[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: sendvicar.jpg (114 KB, 1170x1463)
114 KB JPG
Gospon Bazza izdanje
>>
File: eg.jpg (2.79 MB, 4057x3945)
2.79 MB JPG
>>224786224
plavokosa maturanica 50 godina with hairy vagina for jebem
>>
raznesi se trebinjska nakazo
>>
>>224786449
ukljuci ekobust i poleti helikopterko
>>
File: president.jpg (71 KB, 730x485)
71 KB JPG
Ziveo nas naj bolji Predsednik Srbije Aleksandar Vucic neka ga cuva Bog i njegovu porodicu.
>>
https://youtube.com/watch?v=XbIhtACzWIQ
Svirajte mi, na uvce lagano, ECOBOOSTER, tisina, kafano!
>>
klempava si ti, takav sam i ja, za to sam te duso zavoleo ja
>>
>>224786531
Majmunče Labanovski - "Mali Dumbo" i orkestar Fordice Mustangića "Ekobusta"
>>
>>224786224
>izdanje koje okida redit turiste
gospodin premijer predsednik vlade (dozivotno)
>>
>>224786224
>>224786461
>>224786485
>>224786531
>>224786534
>>224786609
>>224786751
К У Ч К O J E Б
У
Ч
К
O
J
E
Б
>>
Gf that slowly poisons me because she knows existence is suffering
>>
imepederi zasluzuju smrt
>>
File: 1789631561384168.jpg (139 KB, 874x874)
139 KB JPG
i kad sam bio todler nisam imao 1
>>
>>224787758
imas niskih celavih siromasnih likova i boli ih kurac jebu sve u 16 cak i mlade udate picke
>>
>>224787758
You guys really didn't get the hair genes.
>>
File: Untitled1.png (806 KB, 495x1001)
806 KB PNG
>>224788303
would you like paris hilton if she has such body?
>>
>>224788426
I would never like Paris Hilton at all. I don't care if she transformed into a 10/10 20 year old. That said, I have jerked off to her sex tapes multiple times
>>
stanje konca:
1 majmunkov post
15 kuckojebovih postova
stanje kuckojebovog indeksa:
prazan
stanje kuckojebovog drustvenog zivota:
ne postoji
stanje kuckojebove schizofrenije:
izvan kontrole
>>
кyчкoјeбe нeкa нeкa
>>
život je doživotna momci
>>
au momki prebacujem 20k sledeci mesec, dobio se 4ti klijent
>>
Hvala brate Xi
>>
bikobap nikad neće biti бикoбaп
>>
>>224789443
What have you done for uncle xi lately? You haven't even loved and housed a rice angel
>>
>>224789568
pa probao sam, dao sam sve od sebe, šta ću kad sam ostario
ako mi dopusti ujko Xi, idem u kinu da se penzionišem
>>
>>224789616
You're complaining about being old more lately. I can't remember how old you are but it can't be that bad. Also retiring in china is wild
>>
>>224789679
ma starost je grozna
a u kini izvan velikih gradova možeš da kupiš kuću za 10-15 000 $
>>
>>224789679
jel mozes igricu da mi preporucis
>>
>>224789737
I'm settling into my 30s okay. Everything hurts all the time and I never know when to see a doctor but I'm told that's normal. Probably die of some pain I ignored somewhere between tomorrow and 10 years from now.
You can buy houses for 15k in serbia too. I just don't know if it's somewhere you would want to live.
I looked at a village house a few months ago with 20 are for around that price. Needed some work. Had utilities and clean and water and everything. Just in the middle of nowhere
>>
>>224789812
I know a lot of indie games and rogue likes. Depends on what you like.
>>
>>224789861
tridesete, pa ti si klinac...čekaj da dođeš u četrdesete
ja već imam kuću in the middle of nowhere u dalmaciji, ali problem je što u mom selu nema žutih anđela
>>
File: e jebiga.jpg (98 KB, 1024x580)
98 KB JPG
momki bio sam prošli tjedan kod frenda u centru di sam prije živio, svratio na tuširanje jer sad mi u novom zagrebu nemamo tople vode.

uglavnom
>standard priče, znaš ovaj susjed umro ova se udala itd itd gluposti
>lik inače ima malog veselog jorkija kojeg je nabavio umjesto maltezera koji mu je krepao 2017. godine
>primjetim ja da mu po zidovima vise profesionalno naslikani portreti njegovog pokojnog maltezera, sve ulja na platnima
>znaš jednomudi, ja ću jednog dana bit kremiran skupa sa mojom curicom meli, pa ćemo zauvijek bit skupa
>ode do frižidera, otvori škrinju, unutra neš zamotano u ručnik
>evo moja meli je tu uz mene, nikom je nedam *podraga zaleđenog krepanog pesa*

jebo me svako još ja mislim da sam psihopata al svako malo me iznenadi koliko ljudi mogu otić u kurac

