edycja animkowa
>>224468450 (ja)kim był animkow
pokaż mi swoje towary
pokaż dupe
>>224468744o-okej
wstałem
https://x.com/5n4kQ/status/2095830891419316611/Premier Tusk zmasakrował czopka z konfederussi
nie kilkam w to gówno czarnuchu jebany pierdolony
no-one speaks English so no-one will realise that I'm gay and trans
bazajebać kacapską komórkę wywrotową
>>224469133du biśt validisz
anime
>>224469146w sensie chce żeby polska miała swoje fabryki uzbrojenia bez importowania części zapasowych z drugiego końca świata w korei, rezerwy przed wiekiem emerytalnym, dowództwo które jest w stanie ćwiczebnie zwołać ludzi i zrobić prosty manewr przejścia przez polskę i żeby cywile chodzili na strzelnice i to sie nie podoba niemcom
>>224468450
>>224469940popierdoliło cię ruski faszysto?
z paliaczkami jest taki problem że im się wydaje że są non stop uciśnięci i to przez to nie mogą nic zrobićzrob sobie licencje, kup broń, idź na strzelnicę. ale nie zrobisz tego bo muh niemcowi sie nie podoba xdtak samo moglibysmy zacząć produkować rzeczy w Polsce tak jak to zaczęli robić ukraińcy, ale nie bo my przecież nie będziemy służyć ukraińskim panom!tymczasem jak spojrzysz sobie na amerykańców to wpierdolili tam tyle pieniędzy na BiR że mają tam swój prywatny skansen testowy dla operacji typu ultramobilne pole walkipaliaki oczywiście grosza nie dadzą bo nie są niewolnikami żeby rozwijać swoje wojenne know how kosztem obcego narodu.dodatkowo dyscyplinarnie nasze wojsko leży, bo taki amerykaniec jak przyjmuje pensje z wojska i wszystkie benefity to nawet nie piśnie jak się dowie że jutro leci za ocean prowadzić działania. żołnierzyk polaczek dostaje forse, przejdzie na emeryture przed 40tką, dostanie mieszkanie, ale jak tylko zasugerujesz że może nie powinien całej służby przesiedzieć w koszarach to już jest ryk że to nie nasza wojna i chuje mujenaród zadufanych w sobie larperów szlachty, z tym wyjątkiem że szlachta chociaż faktycznie się napierdalała jak trzeba było
>>224470322>>zrob sobie licencje, kup broń, idź na strzelnicę. ale nie zrobisz tego bo muh niemcowi sie nie podoba xd>tak samo moglibysmy zacząć produkować rzeczy w Polsce tak jak to zaczęli robić ukraińcy, ale nie bo my przecież nie będziemy służyć ukraińskim panom!co to za chochoły?>że to nie nasza wojnabo nie jest
>>224470360spoko, nie nasza wojna więc bądźmy 20 lat do tyłu względem mykoli jeśli chodzi o przygotowanie do współczesnego pola walkipolskie podejście: >będę udawał że wojna nie istnieje to może sama sobie pójdzieśmiechu warte
>>224470423az mi sie przypomnialo
>>224470423nie wiem czy udajesz czy na poważnie szczerze
czas posprzątać pokój
>>224470271>ruski>faszysta>rynkowy>socjalista
>>224470322>szlachta chociaż faktycznie się napierdalała jak trzeba byłoszlachta miała z tego ogromne korzyścipolaczki z wciskania się w wojnę na ukrainie korzyści mieć żadnych nie będą
>>224470504ok
>>224470564
jebany debil być jak:>ej jak szlachta miała ogromne bogactwa za prowadzenie wojen i ochronę kraju (swoich interesów)>to dlaczego teraz bieda plebs nie robi tego samego ZA DARMOwielka zagadka
spojrzenie tysiąca dożynów
>>224470504ja bede sprzątał później>>224470592o kurwa mam takie zmęczone oczy>>224470587żyd każe to masz iść dać się wysadzić przez drona i/lub artylerię
>>224470322>zrob sobie licencje, kup broń, idź na strzelnicę. ale nie zrobisz tego bo muh niemcowi sie nie podoba xddosłownie po chujcwele u góry nagle chcą żeby plebs był uzbrojony bo muh to zniechęci ruskich do najazdu, 0 kosztem państwowym (bo plebs za to zapłaci)jak chcesz zniechęcić do inwazji kurwo to wytrenuj wojskojak chcę postrzelać z pif pafa to idę na strzelnicę i strzelam, nie muszę ani mieć zezwolenia ani wydawać tysięcy na pif pafadosłownie nie mój problem kurwo że chcesz żeby plebs był uzbrojony bo tak taniej wyjdzie cwelom u władzy zwiększyć obronność
>>224470619>ja bede sprzątał późniejser z napleta sobie sprzątnij lepiej
Ja mówię że powinniśmy budować zaplecze, czerpać darmową wiedzę od ukraińców i prowadzić RnD albo przynajmniej mieć wkład i wgląd w ich badania, a polaczki myślą że od razu trzeba iść i paśćPolak wie że może się przydać tylko jak pójdzie i zdechnie tak samo jak kurwa wie że jej jedyna wartość to dziura do jebania
>>224470678>cwele u góry nagle chcą żeby plebs był uzbrojony bo muh to zniechęci ruskich do najazdu, 0 kosztem państwowym (bo plebs za to zapłaci)Już widzę jak wąsate Janusze napierają z Grotów (gniotów) w Ruskie T90 czy drony XD.
