מהדורת תכנים מפחידים
>>224595356
>>224595365באמת תוכן מפחיד
>>224595356just feiglin
>>224595318נהגתי היום דרך יערות הכרמל זה היה נחמד, אבל אני בטח אשתעמם אחרי שעה בחוץ, חוץ מזה חם מדי
>>224595365שמתי הכל על האמצע ויצא לי 84% התאמה לישר
יש למישהו את הוובאמ של פייגלין?יש לי הרגשה שאני אפרסם אותו הרבה בזמן הקרוב
>>224595410הזין שלי ישרררררררר! עם אייזנקוט
>>224595410יענו שאתה סטרייט ולא גיי?
>>224595440>סטרייט ולא גיימה זה?
>>224595424
>>224595530זה AI
כזה ראש ממשלה אני רוצהאחד שיודע לתת פליקות בכפות רגליים
>>224595530תודה
>>224595530כזה ראש ממשלה אנחנו צריכיםאחד שיודע לתת מכות חזק
כזה ראש ממשלה אנחנו צריכיםאחד שיודע למצוץ בהונות
>>224595675אבל אוחנה הוא בכלל ליכוד
קיבלתי באן מוחלט מ r/israel_bm
וואאוו אני בשוק
>>224595410לא ימינה ולא שמאלה ישר
חילזון אתה פתאטיבאמת לכזה רייג'בייט חלש לא ציפיתי ממךאתה חייב לחזור לרדיט, פשוט לקהילה אחרתתהיה היהודי מחמד של רדיטור כלשהוהוא יאהב את זה שתצווח לו בווייס צ'אט בדיסקורד על כמה אתה שונא את המדינה או משהו
>>224596027
>>2245960271984
>>224596073לול
>>224596155ממש לאזה הפנימייה שלו, עכשיו הוא יחזור לפה
>>224596145מקומו של חילזון הוא פה, יחד עם פפ ועם מתיו
MissingNo IsNota Real Pocket Monster ok ..Don`tpostabout It !!
>>224596218have you started that diet yet anon?
>>224596239דארק טוק מחכה לך
>>224596210חילזון ומתיו לא יכולים להתקיים ביחד
ק/ישראל_במ זה מקום מזעזעכולם שם נורמלניגגרים עם אייקיו נמוך>>224596268fuck no
>>224596239סוגוי מחכה לךdarktalk.co
>>224596218if you type MissingNo 3 times he will steal your PokeYens
>>224595356Anyone has her Instagram?I'll check the answers in a few hours
זה מפחיד עד כמה נורמלניגגרים מפחדים מהאמת
https://youtu.be/Z2MGulgGXqc?si=ONJTnfaSOF8exFjs
>>224596623talya_aricha_
I posted in the wrong thread :(>>224597277
https://www.youtube.com/watch?v=Q50V_zLEJWUרז קולר "בואו נדבר על זה" ביוטיוב הוא חולה נפשצריך להכניס אותו לבית משוגעיםהוא חושב שכל המוסלמים בעולם הם קולוניאליסטים ובזה שהוא יהודי ביהודה זה הופך אותו לאנטי קולוניאליסט
>>224596027חרלעזון הוא התוכן הכי מפחיד פה
מתגעגע למילקי הפוך המילקי הכי טוב בפער
>>224594666how did i do (mufra)i don't follow politics other than feiglin and now that he cucked out of zehut i no longer caream i left or right?
>>224597413הסיפור חיים שלי ממש מפחיד וסיפרתי מעט מאודהמצב שלי הרבה יותר פאק אפ ממה שאני מציג באינטרנטאני סובל מטראומה ואני לא בטוח שאני מודה לכל הטראומה 100%
>>224597440רעיון מפגרהשוקולד יותר סמיך וכבד מהקצפת
>>224597607מה קרה ככה בגדול שגורם לך לרצות לפרוק אנרגיות?אגב לפי דעתי כל עוד יש לך אאוטלט טוב (לחרלע את רדיט) הכל יהיה בסדר.אתה תפתח חשבון חדש?
>>224597715>מה קרה ככה בגדול שגורם לך לרצות לפרוק אנרגיות?הטראומה גרמה לי לשנוא אנשים אבל נורמלניגגרים מפחדים מלשנואאני לא מפחד מלשנוא אלא אני נהנה מלשנוא, אולי אני סוג של סדיסטהשתגעתי שם ברדיט כי מאוד קל לשנוא אותם שם כי הם אן.פי.סיס נורמלניגגרים עם דעות ריקות מתוכן מנסים לתקן אותי בזמן שאני מנסה לשבור להם את הביטחון העצמי>אתה תפתח חשבון חדש?לא, משעמם לי ברדיט, נראה לי בלא מודע ניסיתי לקבל באן וזה עבד
>>224597566center right>libermanand based
>>224597908My wife votes liberman and I once thought about it
>>224596073הדבר הראשון שההומו אמר שהיה מבוסס
>>224597828>>224597715חולה נפש מדבר עם עצמו
>>224598064>פחלעחרלע-אנון הוא חילזוןיש משהו בזה...ידוע שהסכיזו אוהב לטפח דמויות שנויות במחלוקתמחלת נפש קשה יש לו, נקווה להחלמה מלאה
תפסתי את הג׳וק משיג הגבול, טרינספרתי אותו אל מחוץ לבית, אך לא לפני שהשפריץ על הרצפה שלי נוזל חום
>>224598153>הוא לא ריסס או מעך אותומה מונע ממנו לחזור?
>>224598166משער שנכנס מהביובלא אוהב להרוג סתם...
https://youtu.be/R74tATadglU
The deep state's really taken out the whole arsenal against Bibi this election season. You have Barak Ravid manufacturing discontent from the U.S secretary of state, international sanctions, a h'aaretz expose, etc..
