edycja https://www.youtube.com/watch?v=jph5KKECwc4
futa edycja
co was zradykalizowało?
>>224931204odnośnie czego
Chciałbym umieć rysować
>>224931245to się naucz
>>224931204Podatek od futa
ejaj sraka napisała mi eleganckiego configa do mojego Nixa, zryżowała mi pulpit, postawiła lokalnego llma i naprawiła błąd w gierce którą mi wypierdalało na lutrisie. ja kocham ejaj teraz, po tym wszystkim zwaliłem se konia do jenny wakeman
>>224931351>Nixa z dużej
>>224931351>po tym wszystkim zwaliłem se konia do jenny wakemano to bazanowa animacja zajebista jest
chciałbym umieć wytwarzać figuriny
>>224931362siema oskar
>>224931428linuxiarzu...
>>224931262A jak?
>>224931513w weekend jej dam boyowe zadanie żeby mi jeszcze lokalnie maila shostowała
>>224931362z wielkiej* nieuku
klapki na open spejsie?
ogólnie to beka z millenialsów ciągle uważają się za młodych, a non stop słychać od nich pierdolenie godne 60letniego janusza, jak to kiedyś to było, technologia była lepsza, społeczeństwo było lepsze, nawet śmietana lepiej smakowałaa prawda jest taka, że nauczyli się paru rzeczy, które były przydatne przez dosłownie 10 lat w historii ludzkości i teraz gadają, jak to młodzi nic nie umieją i niczego nieświadomi
>>224931671i mamy racje
>>224931671a umiesz ustawić drukarke?
>>224931663ja siedze przy drzwiach na open space i mam przez to stany lękowe
za dużo kawy i mi żyły w oczach wypierdala czuje jak pulsują
>>224931104ten artysta nigdy kolorowanek nie robił za dzieciaka czy o co chodzi
>>224931204nic po prostu nie lubie czarnych
>>224931661czemu to zrobil?
>>224931761wszedł na pracuj.pl
czy to jest moralne że ludzie to biologiczne istoty?
>>224931761sprawdza czy fall dmg jest
https://x.com/naczasienews/status/2102389795280286042 obojczyk oskarżony o gwałt its fycking over
czy to jest moralne że ludzkie ciało podlega prawom biologii, biochemii oraz fizyki, a nie słucha się lewackich fotm wysrywów?
zdałem sobie sprawę że jestem milionerem
mam jutro wolne
JEŚLI MASZ WIĘCEJ NIŻ 12 LAT TO JUŻ NIE NAUCZYSZ SIĘ RYSOWAĆ, TO KONIEC
tak naprawdę postuje tutaj tylko dlatego że w przeciwieństwie do prawdziwego życia czasem mi ktoś odpisze
>>224931865pod łóżkiem schowane miałeś 5 milionów?
dzisiaj ostatni dzień lata
Po rozwodzie dowiedziałem się, że nie jestem ojcem dziecka. Zrobiłem testy DNA, później sąd równiez zlecił swoje testy. W obu wyszło brak pokrewieństwa. W sądzie pomimo stawiennictwa się ojca biologicznego którego wskazała matka, oddalonono mój wniosek o zaprzeczenie ojcostwa. Zarówno była żona jak i jej kochanek oświadczyli, że mówili mi, że to ich dziecko, a sąd dał temu wiarę. Stwierdził nawet, że dla dobra dziecka z którym nie mam kontaktu od kilku lat, nadal powinienem figurować jako ojciec.Czeka mnie apelacja. Szukam doświadczonego prawnika, który pomoże mi w jej napisaniu oraz osób które miały podobne przygody
>>224931703
to pojebane, że znam postacie z gaczy wyłącznie z masturbacji
Prawda jest taka, że jestem nieudacznikiem, życie zmarnowane. Żyję chyba już tylko z przyzwyczajenia
dobrze dziś tresują potulny plebs w szkołach
>>224932091ja wsm od stycznia nie śledze fabuły tylko FES eventy co pół roku
>>224932092>życie zmarnowaneo to o mnie
>>224931520weź kartkę i ołówek i zacznij rysować
>>224932167jak ciekawa jest fabuła niebieskiego archiwumczemu jakieś dziewczynki mają kolorowe aureole i strzelają do siebie, czy to groteskowe przedstawienie rzeczywistego problemu, którym są strzelaniny w szkole?
>>224932219
>>224932147czaqrnuchu nawet nic nie musisz mówić, po prostu przestajesz przychodzić
>>224932147nieironicznie sam jakiś czas temu się dowiedziałem że możesz jednego dnia nie przyjść do pracy i chuj, myślałem że prawnie musisz się zjawić
>>224932269na gówno umowie wszystko można
>>224932269po prostu dobre maniery wymagają poinformowania kołchoźnika że pierdolisz jego robote i sie zwalniasz. u mnie chłop przez 2 tygodnie nie przychodził i nic mu nie zrobili poza tym że mu umowy nie przedłużyli, nawet go przedwcześnie nie wyjebali
>>224932242na mnie się patrzysz?
>>224932269i co myślałeś?że policja przyjedzie cię zgarnąć i przykują cię do biurka?
>>224932269>myślałem że prawnie musisz się zjawićno bo prawnie musisz
>>224932269>dowiedziałem że możesz jednego dnia nie przyjść do pracy i chujco anon gada za głupoty, zwolnić go za to mogą dyscyplinarnie
>Hilton received 12,000 applications from Gen Zers for just 72 internship spots, per Fortune.
>>224932346ZOMO przyjdzie i ciebie spałuje za antysemityzm bo nie kręcisz szekli januszowi
>>224932269nie ma czegoś takiego
>>224932350nomć jak nagle rzucisz robotę to pracodawca może ciebie zwolnić, i co wtedy?