poslije sam mu javio da neću doć na još jedno tuširanje jer jbg vrata od kupaone mu se nemogu zaključat a u škrinji ima još prostora za mene, pa reko radije ću smrdit ko lav u džungli nego da smrdim ko šunka od pesa u frižideru
>>
>>224789892
rpg pls. btw don't fall for the 'buy a fixer upper for cheap' trap. me and my wife did that and now we're stuck in bumfuck nowhere, spent nearly 50k in renovation to make it livable. It's 30ar so that's ok and I'll probably thank my future self for the investment but I don't think I'd do it again, would probably save the money and buy a nice apartment somewhere. The cities are shit but at least there's stuff to do. Actually I may just be a giant faggot who gets stressed out when doing anything else than fucking around on the computer.
>>
>>224789977
đe si jednomude stari lafe
>>
>>224790048
vito stari mornaru, evo ide nekako. smrdi se po običaju, jede se drnč i duva ko veliki. ugl niš novo. nije me bilo par tjedana, kad si došao s broda?
>>
>>224790111
prije par dana i odma sam dobio koronu
40 dana urlaub i nazad nabrod
>>
>>224789982
I fully plan on buying a piece of shit village house with 50 are in a place nobody wants to live. As long as it has good bones and legal I can do most of the rest. Maybe it will be a huge mistake but I can't stand owning nothing, being a rentoid, and living in any urban environment for much longer. I've never owned anything before and I would like to. And ideally semi-retire, tend to some animals and a nice garden. It's within my grasp
RPG is kinda vague. There's a couple Morrowind-likes out. Lantern of the laughless saint is almost finished. Ardenfall has a pretty fun demo but full release is not even known. Dread delusion I think is fully released. None of them capture Morrowind really but they're kinda fun if you feel nostalgic.
If you like CRPGs there's always rogue trader and the game actually made in your country Underrail (for which there's no Serbian translation which is annoying). In the same vein quasimorph 1.03 or so just dropped and is quite fun.
I've been going back to classics lately. Dungeon crawl stone soup. Cataclysm variants.
Also there's a couple of complete overhauls of the modern fallout games that make it a fundamentally different game. DUST for new Vegas and FROST for fallout 4. Basically full survivor simulator with brutal difficulty.
But without more direction I'm not sure what you like. I don't know much about triple a slop.
>>224789948
Jealous if your comfy middle of the nowhere house. You should find a rice fairy domestically. Integration into china at an old age sounds nightmareish
>>
>>224790231
Možda bude žutih anđela u Kninu za 10 15 godina...već ima filipinaca
>>
>>224790475
Looks really lovely man. I would be very pleased to have something like that as long as basic utilities are somewhat stable
Come to Belgrade. There's little enclaves of chinkaroos especially in Surčin. Some of them even speak Serbian (better than me at least).
>>
>>224790525
nije priključeno na vodovod, imam svoj bunar i električnu pumpu ali nekad ljeti zna biti zajebano ako ne pada kiša po 3 mjeseca budem pri kraju sa vodom, ne mogu se tuširat svaki dan itd.
i internet signal je kurac, jedino starlink bi riješio taj problem
živio sam ja u beogradu 2006-2007, nije mi se baš svidjelo...mislim bio sam studentska sirotinja i navučen na heroin ali čak i da imam pare beograd mi je zadnja opcija otprilike
možda dođem sljedeći mjesec do beograda na kurve, vidio sam po oglasima da ima žutih anđela dosta
>>
>>224790670
Ah. That would be a problem. Need consistent water. If I had to install a purification system and pumps that would be fine. But water is too important. Still looks gorgeous
Nah man not to live forever. Belgrade sucks. I mean, safer and cleaner than most US cities but it's still a city so. I just meant to maybe find a chinkeypoo and fuck off to wherever you actually want to live. When I was super down bad a couple years ago I checked lični contact or whatever the site is and there are indeed a good number of Asians on there. I've never gone to a prostitute though and don't really know how it works. There's enough Chinese it would make sense there should be plenty tho
>>
>>224790231
curious, what would you do with 50a?
>>
>>224790816
ja sam mislio da je beograd prljav dok nisam otišao u njujork...i to je brod bio blizu times squera tamo u centru, čim sam izašao vani osjetio sam smrad govana, metro pun pacovčina i beskućnika, svuda papiri i plastika...kako li je tek u bruklinu ili tako nešto
>>
ovu čukicu ću da uzmem sljedeći ugovor
totalno je vintiđ i retro
>>
zavrsio sam krv zorosetaca i onako, govance mi je iskr. a plasim se da krenem opet da igram neki japanski rpg jer sam nedavno zavrsio personu 5 i trebalo mi je fazon 200 sati
>>
>>224791316
nikad cuo za tu firmu
>>
>>224791162
New York is an open air sewer in like 90 percent of it. I stayed for a few weeks in the bronx before I left the US. And it's not even that terrible. You get out to some t2 and t3 cities there are rabid fent and meth zombies spilling out of their containment zones. Don't get be started on anywhere that has higher than a 10% black population. Terrible experience do not recommend to anyone. Belgrade is nice in comparison.
>>224791132
I want to build a substantial greenhouse. A work shed something like a quonset hut or basically just large tin building.
And have enough room to grow seasonal vegetables. Enough room for goats to graze and a little area for chickens. I figure around 50 are will do that fairly comfortably.
When I was a kid really young. My parents were renting out a pasture and some land that we lived in a trailer on, naturally in the middle of nowhere. It was about 5 acres, if I remember my conversions correctly 50 are is about half of that. I've since of course done a lot more things but I always reference that in my mind in how much working space different projects really take.
Could do with a lot less of course. But why not when some undeveloped land is only a few thousand more euros.
>>
>>224791449
dobri su, singapurćani
>>
>>224791449
Satovi i remeni: Vario je poznata internetska trgovina koja nudi ručni satove (poput vojnih modela inspiriranih poviješću) i jedinstvene remene za satove. [1, 2]

Poljoprivredni strojevi: Fendt koristi naziv Vario za svoje specijalne bezstupanjske mjenjače i traktore (Fendt Vario), dok CLAAS naziva VARIO svoje visokoučinkovite adaptere (hempere) za žetvu žitarica i uljane repice. [1, 2]

Građevinarstvo: Murexin u ponudi ima Hidrostop Vario, dvokomponentnu elastičnu hidroizolacijsku masu, a Rigips nudi Vario fini ispunjivač spojeva za gips-kartonske ploče. [1, 2]

Automobili: Mercedes-Benz Vario je naziv za teretni kombi i lakše teretno vozilo koje se proizvodilo od 1996. do 2013. godine. [1, 2]
>>
File: IMG_20260917_153706.jpg (97 KB, 1080x843)
97 KB JPG
>>224791640
>50 are is about half of that
No it's less. It'll still work. I don't see many plots of land with houses attached bigger than 50 are or so in my price range anyway.
>>
>>224791647
a sto si istreso masan burek pred singapurcani
>>
>>224791695
How much is that in hectares
>>
>>224791745
>how much is 50 ar in hectare
imbecilu glupi
>>
>>224791640
goats are insanely useful to have, we let our neighbor use our property for pasture, 6 goats took care of the whole lawn. was sad when he sold them off to go abroad, as soon as they stopped grazing I got 2 meter high growth
>>
>>224791640
If Vitos parents had enough water to raise plants and livestock then so would you. Water wells are not that bad
Wait, you lived in a fucking trailer? How was that? I had a couple of parties in my friends trailer, 6 of us could be there without much problem but after some drinks there would always be spillage and sometimes even a fucking foldable table would drop
>>
>>224791745
50 ari je oko 1 jutro ili oko 3/4 lanca
>>
>>224791762
nisam gledao drugu jedinicu jebem ti mater pola hektara znaci nije bas puno al dosta za par zivotinja
>>
brkovi izgledaju katastrofalno za sad...daću im još par dana
>>
>>224791745
I would just be going to google for conversations like you. I don't have all the conversions memorized in metric. >>224791796
I think so. And they're delicious. They can be mean and really like to escape so that could be fun. Good way to meet the neighbors. I like animal husbandry and am not squeamish so it would be good for me.
>>224791825
I've lived on well water there's nothing wrong with it. I actually prefer it. It just depends if you're connected to an aquifer that's big and year round or not.
>Trailers
Shitty. Small cramped no living space. 4 people living in something permanently that's meant for maybe 3 on a weekend trip. Things only got worse from there.
Not sure why yuros don't much do trailers but they're cheap as fuck in the states. A real godsend for poor people that can't afford anything else. And of course there's the upper end of them also where they're like a mini-mansion on wheels and cost about as much as a mansion.
>>
gleda se Marty Supreme (2025)
bit če ocjena
>>
>>224791796
why didnt you get yer own goats you lazy faggot
>as soon as they stopped grazing I got 2 meter high growth
kek typical lazy nig story
>>
>>224792398
A nigga can't even borrow a goat around here without Croat kvetching. BAKA frfr
>>
>ustasoidni genocidni vampir mi daje juove
crko dabogda u najgorim mukama retarde
>>
>>224792613
>t. guzobolni kozojeb
>>
File: strahinja-2.jpg (114 KB, 855x457)
114 KB JPG
>kuckojeb luka bulja poljoprivrednik opet prica sam sa sobom
schizzo ciazzi sati
>>
>>224792745
bilo bi bazirano biti citavo vrijeme ovako obucen i raditi na selu tako
steta sto se te nosnje koriste samo za ukras umjesto da se proizvode i reklamiraju kao radna odijela
>>
>>224792745
nakazo
>>
>>224792815
>>224792816
objesi se istopederska schizzo ciazzi vlacchio geddgiovannio nakazo
>>
>>224791762
kolko je u dulumima?
>>
>random Serb tells random American he borrowed some goats once
>Random Croatian: kill yourself you fucking lazy nigger grass growing too tall need some goats piece of shit
If I wasn't still laughing so hard I'd make a memepic.
>>
>>224793189
lol
>>
drkorezhim
>>
svi smo na balku
>>
>>224793189
you dont understand them yet, but you will. you know how rich they would be if they had the work ethic and the will of the swiss? instead they have the "someone else will do it" mentality to justify laziness. his story is a good example, neighbor aka someone has left and now instead of doing anything he lets the grass grow and complains. we also have many such people here but fortunately less so we are more succesful.
>>
>>224792745
Kučkojeb divlja malo jače jer Vito opet posta. Schizo mongoloid, neironično.
>>
divlja ti u glavi
>>
nedostaju mi pelene
>>
>>224793782
ovo znaci urlam kako se denis nakaza nastoji uvuci u supak svakom od poznatijih postera od jednomudog, majmunka do sad vita a jedino ga je majmunko malo prihvatio da mu dudla oko mustanga ali i on sere po njemu frf
>>
>>224793676
Bro Ive been here for years. I drink with Serbs, help some with their businesses, go to slavas, only foreign people I interact with irl is the occasional girl I'm trying to fuck. It's not some herculean effort to understand the general culture here after a couple years.
That interaction above is exactly the Balkan stereotype. A nigga is just talking about borrowing fucking goats. To an unrelated party. He didn't specify if he lived there full time, had the availability to take care of animals etc. Then a historically oppositional country flag busts in fucking fuming over nothing. You niggas speak the same language and live like at max 500km apart btw.
The Balkan stereotypes when they're not sad are very funny.
>>
Ako muskarci vole da im zene prilaze, zasto ih stalno odbijaju?