>>224470686kiedyś miałem dwa razy jak byłem mały ale od wtedy nie>>224470678broń jest do obrony własnej przed jak to amerykańce mówią threats both foreign and domestic ;)nie żebyś wkurwiacz zrozumiał>224470705>Ja mówięnie powiedziałeś tego, powiedziałeś co innego inaczej i teraz dotyłupedałujesz bo jesteś głupim cwelemi nie ma jusika za to>>224470727>w Ruskie T90nie skończyły im się przypadkiem?
gdzie wasz plan B gdy wybuchnie wojna? przynajmniej miejcie pieniądze by przekupić strażników na granicy
>>224470705ale dosłownie chuj mnie obchodzi którykolwiek z tych tematów, nie mój problem, jako bieda plebs ja nie życzę kurwom u władzy zwiększenia poziomu wiedzy z RnD czy lepszego zaplecza, ja im życzę HIVa i złamania karku
>>224470785ale kurwy u władzy sobie spierdolą a hiva i kule w łeb dostaniesz ty i cała twoja rodzinarobisz na złość ludziom którzy mają wypierdolone w to czy żyjesz
>>224470727chce seksu
>>224470824>ale kurwy u władzy sobie spierdoląspierdolą i stracą interesy w kraju, zostając barmanami czy innymi ciotami swojego pana na zachodzie jak to było po ww2>a hiva i kule w łeb dostaniesz ty i cała twoja rodzinato się nie wydarzy>nie simpienie dla kurew u władzy to robienie im na złośćw głowę się jebnij cwelu
anon wstałeś już? to do roboty
>>224470738>broń jest do obrony własnej przed jak to amerykańce mówią threats both foreignchronić tego chlewu jebanego przed foreign threats pif pafem? jahaha> and domestic ;)do domestic są inne sposoby, absolutnie do niczego nie jest mi potrzebny pif paf
żona
>>224470906>chronić tego chlewu jebanego przed foreign threats pif pafem? jahahadosłownie napisałem obrony własnej ty pojebie>do domestic są inne sposoby, absolutnie do niczego nie jest mi potrzebny pif pafchuja zrobiłeś i chuja zrobisz
>>224470920to dziecko
nitka z braunistami się wylosowała dzisiaj
>>224470933>dosłownie napisałemjako że to był cytowany fragment z twojego posta, to jest to oczywiste, ułomie jebany
>>224470886myślałem że to ten mały gruby pająk co robi dziurki ale to ai slop huntsman jakiś co wyskakuje na cb nie klikaćq
przykro mi trochę, zapostuj ktoś tańczącego asiarza, zawse mnie rozbawia
cieszę się że coraz mniej jest u nas tej ukroszajby w stylu że usraińcom trzeba usługiwać i dopłacać do ich śmiesznego państewka bo całą historie polaki lub ruski ich gnębiły a oni to zawsze niewinni
>wspieraj kurwy u władzy by miały więcej władzy i większy wpływ poza krajemnie>kup pif pafa by kurwy u władzy zaoszczędziły na wojskunie
>>224470962sam żeś jest slop to prawdziwy pajonk
doleciałem :33
>>224470944jak led zeppelin grali albo guns & roses to na wybranki śpiewali "baby"
>>224471025kto albo kto i na co?
>>224468450wtałem
>>224471044po cożeby cierpieć?
>>224471037czego anon słuchał w podstawówce jak nie klasyk rocka?
kurwy u władzy w polsce to banda pierdolonych pasożytów podludzi tylko nieironicznie, więc każde>wspieraj kurwy u władzy w temacie Xz domysłu spotka się z odpowiedzią: nie
>>224471095smerfnych hitów
o kurwa ale protip na oddycjanie znalazłemwystarczy zrobić z 10 pompek byle.jakich żeby serducho zaczęło walić i nos normalnie działa
>>224471095radia z vice city
Co tam u was dzisiaj?