>>224932346no jak prawnie coś cię obowiązuje to są konsekwencje ale zgaduje że jak podpisujesz umowę to zazwyczaj nie ma tam wzmianki o tym że możesz po prostu nie przyjść>>224932386są tego jakieś konsekwencje?>>224932405możliwe, nie przepracowałem ani jednego dnia w życiu
>>224932219pierwsze woluminy fajne aż do "final arc" i potem różnie np na hyakkiyako woluminie wodolejstwo leci. zależy jakie są twoje ulubione postacie różne szkoły i kluby mają swoje nacentrowane woluminy/eventy/historyjki plus każda archiwistka ma historyjki momotalki do ciebie piszą na telefonie jak je głaskasz w kafejce albo prowadzisz z nimi lekcje te co ci sie podobają to będzią na wczutcze. gdybym miał attention span do wydania to bym prześledził te co nie czytałem np z FOX squada
>>224932431>nie przepracowałem ani jednego dnia w życiuwidać
>>224932429no nic ale jak masz umowe o prace to zobowiązujesz się PRAWNIE przychodzić, karą za nieprzychodzenie jest wypowiedzenie albo dyscyplinarka w zależności od tego ile cie nie było itd wszystko w rozumieniu prawnym, więc obowiązek jest prawny
>>224932431>są tego jakieś konsekwencje?mogą ciebie zwolnić
>>224932474prawny obowiązek przychodzenia do pracy, który w przypadku nagłego zwolnienia się może skutkować prawnym zwolnieniem
>>224932386jak ktoś z dnia na dzień decyduje sie nie przychodzić to raczej ma na to wyjebane i smród w papierach też go pewnie mało interesuje. chyba że śmieciówka to wtedy se normalnie przestajesz przychodzić i nic sie nie dzieje
>>224932466dzięki>>224932486no to oczywiste, jak ktoś nie przychodzi to raczej takich konsekwencji oczekuje ale ja mam na myśli prawnie, jak nie jest to część umowy ze musi się zjawić to może mieć w dupie i już nie przychodzić
>>224932553ale co kurwa prawnie
>>224932431>są tego jakieś konsekwencje?niby zależy od stanowiska co robisz i czym się zajmujesz, jak jesteś jakimś zastępcą dyrektora i się nagle zwolnisz i przez to janusz straci kontrakt który miałeś tego dnia podpisać z klientem, to może ciebie ścigać po sądachale jak nie jesteś VIPem w firmie to nic nie mogą ci zrobić, bo jesteś nikim, nic od ciebie nie zależy a twoja pensja to jebany żart
>>224932524nom, tak to działaprawo to nie tylko prawo karne
>koharumatingpress napisał manifest>2 miliardy kobiet znika
>>224932553jak przez twoje nieprzyjście pan Janusz poniósł straty to może iść się sądzić żeby ci wpierdolić i odszkodowanie żądać
>>224932562jeśli podpisujesz umowę z pracodawcą to jak złamiesz jakiś jej punkt to nie grożą jakieś prawne konsekwencje?>>224932578rozumiem, dzięki
>>224932346>>224932401>>224932350v>>224135786
>>224932638jakie kurwa prawne konsekwencje napisz w końcu co sobie w główce ubzdurałeś a nie taki ogólnik powtarzasz.
>>224932553>jak nie jest to część umowy ze musi się zjawićto fajna umowa o prace bez obowiązku przychodzenia do pracy>>224932630pracownik odpowiada za szkody wyrządzone w związu z pracą do wysokości 3 pensji na uop chyba żę wyrządziłeś szkode umyślnie
>>224932673umowa nie ma mocy prawnej?
a właśnie byłbym zapomniał, pajeety są w smroderacji bo mi wyjebano bana na 3 dni i usunięto wszystkie nitki i posty na wszystkich deskach za szkalowanie indii na /pol/
>>224932630>odszkodowanie żądaćktóre maks wynosi chyba 1 czy 3 dniówki w zależności od stanowiska jakie pełnisz, czyli groszeżaden janusz nie będzie się jebał latami po sądach po jakieś 300 złotych
>>224932701ale ty odróżniasz warunki umowy od konsekwencji spisanych w prawie chociaż?
>/polska/ - forum prawnicze
po prostu nie przychodź do pracy
musze przychodzić do pracy bo potrzebuje szekli żeby iść na studia zaoczne
>>224931104PIT PIT PIT
>>224932699masz obowiązek downie, ale jak się z niego nie wywiążesz to nie dostajesz pensji i tyleco byś chciał, żeby SWAT ci wjeżdżał na chate i cie ruchał w dupe bo sie nie zjawiłeś w kołchoziep0laczki jednak kochają być jebani w dziure
>studia zaocznejemu nie mówcie
>>224932699no o tym mowa, na chłopski rozum każda taka umowa powinna mieć to uwzględnione a nieprzyjscie musi mieć jakieś konsekwencje oprócz wypierdolenia z roboty>>224932717elaboruj
>>224932699Umyślnie nie przyszedłeś do pracy
>>224932762>to nie dostajesz pensji i tyleno niekoniecznie, jeżeli mówimy o umowie o pracę to można żądać żebyś przyszedł, nawet musisz przychodzić podczas okresu wypowiedzenia, inaczej narażasz sie na odpowiedzialność cywilna.na umowie zlecenia inna sprawa, ale uz to nie praca w ścisłym znaczeniu
>>224932767>nieprzyjscie musi mieć jakieś konsekwencjeniby jakie, i dlaczego?zwolnią ciebie i tyle
>>224931104uffff paszka>>224929572baza>>224929503jest dymne a nie oscypkowe gamoniu>>224931083może ty nie masz enpececie
>>224932767>a nieprzyjscie musi mieć jakieś konsekwencje oprócz wypierdolenia z robotyty chyba sobie jaja robisz
>nie możesz po prostu się zwolnić! MUSISZ jebać na janusza!czy psolaczki naprawdę są aż tak przecwelone mentalnie
Art. 108. § 1. Za nieprzestrzeganie przez pracownika ustalonej organizacjii porządku w procesie pracy, przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisówprzeciwpożarowych, a także przyjętego sposobu potwierdzania przybyciai obecności w pracy oraz usprawiedliwiania nieobecności w pracy, pracodawcamoże stosować:1) karę upomnienia;2) karę nagany.
