/tr/
bunun pipilisi var mı ?
>>224443652bu tipten gerçekten hoşlanıyormusunuz erkek çocuk gibi hahaha troon sikmek daha az gay olur ngl
>>224444226>>224444580Kadın görünce travestileri düşünmeniz normal mi
>>224444856travestiden daha çok erkekse görünüyo cano
>>224443652Öküz orc hayvan trklar hepiniz pirincinizi parlatmışsınız işe güce gidiyonuz hafta içi ölü + hafta sonu dışarıdasınız daha da ölü hepinizin amına koyayım tüm gün yan gelip yatıyom + işsizlik maaşı abuselıyom işkur sikiyom sıçan arıyorum sıçan
>>224444923Low Tsin dostum biraz kreatin falan kullan
>>224444932>işsizlik maaşı abuselıyomYöntemi ver nası yapılıyo o
>>224445062Literal böyle yapıcan https://www.youtube.com/watch?v=UcJkLGKl-dUÖnce 4 ay sigortalı bi işe giriceksin sonra kovdurucaksın kendini burası çok önemli kesinlikle kovulman lazım sonra haksız kovulduğunu işkur memuruna inandırman lazım seni arayacaklar araştırma bitince iş bulma ve adaptasyon programına başlican gittiğin her iş görüşmesini baltalican 4-6 ay işsizlik ödeneği alıyon sonra aynısını tekrar yapıcan :DDD
>>224445010retardsın nigga zayıf erkek gözüken kadını seversen low T olan sensin. ben kocagötlü kocamemeli kadınları sikerim. zayıf iskeletonle napıcam peki sakso çekerse bile kötü olur dudakları küçük olduğu için
>>224445181hA GeRiLLa kas haßßı PeShqeShLLe hmn 182 65 16
>>22444521416 cm yarrix varsa kıvır kendine sok aßim
>>224445214when you get mogged so hard you lose your grasp on human language
>>224445357konuştuğun eleman değilim>>224445278qeShqe yauuw
>>224445181Bunu siker miydin
>>224445386>konuştuğun eleman değilimilla ki sorun yok canım takılıyorum hahaha ama yazdıklarını hiç anlamadım HABBI PESHQESHLLE hmn 182 65 16 what the fuck hahaha
>>22444527820cm yarrağım var sünnet yüzünden erekte hale geçince gerginlik hissi veriyor ve acıyor anon
>>224445407(D)ingilizi bilmem ama pHen yeterince karıya benzeyen her cinsiyetten insanı sikerim
>>224445407bazen bu tür tipleri görünce evet demek istiyorum çünkü sikimde değil güzel kadın gibi görünüyorsa yarrağımı nereye koysam kimsenin işi değil sokarım tabi ama londrada çok travesti var irl'de böyle gözükmüyorlar maymun gibiler o yüzden ima have to say no. maybe sakso>>224445427her gün sırf sünnetli olmadığım için Allaha şükrediyorum that shit is fucked up cinayet işlerim
>>224445178burdayız
>>224445516Gaysin dostum
>>224445629sage + hide + müslüMALlar iyice şaşırdı arap ay tanrısına kan dök çabuk
>>224445695bro bir beyazları zevkimde değil zaten2ki bu ne la bu sefer dümdüz erkek en azından geçen hot sexy bitch göründü
latinzenciaraponlardan ibaret başka ırktan sikmem
cıßıLdaq herif + karı atmayın yaauuuw 3 haftadır goonlamadım
>>224445874yardım edeyim hocambunu okuduktan sonra goonlasan bu senin karın olacak
bura full *levi dolmuş, levi ne tüccar ismi ayıktın?
karın hazır buyrun gooncu
guno ibneler
>>224446027gayliği iyonyalılar buldu aßim
>>224446066https://urania.institute/en/posts/courses/turkish/atai/
>>224446027why are the balls so small and head so wide >>224445940thats not what levi means
>>224446124their balls receded since we signed the Israel - Greece defence alliance
>>224444932süper(oFF)line PİÇi interneti dün getirdi koçum mobil verideydim mecbur tasarruf yaptım
>>224445134amk 4-6 ay bittikten sonra maaş kesiliyosa ne anlamı var bunun
>>224446166we never signed or would sign no alliance with anyone bro - there's no one that can be relied on.the very concept of signing alliances is redundant + gay
>>224446261ömür boyu mu bağlayak OÇ memuriyet mi bu gir çık atıcan mal>>224446226tmm GeRiLLam hg
>>224446264we're slowly getting therehttps://www.aljazeera.com/amp/opinions/2026/9/2/why-greece-is-betting-on-israels-achilles-shield
>>224446124>>224446264Sup PP please post some aryan ashkenazi goddesses
>>224446330no we're not if you need a document to tell you who your friends are you already lost.no country supported us when we were invaded if we had a piece of paper telling them to do so it would not be worth more than the one i wipe my ass with.