>>224599116either make aliyah or shut the fuck up about israeli politics alreadyyou're no better than a r*dditor at this point
>>224599145I always get interesting conversations about Israeli politics that you struggle to get within Australia. It's like an HBO drama with the amount of subterfuge, pathos, and ideological conflict. Here, we just talk about cigarette excise taxes & mass migration, where progress on the latter issue crawls at a snail's pace.It's also impossible to be quiet about Israeli affairs outside of /isr/ too, since I'm required to explain away every halfwit who thinks he knows something about nothing.
Need
>>224599171fine, then at least come asking a question or something instead of bombarding us with yet another diatribe about the state of thingsyou may not realize how biased you might be, thinking smugly to yourself>hm, i read newspapers from ALL sides, i know better. I know what's REALLY going on.all the while sounding like Bardugo or Levine in that post you made.you have no idea how annoying that attitude is, manbtw i still remember your absolute retardation irt the whole "le gazans are starving!" moral outrage a year or so agowaste of my time replying to that, i'm actually sick with myself for bothering at all
>>224596073למה מלא ישראלים נכים חושבים שישראל והשואה זה קשר בלתי שביר? שבלי השואה אין ישראל למרות שעבדו על ישראל כפרויקט הרבה לפני ובמהלך השואה כבר הייתה פה התיישבות
>>224599256>למהתשובה קצרה: מערכת החינוךלחילופין: פיגור שכליזה או שההורים שלהם עלו בשנות החמישים אז אצלם בראש התקבע הקשר הזה
אני שם ז על הקלפימי איתי
>>224599323לא אחי לא.... אני אוהב נשיםאני שם דמוקרטים
>>224599255I won't hide how retarded I was last year & before. It's interesting how effectively reverse polarisation can be at giving you a slap in the face. What is your perspective on the new h'aaretz piece? Generally I try to be more inquisitive than *inquistory*, but maybe the language barrier hides the dry wit.
>>224599291>מערכת החינוךגם שם זה לא נאמר אבל בכל זאת אני רואה את הטיעון הזה עולה שוב ושוב, מי שעשה בגרות בהיסטוריה למד על איך שהיה מלא התעסקות בלאומיות יהודית באירופה בחצי מאה הראשונה של המאה העשרים ושכבר הייתה עלייה יחסית מבוססת בארץ ב1940.במהלך השואה הבריטים בכלל לא ממש נתנו ליהודים לעלות לארץ ואז כשהם סוף סוף עזבו הכרזנו עצמאות ואנשים הגיעו מאירופה שוב, אבל גם זה בגלל השואה היה עיכוב די רציני והמון הגיעו לארץ רק במהלך או אחרי מלחמת העצמאות, יש לא מעט סיפורים על אנשים שמגיעים מאירופה אחרי שעברו את השואה מקבלים נשק וציוד והולכים להלחם ואז נופלים בקרב וחלקם אף אחד לא ידע מי הם
I have sanpaku eyesAll my suffering finally makes sanse the outside world poses a danger to me
>>224599256I was under the impression that only the gentiles thought that. Israeli Jews believe it to be so too? That's grim.
>>224599373You look like Tyler1.
>>224599344>What is your perspective on the new h'aaretz piece?according to them hamas gave a warning to some PA officials in dubai about an upcoming 'great operation' which was then passed onto netanyahu, which sounds laughably unbelievable, oct 7th wasn't even known about within most of hamas, only a select few knew about it up until a few hours before it started, all their allies like iran and hezbollah didnt know about it, and they expect us to believe they warned some literal whos in dubai? no shotit doesnt make sense why they'd lie about it either, both lapid and gallant both warned bibi that something bad is going to happen and he didnt listen to the former and fired the latter.
>>224599373no one cares and trim your unibrow you retard
>>224599416Is ok that I want both yair Poland and bibi dead I have ashkenazi fatigue
>>224599256דוגרי זה לא משנה שהשואה לא קרתהציונות חושקת להשמיד את החלאות החומות מארץ ישראל ואם צריך לשקר על שש מיליון עבור זה, אין שום בעיה
>>224599395Stupid people are everywhere, I had hoped people can reason somewhat but it appears they believe what is comfortable and aligns with their ideals and worldview (for many religious people even if not very they believe in it I think because it aligns with their concept of everything being God's will and that all bad things lead to good things and nothing bad happens in a void)The reason the works isn't a eutopia is because people like that are the majority, they hold the same voting power and are swayed easily.
>>224599344>dry witwas very obvious, especially considering a commonwealth flag post, stop being condescending at leastmy perspective?IF bibi did, in fact, hide a clear warning, which unlike ones who came from israelis, so he was able to shrug those aside as 'mere leftist bullshitry' before 1200 people lost their lives in a single day,and if he's unable to find a spin on that one or if MBZ comes in with receipts in a couple weeks, he's done politically, never to return.whether it's real or not, i'm inclined to believe that it's real to an uncertain degree in regards to its urgency, but given the ample number of other, previous warnings he had, months to weeks before oct 7, i think even a vague warning should've sounded a serious alarm belland yet he did not act, did not agree to delete sinwar a mere week before.i'm sure there's gonna be a whole debate about it, lawsuits and everything, but the actual REAL implications are in bibi's and MBZ's hands now.
Meant to say world, going to sleep for all eternity now.
>>224599458If you're making a suicide pact, can I join?