>niech jurwy u władzy mają większe wpływyto jak>niech pijawki które ciebie drenują będą większe, silniejsze i bardziej głodnetrzeba być jebanym debilem by to wspierać
>>224471166mam zgagę od rana pomimo diety...
>>224471166spaćq sie chce
>>224471166zabiją mnie dzisiajwypiję resztę wódki zapalę papierosa i czekam aż mnie zabiją we śnie
>>224471189dopiero wstałeś
siemanko pobudziłem sięśmierć usraińcom
>>224471202
z wielkim smutkiem zgadzam się z kiejkutem w sprawie władzy w tym krajujest źle i nie będzie lepiej
>>224471166jestem w japonii :333
ale kwik prawacki z powodu Najlepszej Możliwej Koalicji kekprzegracie wybory i zaczniemy was zabijać
>>224471220marzeniem i jedynym celem kurew u władzy w polsce jest jak najwięcej nakraść się na polaczkach i spierdolić z forsą za granicę, większość z tych cweli od lat swoje dzieci już ma poza granicami kraju gdzieś w kaliforni, brukseli albo w londyniezresztą to jest jedna z targ przetargowych służb usa, że współpracuj z nimi to przesiedlą twoją rodzinę do kaliforni i będziesz miał tam ciepłą emeryturkę
jest ścisk dupy na temat tej gry z wampirami może warto zagrać
murzynek bambo to jest taka polska facetta nera
>>224471186A jaką dietę masz i po co>>224471189No to idź spać weekend jest>>224471266Ale fajnie wysyłaj zdjęcia
jak ja nienawidze tych jebanych kłamstw parszywego tuska
te kurwy są tak odjechane że nawet w mediach się "chwalą" tym że ich dzieci od lat mieszkają w kaliforni i chodzą tam do prywatnych szkół (podstawówka, liceum) gdzie czesne zaczynają się od 40 000 pln za semestrtym się w mediach chwalą, banda pierdolonych debili
>images - 2026-09-05T120308.145.jpg
>>224471336>współpracuj z nimi to przesiedlą twoją rodzinę do kaliforni i będziesz miał tam ciepłą emeryturkęco oczywiście u francuza czy niemca wzbudziłoby tylko śmiech albo politowanie, ale w takiej ugandzie, somalii czy polaczkowie taka karta ma ogromną wartość, wydostać rodzinę z jebanego chlewu trzeciego świata do cywilizacji
>>224471341warto, nawet masz epickie sekretne zakończenie gdy zabijesz antagonistę w prologu. no i w chuj dużo przeklinają a Kobiety narzekają na menopauzę. na pewno żaden mirek nie pisał tej fabuły, nuh uh. i zajebiste animacje biegania. i dokurwiona optymalizacja.oby te pierdolone studio upadło kurwo. dobrze że gra jest na GOG bo można ją sobie pobrać za darmo.za miesiąc wychodzi Wiedźmin 3 i znowu będą porównania jak to niby nie chodzi lepiej od Dawnwalkera ale kmwtw że Dawnwalker to prawdziwy RPG bo masz ukryte cutscenki łamiące 4tą ścianę. co za majstersztyk.
>>224471380boli dupcia?
https://www.youtube.com/watch?v=j6AM6LK6Br8
>>224471366:3
>rozkraść co się da, i spierdolić za granicęmotto polskich kurew u władzy
>>224471470ja ci wierzęlarpońcowi też wierzyłem ale zazdrościłem jeszcze bardziej
>>224471452przykład z czesnym 40k za semestr to były dzieci Adamowicza, którego publicznie zajebali nożem jak śmiecia więc to raczej go boli żeberko
>>224471499nie zazdrość tylko kupuj bileciki :33
>wyrwałem chwasta
>>224471487>>rozkraść co się damotto polskich kurew
muszę stracić pamięć w wypadku samochodowymkto jest ze mną
dzieci wpływowych ludzi edukują się za granicą a nie pracują w kołchozie?cóż za szok i niedowierzaniewolałbym mieć klasę rządzącą kurwa wysyła swoje dzieci do zawodówki srania gównem z dupy
putin zapytany o smoleńsk:>wyrwałem chwasta
>>224471470Ładnie ładnie ja może za rok polecę
>nasrane reklamami, polska:/>nasrane reklamami, japonia:Odlaczego goje takie są
>>224471585nomć nie poślą dzieci do szkoły podstawowej ani liceum w polsce, wśród jebanego bydła podludzkiego, w kraju jebanym chlewie, tylko dzieci będą w podstawówce za granicą w cywilizacji, wśród ludzi
>>224471625Mi się zawsze podoba jak jest reklamami nasrane i się świeci
>>224471625w nipponlandii inne ustawy mają co do reklam żeby lepiej wyglądało
kupiłem bileciki do larponii
podstawówka w polsce:>kraj to jebany chlew>pełny jebanych podludzipodstawówka w kaliforni, 40 000 pln za semestr:>cywilizacja>ludzienic dziwnego że ludzie rządzący polską nie chcą by ich dzieci wychowywały, przebywały ani edukowały się w polsce
>>224471366dietę na której nie jem produktów które dają mi zgage właśnie.... ale chuj bo i tak właśnie dostałem zgagę pomimo diety... ja jebie
>rządzący krajem ewakuują swoje rodziny do innych krajów?>ale ty tu żyj i hehe, giń za kraj, co ty patriotą nie jesteś chuju?