>>224446116kötü bişey demedim abim tıqq tıqq ;))
off balık etli kız geliyo eve fazla detaya girmicem 10 yaş var neyse aramızda keşke ilişki kurabilsem yauwwwwww instaboku var ama abisi falan var benle yaşıt poku yerim DOĞDUĞUM ZAMANI SİKEYİM ALLAXI SİKEM KAMALA SAPLAYAM ADIM EPŞTAYNA CIKACAK BU GİDİŞLE. kendi yaşıtlarıma aşık olamıyorum. 1. dünya savasinin baslangic tarihinin son iki basamagindaki sayida olanlar hosuma gidiyor. şimdi bergoy gelecek endonezya 18 yas hepsi babaanne amk sikeyim bocuk irkindan karıları bok gibi hepsi. neyse bu gidişle mokoko
>>224447810İşte böyle sike sike adam olacaksın kOÇum. Kürd halkına laf etmeyecek edemeyeceksiniz. Geri kalanı zaten tırk dediğin devşirme demek sapkın demek. Sütü bozuk olandan her çeşit sapıklık beklenir.
>>224448016sen kimsin mk t*Rkü muş malazgirtli KÜRDüm senin gibi yamuk suratlı anatolİT değilim
sıçtığım bokun renginde boktenli t*rko piçi yolda beyaz kadın bunu görünce karşı kaldırıma geçiyor gitmiş bomboktenli hintli paki ishal benizliler daha iyi beyazlar travestidir vesaire diyo uzanamadığı ciğere mundar diyor anasını siktiğimin t*Rk köpeği
>>224447810koçum 20-25 yaşına kadar sikiştiysen sikiştin ondan sonra zaten aynı zevki alamıyorsun 25ten sonra yapılan sikişin bir anlamı yok nargile kur daha çok keyif veriyor25 yaşından sonra sikiş ilkokul bahçesinde istiklal marşı okumak gibi artık bitmiş
>>224448266sie sütü bozuk piç. Sen kim Kürd olmak kim sapık soyu bozuk devşirme.
Ne kadar kanı bozuk asimile devşirme piç varsa yurtdışına sürdük. Şimdi t*rkolara saldırıyorlar. Bu iti ite kırdırma taktiğidir ve başardık İnşallah. Zafer İslamındır.
>GPT-6 Astra scores 98% on FrontierMath Tier 4, 99.9% on ARC-AGI 3, and 100% on ExploitBench
lets fight yagli gureș
>>224448498koçum daracık amcık sikecem o pespembe ayak tabanlarını yalayacam öpecem koklayacam epştayn yanımda bok yiyecek. 25 değilim daha var ama şunu diyeyim doğuştan libidom yüksek ilkokulda öpüştüydüm ilk cinsel duygularım vardı 40'da da olur 50'de de. doğuştan ben 3 testise sahibim mk senin gibi 1 testisim yok >>224449942yapay zeka hiçbir zaman insan olamayacak. insan olmayı saf analitik zekaya indirgemek 18. yüzyıl aydınlanmacılarının zırvalaması. duyguları hormonları, öznel deneyimi yani qualiası olmayanın bilinci olamaz. follox olacak btw beyaz yaka yarra yedi orada hemfikiriz ama beyaz yaka folloshu ve genel olarak sistematik değişiklik kuantum bilgisayarlar (APO) gelişimini tamamladığında olacak
özel güvenlik vs forklift operatörlüğü vs market elemanı
>>224451000ula daha 25 yaşına gelmemişin artislik yapıyon kes turrak>>224449942kendi yazdıkları benchler bunlar koçum astra 6 max bile claudenin altında>ARC-AGI-3 "99.9%" was harness-dependent. The headline score was achieved through OpenAI's custom stateful Provider Adapter harness (~$19K in API overhead, context compaction, opaque state preservation). Run through a standard API harness, the same model scores 62.7%. That's a massive gap between "marketing number" and "what you'd actually get.">FrontierMath 97.6% has a conflict-of-interest flag. Epoch AI disclosed that OpenAI funded part of the benchmark's development and held exclusive early access — the classic setup for contamination questions.>Convenient omissions. On Humanity's Last Exam (with tools), Astra scored 57.2%, trailing Claude Fable 5.1 (65.0%) and Claude Opus 5 (63.6%) — a number absent from OpenAI's launch materials.artificialanalysis.ai/leaderboards/models <- en iyi site bu burdan takip et kendileri independent araştırıyor>>2244523465 yıldır burda hap dayanıyor mebin belediyenin vs kaynak kursu, forklift gidiyorsan onun kursu vesaire EU onaylı belge alıcaksın sonra kartları fulleyip alamanya vizesi çıkarıp orada iş bulup gidicen arşivden bak
sıçanlar (failed normiler)>tRk kRt alevi sünni kas yapam 30 yaşında yumurtaları haşlanmış karıya simplik yapam işe girem wagecuck olam bedelliye yarım milyon kaMAL domalampHèn>fonlara basam eve gelen gogusleri yeni tomurcuklanmis kizlarin kafalarini oksayam 65 kilo 183 boy skinnyfat halimle t*Rk piçlerini moglayam AÖF okuyam bedelliyi domaltam 46lık raporu alam çürük raporu alam
Şimdi siz bunu sikmez misiniz ?