מפקד הכוחות הפרו-סעודים בתימן התפטר עקב המכות הקשות שספגו כוחותיו מהחות'ים, ספציפית ההשתלטות על הבסיס האסטרטגי ח'אלד של הכוחות הפרו סעודים והעיר חייס
>>224599373you have retardation>>224599372ידוע שמלמדים את זה, אבל העניין הוא שהתלמידים לא מבינים בכלל מה הם קוראיםמשננים את החומר, מקיאים אותו על הדף ומדפדפים הלאה יום אחריונותנים לרדיטורים להכתיב להם את ההיסטוריהדכאון
another day another humiliation ritual
>>224599416We're in agreement then. The fact that MBZ would be aware, but not Nasrallah, is ridiculous. As to why they're lying about it, one of the testimonies comes from a key player in the new Gazan technocratic authority, and he wants to poison the well before the election.>>224599448The awful thing is that this rigidity in thinking can come from remarkably intelligent people. It takes extraordinary circumstances for people to leave their cognitive box, and I can speak to that. Sometimes you just have to give it time.>>224599452It's all with love, achi. I'm sorry for coming across as a haughty anglo. As to your understanding of the article:Doesn't this all fit in to the "conceptzia"? Bibi pressed Shabak & the general staff for an explanation, and they all told him they were deterred. It's the same principle as when King Hussein I alerted Golda Meir shortly before the Yom Kippur war.
>>224599497*אנחה*מה החרדים שרפו הפעם?
>>224599428>>224599477I have always had thoughts about killing people I can talk with someone and then for a brief moment I would think about killing them randomly Sometimes it scares me
>>224599518calling it the conceptzia is really just shifting blame to the ones who came before or, in bibi's case, since he's been in power for the better part of 20 years, his underlings (yet never himself. curious!).And for the record, he was advised to kill sinwar just a week before by the (now previous, guess why) head of the shabak but refused, so clearly he was part of the conceptzia himself, which as he has demonstrated quite well, should come with a price, no?as for meir, i'm not too well versed in that time period but from what i remember, her sin was not taking sadat's words and plans seriously, which while a massive mistake, was somewhat understandable given the exceptional war just 6 years prior.and that was a war, not an outright massacre like oct 7.Besides, she did not avoid consequences, unlike... well you get my position, no point repeating it.
>>224599540yes yes, very scary, much dangerousnow can you put your fucking name field back in so i can filter you effectively or what
>>224599528הרכבת הקלה בירושלים
>>224599606Bibi's not spotless, and he was certainly under the ruse of the "conceptzia", but so was the majority of Israel. And I agree with you, it should come with a price, but under an impartial commission. Currently the motivations by the legal & political elite for an investigation are the same as those that spurred on the corruption trial against Bibi.I'd like to see more investigation into the suggestion that Ronen Bar made about targeted assassinations. What made it up to the PM's office on the day/night before was not indicative of the scale of onslaught we saw on Oct. 7. Here's an excerpt from Gadi Taub's analysis of the events (Yes, I know he's a paid shill for Bibi):>Bar viewed Hamas’s preparations for attack as a counter-reaction, a nervousness on its part toward the possibility of an Israeli attack. To put Hamas at ease, Bar didn’t raise the alert level or call for bolstering IDF defenses in Gaza bases. He also didn’t disperse the Nova Music Festival.So, if there was truly the rumblings of an "earthquake" that Bar passed on, why would the necessary preparation be unnecessary a week later?
בה לי לחנוק מישהו
>>224599839בן גביר רוצה אותך כלוחם כליאה בשירות בתי הסוהר
>>224599791the whole point of my post was that bibi isn't under the influence of some shadowy forces, FORCING him to capitulate to the conceptzia.It was, is, and will be his decision to keep or trash it at any point, and HE chose to keep it.As for an impartial committee: lmao, you really have no idea how hard he campaigned against one, flinging shit at the judiciary so that his base will only accept a special committee appointed by the govt, not appointed by the supreme court as is customary since israel came to be, because they le mean to him.Not to write another book about this, but he's been escaping responsibly for this in any and every way conceivable since day 1 (he reportedly had a poll made and polled at 12 or so seats right after oct 7) and has largely, according to current polls, succeeded.So, expect at least *some* resentment at the fact that he's manipulating the entire system, firing everyone and replacing them with loyal henchmen etc, just to escape responsibility.To make things simpler I'll just refer to what a politician said about Olmert after the 2nd Lebanon war: to ask to be PM again after such a disaster is like the captain of the Titanic asking for another ship to sail.Guess who THAT politician was btw :^)Really, it's simple.Head of the shabak: gone.Chief of Staff: gone.Head of Mossad: gone.Upper ranking intel officers: gone.Bibi: "huh? no one told me this was gonna happen. Obviously not my fault. Vote Likud for a healthy economy, robust security and suitable, capable ministers btw".I suspect you're pretty deep in the Channel 14 hole so I'll stop here.Read some Ynet/Walla to balance it out at leastPeace out achi and remember: you're not immune to propaganda either.
>>224595356>"הכניסה מומלצת מגיל 14+">האתר הזה מגיל 18אתם יודעים שאם אתם רושמים שאתם מתחת ל18 אתם מקבלים באן זמני?
>>224599954https://www.youtube.com/watch?v=zYPhXA2zHCU
>>224599947You've made a compelling post, I'll certainly think on it. But my main points of apprehension lie with the fact that the opposition wanted to wind down the Gaza & Lebanon wars for a hostage deal at the cost of deterrence & the strategic vantage that Israel is at now.This would apparently keep Israel's international reputation in shape, but the demographic and institutional deck was stacked against Israel on Oct. 6. The other point of apprehension is the fact that Israel needs a strong leader at this time, and Gadi Eisenkot would buckle to the slightest imposition of European pressure. They'll take you in for pennies and soon by the pound.I also disagree with the customs of Israel's balance of government, and that the Supreme Court will in any way be capable of an impartial jury. Squaring that gap is difficult though, since I agree that a government appointed commission will neither be impartial.
כמה מילים בן אדם יכול לכתוב ובעצם לא לכתוב כלום
don't give a shit gonna be soppy into next week life as a midget babyfaced unc sucks balls
>>224600484תהיה לפחות מטר 90 באישיותhttps://youtu.be/ykUv_5OeawE?si=uV29qPzLzbFnLt_G&t=18
>>224600543https://www.youtube.com/watch?v=LRZu8fvzhD8
boiquer!>>224599468all we need is a van and some coal556870 :3>>224599839uwu?