>>224471659nigdy nie byłeś poza polską i to widać
spotify znowu mnie wylogowało
>>224471697jesteś oderwany i nie rozumiesz o czym jest temat
kawopostuje i jem tosty
nie biorę tej zarzutki bo jest chujowa, edukowałem się na tym słynnym zachodzie i jest takie samo bydło ale pole latch key które nigdy nie były za granicą oprócz weekendu w Rzymie nie są w stanie tego pojąć
>>224471708chujowy bait
>>224471712Smacznej kawusi
cwel u władzy:>no ja moją rodzinę to już dawno temu wyprowadziłem z polski>przecież nie będą mieszkać w tym gównianym chlewie dla jebanych podludzi, uczęszczać do tych gówno szkół, żyć wśród polackiego bydła >ale ten, podnosimy podatki, wyskakujcie z kasy bydło, za ojczyznę heheci ludzie to jebana parodia
polacy być jak>no coś mnie kłuje w klatce piersiowej ale nie pójde do lekarza bo trzeba wyjść z pracy wcześniej
>>224471715Bo pewnie byłeś w zwykłej szkole jak lokalne bydło a nie w prywatnej placówce dla elitypolaczki jadą za granice a potem żyją w polackiej diasporze i uczą się w zagranicznych szkołach dla polaczków i myślą potem że wszędzie jest tak samo xd
>>224471801>polaczki jadą za granice a potem żyją w polackiej diasporze i uczą się w zagranicznych szkołach dla polaczków i myślą potem że wszędzie jest tak samonie masz pojęcia o czym mówisz
>>224471801Takie same placówki dla elit są w Polsce
>kurwy u władzy w polsce publicznie mowią żebuważają polskę za jebane gówno z którym nie chcą mieć nic wspólnego>tymczasowo pełnią funkcje państwowe tylko po to by się jak najwięcej nakraść na podludziach i potem spierdolić za granicędosłownie komu to przeszkadza
chuj kurwa dupa cipa
kto wysyła dzieci do podstawówek innych niż te najbliższe XD jeszcze rozumiem wsiurów bo tam masz czasem po 10 uczniów na szkołę to trzeba dziecko wypierdolić do normalności
>>224471844polska nie ma elit anonciu
>>224471875Mają. Elity oddolne, bo samonaprowadzone na sukces. Jakub Dymek, Marcin Giełzak, Jacek Bartosiak, Adam Wielomski, Mikołaj Pisarski i wielu innych.
przeaćq przkelejaćq
>>224471801cwel był na erazmusie gdzie alvaro jebał go w kakao, więc myśli że coś wie
>>224471891nie majątwoje przykłady mogą co najwyżej budzić uśmiech na twarzyjakbyś chciał szukać polskich elit to polecam zobaczyć czym zajmują się jeszcze istniejące polskie rodziny książęce
>>224471801>myślą potem że wszędzie jest tak samonajwiększy debuff umysłowy polaków. Zawsze jak w jakimś gronie wyrażę niechęć do stanu rzeczy, że mamy korupcję, kolesiostwo, lokalne układziki i nepotyzm i polacy są kurwa głupi że w kółko na nich głosują i że taki niemiec, czy francuz by sobie nie pozwolił to dostaję psolak wgap i>myślisz że u nich nie kradno? heh życia nie znasz, tak po prostu jest
samochód dla pierdolonego biedaka>honda civic 1.4i 2001 rok przebieg 270k na gaz za 2,5k pln>hyundai getz 2006 rok przebieg 203k na gaz za 5,2k pln>citroen xsara 1.4 millesime 2001 rok przebieg 130k na benzyne spalanie 10l/100km za 6,5k plnopinie???????????????????
PolskaaaaaaKurwaaaaa
>>224471934bimbrownictwem?