Djevojka sam u srednjim dvadesetim i nisam imala nekog uspjeha s muskarcima. Ohrabrena komentarima na Redditu, odlucila sam da neke muske prijatelje pozovem na kafu i da pridjem nekim nepoznatim muskarcima u izlasku. Svaki put sam bila odbijena i to mi vec rusi samopouzdanje.

Muskarci, zasto kazete da zelite da vam pridju zene, a kad se to desi vi odbijate?! Iskreno, ne znam sta je razlog. Pretpostavljam da samo zele ego boost jer su odbili atraktivnu djevojku, a nemaju hrabrosti da zaista izadju na kafu.
>>
>>224786224
ako bi ovaj čovjek umro niko se nebi žalio
>>
što mi se sad pojavljuje activate windows poslije 3 godine korišćenja
>>
STUDENTI POBEĐIJU
T
U
D
E
N
T
I

P
O
B
E
Đ
U
J
U
>>
ex-yu je alt-right pro sns pro hdz pro maga general
>>
>>224794687
Nije prekasno da preletite na pobedničku stranu
>>
kuckojebe zaostao si u kasnoj osnovnoj il eventualno u ranoj srednjoj skoli mentalno, a s obzirom na izgled i fizicki
to ujedno objasnjava i zasto ne mozes zavrsiti najgluplji faks na planeti za male ciazzi invalide, zasto ne mozes naci curu i zasto smrdis u koncu svaki dan cijeli dan i pricas sam sa sobom
>>
File: file.png (1.34 MB, 736x1032)
1.34 MB PNG
> schizzo ciazzi vlacchio geddgiovannio
>>
ne znam zasto se ja objasnjavam s vama ali ajde: dakle imam plac 30 ari. 10 ari je dvoriste, 20 ari je njiva. komsinica nije u dobrom materijalnom stanju i zamolila je da pusti koze da pasu na mom imanju. ja sam joj dozvolio. e onda je ona morala da otputuje i prodala je ili zaklala koze. i ja posto nemam mehanizaciju za kosenje, jako brzo je narasla trava. ubrzo sam potom dakle nabavio masinu i sad mi kosimo. poenta je bila da su koze korisne za odrzavanje placa. jebem li vam mamicu u pickicu bezobraznu
>>
i da, mrzim hrvate, nijednog normalnog hrvata nisam u zivotu upoznao da nije bio krvozedni ustasoidni genocidni degenerik
>>
>>224795013
dobro ali kako da maknem ovo activate windows?
>>
>>224795057
massgrave(tacka)dev
>>
>>224795057
ukljuci prozore
>>
>>224795013
slafko ima plac, a ti imas kucicu za pse na njemu nakazetino frfara
>>224795057
tjelovao tog kuckojeba poljoprivrednika KMSpico aktivatorom
>>
>>224794558
pronašli da nije legitimna tvoja kopija. nikad ne potcijenjuj pohlepnost majkrosofta
>>
>>224795083
jel ovo neki kiloger?
>>
dani bez drkanja: 1
>>
>>224786224
>Čhudić
>>
>>224795057
kupiš windows umjesto droge narkomančino propala
>>
>>224794769
preletac, a. poslednje sto ovoj drzavi treba je jos jedna melting pot populisticka grupa bez ideologije

>>224795194
mas je pouzdan, pokreni skriptu i pritisni 4 dugmeta, bice ti zauvek aktiviran windows. prosla su vremena kmspico "program complete" melvera
>>
>>224795180
majku im jebem a rekli su mi ovi iz firme đe sam kupio laptop da dolazi original windows sa kompom
>>
>>224795358
>kupio laptop s windowsom
>>
>kuckojeb toliko sjeban od leponexa da mijesa jedninu i mnozinu
kuckojeb luka buljas informaticar
>>
>>224795415
da se uključim u raspravu. kupio sam refurb thinkpad t480s prije dve godine za 220€ i jako sam zadovoljan s njim. to mi je dapače jedini komp za kojeg u stvari imam licencu za win11 (jer je eto komp došo s njom) a stvar je da je win11 toliko govno da sam odma na taj laptop metno linux i mirna bosna.
>>
džotovo je
>>
>>224795669
za tebe
>>
File: 1789661310461608.jpg (92 KB, 720x608)
92 KB JPG
>>
>>224795013
poanta price je debilu da si trosis novce kosnjom a nemas nikakve koristi. da si nabavio barem jednu kozu ili ovcu imao bi godisnje bar jednom da ispeces janjca
>>
File: images.jpg (15 KB, 447x447)
15 KB JPG
Byчeвић: Блoкaдe и нecтaбилнocт имaјy цeнy кoјy плaћa cвaки гpaђaнин

Пpeдceдник CHC-a Mилoш Byчeвић пoceтиo јe Жeлeзник и тoм пpиликoм paзгoвapao ca дoмaћинoм Heнaдoм и њeгoвим кoлeгaмa o пoлoжaјy пoљoпpивpeдникa, дpжaвним cyбвeнцијaмa и cвeмy штo мopaмo дoдaтнo дa yнaпpeдимo кaкo би пoдpшкa cтиглa дo oних кoји вpeднo paдe и хpaнe Cpбијy.

