kurva anyátok
>kinézet >faszméret
>>224967114who is this bitch?
>>224967598Se llama Jia Lissa.
>>224967598A gypsy with a nice ass
Verem.
Az az érzésem, hogy valamilyen részben autista vagyok, mert van pár erre utaló vonásom. Ezek a következők:• nagyon "rá tudok flesselni" olyan hétköznapi dolgokra, amikre más ügyet sem vet. Pl. ilyen a petróleumlámpa vagy egy-egy gyertya, amiknek imádom a fényét, meg ahogy működik. De ilyenek bizonyos színek is. Pl. egy közönséges üvegdarabot is fel tudok venni és hazaviszek, ha az gyönyörű szép kék. A nagyon kék folyókat (pl. a Soca Szlovéniában) is imádom, el tudom nézni sokáig, imádok benne fürödni. A szabályos formájú vagy érdekes színű kavicsokat is gyűjtöm. A fenyőkért is odavagyok, imádom az illatukat. A hintázás, trambulinon ugrálás szinte orgazmikus örömöt tud bennem okozni-• nagyon sok információt gyűjtök teljesen random dolgokról, és sokszor kényszeresen tudni akarok mindent• abszolút körüli a hallásom, pl. a kocsi tolatóradarjáról meg tudom mondani, hogy G hangot hallok, mert egy másik szám, amit le tudok játszani a zongorán, tudom, hogy ugyanarról a hangról kezdődik• bizonyos zenék olyan szinten be tudnak vonni, hogy hirtelen énekelni és táncolni akarok, eksztatikus állapotba vagyok képes kerülni olyan zenéktől, amik másokat hidegen hagynak, és nem értem, hogy más hogy képes ennyire semleges maradni és nem felpattanni és énekelni. És ezek nem valami szimfonikus zenekarok, hanem sokszor közönséges '90-es évekbeli eurodisco/EDM darabok. Pl. ez egy ilyen szám. Vagy itt van ez, ami más műfaj, de egyszerűen zseniális zenének tartom, és teljesen magával ragad. És ezekhez elképzelek "csúcsélmény"-szituációkat, hogy pl. a barátnőmmel egész éjjel erre táncolunk valami zenés táborban, vagy ilyesmi, ilyen filmes jeleneteket. Más zenéktől meg könnyekre fakadok.
>>224968423• nagyon szentimentális vagyok, sokszor lelket tulajdonítok tárgyaknak. Pl. ha veszek egy új órát, és többet hordom, mint a másikat, akkor úgy érzem, "elárultam" a régi darabot• ami még az eddigieknél is furább: van valami, amit én úgy hívok, hogy "hipermoralizálás". Sokszor az az érzésem, hogy radikálisan vissza kellene fordulnunk egy természetközelibb életmód felé, mert bűnösök vagyunk azzal, hogy ennyire hatékonyan megtanultunk racionálisan gondolkodni, és mindent megvalósítunk, amit meg tudunk, és hogy ezt nem szabadna. Ilyenekre gondolok, hogy pl. sokszor azt érzem, hogy nem szabadott volna semmit feltalálnunk, ami több száz km/h sebességre képes, mert "észszerűtlen" ekkora sebesség, valójában senkinek nincs rá szüksége, és hogy nem lenne szabad 10 óra repülőben üléssel eljutnunk a világ másik oldalára. Oké, hogy képesek vagyunk megépíteni a repülőt és megvalósítani, de nem lenne szabad. Vagy, ha igen, akkor ennek sokkal nagyobb ára kéne, hogy legyen, mint a puszta repjegy.
>>224968433Valami olyasmit érzek ezzel kapcsolatban, hogy ennek a mérnöki tudásnak szakrálisnak kéne lennie, és csak egy fél élet tanulása és sok próbatétel árán lenne szabad odáig eljutni - miután valaki teljesen megértette, hogy mitől repül egy repülő, minden mérnöki és fizikusi tudást elsajátított, megértette, mi hajtja a motort, mibe kerül annak az üzemanyagnak a kitermelése, finomítása, milyen környezeti hatása van és saját maga vett részt ezekben -, hogy valaki felülhet egy repülőre, de a közembernek semmiképpen se lenne szabad ehhez csak úgy hozzáférnie. De ugyanezt gondolom mondjuk az iphone-ról is, meg kb. mindenről, ami körülvesz minket. Hogy a technológiához, tudományhoz szakralitásnak kéne kapcsolódnia. Hogy valahol a második ipari forradalom környékén meg kellett volna állnunk, létrehozni egy kasztot, ami filozófusokból meg természettudósokból meg teológusokból áll, és kb. 100 évig csak azon gondolkodni, hogy hova fog mindez vezetni, és hogy hogyan szabad élni az új felfedezésekkel. Azt is sokszor érzem, hogy nem lenne szabad felhőkarcolókat építeni, mert túl magasak, ijesztően hatnak a tudattalanra. Azt sem értem, hogy ha építünk valamit, akkor miért csak a funkcionalitást nézzük. Miért nem készítünk valami érdekes mintát vagy formát pl. egy kapcsolószekrényre vagy gyárkéményre, mint ahogy régen minden vízköpő vagy kilincs ábrázolt valamit.