>>224600554https://youtu.be/dA9PgtQIMtU?si=NxmE-X50IUvhaPmT
before his name become shorthand for a personality disorder, narcissus was a sensitive young man who mistook a reflection for someone willing to stayin this general we remember and praise the forefather of the sensitive young men
>>224600571בשירה האוגריתית, בעלילות בעל וענת, מות מתואר כאחד האלים העוצמתיים ביותר כאשר בעל שולח את שליחו למות, הוא מזהיר אותו שלא יתקרב יתר על המידה משום שמות עלול לבלוע אותו. וכאשר מות מאיים על בעל שיבלע אותו, בעל מפחד ונכנע ללא קרב.[8] כאשר מות פוגש את ענת הוא מתרברב בפניה שבלע את בעל אחיה כמו גדי. אך ענת, אלת המלחמה, היא בין האלים היחידים המסוגלים להתמודד עם מות, והיא מצליחה להביסו וזורעת את בשרו בשדות למאכל לציפורים, ומחיה את בעל.מוֹת מעיד על עצמו שנפשו מתאווה תמיד להמית: גרונו משתוקק לנפשות של בני אדם, והוא לא יכול לבוא על סיפוקו ולהשביע את רעבונו זה. יש לו תאווה אינסופית לבלוע. הוא אוכל בשתי ידיו, ובוצעים לפניו שבע מנות ומוזגים לפניו כוס [גדולה] כמו כד.[9]
>>224600705oh ill swallow you alright
chat, am i cooked
stop gloating yuki
מה עושים היום?
>>224600799לקחתי חופש היוםאז אני משחק היום כל היום דדלוק
>>224600799אני עומד להיות חצי יום מחוץ לבית אני מכין את עצמי נפשית
אתם מפגריםשום יהודי לא היה מהגר לפלסטינה אם לא הייתה קורת השואהאז ישראל הייתה נשארת קולוניה קטנה של 300,000 איש עד היום ולא הייתה מוקמת מדינה ולא הייתה מלחמת העצמאותזה היה נגמר כמו הקולוניה ההולנדית באוסטרליה שקולוניה או כוח פוליטי אחר היו מחליפים את זה
>>224600928זה עובדתית לא נכון, כי ההגנה וכל הארגונים הצבאיים האחרים היו קיימים והיו מסיבים עוד הרבה לפני השואהחוץ מזה שגל העלייה הראשון היה בגלל הפוגרומים ברוסייהחילזון אתה פשוט חולה נפש וגם מפגר טיפשאולי פשוט תיקח את היום הזה לעוד פעם לעשות פאלס פלאג ותעשה פוסטים בתור אנשים אחרים כי אין לך חברים וכולם שונאים אותך
>>224600936שום יהודי לא היה לו אכפת מישראל לפני השואההישוב העברי היה פושט את הרגל וכולם היו עוברים לארגנטינהזה שאתה נותן לי עלבונות אישיים זה לא גורם לנרטיב הפרופגנדה היודו-נאצית שלך להיות נכונה
>>224600976אתה פשוט ממציא שקרים כדי להצדיק את הנרטיב שהמצאת לעצמך
רק הפיראטיםצף בקלפי
>>224601081בזה שיהודון כמוך אוהב את המדינה הנחותה הזאת זה מחלת נפש משל עצמה אבל אנחנו מדינת חולי הנפש לצערךכיום יש בערך 7 מיליון יהודים ורובם הם תוצאה של השואההסיבה שיש פה בכלל מזרחים וצפון אפריקאים כי גירשו אותם מהמדינות שלהם אחרי הקמת מדינת ישראל לא כי הם רצו להגר לישראלרוב המוחלט של האשכנזים הם צאצאים של ניצולי שואה שבאו אחרי מלחמת העולם השנייהיש כאן איזה מיליון רוסים בלרוסים ואוקראינים שבאו בשנות ה90האתיופים באו בשנות ה90כמו שרוב האנשים היום בארה"ב באו לאמריקה אחרי מלחמת העולם הראשונה ולא בקולוניות המקוריות של הבריטיםזה סיפור דומה בישראל שרוב היהודים באו אחרי הקמת המדינה כי המדינה הזאת לא הייתה רלוונטית פוליטית עד שהאו"ם פעל בשביל לעשות רזולוציה לפלסטינה אחרי מלחמת העולם השנייה-שואהגם כנראה אם לא הייתה קורת השואה/מלחמת העולם השנייה אז הדקולוניזציה של המזרח התיכון ואפריקה הייתה קורת בצורה אחרת
>calls sudes judeonazis>glazed hitler on zoomer_bm
>הפתק של הדמוקרטים: אמתזה כלכך מושלם כי יאיר גולן רק דובר אמת
>>224597828>הטראומה גרמה לי לשנוא אנשים אבל נורמלניגגרים מפחדים מלשנוא
לא ידעתי שקפוצ'וד נראה ככה
>>224601402built for BBC
>>224601402there is a similarity
>>224601778אם וויליאם דפו יכול גם אתה יכול
>>224601452w-waow...
>>224601876He has a huge dick
>>224601961And you think he doesn't?Seen itSucked it Enjoyed it
oh ill show you a huge dick prague
>>224601920>w-waow...
