tirad nie acmionuz ey tirriQlar ve hirtlar
>>224505058niko is kinda kino
>>224505058normielerle konuşmaya başladım bu aralar, kişiliğimi değiştirmeyi unutmuşum şizo olduğumu görünce ghostlamaya başladılar
>>224505058dede PİÇini dövecem
https://x.com/suni_code/status/2096215421783552192Queng ile browserden geta vayssidi oyna oquL
Bir türk, ne kadar türk olduğunu kanıtlamak için david lloyd george gibi en büyük düşmanlarını haklı çıkarmak zorundadır.çünkü türkler hariç dünya üzerindeki hiçbir gerçek ulus, düşmanlarının kendisini yok etmek için ileri sürdüğü tezleri kimliğinin merkezine koymamıştır. türklük bir akıl hastalığıdır... tedavi olunuz
>>224507578ne diyon yine yaa maymune türklerden daha kötü ırklar var mesela kürt olsam kafaya sıkardım
bıyık hariç her yer 3mm bıyık uzun yaptım daha bıyık uzayacak. yakıştı vlla benim gibi buram buram iç anadolu kokan kokroçlara yakışıyor
...Ancak ilginç olan, tarihsel gelişimine aykırı bir şekilde modern Türk ulusal kimliği, Yahudiliğe içkin olan sorunların tamamını simüle etmek üzere özellikle tasarlanmış ve yahudiye yandaş olması için üretilmiş gibidir. Temelinde, sürekli bir meşruiyet krizi üreten “dışarıdan gelmiş Orta Asyalılar” miti , Türk kimliğini Ortadoğu’da hiçbir zaman tam anlamıyla yerli ve kadim bir unsur olarak konumlandıramaz ve zincirleme bir şekilde baştan aşağı kültür dairesini oluşturan (müzik,mimari,yemek vs) bütün unsurların sorgulanmasını tetikleyerek sürekli meşrutiyet problemleri üretir...Kendini kendi toprağında yabancı, işgalci ve medeniyetin tüm unsurlarından - avrupa/ortadoğu/anadolu/antik yunan- uzak bir PİÇ olarak bulan türk, kendisine sürekli olarak dışarıdan meşruiyet sağlayacak dış destek aramaya mecbur kalacağı bir kısır döngüye mahkum edilmiştir.Böylece Türk, Ortadoğu’da Yahudilerle benzer bir yapısal konuma itilmiş,tarihsel ve jeopolitik koşullar içerisinde Yahudilerle doğal bir müttefiklik ilişkisine yönelten dar bir alana sıkışmıştır.
>>224510128bergoyim vlla BEYAZ olanlar dışarda bakıyom hayatı yaşıyorlar çenlerdekilere bakıyom politika liberalizm feminizm gibi old world order saçmalıklarını tartışıyorlar forsluyorlar. yemek yemek seks yapmak abartmayarak kitap vs. okumak bence hayat böyle geçer sikeyim bunları yapabiliyorsam benden iyisi yok bitmiştir.
ban attırıyor kim reportlıyorsa burayada posta atamıyoruz
>>224510818Orospu çocukları işte cevap veremezler söyleyecek tek sözleri yok çünkü. Ya spam yaparlar ya da downvote yaparlar böcek sürüsü gibi her yerde aynılar reddit falan hepsi aynı.
>>224512062vlla anon ister kız ister söv ama artık sıÇÇanlık instabok açıp memeleri yeni tomurcuklanmis kızlara istek atmak gibi. çenler falan ishalbenizli loser işi tam nietzschenin köle ahlakı tanımına uyan tiplerden oluşmakta. taze amcuğun yanaklarından ısırmak varken internet denen bokten sığınma yuvasında ömür törpülemek akıl karı iş değiliyi ki instabok olmadan çevre edinme şansım var. internete tam siktiri çekecem bu gidişle
>>224507578
>>224505058dışarı çıktım yauuw üzgünüm anonlarım
normiler: bergoyim @LL@x seks am göt meme anatolİT k*rt beyaz boktenpHen: icy tower oyna
normiler>/tr/ akmıyor napacampHèn>liseli balık etli kız kuzenle ayak koklama cezalı oyun oyna bilerek yenil
>inseller üstteki postlar>pHen: fiLenin suLtaniçeleri fuLL hd izLa boktalya bokrupa foLLoş inseLLer foLLoş izLa
>>224514296https://www.instagram.com/p/Dc6gg7uhzNe
>>224510407orhan yenen vibes neden veriyor
>>224517326instaBOKum yok snusunu yediğim
>>224517588tirriQ, reel izlemek icin hesap acman lazim degil