u mnie w kołchozie jeden chłop sie chciał zwolić bo znalazł coś bliżej domu i naczelny cwel kazał mu zapierdalać do końca miesiąca żeby coś odpracować xD a jak ukropy sie pozwalniali to im nic nie kazał jebane cwelisko
Art. 114. Pracownik, który wskutek niewykonania lub nienależytegowykonania obowiązków pracowniczych ze swej winy wyrządził pracodawcyszkodę, ponosi odpowiedzialność materialną według zasad określonychw przepisach niniejszego rozdziału.Art. 115. Pracownik ponosi odpowiedzialność za szkodę w granicachrzeczywistej straty poniesionej przez pracodawcę i tylko za normalne następstwadziałania lub zaniechania, z którego wynikła szkoda.Art. 116. Pracodawca jest obowiązany wykazać okoliczności uzasadniająceodpowiedzialność pracownika oraz wysokość powstałej szkody.Art. 117. § 1. Pracownik nie ponosi odpowiedzialności za szkodę w takimzakresie, w jakim pracodawca lub inna osoba przyczyniły się do jej powstania albozwiększenia.§ 2. Pracownik nie ponosi ryzyka związanego z działalnością pracodawcy,a w szczególności nie odpowiada za szkodę wynikłą w związku z działaniemw granicach dopuszczalnego ryzyka.§ 3. (uchylony)Art. 118. W razie wyrządzenia szkody przez kilku pracowników każdy z nichponosi odpowiedzialność za część szkody stosownie do przyczynienia się do niej©Kancelaria Sejmu s. 89/1902026-08-18i stopnia winy. Jeżeli nie jest możliwe ustalenie stopnia winy i przyczynienia sięposzczególnych pracowników do powstania szkody, odpowiadają oni w częściachrównych.Art. 119. Odszkodowanie ustala się w wysokości wyrządzonej szkody,jednak nie może ono przewyższać kwoty trzymiesięcznego wynagrodzeniaprzysługującego pracownikowi w dniu wyrządzenia szkody.
jak raz nie pojechałem do pracy bez poinformowania to szef mnie zapytał czy wszystko gra czy nie ma mobbingu i czy jutro będę
>>224932767>nieprzyjscie musi mieć jakieś konsekwencje oprócz wypierdolenia z robotynie, głupi cweluzatrudnienie to wymiana, janusz oferuje ci kasę w zamian za twoją pracęnie ma pracy, nie ma kasyto jest bardzo prosty układ, jak nie przychodzisz do pracy to janusz ci nie płaci i ciebie zwalnia, i w 99% wypadków nic nie może ci zrobićjak chce pracownika, niech szuka nowego któremu zaoferuje lepsze warunki, i dba o to by pracownicy nie chcieli go zghostowaćproste jak
> Ponadto, Sąd Najwyższy w wyroku z 9.08.2011 r. o sygnaturze I BP 3/11 stwierdził, że pracodawca może dochodzić naprawienia szkody powstałej w wyniku rozwiązania z pracownikiem umowy spowodowanego ciężkim naruszeniem obowiązków pracowniczych. Podstawą takich roszczeń byłyby już zdaniem Sądu przepisy Kodeksu cywilnego, nie Kodeksu pracy. SN dopuścił więc dochodzenie odszkodowania od pracownika nie tylko za skutki naruszenia przez niego obowiązków (np. w postaci porzucenia pracy), ale i za następstwa rozwiązania z pracownikiem umowy o pracę w konsekwencji ciężkiego naruszenia obowiązków pracowniczych.nieprzychodzebros........
żuje khat
>>224932890mówić może co chce, ale gówno może zrobićsłowa nie mają żadnego znaczenia, liczą się tylko czyny
>>224932821ale nie jest to dziwne? umowa powinna chronić również pracodawcę, jeśli ktoś nie przychodzi do pracy bo tak i pracodawca poniesie konsekwencje, typu zepsuty deal z ważnym klientem, to co wtedy? jaki jest sens takiej umowy dla pracodawcy jak go nie chroni? teoretycznie jedynie co go "chroni" to to że pracownik nie zrobi tego bo oczywiście, pracuje dla pieniędzy ale sama myśl że pracownik może nie zjawić się w jakimkolwiek dniu i już nigdy nie przyjść jest niekorzystna dla pracodawcy który wtedy musiałby być zawsze na to przygotowany
>>224932990skhat chyba
>>224932956ej ale wiesz że jest coś takiego jak kodeks pracy a nie kodeks chłopskiego rozumu?