>>224602131>מסביר למה הוא מצביע פייגליןהוא מצביע ליאיר גולן, אתה לא בקיא בהיסטוריה של /ישר/
קפוצ'וד הוא חריג עם הדעות שלוכי מצד ראשון הוא שמאלני מבוסס שתומך ביאיר גולןומצד שני יש לו דעות של אינסל מפגר שזה זיוני מוח של ימין אינסלי שזה דפוק לגמרי כי הוא פייקסלאבל ממה שקראתי באינטרנט זה רק אינסלים במערב הם ימנים בזמן שאינסלים ביפן הם שמאלנים כי היפנים הם יותר חכמים והם מבינים שהסיבה שהם לא מסוגלים להשיג נקבה-פוסי זה בגלל הקפיטליזם
>>224602315politics are separate from being an ugly dyagenic babyfaced weirdo
Type english please
Hello I am Fares R1b full Israeli
and i'm not a fakecel i'm hideous
Hi i am from Brooklyn Shtetl, United States
>>224602493Hello i am Fares R1b full Israeli
>>224602426>>224602493אם אתה מכוער אז תהיה בזוגיות עם אישה מכוערת/טווינק מכוערhttps://www.youtube.com/watch?v=clpncWrVE64אוסקה סינדרום הוא אוטיסט מכוער והיו לו איזה 10 מערכות יחסים עם נשים אמיתיות נשים טרנסיות וגברים>>224602433english is better, true
>>224602525Hello. What ever happened to Shahar?
>>224602525no woman wants an eichmann lookalike
>>224602543Is she a girl then?
>>224602537dunno>>224602543you are bullshitting
>>224602543post ghibli
>>224602565I know a girl from Germany who posts pics like you do.
>>224602543Aren't you guy the keeps laughing at women with a large forehead and obsessing over norewood?
I wish i could hug a girl
>>224602592I'm a gay man bottom.last month I avatarfagged as Kasane Teto and I switched to Ame from Needy Girl Overdose.
>>224602636That's ok. My friend from Germany is trans. I know an Israeli trans girl too she's so pretty. I don't know any anime names actually I've never watched them but I know girls like them
>>224602645most anime nowadays is shonen-isekai slop so if you see on the interwebs an "anime" character, most of the time is not an actual anime but a character from a gacha game
>>224602690>most anime nowadays is shonen-isekai slopthe slop is the most popular but most anime produced actually isn't
>>224602645im a gay crosdresser isr is very lgbt friendly
>>224602737that's true my point was that the concept of anime as an asthetic is bullshit.when japanese think about anime they think about actual animated series.they don't call characters from video games an "anime character"Kasane Teto and Hatsune Miku are UTAU/vocaloid a humanoid character for a voice bank software.Ame/KawaiAngel is a video game character.many so called anime girls on the internet are Vtubers and not an anime characters.the word anime is so fucking annoying because normies used it wrong and I want people to start calling anime japanese cartoon.imagine if instead of calling video games characters vidya/gaming characters people would call it cartoon characters.>>224602747very true
tag two anons and don't tell them who's who
ALSO anime artstyle is not even japanese.it was common in the west back then and nowadays it's having a comeback cuz of anime.
>>224602608it's observing society's hypocritical beauty standards
>>224603071You need a new whore ping pong, she hit the wall hard
>>224602747Sorry I'm falling asleep it's very late here in America. I'll talk to you tomorrow have a great day
>>224602131>>224603071זה סיימפאג של פפ?
מעניין
>>224602064Please do daddy uwu
סמוטריץ׳ על ׳נאום הגרנדמייזר׳ באנגלית שהפך למושא ללעג: ״הוריד לי את הביטחון, זה היה נאום טוב״
סוגוי עוזב את ההייסקס ובזבז שנתיים מחייו על לימודי מדמ"ח בטכניון
>>224603435פפ המניאק ילד טוב עלאקהוא בגד בו
>>224603620הוא עובד בחברות הגדולות כנראה שכבר יש לו מספיק כסף לפנסיה גם ככה
>>224603661הוא קצת מבולבל
>>224603734>קצת
>>224603678הוא בטח מנפח את כל ההישגים שלו בחייםיכול להיות שהוא נעזר בבינה מלאכותית בשביל הלימודים שלו בטכניון ולא לשכוח שהוא מסומם בסמים של אדהד כל יום בשנהיכול להיות שהכניסו אותו בתור תפקיד זוטר באיזה סטארט אפ של יפי נפשלפחות אני מודה בזה שעבדתי בתור בודק תוכנה בשכר מינימום
אין לי כוח לשכנים המזרחים שלי ולקולולו שלהם, ברוז
>>224604188למה אתה לא תומך בהשמדת האויב
>>224604188>ניימפאג רק כשנוח לואתה ועומרי שני צדדים של אותו ניגגרמטבע
>>224604225we are the bad guys>>224604261איך תדע שזה התוצאות שלי בלי תמונת אמה-צ'אן?
>>224604225הוא משתוקק לכוח הגברא האגרסיבי של הערבים כי הוא יודע שיום אחד הם עומדים לפלוש לארץ בהמוניהם וזה יהיה סקס טוב
>>224603620לא אשקר, זה נחמד לשמוע שהייטקיסט לעתיד שבטח היה זחוח עד עמקי נשמתו נאלץ להתמודד עם הרעיון שאלגוריתם מזיין לו את המשכורת ורמת החיים שחשב שתהיה לו
>>224603620הוא סיים את הלימודים
>>224604279ערבים הם רשע אונטולוגי, כמו שיש וירוסים שהרסניים לאנושות ככה יש ערבים רק שבמקום להיות וירוס ביולוגי הם וירוס פילוסופי. כל מה שהם יודעים זה לאנוס ולרצוח, אפילו ניגגרים באפריקה נראים כמו דובוני אכפת לי לידם. משהו בשילוב של האקלים החם של המזרח התיכון בלי המשאבים הפוריים של אפריקה גרם לדחף אבולוציוני להיות גוש חרא מהלך. חייבים למחוק אותם לפני שהם ישמידו את האנושות.
