usamljenost i incelizam izdanje
>>224814978jel ziv ovaj sovo
jedina tema razgovora ovdje je kako se ništa ne dešava u vašim životima jer ste totalni luzeri
>>224815055ja pokušavam da širim dobre vibracije i "svi ćemo pocrkat ko kerad" energiju
>>224815020jarane dodji mi da odem na Zeleznikovu 10 u Maribor pa da se raspitam
Tražim nekog za dopisivanje, a potencijalno možemo otić na DiCK* pod uvjetom da nam to služi za dobar provod bez vremenskih ograničenja, bez nalaženja u tamnim, osamljenim stranputicama (ne volim da me gledaju kao dilera i obraćaju mi se čudni ljudi, a ja svu drogu ostavio doma). Bitno je da razmišljaš pozitivno i pragmatično, bez toksičnog pižđekanja, pasivne agresije i sl. Iskrenost je neophodna, vedar/neutralan cinizam dapače (to dijelim) ali ako si teška osoba teško ćemo nać zajednički jezikTi: minimalno PhD psihologije/psihijatrije (iz praktičnih razloga ), bonus points ako su ti interesi/hobiji tangencijalni sa dev svijetomJa: Hvalite me usta moja, kudite me traume moje, in a nutshellCome and find out odnosno pitaj šta te zanimaUvjet: 1337 postova (malo iznad uvjeta za stavljanje oglasa, jer ispod ne smatram ozbiljnim forumaši[ca]ma) // ali znam da će uvjet bit ignoriran jer nitko ne čitaNije uvjet: županija (ionako je 99% foruma iz purger raja, ali ako želiš DiCK udaljenost je ipak faktor. U tom slučaju je mjesto radnje Rijeka i prikolica )Dakle, da ne bude zablude, primam oba spola. Samo prva dva, treći i ostali verbotenSvijet je pun dickriminacije, što bi ja bio iznimkaVeselim se vašim ponudama za DiCK kao i ponudama za vd dickretora***druženje i cugu/kavu**virtualno druženje dugim i ciničnim konverzacijama razumnih emotivaca tražeći obilnu razmjenu anegdota***Da ne bi bilo nesporazuma, oduzet sam, ne zanimaju me nikakve romantično-seksualne kombinacije, samo druženje, zajebancija, dopisivanje. Oralni seks ne dolazi u obzir, možemo oralizirat o drugim temama.Ista pravila vrijede i online i offline. Draga mi je bila u zatvoru jer je roknula i bivšeg i curu koja mu je poslala neki huggy/kissy smajlić na wappIz navedenog razloga inzistiram da si persiramo, da su smajlići verboten i da u RL prakticiramo socijalno distanciranje. Ponijet ću tubu, slušni aparatić i megafon da možemo komunicirat
>>224815055Maни чoвeчe, јeдвa caм ce пoвpaтиo oд мaмypлyкa
>>224815271koliko si popio
Ja sada idem iz ovih stopaDa se bacim ravno u Savu
>>224815271Based hangover bro. Same. I'm lying down with the shades drawn summoning the will to order glovo and walk downstairs
>>224815232kakav naporan lik jebotekoji kurac trazi ako je papucar
>>224815376Дeceтaк тoчeних пивa и пocлe oкo пoлa литpa cтoмaклијe
tužno mi što anže nije posto bodyguard. to je nekako kul posao
Azijati imaju manju toleranciju na alkohol nego druge rase. Da mi je bit azijat da sporije trošim flašu.
Zamisli Anže ti čuva tijelo
>>224815482au, jebeno, dobro si ga cugnuoja odem jucer na jedan gemist na terasu kad za sankom sjedi poznat lik i zovne mei onda tu naruci on jos dva, pa ja jos dva, pa dodje treci pa naruci on, pa ovaj prvi ode ali dodju jos dvojica pa oni naruce, pa opet ja pa opet ovaj drugi itd i tako ode preko desetak rundionda dodjem doma otvorim pivo i zaspim uz tv. srecom vino je bilo ok pa nisam mamuran a i dobro sam jeo
>>224815531...
https://www.youtube.com/watch?v=fMN800AA5ms
>>224815571radi alkohol kod kuce, prelako je, bar sto se tice alkoholne limunade ili djumbira
znači Anže skipovo posao kao što sam ja skipovao školu kad sam bio mal
>>224815584...
Ja kad sam išao u školu nikad nisam išao u školu
>>224815667kako je ogavna ova lijevo izgleda ko jebena trandza
ja kad sam jebo nikad nisam jebo
...