"Haш плaн јe јacaн — pacт БДП-a oд 4% y 2027. гoдини. To нијe caмo cтaтиcтички пoдaтaк. To знaчи вeћe плaтe и пeнзијe, вишe нoвцa зa пyтeвe и пpyгe, нoвe вpтићe, шкoлe, дoмoвe здpaвљa и бoлницe, cнaжнијy вoјcкy и cигypнијy бyдyћнocт cвaкe пopoдицe.

Блoкaдe и нecтaбилнocт имaјy цeнy кoјy плaћa cвaки гpaђaнин. Зaтo дoбpo paзмиcлитe кoмe дaјeтe пoвepeњe — дpжaвa нијe игpaчкa, a избopи ниcy игpa.

Caмo yјeдињeнa Cpбијa јe Cpбијa кoјa пoбeђyјe! Aлeкcaндap Byчић yјeдињyјe Cpбијy", пopyчиo јe Byчeвић.
>>
>>224795979
hm
>>
>>224795342
džotovo sam ga, nema više activate
fala ti kučkojebe
>>
>>224796195
nema na cemu
>>
File: 1789632011523357.webm (3.87 MB, 576x1024)
3.87 MB
3.87 MB WEBM
>>
ima novih slika iz Kosova na google street view
ove noci se nece spavati
>>
>>224795900
e ovo moram probati
>>
>>224796346
heh lud si nizozemko
>>
poljska nije nikad dala nizozemka
>>
>>224796422
nemoj probavati ozempić jesi lud
to može da ima trajne posljedice
>>
u pravu je vito zato cu ja provat heroin
>>
>>224796478
kazu da je reta bolja
>>
>>224796555
kaj je reta?
>>
reta kradita
>>
>>224796569
ne znam
>>
>>224796569
Retatrutide
>>
gospodine partizanu ja sam samo postupao po naredbama mojih nadredjenih
>>
>>224795979
glup si kao trista kuraca
>>
retardutide
>>
priznajem samo sud velikog Drugog
>>
>>224796795
gle da si nabavio ovcu bar bi imao seks, znamo te kuckojebe, znamo te mi dobro
>>
"dobar dan ja sam luka a ovo je moja bolja polovica, jesenas mi je uzgojila ovaj dzemper a i trece srpsko dijete je vec na putu"
>>
>>224794558
Obožavam Žabljak
Bio sam tamo prije sedmicu dana, to je raj
>>
File: images (5).jpg (43 KB, 518x592)
43 KB JPG
>>224796922
nikad nisam priznavo sud
>>
>>224797095
buržujčino
>>
spavo sam tipa 10 cuki ludo jebote ne znam kad se zadnji put desilo
>>
>>224797346
kako se osećaš?
>>
opet mi nisu odobrili dozvolu za realizaciju
>>
>>224797488
pa kako ćeš sad nerealizovan?
>>
>>224797579
pokusat cu opet ishodovat dozvolu da de ubijen
>>
>>224797687
Nikad nisam ishodovala
>>
>>224797290
Zapravo zarađujem medijalnu platu prema standardima svoje zemlje.
>>
>>224797920
ma nemoj? a kolika je ta medijalna plata?
>>
>>224797897
ko si sad ti ljepotice
ako ces pricekat jos 4 okreta paklenog kruga samsare mozda ce mi odobrit prijavu za personalizaciju i sudjelovanje u stvarnosti pa mozemo otic na sladoled
>>
File: 1690567096125722353~2.jpg (112 KB, 804x804)
112 KB JPG
>when you got blacklisted but you got few more accs
>>
File: 20260910_110421.jpg (2.77 MB, 4000x2252)
2.77 MB JPG
>>224797954
Oko 10,500 nis
>>
ishodovani chadovi su ukrali sav prostor na zemlji za nas neodobrenecelove
>>
>>224798065
burzujcino
>>
>>224798065
čega bolan 10,000? dolara?
>>
>>224798152
to ti je 3000 eura
>>
>>224797071
Crazy you're actually being funny
>>
>>224798106
Jedva je dovoljno za preživljavanje u ovoj zemlji. Drago mi je što za sada živim s roditeljima.
>>224798152
>>224798203
Novi izraelski šekel, oko 3660 dolara.
Zarađujem tek nešto više od medijane.
>>
Ewww jewwww
>>
>>224798465
nacionalisti isto idu u jame s burzujcinama
>>
>>224798374
gorenje
>>
>>224798486
Sure. If you just make sure it's 1:1 ratio with (them) then I'll make the sacrifice
>>
Jaкe блeјe нa кeј
>>
mogo sam bit dermatolog drkat kurac i pisat recepte za finstac i dutac pod klimom
>>224797420
solidno
>>
>>224799258
zasto nisi
>>
>>224798374
pa dobro, malo si bolji od mene ja imam 2700$, ali to je sad goli kurac
kad sam počeo da plovim 2700 je bilo 10 plata u crnoj gori
>>
je li neko naručivao kurve sa ovog eurogirls escorta
izgleda mi ko prevara
>>
>>224799495
sta narucujes kurve za 40 dana si na brodu u top svjetskin kurabskin destinacijama
>>
>>224799537
znam ali 40 dana je masu...mogao bi jednom da opalim nekog žutog anđela ako već ima u crnoj gori
>>
>>224799631
a jel?
>>
sad vidim da je u kupleraj niz ulicu došao žuti andjeo medju potražim joj slike preko google lensa i vidim da je fake oglas
znači i ovi se bave prevarama
>>
>>224799923
kupleraj niz ulicu a ti i dalje nnj
>>
>>224799958
nije to tako jednostavno. Ovde se plaća ulaz 100 eura i onda ti tu ništa nije zagarantivano može biti da nema nijedne ženske unutra, može biti dasu sve zauzete itd.
Moro bi otić nekoliko puta i potrošit jedno 1000 eura da ubodeš nešto. Ne da mi se fakat dat toliko para
>>
>>224800034
ma da bas nece bit nijedna zena u javnoj kuci za koju se placa ulaz 100 eura
>>
>>224799858
pa zakaj ne?
ako imam pare i slobodno vrijeme
>>
>>224800140
drug lenjin bi te posla na robiju
>>
>>224800034
I'm not even a whoremonger and that sounds shady. 100 euro for entry what?
>>
>>224800254
znaš onaj vic o lenjinu što žižek stalno priča?
>>
>>224800390
onaj za ljubavnicu i zenu pa ide uciti uciti i samo uciti? znan
>>
>>224800351
svi kupleraju u Austriji su takvi. Ulaz se plaća 50-100 eura i onda ako ima unutra ženska sa njom moraš dogovorit cijenu ako ništa ne dogovoriš onda si djabe popušio pare
>>
>>224799468
Taj iznos djeluje sasvim solidno za Crnu Goru, zašto onda nije dovoljan prema današnjim standardima?
>>
>>224800489
What a strange standard. If they're all ugly or nobody is there you're just expected to eat the cost? Who came up with this shit?
>>
>>224800429
e pa ja ne mogu stalno da učim i učim
mada da ti prao kažem, otkako sam ostario, tek sad me sve živo zanima, uzeo sam da učim matematiku i fiziku iz osnovne što sam propustio dok je bio rat i guštam svaki dan po 20-30 minuta da odvojim na to
>>
>>224800504
zato što je inflacija van kontrole i zato što rusi i ukrajinci buržujčine plaćaju ogromne svote za stanove tako da sad kvadrat stana košta 5000 a prije je bio 1000
>>
>>224800536
e samo tako nastavi i za 10 godina mozda postanes pravi drug i komunista
>>
>>224800582
>tako da sad kvadrat stana košta 5000 a prije je bio 1000
Jebote to je ludo.
>>
>>224800605
Ne moraš znati matematiku da bi bio pravi drug i komunista
>>
>>224801206
tako govori i drug demiurg
>>
>>224801351
a jel?
>>
unistena mi je tastatura
levi shift radi samo ako ga stisnem iz sve snage, a nemam toliko snage u levom domalom prstu da to uradim bas svaki put kada mi treba shift, sto je skoro svakih 5 sekundi
levi ctrl radi ali je razvaljen toliko da ne osetim kada je stisnut a kada ne
isto vazi i za slovo s
space mi je razvaljen sa desne strane i to ima mozda godinu dana, vec sam naucio da pritiskam samo od sredine dugmeta ili levo
mogu sve da trpim ali ovaj shift ne, moracu da vidim da nemam neku tastaturu negde koju sam manje izlomio
>>
>>224802052
strasno
>>
>>224802052
You can remap your keys using powertoys or whatever you prefer. I didn't have several working keys on my last laptop and remapped them to keys I never use like numpad and shit. There's also always onscreen keyboards.
Be warned through it will bring down your words per minute on a normal keyboard substantially
>>
momki došla nam je topla vodica i otuširo sam se