>>224604326וזה לא ימנע מקלוד ושות' להכניס לו את כל הצינור אז מה זה משנה
>>224604332ריאד ערב הסעודית נראת יותר מדינת עולם ראשון מישראלhttps://www.youtube.com/watch?v=d5MPpeSU5Bkhttps://www.youtube.com/watch?v=P1mUwbXXx3M
>>224604332האנושות גם ככה מושמדת על ידי הפרוגרסיביות הלבנה שבאה עם שיעור ילודה נמוך. הכוח של הערבים זה תופעת לוואי
>>224604373>>224604389צריך למחוק את זרע עמלק יא ערב רב מפגרים
>>224604373ייגמר להם הנפט בעוד כ-70 שנהנראה אז איך הם ייראו בלי צבא עבדים מהודו שמנגב להם את התחתלא שאנחנו נהיה במצב טוב יותר תודות לחראדים
>>224604420ייגמר להם הנפט ולנו ייגמרו האשכנזים החילונים וההייסקס
>>224604444זה
הולי קק
>>224604444חילזון שתדע סוגוי זה פינגפונג
>>224604476>18.07.25זה היה עוד לפני שקלוד נכנס לרוב החברותאוי לא לא לא
>>224604487בולשיט, לסוגוי יש משתמש בדיסקורד SU-(something)עם תמונה של ילד גוקו שמשום מה מישהו חשב שזה ילד גוהאןכנראה שהוא צפה רק בדרגון בול זי ולא במקורי
>>224604476כי רוב הג'וניורים הם ניגגרים בוגרי מכללות
>>224604549לדעתי גם 360 זה יותר מדי, כבר יצא לי להכיר לא מעט ניגגרים מהטכניון חסרי זיקה ובינה למחשבים שהתברגו בתעשייה רק בשביל האגו והכסףמקווה שקלוד הוריד את ה360 הזה כבר ל100 אפילו פחות, אין מקום לבינוניים יותר
>>224604549Weapons grade copiumזה הגיע כבר לסניורים בחברות מסויימות ומונע מהם מציאת משרה בחברה אחרת כמו שהיו רגילים לקפץ בין חברות בשביל משכורתיש כבר כתבות על כאלה שעושים הסבה לאינסטלציה ונגרות מרוב שאין להם אפשרויות קקאבל בסדר, אני בטוח שעוד שבועיים הבמ תקרוס וכל הטריליונים שהושקעו ומושקעים ילכו לפח
>>224604543>כנראה שהוא צפה רק בדרגון בול זי ולא במקוריאף אחד בישראל לא צפה בדרגון בול המקורי של גוקו הילדהפפ חולה על דרגון בולזה פשוט עוד פרסונה שלו
>>224604633חחחחחחחחחחחחח תאר לך ללכת למוסך ולראות איזה ארנולד שנוזל חוטף צעקות מרחמים ביטון בשביל 30 שקל בשעה
אוקיי, עוד 10 שנים כל ההייסקס יקרוס והייסקסיסטים יהגרו לתאילנד לעבוד בנדל"ןאז מה נעשה עם כל המשרדים והמגדלי זכוכית בגוש דן שישבו ריקיםהדבר היחיד שאני חושב שאפשר לעשות איתם זה חוות שרתים אבל בגלל שהם בנויים מזכוכית זה מקום נוראי לקרר בו חומרהאולי אפשר לעשות דירות יוקרה לעשירים סוג ג
>>224604693>המזרחים ניצחואשכנזיברוז, היינו זחוחים מדיי...
>>224604717אתה מתעלם ממלחמות המים הקרבות
>>224604717מחיר למשתכן (שויימריי מיצווס בלבעד!)
>>224604717>אולי אפשר לעשות דירות יוקרה לעשירים סוג גחילזון יא ניגגר מטומטם תפעיל את שני תאי המוח שיש לך בראש ותחשוב איך לעזאזל אפשר להמיר בניין משרדים ולבניין מגורים?? זה כמו לבקש מפיל לזיין תרנגולת אין פשוט אין זה לא נכנסמה יעשו? כלום הבניינים כבר שם יעמדו ריקים למה אתה מצפה
>>224604809לא לדאוג, החרדים יחיו 9+ נפשות בכל קיוביקל, הכל טוב
>>224604717>עוד 10 שניםאוי לא לא לא
>>224604831דיסטופי
>>224604809מה יש בבנייני עמידר שאין בבניין משרדים?העניים יתמודדו
>>224604787>>224604809במקום העבודה הקודם שלי הייתי בשני משרדיםבאמצע הם החליטו לעבור למשרד חדש שהיה באותו אזור תעשייההמשרדים דאז של שנות ה90 עוד קל להפוך אותם לדירות כי הם בנויים בצורה נורמלית עם בטון וחלונות קטניםכאילו בניין רכבת מאוד רחבאבל המשרדים החדשים זה תועבה של אדריכלות מודרניתכאילו מגדל זכוכית שהכל פתוח אחושרמוטה ושתי קומות מחוברות אחת עם השנייה עם חדר אורגיה למנכ"ל ולמשאבי אנוש להתרבות בזמן שהנורמלניגגרים מקודדים זין של כושי בפינה
>>224604855בנייני משרדים ליטרלי לא בנויים תשתיתית לעמוד בדרישות של בנייני מגורים זה פשוט פיזית לא יעבוד זה לא עניין של נוחות זה פיזית בלתי אפשרי
>>224604621>חסרי זיקה ובינה למחשבים שהתברגו בתעשייה רק בשביל האגו והכסףכלכך הרבה אנשים עשו את זה, אנשים נבזים ונחותים.להשתכר זה חשוב אבל אין סיבה להשקיע שנים מהחיים במשהו שאתה לא סובל בשביל כסף
>>224604888אדוני ביקר כבר בבני ברק?