>>224968451Azt is szoktam érezni, hogy tilos lenne olyan gépet építeni, ami nagyon nagy erőt fejt ki egy gombnyomással. Hogy pl. teljesen nonszensz az, hogy egy rakétát egy gombbal el lehet indítani, vagy hogy egy hatalmas dömpert vagy darut pár karral meg gombbal lehet irányítani, mert elveszi az ember felelősségérzetét, virtuálissá válik az egész. Nem is beszélve a drónhadviselésről...• Olyan is van, hogy bizonyos zenékről, vagy vizuális elemekről érzem azt, hogy be kéne tiltani. Ettől a zenétől pl egyszerűen kiráz a hideg, nem tudom, miért, de úgy érzem, hogy a csávó hangja, a ritmus és a dallam a háttérben együtt HORRORISZTIKUS, mintha egy darabolós gyilkosos film betétje lenne, és mindjárt eljön értem is. Nem tudom, miért, de ez jut mindig eszembe, mióta először meghallottam, és úgy érzem, hogy ezt nem szabadna egy gyereknek meghallania, mert ez egy agresszív, ijesztő dallammenet. Sokszor érzem azt is, hogy vannak olyan dallammenetek vagy vizuális fogások, amiket tiltani kéne.• Ugyanezt érzem pl. akkor, amikor meghallgatom a Monti Csárdás végét, amit egy zseniális darabnak tartok, és nagyon szeretem, de amikor pl. itt játsszák, és 3:27 körül a dallam megváltozik, átvált talán C-dúrba, akkor úgy érzem, hogy nem bírom tovább hallgatni, és hozzá akarok valamit vágni a földhöz, mert rohadtul idegesít, és úgy érzem, hogy teljesen elrontotta a szerző ezzel a végét, elvette az "élét", a komolyságát
>>224968467A másik, amitől folyamatosan rettegek az a biodiverzitás pusztulása, és azt érzem, hogy valahogy kellene minden országban nagy vadonokat hagyni, ahol élhet a természet, ahogy akar, és ahova, ha valaki akar, akkor remeteként elvonulhat hetekre, és hogy nem szabadna ennyire a biztonságot priorizálnunk, kéne hagynunk veszélyforrásokat az életbe. Ezzel párhuzamosan félem és utálom a tömeget, mint jelenséget. Nem arra gondolok, amikor egy koncerten tömeg van, hanem azt, ahogy az ember tömegben működik, él, és szerintem ennek a végpontja Kína, és valahogy az az érzésem, hogy az egész világ a végén el fog "kínaiasodni", szenvtelen, lelketlen, semmi szentséget nem ismerő társadalommá alakul, aminek az az oka, hogy egyszerűen ott van a legrégebb óta a legnagyobb népsűrűség, és az ezt teszi az emberrel évezredek alatt. És hogy valójában hiba volt az evolúciónk során képessé válnunk a tömeges kommunikációra, közös hitrendszerek kifejlesztésére, és hogy kis klánokban kellett volna maradnia az emberiségnek. Ezt nagyon jól kifejezi számomra az Apocalypto c. film, ott szerintem a készítő nagyon ráérzett valamire.
>>224968480Tudom, hogy mindezek elég furán hangzanak, de nem viccből írom, komolyan. Amúgy meg elvileg átlag feletti az IQ-m (hivatalos Mensa-teszt, de pszichológussal is töltöttem ki anno), nem vagyok bolond, művelt vagyok, több nyelvet beszélek, jó egyetemet végeztem, van munkám, normális emberi kapcsolataim, stb. De valahogy mindezek a dolgok, amiket ide írtam, ott vannak bennem a mélyben, gondolatok, érzések szintjén. Kérlek, ne gúnyoljatok ki, ha túl sok hülyeséget hordtam össze, inkább törlöm a kérdést.
Misére megy ma reggel Magyar Péter, aztán fogadja a pápaA római útra fiai is elkísérik.
