Дoбeceднo бpyхaм издaњe
Poz.
bruham u tangicama
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH
>>224665794Зaтвopи ycтa дa ти нe yђe мyвa
kako mi je proletio dan cijeli dan sam drkala
>>224666126apsolutna kraljica
vrijeme je za sminkanje pa izlazak
ovo vam nisam ja rekla ali sve cure pricaju koliko im decko ima kurac
Ova rumenila su brutalna, ako radim jutarnju smjenu, drži mi skroz do navečer dok ne skinem šminku. Preživi čak i teretanu. Ok, možda malo izblijedi boja tokom dana, ali stvarno je postojano i ostaje na licu.
>>224666554gdje ih kupujes zenoja ih trazila svugdje po gradu kad ono nemaaaa
tako mlada nocu sama lutam ja
>pretvaranje da si žena u 2026. rodjenja krista
ja isla trazit rumenila kad ono nema hahaha
>>224666421Gotovo je zamene.
unistio sam odnos s jedinom zenom s kojom zelim biti i sad me vec godinama zene ne zanimaju ni najmanje
anzoidi budu kao zelim jebat rozgoide
sta je normani ide se u grad a
>>224669118Лeжим и oдмapaм лeђa A ycкopo идe и cпaвaњaц
>>224668212HehehFakat jo volim.
za mene je to ljekich pa spavanje
bez lekicha mozes samo do vrtichatako je govorio moj doktor
gledaju se posebni dodaci na trecem
jede se kurac, puse se govna
Čitam šta kucate. Šteta pa sam pismen.
ja san nepismen ja ovo sve priko tekst tu spiča i spič tu teksta
>>224670716Baza.
Lezerni balkanski rasizamImala sam bas usran dan i ne da mi se razmisljat o ovome 3 sata jer zelim zaspat u razumno vrijeme pa cu sve izbacit tu.Znaci prije par tjedana odlazim u mali ducan, necu ga imenovat, SIKE! ntl, subota oko 19h, sve voce i povrce trulo, banana nema, unutra par nepalaca. Pitam za banane, ona mi daje neke signale da ima ko da kupujem ciglu kokaina ili kako se vec kaze, krenem ju pitat jel su ok ili trule ko sve ostalo, ona mi nesto pokazuje rukom kao da se smirim. Ok don corleone jebeni. Nepalci u kosari imaju oko kg i pol banana. I sad gledam ta jebena ne znam kako ju nazvat skriva banane od stranaca. Jebem i tebe i banane. Iste te banane koje ce od subote navecer do ponedjeljka ujutro na toplom pocrnit i bit pune musica ona skriva od njih a izvlaci ih van nama jebenim bijelcima da se castimo jer jadan narod zeljni banana u tri krasne. Druga prigoda, ista lokacija, druga blagajnica. Ulazi nekih 5 nepalaca, ona okrece ocima. Ja naslagala svojih pun k stvari na pult i jedan decko od njih drzi tri piva, i ja ga pitam jel hoce prije mene da ne ceka, valjda ce me skuzit. Ona ce meni, mane razumiju ti oni nista i otpuhuje. Ok jebi se onda. I komentira "bas volim kad mi ih se naslaze 16". Iste te dvije kravetine koje bi otisle bilo kuda da im se pruzi prilika ali ne mogu jer su jedva pismene i na hrvatskom a kamoli da uce drugi jezik, zive ocito da jedu govna o strancima koji tu zive u jedva humanim uvjetima i rade za manje od minimalca jer imaju nekog za prehranit kod kuce. Ne znam odakle ta ideja da samo zato sto smo iste boje imamo i isti truli mentalitet i osjecaju se ugodno podijelit svoje odvratne stavove dok ti isti stranci koji mozda razumiju, mozda ne, stoje s nama.