>>224471875ma>>224471891>elity w sensie moi ulubieni podcasterzy
>polskie elity>jacek bartosiak>elity>polskiexDdobre mati
>>224471902wiesz że liceum w Londynie i studia w Holandii/Francji to nie jest jakiś wyczyn? z moich kręgów praktycznie każdy studiował zagranicą więc nie powinna cię boleć dupa jakoś za bardzo
5 lat temuhttps://youtu.be/cHPKgVvzwM0
>>224471844Wymień jedną
>>224471963łodzianin w nitce jahaha
>>224471875Ma bo ja tu mieszkam
polskie elity takie jak cwel wychowany w izraelu pracujący dla izraelskiego ministerstwa spraw zagranicznych, który w izraelu obsługiwał izraelskie fundusze inwestycyjne, jacek bartosiak, czyli shill medialny lobbujący izraelską zbrojeniówkę w polscepolska elita
>>224472002ty wiesz to
>>224472006>>224472002>>224471999>>224471989>>224471985>>224471980Kurwaaaaa bober
>>224471985nie wiesz o czym mówisz
pokój posprzątany, ale mnie plecy bolą po całym tygodniu dzisiaj już tylko siedzę albo leżę >>224470564>>224470619zrobione skończyłem sprzątać
>>224472033wyjdź na dwór się przewietrzyć i wróć jak ci przejdzie :^)
polska elita czyli:>wychowany w izraelu>pracuje dla izraela>reprezentuje interesy izraelaw sumie to anon ma racje, taki obraz "polskich" "elit"
pamiętacie jak wprowadzali dopiero smartfony na rynek i co druga osoba nie miała blokady XDD ale z nas zjeby wtedy były... teraz moja Mama ma sześciocyfrowy pin
>>224472040kiepsko bejtujesz, nie dostaniesz żadnego info żałosna cioto
>>224471985no spoko, ja studiowałem w delft na politechnice i jeśli chodzi o moje studia to jest przepaść między tamtą uczelnią a jakimiś polackimi uniwersytetamitam jeden student po magisterce ma więcej dorobku intelektualnego niż habilitowani u nas na polackim uniwerku nic cie nie nauczą dlatego jedyni „absolwenci” naszych uczelni którzy coś robią to albo spierdolili od razu za granice jak sie dało, albo mieli pomysł na siebie i grindowali od 18 roku życia a na uczelni pojawiali się tylko żeby im zaliczyli rok żeby matka się nie denerwowała że papierka nie ma
macie takie rzeczy w swoim przywiślańskim chlewie? bo na ukrainie mająhttps://www.youtube.com/watch?v=SQNtGoM3FVU
/polskie/ elity powiadacie...
>>224472062>jeśli chodzi o moje studia to jest przepaść między tamtą uczelnią a jakimiś polackimi uniwersytetamijest to prawda ale to nie jest problem z naszymi młodymi ludźmi którzy są nadzwyczaj zdolni tylko z instytucjami które ucierpiały na transformacji, podczas PRLu mieliśmy naprawdę solidnych ludzi na każdym szczeblu, wyobrażam sobie dzień poduszki gdzie każda osoba po 50 roku życia umiera i mam wrażenie że można by było naszą akademię zrewitalizować
>>224472090>grafoman i mitoman>larpował le bogobojnego prawaka>spierdolił przy najmniejszej próbie konfrontacjiw sumie racja, elita narodu jako żywa
>mnie na erazmusie przez 1 semestr alvaro jebał w kakao>więc ja wiem dużo o zachodzie, układzie elit zachodu i sytuacji państwowej>asymilacja wiedzy przez osmozę z spermy latynosa w mojej mordzie
>>224472035dobra robota anon
>>224472061>>224472126
Myślałem żeby spróbować zagrać w touhou ostatnio ale jakoś mi się nie chce
elita w usa:>pochodzi z wpływowej, bogatej rodziny, gdzie jest częścią dużego układu o silnej mocy oddziaływania na świat>władza>pieniądze>wpływy"elita" w polsce:>cwel co zrobił doktorat>bez pieniędzy>bez władzy>bez wpływów>służy zachodnim elitom, jest ich tubylczym cieciem na zawołanie, dozorcą ich interesów, chłopcem na posyłkipolska nie ma elit
>mitomanczytaj>w moim polackim móżdżku to się nie mieści, więc to nie może być prawda
polska elita czyli kundel na smyczy waszyngtonu
ukrywa mi posty i nie wiem co z tym zrobić
chuj mnie to ty kurwo kiejkucka. also nowy sojak dropnoł
czas na sushi z lidla
polska "elita" szuka nowego pana co im włoży przysmak do miski
>>224472272nic nie róbtak ma być
co można zrobić z pastą miso jak mam tylko pastę miso z azjatyckich rzeczy a wodorostów czing czong nie