>>224452913ha gerilla izimdesin bende AÖF+askerlik çürükbu arada tırrık internetiyle realitenin alakası yok ben çürük almaya gittiğimde ben hariç herkes çürüklük hakiki engeli olan ama ona rağmen askere gitmek isteyen insanlardı renk körü ama gidicem kız vermezler diyor diğeri ülKUÇU t*RK omurgası ortadan ikiye nerdeyse kopmuş ameliyatla platinle birleştirmişler benide alın diye doktora yalvarıyordu wcTC gerçeklerimesela WCde bankada 1 milyon TL üzeri bakiyesi. bulunan (yatırım hesabı, vadeli vadesiz herşey toplam) insan sayısı eylül 2025 son data 2.7 milyon hadi 2026 bu olsun 4 milyon kişi var internete giriyorsun t*RK PİÇleri milyonlar konuşuyor nüfusun 5% i bile değil tırrıklarda betona gömülü servet olan adam sayısıda hadi taş çatlasın 5 milyon olsun (ki genelde bu iki küme kesişimli)75 milyon t*RK iti ağız tokluğuna yaşıyortırrıkta aktif pasaport taşıyan adam sayısı 10-11% civarı yani 8 mülyon kişi hariç yurtdışı çıkan yok onlarında çoğu alamancı veya hacca gidiyor t*RK PİÇleri yurtdışı övüp duruyor ömründe 90 milyonun 10-15 milyonu çıkmış çıkmamış full yalan dolan kolpa t*RK itleri böyle
>>224446466>no country supported uswhy are you so ungrateful to your american golems?
>>224453152koçum hakiki sıçan adamın harcaması olmaz. aylık 15k pasif gelirle mis gibi yaşarım. 1 tane aboneliğim yok. fuLL+fuLL zorrentle yaşıyorum. reel hayatta da yiyom tavuk ciğer haftada 1, tavuk but yiyom patates yiyom yarım kilo yogurt yiyom yulaf yiyom bal yiyom aylık yemek harcamam 6-7bin selanik putunu geçmez. 50 bin kaMAL mayış alsam her ay yaklaşık 55k cepte kalır. telefon değiştirmeyen birisiyim, tatil yapmıyom mert özTırk açıyom 4k60fps sentüpten mis gibi vlla her yeri geziyom. elektriği suyu interneti doğalgazı da çıkarsan 50k olsun o para öyle kalır ne yapam eskort mu sikem o parayla o da zevksiz amları gepgeniş qAni olmadıktan sonrafakirken mutlu olmayı fakirlik zenginlik dualitesine siktiri çeken bulunduğu yer neresi ise orası ile mutlu olan orayı cennete çeviren adam haßßı almıştır. normileri cennete koy orayı bile cehenneme çevirir boktenli tIrklar
>>224453447ha geRiLLa işi çözmüşün boktenliler burada lavaş arası pirinçe 180 lira veriyor etin külosu 300 lirayken
>>224453590lol
>>224453590bergoy harbi hayat bana artık easy mode geliyor. tam olarak çarmıhtaki PİÇin exlak parazitinden kurtulduğum zaman oldu TAM aydınlanma. eğer ki çalarak birilerinden geçinerek geçinebiliyorsam ne diye kendimi yorayım. efe MALdal tier ateistken iyilik zart zurt inanırdım şimdi ALLAH benim modunda takılıyorum. watanı dini bayrağı sikem ama öyle birinin yanında çıkar için taklit yaparım duyguları sömürürüm. haSS budur hayat yaşamak çok kolay baboli
https://x.com/turningpointjpn/status/2094764711954801012?s=2010 yıl içinde yapay rahimli 160 balıketli pale skin android gfniz hazır efenim cong cing çang
>>224453834anca aphantasia sahibi hylicler ister bunları. AI asla insanların yerine geçemeyecek. evrende insandan üstün hiçbir canlı yoktur. insan kendinden üstün bir varlık yaratamaz. AGI falan hikaye bi sikim olmayacak ürettiği çizimlerde bok gibi tekdüze rezil rüsva çizimler>>224454191ben arch linux + swaywm kullanıyom da oyun oynayan birisi değilim pek. umu-launcher ile oynayabiliyorum tabii pcsx2 de yüklü arada giriyom. telefon motorola çıksın grapheneos yükleyecem>yemekpicrel. patates yemedim fazla o yüzden yoğurda abandım bulk yapıyom o yüzden böyle. kış gelsin yauwwww portakal mandalinayı özledim y*Z piçi bi bitmedi
sağlıklı beslenmek senin neyine t*RRRRK piçi siktir git bokslop zurna dürümünü ye çiğköfteni bulgurunu tarhananı göm
>>224452896Forklift operatörünü de hep şehir dışındaki ilçelerde arıyolar yavvv.
