[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: qewqweqwe.jpg (505 KB, 2880x1800)
505 KB JPG
tirad nie acmionuz ey tirriQlar ve hirtlar
>>
File: 1782811980286170.mp4 (3.53 MB, 1080x1920)
3.53 MB
3.53 MB MP4
>>224505058
niko is kinda kino
>>
>>224505058
normielerle konuşmaya başladım bu aralar, kişiliğimi değiştirmeyi unutmuşum şizo olduğumu görünce ghostlamaya başladılar
>>
>>224505058
dede PİÇini dövecem
>>
https://x.com/suni_code/status/2096215421783552192
Queng ile browserden geta vayssidi oyna oquL
>>
Bir türk, ne kadar türk olduğunu kanıtlamak için david lloyd george gibi en büyük düşmanlarını haklı çıkarmak zorundadır.

çünkü türkler hariç dünya üzerindeki hiçbir gerçek ulus, düşmanlarının kendisini yok etmek için ileri sürdüğü tezleri kimliğinin merkezine koymamıştır.

türklük bir akıl hastalığıdır... tedavi olunuz
>>
>>224507578
ne diyon yine yaa maymune türklerden daha kötü ırklar var mesela kürt olsam kafaya sıkardım
>>
bıyık hariç her yer 3mm bıyık uzun yaptım daha bıyık uzayacak. yakıştı vlla benim gibi buram buram iç anadolu kokan kokroçlara yakışıyor
>>
File: HMeI3WaXsAAQo0j.jpg (21 KB, 555x360)
21 KB JPG
...Ancak ilginç olan, tarihsel gelişimine aykırı bir şekilde modern Türk ulusal kimliği, Yahudiliğe içkin olan sorunların tamamını simüle etmek üzere özellikle tasarlanmış ve yahudiye yandaş olması için üretilmiş gibidir.

Temelinde, sürekli bir meşruiyet krizi üreten “dışarıdan gelmiş Orta Asyalılar” miti , Türk kimliğini Ortadoğu’da hiçbir zaman tam anlamıyla yerli ve kadim bir unsur olarak konumlandıramaz ve zincirleme bir şekilde baştan aşağı kültür dairesini oluşturan (müzik,mimari,yemek vs) bütün unsurların sorgulanmasını tetikleyerek sürekli meşrutiyet problemleri üretir...

Kendini kendi toprağında yabancı, işgalci ve medeniyetin tüm unsurlarından - avrupa/ortadoğu/anadolu/antik yunan- uzak bir PİÇ olarak bulan türk, kendisine sürekli olarak dışarıdan meşruiyet sağlayacak dış destek aramaya mecbur kalacağı bir kısır döngüye mahkum edilmiştir.

Böylece Türk, Ortadoğu’da Yahudilerle benzer bir yapısal konuma itilmiş,tarihsel ve jeopolitik koşullar içerisinde Yahudilerle doğal bir müttefiklik ilişkisine yönelten dar bir alana sıkışmıştır.
>>
>>224510128
bergoyim vlla BEYAZ olanlar dışarda bakıyom hayatı yaşıyorlar çenlerdekilere bakıyom politika liberalizm feminizm gibi old world order saçmalıklarını tartışıyorlar forsluyorlar. yemek yemek seks yapmak abartmayarak kitap vs. okumak bence hayat böyle geçer sikeyim bunları yapabiliyorsam benden iyisi yok bitmiştir.
>>
ban attırıyor kim reportlıyorsa burayada posta atamıyoruz
>>
>>224510818
Orospu çocukları işte cevap veremezler söyleyecek tek sözleri yok çünkü. Ya spam yaparlar ya da downvote yaparlar böcek sürüsü gibi her yerde aynılar reddit falan hepsi aynı.
>>
>>224512062
vlla anon ister kız ister söv ama artık sıÇÇanlık instabok açıp memeleri yeni tomurcuklanmis kızlara istek atmak gibi. çenler falan ishalbenizli loser işi tam nietzschenin köle ahlakı tanımına uyan tiplerden oluşmakta. taze amcuğun yanaklarından ısırmak varken internet denen bokten sığınma yuvasında ömür törpülemek akıl karı iş değil

iyi ki instabok olmadan çevre edinme şansım var. internete tam siktiri çekecem bu gidişle
>>
>>224507578
>>
>>224505058
dışarı çıktım yauuw üzgünüm anonlarım
>>
File: file.png (79 KB, 640x480)
79 KB PNG
normiler: bergoyim @LL@x seks am göt meme anatolİT k*rt beyaz bokten
pHen: icy tower oyna
>>
normiler
>/tr/ akmıyor napacam
pHèn
>liseli balık etli kız kuzenle ayak koklama cezalı oyun oyna bilerek yenil
>>
>inseller üstteki postlar
>pHen: fiLenin suLtaniçeleri fuLL hd izLa boktalya bokrupa foLLoş inseLLer foLLoş izLa
>>
>>224514296
https://www.instagram.com/p/Dc6gg7uhzNe
>>
>>224510407
orhan yenen vibes neden veriyor
>>
>>224517326
instaBOKum yok snusunu yediğim
>>
>>224517588
tirriQ, reel izlemek icin hesap acman lazim degil

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.