>>224472350wpierdol łyżką
>zadowolona>spełniona>polska "elita" na smyczy dobrego pana (pan pozwoli spierdolić z kraju)
jaka próba konfrontacji
>>224472364to jest chyba niedobre
>>224472118wielką tragedią dla polski jest to że młodzi dorastając w tym chlewie uczą się po dziadach z PRLu, przez co cały zjebany mental PRLu odradza się w ich wychowankach
jebany kundel na smyczy być jak:>ja jestem eliiiitąąąąą
>>224472283baza, smacznego
wiecie że 9 września na steamie wychodzi remaster tuhu6? jakie opinie o tym fakcie ma /polska/?>>224472161dziękuję
>>224472520pierwsza gra którą kupię na steamie
>jestem elitą>na mojej smyczy jest napisane: "elita", widzisz?>mój pan mi dał żeby każdy wiedział
>>224472520fakty są takie *wyciąga nuż*
>>224472520chyba kupię, bo oryginał jest tak low res, że oczy mnie bolały, gdy w to grałem
>>224472520tuhu jest zjebane a tuhułki brzydkie, ale Reimu bym zgwałcił
>>224472684uważaj, bo po śmierci trafisz do gensokjo i zostaniesz rozjebany przez futahułki
>>224472734futahułki bym wygrzmocił do poddaństwa (ang. fucked into submission)
Zachodni Pan być jak:>który z tych kundli to nasz sługus?>tamten? który?>trzeba im jakoś oznaczyć smycz żeby można było jakoś odróżnić te bydłopolska elita być jak:>*obsiusiała się z wrażenia* p-prezent od p-pana?! z napisem "elita"?! *łzy szczęścia*
>>224469146BMI Status: Sławomir Mentzen
zachodnie elity są jak słońce:>cały układ krąży dookoła nich, przyciągany przez nich>ustawiają inne elementy w swoje orbity>emanują potęgą z wewnątrzpolskie "elity" są jak księżyc:>jak się odpowiednio ułożą pod słońce to kiepsko świecą blaskiem odbitymbadum tssss
>>224472350w prawie wrzacej wodzie rozmieszaj i rozpuść, wlej do kubka i se siorb jak herbatke albo bulionik
>polska ma elityxddddXDDDDxDDDDD
>>224472350w prawie wrzacej wodzie rozmieszaj i rozpuść, wylej do kibla
polska ma o takie "elity":>*dzwoni telefon* czego tam?>p-przepraszam P-Panie ja nie wiedziałem że to P-Pan d-dzwoni>słucham Panie>tak, tak Panie>już to zrobię, Panie>tak, tak>przepraszam Panie to się więcej nie powtórzy, sorry sorry
polskie "elity" muszą radośnie merdać ogonkiem jak jedzą z ręki Zachodniego Pana bo wiedzą że Zachodni Pan na 1 pstryknięcie palców może ich wypierdolić do śmieci i zastąpić tego samego dnia kimś lepszym (trudno nie będzie), więc jedyne co ich trzyma na pozycji pieska Zachodniego Pana to dobry humor i zadowolenie Zachodniego Pana z służebności kundelka
>>224472554baza, miłego grania>>224472614co chcesz z tym zrobić?>>224472633ja chyba też, ale jak będzie w rozsądnej cenie
>>224473143bazatylko usuń pubesy
>>224472070zabawny obrazek, w link nie klikam, pozdrawiam
>>224472272mmm seks>>224473170jak są gładkie i przycięte to są fajne
buszyk u laski to topka
polska "elita":>Zachodni Panie, a mogę iść siusiu?Zachodni Pan:>morda psie i rób co ci każe
umarłem w minecraft hardcore w bastionie
jakbym miał gf to by miała zakaz golenia bobra
nie waliłem konia od 26 godzin
>>224473377no to dobrze że nigdy nie będziesz miał
>>224473535ale pesymista z ciebie, brody do góry!
cweliczku jaka próba konfrontacji
pierwszy raz w życiu w tym roku miałem gf ale zerwała ze mną
>>224473580fake cell
>>224473535miałem wielokrotnie i wszystkie goliły chociaż turczynka miała lekkiego bobra
>>224473361jesteś już bastionem
>>224473658in cell
>>224473361przykre
ide do kawiarni a potem na siłownię a potem idę do lasu palić ziółko ziółeczko potem będzie grane w metal gear solid 4 działa patriotów na play station trzy jestem na tym etapie zaraz po walce z tą pierwszą szaloną suką ładną co miała włoski krótkie blond ale ją zabiłem
>>224473775
>>224473535wtf? p0lki i tak nie golą
głosowałem na to
jestem skrumcelem
czy spijanie fuciej spermy jest homo
>>224473815hetero
>>224473779wyglądam tak i mówię tak tylko nie mam discorda i twittera i ventrilo (vent server?)