>>224455004aynn
>>224453447Asgari ücretli bi işte çalışsam rahat rahat geçinirim diyosun yane?
>>224455334tabii geçinirim. zaten şu an h*lkın geneli parasızlıktan değil materyalistik zixin yapısından dolayı bu halde. önemli olan masada olan yemek değil önemli olan o masadaki yemekleri birileri ile yiyebilmek anı paylaşabilmek. önemli olan arabanın olup olmaması değil o arabadaki koltuklara bindirebileceğin seni ciddili seven insanların olması ailen olur manitan olur farketmez. boktenliler arabayı elde edince en iyi kırmızı eti yiyince mutlu olacağını sanıyor. acımıyorum orospu evlatlarına beter olsunlar :d
>>224455604Acil bi harcama çıkarsa napacan?
>>224456138ALLAH rızkımı verir derim koçum hayır da şer de ALLAHtan. çomarpilli yutacaksınız
oxxx 500gr tam yağlı yoğurt içine 1 tane ezdiğim muzu koydum 40gr bal ekledim 50gr yulaf 20gr hindistan cevizi yağı. vlla lezzet bombası
Dar ve havasız bi tuvalette tuz ruhu ve çamaşır suyunu karıştırırsam ben de ölür müyüm?
niye yazmıyon tırrık?
sıçanlarda seboreik dermatit çok oluyor o yüzden yazayım. varsa sebderm süt ürünleri/yumurta yemeyin genellikle bu ikisinden birisine alerjiniz vardır benim yumurta mesela. gluteni olabildiğince azaltın. MCT yağı var c8/c10 olan onu kafanıza yediriyonuz yatmadan önce sabah duş alıyonuz ılık su ilegeçmişler olsun sonunda insana benzeyen cildiniz olacak
>>224459139Popeyes 2 Kişilik Sandviçli Maxi Kova + Neskahpe gold + 10'lu çokoperens yedim ağırlık çöktü koçum
>>224447810foidlerle bağlantılı şahıslarla sıçanlamak beni irite etti
Normiler: trk aşağı krt yukarı foid muho arap ay tanrısı seks am göt meme genetikpHen: metin 2 -> ETERNAL lonca alımları açık mı?
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA1/2
KEEEEEK ULAAAAAN2/2
>>224459619metin 2 afgan farm da yapıyom yazmayı unutmuşum lüks NEET hayatımı böyle fonluyorum
>>224459242Bende de seboreik dermatit varSüt ürünlerini 2 ay kestim işe yaramadıYumurta ve gluten de aynı şekilde kesmek sonuç vermediMalessezia diye ciltte doğal olarak bulunan bir mantar var onun aşırı çoğalmasından oluyor ama aşırı çoğaltan şey ne kesin sebebi bilinmiyor
>>224459700anonum MCT yağı sikip atıyor seboreik dermatit kalmıyor. ben yumurtayı kestim gitti. sonra kaldı tabii geriye ama artmadı. MCT yağını kafama iyice yediriyorum kulaklara da tüm kafaya masaj yapıyorum. sabah yıkıyom geçiyor.btw ben hiç şampuan sabun kullanmıyorum. su ile yıkanan birisiyim hA kül suyundan kendi sabunumu yaparsam kullanırım. piyasadakiler cildimi sikiyor. şu an 5 gün yıkanmasam yağlanmayan cilde sahibim. akne falan yok. deodorant olarak karbonat limon koltuk altına
> hiç şampuan sabun kullanmıyorum. su ile yıkanan birisiyim
>>224460099kokmuyom koçum çünkü baharatlı şeyler yemiyom. çemen yesen sabun çıkarmaz o kokuyu :d sen yıkanıyon da noluyo sabunla şampuanla yapyağlı cildin oluyo
>>224459760parlak mısın aßem cildin nasıl??? tıqq tıqq ;)))
>>224460449yok koçum %80 east alpinid hafif anatolit etkili konya, kayseri, malatya, sivas hattında bolca bulabileceğin bir tip getir aklına. öyle bir şeyim. kız olsam turkette olurdum ama ;__;
>>224453152lol
wc vpnini kapat koçum kabak gibi belli oluyon