>>224815055ako krenem pricati o dobrim stvarima u mom zivotu pasce doxcina
>>224815531nek stavi oglas mozda ga neko primi>>224815584anze bi oskvrnuo mnoga tijela
Anže je najsnažniji Slovenac.
https://youtu.be/HzyeUBgCDyQ?si=Ew_GQ3Rx5Y-gYHV4
>>224815903jel prije rata na tvrdavi bila jugoslavenska zastava
>>224815928Samo za neke bitne datume i praznike inače neI nije se plaćao ulaz na tvrđavu
>>224815903>city of the croatian kingskek. nego zna li se gdje je kojem od njih grob?
jedini hrvatski kralj kojeg priznajen je vitomir pajic
>>224816080Kad smo učili o tome ja sam uvijek zamišljao da su sahranili zvonimira neđe kod šarenih jezera
>>224816124cekaj u jugocetnickoj hrvatomrziteljskog sugoslaviji se ucilo o kralju zvonimiru
>>224816124pa bilo bi logicno da su u kninu, ipak je to njihov grad i tamo im je crkva i sve. inace bi neki mogli pomisliti da uopce nisu postojali...
>>224816271Jeste, imam i dalje te knjige iz povijesti za šesti razred neđe na selu
Anže, šta misliš o ženskim stopalama? kao fetiš mislim.
podsjetnik kuckojebu luki bulji da ne postoji niti jedan jedini grob vlastimirovica (rasko-smrdskih kraljeva suvremenika trpimirovicima) i da za razliku od lazljivih smrda imamo mauzolej na otoku u solinu s potpuno ocuvanim sarkofagom kraljice jelene dodatni podsjetnik kuckojebu da je on srbizirani vlah, a ne pravi smrdin jos jedan dodatni podsjetnik svima da su spc, katolicka crkva i islamska zajednica mafijasko-teroristicke organizacije i da sve vjernike, svecenike, popove i hodze treba poubijati
>>224815586Дaлeкo oд дoбpoг, aли ми јe cтpaшнo oпaлa тoлepaнцијa нa aлкoхoлA гeмишт јe зaпpaвo oдличнa cтвap, нapaвнo дoклe гoд јe винo дoбpoг квaлитeтa
>>224816424voli
Anže možeš li otići do Železnikove 10 u Maribor i provjeriti jel Sovo Jovo još živ i ako jeste pitat ga jel ikad jebo?
africka sljiva ne padazene znaju
rakija od afričkih šljiva
>>224816461vidim i ti denise preskocio terapiju jutros
>>224816271da cak je srpski kralj preimenovao duvno u tomislavgrad, valjda mislio ako ide niz dlaku necijoj mitomaniji da ce ga vise cijeniti
>>224816461Čekaj denise zar nisi ti katolik kako to o crkvi pričaš?
>>224816888denis je sizofrenicar i nema nikakvu unutranju konzistentnostisto ko i kuckojeb
Nisam bio u koncu 2 godine idalje isti ljudi idalje sranje dokle vise Vito jesi jos na brodu.
>>224816888niti sam denis niti sam katolik osim na papiruironicno jedini toboznji vjernik u koncu je kuckojeb >>224816984okinuta nakazo s deluzijom i projekcijom frfara
>>224817042Jesam, nema tu šta sve isto do penzije
ova bosna fakat je bangkok jebote
koji sam se kurac uopce probudio
ma koji sam se kurac uopce rodio
nikad nisam rodio
>>224817047>niti sam denisПa кoлкo вac јe бpe???
>>224817220ovo je najveća greška koju sam napravio
>>224817488Дa ce ниcи poдиo, caд нe биcмo блeјaли нa eкcјy шизoфpeнијyмyПa ти види
>>224817488bar si dotaknuo picku
bosna je sud africa
ma vi ste u kurcu
>>224817552jaka privilegija brate
CTRL + F -> "Anže"
>>224817273šta mislite o mojoj slici?
>>224817660To ти пpичaм
>>224817801odiše siromaštvom i jadomšta je to monitor od 12 inča?
>>22481792816.5 inča
>>224818090brate kako ne možeš uzet monitor od 24 inča? Ja sam ga imo 2008. godine a bio sam vazda siromah. Ovde ljudi poklanjaju solidne monitore od 22-24 inča
>>224818290imam i 1080p monitore ali taj put sam bio uključio ovaj zbog nekog razloga
ernest hemingvej zaslužuje javno bičevanje zbog njegovih pre dosadnih knjiga koje sam moro čitat u školi. hajd eto moramo čitat knjige, al de nešta zanimljivo.