>>224604888>עניין של נוחות זה פיזית בלתי אפשריבעיות של עשיריםהעניים יעברו לשם ויהיו שמחיםהם יודעים להתמודד עם קשיים
>>224604926הם ליטרלי יתחילו לחרבן אחד על השני אחרי שבועיים ואז אני מניח שכל הארקולוגיות משרדים האלה ידרדרו לתקרית בעל זבוב כלשהי, אבל אם רק חרדים יחיו שם זה דווקא יהיה טוב אז אני בעד
ילדת עמידר גורד שחקים
mother of god that's a child
>תל אביב עוד כמה שנים
>>224605008וזה עוד לפני פלישת האויב המוסלמי
>>224604994she’s in her twenties or something
צריכים לחלק את ישראל ל4 מדינותמדינת פלסטיןמדינת עזהמדינת ירושלים אוטונומיה חרדיתמדינת גוש דןוכל השאר יהיה שטח בלי מדינה אנרכיהבמדינת גוש דן נמצא ערסים וניקח את המוחות שלהם ונתקין אותם בסופר מחשב מוחבא במגדלי עזריאלי והם ישלטו לנו על כל החברה ונהיה חברה עשירה עם אפס פשיעה ואפס שחיתותjudenstaat utopia
>>224604965>>224604994>>224605209You can't have this conversation every week, Yuki is an adult hapa.
luv me some yuki noras
>>224605251>נמצא ערסים >והם ישלטו לנו על כל החברהתן מבט על הכנסת והממשלה, חילזונושהעתיד כבר פה
>>224605682לא! לא צפית באנימה פסיכו-פסכל הערסים יכנסו למחנות כליאה גולאגים והמוחות האלה במגדל עזריאלי יהנו לראות את אחיהם הפורטוגלקאים סובלים במחנות כליאהכי כולנו יודעים שיש לפרנקים שנאה עצמית
>>224605812כן צפיתי אתה באמת מצפה מהייב-מיינד שמורכב כולו מערסים ברכז ברמת ליכודיאדה להוות בסיס למחשב-על כשכל ליבה במחשב עם כח מחשוב של אייקיו דו ספרתי נמוך?באמת מד"בחוץ מזה, מה תעשה במימונה כשהמחשב מושבת?או בשישי קריוקי?
>>224605812איך נסדר אותו בקומות? מי יהיה בקומות העליונות?
>>224605923יש ערסים עם אייקיו גבוה כמו הפנטרים השחוריםהם ידעו שבגין הוא דמגוג קפיטליסט והם רצו קומוניזם בישראל אבל המשפחות שלהם העדיפו להלל את בגין האשכנזי במקום להצביע בבחירות לקומוניסטים>>224606005הערסים הכי מסוכנים עם יותר כוח במערכתעוד פעם, יהיו שם 10,000 מוחותזה לא דיקטטור אחד
>>224606070למה שמכל האיברים הבריאים של הערסים דווקא נעשה שימוש במוח ? לא שימוש טוב במשאבים עדיף להקים חוות אדם בדרום הארץ שם נרבה את הערסים בשטח מגודר על דיאטה שיבולת שועל, פירות סוג ג' וויאגרה. כשהם יגיעו לבגרות מלאה נקצור את האיברים הבריאים ונשתמש להשתלות או שניצא לחול. בטוח יש מה לעשות עם שאר המאסהזאת תהיה התעשייה החדשה של ישראל ואנחנו נהיה מונופול עולמי
>>224606333בפסיכו-פס גוש דן לא צריך איברים של ערסים. הנדסה גנטית יכולה לייצר בשר מהונדס למאכל ולשימוש רפואיאתה חושב כמו ערס פסיכופט אז אתה יכול להיות חלק מהמערכת הערסית וכל פורטוגלקאי שחושב כמוך יירו בו מיד ובום
>>224606527>פורטוגלקאייש עוד קאסטות כאלה?
/צריך לשנות את השם של /ישרמעכשיו המקום הזה/יומנו של חילזון/
>>224607129חח מה זה אויבים חדשים
>>224607138לא יודע מי הםסתם כספניגגריםאני לא מבין למה להם לא להשתמש בשרת דיסקורדגם הממשק של האתר נראה כמו דיסקורד
חחח ידעתי שפפה זה אור עקיבא
>מה המזל שלך
>>224607445פוסט-טראומה מהשכנה המרוקאית ששאלה אותי מה המזל שלי במקלט בסבב האחרוןאמרתי לה שאני לא אומר כי אני לא מאמין בשטויות האלה
>>224606576איך? יענו עם החומר המבריק הזה שהם משאירים כשהם זוחלים?
הממממ
חשבתי שהתרד הזה לא יכול להיות יותר גרוע מפוסטים של חלזוןהתבדיתי
>>224607518הם דיברו על פי3ה כי מישהו שם חשב ש"חילזון" זה עומרי כי לעומרי יש אובססיה לפי3האני לא יודע מי זה פי3ה בכללזה כמו ויצמן ובורגר
>>224607445אין מזל?
>>224607445מזל חילזון כמובן
יש לו יש לו הברקות
איך הזבל הזה יותר מצליח מהמקלט של סוגוי? הכל יח"צ?
>>224607769מה זה המקלט של סוגוי
>>224607775צטערת תלא איתנו בחבו
>>224607769יואל הוא מקסיקני גיגה צ'אד דתי מאמין באלוקים בזמן שסוגוי הוא ילד לפלף אשכנזי שרק התחיל לחזור בתשובה בזכות חב"ד הרבי מלובביץ
>>224607470>>224607567למה מחקו לך את הפוסטים פשוש >>224603435
יש להם פאקינג וואטסאפ
גורל יותר נוראי ממוות מה שקורה בגנרל הזה
כמה פעמים צריך להגיד לכםישר רק בהפנינג וחגים
14 years old
איתמר בן גביר הכיר את אשתו אילה כשהיא הייתה בת 15 והוא היה בן 26
>>224608061תשלח להם את הסקרhttps://strawpoll.com/6QnMQPr6Pne
>>224608488אין לי משתמש, אנוכי לורקר
איזה יום...
>>224608109שטויותהכל אצלנו טוב
>>224608588שקרן!!!!!!!!!!!!>>224607518
>>224608754>224607518שלחת תמונה של אשכול, זה לא יוזראתה יודע מה זה אשכול (תרד)?