>no hej obowiązuje sie przychodzić 5 dni w tygodniu>*nieprzychodzi*>ALE JAK TO KONSEKWENCJE
nie pracuję bo jakbym nie poszedł do pracy to miałbym karę z kodeksu
>>224932995póki żyjemy w białym społeczeństwie to takie przypadki są tak rzadkie że nie warto ich rozpatrywaćzwłaszcza że ludzie pracujący przy ważnych rzeczach są też mniej skłonni coś takiego odjebać
>>224932982nomć jak janusz zamówił dostawę 5 ton mięsa, i pracownik miał to rozładować i zamknąć w lodówce, ale pracownik nie przyszedł i mięso zgniło, to janusz może się sądzić z pracownikiem (powodzenia)
>>224932995ten anon czyta uzasadnienia
*ciężko narusza obowiązek pracowniczy*
murzynie idź do roboty
>>224933073>póki żyjemy w białym społeczeństwie to takie przypadki są tak rzadkie że nie warto ich rozpatrywaćdziwne że są rzadkie, ale zgaduje że duża część społeczeństwa nie ma tyle oszczędności żeby sobie pozwolić na nie przychodzenie plus...>zwłaszcza że ludzie pracujący przy ważnych rzeczach są też mniej skłonni coś takiego odjebaćracja, fajnie mądrego posłuchać>>224933106no to jest ekstremalny przypadek ale tak, o coś takiego właśnie mi chodzi>>224933110czytam też instrukcje obsługi nowych kupionych urządzeńtak, dlatego nie rucham
>>224932995>ale nie jest to dziwne?nieryzyko prowadzenia biznesu, dlatego pracownik dostaje drobny kurwa % tego co wyrabia dla janusza, janusz kupuje sobie jachty na których rucha laski a pracownik ledwo opłaca rachunki i jedzeniejanusz odpowiada za biznes, nie pracownik który tymczasowo dla niego pracuje, janusz wybiera pracowników, janusz ich szkoli, janusz im dopasowuje wynagrodzenieto jest biznes janusza, jego problem i jego interescała władza i kontrola leży po stronie janusza, cały zysk, ale i cała odpowiedzialność i ryzyko
>>224933106nomćq
XDDDDDD>>>/wsg/6237284
>Studenci chcą jednoosobowych pokoi w akademikach. Artur Andrus: „Kiedy nauczą się prawdziwego życia?”
>>224933023i kodeks pracy mówi że janusz może zwolnić pracownika który sam się zwolnił, albo dać mu naganę, czyli może pocałować go w dupę
>>224933239Art. 114. Pracownik, który wskutek niewykonania lub nienależytegowykonania obowiązków pracowniczych ze swej winy wyrządził pracodawcyszkodę, ponosi odpowiedzialność materialną według zasad określonychw przepisach niniejszego rozdziału.Art. 114. Pracownik, który wskutek niewykonania lub nienależytegowykonania obowiązków pracowniczych ze swej winy wyrządził pracodawcyszkodę, ponosi odpowiedzialność materialną według zasad określonychw przepisach niniejszego rozdziału.Art. 114. Pracownik, który wskutek niewykonania lub nienależytegowykonania obowiązków pracowniczych ze swej winy wyrządził pracodawcyszkodę, ponosi odpowiedzialność materialną według zasad określonychw przepisach niniejszego rozdziału.Art. 114. Pracownik, który wskutek niewykonania lub nienależytegowykonania obowiązków pracowniczych ze swej winy wyrządził pracodawcyszkodę, ponosi odpowiedzialność materialną według zasad określonychw przepisach niniejszego rozdziału.
>>224933252
>>224933239>janusz kupuje sobie jachty na których rucha laski to jest bardzo mała część osób które mają biznes
>>224933264Art. 122. Jeżeli pracownik umyślnie wyrządził szkodę, jest obowiązany do jejnaprawienia w pełnej wysokości.Art. 122. Jeżeli pracownik umyślnie wyrządził szkodę, jest obowiązany do jejnaprawienia w pełnej wysokości.Art. 122. Jeżeli pracownik umyślnie wyrządził szkodę, jest obowiązany do jejnaprawienia w pełnej wysokości.Art. 122. Jeżeli pracownik umyślnie wyrządził szkodę, jest obowiązany do jejnaprawienia w pełnej wysokości.
>>224933272nomć janusz może sądzić się z pracownikiem o 300 złotych latami w sądzie (powodzenia), już o tym było, polecam czytać na co odpisujesz
>jak tak jest napisane to tak jestlol
>>224933370nomć jak komuś umyślnie podpalisz maszynę, to musisz odkupićwielkim odkrywcą jesteś cwelu
>jak umyślnie spalisz januszowi magazyn, to są tego konsekwencjefaktycznie pasuje do rozmowy o tym że możesz po prostu się zwolnić kiedy chcesz
nowe modele dzisiaj dropnelybedzie vibe kodowane jutro
Nawet jednorazowa nieusprawiedliwiona nieobecność w pracy - w zależności od okoliczności konkretnego przypadku - może stanowić ciężkie naruszenie przez pracownika podstawowych obowiązków pracowniczych (art. 52 § 1 pkt 1 k.p.).
>jak będę spamował nitkę artykułami prawnymi których nie rozumiem, to wygrałem
>artykuł prawny
>>224933565zostaw go, wyszukiwania na duckduckgo to jego jedyny kontakt z światem
ehhh po co zacząłem tą rozmowę...
jak pracownik sam się zwolni i nie przyjdzie do pracy, nie wypełniając swojego obowiązku z umowy, to janusz może dać mu naganę "zły goj" a nawet go zwolnićpoważne gówno
*tę rozmowę
>co to okres wypowiedzenia
oski uoposki
w przyszłym miesiącu kończy mi sie umowa próbna. ciekawe ile mi kurwy dadzą na normalnej, bo to co ja teraz dostaje to są ochłapy
Nie uważacie, że polityka dla przeciętnego obywatela to strata czasu?Przecież taki człowiek nie ma praktycznie żadnego wpływu na losy kraju.>a-a-ale będziesz dobrze poinformowany w czas wyborów przez co możesz podjąć mądrą decyzjąA po chuj głosować, skoro politycy nie mają najmniejszego obowiązku wypełniania obietnic? Nie ważne czy zagłosujesz na lewo czy prawo to i tak dostajesz to samo, tylko jakieś nieistotne szczegóły się różnią. A jak głosujesz na "mniejsze zło" to i tak będzie gorzej.A lud przez tą politykę dzieli się na jakieś głupie obozy, gdzie jedni uważają, że to właśnie tylko oni są w stanie uratować kraj a reszta to zdrajcy i wrogowie.