>kinézet>faszméret
>>224968423>autista vagyok>pl. a barátnőmmel egész éjjel
>>224969506én úgy értelmezem, hogy nincs barátnője, hanem csak elképzeli>elképzelek "csúcsélmény"-szituációkat, hogy pl. a barátnőmmel
>>224969506>'tista fijú>'tista béen(fijú)Mi ebben a szokatlan neked?
>a szarmagyarok már krumplit sem tudnak venni a piaconErről csakis a Pötyler tehet. XD
>>224970152ez a híres neves szarbáni adópolitika ami a fogyasztást adóztatja, cserébe a fizetésedbe kevesebb adót építenek be (pl. világrekorder alacsony SZJA). a Magyar Ember a kanyarban előz.
>>224970193XD
>>224970650ez csak imperialista globalista liberális sorosista fake news
>>224969822Valszeg igazad van. Megmondom őszintem el se olvastam a posztot kek, csak az a két részt valahogy tudat alatt észrevettem.>>224969961AjajDe ha mind a kettő 'tista akkor melyik rakja melyiknek a funcijába? Vagy csak frottingolnak?
>>224970839nyugi gyerekmolesztáló
>>224970860Tesi nem mindegyik ritkán posztoló az a buzi.
jöhet
>>224970839Gondolom az annak amelyiket az felizgatja. Evidens, nemde.
pár bongisztáni úriember beült egy hajóba és elkezdte kiszurkálni a migriket szállító gumicsónakokat, erre kb. a teljes politikai paletta egyszerre kezdett el hisztérikusan ójvéjozni és az emberi jogokért aggódni. igazából ez egy tök jó lakmusz teszt arra, hogy megnézd ki is áll az oldaladon valójában és hogy kik is képviselnek téged. ha csinálsz valami radikális, ám szükséges dolgot és az ún. (((szövetségeseid))) fele azonnal elítél és az ellenségeid oldalára áll, akkor tudod, hogy kik is igazán a barátaid. a sok Bázikus Jobboldali Hazafi(tm) most a kibaszott migriket meg az őket segítő judeo liberális kurvákat siratja, miközben éppen azokat ítélik el, akik megpróbálnak valamit tenni az invázió ellen. ezt már számtalanszor láttuk lejátszódni: a szélsőjobb csinál valamit és a kóservatívok azonnal a libsikkel, a szocikkal meg a barna jogvédőkkel karöltve ítélik el őket. a konzervativizmus semmi más, mint a 10 évvel ezelőtti liberalizmus. gondolj bele miben hittek a libsik egy évtizede és hogy most miben hisznek a kóservatívok. kb. egy és ugyanaz. a csúdok már 2015-ben megmondták, hogy senkiit se szabad beengedni akárhonnan is jön, a libsik akkoriban azt mondták, hogy csak a valódi meneddékkérőket szabad beengedni (((humanitárius))) okokból. 2026-ban a csúdok továbbra is abban hisznek, hogy senkit se szabad beengedni, a libsik már abban hisznek, hogy mindenkit is be kell engedni, a konzik meg abban hisznek, amiben a libsik 2015-ben hittek. az egész konzervativizmus egy vicc, kb. ők a politika szekrénybuzijai, akik nem merik kimondani miben hisznek és mindig kell 10-15 év, hogy el merjék mondani. amikor beüt a szar és választanod kell egy oldalt, akkor a konzik mindig és minden körülmények között a libsik oldalára állnak, mert ők alapvetően csak a status quot akarják konzerválni és az abban betöltött szerepüket, semmi mást. meg persze Izraelt.
>>224970954>>224970954>>224970973>>224970973
>>224971547na ezt biztos elolvasom
Médiatanács elnöke; Terror Háza tüntetés; Georgescu őrizetben | Önkényes Mérvadó #1246
>>224973348>Georgescu őrizetbenMár kiengedték.
gót
szűz
>>224974816Az ott nem alma.
>>224974816majdnem olyan menő, mint Jomi
>>224974875nem is ígértem ilyet
az ilyennel lehet egyáltalán karmolni?