>>224608832קק יפה הכנסת לו
>>224608877הוא סתם מזיין בשכלhttps://darktalk.co/members/שיחפש אותי ברשימת יוזרים
>>224608832אשכול יש רק בענבים מה אתה מפגר
>>224608954פפ תתאבד
אלוהים אדירים צריך להשמיד את דרום תל אביב
החברס שם רוצים לרצוח את מאדוקה מאג'יקהhttps://www.youtube.com/watch?v=OrgpX-_bFqM
>>224606070>כמו הפנטרים השחוריםהפנתרים השחורים הישראלים לא השיגו כלום, חבורה של כושים מטומטמים שהכי הרבה שהם עשו זה לגנוב חלב ממשפחה אשכנזית
>>224609163אתם גנבתם ילדים תימנים!!!!!!!!!
>>224609234מי רוצה ילד תימני
>>224609257אשכנזים כי אתם לא מתרבים ורציתם להראות יותר ילידיים
>>224609234איזה הזוי זה שגנבו ילדים תימניםמי לעזאזל רוצה ילד תימני?
>>224609257חילזון
>>224609299זה רוצה זין תימני אם כבר חחח
תדמיין שאתה רופא במעברה ואתה אומר לחומה הזאת שהתינוק שלה מת מזיהום והיא מתחילה לצרוח וליילל שאתה חטפת אותו כאילו שאשכנזים בכלל רצו את התינוקות החומים המסריחים האלה
>>224609299הוא רוצה למצוץ לתימני
>>224609272בה לי ילד חצי תימני וחצי סודני
>>224609325חחח יפה אמרת
צריך אייקיו של 150 בשביל להבין את ההומור הזה?
המזרחים הבבונים לא יודעים את זה אבל אני לבן אירופאי ארי
>>224609096מדוקה זה כאילו הקוישי שלהם?
>>224609509לא, בנות בכספ זה בנות שבאמת נכות לא קוישי שהייתה עדינה מדי בשביל האנשים פה
תגידו חילזון כתב לי בדאקטוק שקפוצ'וד פחלע את חוצניט... אמת??
>>224609539 רק ילדי כסף היו מספיק חרא בני אדם בשביל להשתמש במילה כמו נכה כקללה במדינה שחצי ממנה נכה בגלל מלחמות
>>224609509זאת מאדוקה (כספ), לא יודע מה הבעיה שלהם איתה
>ישר הפך לפורום דיונים על נכי כספ ור\אני_במאיפה הטיל הגואל
>>224609654צריך להרוג אותם הם תמיד היו חרא בני אדםפורום של מהגרים רוסים שמשחקים אותה כאילו הם לא היו ילדי כאפות בבית ספר
הגעתי
>>224609786https://www.youtube.com/watch?v=HejhggU6vJA
שנה טובה
>>224609617כע כע שתוק ילדאתה יודע למה התכוונתי לא אשמתי שאתה אוהב לבכות ולהתלונן
>>224609928תחזור לבית שלך הומו
>>224610133יש לו הברקות
>>224610133יש לך פיגור שכלי?
>>224610223ים ים ים ים טעים גלידת לוטוס
>>224610223יש לו, כן.הוא נכה אפס.>>224610133לא אני, אפס מאופס רומס לך את הפנים הנכות
>אנון במלטדאון
>>224610315שקט פדופיל הומו
>>224610319הופה תמונה טובה
נכנסתי לחדר וראיתי אותו בעירום מלא שוכב על המיטה כמו מניאקמסתכל אליי כאילו איחרתי ב5 שעות. החזרתי לו מבט נטרלי כאילו לא אכפת לי ממה שהולך לקרות (כן היה אכפת לי מה יקרה)התפשטתי וזחלתי לעברו, הזין שלו זקוף יפה ואני מתחיל למצוץ באגרסיביות את הזין שלו יא כלב זנאימוצץ מוצץ מוצץ וזין שלי נזקף בין רגלי המקופלות. ידי השמאלית מונחת על רגלו וידי הימנית אוחזת באשכיומוציא את הזין מפי ונותן מציצה לאשכים וחום בחדר מתחיל לחדורמסיים את העבודה ואני מתרומם לעברו, מרגיש כמו מניאק אלים והוא מסתכל אליי בחיוך ומתחיל למשש את גופי ואני מתחיל להתרגשהוא ממשש את ישבני ונותן מכה קלה. אני לוקח את הזין שלי ומחבק את שני האיברים שלנו ביחדאני נשכב על בטני והוא נשכב עליי כאילו הייתי המזרן שלוהזין שלו משפשף את הבויפוסי, הידיים שלו אוחזות בגופי כמו כלי נשק וזה נכנס אחושרמוטההזיון רץ ורץ הזיעה וכל הגוף מופעל----------------קדימה ----------אחורה ------------קדימה -------------אחורה --------------קדימה -------------אחורה --------------קדימה ---------------אחורה -------------- קדימה---------------------------אחורהטראף טראף טראף אש אש אש אש אש אש אשהשפיך נכנס פנימה וכל הבויפוסי מלא ומתחמם
>>224609786היוש
>>224610367
>>224610390>>224610319הזין שלי /ישררררררררררר/
>>224610432/isr/ is healing
'isreal*is' are celebrating their annual human sacrificial rite called 'rhosh hoshonah' on 9/11 this year... hmm what a (((COHENCIDENCE)))...
סוגוי ועומרי, תתאבדו כמו רומיאו ויוליה
>>224610554היא בחורה דיי גדולה
>>224610702>>224610702>>224610702>>224610702
>>224610355אווו חושב שעלית עלי או משהו?טעית!
Total pedophile death
>>224610751תפתח /ישר/ חדש
>>224610912> תמונת פרופיל של מולך
why did they not just recreate the net terminal gene
חדש>>224611156>>224611156>>224611156
>>224611023זה לא מולך
>>224611023הוא היה תת אדםזה שיש לפדופיל הזה אוהדים זה מפחיד
Yo helloooo Jews