kurva anyátok
>Az exit poll szerinti 44,5 százalékkal úgy tűnik, az AfD-nek nem sikerült megszereznie az abszolút többséget Szász-Anhaltban, márpedig nem hajlandó senkivel koalíciót kötni.ó igen, olyan csodás a demokrácia, hogy hiába nyersz fölényesen, a vesztesek összefognak ellened és úgyse kerülhetsz hatalomra. ez tulajdonképpen a "vesztesek uralma" a szó minden értelmében, egy halom diszgenikus buzi, hisztérikus nő meg az isten tudja milyen mystery meat hulladék összefog a nyertes ellen és megfojtják.amúgy az AfD kurvára nem szélsőjobb, kb ugyanott van, mint nálunk a fidesz volt, de mivel tőlük már csak balra vannak pártok németben, így ott ők számítanak a szélsőjobbnak. és aki nem érti, hogy ott miért tudott a "szélső" jobb 45 százalékot behúzni, míg itthon csak ötöt, az még mindig nem érti, hogy a szélsőjobb csak akkor tud hatalom közelébe jutni, amikor már kibaszottul előrehaladott a társadalmi és gazdasági rothadás. mi még itt nem tartunk (egyenlőre), de a németek kb. az utolsó stádiumban vannak.
ezt a taktikát tűzfalnak hívják a németek, az összes párt között van egy íratlan szabály, hogy akármennyire is utálják egymást, a "szélső" jobbal soha nem lépnek szövetségre és mindig azt fogják támogatni, aki ellenük van, vagyis saját magukat, a kóser jobbtól elkezdve a szocikon át egészen a szélsőbalos judeo liberálisokig bezáróan, ez pedig azt jelenti, hogy 51% százalék alatt esélyük sincs bármi érdemi változást elérni, mert a komplett rendszer sorakozik fel ellenük. ilyenkor látszik, hogy valójában nincs demokrácia, függetelnül attól, hogy van 7-8 párt, mert ezekből egy kivételével mindegyik ugyanazt akarja és ha netán ez az egy kerül a hatalom közelébe, az összes többi összezár és egyként megy nekik.
jöhet
szűz
Patthelyzet
14:30-kor szurkolunk a női kosarasoknak, ellenfél a büdösbogár dél kórea!
>>224524129
>>224524129>>224524239
>>224524239>>224524322nyugi gyerekmolesztáló
>>224524363Szeretne többet dugni?
Halott román.
fiú, akit keres? ruszin
>fiú, akit keres? ruszin
A cigányok eltörlik a vármegyéket.
tesik, egy nagyon szomorú hírt kell közölnömbezárt a Lin mester konyha ott ettem először jiaozitMidori sír is miatta
>>224527494Téged kéne bezárni te világ átka
>>224527608öld meg magad gyerekmolesztáló
>>224527656Látszik nem molesztáltak elég keményen gyerekként mert már rég fölkötötted volna magad
Dorka tapossa őket
Dr Róka Richárd PhD vagyok
>>224524129Basszus, lemaradok róla mert Zsófival trippelünk
Ronda sárgák moggolva
>>224530232ennél alacsonyabb felbontás nincs
>>224530487>le meri írni azt hogy alacsony ebben a kontextusban
Magyarország N 82 - 73 Dél-Korea NTotális árja győzelem
azóta csináltál valamit, tapis utcaszaró csicska?https://desuarchive.org/int/thread/215152215/#215180184
>Ezek után szólítottam fel Magyar Pétert (aki egész nap tegeződve, bekiabálva nevezett hazugnak), hogy vagy nevezze meg konkrétan, hogy én milyen "családi cég ügyeiben" jártam bármelyik minisztériumban valaha, ha pedig nem tud ilyet megnevezni (tudom, hogy nem tud, hiszen ez viszont valóban hazugság volt), akkor azonnal kérjen bocsánatot. Ő azonban ehelyett felállt, és nagyképűen csak annyit kiabált oda nekem, hogy "mert ha nem, akkor mit csinálsz, akkor mi lesz?" Különösen súlyos ez egy miniszterelnök szájából. Ezután hátat fordított, és kisétált az ülésteremből. No, én ekkor mondtam a fenti mondatot.
>>224531853>kontextus: Dolka rogyasztott lábbal készül dobni
>>224532829Kek, erről lecsúsztam. Köszi. Gondolom a másik szűzalázóval kevertetek akkor is. Majd megkérdezem milyen épület meg kiről van szó. Vagy itt vagy most szexelő koma?
>>224533303bázisolt méhészborz úgy becsicskította zeszti petrát, hogy azonnal haza futott márkó ágyába.
>>224533747nekem mindig is bajom volt a szűzalázókkal, mert mindegyikük a gyerekekhez vonzódik
>>224533303Foshoffer meg azzal röfög rá Toróra, hogy nem méltó az ő viselkedése az OGY-hez. A pofám leszakad. Nem baj, csinálják csak, mi meg látszólag mindent eltűrünk.
>>224533953Akkor nőj fel, takonyka és akkor nem lesz miért féltened itt a szüzességedet.
>>224533303megvan már hogy milyen pizzát taposott meg MP?
>>224534145te szavaztad meg a gangesz pártot, gyerektapizó
kiderült a ruszin a traktoros gatyánk lárper?
igen, hydrangea
igen, szűzrangea
vissza akarom kapni a Lin mester konyhát
>>224534211Songoku volt az mert nem volt rajta Peti ízlésének megfelelő mennyiségű kukorica
>>224535781hortenzia de soha az életben nem fogom megjegyezni már ezt a szót
több rizs kellene a fonálba
úristen very bigvery?very big!
menő
>>224539478neked van életed amúgy?
savanyú sörszagú csöves pedofil anon még mindig ott van a Q előtt?
>>224539950Szaglászgattad mint egy kutya? A fenekét is?