aaaaaa sretan sam ko malo prasence okupano detrdžentom za suđe
>>
uvek kad dodje jesen
srce me zaboli
moji su cetnici
gore na dinari
dinaro srpska goro
dolazim uskoro
>>
They say topola still has chetniks but I didn't see any
>>
>>224802757
they are hiding in the bushes ready to pounce
>>
vakum schwein gf
>>
>>224802792
Hope that's true. I only visit for their grape festival
>>
>>224802835
Kirby vacuum gf
>>
opet gf sejmfeguje
>>
Gf that hates me as much as I do her
>>
sejmfegujem u tangicama
>>
>>224803007
>u tangicama
Someone translate this please. It translates to English "in thongs". Can't be right
>>
>>224803043
jes it iz rajt
>>
>>224803055
Neh. Niya correctno. Ohvo serbsky 'slang'.
>>
Your language sounds so silly in English phonetics. I wonder if it's the same for you
>>
Also I know this is probably a bad place to reach out but I really do want help with the language. I have contracted tutors that speak like C1 or C2 in English but of course have no formal teaching from English-Serbian and it's not been a great
experience. The pirated books I reference are like 20 years old. A full etymological dictionary i think doesn't exist. There are tables for padež and grammar but I'm not there yet to understand them.
It anyone wants to help i can drop a burner email.
>>
What's more frustrating is that the typical hikki style shit doesn't exist in Serbia. Games developed here don't even feature the language and most of the times have no translation. Most older cinema (which is the only good cinema here no offense) has unofficial subtitles and fansubs. It's really bothering me because I promised myself in October I would fully commit.
So far I only know kafana Serbian and I'm unable to talk about complex things in Serbian. And even I get thrown off if someone has an accent or shorthand way or saying something. It makes every day intersections with strangers hard. My friend's and people I drink with have a shared vocabulary through practice but that limits you as well.
>>
Maybe if someone can summon the Serbian language autist he could point me in the right direction. When he's not too busy learning Finnish or whatever. I just need good resources to lock in. I have plenty of people to practice with but their English is not great so they can't explain things well.
>>
objesi se kuckojebe retardirani proljevu
>>
I'll consider it. Still not kućkojeb though
>>
>>224803829
jesi igrao jupiter hell?
>>
>>224803534
probaj citati knjige paralelno na engleskom i na srpskom
npr. mali princ:
drive.google.com/file/d/1nxCPDTY9BngvbhtaSzHW4DDmVC6VvVIv/view
drive.google.com/file/d/1b1Etdxb1cNU3PvDBQnYh0bCAAfssMi8b/view
>>
>>224803921
Yeah I don't like it. We can talk about why if you want
.>>224803937
I'm not against it. I will watch Serbian cartoons even that are professionally subbed or dubbed in both English and Serbian. The little prince is a classic recommendation I really should get on that. This weekend I will
>>
I'm dealing with a little bit of choice paralysis and fear. Which is not really of my nature but it happens all the same. I will copy the move list people have recommend me over the years.

Serbian history movies/series
Tešna goža
Raže kralja
Nema niči 2017
Montevide pontevido
Nemanjić Dynasty: The Birth Of The Kingdom
--Nemanjići – rađanje kraljevine
Dara of Jasenovac
Tri kartica za Hollywood
--fren--
Šejtanov ratnik
Mi nismo anđeli 1 and 2
Kad porastem bicu kengur
Tesna koža iz a beast
Montevideo, Bog te video
Munje
1 na 1
Paje i jare
Ivkova Slava
Ringeraja
Kralj Petar prvi
>>
>jesi zivio kuckojebov pakao?
>probaj pricati sam sa sobom na 4kanalu umjesto da citas glupe skripte union faksa za male ciazzi morone
luka bulja schizo nakazoid rakpeder istopeder
>>
And this. For some reason is categorized differently in my notes

Rob roy
Ko to tamo peva
Vidimo se u čitulji
Pad u raj
Senki nad balkano
Munje
Kad porastem biću kengur
Deca zla
Vidimo se u citulji
Nož 1999
Book drasković
Orson Welles Richard Barton Tito filmografija