palcuje se dupke
>>224933746nic się nie stanie nie zgodzą się na przedłużenie współpracy i będą szukać kolejnego frajera
>>2249337465000 brutto bierzesz pan czy nie bo mamy 10 upaińców na pana miejsce
>>224933579nomć wpisz sobie w słownik, poczytaj panie polski A2
>>224933800
>>224933800w sumie
>>224933800ja po prostu chce lewactwa bez pedałów, transów, czarnuchów, pajeetów i bez unii europejskiej
>>224933746przypomną ci jak popełniłeś błąd drugiego dnia i nara
>>2249338435 to ja mam teraz>>224933899jeszcze nikt sie do mnie nie dojebał o nic
>>224933936>on myśli że będzie dostawał feedback na bieżąco
janusz być jak:>sam wybrałem pracowników których traktuję jak gówno i płacę im grosze, a ci odchodzą, SĄD POMOCY TAK NIE WOLNO JA JESTEM OFIARĄ CHRUM KWIIII
jestem dumbfuckiem
>>224933969otóż tak bo co miesiąc każdy dostaje podsumowanie co spierdolił i jeszcze nic takiego nie dostałem
janusz być jak:>hehe dawniej 5 ludzi robiło te robotę, ale ciężkie czasy, wiecie rozumiecie, 3 zwolniłem i wy teraz w 2 osoby będzie jebać za 5 hehe, pensja oczywiście bez zmianpracownik:>*odchodzi bez słowa*janusz:>KWIII KURWA SĄDY POMOCY HOLOKAŁ MNIE ROBIĄ
>podpisałem umowę gdzie zobowiązałem się przychodzić przez dany czas i przez dodatkowy czas po wypowiedzeniu, ale świadomie nie przyszedłem i teraz musze ponieść konsekwencje bo coś sie spierdoliło jak nie przyszedłem z dnia na dzień POMOCYYYYYYYYYYYYY MENTZEN ODBIERAJĄ MI WOLNOŚĆ
https://www.youtube.com/watch?v=51XPBkQzWqQ
>>224933800chuj mnie przeciętny cwel obchodzi ty kurwa debily jebany nasrałeś paragraf zbudowany na błędnym fundamencie
>>224934001o to i tak spoko sposób zarządzania pracą
>>224934059>ponieść konsekwencjew postaci nagany, więcej janusz nie może
zarabiam poniżej minimalnej, opinie?
o nie! panie reklamodawco proszę zamknąć oczy!!!!!
>>224934075Chuj cię obchodzi, a jednak odpisałeś.
>>224934112art. 114 i 122 KP i 415 KC
>>224934112no i co z tą naganą dalej? ktoś ma w to wgląd? jest jakaś baza danych zapierdalaczy do której dobrodzieje mają wgląd i filtrują tych z naganami?
>>224934133sigiemka ceni swój czas elegancko i nie zapierdala jak bydle za 8h 5 dni w tygodniu
>>224934055sąd:>panie januszu, zgodnie z obowiązującym prawem może pan im przekazać naganę, a nawet zwolnić
hehe wiecie usunolem obrazek jestem kims
>>224934167>no i co z tą naganą dalej?nic
>>224934133zależy za ile godzin
>>224933073>zwłaszcza że ludzie pracujący przy ważnych rzeczach są też mniej skłonni coś takiego odjebaćbo mają wysokie pensje i kariery
ostatni płomień zgasł
nigdy nie umiałem usuwać tutaj postów kliknę usuń >nieeee, za wcześnie, nie możesz usunąć, musisz czekać!!1okej, poczekam ...teraz klikam>nieeeee, za późno, już nie możesz usunąć !!11no ludzie kochani
nie chce mi sie juz kurwa zycnei mam sily zyc
>>224934264nie problem na mojej PC maszynie z moim skryptem cztery czan iks te
>>224934161udajesz czy na poważnie masz poniżej 100iq
gdyby anon znalazł by się w hipotetycznej sytuacji gdzie okazałoby się że jego partnerka ma zespół całkowitej niewrażliwości na androgeny (Complete androgen insensitivity syndrome (CAIS)) i tak naprawdę ma czterdzieści sześć XY chromosomów, co by zrobił?obrazek niespokrewniony
nie wiem dlaczego toleruje coś takiego jak 4chanx gdyby inna strona wymagała coś takiego to bym na to nie pozwolił
>>224934339zsotałbym pedofilem
>>224934312no, już instaluję twoje backdoory cia/fbi/mossadu/mi6/kgb, aha
chcialbym aby w polsce byla instytucja ławnikówtakich prawdziwych z ulicy, nie zawodowych oraz bezcelowych w obecnym stanie
/polska/ bywa bardzo zabawna>wrzucasz pic że zumerek myśli że nie może się zwolnić z gówno roboty, dobry goj>ktoś pyta, czy można się zwolnić od tak>piszesz że jak masz gówno robotę, to tak, a jak masz ważne stanowisko to janusz może ciebie pozwać o potencjalne straty>debil co ledwo po polsku pisze się odpala wklejając losowe artykuły których nie rozumie, bo go dupa boli że janusz nie może mocniej gnębić pracowników>spamuje tym nitkę przez godzinęto ten słynny kiejkut czy bot?