ukryło mi znowu posta do cholery jasnej
Polska to nienawistny wobec kobiet kraj, jak można nieironicznie żyć w tym kraju i kurde nie zwariować? Z tym Zełenskimi się ośmieszają, a nie zwracają jprdl uwagi na to, że kobiety polskie UMIERAJĄ W MĘCZARNIACH POCZAS PORODU. Ten kraj się stacza. Co mnie kurde obchodzi jakaś "traumą międzypokoleniowa" jak Poloki fundują kobietom polskim traumę?I mówię to ja, która strofowała antypolonizm wśród obcych agentów.
mam w sobie siłęmam w sobie moc by zdobyć to co chcę (co chcę)
jestem silna i niezależna>liże rowa murzynowi
jestem na femcelskim i w nitce idealny penis jest prawie sześćset odpowiedzi gdzie konsensus jest jak następuje: minimalna (bare minimum) długość penisa we wzwodzie to 17cm jeżeli macie mniej to LDAR i sznur totalny koniec dla siusiakceli
nie pytałem
>>224473909ja mam 16 to jak wezmę viagrę to pewnie do tych 18 dobiję na giga wielkiej erekcji
ja po zimnej kąpieli mam 37cm
nigdy nie mierzyłem sobie siusiora żbsz
wstawiłem do prania i nie chce mi sie układać w pokoju niestety
>>224473909nigdy bym się nie zbliżył nawet na centymetr do istoty, która określa się jako femcelka(bo prawdziwe femcelki nie istnieją)
jestem murzyn murzyn jestem jestem jestem murzynnnnn ja pierdole ajfon giving me cancer right now because exporting photos and videos from ajfon to windows, files has proprietary image depth and video files spiaral dolby vision whatever and i'm converting them with ffmpeg to dump those retarded secret stuff to have proper universaly formatted ones so i can back them up.why would you embed proprietary audio coded like apple_apac to a fucking video file for god's sake.
>>224474009ja bym się zbliżył bo są łatwe w chuj to może dadzą mi poruchać
kawkuje
>>224474103miłego kawkowania
>ruchałem babęKWIII MITOMAN
mitoman w sensie ma manie na punkcie mitów
zaopiekowalibyście się taką myszką słodką kochaną?
>>224474226japierdole, co za wrakkijem bym tego nie tknal
>>224473909kobiety nawet nie wiedzą ile to jesta jak jesteś czad to masz co najmniej +cal to perceived rozmiaru
może też sobie zróbmy znajdywanie kolegów ja zaczneile mam lat 33co lubie nic nie lubiejestem bezrobotnyczasem gram mixy w cs 1.6nie pije nie pale i dbam o ceręjak chcecie sie zakumplować napiszcie tutaj na anonimowym forum dla fajnych kolegów
>>224474139to ale nieironicznie>>224474309uległy?
>>224474335co?
witam, wsrałem i się 4 godziny później umyłem, byłem se w galerii na zakupkach, zeżarłem se teraz burgery z nowymi sosami roleskiego, miód musztarda raczej baza a ten sriracha mayo nie w moim typie chyba, ale po jednym razie ciężo powiedzieć, chwilę odpocznę i idę na siłownię robić nogi, a co potem to napiszę jak wrócę, smacznych kawek, śniadanek(chociaż niepowinniście jeść) i obiadków, pozdrawiam
>>224474226>i also dont relate to most other womenchyba do all women z penisem penisowym
kto to był penisov
>>224474392nie wracaj i nie pisz
>>224474392fajnie, pzdr
próbowaliście kiedyś przestać obgryzać paznokcie maxxingu?