Žikina dinastija
Kad u srcu
>>
>>224804142
Shut up nigger. So tired of you. Are the one who also freaked out over someone borrowing some goats? I suspect you were.
>>
>>224804159
ja cak nisam ni 'pozajmio' nicije koze, imao sam dogovor sa komsijom gde njegove koze jedu besplatno a ja nisam morao da kosim, eto. a ja cu nabaviti svoje koze samo da napravim stalu, za te stvari treba vremena pogotovo sto sam ja gradpeder i ne znam nista jos uvek
>>
>>224804159
>>224804159
And more on that. He was a nice Serbian guy that bought a farmhouse out in a village just like me with a wife. And you fucking roasted him for no reason. He was embarrassed enough to explain his situation >>224795013 which honestly is just degrading there's no explanation needed to Croatian trolls. It's someone I actually wanted to speak with extensively.
>>
>>224804296
There's no explanation needed at all. It's completely normal to make an arrangement with farm animals it's what they are for. If I offended you with my language I didn't mean to. Farmers in my region ask if their cows can craze during the off season in their fields as well. It's a normal part of agriculture and husbandry
>>
>>224804380
sve ok brate hvala ti sto me branis ali nema potrebe, dugo dolazim na ovaj general, ne vredjam se ovde ni na sta. svake sezone exyu imaginarijuma imamo bar po jednog sizofrenicara, sve je to ovde normalno i ocekivano. neko vreme nisam dolazio ovde jer sam neironicno bio na reditu ali posto sam permabanovan evo me opet.
>>
>>224804456
Hvala brate moj. Nije problem. Ako mi imamo problem je vrlo malo.
I'd like to talk to you more because you said you did something I basically want to do. What region is your place?
>>
>>224795342
Šta će nam iDeOlOgIjA valjda je bitnije da imamo stručne ljude na državnim funkcijama
>>
>>224804498
ne treba mi kardiolog u parlamentu dbi
>>
>>224804497
ja sam u jednom malom mestu u Vojvodini, u sustini gledali smo da kupimo kucu po celoj zemlji jer smo zena i ja remote radnici pa nam bilo svejedno, ali cinjenica je jednostavno da ako ne zelis da zivis u nekoj vukojebeni bez struje i vode, Vojvodina ti jedina ima:
>velike parcele
>struju, vodu, gas svugde
>naseljena mesta (mada i ovde sela umiru)
>koliko toliko normalne kuce na prodaju
>ekonomsku perspektivu
ako nemas decu mogao jos nekako da kupis na nekom brdu na jugoistoku za
male pare i da zivis onako sto bi vi ameri rekli 'roughing it'.
>>
>>224804549
Ok, kakvu pozadinu onda treba da ima neko ko pretenduje da bude ministar zdravlja na primer?
>>
>>224804549
nego ko ti treba, marjan risticevic? da se razumemo studenti su govna ali sns su izdajnici nevidjenih razmera
>>
>>224804579
I don't mind roughing it at all. I've slept in dumpsters and worked as a farmand. For me all the little inconveniences of coming from America to the Balkans are simply funny. I don't get angry about them. Not like your Russian brothers at least.
Vojvodini is too flat. I like the mountains better. I really Šumadija. I've looked at a lot of places and need to look at more but between Kragujevac and.niš. i have the money, I can purchase. But as you can see I need to work on my language skills and what's more my legal status here before I pull the trigger
You can be a city boy and still do well.
>>
>>224804624
evo da čujem i ovde što su studenti govna
>>
>>224804624
Opa. I want to say so much as an outsider but I'll bite my tongue
>>
>>224804579
s tim da vojvodina ima izrazeniji problem centralizacije nego cela srbija sveukupno. zivot u vojvodini sa 40/50+ godina izvan novog sada, zrenjanina ili subotice je sranje. bolje biti u vukojebini blizu beograda ili nisa
>>
>>224804726
molim te reci nam sta mislis bazirani americki covece
usa usa usa
>>
>>224804698
pa studenti su oduvek govna, pre kad pomislis na studenta padne ti na pamet sreten cico sreckovic
>>224804745
za okolinu beograda ne znam, ali verovatno je sranje zbog brda. a okolina nisa je tuga jad beda sirotinja cemer jad
>>
>>224804749
Well since you basically said please. SNS runs your Mafia state and there is no alternative in sight no matter how much you want there to be. There's nobody that can take the mantel from the SNS and maintain status quo. If you want change you're looking at several years of chaos and maybe even something worse than you already have.
The students just fucked up traffic and had a big party for a year or more. Not that their concerns weren't legitimate. They are. They just said things people already know without the wisdom to do anything about it.
My first English tutor was a teacher and part of the protests. Smart woman I will always respect her but the way she spoke about the upcoming revolution or upset of the Government was laughable. It's literally "firstTime.gif". Very intelligent lady. And on the other hand half the men i knew (Serbs) after a few drinks said they would go to demonstrations to pick up women and get laid. It's not a real movement.
There's a lot of problems here that need fixing and nobody knows how, especially me. So what can you do?
>>
>>224804875
ovo da napises na r/serbia dobio bi permaban
>>
And fuck the USA. I'm so traumatized by my entire life there I will never go back. I went back briefly when my father died and I have no desire to visit ever again.
>>
>>224804936
Like a give a fuck. Redditors are retarded. Thank God were on an American website for anime that still has a little free speech left.
>>
>>224804875
>>224804936
pa ja jesam dobio permaban na r/serbia zbog ovog sto sam rekao, izmedju ostalog. takodje mi je bilo cudno sto su se odrekli svih nas koji smo hteli da se zapravo bijemo. ali dobro nisi rekao nista sto nismo znali, ako ova vlast padne ceka nas haos. ali mora da padnu jebiga previse su mafia.
>>
kao mogli su za dve godine da naprave paravojsku za samoodbranu koliko su jeli govna i pevali balasevica mogli su sad vec da imaju silu za suprotstavljanje rezimskim batinasima ali kurcina, i sad kao 25 ocekuju da ce narod da 'brani izborni rezultat'. s kojim mudima to me samo zanima
>>
>>224805012
Well. Do what you have to do. I don't have a passport and I'm a foreigner with poor language skills. I can't get involved. I don't give a single shit about reddit it's not representative of normal people and it's even more psyoppes than here which is a low bar.
>>
File: IMG_20260917_235415.jpg (1.07 MB, 3000x4000)
1.07 MB JPG
When my traktor rakija is gone I'll be gone. I don't like talking about politics. I'm not qualified. The Balkans are too complicated.. I'd rather talk about something else
>>
>>224805135
haha this is the biggest election in 15 years, sorry to say it's all people are gonna be talking about for the next month
>>
>>224805150
Not me. I'll be haggling in my local kafana about how the buy a full goat carcass. Be drinking by myself and occasionally tucking the odd Russian girl.
Understand this my friend. Americans can't get involved in politics here it's not our place and it's unpleasant in general.
>>
>>224805195
sounds based. try finding a local hunting club, someone can probably sell you wild boar
>>
>>224805245
I already know them. They offered to make me hunting and showed me their full gun collection. Legality unknown. I'm very happy here my friend. Well I'm not happy but I'm happier to here than anywhere else.
My friend said "we can go and you shoot. Then if anyone ask a question then i shot". Easy enough.
>>
>>224805283
can I get a qrd on how you ended up here, I know you probably told this story before but I never caught on
>>
đus kako si?
-jebiga...
>>
I have a serious and profound deep appreciation for the people here. Even the people from Belgrade as shitty as they can be sometimes. You guys don't know how gritty American life actually is.
I'll tell a story quickly. When I first moved to my other city after being in Serbia for a year or so. I drank at my local kafana. I didn't know too much Serbian and i still don't. Bit I knew enough to ask for a drink, ask if someone else wanted one. I never spoken English for a month. Of course I got the usual questions like where are you from what the fuck are you doing here you debil. But I take my time. Over time I'd say 6 months or so. Everyone in that kafana which mostly consists of people 10-20 years my senior gave me the time of day. If I ask "how the fuck does this work" they will do their best to help. This may be a result of me being slightly retarded and Serbian hospitality culture but I'll take it all the same. Now I can't go into that same little kafana paying for a drink. I have to sneak up to the kafana lady and pay my friends bills because they won't let me pay. And anything I ask for or want they help.
In America this would never happen. Not to a native not to an immigrant
>>
>>224804111
>>224804144
Tesna koza i Zikina dinastija
>>
>>224805316
I've traveled a lot and just like Serbs. Culture somewhat intact. Somewhat of an ethnostate with religion included. I just like it. Yeah I get asked it every day when people hear my accent.
>>
>>224805415
This nigga man
>>
di ima golih guzica da se gleda
>>
>>224805427
hrvatska ti je etnički čistija od srbije
>>
>>224805627
Okay. What do I care. I'm a celt. Ethnic purity doesn't even exist. And we were here before Slavs
>>
mi smo bili kelti i sranje
>>
>>224805627
In fact we might have 7 great cousins or something. We probably do. A friend told me in orthodoxy you can't marry cousins if they are less than 7 removed. I didn't have the heart to tell them but the chances of a nigga finding 7 degrees of separation especially around here is statistically zero. So I'll be new blood no problem.
>>
>>224805718
Wewuz celts n shit. But truly we were here before and just kept going west. The more ambitious took ships to America under British occupation and that's where my family comes from.
>>
>>224805673
pa rekao si gore da si otišo u srbiju jer je ethnostate
ako ti je to bitno hrvatska ti je bolji izbor
>>
>>224805769
It's not really better if I don't line Croatians is it? At least Serbs have some balls. Submitting to western powers is disgusting, everyone has to do it now and then but Croatia is leading the race here
>>
>>224805824
pa to jeste...
>>
Marty Supreme (2025)
4/10
>>
neeeee ne smes to da kazes, srbi su le losi momci
>>
>>224805965
I thought it would be terrible. I don't think I'll watch it. Timothy shalaejatsjjsdjajhdhw is a shit actor and an industry plant
>>
>>224805987
You watch too many movies. Real knowers know that Serbs just lost a few too many times. Good and bad is ethereal. And in my own very selfish way as controversial is it may be, I'm glad you lost. Otherwise you'd be selling your ass to have to Europe and the states. Well you're selling your ass to Chinese and other mining companies but it's better than nothing
>>
srbima mogu sve da oprostim osim kučkojeba
>>
I live 5+ floors up in my old commie block. Sometimes I get drunk and make an order on glovo for more beer, protein and rice. My Serbian is quite shit. Latest curiour had the decency to ask if I had a lift. I don't. My direction say meet me outside the building. I appreciate them for giving a fuck at all.
A few times when I've been passed out or forgot they came all the way up here. God bless them as well I always give them a generous tip.
>>
>>224806267
Who the fuck is this nigga man. Also Serbs love you. You mention Bulgarians in a true nationalist kafana. Rage. Sayings of "backstabbers" and all other manner of insults. You mention Romania "fake Slavs, gypsies and thieves" and again all other manner of insults. Don't mention Hungary because nobody understands what's going on up there. You mention Croats you already know what happens.
Serbs love you. They see you as a little brother that has gone astray.
And I can't say I disagree. Look at the state of Montenegro. I saw your navy yard it was a couple boats with decom torpidos. And one my best friends lives there and there's nothing for young people to do except get involved in crime(chance of getting shot, medium-high) or cuck to service economy on garbage wage. Or like you did and go on a ship and sail away.
It's not good man.
>>
kroasanko drug je nas
volimo ga muski bash