>>224975070through fabrics
>>224975207can she scratch your back with it
>>224967114I knew a Hungarian girl that looked a bit like this. Swarthy and gypsyish
>>224975582she can scratch my back with her tits
>>224975606send hungarian women to poland with a cattle wagon
>>224975606a lot of Hungarians go crazy for that type of girl
azért nem hisziznek a polgári demokraták, hogy zeszti folyamatosan hordja magával a fiait, amikor diplomáciai útra megy? orbi hányszor vitte magával a gyerekeit, amikor pápázni ment? vagy akárhová? én már csak azért se mennék el apámmal ilyen helyre, mert kurva gáz lenne, hogy folyton a háttérben kéne állnom díszletként és mindenki tudná rólam, hogy én egyedül azért vagyok ott, mert a rokonom a miniszerelnök. amúgy tudtommal a gyerekei iskolakötelesek és a szülő max. 3 napot igazolhat le nekik, persze tudom, hogy ez csak a gójokra és az ő gyerekeikre vonatkozik, de azért gondoltam megemlítem. vagy ezek egy ilyen progresszv waldorf suliba járnak, ahol nincsenek tanórák, nincsenek osztályzatok és nincsen napló és minden gyerek azt csinál amit akar és mindenki színötös bizit kap az év végén meg mellé egy "te vagy a legjobb tanuló" feliratú oklevelet?
>>224976586leszarom
>>224976586pötyikét is ilyenbe járatták azért lett ilyen hisztis kurva?
kurva anyád!
Momokó hihetetlen szintű menőségeket képes elérni, de még így is kevésbé menő, mint Jomi
Öngyilkos lett egy húszéves szűz szolgálatteljesítés közben
>>224976586Leszarjuk
Honnan jött, hol tart most és merre halad a hazai slam poetry?
alsóörs
Nő a nyomás”: a Föld 9 létfontosságú életfenntartó rendszeréből már 7-et átléptünk
nem voltam erdőn még a héten
drog drogocska SZIPUAAAAAAAAÁÁÁÁÁ
>Uniós milliárdokra mond nemet Magyarország>Magyarország jelenlegi költségvetési helyzete miatt nem vesz részt az Európai Unió SAFE védelmi hitelprogramjában, így a korábban előzetesen kijelölt 16,216 milliárd eurós keretet sem veszi igénybe.áh háháháháhá ezek tényleg balfaszok
>>224980643Az emberek erre szavaztak.
>>224980643kik?
>>224981092azok, akik azt hitték, hogy Orbán a final boss és ha majd ő nincs, akkor eljön a wholesome chungus Reddit utópia.
>>224980643eközben a nemcsúd hírek:Több mint 4 milliárd eurót old fel Magyarország számára az EU, ezzel egy régóta húzódó ügy is megoldódik
>>224981249nem csak hiszik, valóban reddit-kormányzás van
nem érzitek magatokat címeres idiótának kedves poloska gecik?
>>224981461Románia már meg is kapta az előleget és el is költött 2.5mrd jurót és el is költi az egészet ami 16mrd. Az asztatt jelenti Hősoláhia része a HATO kontingenica tervnek mint Lengyelország és nem egy feláldozandó terület mint Szarmagyardebizonyistenhősturániszittyjaország ahol a lengyel és a román csapatok csapnának össze a zórósszal. Mivel kettős állampolgárt nem lehet besorozni Rromanisztánban és a célkereszt nem az én homlokomon van én köszönöm szépen élem tovább az életem te meg várjad a ruszki faszt az összes lyukadba. De szavazzad meg Tóth "rollervadász" Lacit nyugodtan mert vele is eképpen jársz majd. XD
>>224981817áh téged azért nem soroznának be mert fizikailag és mentálisan is egy roncs vagy. én meg jómagam részéről már intézkedem új zéland irányába
>>224981948Habár 35 után talán nem de 45 után tényleg véget érne a sorozás egy esetleges хaбopy alatt csak a kettős állampolgárság a kizáró tényező.
Szőke Árja Jézus urunk 2026. évében az oláhok felfedezték, hogy a víz nem felfelé, hanem lefelé folyik.
>>224981629ja csak a reddit azt hitte hogy ők majd jól fogják csinálni a dolgokatehelyett orbánon őrjöngenek meg beáldoztak egy árva purdét a buzidémonnak és lófaszt se kapunk érte cserébe
>>224981817>implikálni hogy eljutna idáig a frontvonalNincs nekik titkos Bruszilovjuk
>>224982631https://www.youtube.com/watch?v=nCuRrDGfchg
Bárcsak magyar lennék de sosem leszek az. Minden egyes nap Google-fordítót kell használjak ehhez a fonálhoz.
>>224984855minek jön ide
popi láttad az új rabbi és a lányát?>aéa nincs trad zsid Köves Mushky béen
>>224985997öld meg magad
szisszifikálódtam
>a főnököm tavaly ilyenkor opus részvényeket vett és utána leszavazott a TISZA-ra
Ekkora a faszom centiben;
the new the lads
>>224989068calm down child molester