źle się czuję po paleniu e fajinie marnujcie na to gówno kasy
>>224934339nic nie zrozumiałem
>>224934339mój kto
>>224934396po prostu przeanalizuj kod, chyba umiesz co nie? nie jesteś jakimś pierdolonym fizolem 5k brutto co się boi czytać pętli for?
dołączam do huti
>>224934396poczekaj aż się dowiesz kim był edward snowden
dołączam do picca huti
>>224934454odbyt sobie przeanalizuj cepie nic nie będę instalował
>>224934406morda kiejkut
myli wypowiedzenie umowy z jej rozwiązaniem jak szef
janusz:>zbudowałem mój biznes tak, że bez obecności 1 kluczowego pracownika wszystko się wypierdoli>traktuję tego pracownika jak gówno>i gówno mu płacę>nie mam dla niego zastępstwa>pracownik przestał przychodzić, i mój biznes doznał holokałujak jakiś janusz jest na tyle głupi to żadna ustawa mu nie pomoże
>>224934500jutro o 11:00 będe kebaba podczas larpo zamawiał pamiętaj żeby tam szybciutko pedałować bo 1 gwiazdke wystawie
>>224934479
>>22493426460 sekund
właśnie otwarłem kodeks chłopskiego rozumu
zwolnienie się jako pracownik czyli ghostujesz pracodawcę
>>224934449twoja hipotetyczna lepsza połówka w tym hipotetycznym scenariuszu
>/polska/
Czuję, że sztuczna inteligencja zaczyna pozbawiać ludzi pasji i zapału do tworzenia, nie mówiąc już o zaśmiecaniu Internetu i nie tylko. Nagle każdy stał się specjalistą od wszystkiego i prawdziwi pasjonaci i specjaliści z danej dziedziny na tym bardzo tracą.Widziałem od środka jak SI zmieniała moją branżę, jak (tak to już się dzieje od co najmniej roku) pozbawiła pracę wielu osób. Poza tym niesamowicie frustrują mnie ludzie w moim korpo (głównie na wyższych stanowiskach), które nagle stwierdziły, że znają się na każdej dziedzinie i chcąc podlizać się zarządowi, uznali że pracownicy są niepotrzebni bo oni teraz będą sami to robić w ejaj. Problemem jest to, że te ich wytwory ai się kompletnie do niczego nie nadają, nie spełniają często żadnych norm jakościowych.Jedna z osób na wyższym stanowisku przez zabawę czatem gpt narobiła bałaganu, popsuła procesy w moim dziale i opóźniła wielomilionowy projekt bo wydawało jej się, że jest wielką specjalistą od sztucznej inteligencji (umie korzystać z czata gpt), btw. przez jej obietnice przed zarządem zwolniono też sporo ludzi - typowa korpo karierowiczka. Koniec końcu i tak ja jako specjalista musiałem wszystko robić od zera (tego się nawet nie dało poprawić) zgodnie ze sztuką opieracjąc się na moim doświadczeniu i wiedzy, ale co narobiła bałaganu i opóźnienia to oczywiście wina mojego działu, że za wolno pracujemy. No i oczywiście poza tym teraz mam 4 razy więcej roboty i nie wyrabiam się w terminach, bo każdy myśli, że z AI jestem w stanie pracować za cały dział.
ja pierdolę ale seminarium dysputa jurysprudencji szambiarskiejwy kurwa debile w czasach jejaja gdy pedał ci wychodzi z lodówki i je ram przy zwykłym użycou przycisku SZUKAJ w googlu nikt nie wpadł na to że kodeks kurwa pracy przewiduje rozwiązanie umowy bez wypowiedzenia za ciężkie naruszenie obowiązków pracowniczych a po zakończeniu stosunku pracy wystawia się świadectwo pracy, w którym jest KOŁCHOŹNIK BYŁ CWELEM PRÓBOWAŁ UCIEC WYJEBANY DYSCYPLINARNIE NIE PRZYJMOWACZ DO INNYCH KOŁCHOZÓWpowodzenia ze znalezieniem i utrzymaniem pracy nawet jak dostaniecie ofertę to jak takie świadectwo pracy zobaczy pracodawca to dostsnie takiego icka jakiego żaden femoïd nie dostał gdy incel jej przyniósł bukiet róż i recytował wiersz na parkingu wyznając na partyzanta bez zapowiedzi miłość pod zakładem przed robotąto są te twoje "konsekwencje" oprócz wymienionych wcześniej typu odszkodowanietak samo jak janusz ci powie pierdolę to ja ci nie płacę masz zapierdalać dalej to ty się nie pytasz czy mogę złożyć 3-miesięczne wypowiedzenie tylko rozwiązujesz bez wypowiedzenia i mówisz januszowi że masz go w cipieumowa o pracę to gloryfikowana umowa cywilnoprawna chodzi tylko o pieniądzetylko wariaci są coś warci, nowy wiśnicz pozdr0Zawsze i wszędzie Sąd Okręgowy w Tarnowie IV Wydział Pracy i Ubezpieczeń Społecznych jebany będzie!
to jest ten sąd ostateczny popełniłeś błąd, niepotrzebny i niebezpieczny pora tu mocno przewietrzyć był kodeks, był proces, ten wyrok jest wieczny
>>224934663czarni biją białych
Ten kraj to mem. Wiech to idealny przykład człowieka, któremu zależy na Polsce. Aktywnie działa, edukuje, publikuje, bierze udział w dyskusjach, a w zamian jest atakowany, obrażany i poniżany. Sam reprezentuje zdrowy konserwatyzm, tym być powinien.Cofnięto mu stypendium w USA po donosie ze stony pisowów. Regularnie dostaje bluzgi, groźby i życzenia śmierci, do tego stopnia, że zaczął walczyć z hejterami w sądzie. A przed obroną tego doktoratu, na X urządzono mu zwykły lincz i spektakl.Po prostu smutne, że jak jesteś w Polsce ambitnym człowiekiem, to lobby górnicze cię dojedzie. Ambitni naukowcy, serio, dajcie sobie spokój z Polską i wyjedźcie.