imao je momak stvarno lep kurac
>>
>>224806339
ako je sad loše, ne možeš ni da zamisliš kako je bilo kad sam ja došao ovdje devedesetih...e to je bila prava divljina bajo moj, šverc, krminal, talijanski gliseri sa cigarama i kokainom, dizelaši sa kajlama i trenerkama, tad su se dobijale batine zbog duge kose ili majice sa nekim bendom...sad je to sve pitomije duplo
>>
Plaćao parking u majici Crvene Zvezde u Makarskoj: "Bacili ga u more"
>>
>>224806493
At least that sounds fucking fun. You talk to young people Vito you actually listen to what they say?
>>
volio bih biti jedini muski porotnik
>>
>>224806536
zadnji put kad sam imao nekog kontakta sa ovdašnjim zumerima je bilo prije 10 godina kad sam bio u vezi sa zumerkom 98. godište i družio se s njenom ekipom
i poslije toga donekle na pomorskom fakultetu u kotoru
primjetio sam da su zumeri masu amerikanizovani, da slušaju nekakve budaletine ko džo rogan i elon mask da ponavljaju lupetanja o američkoj politici o republikancima i demokratama o gejevima i trandžama iako nikakve veze nemaju sa tim jer žive u crnoj gori a ne u americi
generalno razočaran sam stanjem zumera
na brodu radim sa dosta mlađim ljudima ali to su uglavnom filipinci ili afrikanci
>>
>>224806832
Eh. Yeah. The word you use for zoomers translates into "buzzers" in English. The whole world is becoming Americanized. I took a boat across the Atlantic and moved my life to get away from that but it's pervasive. Nobody will escape this shit. You have Mongolian steppe nomads making tiktoks what can you do.
But I encourage you to speak to younger people and see what they say. They're mostly hopeless. Very little ambition. And here in the Balkans they can actually afford it because they'll inherit a house or apartment. Ah nevermind. Interesting times we're living in
>>
jebote ne mogu spavat zbog misli o crkavanju ko kerad
>>
>>224808530
bolje to nego crne misli
>>
krznaci su nam obecani prije 3 hiljade godina
>>
drkanje mi je napokon dosadilo neda mi se vise
kaj sad?
>>
>>224810239
ubij se izrode
>>
File: IMG_20260916_223022_772.jpg (272 KB, 1080x810)
272 KB JPG
ide se na poso
sinoc sam spasio misa od macke ispred zgrade
>>
>>224810951
idiote
ja sam neki dan nasao jednog u kukuruzu pa mi je pobjegao taman kad sam ga htio udarit letvom a ti ih jos spasavas jebo ti pas mater
>>
>>224810677
kaj si tak nabrijan
>>
dobar mi je ovaj amer ali malo romantizuje nasu patnju
>>
gluten-free gf
>>
Цeлo јyтpo cepeм љyтy пpoливчинy
Taкo ми и тpeбa кaд caм yзeo дa пијeм
>>
>>224805824
>At least Serbs have some balls.
Lol no. In Serbian dictionary there is a very popular word called "bežanija", which means to escape, to pack up your stuff and get the hell out of there. This word is deeply enrooted in their mentality, they are naturally passive cowards. There is no such word in Croatian, Croat will defend what he considers his to his last breath, while Serb will just pack up and leave.
We are more like americans in that regard, we fight hard, while Serbs are more like Italians or French, they would just surrender or run away.
>>
dudl dudl
>>
narucio se buredzik i baklava
>>
pojeo se burek, rola se baklja
>>
>3 minute za burek
odma znas da sere
>>
Ljudi, treba mi gaming savjet. Zadnji put kad sam ozbiljno igrao nešto bila je 2014. godina. Od tada sam potpuno ispao iz vukojebine i propustio cijelo jedno desetljeće gaminga, a trenutno igram Doom Eternal.