jesteście takimi kurwami że brak mi słów
>>224474516w podstawówce to mainowałem, potem i w sumie do teraz zdrapuję skórkę z palców przy paznokciach, kiedyś na wszystkich teraz tylko na kciuku
>>224474532:3
jesteś taki głupi, że brak ci słów
>>224474417wrócę i napiszę, tsundere anonku>>224474424dzięki
>pies_knoci_animkę.webm
dziś na femcelskim dowiedziałem się że jeżeli lubisz rozwiązywać kostkę rubika to jesteś psychopatą
>>224474665nie zalaczyl sie, wyslij jeszcze raz
>>224474665
iciran sramen, zupka chińska dosłownie a niby takie dobre i popularne :3
>rosół polska :|>rosół japonia :o
>>224474012buahaha, jego komórka nie kręci normalnych filmów a jego komputer nie może ich odtworzyć, co za frajer pierdolony
gość je zupe i wstawia zdjęcia
>>224474820z google podpierdolił akat
co to znaczy akat
>>224474913brzmi jak jakieś sowieckie wyposażenie wojskowe
>>224474925rakieta AKAT-PERUN-Д3 niosąca termonuklearną głowicę jądrową uderzyła dziś w kijów i nie ma u*rainy
>>224474748dopóki nie wrzucisz czasoznaczka to jesteś pod ryzykiem gwałtu przez murzynów
>>224474913anarchokatolicyzm
>>224474851ogórat nie>polaczenie akat i ogunie kmwtw
>>224474985dziś w wolnym Donbasie zamiast płaczu słychać śmiech i wesołe okrzyki
ide srać nie piszcie nic przez chwile
nic przez chwil-*strzał*
>>224475027nie chce mi się
>>224475098spk lrprz
>>224475062gdzie poznam żonę z Ługańska
>>224474748fajne zupćq z animelandu
w kwestiach finansowych musze zacząć myśleć jak żydzi
>>224475319pożyczysz mi pieniądze? polak polakowi
zmęczyłem się graniem 7 godzin w gierkę
>>224475368na procent
>>224475386mam nadzieję że grałeś w wymagającą grę dla STEMceli (The Witness, Baba is you, Logic Bombs)
>>224475394żydzi nie pożyczają sobie pieniędzy na procent
>>224475416nie, grałem w wampiry na konsoli PlayStation 5
>>224474806Nie mam żadnego problemu z uruchamianiem tych gier. Problemem są kopie zapasowe w chmurze, które, jak powszechnie wiadomo, często się zawieszają z powodu wcześniejszego tworzenia miniatur.
>>224475394>>224475429no właśnie>>224475319zaczerpnij edukacji najsampierw
brakuje mi energetyka harnasiaszczyny, ale puszka byla okej
>>224475429jestem duchowym żydem a ty nie, więc nie mam z tym problemu
>>224475472a to tylko tydzień picia
>>224475537kiedyś piłem to gówno bo rozdawali w kinie za darmo w ramach jakiejś akcji marketingowejstrasznie paskudnektoś tam u nich nieironicznie myślał ze harnasia sie pije dla smaku xd
https://youtu.be/Ie7DpRHAm9g
>>224474226brzmi fejkowo
>>224475617najmniej oczywista kotoryba
>>224475438co za debil jebany
piwo? czeskiesamochody? chińskiekobiety? rosyjskiedoradcy finansowi? izraelscyproste jak
>>224475993>piwo siema goj
>>224476012>nie czerp żadnych przyjemności z życia, grinduj 24/7i kto tu jest gojem, goju
dosłownie nie znam matematyki poza dodawaniem odejmowaniem i mnożeniemjeszcze umiem x1 i x2 obliczyć
>>224476092no i nic więcej ci nie potrzeba
>>224476092Trochę wstyd
>>224476172wiem
czy funkcja kwadratowa albo wektory były wam kiedykolwiek potrzebne w życiu codziennym? tak myślałem.
>>224476068przyjemność w sensie zalewanie się estrogenową trucizną? spoko goj
moje bezprzewodowe słuchawki, gdy przechodzę obok lodówki być jak:>ej joł bzzzzzzzzzz
>>224476286a pamiętasz jak głośniki do kompa trzeszczały na chwile zanim smsa dostałeś? kiedyś to było kur'a
>>224476286wyłącz Bluetootha w lodówce
Byłem przed chwilą świadkiem jak kierownica BMW, przejeżdżając przez całkiem dużą kałużę, nie zmniejszył prędkości tak, aby uniknąć ochlapania pieszych (grupa młodzieży)
wyginam śmiało ciało
>>224475472essa
>>224476611chuja sobie wykręć
najgorsza jest logika formalna kurwa, jakieś cwele z autyzmem spojrzały na matmę i powiedziały "hmm musimy tak zrobić z myśleniem" jakby no wtf?
>>224476575baza, też zapierdalam przez kałuże
muzyka do nocnego kruzowania przez miasto w swojej mazdzie miata rocznik 90
>>224476876https://www.youtube.com/watch?v=-b9IJCtWLwE
>>224476876https://www.youtube.com/watch?v=SC7yA18bXkA
a poza tym uważam, że ameryka powinna zostać zbombardowana atomowo
jem ser smażony i fryteczki
>>224477504>>224477504>>224477504>>224477504