>>224934561WPK
daj cipce szanse
>>224934339w sensie, że ma penisa?o to ci chodzi?
>>224933800prawdomówka
>>224934764ok, zapraszam
>>224934401no nie uwierzysz co JE WCz Prokurator Żurek przygotował dla Ciebie w Rządowym Centrum Legislacji
>>224933800polityką powinni interesować się tylko terroryści żbsz
>>224934812śmieszne, chociaż fake
krude w żabie, moszenmajster 25k, zdalpo larne i inne opowieści bajecznego bogactwa /polaków/
homoterroryści opanowali nitkę
swoją drogą to by była dość zabawna sytuacja jakby janusz był zaorany nieprzyjściem do pracy 1 pracownika którego nakłonił do zghostowania go, ale w końcu mowa o polsce i małpach sub 100 iq
UWAGA będę walił do płaskich animek nachylających się w bluzkacu ze zbyt luźnym dekoltem
mózg przestaje mi działać przez niedobór węglodowadnoów
swoją drogą, ale każdy szedł za mną, gdyż widzieli we mnie lidera, wiedzieli, żeby podążać za futaczadem
>>224934687>jak takie świadectwo pracy zobaczy pracodawcato nic nie zrobi, ale kołpuj że to cokolwiek znaczy
>>224934977wpierdalaj cukier
>>224934339właśnie przeczytałem artykuł na wiki żeby zrozumieć o co chodzi o muj bóg, nieuleczalna choroba zaburzenie rozwoju płodu powodujące bezpłodnośćtrans prawa teraz
kurwa jeszcze 3 dni
CAIS to że ma XY chromosomy ale jest mutacja genów że ciało nie reaguje na męskie hormony więc osoba z tym oprócz męskiej gonady i braku menstruacji ma wszystkie inne wyznaczniki bycia kobietą jak cipa, pochwa itp.
wójt dostał wszy w kopercie xD
>>224935064transy to po prostu chorzy psychicznie mężczyźni to jest zupełnie inna rzecz
>>224934687dobry post
>>224934263hwaito piggu go homekuni ni kaere
nie chce mi się żyć więc jestem transem
>>224935102stłuc (ang. smash)
od dwóch dni jedynie co zjadłem to jeden kubek baszczu czerwonego Winiary ale w końcu jakiś smak przyszedł właśnie
>chodzenie samemu do kawiarni na kawe i ciastkoopinie?
>>224934361https://d.uguu.se/aUEHelsx.mp4
>>224935223spoko
>>224935186jak chuja wiesz o gównie to tak
>>224935223ja w sobotę idę sam na wesele
>>224935223sklej pizdę lamusie
chyba cię kompletnie doszczętnie całokiwice na wylot popierdojebaliło, że w to kliknę
ja to czekam na remake zelda ocarina of time bardziej niż na to GTA 6 i też w sumie ja nie kupię tego gta, bo szkoda mi na grę wydać 450 złotych zelda 250 i przynajmniej full na kartridżu
>>224933073>póki żyjemy w białym społeczeństwieo, widać że nie mowa o polsce
>>224934823patrzę i nie widzę jakis znaczących zmian oprócz zmiany jak się wybiera ławnikównadal ich kompetencje sie nie zmienią
>>224935223>do kawiarnichujozapij z bajora odrazu jak taki konser jebanego gówna jesteś
>>224935223wszyscy cię obserwują i o tobie myślą a potem o tobie plotkujązawsze będziesz obrzucany nienaturalnym spojrzeniem gdy tam przyjdziesz drugi raz
>>224935223ja chodze do takiej jednej co do niej chodzi moja krusz z liceum ale nigdy jej tam nie spotkalem
anon znaczy pionier w ghostowaniu januszy
>>224935159mój post w celach humorystycznych posiada parę warstw ironii, przede wszystkim taką że truny używają chorób chromosomowych jako usprawiedliwienia dla ich pomysłu wysadzenia sobie chuja granatem / odwinięcia sobie kawałka uda żeby wyglądał jak chuj do szczania
to trochę pojebane, że macie po ponad 30 lat i nieironicznie ekscytujecie się jakimiś gierkami, naprawdę smutne, jesteście preejakulatem współczesnych mężczyzn, szkoda mi was, ale przynajmniej mogę brać z was nauczkę, żeby nie być takim cwelem
>>224935302może i tak ale będą zarabiać więcej pienioszków za przychodzenie na paprotkę
>>224935347to idź być nie cwelem gdzieś indziej
chcę pieniędzy
>>224935347>macie po ponad 30 lat i nieironicznie ekscytujecie się jakimiś gierkamibaza, coś trzeba robić zanim chiny rozpierdolą zachodni klałni świat
>>224935223chłodny i tajemniczy Kasia zza lady ma mokre majty jak tylko wchodzisz przez drzwi kawiarni
>>224935260ja ostatnio też byłem bo mnie wystawiła moja +1wesele spoko, ale straszna chujnia siedzieć samemu
>chiny>rozpierdoląnigdy się tak szerko nie uśmiechnąłem
>>224935347tak tak mordo valheim wyszedł z early access do wersji 1.0
>>224935322ale się zesrał barista pierdolony
>>224935472barista? ja nie pije kawy bez wpierdolenia 0,5kg cukruto gówno jebane nie nadaje sie do picia
>>224935393
>>224935565kickboxing z gryzieniem?ale chyba trzeba być dosyć wysoko żeby zacząć zarabiać
>>224935565nie mogę rozgryźć tego kalambura
>>224935565nie rozumiem, to ma być jakiś rebus?