Sad sam na terenu, ulovio sam malo slobodnog vremena navečer i imam Xbox PC pretplatu spremnu na laptopu. Što se pametno ima za odigrati, a da je izašlo u tom periodu i dostupno je na PC Game Passu?

Tražim preporuke za najbolje single-player naslove koji će me zaljepit za ekran i pokazati mi što sam sve propustio. Pucajte s prijedlozima!

Hvala!
>>
>>224811988
ovaj sa buredzikom i baklavom nisam ja, to je neka nebitna demiurgova majmuncina
>>
>>224812015
sebe sam youo umjesto tebe, nemam spidare jbg >>224812063
>>
Svi se zale da nitko od muskih ne trci za bombshellicama...jednostavno nisu toliko zgodne and thats a fact.

Lijepa je svaka na svoj nacin, ali budemo realne te OG cure su pune zgodnije i ljepse em po izgledu a i po karakteru..osim Lare mozda

Nadam se da ce to ispravit za buduce bomba skoljke
>>
gledaju se gole žene na internetu
>>
ne zna se dal je jadniji kuckojeb ili lik koji mu odgovara iz ocaja jer nema s kim drugim pricati
>>
>>224812117
pa odgovor je jednostavan, ti
>>
>>224812174
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
>>
meni kuckojeb najzanimljiviji
>>
>>224812215
naravno da ces ti to reci kuckojebe
>>
kuckojeb je izmislio normalnost i pamet za denisa
>>
kuckojeb je veliki Drugi eksju konca
>>
Tražim curu,ako ni Reddit ne uspije,idem u svećenike

Bok ekipa,
ovo mi je valjda zadnji pokušaj pronalaska cure prije nego ozbiljno počnem razmatrati svećenički poziv.

Iz Zagreba sam,imam 24 godine,visok 180 i tražim curu otprilike svojih godina s kojom bih mogao izgraditi nešto ozbiljno ako se poklopimo. Ne tražim savršenstvo niti imam popis od 100 uvjeta ,najbitniji su mi međusobna privlačnost, kemija, humor i da možemo normalno komunicirati.

Cijenim iskrenost, zrelost i ljude koji znaju što žele. Nisam ovdje radi beskonačnog dopisivanja,cilj mi je upoznati osobu s kojom bi se, ako postoji obostrana kemija, mogla razviti prava veza.
Ako si se pronašla barem u dijelu ovoga, javi se s par rečenica o sebi pa ćemo vidjeti kamo razgovor ode.

A ako ni Reddit ne usspije….vidimo se na misi.
>>
>>224812340
I mean. He'll probably find someone this way. May not be great looking.
>>
džotovo je
>>
>>224802052
status tastature: zamenjen
ne znam odakle mi ova tastatura

prednosti: svako dugme radi savrseno, ima bonus dugmad gore za stisavanje zvuka
mane: lampice za numlock/capslock itd. su presvetla, dugme za | odnosno ž je levo od backspace umesto desno od ' odnosno ć
>>
jebote, jel itko od vas uopce radi?
>>
radin i postan na eksju
>>
>>224811959
6/10
>>
>>224812645
nema picke nema rada
>>
>>224812627
kako bolan ne znas kaj se materijalizirala iz nicega
>>
>>224812627
deder slikaj
>>
>>224812645
smoto sam drugu baklju, idem lec u krevet i onesvijestit se
>>
>>224812645
kako ne svaki put kad ssgnpujem objavim
>>
>>224812645
trebo bi nes pocet
>>
File: tastatura.jpg (256 KB, 1540x549)
256 KB JPG
>>224812645
nemoguce je naci posao u struci u trampovoj globalnoj ekonomiji bez visegodisnjeg iskustva ili veze
jedino da obrcem pljeske

>>224812840
>>224812898
nisam je ja kupio, to je jedino sto je 100% sigurno
>>
>>224812645
Imagine having a job in 2026.
>>
>>224813200
ma buraz treba ti i za pljeskavice štela ekonomija je u kurcu svi ćemo pocrkat od gladi
>>
ko da ce bipa znat jel sam ja fakat farmaceutski tehnicar
>>
>>224812645
"radim" od kuce, ali zapravo cuvam dete dok zena isto tako radi od kuce pa cu ja drugu smenu.
>>
>>224813381
>>
>>224813583
>>
IDEALNI KANDIDAT IMA:

>izvrsne komunikacijske vještine i izražena usmjerenost na potrebe kupaca
>odgovornost, predanost i motiviranost za rad
>fleksibilnost i spremnost na rad u smjenama, uključujući rad određenim vikendima
>prethodno iskustvo u industriji ljepote ili donjeg rublja bit će dodatna prednost
>>
>>224813603
pa jebote to je bolja plata nego u bih sa fakultetom
>>
File: IMG_20260918_114022.jpg (40 KB, 1080x350)
40 KB JPG
Chicken nuggets
[pictured]
Chicken nuggets
Chicken nuggets
>>
cekam da drugi naprave novi konac jer ni u vlastitom zivotu nisam glavni lik
>>
>>224813973
You can be the main character of my life if you want.
>>
File: IMG_20260918_115329.jpg (77 KB, 1080x745)
77 KB JPG
Hot dog
Hot dog
Special guest
>>
pocrkat ćemo ko kerad
>>
nek mi neko objasni u kojem univerzumu ovo ima smisla
>>
>>224814394
valjda u rijetkom slučaju da ti treba internet za tačno sedam dana ali možeš samo 7KM potrošit.
>>
>>224814394
Just do the 3 day one twice. And the. Take a 1 day break. There, 1 Bosnian mark saved.
>>
>>224814586
that's what I'm saying!
>>
>>224812645
ja presam grozdje
>>
>>224814978

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.