újbuzi-kün?
>>224456434Amikor öngyilkos leszel
>>224456449semmi keresni valód itt, csak magadat szopatod vele
>>224456449te miért molesztálsz gyerekeket?
Zsuga, fagyi, zene, chill a délutáni baszás, alvás és séta utánhttps://youtu.be/LfYZ08L4qY4
ez új? most láttam 'rián
>>224456434ez csak a kutusy herbálon
>>224458241én tényleg azt hittem ez valami újbuzi
>>224458241>>224458258A faszomat, le se szarom mit vergődtök. Ez volt az én postám:>>224456802És legfeljebb a narkós jó anyátok herbálozik ha üzelmei során visszareped a semsemje (gát)
szoptam