>korwin?????
przelozona mi napisala zeby sobie urlop zaplanowac bo nie wykorzystalem nic w tym rokul4 w sumie tez niejapierdole wół roboczy here
>>224934977nie przestaje tylko co najwyżej gorzej działa przechodząc na ketozę (albo nie możesz na ketonach samych operować, zdarza się)>>224935223>halo? jednostka od przeciwdziałania incelterroryzmowi?
>>224935709na święta urlop sie trzyma i miesiąc wolnego essa
>>224935709niech ci kurwy zapłacą
>>224935393200 pln od laski, 10 lasek dziennie to 2 000 dniówkirobisz gałę codziennie więc 60 000 miesięcznie, po wydatkach na płyn do płukania ust ponad 700 000 rocznie, które wrzucasz na miks indeksów giełdowych, obligacji i złotapo 10 latach jesteś deka milionerem i przechodzisz na emeryturę, jak zacząłeś mając 18 lat to w wieku 28 lat jesteś ustawiony na 5 pokoleń do przoduproste jak, wystarczy chcieć
>>224935102>jak cipa, pochwaRUCHANIE, RY-U-HY-A-NIE seks, cipa, od tyłu
>>224935565na kolana bo jest pała do ojebania pozdrawiam serdecznie
>>224935763trzeba sie urodzić z cipką tylko
>>224935859w którym ty roku żyjesz synek
niedługo wejdziemy w moment w historii gdy polacy będą jeździć 30 letnimi samochodami
>>224935859>wymówkisamczyki mają chłopcocipeczkę, a i samiczki i samczyki mają ustnącipeczkę i języczek
>>224935627>kickboxing:|
>>224935873>>224935939i znajdziesz 10 chętnych dziennie przez cały rok na laske od czuda za 200zł?nie wydaje mi się panowie
>>224935931komu to przeszkadza? jeżdżenie autem z duszą?
nie chce jutro isc do pracy
ponoć femboje na grinderach zbijają krocie, bo stare boomery grubasy chcą ich jebać płacąc po tysiaka od wejścia w kiszkę, kariera dla /polska/
jeśli jutro nie pójdziecie do pracy to to was ominie
https://youtu.be/zjPRAM0WDgwnawet fajna mamuska sie z tej suki zrobila
>>224935968marketing skill issue
>>224935763>200 pln od laskiKto ci tyle da za samą laskę? Kolega z warszawy czy z zachodu europy?
>>224936006okej
>>224936006gruba dupa?
>>224935763czemu dziewczyna mialaby mi dawac pieniadze?i nie mowi sie tak brzydka na dziewczyny szczegolnie swoje
pierdole ide spać
>>224936085humorystyczne
>>224936106spk
>>224936085bo przy buildzie postaci charyzmamaxxowałeś jak na pro gamera przystałohttps://youtu.be/Kkrb4h4weW4
odpalam asmr i udaje sie na relaksacje senną
>topowi hości w korei zarabiają po $20,000 miesięcznie, tylko za bajerowanie samicpo prostu charyzmamaxxuj, a nie że "ja chcę grać jako psolaczek, wszystkie skill pointy wrzucę w rozrzucanie gówna po polu i wypasanie świń, tak jak moi przodkowie na 100 pokoleń wstecz, będzie zabawny playthrough"
>>224936241>słuchanie jak jakaś e-pizda ziapie ci do ucha>kiedy deszcz stuka w szybę oknabezduszna kreatura
w końcu ktoś to powiezdiał na głos
>>224936318>>kiedy deszcz stuka w szybę oknajarvis namierz cwela
czy to prawda że jak wybierzesz klasę postaci psolak i wymaxujesz skill tree świniopasa + rozrzucacza gówna po polu naraz, to unlockujesz unikalny skill postaci "moralne zwycięstwo"?
może i host w korei zarabia 60k miesięcznie za parę godzin gadania z babami, ale czy on odnosi moralne zwycięstwo?
>>224936336lubelskie
moralne zwycięstwo to śmieszek taki jak sprawiedliwość społeczna
>>224936336>>224936410podniosłem kąciki ust
dlaczego scrollujesz zamiast iść spać?
co by zrobił giga czad? zghostowałby janusza jak na sigmę przystało czy grzecznie złożyłby wypowiedzenie jak jakiś beta cuck?
>>224936539wtf nie atakuj mnie
>>224936539nie chce sie jutro budzic bo bede musial isc do rpacy
>>224936335nienawidzenie anglików i amerykanów przyszło od brązowych ludzi
>>224936069praca
>p-panie j-j-janu-janusz-sz-szu>czego kowalski?>b... bo ja... b-b-bo ja już nie chcę tu p-pracować>a kto chce kowalski? nie pierdol mi tu tylko wracaj do roboty>a-ale w-wypowiedzenie>co?>w-w-wypowiedzenie>no mów wypowiedz co chcesz tam wyjąkać>ja s-składam w-wypowiedzenie, z p-pracy>kowalski głowa ciebie nie boli?>o-okres wy-wypowiedzeniatak to beciaki robią?
alert rcb: pierdy nuklearne po śliwkach, nie wychodź z domu
Chyba lepiej po prostu zyc z dnia na dzien, bez spiny o jutro, bez mysli o tym co bedzie za 10, 20 lat, jesli sie w ogole dozyje jakiegos jutra
>>224936783>jesli sie w ogole dozyje jakiegos jutraoby nie, ale dziwka demiurg nie chce ujebać anonka we śnie
tyle dni, tyle tygodni, tyle miesięcy, tyle lat, tyle dekad kiedy można było zdechnąć we śniei demiurg kurwa jebana ani razu nie dał
>>224936616no nie
>>224936783cześć murzyn
>>224936897>>224936897>>224936897
>>224936879niestety
>>224935709wowasz kurwa za 6 tygodni wow4ebierz urlopy bierzemy koks i napierdalamy przez 2 tygodnie